2. oktober 2006

Træk af Rune Engelbreth Larsens historie

Rune Engelbreth Larsen har en sart mave som reagerer prompte når medlemmer af Dansk Folkeparti ytrer sig i et sprogbrug han ikke finder konstruktivt, men der er forskel på folk. Fra Mr. Andersson – et tilbageblik…

“… tilbage i 2002 havde han og jeg en lille meningsudveksling på Faklens offentlige diskussionsliste. I den forbindelse skrev Rune:

“…jeg tillader mig at fravælge den ellers så udbredte rituelle afstandtagen fra eller tilslutning til alverdens udmeldinger om dette og hint.”

Og det kan man jo mene er fair nok. Måske skal man dog lige vide, hvad anledningen var. Nemlig at jeg bad ham forholde sig til følgende udmelding, som et af hans partimedlemmer havde fremsat, om sin holdning til israelske bosættere:

“As for Paulin, I said that I could identify with almost everything he expressed except his hatred, and I stand by that, including his opinion that the settlers should be shot.I would shoot them myself without any hesitation.” [1]

Ikke alene mente Rune ikke, at et af hans partimedlemmers ønske om, at dræbe uskyldige civile, var en udmelding han så meget som behøvede forholde sig til. Det var heller ikke noget han mente burde få nogen konsekvenser for fremsætteren – Anthony Kiely. Tværtimod da, at udtrykke ønske om – personligt – at skyde civile, var ingenlunde en karrieredræber i Minoritetspartiet. Anthony Kiely blev nemlig gjort til medlem af partiets hovedbestyrelse i februar 2003 (jvf. Minoritetspartiets ugebrev d. 3/2 2003) – altså et pænt stykke tid efter han gjorde sine hensigtet mht. drab på civile klar.

Jeg kan supplere med dette foto fra 1997. Minoritets-Rune i færd med at virkeliggøre et af Erwin Neutzsky-Wulffs mange projekter – afbrydelse af den årlige tv-transmitterede Julegudstjeneste…

Oploadet Kl. 19:07 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar
Arkiveret under:

1 kommentar »

 1. Et attentat imod julen, hvad vil de små børn ikke sige…

  Nu kan man jo diskutere om bz’ere er uskyldige – men at acceptere at man bare skyder dem det er vist lige lidt for meget. Men på den anden side: den mindste minoritet er vel psykopatiske mordere, så hvorfor ikke ?

  /fremtidssyn_ON/

  Minoritetspartiet støtter løsladelsen af Peter Lundin, hurra for mangfoldigheden !

  /fremtidssyn_OFF/

  Åh ja, den ynkelige lille personage til Rune. Var der ikke noget om at dette sympatiske parti ville være forkæmpere for pædofile, såvel som muslimer i al almindelighed ?

  Håber han må blive lykkelig med Tøger, når de sammen planlægge omstyrtelsen af samfundet foran den åbne pejs på isbjørnetæppet. Mon PET har et øje på de herre ? Surt job :(

  Kommentar by kim petersen — 4. oktober 2006 @ 02:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper