29. september 2006

Antiterror for naivister: Værdsæt forskelligheder, føl sympati, giv plads…

Ligesom loonistiske læserbreve har det bedst med MetroXpress og Søndagsavisen, så kræver det naivitet ala Politiken for at halal-advokat Sune Skadegaard Thomsen kan få sine udgydelser trykt ove en vis-længde. Det vil blive for omfattende at citere tåbelighederne i onsdagens kronik, men det siger sig selv han kommer ind på danskerens postulerede nationalromantisme/ etnocentrisme/racisme/nazisme – hvad fint opsummeres i postulatet om at Danmark er et land med “spirende apartheid”.

Mest underholdende var dog forsøget på at definere alternativet til antiterror-lovgivning.

“Så hvordan bekæmper man egentlig terror? Gør befolkningen kompetent på grundlæggende rettigheder, værdsæt forskelligheden og, først og fremmest: Stop for diskrimination og identitetsberøvelse. Skab et samfund, hvor alle de kompetencer, vi hver især bærer rundt på, kan komme i spil; hvor sprog bliver interessante og ikke forbydes; hvor viden om andre samfund bliver et mål, hvor alle indgår. Hvor min nabo føler sympati for mig og jeg for ham, så ingen af os er bange for hinanden eller i værste fald ønsker at slå den anden ihjel. Giv plads.

15 Comments »

 1. Ræk mig lige bræk-spanden !! Det var dog det mest kvalmende politisk korrekte sludder jeg længe har læst. Gad vide hvilken planet denne advokat lige er dumpet ned fra ? Planeten ‘Politiken’ ?

  Kommentar by JensH — 29. september 2006 @ 09:33

 2. Jeg har lige netop siddet og sludret med en kollega om løst og fast, og som de gamle sure mænd vi er, blev vi for 117’ende gang enige om, at verden er af lave, og at fejlen er vor egen.

  Hvordan skal der nogensinde opstå en fornuftig tanke i hovedet på mennesker, der bare får det hele mere eller mindre forærende. Hvordan skal man kunne skille skæg fra snot, hvis man fra dag 1 af har været fanget ind i socialismens vugge-til-grav system, hvor det eneste krav, der stilles, er, at man er tro mod systemet.

  Hvis man aldrig på egen krop føler straffen for at opføre sig ufornuftigt? Hvis man ikke selv skal skaffe penge til livets oprethold, hvordan skal man så kunne præstere den fornuft, et rigt civiliseret samfund bygger på? Når man ikke kender til taknemmelighed, pligt og gæld.

  I velfærdsamfundet, der er en syg og fortænkt verden, trives Skadegårdske tanker. Her kan Skadegårds alt for få hjerneceller, lege med den kæreste tanke: At straffe de, der ikke kan se storheden i Skadegårds idéer. Man kan ikke frigøre sig fra den tanke, at Skadegård først præsterede tanken om hævn, og derefter konstruerede en idé til at hænge hævnen på. Retorikken og udtrykket som helhed er hos Skadegårdsfløjen så tjæret ind i ondskab, at det synes sandsynligt.

  ”national romantisme” – Hvad fanden bilder idioten sig ind! Det her er mit land. Jeg har betalt for alt jeg har, og nu kommer en sådan idiot og griser mig til, fordi jeg vil beholde det for mig selv og mine.

  Skadegård er en skadevolder.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 29. september 2006 @ 10:13

 3. “Hvordan skal der nogensinde opstå en fornuftig tanke i hovedet på mennesker, der bare får det hele mere eller mindre forærende.”

  Er det en karakteristik af dig selv? Du nyder vel også godt af velfærdssamfundet, specielt hvis du er en ældre mand? :-)

  Men manden har desværre ret. Når folk mødes, snakker og beskæftiger sig med hinanden slår de ikke hinanden ihjel. Men jeres agenda, ligesom islamisternes, er jo heller ikke at nå frem til det stadie.

  Kommentar by Lasse — 29. september 2006 @ 10:57

 4. Tænk at nogen vil trykke en sådan smøre.

  Jeg kan faktisk godt læse det han skriver således:

  Den indvandring som vi naivister har lovprist i årevis, kaldte for kulturberigelse, o.s.v., er kørt helt af sporet. Det går ad h…… til, og nu – trylle, trylle – giver vi skylden for alle problemerne til dem, der de sidste 30 år har advaret om netop den situation, vi befinder os i. En situation alle kan se bliver mange fold værre i de kommende år.

  Ynkeligt og gennemskueligt hr. indvandrer advokat Thomsen.

  Så læs heller Asger Aamunds kronik i Berl. 29.9 – her er da et mandfolk: http://www.berlingske.dk/kronikker/

  Kommentar by Anker — 29. september 2006 @ 11:10

 5. -> 3 Lasse

  “Når folk mødes, snakker og beskæftiger sig med hinanden slår de ikke hinanden ihjel.”

  Det er for så vidt rigtigt nok, men kronikken er jo et langt frontal angreb mod antiterror-lovgivningen – dvs. rettet imod konkrete tiltag for at modvirke terrorisme på dansk grund.

  Når mænd er ved at købe ingredienser til en bombe, så nytter sympati og venlig ikke meget.

  Kommentar by Kim Møller — 29. september 2006 @ 11:19

 6. Æh Lasse kig dig for pokker rundt om i verden og bagefter kan vi så småsludre om hvilken gruppe det egentlig er der ikke vil dialog endsige kan leve i fred med andre af anden tro eller observans.

  Din naivitet lige her er da himmelråbende.

  Kommentar by whodares — 29. september 2006 @ 13:32

 7. med naivister mener du folk der tror at man kan bekæmpe terrorisme ved at invadere lande i mellemøsten?!?

  Kommentar by Allan — 29. september 2006 @ 14:17

 8. -> 7
  Naivister!
  Det er blandt andet folk, der lader sig skræmme til at krybe- og undskylde, med foto lagt ud på Internettet, fordi politikere, gejstlige og pøbel i 54 muslimske diktaturstater går amok. True, råber, skriger, brænder og lemlæster og slår ihjel.
  Undskyld, undskyld.

  Kommentar by Anker — 29. september 2006 @ 14:58

 9. -> Allan:

  Nu ved jeg godt, at der ikke er ret mange læsere til de pubertære udgydelser på din joke af en blog.

  Men kan du fise et andet sted hen når du vil gøre reklame for dit affald?

  Kommentar by Nosferatu — 29. september 2006 @ 15:46

 10. Tja, dine naivister har vist betydeligt mere succes med deres invasioner, en Møllers med deres samtaler her i Danmark.

  Selvmål igen, bette Allan.

  Kommentar by DaLi — 29. september 2006 @ 16:09

 11. Laver LUFT-I-HOVEDET-AHLLAN da andet end selvmål på selvmål ?

  Kommentar by whodares — 30. september 2006 @ 13:08

 12. @3:

  “Når folk mødes, snakker og beskæftiger sig med hinanden slår de ikke hinanden ihjel.”

  …HUH?

  Det er da netop når folk beskæftiger sig med hinanden at konflikter opstår! Hvis alle passede sigselv ville der jo være perpetuel fred og ro! Hvad eff er det for et postulat?

  Men du tror vel at alt løser sig hvis vi bare sætter os ned i en rundkreds, måske drikker noget saftevand, og taler om det! Så bliver vi perlevenner!
  Så er det bare at ærgerligt at det ikke lige er DEN der er islamisterne foretrukne måde at “løse” problemer på!

  OMFG jeg er træt af skadegårdister og deres selvpålagte mission om at redde verden med blomster og kiks.

  Kommentar by AN — 30. september 2006 @ 23:28

 13. @7:
  “med naivister mener du folk der tror at man kan bekæmpe terrorisme ved at invadere lande i mellemøsten?!?”

  Det er sjovt hvordan forfatterens mening åbenbart er at få udsagnet til at lyde forrykt, mens det imidlertid ikke er nogen logisk absurditet i sig selv.
  Lande i mellemøsten er stinkende rige på terror. Samme lande viser ingen intentioner om selv at stoppe denne terror. Altså må vi gøre det selv, hvis vi ikke vil blive ved med at finde os i det.

  Kommentar by AN — 30. september 2006 @ 23:38

 14. i er så dumme mennesker

  Kommentar by julemand — 29. april 2008 @ 08:15

 15. hva så idioter

  Kommentar by julemand — 29. april 2008 @ 08:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper