20. juni 2012

Om venstreradikale Kasper Weber-Hansen, der lagde Redox.dk online, efter Datatilsynet tog siden ned

I kølvandet på ORG-sagen lukkede Datatilsynet sidste år Redox.dk, der stadig er nede, og tilsyneladende er ved at integrere sig med Projektantifa.dk, organ for erklærede militante Antifascistisk Aktion (AFA). I forbindelse med anholdelsen af et ledende Redox/AFA-medlem forklarede Politiets Efterretningstjeneste for et par år siden, at Researchgruppen Redox havde kompetente IT-folk tilknyttet, og der gik da heller ikke længe før diverse Redox-udgivelser cirkulerede frit på nettet.

Et decideret mirror-site opstod i slutningen af oktober sidste år på monotrimonodi.dk (1312, ACAB, All Cops Are Bastards), der er registreret af Kasper Weber-Hansen – en punker bosiddende i København, der tidligere var aktiv i Odenses ‘Klub Golen’. Weber-Hansen, der på Anarcho.dk skriver under alias’et ‘Thefatpunk’, blev fornyligt politianmeldt af Daniel Carlsen fra Danskernes Parti.

(‘mmotw‘ (make money on the web) – ‘Thefatpunk‘ (IT-konsulent, Kasper Weber-Hansen)

Kasper Weber-Hansen blev anholdt under COP-urolighederne, og var en af flere venstreradikale, der klagede til medierne over det de så som politibrutalitet. Han fik senere erstatning, dog kun for uberettiget anholdelse. En af de anholdte, der citeres i Dagbladet Information, sidder i dag fængslet for ulovligheder i regi af brandstifterbanden. En gruppe der ifølge KWH fortjener støtte fra andre venstreradikale.

“… Kasper Weber Hansen, blev på et tidspunkt revet ud af bussen og fik den ene arm vredet kraftigt om og gentagne gange hamret kroppen ind i bussen, fordi han trods sine strips havde set sit snit til at tage en bid af et æble, der havde ligget på bussædet ved siden af ham.” (Information, 17. juni 2010)

(Kasper Weber-Hansen – udsnit af domsliste for Østre Landsret, 8. november 2011)

Kasper Weber-Hansen (‘Thefatpunk’) i citat. Sakset fra Anarcho.dk.

“Selvfølgelig gør man også gaden mere usikker ved bare tilfældigt at slå en nazi-lignende gut ned på hver anden bytur, men hvis man gjorde organiseret som i f.eks olso, så tror jeg bare det er den eneste måde der reelt virker… Jeg har aldrig sagt at vejen frem er at tage ud og tæve folk bare fordi de har en anden politisk overbevisning. Dog mener jeg at kunne se effekt de gange folk har taget ud og organiseret givet alle de voldelige nazister de har haft kendskab til et par på hovedet gang på gang.” (om militans, 25. april 2009)

“Når folk kaster sten efter politiet foran ungdomshuset, ødelægger vinduer, slås med nazister eller hvad de ellers kan finde på, synes jeg man bør støtte dem, næsten ligegyldigt hvor dumt man mener det har været.” (om brandstifterbanden, 27. april 2011)

“Det er fint at du føler du har reddet verden med en stor folkelig fest, det er fint du ikke er enige med de folk der valgte en anden demonstrationsform – men jeg er fandeme glad for der er folk der tør sige fra fysisk. … Endnu en gang skal du prøve at forstå at de mennesker der valgte at bruge militans valgte at gøre det uden for den folkelige demonstration, så alle dine påstulater om at de har ødelagt det for jer andre der gerne bare ville feste kan du stikke op hvor solen ikke skinner. Der er et problem med fascister der igennem vold sørger for at folk ikke kan gå trygt i gaden, og så længe det er tilfældet er det ikke tid til fest og dans, men tid til modsvar!” (om ‘Århus for Mangfoldighed’, 2. april 2012)

Oploadet Kl. 17:21 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/37982/trackback

17 Comments »

 1. “Når folk kaster sten efter politiet foran ungdomshuset, ødelægger vinduer, slås med nazister eller hvad de ellers kan finde på, synes jeg man bør støtte dem, næsten ligegyldigt hvor dumt man mener det har været.”

  Sjovt, hvor forskellig man kan være.
  Jeg plejer at sige det absolut modsatte: Når folk begår vold og hærværk, eller hvad de ellers kan finde på, så synes jeg, at man ALDRIG bør støtte dem, ligegyldigt hvor fint man mener, det har været.

  Forskellen er, at jeg som udgangspunkt synes at kriminalitet og politisk vold er forkert. Han synes som udgangspunkt, at det er rigtigt. Alligevel er det folk med holdninger som mine, som bliver dæmoniseret i medierne, mens folk med holdninger som hans blot er “unge” med “hjertet på rette sted”. Det er perverst.

  Kommentar by Vest — 20. juni 2012 @ 18:54

 2. Han forbeholder sig så retten til selv at definere, hvem der er nazist, og hvem der ikke er. Har han først erklæret en for nazist eller noget andet afskyeligt, kan han jo frit slå ham ihjel. Det klassiske dehumaniserings-princip, som alle venstreradikale benytter sig af, og som meget godt forklarer, hvorledes det lykkedes kommunisterne i Kampuchea at aflive 2 mio. af deres egne indbyggere på 7 mio. Interessant er det i øvrigt, at tilsvarende typer på højrefløjen har det med at “forsvinde” i psykiatrien med en sprøjte i rumpen. Jeg skal hilse at sige, at det er ikke alle der vågner igen. Humane behandlingsdomme er ikke altid humane.
  Hvorfor samme skæbne ikke overgår psykopater på venstrefløjen kan man kun gisne om.

  Kommentar by Hanzi — 20. juni 2012 @ 18:57

 3. Og jeg som gik rundt og troede at den sidste mohikaner var død og borte!

  Er alle venstre-radikale lige så smukke som Weber-Hansen?

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 20. juni 2012 @ 19:57

 4. “Any man who has once proclaimed violence as his method is inevitably forced to take the lie as his principle.”

  Alexander Solsjenitsin

  Kommentar by Stormen fra Nord — 20. juni 2012 @ 20:09

 5. Er jeg den eneste der bemærker, at adressen på mirror´et (monotrimonodi) er en omskrivning af 1312 (mono = 1, di = 2 og tri = 3)? I første omgang troede jeg, at det var postnummeret i København, men googler man det viser det sig at det også er talkode for ACAB / All Cops Are Bastards (http://da.wikipedia.org/wiki/ACAB).

  Venstreekstremister er altid glade for at kloge sig på hvor glade nazister er for talkoder – 18, 88 osv., og hvor suspekte nazister er fordi de ikke bare siger det lige ud. Hvordan mon de forklarer 1312?

  Kommentar by Henrik — 20. juni 2012 @ 20:39

 6. Nej. De er “smukkere”

  Kommentar by jens peter — 20. juni 2012 @ 21:57

 7. “googler man det viser det sig at det også er talkode for ACAB / All Cops Are Bastards”

  All cops are bastards? Ja, tolerancen lever som sædvanlig i bedste velgående på venstrefløjen.
  Det er utroligt, at vi andre er “intolerante” når vi ikke vil acceptere vold, kriminalitet og terror, mens venstrefløjen er “tolerante” når de f.eks. betragter alle politibetjente som nogle horeunger og går ind for at lukke munden på folk med vold. Galskaben hersker.

  Kommentar by Vest — 20. juni 2012 @ 22:00

 8. Jeg krummer altid tæer når jeg ser hans slags nærmere beskrevet. Se, hvor fint han poserer med ansigtet i ‘tænksomme’ folder. Læg mærke til den helt rigtige fjerprydelse – piercinger, tatoveringer – der skal signalere at man her skuer en ‘modig’ mand med ’stærke meninger’ og ‘engagement’, en mand der kæmper for en ‘bedre verden’ med ‘engagement’. Se mig, se mig.

  Pinligheden opstår selvfølgelig fordi det er så hjerteskærende forlorent; forsøget på at fremføre politisk retorik der oser af ’street cred’, men som bare er …… bare er ……. dum. Kalorius har intet tøj på. Tilbage bag de selvfede floskler og den selvpåtagede definitionsret (nøgleordet når vi taler om hans slags) står såmænd bare et eksempel på postmoderne tilvalg af identitet – i en steroidpumpet udgave, pyntet og prydet som et juletræ, hvor trygheden i gruppetilhørsforholdet er ligefrem proportional med den grad man kan forvolde skade på antigruppen/spejlbilledet.

  Pinlighedsfølelsen er måske det der allermest adskiller AFA-kartellet/Bloodz fra deres uundværlige spejlbillede Hooligan-kartellet/Crips. Hvor sidstnævnte måske også kan være komiske og neanderthalagtige, er der i det mindste her tale om den ægte vare i rendyrket form. Jo, sidstnævnte er selvfølgelig også stilbevidste med deres vægtlæggen på bestemte tøjmærker, men det segment som Kasper Kalorius her tilhører har altså lige det her affekterede, stylede touch som man næsten forestiller sig de har lært af en piercet og pudderduftende autonom-udgave af Ole Henriksen, eller hvad han nu hedder.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 20. juni 2012 @ 23:35

 9. ->Lars Findsen
  Meget enig på nær det sidste. Ole Henriksen egenhændigt banket et forretningsimperium. Han er self-made som man siger. Det er mere end hvad man kan beskylde nogle af de såkaldte “anti-fascister” for.

  Kommentar by Stormen fra Nord — 20. juni 2012 @ 23:53

 10. Stormen fra Nord:

  De har da også banket et forretningsimperium op. De tjener bare deres penge på at afpresse folk via røde politikere.

  Kommentar by Henrik — 21. juni 2012 @ 01:35

 11. Stormen fra Nord

  De er vel snarere omni-loathe persons i forhold til Vesten. Endelig ikke med kønsdefinering, da kønnet jo ikke er andet end en social konstruktion.

  LFPC

  Vi er mange der undrer os over hvordan de dog har tid til at pynte sig så meget som de gør hver dag.

  Et par blylodder vil vel være nok til at holde ham på plads, og få ham ned på jorden.

  Kommentar by anonym — 21. juni 2012 @ 05:13

 12. Ikke pænt at sige: En totalidiot at se på. De har altid et problematisk følelsesliv. Det kan være det er barndommen.

  Kommentar by Machiavelli — 21. juni 2012 @ 08:20

 13. Fascister antager sære former, men man kender dem altid på deres metoder.

  Kommentar by Marius — 21. juni 2012 @ 09:45

 14. Manden er ærlig om sin idioti. Det må man trods alt tage hatten af for.

  Det er sjovt at vi har 3 store kræfter de kæmper imod lov og orden(dvs primært imod politiet)

  1) venstrefacister(facist forstået som folk der ikke anderkender andre typer folks tanker og holdninger hvis de ikke stemmer overens med egne)

  2) Islam

  3) Narkokriminelle.

  Gad vide hvordan det forgår når de 3 mødes. F.eks. hvis en muslim sælger hash til en venstrefacist….

  Kommentar by Arbejderen — 21. juni 2012 @ 11:15

 15. En ubehagelig type. En sand fundamentalist.

  Kommentar by fujitsu — 21. juni 2012 @ 12:46

 16. Han ser da ellers meget sød ud, med piercinger og tatoveringer alle synlige steder. Det kommer til at se rigtig sjovt ud, når/hvis han runder de ca. 50 år……

  Den lille positive: Når man allerede har lavet et kæmpehul i næseskillevæggen, kan kokain jo ikke gøre megen fysisk skade dér.

  Jeg går ud fra, at huen beskytter mod gennemtræk mellem ørerne?

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2012 @ 17:09

 17. For alle på venstrefløjen tager kokain eller hvordan?

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2012 @ 02:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper