17. juli 2012

Agent omtalt af PET-Kommissionen var Olaf Olsen, redaktionsleder for Den Store Danske Encyklopædi

PET-kommisionens beretning inkluderer nogle sider omhandlende ‘Sovjetunionens kortlægning af danske statsborgeres politiske tilhørsforhold’ (Bd. VI, s. 57-62), og efter en længere gennemgang af en ung kommunists forbrydelser, fortælles det, at den “pågældende dansker… siden [gjorde] karriere og indtog en fremtrædende position i det danske samfund”. Søndag kunne Jyllands-Posten afsløre, at agenten er identisk med professor Olaf Olsen, tidl. direktør for Nationalmuseet, tidl. modtager af DR’s Rosenkjærpris, bror til tidl. justitsminister Erling Olsen, og ikke mindst – leder af redaktionsgruppen for Den Store Danske Encyklopædi.

Fra Jyllands-Posten – Jeg havde ikke tænkt det som noget spionværk (papir, se evt. JP Online).

“Den 84-årige tidligere direktør for Nationalmuseet, lillebroren til den afdøde tidligere socialdemokratiske justitsminister Erling Olsen, sidder på en slagbænk i køkkenet på sin gård, som hvidpudset, firlænget og med vinrødt bindingsværk ligger på den flade, grønne Alrø i Horsens Fjord. I hænderne holder den forhenværende rigsantikvar og anerkendte arkæolog en bog, som han aldrig tidligere har læst.

Fem sider handler om en ung dansk mand, som i 1947 udarbejdede en fortegnelse over 500 danske videnskabsfolk og kunstnere. Som til 75 af navnene føjede egentlige biografier, oplysninger om deres politiske tilhørsforhold og holdning til Sovjetunionen. Som afleverede sit arbejde til østmagtens ambassade i København, hvorfra det fandt vej til den sovjetiske militære efterretningstjeneste, GRU.

En ung mand, som forløberen for Politiets Efterretningstjeneste (PET) var parat til at retsforfølge for at bistå en fremmed efterretningstjeneste, havde det ikke været for hensynet til den hemmelige kilde, der hjalp myndighederne på sporet af sagen. Olaf Olsens fingre vender siderne i bogen, mens hans blå øjne springer mellem sætningerne.

»Ja, det var mig,« gentager han. …

Olaf Olsen rejser sig fra slagbænken. Foran sig skubber han en rollator. Den har hjulpet ham rundt, siden han i vinter faldt og brækkede benet i gårdens gamle kostald, der i dag er indrettet som bibliotek. … Undervejs passerer han en glasoverdækket udestue, hvor en buste af ham selv vidner om, at Olaf Olsen ikke alene i højden er en stor mand. …

Historikeren når frem til biblioteket, sætter sig i en cognacfarvet lædersofa for enden af rummet og tager den bog, som han skimmede i køkkenet, i hænderne igen. …

Den første af de hemmelige kilder har fortalt, at Sovjetunionen i 1947 har udviklet en plan om at registrere hele den danske befolkning med hjælp fra medlemmer af Danmarks Kommunistiske Parti (DKP). Tanken er, at der om hver eneste dansker skal udarbejdes en kort biografi, indsamles oplysninger om nære slægtninge, venner og tilholdssteder. Også oplysninger om hver indbyggers politiske overbevisning og syn på Sovjetunionen eller »kommunismen i al almindelighed« skal ifølge kilden registreres.

[…]

Olaf Olsen er på det tidspunkt 18 år og læser historie og geografi på Københavns Universitet, da han får, hvad han selv kalder et studenterjob på den sovjetiske ambassade i København. Den unge mand kender i forvejen flere af de ansatte via sin far, historieprofessor Albert Olsen, som på det tidspunkt er formand for den upolitiske forening Dansk-Russisk Samvirke, og som sådan plejer omgang med flere af de sovjetiske diplomater.

Både Albert Olsen og hans hustru, Agnete Olsen, er erklærede socialdemokrater, og Albert Olsen har før krigen siddet i Aarhus Byråd for partiet. Ægteparret er dog også i både skrift og tale fremtrædende støtter af Stalins Sovjetunionen.Som ung ser Olaf Olsen også med stor veneration på kommunismen og Stalins Sovjetunionen. Så meget, at han straks efter krigen melder sig ind i DKP.

Oploadet Kl. 12:58 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/38549/trackback

41 Comments »

 1. Det er nu kommet frem, at forhenværende Rigsarkivar Oluf Olsen var en af Stalins nyttige idioter.

  Uden selvstændig tanke fulgte han opfordring fra sovjetrussiske diplomater om at fremskaffe sindelags vurderinger af en række danskere. I dag undskylder han det med, at det var en kulturattaché på ambasaden, som var hans kontaktmand. Men hånden på hjertet. Hvor mange troede på, at Sovjetunionen i 1949 efter 2. Verdenskrigs ragnarok, havde økonomisk overskud til at sende en kulturformidler til et lille land som Danmark ? Et land, hvis eneste interesse for diktaturstaten var indmeldelsen i NATO i netop 1949 og den sovjetiske flådes uhindrede gennemsejling af danske farvande.

  Gennem årede derefter har hr. Oluf Olsen modtaget en række hædersbeviser, som tak for lang og tro tjeneste.

  Bl.a. Den Kongelige Belønningsmedalje. Den blev givet for netop tro tjeneste.

  Er der enkelte hædersbeviser, som hr. Oluf Olsen i lyset af hans landssvig, måske burde tilbagegive i respekt for Danmark ?

  Kommentar by Morten Dreyer — 17. juli 2012 @ 13:08

 2. Oluf Olsen er formodentlig kun en blandt mange. At hans sag overhovedet kommer frem, må skyldes en “smutter” hos PET. Normalt ville en sådan sagsmappe for længst være makuleret.

  Det fortæller iøvrigt meget om PET-kommisionens arbejde, at en sådan afsløring kun bringes anonymiseret. Hvorfor bringer PET-kommisionens beretning ikke navnet? Formodentlig fordi kommisionens medlemmer og Oluf Olsen kommer fra de samme kredse og her beskytter man hinanden.

  Kommentar by Binee — 17. juli 2012 @ 13:38

 3. En typisk socialkammerat: Rådden, fordærvet og samfundsundergravende.

  Kommentar by Islambert — 17. juli 2012 @ 14:06

 4. Hvor var det da godt, at Olaf Olsen ikke var medlem Det National Socialististiske Arbejderparti. Nu var han bare medlem af Danmarks Kommunistiske Parti – også et arbejderparti – og tilmed under Stalins herredømme.

  Det er klart, at med sådan et CV, er man da selvskreven til at forvalte den danske historiske arv.

  Det er er da også klart, at oplysningerne først kommer frem mange herrens år efter. Og at Danmarx Radio lægger linier til CVet.

  Kommentar by Limewoody — 17. juli 2012 @ 14:41

 5. Hver generation har sin delmængde af den gruppe naive mennesker, som vil ødelægge deres samfund uden at tænke over, om de selv risikerer at ryge med på møddingen.
  Kan det, at bygge en moske på spejderlejren i Holstebro, komme ind under ungdommelig naivitet?

  Kommentar by Menig 442 — 17. juli 2012 @ 14:49

 6. Han er sikkert medelem af Enhedslisten eller stemmer på dem.

  “Kan det, at bygge en moske på spejderlejren i Holstebro, komme ind under ungdommelig naivitet?”

  Nej en mellemting mellem naivitet og stupiditet. Skjulte landsforrædere der bruger humaniteten som skalkeskjul. Ligesom de to tøser: Stampe og Anna Breivik.

  Kommentar by Machiavelli — 17. juli 2012 @ 14:53

 7. Der er ikke nogen som helst undskyldning for Olaf Olsens handling. Enhver normalt begavet 18-årig vèd, at han er ude på glat is, når en fremmed ambassade ønsker hemmelige oplysninger om et lands medborgere. Ingen skal bilde mig ind, at han ikke forstod, hvad han gjorde, eftersom han jo holdt det hemmeligt. Det gjaldt jo at være forsigtig og ikke røbe noget, – det gjaldt hans fremtidige karriere!
  Det er og bliver en beskidt handling, som Olaf Olsen nok vil blive husket for.

  Kommentar by Spydpigen — 17. juli 2012 @ 15:08

 8. > 3 Islambert & 7 Spydpigen
  Helt enig.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2012 @ 16:20

 9. Få dage efter at Olaf Olsen har indrømmet at have givet oplysninger om 500 danskere til Stalin, modtager han ros for at være stået frem, ligesom han mødet forståelse for sin handling.

  Men så vidt jeg forstår, var det først da Jyllands-Posten konfronterer ham med den mere end 60 år gamle historie at han går til bekendelse. Er det ikke sandheden?

  Olaf Olsen har tilsyneladende endnu ikke forstået alvoren i sin handling, idet han anser det for overdrevet at PET-rapporten bruger ord som »agentarbejde«, »interneringslister« og et »led i en plan om at kortlægge danske statsborgeres politiske holdninger« om listen.

  Han forsvarer sig nu sådan: »Man skal lige gøre sig klart, hvilke personer der er listet op. Det er alle mulige personer af alle politiske overbevisninger. Det er hverken venner eller fjender, men dem, man gerne ville ud til med propaganda«,

  Ved han endnu ikke at Sovjetunionen før, under og efter 2. verdenskrig deporterede millioner af bl.a. etniske minoriteter, ja hele folkeslag til Sibirien? Ved han endnu ikke at Sovjetunionen under og efter krigen deporterede estere, lettere, litauere, polakker og mange andre folk ud fra sådanne lister? Alle slags mennesker var i fare.

  Bemærk at hele sovjetregimets umenneskehed nøje blev beskrevet af indsigtsfulde forfattere og journalister under og efter 2. verdenskrig. Se f.eks.Arthur Koestler: ”Yogien og Kommissæren”, Kbh. 1947, der eksempelvis nævner at deportationer fra Baltikum inkluderer filatelister!

  Hvor længe var Olaf Olsen kommunist?

  Kommentar by Niels P. — 17. juli 2012 @ 16:27

 10. Men kan godt blive kommunist – som jeg selv blev – men det varede kun i 6 måneder. Fortsætter man er det udtryk for, at man svigter den sunde fornuft med den baggrundsviden der var.

  “Arthur Koestler: ”Yogien og Kommissæren”” ja en fremragende bog og forfatter. En såkaldt øjenåbner.

  Kommentar by Machiavelli — 17. juli 2012 @ 16:32

 11. Manden er ikke en døjt “naiv”, han kæmper blot for sit eftermåle. Ifølge ham selv troede han at repræsentanterne for det totalitære kommunistiske diktatur skulle bruge navnene til at udsende et blad (“VOKS”) om internationalt videnskabeligt samarbejde. Er man naiv kan man tro ham så vidt han kun videregav folks navne og adresser, men hvordan hænger det sammen med folks politiske observans og holdning til Sovjetunionen?

  Et andet punkt er ganske interessant: ifølge PET bestilte sovjetrusserne billeder på 60 af de videnskabsmænd, Olsen stak. Idag siger Olsen at det ikke passer, og at det var ham selv der gjorde det. Så er det oplagte spørgsmål: præcist hvordan hjælper billeder af folk med at udsende blade om videnskabeligt samarbejde?

  Endelig siger PET – JP nævner det vistnok ikke – at Olsen senere også stak 200 antikommunister til det kommunistiske diktatur. Hvilke abonnementer mon han troede Sovjet ville tilbyde dem?

  Kommentar by Henrik — 17. juli 2012 @ 17:46

 12. Sovjet agenterne slipper for let. Lav loven om!

  Alle disse landsforrædere, naive eller ej, skal straffes. Det var ikke “i småtings afdelingen” de bevægede sig. Det var i likviderings afdelingen. De satte Danske borgeres liv og velfærd på spil og de vidste det.

  Fy for satan.

  Kommentar by Santor — 17. juli 2012 @ 18:50

 13. AD 13 Kim Møller!
  Hvor længe skal vi finde os i falkeøjes vanvittige indlæg her på bloggen?
  Vil du tolerere ovennævnte indlæg nr. 13, hvor der er dødstrusler mod en nulevende dansker? Så er jeg færdig med at skrive indlæg i Uriasposten.

  Kommentar by Niels P. — 17. juli 2012 @ 20:04

 14. > 13 Niels P.

  Jeg har ikke hidtil oplevet, at Møller har tolereret ulovligheder som f.ex. trusler. Men han skal jo lige blive opmærksom på, at det finder sted, og der er det jo rigtig godt, hvis f.eks. du sender ham en mail, når du ser noget sådant finde sted.

  Ellers kan du finde de regler der gælder på følgende link: http://www.uriasposten.net/kommentar

  Kommentar by Mackety — 17. juli 2012 @ 21:21

 15. – Niels P.

  Jeg sletter rutinemæssigt Falkeøjes trusler, men er ikke altid online. Webmaster fjernede beskeden før jeg kom online

  Hvad Falkeøje skriver er hans problem, med mindre det et decideret ulovligt.

  Hvis du ikke vil kommentere her, er det dit valg. Egentligt synes jeg det er at give ham for stor magt.

  Kommentar by Kim Møller — 17. juli 2012 @ 22:16

 16. Hvor klog er man også når man (Falkeøje) ikke kan argumentere sagligt og må ty til trusler? Den slags er direkte idiotisk og skal naturligvis fjernes. Hvad man derudover har at sige, må man jo have lov til, når blot man holder sig fri af trusler og ulovligheder. Hvis en elendig debattør som ikke kan Andet end at fremkomme med trusler imod meningsmodstandere, kan få andre saglige debatører til at stoppe, ja så har han da fat i den lange ende.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 17. juli 2012 @ 22:35

 17. Det der med at slette kommentarer, er for letkøbt. Det bevirker at Falkeøje finder andre steder at udrykke hans berettigede vrede mod de landsforrædere, som bliver ved med at skaffe flere muslimer til Danmark, på trods af gentagne advarsler. Jeg er heller ikke enig med ham. Men han har lov til at have hans mening. Og han har lov til at give udtryk for den. Nøjagtigt som Daniel Karlsen fra Daniels Parti har ret til at give udryk for hans mening. At han hader jøder er hans sag. Jeg hader muslimer.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2012 @ 22:44

 18. >17
  Kan du snart bestemme dig til at hedde falkeøje eller Falkeøje?

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2012 @ 22:46

 19. Trusler er ulovlige, hvadenten du vil det eller ej, Nielsen. Længere er den ikke og de skal slettes. Punktum.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 17. juli 2012 @ 23:05

 20. >19 Pernille Bendixen
  Javel ja. Det er vi sådan set ikke uenige i. Men jeg har selv fået slettet kommentarer. Både her og hisset. Og jeg har aldrig truet nogen. Min pointe er, at man skal have lov til at sige hvad man mener.
  Hvis loven sætter grænser for hvad man må sige, er ytringsfriheden i virkeligheden kun noget vi snakker om, og ikke en realiet. §§ 140 og 166B gør denne “rettighed” til en illusion.
  I USA har man 1. amendment, som er garanti for friheden til at sige hvad du vil.
  Jeg taler ikke om injurier, bagvaskelse og løgne.
  Den slags kan blive prøvet ved domstol.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2012 @ 23:35

 21. >19 Pernille Bendixen
  Javel ja. Det er vi sådan set ikke uenige i. Men jeg har selv fået slettet kommentarer. Både her og hisset. Og jeg har aldrig truet nogen. Min pointe er, at man skal have lov til at sige hvad man mener.
  Hvis loven sætter grænser for hvad man må sige, er ytringsfriheden i virkeligheden kun noget vi snakker om, og ikke en realiet. §§ 140 og 266B gør denne “rettighed” til en illusion.
  I USA har man 1. amendment, som er garanti for friheden til at sige hvad du vil.
  Jeg taler ikke om injurier, bagvaskelse og løgne.
  Den slags kan blive prøvet ved domstol.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2012 @ 23:40

 22. Hvis jeg siger:” Jeg slår Nielsen ihjel ved næste fuldmåne, så er det en trussel der er strafbart.

  Siger jeg: Jeg kunne godt tænke mig at slå Nielsen ihjel ved næste fuldmåne, så er det ikke strafbart.

  Kommentar by Machiavelli — 18. juli 2012 @ 04:08

 23. Det er mærkeligt at der findes tilgivelse for kommunister, men ikke for national socialister! Ikke fordi jeg syntes at national socialister skal tilgives, slet ikke! Men det skal kommunister bestemt heller ikke!
  Men der er en tendens til at, vi har jo allesammen bevæget os lidt rundt på venstrefløjen, som unge og naive, så det er nok ikke så slemt! Jo det er for Olaf Olsen har givet fjenden brugbare oplysninger. Det kaldes spionage! Det kan godt være at sagen er forældet, selvom den aldrig forældes for nazister. Han bør i det mindste fratages sine æresbevisninger og sin tjenestemandspension!

  Kommentar by Robert R — 18. juli 2012 @ 07:22

 24. Efter min mening er Olaf Olsen stadig lige så naiv som i sine unge dage. Han mente åbenbart at han ville få et skulderklap eller måske endnu en orden for at sige “sandheden”. Manden er et kæmpe fjols og burde som Robert R skriver fratages alt.

  Kommentar by Jens frederiksen — 18. juli 2012 @ 09:12

 25. Ad 15 Kim Møller: “Hvis du ikke vil kommentere her, er det dit valg. Egentligt synes jeg det er at give ham for stor magt.”

  Jo, jeg vil gerne kommentere her, og jeg mener at jeg har noget at bidrage med, jævnfør fx mit indlæg 9 ovenfor. Men jeg bliver förbannat (rasende) når et indlæg jeg har brugt tid på (eller andres gode indlæg), bliver efterfulgt af et indlæg som falkeøjes. I mine øjne negerer hans indlæg værdien af Uriasposten, så det hele kan være lige meget. Men heldigvis blev hans indlæg hurtigt slettet. Tak for det.

  Kommentar by Niels P. — 18. juli 2012 @ 10:15

 26. Socialister kan og vil ikke anerkende, at de nationalsindedes holdninger er ligeså berettigede som socialismens.
  Det er grunden til deres store indignation og socialismens hang til ensrettet diktatur.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. juli 2012 @ 12:14

 27. Der kan næppe være tvivl om, at falkeøje ofte går over stregen, men på en eller anden måde er han da morsom (ufrivilligt) at læse.
  Især holder jeg meget af hans erindringer om besættelsen, hvor de danske frihedskæmpere (iflg. falkeøje = hele befolkningen) nedkæmpede tyskerne, befriede Danmark og i forbifarten vandt 2. verdenskrig.

  Hvad angår den tidligere rigsforrædder, agent Olaf Olsen, så burde hans eftermæle være ødelagt og hans æresbevisninger incl. tjenestemandspension tages fra ham.

  Men vi bor i Danmark, hvor hele magteliten kommer fra den samme baggrund som landsforræderen Olaf Olsen. Det betyder at det desværre ikke karrieremæssigt er problematisk at være (tidligere?)kommunist/stalinist/marxist. Hvad ville der være tilbage på skoler, universiteter, domstole, i politiledelsen, i ,i medierne, hvis man gav dem det spark de fortjener.

  Hvem skulle iøvrigt fratage kommunist Olsen ordner og pension?
  Statsministeren? Den tidligere kommunist Helle Thorning.

  Kommentar by Binee — 18. juli 2012 @ 12:59

 28. Alle må erkende, at vi reelt befinder os i en krigslignende situation.
  Der er begået en stribe af forfatningsbrud, som ligger til grund for vor situation.
  Så har borgerne en selvfølgelig ret til at bekæmpe magthaverne.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. juli 2012 @ 13:53

 29. @ 13. AD 13 Kim Møller! Hvor længe skal vi finde os i falkeøjes… — Så er jeg færdig med at skrive indlæg i Uriasposten.
  Kommentar by Niels P. — 17. juli 2012

  Ja det bliver i givet fald et stort tab.

  Generelt mener jeg, at alle indlæg skal ses/høres. Hvordan hulen skal vi ellers vide, hvor vi er?

  Folketingets løgn og svindel har sat Danmark på uoprettelig afgrundskurs, og så er der kommentarer i den anledning, du med fandens vold og magt ikke vil høre. Dit selskab er for fint til dem!

  Lad Blog Owner afgøre det.

  Kommentar by Svend — 18. juli 2012 @ 18:07

 30. Jeg har haft debatten så ofte førhen både her og andre steder:

  Når folk fører sag mod blogejer i kommentarsporet, er de ikke længere loyale overfor blogejer eller dennes indsats.

  Dersom Niels Ps primære formål var ønsket om at hjælpe Møller, ville han jo nok have sendt ham en email. Vi kan med rimelighed konkludere, at Niels P bruger Falkeøje mod Kim Møller for at flytte Uriaspostens generelle tone.

  Jeg er også ret sikker på, at webmaster har slettet med blandede følelser, men han har slettet, fordi det faktisk er Møllers kommentar-politik at trusler slettes.

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. juli 2012 @ 18:41

 31. Jeg vil endog skærpe det: En af Uriaspostens mange kvaliteter er den fri debat. Ved at opskrue sin forargelse truer Niels P den gode og demokratigavnlige konsensus om det frie ords værdi.

  Ja, ikke alt er lige kvalificeret eller smukt – jeg skyder selv fra hoften ganske ofte – men det er sgu det eneste større websted på dansk hvor debatten er næsten helt fri. Dette vil Niels P altså til livs, hvilket gør ham til.. ja, hvad? en rød lejesvend??

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. juli 2012 @ 18:47

 32. ad 31 Kim Poulsen: “en rød lejesvend??”

  Hvor er du latterlig og uforskammet!

  Kommentar by Niels P. — 18. juli 2012 @ 20:08

 33. Det synes jeg også, at han er!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. juli 2012 @ 20:14

 34. Stadig ingen undskyldning til Kim Møller og det frie demokratiske ideal for dette urimelige pres. Det er også gået af mode, det der med undskyldninger.. og en forklaring på NPs manglende evne til at bruge email fik vi heller ikke. Case closed. NP er en selvsmagende klam censurtante.

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. juli 2012 @ 21:09

 35. Jeg har ikke noget udestående med Kim Møller. Jeg har i nr. 25 forklaret ham grunden til min stærke reaktion, hvoraf man kan se at mit motiv er at beskytte Uriasposten mod rabiate indlæg der negerer bloggens værdi. I øvrigt er jeg om nogen tilhænger af en fri, demokratisk debat uden trusler, voldsforherligelse og forestillinger om selvjustits. Kim Poulsens ukvemsord mod mig [senest “en selvsmagende klam censurtante] viser hans eget lave niveau).

  Kommentar by Niels P. — 18. juli 2012 @ 22:16

 36. >Niels P

  Jeg nåede desværre ikke, at læse den debatterede post.

  ..men..

  Voksne mennesker kan uden problemer stå til ansvar for deres ytringer. Der er ikke behov for censur.
  Jeg bryder mig ikke personligt så meget om falkeøjes måde, at udtrykke sig på. Det har jeg også hyppigt givet udtryk for, men jeg mener klart det bør være undtagelsen, at indlæg slettes.
  Holdningscensur bør være forbeholdt betændte medier som Politiken og Danmarks Radio.
  I øvrigt er jeg selv på ‘moderation’ hvilket jeg opfatter som lettere komisk.

  Kommentar by Polka Charlie — 18. juli 2012 @ 23:07

 37. Mod fædrelandets fjender skal der ingen pardon være.
  De skal bekæmpes med alt til rådighed stående skyts.
  Derfor er jeg noget skuffet og forbavset over Kim Møllers vaklen på det seneste, fordi den røde lejesvend Niels P. ikke kan lide mine tekster.
  Han kan da bare lade være at læse dem.
  Men han har vel det diktatoriske i sig, som alle socialister har.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 19. juli 2012 @ 11:26

 38. ->37 falkeøje

  Du er en idiot der højst kan undskyldes af fremskreden senilitet, og jeg gider normalt ikke svare på dine monomane og dybt kedsommelige meningserklæringer – naturen vil formentlig helt af sig selv gøre din optræden her til en begrænset affære.

  Du dømmer rask væk folk til døden på absolut intet grundlag. Hvor fanden har du belæg for at Niels P er en “rød lejesvend”? Intetsteds. Skulle du og en modstandsbevægelse af senildemente få magt som de havde agt ville der næppe blive mange danske tilbage.

  Du dømte også mig til døden fordi ….. ja, hvorfor egentlig? Fordi jeg havde erklæret mig uenig med dig, ikke andet.

  For fanden, hvor er du en idiot.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 19. juli 2012 @ 11:47

 39. #40.
  Tak i lige måde!!!
  Det er som Uriasposten er blevet okkuperet af en flok landsskadelige personer, der ihærdigt arbejder for Danmarks riges undergang.
  I er i ledtog med en flok usympatiske politikere, der begår den ene forfatningsstridighed efter den anden.
  Hvis nogen er usympatiske idioter, så er det absolut jer!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 19. juli 2012 @ 12:23

 40. Ja, Falkeøje tolker som han vil, og næppe heller han er særligt bekvem for Møller. Jeg har forsøgt at sige min mening om loyalitet, brugen af email og opportunistisk pression. Niels P er næppe en rød lejesvend, men bare lidt for ivrig efter at styre debatmiljøet – og uden ordentlig hensyntagen til Møllers juridiske stilling.

  En simpel EMAIL, mine damer og herrer, skaber ikke kollektivt hysteri om debattens tone, men gør alligevel sandsynligvis blogejer opmærksom på problemet.

  Juridisk stiller det naturligvis Møller stærkere, for det er mere belastende at ignorere det alle kan se, end at ignorere en email. Og Møller HAR altså kun 24 timer i sit døgn, så nogle gange kommer han til at ignorere et eller andet alle kan se.

  EMAIL.

  Kommentar by Kim Poulsen — 19. juli 2012 @ 12:33

 41. Årsagen til hele den uforsonlige tone og hadefulde debat skyldes, at folket og folkets vilje er blevet totalt ignoreret i mange år.
  Havde vi haft de folkeafstemninger, som Danmarks Riges Grundlov foreskriver, så var der ikke det had imellem folket, som nu.
  Dertil kommer, at den, der konspirerer med Danmarks fjender, han har sat sig udenfor, for ham er og skal skæbnen være uvis.
  Det er læren fra 2. Verdenskrig!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 19. juli 2012 @ 15:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper