24. juli 2012

Restauratør Amin Skov Badrbeigi har modtaget trusselsbrev vedlagt en patron – kaldes ’skide abekat’

De røde fagforeninger mister medlemmer i disse år, og i stedet for at gøre sig mere attraktiv for lønarbejdere, ender det rutinemæssigt med blokade, pression, og konfrontation. Restauratør har den senere tid modtaget ni breve fra en ‘HD’, der eksempelvis betegner Amin Skov Badrbeigi for en ’skide abekat’.

Fra TV2 Online – Ni trusler mod Vejlegårdens ejer.

“Brevet med en patron til ejeren af den konfliktramte Restaurant Vejlegården er blot den seneste af en række trusselsbreve. Det siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra lokalpolitiet i Vejle.

Siden konfliktens start har anmelderen (restauratøren, red.) modtaget ni breve, som han har haft liggende derhjemme,” siger Carsten Thostrup. “I går klokken 17.15 modtager vi hos lokalpolitiet en anmeldelse med blandt andet en kuvert med en patron,” fortæller han til tv2.dk.”

(Trussel modtaget af Amin Skov Badrbeigi, 23. juli 2012)

Oploadet Kl. 17:36 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/38819/trackback

21 Comments »

 1. Umiddelbart syntes jeg fagforeningerne i dette tilfælde gør deres arbejde som de skal. De har en legitim rolle i forbindelse med at sikre rimelige vilkår til de af os, der skaber sig en tilværelse ved at sælge vores arbejdskraft. Man kan så kritisere dem, når de begynder at blande sig i emner, der intet har med deres naturlige formål at gøre. I dette tilfælde, er problemet imidlertid at Hr. Badrbeigi ønsker at give sine ansatte ringere vilkår, end hvad der er normalt her i landet. Det har fagforeningen og dens medlemmer en legitim interesse i at forhindre.

  Kommentar by Kafirharbi — 24. juli 2012 @ 18:18

 2. Vi lever i et frit land. Hvis man ikke ønsker at arbejde til den løn Amin Skov mener hans virksomhed kan tilbyde, behøver man ikke arbejde hos ham.

  Hele dette område trænger til at blive set efter i sømmene. At man med loven i baglommen kan chikanere en privatperson på denne måde, er et diktatur værdigt.

  Kommentar by Michael Jensen — 24. juli 2012 @ 18:30

 3. Ved at have billigere ansatte kan Amin Skov jo logisk tilbyde sine kunder billigere varer. På den vis vedkommer sagen resten af arbejdsmarkedet.

  Men jeg håber da inderligt, at personen bag dødstruslen bliver fanget og straffet.

  Kommentar by JensF — 24. juli 2012 @ 18:42

 4. -> Kafirharbi

  Socialistiske fagforeninger skal forhindre folk i at arbejde under en overenskomst deres medlemmer ikke er underlagt. Grotesk. Den danske model er på mange måder forrykt, og medvirker i sidste ende til at skrue lønningerne så højt op, at visse jobs helt forsvinder. Bliver det for dyrt at tage på restaurant, så vil pizza-markedet vokse ligefrem proportionalt – og her er der slet ingen regler. Fagforeningerne VAR en god ide. I dagens Danmark giver det ingen mening, da fagforeningerne først og fremmest plejer egne (politiske) interesser. Martin Jensen fra 3F Vejle, er eksempelvis kandidat for Socialdemokraterne. De penge borgerlige betaler til 3F bruger de mod dig.

  Kommentar by Kim Møller — 24. juli 2012 @ 18:42

 5. -> JensF

  “Ved at have billigere ansatte kan Amin Skov jo logisk tilbyde sine kunder billigere varer.”

  Jeps, og det er selvfølgelig en god ting.

  Kommentar by Kim Møller — 24. juli 2012 @ 18:45

 6. 3F og andre skal holde fingrene væk, når der er en kontrakt med andre!
  Alt andet er utilladeligt og magt misbrug!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 24. juli 2012 @ 18:53

 7. -> Kim Møller

  Ja, for arbejdsgiveren og kunderne, ikke for de ansatte og for 3F. Her tænker jeg logisk, ikke nødvendigvis moralsk.

  Kommentar by JensF — 24. juli 2012 @ 19:06

 8. Lønniveauet i Danmark har for længe siden overskredet grænsen mellem almindelig normalt levevilkår og grådighed. Det vi her taler om er, at man enten tjener lige under 17.000 (Krifa) før skat eller 20.000 (3F) før skat. Hvis det er et problem, så har vi ikke andre problemer i vores samfund. Hvis dette er et problem, så har det i min verden INTET med moral at gøre.

  Kommentar by Michael Jensen — 24. juli 2012 @ 19:41

 9. Hvis man har gidet at læse dagspressen, ville man vide, at de ansatte under krifas overenskomst på Vejlegården får eksakt samme løn som de ville kunne få under en 3F-overenskomst.

  Det har selveste formanden for 3F, Poul Erik Skov Christiansen, udtalt. Han mente så, at der var nogle andre ting i Krifa-overenskomsten, der var dårligere, men konkretiserede det ikke. Det kan man så fundere over.
  I det mindste er jeg ret sikker på, at kontingentet til Krifa er noget lavere end hos 3F.

  Måske skulle I følge blot en smule med?

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. juli 2012 @ 19:42

 10. Jeg ved kun, at PESC flere gange har fortalt, at Krifa-overenskomster giver “dårligere” løn. Men hvis han har set at det alligevel ikke er tilfældet, er det kun godt for ham. Personligt er jeg ligeglad, da problemet ligger i hele lovligheden at den chikane de foretager sig.

  Og personligt vil jeg gerne gentage, at forskellen på de tal jeg nævner ikke har noget som helst med moral at gøre.

  Kommentar by Michael Jensen — 24. juli 2012 @ 20:05

 11. Her lige linket, beklager at jeg forvekslede formanden for 3F med deres gruppeformand i Vejle:
  http://jyllands-posten.dk/indland/article4786129.ece

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. juli 2012 @ 20:18

 12. Krifa lever i denne sammenhæng på nas for at få en indtjening.
  Det hedder en fagforening fordi det tjener fagets lønmæssige, uddannelsesmæssige, arbejdsforhold og politiske interesse for medlemmerne.
  Det er ikke forkert i et liberalt samfund.
  Alternativt skal der lovgives på området som det ses i bl.a. Frankrig som har et stift system som slet ikke kan hamle op med det flexible danske system hvor fagområder er behovstilpasset.
  Smadre du først det danske aftalesystem som venstrefolk giver udtryk for, opbygges der i stedet et uflexibel system som skal rumme alle fags interesser og derfor unuanceret.
  Stop hetzen mod fagforeningerne der er demokratisk opbyggede og dermed kan forandres indefra via medlemmerne.
  Prøv og se på Krifa og andre gule fagforeninger hvilke muligeder der er for medlemmer. De er ikke til stede.
  Ellers er jeg enig i uriaspostens bekymring over journalisters forsøg på at opdrage os til utopia når vi snakker om multikultur.
  carlo

  Kommentar by Carlo — 24. juli 2012 @ 20:53

 13. Der er pampere over det hele.

  Kommentar by Carsten Nielsen — 24. juli 2012 @ 21:55

 14. 2: “Hvis man ikke ønsker at arbejde til den løn Amin Skov mener hans virksomhed kan tilbyde, behøver man ikke arbejde hos ham.”

  Er det fx også tilfældet hvis man er blevet arbejdsløs, og får penge fra en a-kasse, som man måske har betalt i mange år? Eller vil det have konsekvenser at afvise et sådant arbejde, hvor man bliver tilbudt ringe vilkår? Jep, det er et retorisk spørgsmål.

  4: “Socialistiske fagforeninger skal forhindre folk i at arbejde under en overenskomst deres medlemmer ikke er underlagt.”

  Så vidt jeg er orienteret, havde han 3 medlemmer af 3F ansat, der blev lockoutet i forbindelse med, at han opsagde overenskomsten med 3F.

  “Den danske model er på mange måder forrykt, og medvirker i sidste ende til at skrue lønningerne så højt op, at visse jobs helt forsvinder. Bliver det for dyrt at tage på restaurant, så vil pizza-markedet vokse ligefrem proportionalt – og her er der slet ingen regler.”

  Spørgsmålet er om det er en god ide, at få mindstelønnen og kontanthjælpen sat så langt ned at disse jobs kan besættes. Min personlige holdning er at vi skal have kapitalisme, da det er det eneste der virker, og giver os andet end fattigdom at distribuere. Imidlertid skal det være kapitalisme med et menneskeligt ansigt, hvor alle har mulighed for at føre en anstændig og rimelig tilværelse.

  “I dagens Danmark giver det ingen mening, da fagforeningerne først og fremmest plejer egne (politiske) interesser. Martin Jensen fra 3F Vejle, er eksempelvis kandidat for Socialdemokraterne. De penge borgerlige betaler til 3F bruger de mod dig”

  Jeg ved det godt. Det er som at få serveret en lagkage med cyanid på toppen.

  Kommentar by Kafirharbi — 24. juli 2012 @ 21:59

 15. Jeg har meldt mig i KriFa for snart 6 år siden – jeg vil ikke at min kontingent vil blive brugt til SocDem og andre røde aktiviteter -dette var principiel for mig – ikke EN KRONE TIL DE RØDE!!!
  Hos KriFa får jeg rimmelig behandling, dog julefrokostene er lidt tamme… ;-{o
  Taxa chauffør

  Kommentar by Oldo — 24. juli 2012 @ 23:25

 16. Den patron er produceret for den danske stat på Ammunitions Arsenalet (AMA). Kaliberen er 6.35mm hvilket kun har været brugt i en type af statens våben , og kun hos en enkelt stats institution .

  Sporet peger uhyggeligt ind af for kriminalpolitiets efterforsker , for våbnet denne ammunition ikke bare passer til , men også direkte er produceret til er den tidligere tjenestepistol hos politiet og dets efterretningstjeneste .

  Den tyske 6.35mm automatpistol Walter PPK .

  Amin Skov der imod kan tage det helt roligt og skal bekymrer sig mere om de køller kammeraterne uden for har hejst deres menstruationsbind op på .

  Kun ganske få PPKér har nemlig nogen sinde ramt noget , og “ramt” kan i PPK sammenhæng slet ikke måle sig med “ramt” af selv små køller .

  Tror også politiet selv bare kaldte det “truffet” i PPK tiden…

  Så zikzak og en tyk jakke er rigeligt for at komme tæt ind og afvæbne en kommunist med PPK . .

  Anyway ! :)

  Så er det pinligt at se og høre den samlede røde bagbevægelsen så ihærdigt prøve at gøre Amin´s medarbejder arbejdsløse .

  Var jeg ham ansatte jeg et østpolsk vagt og sikkerheds firma efter polsk overenskomst , og så fik jeg dem så store og slaviske at selv station 1´s “Overskabet” og “Ballast tanken” melder “No Go Zone” . .

  Kommentar by Aglet Xander — 25. juli 2012 @ 00:19

 17. ->16 Aglet Xander

  Det er som bekendt også James Bonds favoritpistol, så helt ringe kan den vel ikke være.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 25. juli 2012 @ 00:45

 18. -> 17 LFPC
  Jeg holder meget af Dine dypsindige indlæg, men her tar Du fejl. Jo, efter Dr. No [1964] med BERETTA, så bruger JB næsten altid Walther PPK, *** MEN *** ikke en pea-shooter 6.35mm, men MEGET kraftigere 7.65mm ammo. Hvis det er sandt at POLITI brugte den “lille” Walther, vidner det endnu mer om Politiets uduelighed (humanitet?). PPK/7.65mm er forøvrig den pistol Adolf endte sine dage under Berlins ruiner d.30 april 1945…
  OFF men mærkelig nok ON TOPIC, når vi engang snakker om fire-power og kalibre, ser det ud til at “brainiac” fra Aurora, CO., ikke havde – heldigvis for flere af hans uskyldige ofre – studeret de mange forskellige kalibre og typer af ammo, og brugte forkert – svag – ammo i hans Smith & Wesson AR15 (M&P15): Kaliber .223 vil har gået igennem 2 mennesker, så der vil ikke være nogen “helte” – fjolset (MONSTER) brugte betydelig svagere, men billigere 22 Long Rifle. Og det, plus den uhåndterlige, vanvittige 100-patroner magasin, kan også være grunden at hans S&W AR15 jammede… Men det får vi ikke vide i Danmark – her spiller man bare på melodien at håndvåben, alle handvåben, er Satans værktøj, bedst efterladt til Onkel POLITI. Men landets oprindelige befolkning ældes, det vrimler med adrætte 16-åringer (som pudsig nok har, eller let kan skaffe, VÅBEN!), litauiske tyve lejer gårde, der er 50 km mellem patrulje-biler ude i det mørke, åbne land… Det vi ser m. hjemmerøverier er kun starten… Vi skal kunne bevæbne os: jeg mener at hvis man ikke har dom for vold, attest fra lægen at man er mental rask, og bestået simple skyde-prøve – så burde man kunne anskaffe sig håndvåben til hjemme-forsvar. I det mindste, i begyndelsen, hvis der er mer end 25 km til nærmeste POLITI! Når det viser sig at folk er sådan set fornuftige, udvides ordningen til hele landet, og efter mer rigorøs bedømmelse og træning, også til skjult brug i bilen – “Concealed Permit”. Vi har meget at lære af Amerika, og ingen kan forælle mig at det ikke ville redde liv, hvis man tillod skjulte, legale håndvåben i biografen sidste fredag. Og som jeg lige nu hører på Rusty Humphries Show – forberedes allerede nu retsager mod Warner Bros. og biograf-kæden “Century Theatres” pga. af filmen, og forbudet mod håndvåben!

  Kommentar by Oldo — 25. juli 2012 @ 04:25

 19. Underligt at der INTET er om nogle racistiske motiver, nu når det er en ikkehvid, som er i stormens øje.

  Kim Møller

  Vi ved jo alle sammen godt hvor elendige arbejdsvilkår der er i pizzabranchen. For dér er der jo hele tiden en kæmpe medarbejderudskiftning. Dét kan vi jo se hver gang Skat og andre laver kontroller dér, at der er så mange medarbejdere med første arbejdsdag. Eller!

  Kommentar by anonym — 25. juli 2012 @ 06:26

 20. Mon der var nogen lønmodtagere, som ville være ringere stillet, hvis 3F ikke eksisterede? Vi har jo ovenfor hørt at der ikke er den store forskel på overenskomsterne.

  Kommentar by Sigwar — 25. juli 2012 @ 20:13

 21. Oldo — 25. juli 2012 @ 04:25

  Våben til selvforsvar er en god ide, men den bedste ide er at sende dem hjem hvor de hører til. Så har vi slet ikke brug for våben.

  Kommentar by Viking — 26. juli 2012 @ 01:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper