25. juni 2012

“Vi får bedre råd til velfærd” (Thorning-Schmidt) – “Der er færre penge til offentligt forbrug” (Vestager)

Det er ikke spindoktorer regeringen mangler. Det er noget andet.

(Berlingske Tidende, 25. juni 2012: Vestager: Skattereform rammer velfærden)

Der er færre penge til offentligt forbrug, fordi vi har disponeret nogle af pengene til at give skattelettelser.” (Margrethe Vestager, Radikale Venstre)

(Berlingske Tidende, 25. juni 2012: Thorning: Skatteaftale med VK giver mere velfærd)

Vi får bedre råd til velfærd, end vi havde gjort med Enhedslisten… vi giver skattelettelser til helt almindelige lønmodtagere.” (Helle Thorning-Schmidt, Socialdemokraterne)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/38130/trackback

15 Comments »

 1. I artiklen, du linker til, er det vist Margrethe Vestager – og ikke den tidligere radikale formand Marianne Jelved – der modsiger Helle Thorning?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 25. juni 2012 @ 13:47

 2. Konen fra Ishøj er utroværdig i dag. Hun var det også i går og lur mig, om hun har forandre sig i morgen.

  Kommentar by Iznogut — 25. juni 2012 @ 13:56

 3. Statsministeren, altså hende af gavn, har trukket det røde socialist-kommunist parnas rundt ved kravebenet i 9 måneder. Det er skide skægt at følge med i, men mon ikke konen fra Ishøj snart skal videre og masseimporten af somalier skal stoppes?

  Det bliver værre dag for dag, men underholdende, det er det sgu.

  Kommentar by Iznogut — 25. juni 2012 @ 14:01

 4. -> APJ

  Ups fejl i overskrift. Hermed rettet.

  Kommentar by Kim Møller — 25. juni 2012 @ 14:26

 5. HTS skal bare holde kursen, så vil hun snart være kendt som det kvindelige modstykke til Bent Bentsen, som blev kaldt Mr. 10%.

  Kommentar by Sigwar — 25. juni 2012 @ 14:44

 6. Et givet velfærdsniveau for alle afhænger af hvor stor en del af den pulje de arbejdende skaber, som staten kan beslaglægge.
  Om puljen bliver større ved nedsættelse af personbeskatningen er vel lige så uvidenskabelig som at indvandring booster økonomien.
  Når der er underskud i kassen, er det ikke ligefrem skattelettelser, der burde fylde så meget blandt de politiske genier. I stedet kunne man hvert år reducere alle overførselsindkomster med en procent og ligeledes hæve de offentlig ansattes arbejdstid med en procent uden lønkompensation, indtil der er balance.
  I øvrigt burde omkostningerne til indvandringen også fradrages i overførselsindkomsterne. Folkepensionisten kunne så i “Forklaringen til Pensionsmeddelelsen” se, hvor meget kulturberigelsen reducerer hans pension. Nok ikke noget kønt syn.

  Kommentar by Menig 442 — 25. juni 2012 @ 16:43

 7. Det er usikkert hvor langt de penge regeringen har stjålet fra danskere vil række. De finder nok snart på at stjæle endnu flere.

  Kommentar by Nielsen — 25. juni 2012 @ 21:02

 8. Det mest triste ved at regeringen bliver siddende er ikke den skade, de forvolder landet. Det mest triste er, at der stadig er store dele af befolkningen, som giver regeringen opbakning og som ville stemme på dem igen. Det er et enormt problem i et demokrati. Når vi er nået dertil, hvor man kan blive stemt ind på trods af at alle ved, at man lyver, så er det for galt. Så er demokratiet på nedadgående.

  Kommentar by Vest — 25. juni 2012 @ 22:00

 9. Vest
  Jeg tror ikke, at de lyver helt bevist, men der er jo ingen, der kan tage evner selv.
  Jeg tror, at regeringen selv tror på det, som de siger, – de fleste af dem, statsministeren incl., har jo ingen erhvervserfaring udi det private erhvervsliv (det er jo det der tæller, ikke at være sekretær (pamper)i røde politiske overflødige organisationer.
  Desværre har mange af de røde vælgere skyklapper på, de stemmer på de røde, fordi det har de altid gjort.
  Jeg tror, at du overvurderer mange af de røde vælgere, de har endnu ikke opdaget, at de bliver røvrendt.

  Kommentar by Jørn Boye — 26. juni 2012 @ 07:05

 10. “Vi får bedre råd til velfærd” = “Vi får bedre råd til indvandring”

  Kommentar by Jernhesten — 26. juni 2012 @ 09:07

 11. @9 Jørn,

  Det er muligt, at de ikke lyver bevidst. Det mener jeg egentlig heller ikke. Jeg mener bare, at alle kan se, at det de siger ikke holder vand. Det startede allerede med deres berømte 12 minutter om dagen, som logisk set aldrig ville kunne implementeres med det resultat, de påstod. Det var umuligt idioti ligesom så mange af de andre planer, de har været nødt til at droppe. Det må alle folk efterhånden kunne se, og derfor er sørgeligt, at så mange stadig ønsker at stemme på dem.

  Kommentar by Vest — 26. juni 2012 @ 09:22

 12. De lyver bevidst. Var villys løgn i forrige valgkamp om besøg på plejehjem ikke løgn? Var helles udtalelser før valget om hendes skattefradrag ikke løgn? Jo de lyver bevidst. Og det gør de blandt andet for at få os til at stemme for afskaffelsen af vores retlige forbehold når snakken går om Neuropa – europas forenede stater/sovjetter
  De lyver altid og har altid løjet, hvis de kan fremme deres egne sager, som altid er at bestemme over andre mennesker. De er ikke så væsensforskellige fra trossamfunds klerikale. De har den samme slimede måde at tiltale os på, og den samme tendens til at stikke en løgn helt uden blusel.

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2012 @ 14:14

 13. >10
  Præcis
  Farvelfærd

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2012 @ 14:25

 14. Politik i dk er sgu underholdende under Pestager.
  Men frygtelig trist hvis man forsøger at tage det alvorligt.

  Kommentar by NielsEbbesen — 26. juni 2012 @ 14:37

 15. By Nielsen
  Nu er der jo forskel på løgn og løgn, hvad angår Villys besøg på plejehjem, vil jeg ikke kalde det direkte løgn, men vil sige, at han nok har malet besøgene kraftigere op, end de kan holde til i virkeligheden.(vi skal jo være her allesammen).
  Du kan selv spørge Helle om hendes fradrag, hun siger jo, at hun er sjusket, og så må vi jo tro hende på hendes ord, men en statsminister kan da ikke være sjusket, så får vi jo en sjusket politik.
  Jeg tror ikke at, de “røde” gerne vil bestemme over andre mennesker, men de vil gerne bruge andre menneskers penge,- det gør jo ikke sagen bedre.
  Jeg har hørt, at til skatteforliget hører en forenkling af selvangivelsen, den har kun tre punkter. 1 Hvor mange penge har De ?
  2 Hvor har De pengene henne ? 3 Hvornår kan vi hente dem ?

  Kommentar by Jørn Boye — 26. juni 2012 @ 15:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper