24. juni 2012

Lørdag afholder Vederfølner sommerfest, skrev Århus Stiftstidende – 21 ruder knust ved fælleslokaler

Forsiden af Århus Stiftstidende var i går dedikeret til en historie om, at en højreradikal loge var tæt på anholdelse. Går man ind i dobbeltopslaget, så er der reelt to historier begge baseret på et interview med PET-chef Jakob Scharf. Han fortæller, at efterretningstjenesten overvågede ORG med henblik på sigtelse, fordi der efter deres opfattelse “foregik nogle ting i det miljø, som… kunne efterforskes og retsforfølges”. Mere konkret bliver det ikke, selvom avisen spørger ind på forskellige måder.

(Århus Stiftstidende, 23. juni 2012: Højreradikal loge tæt på anholdelse; Se evt. Online-udgave)

Jakob Scharf kritiserer samtidig “den parallelle efterforskning fra Redox”, der besværliggjorde PET’s arbejde. Trods terrorsigtelse får Redox to spalter til gendrivelse, og der bliver selvfølgelig ikke spurgt ind til hvorfor Redox er en ‘hemmelig loge med hemmelige medlemmer’. Det spørgsmål får til gengæld et anonymt ORG-medlem, der fortæller, at det Scharf taler om, formentligt var overvejelser om at “svare igen over for venstrefløjens ulovlige hackerangreb ved at gøre det samme som dem”. Det blev dog ikke til noget. Han forklarer samtidig, at ORG kun var hemmelig, fordi ikke alle ønskede debat om udlændingepolitikken.

“Desuden så var det jo ikke ufarligt. Vi har været vant til at blive truet og overfaldet af venstrefløjen. Det var en reel risiko den gang, og det er det også i dag…”

Til venstre for det anvendte Redox-foto (intet oplyst i billedtekst) leveres en klassisk vinklet smædeartikel, der inkluderer følgende sentens, som formentligt udgør hele baggrunden for det pludselige ORG-fokus.

“Vederfølner er en nationalkonservativ politisk forening. Medlemstallet er ukendt, men organisationen regnes for at være en af de største på den radikale højrefløj med tætte relationer til White Pride. Vederfølner afholder sommerfest i dag lørdag. (Radikale mijøer, Århus Stiftstidende, 23. juni 2012, s. 8)

Natten til lørdag smadrede ukendte gerningsmænd 21 ruder i et fælleshus på Birkedalsvej i Viby. Her har Vederfølner tidligere afholdt sommerfester, men i år var lokalerne udlejet til familiefest, vistnok et bryllup.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/38093/trackback

9 Comments »

 1. Puha! Godt at ingen kom til skade.

  Kommentar by Holgers ven — 24. juni 2012 @ 14:05

 2. Mossad-agenten Jakob Scharf ser nazister over alt, og ønsker tydeligvis ikke “et homogent Danmark uden indvandrere” derfor er han også blind overfor den virkelige trussel mod Danmark og den danske befolkning.

  Kommentar by Viking — 24. juni 2012 @ 15:25

 3. Århus Stifttidende, Politiken og Redox har personsammenfald, hvorfor det ikke er så sært, at der dukker en “sensation” op, når sommersolhverv skal fejres. Nu kan der ikke koges en ny “katastrofe” om ORG, så skal der pustes lidt til Vederfølner. Husk, de dør, hvis der ikke er en grum, ond fjende, som skal bekæmpes.
  Nogle sølle skrog er fanme, hvad de er. Føj for den lede.

  Kommentar by Iznogut — 25. juni 2012 @ 00:25

 4. Jamen er der ingen systemmedier der har rapporteret om rudeknusningen på Birkedalsvej, kan det virkelig passe? Jeg har i hvert fald ikke fundet noget…

  Kommentar by Balder — 25. juni 2012 @ 04:58

 5. Fra Aarhus Stiftstidende. “Efterretningstjenesten fortæller, at den var ved at opbygge en stærk sag mod den højreekstreme undergrundsgruppe, som levede i det skjulte indtil for knap et år siden. »Der foregik nogle aktiviteter, som hvis vi fik mulighed for enten at tage dem på fersk gerning eller at få en tilstrækkelig dokumentation, så mener vi, at vi kunne have rejst tiltale for strafbare forhold, også alvorlige strafbare forhold,« siger PET-chef Jakob Scharf.”

  Kan en PET-chef bare strø omkring sig med en masse formodninger om en navngiven gruppe mennesker? Man skulle tro at dette falder under injurielovgivningen, så meget desto mere når der er tale om en offentlig ansat i en ledende stilling.

  Vi er trods alt ikke kommet helt så vidt som i England i nu, hvor en ny lov har fjernet al mulighed for at kigge den berygtede britiske efterretningstjenester i kortene.

  Spies lie. It’s part of their job description. But while deceit may sometimes be the only way to protect the country from terrorists or hostile foreign powers, it is not an acceptable basis for jettisoning ancient, common-law principles of British justice.

  However, this is exactly what is happening. Parliament is to be asked to pass an Act that would tear up rules of natural justice dating from Magna Carta and beyond – on the basis of an argument which is, to put it mildly, questionable.

  According to Justice Secretary Ken Clarke and MI5 Director General Jonathan Evans, unless the draconian measures become law, UK national security will be jeopardised.

  They are arguing in furtive meetings with senior politicians that Ministers require sweeping new powers to conceal ‘sensitive’ information from open courts and inquests if they considered that disclosure would cause ‘damage to the public interest’.

  But often the Minister making that decision would be heading the department being sued. He would thus be breaching the ancient principle that ‘no one shall be a judge in their own cause’.

  In such cases, the Minister would order a secret hearing at which the sensitive evidence would be produced, but – in a further breach of natural rules of justice – not open to meaningful challenge.

  The Government’s opponent would never get to know the case against them. Their interests could be represented only by a vetted ‘special advocate,’ who would be forbidden from speaking to the client. Even the details of the court’s judgment would stay secret.

  (Den lov som det handler om er så vidt jeg husker nu blevet vedtaget)

  Furtive briefings by MI5 and the Government’s BIG LIE over secret justice

  Og:

  Police and MI5 get power to watch you on the web

  Kommentar by Balder — 25. juni 2012 @ 05:57

 6. “to protect the country from” og “hostile foreign powers”
  Så burde MI5 da gå efter indvanderne, Tony B og co.
  Ligesom PET burde gå efter indvanderne, venstrefløjen og dens politikere.

  Kommentar by Viking — 25. juni 2012 @ 11:31

 7. Extremisme er virkelig et problem. Men det er altså ret indlysende, at det er venstre-ekstremisme.

  En avissælger forsøgte at sælge mig et abonnement på Stiften med denne udgave som eksempel. Jeg kiggede kort efter den og fortalte ham, at det kunne han godt opgive, indtil de ansætter mere hæderlige journalister.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 25. juni 2012 @ 13:32

 8. Henrik R Clausen

  “Extremisme er virkelig et problem. Men det er altså ret indlysende, at det er venstre-ekstremisme.”

  Helt enig. Det er tankevækkende, at msm, politiet og polikikerne ikke ser et problem i den her slags antidemokratiske virksomhed, som kun er rettet mod nationale og højreorienteret.

  Kommentar by Viking — 25. juni 2012 @ 14:15

 9. Medierne har i dag to ekstremisme-sager som understreger pointen.

  1) DDL-aktivister deltog i retten, da somalisk pædofil fik dom.

  2) To venstreekstreme fra brandstifterbanden er fortsat fængslet for angreb på demokratiske institutioner.

  Kommentar by Kim Møller — 25. juni 2012 @ 15:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper