20. juli 2012

DR Online glemte motiv: “.. shouted ‘Allahu Akbar’.. as he unsuccessfully tried to grab the Olympic torch”

DR Online ignorerer motivet, og bringer historien som en sportsnyhed. Fra Teenager forsøgte at snuppe OL-ilden.

Britisk politi anholdt fredag en 17-årig mand, da han forsøgte at få fat i den olympiske ild. Episoden skete, da faklen var i Gravesend, der er en by øst for London.

– Vi har anholdt en 17-årig mand efter en episode, hvor den olympiske ild blev ført igennem Gravesend, siger talsmanden fra politiet i Kent.

– Omkring klokken 10 om formiddagen forsøgte en mand åbenbart at tage den olympiske ild fra fakkelbæreren. Manden, der er fra Gravesend, blev anholdt inden for få sekunder, og han er nu i Kent Politis varetægt, siger talsmanden.”

Nærmere detaljer i Daily Mail – Teenager shouts ‘Allahu Akbar’ as he tries to grab Olympic flame from torch bearer’s hands as police bundle runner to safety

A 17-year-old shouted ‘Allahu Akbar’ – Arabic for ‘God is Great’ – as he unsuccessfully tried to grab the Olympic torch during a stretch of the flame’s route through Maidstone towards Redhill. Broadcast live on the BBC, the youth lunged from the crowd to try to take the torch from the hands of its bearer Anna Skora…”

/p>

(Den olympiske fakkel på vej gennem London, 20. juli 2012)

Opdate. Islamistens råben kan høres her (42 sek. inde).

Oploadet Kl. 17:41 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/38710/trackback

27 Comments »

 1. […] de desværre roligt være det. (Immigration Agents Announce Strike One Day Before Olympics Begin. DR Online ignorerer motivet, og bringer historien som en sportsnyhed. Fra Teenager forsøgte at snup… […]

  Pingback by Londonistan OL: ‘Allahu Akbar’ « Snaphanen — 20. juli 2012 @ 17:46

 2. God artikel. Og endnu et bevis på, at de manipulerer os.

  Kommentar by Viking — 20. juli 2012 @ 17:58

 3. Endnu en dag med DR manipulation og virkelighedsfornægtelse, havde I forventet andet?

  DR bliver aldrig stuerene!

  Kommentar by K. Sejr — 20. juli 2012 @ 20:04

 4. Endnu et bevis på at Islam er en mental sygdom og at MSM manipulerer os.

  Kommentar by Sigwar — 20. juli 2012 @ 20:09

 5. Kan civiliserede mennesker ikke have noget som helst for sig selv, uden indblanding fra erobrende, voldelige, krænkede, utilfredse, truende muslimer?

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. juli 2012 @ 22:46

 6. Hr. Snusk “Kan civiliserede mennesker ikke have noget som helst for sig selv, uden indblanding fra erobrende, voldelige, krænkede, utilfredse, truende muslimer?”

  Det samme med modsat fortegn er der formentlig mange Muslimer i Afghanistan, Irak, Libyen, samt Muslimer og Kristne i Syrien der spørger, når de ser vestlige bombefly og fjernstyrede droner flyve hen over deres hoveder, på vej til at smadre deres land og myrde dem som olie og magt hungrende vestlige “alliancer” står i vejen for de Quizlingregeringer demokratiske vestlige politikere har etableret der.

  Kommentar by Balder — 20. juli 2012 @ 23:56

 7. @6 Balder,

  Ansvaret og motiverne for sådan militære handlinger er ikke simple at bestemme. Det er indviklede affærer. Men en ting ligger fast: Vi er mange, som dybest set ikke ønsker nogen som helst vestlig indblanden i fjerne konflikter i tredjeverdenslande. Det er ligesom at stikke hånden ind i en bikube, og uanset om det bliver gjort med gode hensigter, så bliver vi kritiseret. Så hellere lade de fjerne ørkenstater sejle deres egen sø. Det er spild af vores millarder og ikke mindst af vore unge menneskers liv og lemmer.
  Derudover er der den forskel, at vi danske borgere ikke bosætter os i disse fremmede lande.
  Så pointen er, at vi almindelige borgere i vestlige civiliserede lande ikke har bedt om eller fortjent denne snigende muslimske invasion. I hvert fald ikke os som har stemt på de få fornuftige politikere, som trods alt eksisterer ind imellem.

  Kommentar by Vest — 21. juli 2012 @ 02:28

 8. @7 Balder
  Sidst vi lod et tredieverdensland passe sig selv og samtidig var vidne til uhyrligheder, var i 90erne. Det var Afghanistan, og Taliban regerede, straffen kom i New york, i Madrid, på Bali, i London og i Bombay! Vi kan desværre ikke læne os tilbage og lade som om det ikke eksisterer!
  At vi så bør være mere selektiv i hvor vi griber ind er en anden sag. F.eks er det noget ubegavet at danske kampfly har hjulpet islamister til magten i libyen!

  Kommentar by Robert R — 21. juli 2012 @ 06:34

 9. Vi ved vi bliver manipuleret, men ved Hr. Og Fru Danmark det også?

  Kommentar by Robert R — 21. juli 2012 @ 06:36

 10. Robert R
  Netop i Libyen har vi haft den glæde, at de islamistiske partier tabte ved det første valg.
  Der var stort flertal til de verdslige partier, så du må have misforstået noget.

  Kommentar by Jørn Boye — 21. juli 2012 @ 07:41

 11. Jørn Bøye: “Der var stort flertal til de verdslige partier, så du må have misforstået noget.”

  Du glemmer vist at en stor del af stemmerne er gået til “uafhængige kandidater”, om hvis orientering ikke meget er kendt, som medierne rapporterede.’

  De danske medier som har gjort alt hvad de kunne for at promovere disse krige, bestræbelser der stadigvæk kører i højeste gear, nu med Syrien som offer, er selvfølgelig ikke meget for at indrømme at de har hjulpet islamister og lignende godtfolk til magten, og klamrer sig til ethvert halmstrå. I Lybien er islamisterne sandsynligvis også interesseret i at underspille deres egen magt, for at bevare adgang til pengestrømmen fra vesten. (Som “Vesten” så tager sig rigeligt betalt i form af Libysk olie, afregnet i den af “Vesten” fortrukne valuta ved hjælp af den bank som “Vesten” etablerede i en fart i oprørsbyen Benghazi endnu inden Gaddafi var faldet. Vestens anstødssten var Gaddafis forsøg på at unddrage sig det internationale bankkartels magt, ved at indføre en uafhængig valuta, ikke Gaddafis såkaldte “massakrer på egen befolkning.)

  Fin baggrundsartikel her:

  I lyset af den økonomiske afhængighed af olie, kan man betragte de sidste års væbnede konflikter helt anderledes end gennem de officielle vinduer. Den kendsgerning, at de lande, der bliver kategoriseret som ”trusselsstater” og som det seneste årti er blevet angrebet både verbalt og militært og hvis’ politiske systemer der desuden er blevet vendt op og ned på, ”rent tilfældigt” alle besidder rige olieforekomster, er det ikke lykkedes at feje ind under gulvtæppet. Officielt bliver dette tema dog tiet ihjel, idet troværdigheden af de nuværende globale magtforhold jo står på spil.

  Mere på Hammersmedens blog: Stort set alle moderne krige handler om olie

  Kommentar by Balder — 21. juli 2012 @ 08:42

 12. @7 Vest: “Det er ligesom at stikke hånden ind i en bikube, og uanset om det bliver gjort med gode hensigter, så bliver vi kritiseret.”

  Med alt respekt Vest; der er noget der tyder på at hjernevasken har efterladt sig spor selv hos den mere eftertænksomme og bevidste del af befolkningen, hvortil jeg regner dig.

  Se nu f.eks. på din brug af ordet “vi” om den Vestlige verdens moralsk (og formentlig også på andre punkter) totalt korrupte herskere, som med den ene blodige hånd bomber mellemøstlige lande tilbage til stenalderen, mens de med den anden lige så blodige hånd dirigerer flygtninge og indvandringsstrømme til vores del af verden, som er udset til at blive til “Eurabia”, og plaprer løs om “menneskerettigheder”, for at legitimere deres morderisk-beskidte spil.

  Det samme gælder de “gode hensigter“, som påfaldende nok kun får frit løb når det gælder mere eller mindre forsvarsløse stater hvor der findes olie i undergrunden, mens de samme “idealister” lige pludseligt bukker og skraber når det gælder stater som Kina, og er helt tavse når det gælder de allerværste islamiske diktaturer som Saudiarabien, og Mellemøstlige skattely og hvidvaskningscentraler for de allerrigeste, som Qatar, Bahrein, Dubai og andre regimer som på de afgørende punkter er “vestlige” lydstater.

  Kommentar by Balder — 21. juli 2012 @ 09:27

 13. @8 Robert R: “Sidst vi lod et tredjeverdensland passe sig selv og samtidig var vidne til uhyrligheder, var i 90erne. Det var Afghanistan, og Taliban regerede, straffen kom i New york, i Madrid, på Bali, i London og i Bombay!”

  Også du sluger åbenbart vores herskeres propaganda råt. Alle de nævnte begivenheder er særdeles uafklarede, og har alle det tilfælles at vores herskeres efterretningstjenester havde en stor finger med i spillet. Den angivelige “hovedmænd” og deres “Al Qaeda” er som bekendt støttet eller direkte oprettet af USAs efterretningstjenester; sidstnævnte er nu oven i købet nærmest blevet “vestens” officielle allierede i kampen mod Gaddafi og Assads sekulære styrer!

  Historien gentager sig. De vestlige kolonimagters eliter blev rige ved at kolonisere store dele af verden, og lagde samtidigt grunden til masseindvandringen. De lande der nu er hårdest ramt af masseindvandringen er disse forhenværende kolonimagter: England og Frankrig.

  Men de vestlige landes eliter har ikke fået nok i nu, og fortsætter i samme spor med deres neoimperialistiske politik, nu anført af USA. Det samme spor som har givet de fantastiske resultater vi nu kan opleve i hele Europa.

  Det er disse grådige og magtsyge eliter, som har ført deres egne befolkninger i fordærv fra starten af, der fortsætter med at konsolidere deres greb om magten og pengene, med både de indfødte europæiske befolkninger og tredje verdenslandenes ditto, som de store tabere.

  Kommentar by Balder — 21. juli 2012 @ 09:49

 14. UK er en vassalstat med en befolkning der bliver pisset på i ekstrem grad. Et udemokratisk land, hvor en minoritet – qua valgsystemet – regerer over flertallet. Et overbefolket land hvor millioner af indvandrere vælter ind til gratis overførselsydelser, hvor russiske kriminelle leger med det russiske folks retmæssige ejendom (olie og gas, primært), arabiske diktatorer placerer olieformuer og hvor storkapitalen har frit lejde (til at snyde og hvidvaske). Saudi Arabien poster milliarder i madrassaer og moskeer samtidig med briterne sælger våben den anden vej – det samme sker jo i mange vestlige lande, inkl. USA og USA (og Sverige med), som er afhængige af olietilførsler og våbeneksport. Så at en forvirret, fanatisk muslimsk teenager agerer sådan kan næppe overraske englændere. Det ser de hver dag, og de kommer til at se det rigtig meget i fremtiden. Jeg vil ikke være i et fællesskab,EU, med et land som UK, hvis jeg kan undgå det.

  Kommentar by morten olesen — 21. juli 2012 @ 10:07

 15. Nu er det ikke kun DR online der ” glemte ” Allah detaljen… Nej TV2 News er ligeså islamoficeret som DR og oplyser selvfølgelig heller ikke at OL faklen forsøgt overtaget i allahs navn af en islamist !
  Danske medier ELSKER islam og benytter enhver lejlighed til enten at skamrose islamister og deres ledere eller undlader at fortælle om islams herligheder, når de er ubehagelige at skrive om.
  Journalister er intet andet en mennesker fyldt med et enormt had til deres land og folk !

  Kommentar by Peter Jensen — 21. juli 2012 @ 12:23

 16. Enig med Morten Olesen.

  Og “vi” – dvs. det manipulerede kvæg – kan desværre være sikker på, at den sindsforvirrede del af de muslimske religiøse/ideologiske del af befolkningen vil forsøge at skabe opmærksomhed omkring OL. Den helt store katastrofe kan godt true, for hvordan forhindrer man en endetarms ødelagt frustreret muslim at sprænge sig selv i luften et eller andet sted, hvor der er ofre. Så advarsel: bliv væk fra OL.

  Kommentar by Machiavelli — 21. juli 2012 @ 12:28

 17. Jeg kan i relation til diskussionen varmt anbefale at læse: Kerry Bolton : ” Revolution from above”, som netop er udkommet. Den dokumenterer grundigt den globalistiske overklasses manipulationer af den offentlige mening samt (noget overraskende) venstrefløjen.

  Kommentar by Sigwar — 21. juli 2012 @ 14:20

 18. Nu kan man spille på meget i England, men der er nok ikke odds på sandsynligheden for en terrorhandling. De ville sikkert være lave.

  Kommentar by morten olesen — 21. juli 2012 @ 15:21

 19. @12 Balder,

  Da jeg skrev “vi” mente jeg faktisk os borgere i al almindelighed. Jeg mente ikke vores regeringer. Det, som jeg er træt af, er, at indvandrere i Danmark beskylder mig/vi for alt muligt som foregår tusinder af kilometer væk. For JEG har altså ikke noget at gøre med geopolitisk fnidder, og JEG har ikke valgt, at JEG skal betale tusindvis af kroner årligt i skat for at MINE unge medborgere skal lemlæstes og dø i en fjern ørkenstat.
  Vi borgere får at vide, at nogle stakkels mennesker er i knibe i fjerne lande, og så betaler vi pligtskyldigst for at redde dem. Men folk fra samme fjerne lande strømmer hertil og beskylder os almindelige borgere for at have ansvar for jeg ved ikke hvad. Her siger jeg blot: Mine hænder er rene. Jeg/vi vil ikke høre tale om sådan kritik, når den eneste forbrydelse jeg/vi har gjort er at betale dyrt i penge og liv, fordi vi fik at vide, at det var det, disse stakler i fjerne lande ønskede. Det er slemt nok, at vi skal betale i dyre domme. Men når vi oven i købet får utak så siger jeg stop.

  Kommentar by Vest — 21. juli 2012 @ 17:16

 20. Ham tyrken i biografen I USA og nu snart ramadan. Just saying.

  Kommentar by bobs your uncle — 21. juli 2012 @ 18:58

 21. @ Balder

  Der er vist en forskel.
  Du beskriver selv den forskel, omend ikke direkte.
  Disse, altid voldsparate, altid utilfredse, altid krævende, verdensmænd, altid mænd, stort set ingen kvinder, er foran i køen når det gælder diverse negative holdninger.
  Selv på dette lands hospitaler/sygehuse, kommer disse underlødige holdninger frem.
  Nå, kom nu med racistkortet.

  Kommentar by AK JA. — 22. juli 2012 @ 01:09

 22. Hvis det var et skakspil, ville “vi” være bøndernes, bønder (arbejderbier, hvide slaver).
  Vi gør klogt i, at være kritiske og generelt direkte mistroisk.
  Virkeligheden overgår fantasien, når det kommer til hvor magtliderlig og syge i hovedet folk er.
  Jeg tror, at de fleste danskere ønsker “fred i sindet” og derfor vælger de, at gå med skyklapper.

  Kommentar by Viking — 22. juli 2012 @ 04:46

 23. Viste tv ikke at der var nogle børn, der forsøgte på det samme nummer noget tidligere.

  Kommentar by xenofob — 22. juli 2012 @ 08:54

 24. Der er en stærkt faldende respekt for autoriteterne, og det er et kæmpeproblem.

  Kommentar by Machiavelli — 22. juli 2012 @ 10:42

 25. “En kvinde trodsede advarsler og kravlede op på et tog i Roskilde og blev ramt af en en elektrisk køreledning”

  Ih! det var sørme synd!

  Kommentar by Machiavelli — 22. juli 2012 @ 10:49

 26. Faklen og i det hele taget OL er jo nok stødende i særlig grad. Der skal så lidt til, før det krænker den unævnelige såkaldte religion. Der er ikke sharia nok. Der er ikke hijabs nok. Der er næsten ikke faste nok. Osv. Derfor indrettes vestlig kultur da også i stigende grad islams hårdtslående “unikke kulturelle følsomhed”, .. således som det er sket med ‘Vild med dans’ konceptet.. BBC lægger sig fladt – ikke på maven, men på knæ med røven i vejret.

  “I oktober 2012 får Libanon sin egen version af ‘Vild med dans’. Danse-programmet vil blive lokalt produceret af Murr Television (MTV), men det er første gang, at et skræddersyet tv-format bliver vist i den arabiske verden.

  “Kulturel følsomhed” medfører ændringer
  Og det har da heller ikke været en nem aftale at få på plads, BBC har forhandlet om aftalen i knap to år. Og derfor indeholder aftalen også nogle twists i forhold til det, vi kender her hjemme fra.
  Cynthia Kennedy, der er salgschef hos BBC Worldwide, skriver i en udmelding fra BBC, at formatet bliver tilpasset, så det er passende overfor den “unikke kulturelle følsomhed”, der hersker i et muslimsk land.” (Libanon 2012)

  H t t p://tvtid.tv2.dk/nytomtv/article.php/id-51902708.html?forside

  Kommentar by Liva — 22. juli 2012 @ 18:19

 27. –>19 Vest – Forstår dig udmærket. Brugte bare anledningen til at lave en pointe.

  “For JEG har altså ikke noget at gøre med geopolitisk fnidder, ” – Jamen det har du jo, i det du er med til at stemme partier ind i Folketinget og også kommer til at betale hvad det koster, ikke mindst endnu flere infiltranter.

  Kommentar by Balder — 23. juli 2012 @ 10:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper