30. maj 2012

Tre ‘raggare’ overfaldet på vej hjem fra festival i Trollhättan: “Knolla han, knolla han, knolla han…”

Hvert år afholdes der i svenske Trollhättan den såkaldte ‘The Trollhättan cruising’. Her mødes svenske ‘raggare’ (50’er-entusiaster), og praler med deres pyntede amerikanerbiler. Natten til søndag var tre af festivalens deltagere på vej gennem en mindre by lidt vestpå, da de stoppede op, fordi en gruppe indvandrere blokerer vejen. Der sparkes på bilen, og da de stiger ud bliver alle tre overfaldet med slag og spark – to af dem blev efterfølgende hospitalsindlagt.

Sweden Confidential fortæller, at den af Göteborg-Posten omtalte ‘Folksamling’ ifølge et vidne, bestod af tyrkere eller arabere – noget der bekræftes af mobilvideo-optagelse. “Knolla han, knolla han, knolla han…”

(Folkets park, Trollhättan – Lagerbergsgatan, Uddevalla; ttela.se, Youtube)

Apropos raggar-overfald. Helsingør, 21. maj sidste år.

“En 20-årig dansk mand med anden etnisk baggrund end dansk blev søndag ved et grundlovsforhør varetægtsfængslet til den 17. juni for et bestialsk drabsforsøg på en 36-årig svensk mand, der angiveligt spurgte om vej til Dyrehavsbakken i Klampenborg…” (Uriasposten)

Oploadet Kl. 16:57 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/37422/trackback

51 Comments »

 1. Så kan politikerne lære det.

  Det er hvad der sker når et fredeligt samfund lader abekatte fra Mellemøsten oversvømme landet som en rottesværm. Manden har sikkert krænket kulturberigeren.
  Hvad ligner det også at en vantro hund spørger Allahs rene om vej.

  Kommentar by Johannes Aagaard — 30. maj 2012 @ 17:10

 2. En slags arabisk/islamisk checkpoint velsagtens.

  Det er den logiske følge af den islamofobiske debattone de også har i Sverige.

  Kommentar by Superman — 30. maj 2012 @ 17:14

 3. Tjekkede lige Göteborgs-Posten. Forsiden fortæller at ‘Göteborg blir mer färgstarkt’, og forsiden af 3. sektion prydes af en reklame for en HBTQ-festival, der også får et par sider i tillægget. Øverst på de to sider ses Suzanne Brøgger.. og de næste to sider er et stort interview med ‘Människan Mankell’. Det tror da pokker at bloggosfæren virkelig rykker i Sverige!

  Kommentar by Kim Møller — 30. maj 2012 @ 17:22

 4. Hvor skulle svenskeren vide fra, at man ikke skal henvende sig til en muslim? Han kan jo have boet så langt oppe i skovlandet, at han ikke havde adgang til danske medier.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. maj 2012 @ 17:23

 5. Jeg husker det uhyggelige overfald sidste år. Jeg mener også der har været lignende overfald på andre raggare. Jeg har spekuleret over, hvad der kunne ligge bag. Er det ligesom muslimers overfald på hjemløse? Provokerer raggaerne en slags kamp i hakkeordenen?
  Der er også en anden mulighed. Det er noget arabisk iboende macho, der bliver provokeret.
  Se her for eks. Osamma bin Laden på besøg med søskende i dollargrinet i Falun, Sverige – lidt raggaragtige?
  http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2011/may/02/osama-bin-laden-in-pictures

  Kommentar by A-mad — 30. maj 2012 @ 17:48

 6. @ A-mad

  Mønsteret er, at alt hvad der lugter af svensk/dansk testosteron, skal kastreres. Brandfolk. Politifolk. Reddere. Rockere. Raggare. Etc.

  Muslimske mænds mulighed for at “få noget på den dumme” er de svenske og danske pi’r. Og dermed bliver al ikke-muslimsk maskulinitet i vore lande til noget, der skal fornedres.

  Længere er den ikke. Følg dette link: http://lokalavisen.dk/unge-piger-dyrkede-sex-med-indvandrerdrenge-i-solcenter-/20110830/artikler/110839966/1265

  Så enkelt er det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. maj 2012 @ 17:54

 7. Når åndsløse politikere lukker den slags udyr ind i et land, må det jo gå som det går i dette tilfælde. Hans Gammeltoft Hansen, Margrethe Auken og Marianne Helved m.fl. har gjort det samme med Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 30. maj 2012 @ 18:30

 8. Hmnjo … men de føler vel med rette, at de har mandat til det, når de stemmes ind igen og igen (og igen).

  Vi kunne jo have stemt dem ud, og nogle andre ind. Men det gjorde vi ikke. Og det gør vi ikke. Man kan endda sige sig selv, at de, der nu om stunder kalder sig “islamkritiske” heller ikke kan have gjort det rettidigt.

  Ja, selv i dag kan Dansk Folkeparti ikke mønstre flere end knapt 15 % af stemmerne. Så hvorfor skulle et flertal på mere end 85 % dog ikke fortsætte med det, vælgerne så rigeligt har belønnet?

  Det er jo et fåtal, der er uenige nok til at prioritere indvandring på valgdagen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. maj 2012 @ 19:00

 9. Apropos overfald…

  Er der nogen der har set historien fra England om 20 sorte som uden den ringeste anledning knivdræbte Luke Fitzpatrick; en ung hvid Englænder, og sendte hans far på intensiv, blive nævnt i den danske presse?

  Til gengæld er der ingen i Danmark som ikke ved hvem Trayvon Martin er…

  Kommentar by Balder — 30. maj 2012 @ 20:11

 10. @Morten. Problemet er også at de andre partier prøver det samme som DF blot med fuldstændigt modsat fortegn. Nemlig ved at ændre samfundet på alle leder og kanter, og smide milliarder efter den såkaldte integration og inklusion. Det er problemet. At de er aktive ift indvandringen, og de gør en indsats. Så tror deres vælgere at de har deres på det tørre. At det er helt hul i hovedet det de foretager sig, og en vanvittig gambling med Danmark er en anden sag de sjældent erkender. Projekt multikultur er dødsdømt.
  Folk spille “bare” på den forkerte hest. Derfor vil du aldrig se danskerne mobilisere sig, fordi de vil spille på den hest der hedder: multikultur er godt, og hvis det ikke er så skal det nok blive uanset hvad.
  Det er min logiske konklusion på hvorfor ingen andre partier end DF tør føre en bare nogenlunde kritisk og skarp udlændinge/multikultur politik.
  Og folket stemmer på de partier, og derfor vil det fortsætte i lang tid fremover uanset hvilken regering vi vil få. DF kan intet stille op som støtteparti alene. Jo et par stramninger hist og her, men befolkningsudviklingen, demografien, kan de ikke stoppe. Og den demografi er MEGET sjældent på tapetet, istedet for udkæmpes pseudokampe såsom 24års reglen, familiesammenføring etc.

  Men ingen kender reelt set fertilitetsraten hos de forskellige befolkningsgrupper i DK. Der føres jo ikke etnisk statistik som sådan, ikke noget man kan slå op direkte. Hvor ofte hører vi nogensinde den debat? Er det ikke skræmmende at tænke på, hvor lidt den bliver prioriteret, og hvor afgørende den er for Danmarks demografi? Og demokrati i sidste ende.

  Kommentar by endnu en vantro — 30. maj 2012 @ 20:34

 11. Jeg gør jævnligt de radikale og EL opmærksom på resultaterne af en ukontrolleret indvandring fra muslimske og 3.verdenslande (hertil regner jeg fx ikke vietnamesere og kinesere, sjovt nok). Brug facebook og fortæl dem at de er medskyldige i den slags overfald, som vi er vidne til her – såfremt det måtte ske i DK (hvilket det så allerede er)

  Kommentar by morten olesen — 30. maj 2012 @ 21:01

 12. Jeg så Henrik Sass Larsen i debat på TV2 News idag. Ifølge ham var årene med VKO karakteriseret ved en manglende vilje til at lave forlig over midten. VK kunne få alt gennemført med DF – hvis man bare var med på at “gøre det onde mod udlændinge” og “plante et dansk flag ved grænsen”. Han nævnte det et par gange.

  Kommentar by BE — 30. maj 2012 @ 21:05

 13. @ endnu en vantro

  Jeg er helt enig i, at vores styreform er demokrati på en uoplyst baggrund. Hvilket knapt kan kaldes demokrati, men mere afstemning med udefinerbar effekt. For der er jo også en markant mangel på “kompetence-afklaring” i forhold til “EU” – som vores stemmer reelt ikke har indflydelse på.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. maj 2012 @ 22:01

 14. Henrik Sass Larsen kommer til at lyde som een eneste stor undskyldning for sig selv fremover – ingen dristige udtalelser eller anden gøren-sig-ud-til-bens fra ham! Nu gælder det karrieren … Så det er ren PK herefterdags. Usj.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. maj 2012 @ 22:04

 15. Som Morten skrev 17:54 – det er en konstant faktor, der har eksisteret siden stenalderen. Forhindr alle drengene hos de indfødte adgang til pigerne og skab jeres egne afstamningslinjer. I Latinamerika er det udpræget:På den mandlige side stammer stort set alle fra Europa, mens den kvindelige side mest er fra den oprindelige befolkning (og i mindre grad fra Afrika). Muhammeds børn opfatter sig som erobrere, som tager den kvindelige del af befolkningen – Ali og Hassan kan få Lisa og Emma, men Frederik og Nikolaj kan ikke få nogen. Det er erobrerfolkets ret siden stenalderen … bare med den undtagelse at her er “erobrerfolket” kommet som ynkelige flygtninge, der allernådigst har bedt om asyl – men sådan er der jo så meget.

  Kommentar by hr. Jensen — 31. maj 2012 @ 01:09

 16. Husk din GPS

  Kommentar by Robert R — 31. maj 2012 @ 06:27

 17. @ hr. Jensen

  Det mønster er helt universelt. Og helt centralt at forstå. Og derfor fortrængt i “antropologien” – det vil sige: Den akademiske disciplin.

  Det er erkendelsen af den mekanisme, der er nøglen til forståelse af hele den øjeblikkelige situation, vi befinder os i.

  Alle “integrationstiltag” vil være kontraproduktive, indtil dette siges højt.

  Men hvem skal gøre det? Ikke de professionelle, ikke akademikerne.

  – – –

  P. S. Jeg tror ikke på, at der opholder sig ret mange reelle flygtninge i Danmark. Og det gør det kun endnu værre i forhold til deres respekt for os, at de starter deres ophold her med at fortælle os en snørrestøvle, som vi æder råt. Eller oven i købet dyrker sammen med dem som “flygtningevenner” – blandt hvilke, der befinder sig mange villige kvinder med stor “empati” for “flygtninge”

  Kommentar by Morten - - - — 31. maj 2012 @ 07:40

 18. A-mad, Morten og hr. Jensen.

  Det er det som man kalder “kulturel devirilisering”, hvilket de røde og muslimerne forlængst har regnet ud.

  Den væsentligste faktor som kan forhindre dem i at overtage Danmark, Europa og Verden er det man lidt politisk ukorrekt kan kalde “den hvide mand” (forstået som maskuline værdier i den positive form).

  Derfor føres der en krig mod alt dette i medierne og i hverdagslivet.

  Derfor har Morten helt ret, når han skriver:

  “Mønsteret er, at alt hvad der lugter af svensk/dansk testosteron, skal kastreres. Brandfolk. Politifolk. Reddere. Rockere. Raggare. Etc.”

  Samtidig fokuserer medierne på feminine værdier, mens de søger at nedgradere maskuline. Fokus på “vild med dans”, “X faktor sang”, Melodunte Grand Prix, forbrug, mode, finere madlavning, Stephanie Surruque kulturudsendelser, ballet, tomhjernet reality – og samtidig nedgradering af ekstremsport og videnskab. Forbud mod krigslegetøj i legetøjsbutikkerne og ansættelse af kvindelige pædagoger i institutionerne fremfor mandlige.

  Det er altsammen helt bevidst for at svække os!

  Kommentar by Sigwar — 31. maj 2012 @ 07:45

 19. @ Sigwar

  Og også ubevidst. Det er en sær, historisk nødvendighed, der gør, at en stor del af os faciliterer de gudeliges oprør. Hvis man træder et skridt tilbage og ser udviklingen i helhedsperspektiv, så er det vitterligt en rød tråd i vores vurderinger af “hvad der bør gøres”.

  Du og jeg er bare af en uransagelig skæbne blevet dømt til ikke bevidstløst at være en del af denne strøm, så vi undrer os.

  Men vi kan lige så godt tage den til efterretning. Også selvom vi ved, at vi vil blive kaldt skingre og overspændte, hvis vi peger på den. Så lad os gøre det i det små. Lad os starte med at sige, at Det Arabiske Forår ikke er demokratisk, og at vores støtte til “den folkelige revolution” i virkeligheden er en støtte til et religiøst tyranni. Det er de fleste nemlig allerinderst enige med os i. Også de, der nægter at vide af deres egen indrestemme.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. maj 2012 @ 08:30

 20. Der er ingen vej ud af mørket.

  Kun borgerkrig og total fordrivelse af muhammedanerne er det barske valg Danmark står over for.

  Jeg har anholdt flere muslimske drenge.

  De lærer af familien at vantro tøser er kød uden værdi.

  Danmark går samme vej som Rwanda, hvis demokratiet kortslutter.

  Kommentar by Policeman — 31. maj 2012 @ 09:32

 21. En helt central diskussion. Der, hvor der skal tages fat, er netop på punktet bevidst/ubevidst.

  Man hører ofte venstreorienterede danske kvinder fordømme traditionelle kønsroller, og i særdeleshed traditionel maskulinitet, mens de i samme åndedrag hylder indvandrermænd for at være “rigtige mænd”. Det gøres med et selvsikkert, veltilfredst smil. Man hører nogle gange venstreorienterede danske mænd gøre det samme, men hos dem har smilet en mere panisk karakter.

  De danske kvinder har adgang til indvandrernes køn – det har de danske mænd ikke.

  Man kan jo nærmest ikke bebrejde kvinderne, at de lader sig styre af deres hormoner, sådan er naturen nu engang, men måske kunne man bearbejde deres logik, selverkendelse og bevidsthed.

  Mændene har ubevidst valgt at være betamænd på det hold, de oplever som vinderne, fordi alternativet idag er at være omegamænd i det samlede billede, som propagandaen har givet dem: I populærkulturen, f.eks. i DR’s tv-serier, fremstilles indvandrermænd konsekvent som unge og virile, uanset om de er kriminelle eller politimænd, og i deres nærhed er der gerne en forfjamsket, typisk lidt lavere og påfaldende lyshåret dansk mand.

  Kommentar by JensF — 31. maj 2012 @ 10:17

 22. Jeg mindes en sommeraften for snart en hel del år siden, ved et lignende arrangement her i “downtown” Odense (jeg stod ved bagsiden af Rådhuset ved Skt.Knud statuen for dem der er stedkendte), hvor en flok på 5-6 araberdrenge over noget tid gjorde sig til og bl.a. kastede mindre kanonslag ud på vejen mellem de cruisende amerikanerøser til stor utilfredshed blandt både bilejerne samt os, det øvrige publikum. Det havde faktisk fået lov til at fortsætte noget tid, indtil det kulminerede med at en af disse araberdrenge sparkede på en af bilerne, hvilket faktisk fik folk til at sige nu er det sateme nok, hvorved nogle hærdebrede gutter førte an og tog fat i kraverne på disse kulturberigere. Alle pånær én nåede dog at flygte som de kællinger de jo inderst inde er, men ham den ene, han krøb godt sammen bag et træ helt oppe i et hjørne ind mod Rådhuset. Han fik nu ikke synderlige slag på trods af at der nu stod en kødrand af vel over 100 danskere der alle på Odenseansk råbte “Smad´r ham!”, men at se hans skræmte øjne og hans sammenkrøbede krop, var nu det hele værd. Han fik en lektion i at danskere faktisk godt kan sige fra når de tirres længe nok. Det endte dog med at på under 1½ minut var politiet på mærkværdig vis talstærkt til stede og fik reddet araberungens røv. Man undrede sig bagefter over hvor de havde været mens selvsamme araberunges ballade i vel over en ½ time havde stået på. Men sådan er der jo så meget…

  Kommentar by Jacob Andersen — 31. maj 2012 @ 10:21

 23. “De danske kvinder har adgang til indvandrernes køn – det har de danske mænd ikke.”

  Bedre sagt, end jeg længe har set det – eller selv formået det. Det bør måske præciseres til “muslimske indvandreres køn”, men det er en detalje.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. maj 2012 @ 12:14

 24. Du har ret, Morten, det er muslimerne, vi taler om. De andre indvandrere behøver vi jo ikke diskutere.

  Kommentar by JensF — 31. maj 2012 @ 12:17

 25. Forøvrigt mener jeg, at vi ud over at kigge på kulturerne også bør indtænke det blandt humanister så forkætrede felt biologi. Rigtig mange handlinger motiveres ad de veje.

  Kommentar by JensF — 31. maj 2012 @ 12:31

 26. Nå, er det omsider ved at trænge ind?

  Danske kvinder har i årtier holdt med perkerne mod danske mænd: At importere perkere er nemlig i praksis at importere perkermænd, fordi vi mænd ikke har adgang til perkerkvinder.

  Importen af perkere har givet de forkælede danske kællinger 2 store ting:

  1) et tilskud af den mandighed de selv har ødelagt så grundigt hos de danske mænd.

  2) afløb for moderfølelsen ved at hjælpe grædende brune øjne.

  Det er en perfekt deal for dem: Udbudet af mænd og efterspørgslen på kvinder vokser, og den socialistiske omfordeling sørger så for, at de hvide mænd kan holdes som slaver, der leverer grundlaget for perkermændenes og de hvide kvinders trivsel.

  Jeg har i årevis tordnet mod “vore kvinder”. Det er ikke personligt, men de er faktuelt og konceptuelt vi mandlige vesterlændinges fjender. Det er ikke fordi de personligt er onde. Det er fordi vi har vidt forskellige interesser.

  På et tidspunkt om ikke ret længe vil selv de mest tungnemme af de forkælede kællinger opdage, at de har forregnet sig. I mellemtiden har en masse hvide mænd levet dårlige liv.

  Spørgsmålet er om de udnyttede og kasserede vil forsøge at redde stumperne – eller de vil lade Femiland få sin velfortjente skæbne. Jeg er efterhånden selv kommet i tvivl: Har I kvinder m/k et tilbud der kan få mig på jeres hold, eller skal jeg hjælpe perkerne med at smadre landet?

  Kommentar by Kim Poulsen — 31. maj 2012 @ 13:11

 27. ps: Det handler ikke kun om muslimer. Slet ikke. Se blot på hvordan danske kællinger går i koma over at udnyttede og kasserede danske mænd får sig en thaipige. Eller tag kristne arabere. Tror nogen virkelig vi blege underdanige slavemænd har adgang til deres kvinder? No fucking way, bogstaveligt talt!

  Kommentar by Kim Poulsen — 31. maj 2012 @ 13:17

 28. pps: Og med de grædende brune øjnes afledning af moderfølelsen kan de skære ned på de hårde børnefødsler, hvilket gavner deres latterlige snakkejobs-karrierer og hjælper på den seksuelle markedsværdi. Den nuance må man også have med. Masseindvandringen af macho-kulturer er simpelthen en genial foranstaltning for vestlige kvinders livskvalitet – indtil pyramidespillet bryder sammen.

  Kommentar by Kim Poulsen — 31. maj 2012 @ 13:30

 29. Reaktionen på danske mænds valg af udenlandske kvinder er meget sigende, det har du ret i , Kim. Især hvis det er en østeuropæisk eller en (gys!) asiatisk kvinde. Så hedder det sig, at den danske mand er flygtet fra de frie, stærke danske kvinder, hvis krav han ikke kan leve op til.
  Sjovt nok er forklaringen den samme, når en dansk kvinde finder sig en udenlandsk mand: Så er det også fordi, de danske mænd ikke kan leve op til hendes krav.

  Kommentar by JensF — 31. maj 2012 @ 13:31

 30. Som fri kvinde og fri for ammehjerne følelses konklusioner og ikke naiv venstreorienteret overfladisk uvidende, så deler jeg altså mænd op på en anden måde, og jeg er bestemt ikke den eneste, min metode er, at alle muhammed mandslinge forkastes, de er latterlige allesammen uden undtagelse, fordi enhver normalt begavede burde bekæmpe islam og bestemt ikke tilbede en simpel modbydelig Pædofet som muhammed. Altså muhammed mandslinge farvel og tak, ud af min butik…øh, ud af mit liv.
  Så er der dhimmie mandslingene, altså alle mandslinge der ikke bekæmper islam, de kan gå ad helvede til sammen med deres friVilly dhimmie Snøvledal, og underkaste sig andre ligesindede long and small girls with water smelting brains in the pools.

  Så er ca halvdelen af alle mændene frasorteret og ingen unødvendig tidsspilde bruges på overstående skvat, så kan interessen bruges på den halvdel, der med rette kan gøre sig fortjent til betegnelsen mandfolk.

  Alting behøver ikke være så nuanceret, få gode retningslinjer sparer en masse tidsspilde :D

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 31. maj 2012 @ 13:35

 31. li er kastet i grams til rigtige danske mænd :-) Det er noteret. Men jeg vil hævde at Urias-babes, snaphøns og hodjanske skjoldmøer er en sjælden race..

  Kommentar by Kim Poulsen — 31. maj 2012 @ 14:25

 32. Fru Clinton er netop nu i København og har holdt hof i den Sorte Diamant. Der var spørgsmål fra studerende. MSM gjorde i dag mest ud af spørgsmål vedr. det at være kvinde og politiker. Der var intet om det at være europæer og udsat for stigende islamisering. Intet.

  li (13:35)

  Det er forfriskende at læse det du skriver.

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:38

 33. Det er umådeligt forstemmende, at Folkhemmet er så ødelagt af en hæmningsløs massetilvandring fra en modkultur. Stakkels svenskere som ligger under for at afstumpet magtelite, der omkalfatrer Sverige til et nyt Balkan.
  Som en israelsk bekendt sagde, hvorfor i alverden lader Sverige så mange muslimer slå sig ned i deres land.

  Kommentar by Johansen — 31. maj 2012 @ 16:40

 34. Det sker såmænd også i Danmark at borgere overfaldes af mænd i flok..

  ”Kerteminde: Det gik fra slemt til værre, da en 52-årig bilist stoppede fem-seks personer i en sort bil på Hans Schacksvej for at fortælle dem, at han følte sig chikaneret af deres kørsel.

  I stedet for at undskylde over for den 52-årige steg gruppen ud af bilen og overfaldt manden på åben gade.

  (…)

  Han kunne fortælle, at overfaldsmændene efter alt at dømme var 2. generationsindvandrere” (Kerteminde 2012)

  H t t p://www.fyens.dk/article/2091164:Kerteminde–Chikanebilister-overfaldt-forsvarsloes-mand

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:47

 35. ”En 15-årig dreng fra Charlottenlund blev natten til mandag udsat for et tilsyneladende fuldstændig umotiveret overfald, da han blev skubbet omkuld og tæsket af fem til seks unge mænd på Dunztsfelts Allé i Gentofte.

  (…)

  Den 15-årige dreng har beskrevet gerningsmændene som unge mænd på 16-17 år.

  En af mændene er cirka 175 centimeter høj og har kort, sort, krøllet hår. Han er afrikansk af udseende, kraftig bygget og han var iført en tynd, sort jakke med hætte og grå joggingbukser.

  En af de andre gerningsmænd beskrives af drengen som 185 centimeter høj og tynd. Han er formenligt af arabisk oprindelse, og han har kort, sort hår. Han var iført en lyseblå dunjakke med hætte, en brun hue, stramme mørkeblå jeans og røde nike air-sko. Endvidere så han næse ud til at have været brækket på et tidspunkt.

  De øvige gerningsmænd beskrives også som arabiske af udseende.” (Gentofte 2012)

  H t t p://lokalavisen.dk/vanvidsvold-15-aarig-dreng-overfaldet-af-taeskehold-/20120131/artikler/120139843/1265

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:48

 36. ”Nærum: Det var bare store børn, der sad på anklagebænken i Retten i Lyngby i går. Men det var langt fra barnlige drengestreger, der foregik, da drengebanden gang på gang overfaldt sagesløse mennesker i området omkring motorvejsbroen ved Helsingør-motorvejen i Nærum flere dage i september og oktober sidste år.

  De tiltalte er seks drenge på mellem 15 og 18 år. Anklageskriftet rummer i alt 11 tilfælde af vold og grov vold, røveri, trusler og våbenbesiddelse. Ifølge anklageren er her tale om en gruppe, hvor nogen har været mere aktive i volden end andre, men hvor det har været en forstærkende trussel, at de har stået sammen over for ofrene.” (Nærum 2012)

  h t t p://www.sn.dk/Drengebande-i-retten-for-at-taeske-tilfaeldige/Rudersdal/artikel/180094

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:49

 37. ”En 13-årig dreng blev mandag morgen overfaldet af tre unge mænd, der væltede ham omkuld og tildelte ham flere spark.

  Overfaldet fandt sted kort før klokken otte på et stisystem mellem Vestre Grænsevej og Uglegårdsskolen i Solrød, da drengen var på vej til skole.

  De tre mænd passede den 13-årige dreng op, og unden grund hev den ene pludselig fast i drengens skoletaske, så han faldt omkuld. Mens drengen lå på stien tildelte de to andre mænd ham flere spark på det ene ben og hoften.

  Herefter gemte gerningsmændene drengens skoletaske i nærheden og forlod stedet i ukendt retning, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.” (Solrød 2012)

  h t t p://lokalavisen.dk/13-aarig-dreng-overfaldet-paa-vej-til-skole-/20120207/artikler/120209406/1265

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:49

 38. ”Blev overdænget med sten og fliser

  Manden kom ved 19-tiden gående med sin hund på Byengen, da en gruppe på cirka fem-seks drenge indvandrerbaggrund pludseligt begyndte at overdænge manden med sten.

  De cirka 15-årige drenge ramte hundelufteren flere gange, selv da manden var faldet til jorden, efter at være blevet ramt på benet af et større flise-stykke.

  Kort efter forsvandt drengene, og manden fik tilkaldt en politi-patrulje, der tog manden med på en resultatløs rundering i området, før de indbragte manden på skadestuen.

  På skadestuen konstaterede, at han havde fået adskillige sår og buler efter at være blevet ramt af de mange sten og flise-stykker, hvoraf flere havde haft en størrelse på 10×20 centimeter.” (Kokkedal 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/indvandrerdrenge-overdaengede-tilfaeldig-hundelufter-med-sten-/20111019/artikler/111019157/1265?ref=jplisterseneste

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:50

 39. ”En 23-årig mand blev påført flere knivstik, herunder bl.a. i venstre lår og i den øverste del af ryggen. Der var ikke livsfare.
  Umiddelbart blev det oplyst, at tre til fire mænd, af en anden etnisk herkomst, var gerningsmændene.” (København 2012)

  h t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_110212.htm

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:51

 40. Flok kaster med stensnebolde

  ”En gruppe på syv-otte drenge med indvandrer-baggrund skabte søndag eftermiddag frygt blandt beboere og forbipasserende på Sydvej i Helsingør med farlige sten-snebolde.” (Helsingør 2012)

  h t t p://lokalavisen.dk/ubehagelige-indvandrer-drenge-skabte-frygt-med-sten-snebolde-/20120213/artikler/120219768/1265?ref=eblister112

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:51

 41. ”Fire personer, alle af en anden etnisk herkomst, kørende i en lille rød bil, udviste efter uoverensstemmelser i trafikken en truende adfærd og truede ofret med en kniv, som de prikkede med omkring brystregionen.
  De fire personer forsvandt i den røde bil ad Rosenørns Allé.” (København 2012)

  h t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_150212.htm

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:52

 42. ”Helsingør: En 31-årig svensk kvinde blev søndag morgen kort før klokken syv udsat for et groft røveri, da hun var på vej hjem fra sit arbejde i Helsingør.

  Kvinden blev antastet i Bjergegade i det centrale Helsingør. De tre gerningsmænd stjal en pung med knap 4.000 kroner i samt en halskæde, og en forlovelsesring fra den 31-årige. En af de tre svingede med en hobbykniv og ramte også kvinden i hånden, da hun ville parere.” (Helsingør 2012)

  Alle tre gerningsmænd med udenlandsk udseende. Talte flydende dansk eller dansk med accent.

  H t t p://www.sn.dk/Gaderoever-snittede-med-hobbykniv/Helsingoer/artikel/183028

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:53

 43. ”En ung pige, der var udklædt som reklamemaskot og gik rundt i et butikscenter og underholdt børn, blev torsdag banket ned med knytnæveslag af en gruppe indvandrere.
  Udklædningshovedet blev revet af den 16-årige pige, og hun fik flere knytnæveslag i ansigtet, oplyser Københavns Vestegns Politi.” (Ishøj 2012)

  H t t p://lokalavisen.dk/ung-pige-udklaedt-som-maskot-i-butikscenter-brutalt-banket-ned-af-indvandrerbande-/20120316/artikler/120319496?ref=jplisterseneste

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:54

 44. ”Seks gange i løbet af fredag og lørdag nat blev unge københavnere på vej fra byen passet op af grupper af mænd, der røvede dem for telefoner og kontanter.

  Unge mænd på vej hjem fra en våd aften i byen bliver i stigende grad udsat for gaderøverier i hovedstaden. De er simpelthen lette ofre, når de går alene og småfulde hjem ad de nattetomme gader.
  bt.dk skrev i februar, at der i 2011 blev anmeldt 841 gaderøverier i København. Det var en stigning på næsten 30 procent i forhold til året før og svarer til mere end to gaderøverier i gennemsnit hver eneste dag.” (København 2012)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/weekenden-boed-paa-stribevis-af-gaderoeverier

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:54

 45. ”En person blev ud for et supermarked antastet af ca. 10 personer og i forbindelse hermed udsat for vold fog trusler.
  Offeret blev bragt til skadestuen for behandling.
  To af gerningsmændene blev beskrevet som:

  A: Mand, af en anden etnisk baggrund, markant fuldskæg, ”armycut” frisure, ”acne” hud i ansigtet. Han var iført en grøn ski jakke.

  B: Mand, afrikansk oprindelse.” (København 2012)

  H t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_100512.htm

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:56

 46. ”En diskussion på Nivå Station mellem en ung mand fra Helsingør og en gruppe på 10-12 personer, endte tidligt søndag morgen med et voldeligt overfald på den 20-årige, oplyser Nordsjællands Politi mandag til Lokalavisen/Helsingør.” (Nivå Station 2012)

  h t t p://lokalavisen.dk/20-aarig-overfaldet-af-10-personer-paa-station-/20120514/artikler/120519697/1265

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:56

 47. ”En person blev overfaldet af fire mænd, der alle var af en anden etnisk herkomst og i alderen 18 – 20 år.
  I forbindelse med overfaldet blev offeret frarøvet sin mobiltelefon og et mindre pengebeløb.” (København 2012)

  h t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_150512.htm

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:57

 48. ”Det var tilsyneladende helt uden grund, at en 18-årig mand og hans kæreste i går eftermiddag blev overfaldet i Bybækterrasserne i Farum Midtpunkt.
  Ud for ejendomskontoret mødte de to personer af anden etnisk herkomst end dansk, og parret når lige at høre den ene sige “Er det ham?” til sin makker inden den 18-årige mand fra Humlebæk blev sparket ned af den ene overfaldsmand. Efterfølgende blev han sparket og slået i ansigtet af begge gerningsmænd.” (Farum 2012)

  H t t p://lokalavisen.dk/umotiveret-overfald-paa-ung-mand-og-hans-kaereste-/20120522/artikler/120529781/1265

  Kommentar by Liva — 31. maj 2012 @ 16:58

 49. Tak til Liva for den omfattende dokumentation af uhyggelige, kujonagtige overfald på sagesløse mennesker.
  Det er nærmest som et kobbel af ulve der i flok jager svage byttedyr. Voldskulturen er afstumpet og afsindig.

  Kommentar by Johansen — 31. maj 2012 @ 17:13

 50. Jeg er enig i det med ubevidst – mange journalister og andre kulturfolk aner jo ingenting og følger bare deres kulturelle programmering uden at tænke selvstændigt.

  Kommentar by Sigwar — 31. maj 2012 @ 18:58

 51. Efter overstået straf bør de kriminelle udlændinge sendes ud af landet. Det vil gøre vore gader og stræder langt mere sikre. Iøvrigt har vi mere end nok i vore egne kriminelle personer, og derfor behøver vi ikke at importere kriminelle udlændinge.

  Kommentar by Jørgen — 2. juni 2012 @ 18:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper