19. juni 2012

‘Vækst gennem mangfoldighed’ og andre kaosteoretiske bortforklaringer ved Anna Mee Allerslev

Anna Mee Allerslev forholder sig til den barske virkelighed, som om det var et rollespil for socialantropologer. Ingen regering kan løse den gordiske knude, og hendes mange floskler er ikke en del af løsningen, men en integreret del af problemet. Hvis demokratiet er på retur, så er Anna Mees politiske succes et symptom på udviklingen. Fra hendes JP-blog – Regeringens stille revolution.

“Som beskæftigelses og integrationsborgmester i hovedstaden kan jeg skrive under på, at både når det handler om beskæftigelsespolitik, og når det handler om integrations- og inklusionspolitik, så er der allerede nu sket markante ændringer. … der er sket en revolution i Danmark, når det handler om beskæftigelses- og inklusionspolitik. Måske er der tale om en stille revolution, men der er ingen tvivl om, at indholdet og servicen er ændret så radikalt, at der er tale om et decideret opgør med ti års VKO-regime. Regeringens nye beskæftigelses- og inklusionspolitik betyder, at kommunernes arbejde er mærkbart forandret…

Udover de mange reelle ændringer, så som afskaffelse af pointesystemet og automatisk familiesammenføring for børn, så handler det også i høj grad om den ændrede ånd som integrationsarbejdet nu endelig foregår i.

… mens den tidligere regering og DF skabte modsætninger og frygt, fokuserer den nye regering på løsninger og sammenhængskraft. I 00’erne ved jeg fra mine mange samtaler med vores etniske minoriteter, at de følte sig ydmygede, uønskede og fornedrede. Det skabte modstand, det skabte modvilje – ja, og måske skabte det endda grobund for den terrorisme, som alle kæmper imod. …

Vores nye regering har heldigvis turde vende billedet på hovedet. Nu er fokus på, hvordan vi løser de konkrete problemer med indvandrerledighed, udsatte boligområder, social kontrol eller præstationsgab i folkeskolen. Uden at have berøringsangst over for de problemer, der jo ikke er blevet løst de sidste ti år, ser regeringen problemerne i øjnene og inddrager eksperter og organisationer i at løse problemerne. Og i modsætning til tidligere foregår det med respekt og ligeværd og med vægt på muligheder og løsninger i stedet for problemer og modsætninger. Det nybrud har ændret hele integrations- og inklusionsarbejdet, og jeg er overbevist om, at vi på både kort og lang sigt får langt bedre resultater til glæde for alle.

Et konkret eksempel er, at vores arbejde med ’Vækst gennem mangfoldighed’ har langt bedre forhold med den nuværende regerings tilgang. Ingen tvivl om, at mangfoldighed på arbejdspladsen, og i samfundet generelt, er en stor chance for at skabe de muligheder, dynamikker og synergier, der er nødvendige for Danmarks udvikling – både økonomisk og kulturelt. Det viser både internationale og danske erfaringer og undersøgelser. Men den tilgang til Danmarks mangfoldighed havde trænge kår før i tiden. Med den nye løsningsorienterede regering er der gang i hjulene, og jeg ser meget frem til at præsentere konkrete resultater af vores arbejde inden året er omme. Igen den ny regerings stille revolution. Men ikke desto mindre en revolution, som kan bemærkes og nydes af alle, der beskæftiger sig med området.”

(Youtube, Ditte smider tøjet for Anna Mee Allerslev)

“Kejseren sendte snart igen en anden skikkelig embedsmand hen for at se, hvorledes det gik med vævningen, og om tøjet snart var færdigt. Det gik ham ligesom den anden, han så og så, men da der ikke var noget uden de tomme væve, kunne han ingen ting se.

‘Ja, er det ikke et smukt stykke tøj!’ sagde begge bedragerne og viste og forklarede det dejlige mønster, som der slet ikke var.”(Hans Christian Andersen, 1837)

Oploadet Kl. 15:38 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/37965/trackback

25 Comments »

 1. Masser af røv, og ikke skyggen af hjerne.

  Kommentar by Svend — 19. juni 2012 @ 16:17

 2. Anna Breivik er en sinke, men hun er en sjov sinke.

  Kommentar by Machiavelli — 19. juni 2012 @ 16:30

 3. “Med den nye løsningsorienterede regering er der gang i hjulene, og jeg ser meget frem til at præsentere konkrete resultater af vores arbejde inden året er omme.”

  Det vil nok overraske de fleste hvis der skulle være nogen konkrete resultater at præsentere. Til gengæld blive det “morsomt” at se hvilke retoriske kneb, der kommer i anvendelse, skulle nogen holde Anna Breivik op på udtalelsen.

  Kommentar by Hans Und — 19. juni 2012 @ 16:38

 4. Fra tilfældighedernes verden.

  Voldtægtsdrama: 22-årig kvinde overfaldet af to mænd
  18-årig kvinde brutalt voldtaget på åben gade
  51-årig kvinde voldtaget af ung mand hun faldt i snak med i S-toget
  22-årig nægter drugrape af ung pige
  Kvinde brutalt voldtaget af to mænd under bytur
  To piger bedøvet og voldtaget efter taxatur
  To piger bedøvet og voldtaget efter taxatur
  Gruppepres: 15-årig dreng voldtog 12-årig pige
  Fræk aftale gik galt for 19-årig kvinde: Jeg blev voldtaget i en bil
  Kvinde voldtaget i baggård
  Voldtægtsforsøg: 18-årig kvinde slået ned og slæbt ind i skov
  Fuld 14-årig pige voldtaget af 44-årig mand
  Ung kvinde voldtaget i skov

  Morale: Det er farligt at være kvinde. Marianne Gelved, Anna Breivik og Stampesinken skal passe på.

  Kommentar by Machiavelli — 19. juni 2012 @ 16:40

 5. Jeg er mægtig spændt på de konkrete resultater.
  Ligesom jeg gerne vil se både de internationale og Danske erfaringer og undersøgelser. Det er ren tåge snak.

  Kommentar by xxxxx — 19. juni 2012 @ 16:41

 6. Hun er blot en dum gås. Hun kommer aldrig til at forholde sig til virkeligheden. Hun er typen, der omgiver sig med sine radikale venner, der alle har læst på KU, og bekendte i det bedre borgerskab, læser Politiken, ser DR og arbejder sammen med andre PK-tosser i KK. Hun ser sig selv som romanfiguren i Vibeke-Holsts “Kronprinsessen”.

  I hendes verden vil alt der gå galt altid være DF’s skyld. Det er nærmest svensk tankegang/debatteknik at påstå at DF’s deltagelse splitter og skaber grobund for terror. “Hvis vi bare lige vi kunne få smidt DF på porten og tale pænt til hinanden, så blir alt riiiiigtig gooodt.” Ja det går jo så fremragende i Sverige hvor medierne med alle midler prøver at smide SD på porten og ekskludere alle de der ikke vil mangfoldighed, alligevel så brænder lokummet i Sverigistan. Hvorfor Mee? Hvorfor?

  Kommentar by GottesWerk — 19. juni 2012 @ 16:42

 7. Dobbeltplusgodt orwellsk skrækeksempel.

  Kommentar by Høgsbro — 19. juni 2012 @ 16:47

 8. Anna Mee Allerslev har sat hjernen på frihjul for lang tid siden. Jeg tror egentlig ikke, at er decideret uintelligent. Hun vælger blot at anlægge en uintelligent (ellere rettere pseudo-intelligent) vinkel på stort set alting. Men faren ved at leve i et luftkastel, som hun gør, er at det hele en dag braser sammen. Virkeligheden presser sig på, og det bliver interessant at se, om hun en skønne dag vågner op fra sin tornerose-søvn.

  Kommentar by Vest — 19. juni 2012 @ 17:30

 9. Anna Breivik er et af den slags tilbageslag, som Københavns borgere med jævne mellemrum oplever. Andre af slagsen er mareRitt bjerregård og apparatniken Frank Jensen

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2012 @ 17:34

 10. “I 00’erne ved jeg fra mine mange samtaler med vores etniske minoriteter, at de følte sig ydmygede, uønskede og fornedrede.”

  Jeg er et eller andet sted glad for, at ‘vores etniske minoriteter’ (her forudsætter jeg, at der hverken er tale om folk fra Færøerne eller Grønland, så ‘vores’ er måske et lidt misvisende ord..) er af den opfattelse at de er uønskede. For det er langt de fleste af dem. Faktisk meget uønskede af et meget stort, men også meget tavst flertal af danskerne. Men at de føler sig ydmygede og fornedrede er jeg helt uforstående overfor, da de også under den forgående regering i ganske betydeligt omfang fik en positiv særbehandling.

  Årsagen til flertallets tavshed? – Måske venstrefløjens utrættelige intimidering af politiske modstandere.

  Kommentar by Polka Charlie — 19. juni 2012 @ 17:53

 11. Manglende virkelighedsfornemmelse er den røde tråd i fr. Allerslevs skriverier. Det er lidt synd for hende og helvedes meget synd for de mennesker i København og andre steder, som skal betale regningen, økonomisk og på alle andre måder.

  Kommentar by Crass Børsting — 19. juni 2012 @ 19:50

 12. Vi får krigslignende tilstande på et tidspunkt, no fucking doubt. Det kan meget vel være over sommeren, når europas økonomi ramler. Det kan vi takke idioter som anna mee breivik for. Hendes pk-tyranni, hendes nonsens, den samme radikale, intetsigende lirum-larum. Hun er værre end zenia gestampo.
  Hver gang jeg læser om nye voldtægter i avisspalterne, så håber jeg inderligt, at ofret i det mindste er radikal eller selv har stemt på en af de røde, og hvis tøsen er under 18, så håber jeg at forældrene falder ind under kulturradikale akademikertyper.

  Kommentar by Jimbo — 19. juni 2012 @ 19:59

 13. Ved at læse artiklen fik jeg bullshit bingo et par gange.

  Kommentar by Rinus — 19. juni 2012 @ 20:01

 14. “Vækst gennem mangfoldighed” siger pigebarnet. Denne vækst kommer kun til at ske i “GODHEDSINDUSTRIEN” i form af flere inklusionsmedarbejdere, tolke, integrationskonsulenter, socialpædagoger og sproglærere m.v. – hun skulle have en røvfuld!!

  Kommentar by Erik — 19. juni 2012 @ 20:49

 15. Hun taler om ekskludering, dårlig tone, og diskrimination under den forrige regering. Men hvor er de helt præcise og klokkeklare eksempler? Jeg læser en masse smart konstrueret og fancy snak her i blog-gengivelsen.
  Men for os der der bevæger os ude i virkeligheden, hvad er det PRÆCIST hun taler om? Er det 1-2 eksempler, er det kommuner der konsekvent har behandlet bestemte borgere forskelligt eller hvad?
  Der er en masse postulater og teorier her. Og for øvrigt i store dele af De Radikales og resten af de rødes udtalelser om den forrige regering.

  Er det fordi man ikke vil se Danmark opdelt i parallelsamfund, at man er et dårligt menneske, eller vil bevare sin kultur og sprog og herkomst så dansk som muligt? Jeg forstår ikke hvad vi taler om præcist.
  Er det at være nationalsindet dårligt? Nationalkonservativ? Jeg kan ikke forstå logikken.

  Hvis nogle er uønskede i landet, så er der nok tungovervejende og permanente grunde til det, og det burde de radikale og Anna i den grad tænke og fundere over. Hvad der bliver bragt på banen her i bloggen dagligt. De mange konsekvenser og kritikpunkter har de det desværre med ikke at forholde sig til.

  Kommentar by Endnu en vantro — 19. juni 2012 @ 21:12

 16. “Vækst gennem mangfoldighed”

  Den slags slogans får mig altid til at tænke på andre “storslåede” slogans som :

  “Kraft durch Freude” og “ein Volk, ein Reich, ein Führer”.

  Det er den samme bevidstløse Simon says hvor folket lyttede til storslåede tanker tænkt af, viste det sig senere, mindre storslåede førere der var nødt til at udøve tankekontrol, vold og krig for at få regnestykket til at gå op. Nederlaget efter en sådan styreform vil blive altødelæggende, smertefuldt og langvarigt for Danmark.

  Kommentar by Santor — 19. juni 2012 @ 21:30

 17. Årsagen til flertallets tavshed? – Måske venstrefløjens utrættelige intimidering af politiske modstandere.

  Kommentar by Polka Charlie — 19. juni 2012 @

  Nej – du. Det skyldes den danske fejhed, konfliktskyhed og vellevned og frygt for at miste velfærdsstaten, så hellere finde sig i lortet og købe sig noget mere underholdning, adspredelse og “hobbyer” – you name it. Som så meget andet med DK reagerer vi altid forkert og for sent – det viser DK-historien gang på gang – vi er et lille land og har dermed ofte lille råderum og få muligheder for at træffe de rigtige løsninger – men islam kan vi undgå og smide ud – hvis vi samlet vil det nok og tager vare om vores eget land og retmæssige befolkning og ikke tager hensyn til umulige konventioner og verdens muslimer – ofte på bekostning af andre trængende folkeslag. – Islam og mulimerne fylder alt alt for meget – Ud på vippen med dem, så kan de sgu selv overleve i det “hajfyldte” farvand, som vi alle befinder os i på denne jord.

  Kommentar by Black Watch - Nemo Me Impune Lacessit — 19. juni 2012 @ 22:48

 18. Hun har sgu en flot røv, hende Ditte, men jeg forstår altså noget mere vidtgående med at “smide tøjet”. Så videoen uden lyd på. Den var lige til at holde ud…

  Kommentar by Vagn Henning — 19. juni 2012 @ 23:20

 19. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor længe hun har været i Canada, og hvem hun har talt med. For hendes historoe rimer ikke, med det jeg har læst.

  Kommentar by Josef. K — 20. juni 2012 @ 04:44

 20. Det er bla. Allers parti vi nu kan takke for, at København lukker 16 kirker og åbner to stormoskéer. Skal vi vædde om, hvornår indtrufne begivenheder lukker den første af dem ?

  Kommentar by Josef. K — 20. juni 2012 @ 04:46

 21. @Black Watch: Jeg tror mere på min version, flertallet (det tavse, du kalder dem de feje) lader sig repræsenterer ved dem der råber op (f.eks. debattørerne). Men venstrefløjen prøver som jeg ser det ihærdigt, at gøre borgerlige (særligt kulturkonservative og islam-kritiske) debattører tavse. Det sker typisk ved vold, hærværk, rygtedannelse, politianmeldelser og sagsanlæg. Første gang den slags sker kan man måske leve med det, men man skal være stærk i troen hvis man ufortrødent skal kæmpe videre i mange år uden ret mange skulderklap og gennemgå angreb på angreb. Det er derfor vi er nødt til, at rykke sammen og hjælpe f.eks. Kim Møller når han intimideres.

  Kommentar by Polka Charlie — 20. juni 2012 @ 10:34

 22. Et af de bedre argumenter mod kvindelig valgret. En rask lille kulturberigelse er det eneste som kan få hendes slags tilbage til virkeligheden. Det er ikke pænt at sige det, men vi ved det jo godt allesammen.

  Kommentar by Kim Poulsen — 20. juni 2012 @ 11:14

 23. Hun taler så pænt om sammenhængskraft OG respekt OG giver grønt lys for bygning af stormoskeer i København – og så omtaler hun VKO regeringen som: “…VKO-regime.” Lidt intolerant, moske..

  Kommentar by Liva — 20. juni 2012 @ 11:24

 24. http://au.news.yahoo.com/today-tonight/lifestyle/article/-/13681914/idyllic-welfare-island

  Idylsk muslimsk Ø som er styret af Australien, hvor de 500 indbyggere lever af velfærd fra Australien.

  Kommentar by Lavard — 20. juni 2012 @ 13:44

 25. Offtopic
  Apropos kulturberigelser/overraskelsessex på gadeplan. Det er svært og hårdt at være pårørende – i hvert fald i forbindelse med Utøya.

  “- Posttraumatisk stress syndrom betyder blandt andet, at man får et stærkt forøget niveau af spænding i kroppen, så den ikke går ned. Det betyder, at man har problemer med at regulere følelser. Man bliver “vred-bange”.

  Winje forklarer, at posttraumatisk stress kan medføre store ændringer i en persons hverdag og livsmål – og det er noget, han har set flere eksempler på.

  Og på trods af den megen hjælp og fokus de berørte har fået, så er det en svær sag at ryste af sig, forklarer stressforsker Holen:

  – Sådan noget bliver man aldrig helt færdig med, det varer hele livet, siger Winje, og henviser særligt til de, der har mister en kær.”

  Terrorofre bliver syge af sorg
  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/06/20/124547.htm

  Kommentar by Anonym — 20. juni 2012 @ 17:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper