25. juli 2012

Røde Kors om afviste asylansøgere: “… de glider jo i så høj grad som man næsten kan, ind i samfundet”

I skrivende stund bor der 26 personer i Vollsmosehøjhuset Østerhøj, der fungerer som ældrebolig for danskere med navne som Poul, Bent og Egon. I de tomme lejligheder etableres der nu boliger for 200 afviste asylansøgere fra Iran, Irak, Afghanistan og Somalia. Den socialdemokratiske rådmand er oprørt, men en af RAF-regeringens mest markante udlændingepolitiske lempelser, var jo netop ‘integration af afviste asylansøgere’, det der andre steder i verden ville blive betegnet som illegale bosættelser. Diverse citater…

“Jeg er meget sikker på, at når vi kommer i dialog med de lokale, så vil vi sammen se en række nye muligheder, som både vil være til gavn for de lokale og for asylansøgerne. … I hvert fald er der en mulighed for, at asylansøgerne kan blive en større del af lokalsamfundet, end vi er vant til. Asylcentret ligger nemlig, som et af de få i landet, ikke blot midt i et bynært område. Nogle af de omkringboende og handlende vil have samme nationalitet som asylansøgerne, hvilket også giver dem bedre mulighed for at komme i kontakt med andre.” (Michael Vinther, Røde Kors; Information)

“Den midlertidige løsning er dog nødvendig i forhold til det pres, vi i øjeblikket er underlagt, blandt andet med et stigende antal asylansøgere og flere afviste asylansøgere i udsendelsesposition. … Alternativet til den midlertidige indkvarteringsløsning i Vollsmose ville have været beboelse for børnefamilier under ringe vilkår og for en meget begrænset periode, der ville betyde nye flytninger for asylansøgerne.” (Anni Fode, Røde Kors; Fyens Stiftstidende)

“Jeg tror det er vigtigt, at vi har nogle forskellige boformer, at man har muligheden for, som familie at bo sammen med andre asylansøgerfamilier, men at man også, hvis det er det der er ønsket, har muligheden for at bo i en by og blive en del af den, hvis det er det der er ønsket.” (Trine Bramsen, Socialdemokratiet; TV2)

“Jeg vil da heller ikke sige, at det altid går lige glat, men i det store og hele så går det jo godt. Børnene kommer til børnefødselsdag hos de andre børn, som de møder i de danske klasser, og forældre og børn deltager i foreningslivet. Så man kan sige, de glider jo i så høj grad som man næsten kan, ind i samfundet. (Thorkild Poulsen, Røde Kors; TV2)

“Nogle vil sige, at det da er skrækkeligt, at det her belastede område skal have et asylcenter. Andre vil sige, at det er flot, at Vollsmose også kan det her. Vi har en samfundsopgave med at huse disse asylansøgere.” (Michael Willaume Andersen, Dan Mark Ejendomme; TV2)

“Udlændingeservice, og dermed samfundet, har et alvorligt, akut problem med sengepladser. Vi har pladsen, og så har vi også pligten. Derfor har vi valgt at lave et midlertidigt asylcenter i den her ejendom…” (Michael Willaume Andersen, Dan Mark Ejendomme; TV2)

Opdate. Jeg omtaler indledningsvis Østerhøjs nye beboere som værende ‘afviste asylansøgere’. Nærmere granskning har vist, at det er en blanding af afviste asylansøgere og asylansøgere, der ikke har fået behandlet deres ansøgning endnu.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/38845/trackback

48 Comments »

 1. Samtlige disse Gutmenschen lider tilsyneladende af den misforståelse, at der er tale om asylansøgere.

  Det er AFVISTE asylansøgere, der snarest muligt = straks skal sendes hjem!

  Kommentar by Jochop — 25. juli 2012 @ 13:44

 2. Aha – der er tale om afviste ansøgere. Det er et faktum som medierne har undladt at nævne i alle de reportager jeg har hørt. Det var i øvrigt interessant at høre den socialdemokratiske rådmand gå rundt om elefanten i radio 24/7 den anden dag, han blev igen og igen spurgt om hvilke konkrete problemer der ville opstå, men han kunne ikke få sig selv til at svare sandheden, men kom kun med nogle floskler om “familier med udfordringer” o.lign.

  Kommentar by Jokeren — 25. juli 2012 @ 14:19

 3. Lad endelig RAF -regeringen fortsætte deres landsskadelige virksomhed, så slipper vi måske af med dem i tyve år næste gang.

  Kommentar by Josef. K — 25. juli 2012 @ 14:28

 4. Afviste asylansøgere bør være interneret.
  Når vi, forhåbentlig inden længe, får en borgerlig regering, så skal al den slaphed, den socialdemokratiske regering har indført, rulles tilbage så hurtigt som muligt.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 25. juli 2012 @ 14:30

 5. Ennu et citat: “… de kommuner hvor økonomien og ressourcerne ikke er alt for pressede, de kommuner hvor der er et politisk flertal, hvor borgerne gerne vil – fordi borgerne de vil jo det her rigtig gerne – de kan gå ind og tage et ansvar … for det her er en fælles opgave.”

  Anna Mee Allerslev, TV2 NEWS, kl 1305

  Ja vi vil det allesammen helt vildt meget. Så meget at det lokale asylcenter Auderød altid mangler frivillige hjælpere. Og det selvom ugeavisens kulturradikale redaktør gør alt hvad hun kan, for at få kaosprojektet i Auderødlejren til at se godt og harmonisk ud. Imens bliver lokalområdets piger og kvinder begramset og chikaneret, tyverierne bliver flere, og risikoen for alvorlige overfald, som det på Stenløse Station, bliver en realitet for danskerne.

  Men selvfølgelig er vi helt vilde med at få flere asylansøgere ud blandt os. De skal jo også have nogle af de mange ubesatte jobs, som vi vader rundt i. De skal være så velkomne de kære somaliere, irakere, afghanere og syrere. De har så meget at give, og vi har så meget at lære.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. juli 2012 @ 14:45

 6. Afvist betyder afvist. Det er ganske simpelt. Hvis et værtshus afviser en mindreårig, så bliver vedkommende jo heller ikke inviteret ind til en øl for at fordrive tiden. Nej, så må vedkommende gå.

  Og det er lidt utroligt, at man kan hævde, at disse mennesker “glider ind i samfundet i så høj grad som man næsten kan” når vi i overalt i Vesteuropa har indvandrere i 3. generation, som STADIG ikke er “gledet ind” i samfundet. Tredje generation!

  Kommentar by Vest — 25. juli 2012 @ 14:50

 7. Jeg bliver oprørt og forarget, år man viser billeder fra den nye fremmedbeboelse i Vollsmose: Her køres for tusindvis af kroner splinternye boksmadrasser, hvidevarer og andre goder ind i lejlighederne, som de afviste asylsøgere så skal bo i. Dette sker i et boligområde, hvor mindst to tredjedele af de voksne indbyggere lever på offentlig forsørgelse. Sindssygen er normaliseret!

  Kommentar by Thomas — 25. juli 2012 @ 14:59

 8. Ha Ha, Vi er sgu da selv ude om det.

  Vi “højrefløjen” har holdt vores kæft alt for lang tid. I stedet for at rejse rigsretssager og forlange forklaringer på alle regeringens luskede fordrejninger af deres regerings-mandat ( Som vist ikke er til et flertal længere ) har højrefløjen, i stedet for at arbejde, lænet sig tilbage og nydt den relative fred der følger med at være i opposition.

  Dette nye initiativ er den ekstreme venstrefløjs pris for at holde regeringen på banen og det vil gå igennem. S`s protester er kun på skrømt. Aftalen er allerede i hus og underskrevet.

  Jeg håber bare der er politikere der har mod og mandshjerte nok til at stille alle disse feel-gooders til ansvar når det viser sig at projektet går af helvede til.

  Kommentar by Santor — 25. juli 2012 @ 15:14

 9. Ps.

  Er der andre der har bemærket at historierne om fattige Danskere og ældre der ikke får den nødvendige hjemmehjælp er forsvundet fra aviserne på det sidste?

  Kommentar by Santor — 25. juli 2012 @ 15:17

 10. V og K er særdeles medskyldige i det roderi, der er skabt omkring muslimerne.
  De har, om nogen, holdt hånden over hele indvandringsspørgsmålet.
  Modstanden vil aldrig komme fra politisk hold.
  En modstand skal komme fra folket.
  Dets had til muslimerne skal blive udslagsgivende.
  Sålænge folket ikke kan finde ud af at vende politikerne ryggen, sålænge vil de fremture deres landsnedbrydende politik.
  Lad os sammen håbe på en væbnet dansk modstandsbevægelse.
  Vi gjorde det så rigtigt sidste gang, og én gang er ingen gang, siger man jo!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 25. juli 2012 @ 15:29

 11. Jeg hører fra folk med tv, at de rigtig har puttet med, at det drejer sig om afviste, men det såtr i den lokale avis:

  “De hidtidige 26 beboere får nemlig en masse nye naboer – helt præcis 200 af slagsen – som vil være på plads senest om 10 dage.Det er afviste asylansøgere fra Iran, Irak, Afghanistan og Somalia, som flytter ind. Og Dan Mark ejendomme, som i 2011 købte Østerhøj af kommunen, har sagt ja til at huse dem i fem måneder, fordi mere end 80 procent af dem er familier.”

  http://www.fyens.dk/article/2124609:Odense–Store-flyttedag–Vollsmose-hoejhus-goeres-klar-til-asylansoegere

  Kommentar by Snaphanen — 25. juli 2012 @ 15:30

 12. Eneste reelle løsning på det ny skabte RAF problem, med det twist at det burde være med landsforræderne inden i også

  http://www.youtube.com/watch?v=8U4erFzhC-U

  Kommentar by J..... B....... — 25. juli 2012 @ 15:52

 13. Ubeskriveligt grotesk at man lader danske ældre betale prisen for pladder humanist politikkerne fejlslagne våde drømme.
  Endda i selskab med fremmede som er afviste og åbenlyst grundløse i forhold ophold her i landet.
  Så kan de danske ældre rigtigt få en dejlig fredfyldt og rolig alderdom som tak for en livslang tjeneste med at begge det samfund op som nu rives ned om ørene på os

  Kommentar by J..... B....... — 25. juli 2012 @ 15:56

 14. De ældre skal droppe at stemme på socialdemokrater og andre socialister.
  De vil ikke de ældre og landet noget godt.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 25. juli 2012 @ 15:59

 15. Den katastrofale vælgerflugt fra de røde, ved sidste valg har nu fået taberne til at realisere den gamle tese om at udskifte den Danske befolkning, med Mellemøstens muhamedanske nassere, der hurtigt integrerer sig i de røde partiers store gavebod, så I billederne af de fyldte Lastbiler til VolDsmosen.

  – mon nogen er så naive, at tro at disse AFVISTE asylansøgere vil ønske at forlade landet der flyder med mælk og honning, og hvor alle bekvemmeligheder kommer i en lind strøm inclusive en svimlende løn, de er nu i Baronens seng, og der vil de blive.

  – så, vanviddet har åbenbart ingen grænser….!

  Kommentar by Cantor — 25. juli 2012 @ 16:13

 16. Jeppe var kun i Baronens seng i kort tid, og branderten brændte også hurtigt ud.
  Snart lå han atter på møddingen med fingrene indsmurt i lort.
  Det skal vi, det danske folk, sørge for,også sker med muslimerne.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 25. juli 2012 @ 16:25

 17. I har allesammmen ret, men Falkeøje mest :)

  Vi kan sidde herinde og på andre lignende blogs og blive enige om, at grænsen er nået. Vi kan sidde og skrive det samme om ti år, hvor det bare er blevet værre. Men der skal handling til, der skal samles en masse borgere, rigtig mange og store demonstrationer foran de adeliges pælæ i KBH. Ja, er sgu også bange for, at det heller ikke fører nogle vegne. Der er jo andre af europas lande, der har det værre med inficeringen af deres lande, uden at der er sket en skid.

  Så Falkeøjes idé, er eneste løsning

  Kommentar by Kratos — 25. juli 2012 @ 16:27

 18. De rødes næste skridt bliver vel tildeling af stemmeret til korankrigerne, efter fransk forbillede.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. juli 2012 @ 16:37

 19. Kratos, “the tipping point” bliver nok nået i Sverige, Frankrig og England inden Danmark, så danskerne får et relativt kort tidsrum, hvor der stadig kan reageres.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. juli 2012 @ 16:40

 20. Jeg ved ikke Hr. Snusk, hvis de andre lande har det ligesom os, med at mere end halvdelen af den oprindelige befolkning er blevet hjernevasket gennem tiderne af medierne til at erstatte sund fornuft med politisk korrekthed, tvivler jeg på, at det vil ske.

  Jeg tror, at fædrelandskærligheden, er på vej retur med de nye generationer. Uhyrlighederne der bliver begået i stor stil af indvandrerne imod os, er efterhånden blevet almindelige og bare en del af det at være til. De kender ikke til andet.

  “Er du kun blevet rullet en gang i denne måned?”, “Det lyder mærkeligt, hvilket paradis vi lever i.” (ingen ironi her!)

  Jeg ved godt, at jeg er pessimist, men hvor mange mennesker har i ikke selv forsøgt at overbevise om problemets omfang, uden det hjælper. Selv de mennesker der har problemerne inde på livet hver dag, mener stadig kun, at det er nogle få der laver “drengestreger.”

  De vil ikke se det, da det er skamfuldt for dem.

  Men selvfølgelig håber jeg, at den store dag snart kommer.:)

  Kommentar by Kratos — 25. juli 2012 @ 17:11

 21. Jo flere muslimer der lukkes ind i Danmark, jo flere stemmer vil DF potentielt få. Grundlæggende fungerer vores parlamentarisme, omend væsentligt forskudt i tid ift. de folkevalgtes reaktion på Borgen. Når borgerkrigen kommer, så vil Danske rejse sig igen, og kæmpe imod invasionen. “Ve Danmark, den dag Tyrken vander sin hest i Gudenåen!” – Grundtvig.

  Kommentar by Danskeren — 25. juli 2012 @ 17:13

 22. jo flere muslimer (stemmekvæg bla.) der bliver lukket ind i Danmark, jo flere stemmer vil de indvandrevenlige partier også få. Som holland, der har sit eget muslimske parti. Da de får langt flere børn, bliver vi også avlet ud med mindre vi rejser os inden:)

  Kommentar by Kratos — 25. juli 2012 @ 17:18

 23. Hurra, hurra, den farverige og gennem årtier med stor succes inkluderende Voldsmose får endnu et tilskud af vitaminer. Alle må glæde sig, odenseanere især.

  Kommentar by Crass Børsting — 25. juli 2012 @ 17:52

 24. “Alle må glæde sig, odenseanere især.”

  Ja de skal nok få deres sag for. Hvis jeg boede i Odense, ville jeg holde mine piger indendørs.

  Det bliver mere og mere sindssygt.

  Kommentar by Machiavelli — 25. juli 2012 @ 19:07

 25. Glider ind i samfundet ?? haha. Det opdager røde kors en dag inden så længe. Citronen er presset. ??

  Så Falkeøjes idé, er eneste løsning.
  @Kratos

  Mener du oprigtig dette, Er vi på bølgelængde. Hellere sige resonans.
  ——————–
  Kratos, “the tipping point” bliver nok nået i Sverige, Frankrig og England inden Danmark, så danskerne får et relativt kort tidsrum, hvor der stadig kan reageres.
  @Hr. Snusk Jo hr. derfor er der ved at blive gjort klar, så vi danskere ikke tages med bukserne nede. ??

  Kommentar by Carsten Nielsen — 25. juli 2012 @ 19:32

 26. Resonans = Selvforstærkende. Hvad endten det er Lyd, Hf eller andet.!!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 25. juli 2012 @ 19:34

 27. Hvorfor kan man ikke sende dem ud – når de nu er afviste?

  Hvis de er afviste må det jo være fordi de ikke er flygtninge og dermed ikke forfulgte. Hvis deres eget land ikke vil tage dem tilbage kan man istedet mod betalinsende dem til et “modtageland” i Afrika, hvor 200 ekstra næppe vil blive bemærket.

  Kommentar by Sigwar — 25. juli 2012 @ 20:20

 28. Jeg bor i Odense, og vores fjols af en borgmester, Anker Boye, tør ikke gå imod de radikale på Borgen – så han velkommer de 200 syrere….
  I Sverige er de virkelig berigende, især på kriminalitetsområdet. Gad vide om det også sker her. Jeg tror jeg stemmer på DF næste gang.

  Kommentar by morten olesen — 25. juli 2012 @ 20:31

 29. #25 Carsten Nielsen. Nej der forberedes vist ikke ret meget endnu. Danskerne er ikke rigtig klar over, at udviklingen følger et meget forudsigeligt spor, men når Helvede bryder løs i Malmö og Paris og Luton, og dermed starter en europæisk intifada, så kan man jo blot håbe at befolkningen og politikerne fatter, at vi er de næste.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. juli 2012 @ 20:58

 30. Det her er bare et lille udsnit af de vanvittige holdninger man har til asylansøgere. Det handler i allerhøjeste grad om HVEM man lukker ind i Europa. Kig bare på hele Europa som helhed. Se hvor mange fremmede og deres efterkommere, vi gerne ville være forundt. Det er skræmmende. Hvor mange af diverse økonomiske kriser kan tilskrives fejlslagen indvandring? Hvor meget har det kostet Danmark siden den første store bølge i 70´erne alt i alt? Hvordan ville Danmark se ud hvis man havde fravalgt en stor del af den 3 verden, hvis ikke hele den 3 verden? Man importerer folkeslag og kulturer og religioner der ødelægger landet slet og ret. Så tørt kan det siges.
  De er vanvittige ALLE dem der taler for så meget som en eneste asylansøger fra mellemøsten, der hvor hovedparten af ansøgerne kommer fra.
  De må forstå hvilket had der gror i folk, hvilken afsky folk får når de ser konsekvenserne.
  Det her handler om konsekvenser. Og hvad brillierer politikerne i? Som sædvanligt fuldstændigt at fortie konsekvenserne.
  Enhver der taler for asylansøgere fra mellemøsten, burde fratages enhver ret til offentligt embede resten af sine dage. Det er et vanvidsprojekt af dimensioner, og det vil tage mange årtier at rydde op i fejlslagen indvandringspolitik. Hvis der i det hele taget kan ryddes op på nogen måde.

  Hvis det hele ikke kollapser, eller Europa bliver revet i stumper og stykker etnisk set.
  Det handler ikke bare om 200 afviste ansøgere, det handler om hele tankegangen bag. HVORFOR?
  Hvad skal de her i Danmark, og hvorfor skal Danmark rumme dem? Og hvordan ser regnestykket ud de næste årtier. Så langt kan de desværre ikke tænke, og det vil blive Europas undergang. Den manglende samhængskraft, det faktum at befolkningerne imellem tillader at andre mennesker der dybest set ikke kan sammen med andre kommer til landet og etablerer sig.

  Man skal være hjernevasket for at forstå logikken bag. Godt og grundigt hjernevasket og blottet for logisk sans.

  Kommentar by Endnu en vantro — 25. juli 2012 @ 21:44

 31. Har man bare en smule kritisk sans, logisk sans, og snusfornuft kan man hurtigt se hvor hovedløst det er med indvandrere fjerne verdensdele. Det er utopi og vanvid i en stor pærevælling. Det gør mig harm at tænke på, og enormt frustreret. Hvordan borgere i dette land aktivt kæmper for at bringe MASSIVE problemer til landet, og bagefter løber deres vej når problemerne når op til overfladen. Det er at sammenligne med kollaboratører under 2. verdenskrig intet mindre. Man arbejder aktivt for at ødelægge og undergrave ethvert fundament som Danmark har opbygget siden 2. Verdenskrig.

  Det her kan ikke andet end gå galt, og vi kan bare sidde og se på og intet gøre ved denne udvikling. Dem der er her allerede er grobund nok for katastrofale udviklinger og problemer der vil ryste hele landet i dets grundvold de næste mange år.

  Kommentar by Endnu en vantro — 25. juli 2012 @ 21:48

 32. Mon Dansk Supermarked vil boykotte varer produceret i disse ulovlige bosættelser? Nå nej, der bliver jo næppe produceret noget…

  Kommentar by Vagn Henning — 25. juli 2012 @ 21:53

 33. “Nogle vil sige, at det da er skrækkeligt, at det her belastede område skal have et asylcenter. Andre vil sige, at det er flot, at Vollsmose også kan det her. Vi har en samfundsopgave med at huse disse asylansøgere.” (Michael Willaume Andersen, Dan Mark Ejendomme; TV2)”

  Som om Vollsmose selv har valgt at få læsset alle disse flygtninge af i deres område. Hvis der er noget, der ville være flot, så ville det være, hvis politikerne placerede disse flygtninge i deres egne pæne hvide nabolag.

  Kommentar by Frederik — 25. juli 2012 @ 22:48

 34. Dan Mark ejendomme burde kræves at stå til ansvar for den suppedas de har bragt Odenses skatteborgere i. Odense Kommune solgte højhuset med 80 lejligheder for 16 mill. til et ‘ukendt’ investeringsselskab, der holder til på Overgård Gods (Brask Thomsens arvinger).

  Det er 200.000 kr. pr. lejlighed.

  Gad vide hvad han har scoret i udlejning hos Udlændingestyrelsen?

  Helt sikkert er det at han kun dyrker den Politiske Korrekthed på TV så længe der er kroner på spil.

  Hvorfor var der kun én lokalpolitiker der protesterede? Det er jo en ekspropriering af Odenseborgernes værdier der her er tale om. Iflg. kommunens pressemeddelse skulle ejendommen bruges til sundhedsfremmende foranstaltninger!
  Og med afviste asylansøgere må vi ikke glemme, at er der kun er ét klart mål. Og det er at blive dansk gift i en fart – så opholdstilladelsen kan komme i hus.
  En tur i VollsmoseCentret skulle nok kunne skaffe nogle gode kontakter på det arabiske ægteskabsmarked! Easy piecey.

  Kommentar by lizzie — 26. juli 2012 @ 00:32

 35. “Man skal være hjernevasket for at forstå logikken bag. Godt og grundigt hjernevasket og blottet for logisk sans.”
  Kommentar by Endnu en vantro

  Nogle er selvfølgelig hjernevasket- Stampesinken og Anna Breivik – men de fleste er bare korrupte og hopper med på bølgen. Det er selvfølgelig fuldstændigt vanvittigt på længere sigt, men der er ingen der tør bekende kulør og hoppe fra.

  Kommentar by Machiavelli — 26. juli 2012 @ 00:45

 36. Anker Boye ligger i graven og kan ikke sige noget.

  Kommentar by Machiavelli — 26. juli 2012 @ 00:46

 37. “Med ændringen af udlændingeloven den 1. juli 2002 kan en asylansøger ikke længere få en opholdstilladelse som de facto-flygtning.”

  Er det ikke det der sker nu ?

  Kommentar by Aglet Xander — 26. juli 2012 @ 01:11

 38. Jeg naive sjæl troede, at når man får afvist en ansøgning om asyl, så er det fordi man skal rejse, ikke fordi man kan opholde sig under andre vilkår!
  Jeg er forundret over at danskerne finder sig i det!
  Det er vulgært, at se Københavns integrationsborgmester nærmest svælge i egen godhed over alle de asylansøgere, der kommer fra Syrien! Det er netop fra den del af verden hvor vi aller nødigst vi have indvandre fra!

  Kommentar by Robert R — 26. juli 2012 @ 05:15

 39. Det eneste vi kan være sikre på, er at Dan Mark Ejendomme A/S kommer til at tjene KASSEN på det projekt.

  Lejlighederne som de har købt for 200.000 pr. stk. vil i løbet af de otte måneder være smadret til ukendelighed. Det har Dan Mark med 100% sikkerhed sikret sig imod. Derfor kommer du og jeg til at betale KASSEN for at genopbygge disse lejligheder, så de fremstår som nye. Herefter kan de udlejes til langt højere priser. Det kommer til at koste langt over 11 mill. at genopbygge huset efterfølgende.

  Jeg har selv personligt set hvordan asylansøgere (afviste eller ej) fik smadret et ellers forholdsvis pænt hotel på Løjtegårdsvej på Amager. Da det havde været brugt som asylcenter i ca. 2 år skulle det renoveres hele vejen igennem. Vi taler adskillige millioner kroner.

  Afvist betyder åbenbart heller ikke noget ifølge dansk lovgivning mere. Hvis jeg bliver afvist i bussen p.g.a. manglende billet – så sætter jeg mig da bare ind i bussen alligevel. Same same.

  Kommentar by Henrik J. — 26. juli 2012 @ 06:16

 40. Foran i køen om lejligheder.
  Foran i køen om jobs.
  Foran i køen til psykologer.
  Foran i køen til lægehjælp.
  Ja, der er nok endnu mere og tilføje. Foruden den pengemæssige side.
  Danskerne er underdogs. Lær det og bøj dig ærbødigst over for det nye herrefolk. OBEY!

  Kommentar by xenofob — 26. juli 2012 @ 07:57

 41. Var det ikke på tide at danne en hjemstavnsforening for danskere.
  Alle ikke danske kan ikke blive medlemmer og deltage i alle former for fællesskaber, både private og commercielle.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 26. juli 2012 @ 09:55

 42. ->Machiavelli 00:46:
  Det er
  JAN Boye som er død, ikke Anker.

  Kommentar by Kim Poulsen — 26. juli 2012 @ 11:09

 43. Okay men Jan Boye siger heller ikke noget.

  Kommentar by Machiavelli — 26. juli 2012 @ 11:16

 44. Sorry! Jeg mener Anker Boye siger heller ikke noget.

  Kommentar by Machiavelli — 26. juli 2012 @ 11:17

 45. Hvordan kan man, som nationalt tænkende dansker fortsat stemme på de allerfleste danske politikere?
  Det forstår jeg ikke, og jeg vil heller ikke.
  Helt ærligt, jeg ønsker en væbnet borgerkrig!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 26. juli 2012 @ 16:24

 46. Falkeøje

  “Hvordan kan man, som nationalt tænkende dansker fortsat stemme på de allerfleste danske politikere?”

  Det fatter jeg heller ikke, og jeg er generelt skuffet over DF.

  “Helt ærligt, jeg ønsker en væbnet borgerkrig!”

  Det ved vi godt! ;)

  Kommentar by Viking — 26. juli 2012 @ 17:56

 47. Ja, det ved vi, da Falkeøje har gentaget det ca. 2-3.000 gange. Nok en underdrivelse. Vil Falkeøje gå ud på marken og tage imod faldskærmene med eksplosiverne for derefter at sprænge jernbaner og fabrikker i luften? Vel vil han ej, og der kommer heller ingen våbenkasser fra himlen til Falkeøje. Og så snart Falkeøje tænder for sin telefon ved man præcist, hvor han befinder sig. Så han må betjene sig af stenaldermetoder som røgsignaler o.l. Så ridder Falkeøje kan godt drømme sig tilbage til middelalderen. Selvfølgelig taler man for døve øren, og man må ikke dømme for hårdt, så lettere-middel senile personer skal have lov til at have deres forestillinger og minder i fred.

  Kommentar by hr. Jensen — 27. juli 2012 @ 01:56

 48. Husk lige tandbørsten, når I skrider ! Det eneste I må eje når Enhedslisten får magten :)
  Der er millioner af det voksende arabiske befolkningsoverskud, der vil udvandre til Europa.
  Og husk lige, at de ikke kan flygte til Danmark, men rejser til et naboland, hvor de har ret til at søge om asyl ifølge FN og når de når til Danmark er de derfor turister! :)
  Eo ipso DER ER INGEN FLYGTNINGE I DANMARK!
  Hvorfor kan du ikke forstå det, Margrethe?

  Kommentar by A-mad — 29. juli 2012 @ 22:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper