14. juni 2012

‘Jentetaxien’

Jeg har tidligere skrevet om overfaldsvoldtægterne i Oslo, der tydeligvis har direkte sammenhæng med ikke-vestlige indvandreres mere primitive ‘kvinnesyn’. I 2011 var samtlige overfaldsvoldtægter rettet mod norsk-udseende piger, og som en efterforskningsleder forklarede til NRK sidste år, så oplyser kvinderne stort set altid, at “gjerningsmannen har et ikke-vestlig utseende eller snakker et ikke-vestlig språk”.

Lidt perspektivering i norske Dagbladet – Rosa taxi med øyevipper skal kjøre jenter hjem fra byen i Oslo.

“Fra midten av juni til slutten av juli vil den særegne bilen rulle rundt i Oslos gater for å plukke opp jenter som trenger det. Bilen er kun for jenter…

– «Jentetaxien» vil være godt synlig i Oslo sentrum. Bilen er rosa og tydelig merket med «Jentetaxi og «Vi bryr oss». For å gjøre bilen ekstra gjenkjennelig, er den utstyrt med løsvipper på lyktene, står det videre.”

(P5.no, 14. juni 2012: Vår Jentetaxi tar deg trygt hjem)

Oploadet Kl. 16:59 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/37855/trackback

39 Comments »

 1. Trist, at det er nødvendigt med en sådan taxi.

  Men jeg bakker op om projektet, og om nødvendigt ville jeg gerne selv køre en sådan taxi i fritiden. Hvis ikke vi kan beskytte kvinder og børn i vores samfund, så er vi intet.

  Kommentar by Vest — 14. juni 2012 @ 17:34

 2. For en sikkerheds skyld har Sparbank forsynet den med en indvandrerchauffør på dette foto

  http://www.flickr.com/photos/sparebank1/7367955004/

  http://pressesenter.sparebank1.no/2012/06/gratis-jentetaxi-i-sommer-oslo/

  Kommentar by Josef. K — 14. juni 2012 @ 18:15

 3. Vest:

  Den slags er kønsdiskrimination. Hvis kvindekønnet mente, at det var et problem, så lod de nok være med at stemme på partier der lukker flere problembørn ind. Som det står nu udgør kvinder flertallet af venstrefløjens vælgere.

  Kommentar by Henrik — 14. juni 2012 @ 18:29

 4. Ja, I kan bande på, at de vil blive kørt hovedsageligt af indvandrere! Wonder why… ;)

  Kommentar by Morten Borup — 14. juni 2012 @ 18:42

 5. Med muslimernes massevoldtægter.
  Omskæring af kvinder og små pige, hvor de skærer de ydre skamlæber væk.
  Samt tvungen burka i resten af livet. Burde kvinderne, med rød strømperne i spidsen. Gå forest i kampen mod islam.
  Jeg ville være skrækslagen over fremtids udsigten, hvis jeg var kvinde.

  Kommentar by xxxxx — 14. juni 2012 @ 19:08

 6. The Pussy Wagon på svensk?

  Kommentar by Kenny Starfighter — 14. juni 2012 @ 19:14

 7. Oh Norge Oh Norge!

  Kommentar by Santor — 14. juni 2012 @ 20:14

 8. Der er brug for en modstandsbevægelse, der skærer pikken af på overfaldsmændene!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 14. juni 2012 @ 20:14

 9. Ville det ikke være humor på stort plan, morbidt selvklart, hvis en pige blev voldtaget i denne vogn? Det lyder ret absurd. Men kan i se billedet for jer? Norge har borttalt og bortalt problemet, og nu kommer så en eller anden fuldstændig vanvittig og ligegyldig løsning. Og se hvem der er chauffør. Siger vist ALT om deres berøringsangst. De fortjener at blive straffet disse nordmænd, og en voldtægt i en taxi ville sende et signal.

  De ligger som de har redt, og deres usandsynlige berøringsangst og lemfældig omgang med sandheden, burde resultere i at de bliver ramt endnu engang. Deres kvinder er så forbandet tumpede at de endnu ikke forstår HVAD der er problemet. Nemlig visse muslimers kvindesyn generelt, og særdeles deres syn på ikke-muslimske kvinder heriblandt de norske. Og indtil de for alvor indser det, og mander sig op og protesterer i STORE demonstrationer, giver jeg ikke fem flade øre for disse tiltag. Og nej jeg ønsker ikke at nogen bliver voldtaget, men sker der er det jo bare endnu en dråbe i det store voldtægtshav. De vil jo ikke forstå, så hvilken forskel vil det gøre?

  Kommentar by Endnu en vantro — 14. juni 2012 @ 21:22

 10. Ps den skulle køres af en niqab-klædt muslima. Med et bombebælte og et selvmordsønske. Men alligevel så regner jeg ikke med at nordmændene ville vågne fra deres tornerosesøvn. Man skulle ellers tro at Breivik fik dem vågnet bare en smule op, men Islam har det med at lulle socialister i søvn. I fuld narkose ligefrem.

  Kommentar by Endnu en vantro — 14. juni 2012 @ 21:29

 11. Og ingen nordmænd stiller spørgsmålet: Hvorfor er jentetaxaen blevet nødvendig?

  Wow, for en berøringsangst.

  Kommentar by lidt mere sandhed — 14. juni 2012 @ 21:41

 12. Som far til to dejlige piger, er det med stor bekymring at jeg ser den eksplosion af voldtægter i både Norge og særdeleshed Sverige! Jeg er naturligvis bange for at det også bliver sådan her!
  Det der undre mig allermest er at det ikke er noget etablerede medier diskuterer, det er ikke stuerene at diskuterer det, det er dårlig smag! Hvis man bringer det op bliver der set på en med lidt himmelvendte øjne, og tonen er lagt, nå kommer du der med dine racistiske synspunkter. Hvorfor er det sådan? Hvorfor?

  Kommentar by Robert R — 14. juni 2012 @ 22:36

 13. Lige som “kun for kvinder”-delen af de nye fitness-centre, kvindesvoemning i svoemmehaller, kvindeetagen paa Bella Sky giver “jentetaxaen” os – undskyld udtrykket – et vink med en vognstang om, at vi bevaeger os i retning af et koensopdelt samfund.

  Den slags starter altid som: “Tillykke! Du har som kvinde nu muligheden for at benytte din helt egen kvindetaxa!!”
  Og ender som: “Hun er selv skyld i den voldtaegt. Hvilken anstaendig kvinde ville benytte en almindelig taxa alene? Hun burde have brugt kvindetaxaen – den skoege!”

  Kommentar by Resursesvag — 14. juni 2012 @ 22:53

 14. Hvad med nogle taxaer, der kørte kulturberigerne hjem til muhammedanien?

  Kommentar by Jern Henrik — 14. juni 2012 @ 23:03

 15. Hvad siger Jan Stoltenberg til, at det skulle være nødvendig med sådan en taxa. Jeg mener der skal ryddes op politisk, men hva skide: De er jo ikke blevet klogere efter det men Øen Otøjer og Breivik’s handlinger.
  Men taxaen er en god ide.

  Kommentar by Carsten Nielsen — 15. juni 2012 @ 00:31

 16. Der eren koransoldat bag rattet, men taxien er malet lyserød, og så er det bare helt fjong. Ingen problemer her, taxien er jo lyserød. Bare læn jer tilbage og nyd det norske jenter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. juni 2012 @ 00:50

 17. Vi kører dig sikkert hjem, men vi har bare lidt sjov på bagsædet. Det er så betalingen. Som vi siger her Nordpå i Afghanistan: “Ingen god dag uden lidt sjov med damerne. Og det sjove bestemmer vi selv.Hihi”

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 03:47

 18. “EMIRATES: DUBAI TO LAUNCH ‘PINK BUS’, FOR WOMEN ONLY

  (ANSAmed) – DUBAI, APRIL 7 – Now that the “pink taxis” are running smoothly, Dubai is launching the “pink bus” to ensure that women can travel by public transport in complete comfort and without the embarrassment of sharing a confined space with men. From April 10, a bus line will run for women only. The buses will still be red and grey but it will have “Women only” written on them and they will operate in some of the busiest areas of Dubai: Satwa, Deira and Karama.” (2009)

  h t t p://www.ansamed.info/en/emirates/news/ME03.@AM41946.html

  Kommentar by Liva — 15. juni 2012 @ 05:27

 19. “Den tidligere hiphoperen LOON fra Puff Daddys Bad Boy Records, Amir Muhaddith, trakk mellom 700 og 800 tilhørere til sitt foredrag som IslamNets studentorganisasjon arrangerte på høyskolen søndag 7. november.

  Vakter henviste kvinner og menn til hver sine innganger, og under møtet satt kvinner og menn atskilt på hver sin side av midtgangen.”
  (Oslo 2010)

  h t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10019086

  Kommentar by Liva — 15. juni 2012 @ 05:30

 20. Samme tilvandrede religiøse kønsapartheid krav ses desværre også i Danmark

  “Medlem af enhedslisten måtte i aftes reddes af politiet fra imammøde på Nørrebro. Hun blev truet med vold, fordi hun ville sidde med sin mand.

  Et medlem af Enhedslisten i København måtte her til aften eksorteres bort fra et indvandrermøde på Nørrebro efter trusler tæsk.
  Det eneste Jaleh Tavakoli havde gjort var, at hun insisterede på at sidde sammen med sin mand – selv om der var kønsopdelte siddepladser i sportshallen, hvor den omstridte amerikanske imam Sheikh Khalid Yasin skulle tale.” (København 2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/politiker-truet-fordi-hun-ville-sidde-ved-sin-mand

  Kommentar by Liva — 15. juni 2012 @ 05:35

 21. Hello hvor jeg lo, så jeg fik kaffen i den forkerte hals. Dejligt de smager den medicin de elsker. “Der er plads til 2 millioner flere i Danmark” som en EL sinke udtalte før valget.

  Udviklingen er naturligvis fuldstændig syg på alle områder, og det er en katastrofe, at befolkningen falder til patterne over udviklingen.

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 06:17

 22. Tja, som den enfoldige socialdemokrat mogens jensen mener, bør vi give mere plads til islam.
  Altså direkte oversat, skal vi gøre plads til mere kvindeundertrykkelse.
  Vi skal altså forstå, at kvinderne selv er uden om det, hvis de ikke imødekommer islams krav, om at indrette sig i en affaldssæk, som andenrangs affald…øh, eksistens.
  Dette kvindesyn er bestemt ikke kønt, men det er desværre denne vej vi er på vej nedad, hvis vi skal gøre mere plads for islam eller bare være rummelige, tolerante, mangfoldige og andre ord for frivillig dhimmie underkastelse.

  Enhver kvinde burde bekæmpe islam.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 15. juni 2012 @ 06:49

 23. Ja, lad li,s ord stå: “Enhver kvinde burde bekæmpe Islam.”

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 07:03

 24. A propos jihad i taxaen, husker jeg for en del år siden diskussionen om koder ved taxa-bestilling. Efter hukommelsen skulle man, når man ringede og bestilte taxa, sige “Jeg skal have en hund med”, så fik man en etnisk dansk chauøffør :)
  Kan man stadig det? Eller er der evt kommet en ny kode?

  Kommentar by A-mad — 15. juni 2012 @ 07:30

 25. Hvad bliver det næste? Homo-taxaer og jøde-taxaer?

  Kommentar by BE — 15. juni 2012 @ 07:41

 26. A-mad

  Jeg tror ikke det har virket siden midt/slut af 90`erne i København, før det kunne du bare be om en dansk chauffør hos Ryvang Bilen og Amager-Øbro Taxi.

  Kommentar by Viking — 15. juni 2012 @ 08:26

 27. Bondeavisens satiriske opslag er tre-fire år gammelt:

  http://landsbytossen.dk/Taxasegregering.htm

  Vi kom altså før nordmændene, men kun i fantasiens verden. Når den slags ting bliver virkelige, er de ikke så sjove mere.

  Kommentar by Crass Børsting — 15. juni 2012 @ 08:32

 28. Det kan være at nordmændene har været på studietur i Beirut.

  ‘Girl Taxi’ Service Offers Haven to Beirut’s Women
  http://online.wsj.com/article/SB124847696096780319.html#

  Kommentar by BE — 15. juni 2012 @ 09:02

 29. Skal det forstås sådan at mændene må vente på en ledig taxa eller ende med at må gå hjem. For kvinderne kommer vel først i ventekøen?
  Mon ikke det skyldes at de fleste kvinder har brugt deres penge eller forsøger og få en gratis tur hjem mod tilbud af sex. Og så de fortreyder bagefter og anmelder det.
  Eller taxa chaufføren er sidste chance for sex, når alt andet er glippet.

  Kommentar by xenofob — 15. juni 2012 @ 09:17

 30. “Enhver kvinde burde bekæmpe Islam.” ENIG.!

  Men dessværre: De er for uvidende.

  De fleste kvinder tænker mest på chimpansen’s udseende, og forestiller ham som sexdyret. Så det er sååå ekssotisk.!!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 15. juni 2012 @ 10:04

 31. Nej! kvinder tænker mere med hjertet, det er også godt nok, men i dette tilfælde er det en katastrofe.

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 10:29

 32. Ja Nogle kvinder Machiavelli.

  Kommentar by Carsten Nielsen — 15. juni 2012 @ 12:02

 33. Ja! det er rigtigt nok, men generelt gør de.

  Kommentar by Machiavelli — 15. juni 2012 @ 13:32

 34. Tænker på Mikael Jalvings bog “Mig og Muhammed”, hvor han skriver nogenlunde således: Enhver mands våde drømme come true – jihad på sengekanten (alias islam).

  Det er ganske u-sand-fatteligt, at ethvert normalt tænkende kvindemenneske, med ret til at ytre sin egen mening (endnu) ikke, hyler, skriger og skaber sig højlydt 24-7-365 med udsigten til multi-kulti og islams invasion af Danmark. Hvad er meningen, kvinder?

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2012 @ 14:03

 35. Kællingerne betaler bare prisen for deres naivitet.

  Kommentar by Tolder — 15. juni 2012 @ 20:28

 36. Masser af kvinder protesterer. Der er ligeså mange tavse mænd.

  Kommentar by M — 15. juni 2012 @ 21:44

 37. @ Iznogut
  Ja det er besynderligt at kvinder og i særdeleshed rødstrømper ikke kæmper mere imod! Trynet til tavshed er enormt effektivt i Danmark!

  Kommentar by Robert R — 15. juni 2012 @ 23:22

 38. Der har jo været en del taxichaufførvoldtægter af deres kunder i Oslo (ligeså i Voldtægtssverige) i de seneste år, så dér er der heller ikke den store sikkerhed at hente for hunskønsvæsener.
  Men mon ikke
  specialstyrker med udstyr til krigsførsel i mørket ville kunne løse et sådan problem på yderst tifredsstillende vis for alle vantro parter.
  Og farven giver jo utvtydige associationer til personer der er født med hypermobile håndled. Så det er jo (menneskerettigheds)krænkende overfor alle deres importerede bistandclientellastemmekameler.

  Resursesvag

  I City 2 er der et, kun for kvinder fitnesscenter.
  Og desuden har jeg hørt fra en i familien, som går til zumba (hvilket syn det dog må være!!!) med muslimske kvinder, at dørene bliver låst derindtil, så de ikke lige pludselig zumbaer ud i friheden.

  Kommentar by anonym — 16. juni 2012 @ 05:41

 39. Må jeg foreslå, at renovations vognene tages i brug nogle timer før alm. affald indsamles og renovations vognen bruges til at samle alle muhammed sønnerne op med, som ikke er ledsaget med en affaldssække udklædt søster.
  Så tror jeg ikke der bliver brug for de pink taxaer.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 16. juni 2012 @ 11:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper