30. juli 2012

Berlingske Tidende: “Udlændingepolitikken ruller baglæns for fuld kraft, og mere vil desværre følge.”

Sjælden god leder i Berlingske Tidende – Fuld kraftbaglæns.

“Da statsminister Helle Thorning-Schmidt op til folketingsvalgtet blev spurgt om udlændingepolitikken under en S-ledet regering, fik vælgerne tilsyneladende klar og beroligende besked. »Balancen« ville blive justeret, men grundlæggende skulle Danmark fortsat føre en stram udlændingepolitik. Afviste asylsøgere skulle udvises. 24-års-reglen stod urokkeligt fast.

Et år efter fortæller virkeligheden en anden historie. Asylcentrene bugner af asylsøgere, både nye og af mennesker, der allerede har fået afslag og besked på at rejse hjem. Hver måned skal der findes plads til yderligere omkring 100 asylsøgere. I juni begyndte især yngre, somaliske mænd at rejse til Danmark, fordi det rygtedes, at Danmark igen gav asyl til somaliere fra Moga-dishu. …

Siden Helle Thorning-Schmidt fik regeringsansvaret og ansvaret for at udmønte sin udlændingepolitik, har lempelse fulgt på lempelse. Kontanthjælpsloftet og starthjælpen blev afskaffet med det samme. I sig selv betyder de højere ydelser, at motivationen til at søge arbejde for manges vedkommende er væk. Siden fulgte andre lempelser. Pointsystemet, som skulle sikre, at de, der fik permanent ophold, var i stand til at bidrage til det danske samfund i stedet for at belaste det, er væk. Sprogkravet er lempet til laveste niveau.

Nu følger endnu en lempelse. Regeringen har fremlagt forslag om, at afviste asylsøgere kan flytte ud af centrene efter et halvt år, forudsat at de samarbejder om hjemsendelse. … Diskussionen i regeringen om at give også de afviste asylsøgere mulighed for at leve og arbejde i Danmark har naturligvis fået de afviste til at nægte at rejse. Antallet af afviste, der nægter at rejse, er siden årsskiftet vokset med 50 procent, til knap 1.400. Dertil kommer yderligere 1.000, hvis sager er genoptaget.

Al hidtidig erfaring viser, at de fleste siger nej til at rejse frivilligt, når dagen nærmer sig. Hvis man tror, at regeringen så vil tvinge en børnefamilie tilbage i et center, er man meget naiv. Udlændingepolitikken ruller baglæns for fuld kraft, og mere vil desværre følge.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/39022/trackback

31 Comments »

 1. […] Al hidtidig erfaring viser, at de fleste siger nej til at rejse frivilligt, når dagen nærmer sig. Hvis man tror, at regeringen så vil tvinge en børnefamilie tilbage i et center, er man meget naiv. Udlændingepolitikken ruller baglæns for fuld kraft, og mere vil desværre følge.“ Berlingske Tidende: “Udlændingepolitikken ruller baglæns for fuld kraft, og mere vil desværre f… […]

  Pingback by Fjordman: Inside the Brussels Conference « Snaphanen — 30. juli 2012 @ 13:59

 2. Dk. går sgu snart fallt hvis ikke den socialistiske snart bliver væltet

  Kommentar by lind — 30. juli 2012 @ 14:14

 3. Og hvem betaler for hele gildet. Danskerne må arbejde længere for de samme penge eller gå ned i løn.
  Alting forfalder og bla bla bla I kender selv smøren!

  Kommentar by xenofob — 30. juli 2012 @ 15:01

 4. Udlændingepolitisk er vi tilbage i 1990’erne, økonomisk tilbage i 1970’erne. Vi sidder som børn og pludrer og fægter med vores sandskovle i strandkanten, mens en stormflodsbølge nærmer sig.

  Hvis vi er for små og hjælpeløse til at fatte det, må vi gå under.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. juli 2012 @ 15:08

 5. Kan vi ikke finde ud af andet, så find dog ud af at lukke pengekasserne.
  De konventioner, vi overtræder, kan siges op.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. juli 2012 @ 15:13

 6. Her kommer så en beroligende kommentar. Der er intet at gøre før hele banden bliver udskiftet på Christiansborg. Og selv om et nyt Folketing ville slå bremserne i, vil hele kultureliten af alle afskygninger hyle op om overgreb på menneskeheden.

  Først når de første bomber begynder at springe, har de intellektuelle dinosaur forstået alvoren. Men da er det for sent.

  Kommentar by Machiavelli — 30. juli 2012 @ 15:33

 7. Denne regering har sagt så meget for at komme til magten!
  At udlændingepolitiken er blev lempet, kunne ethvert selvstændigt tænkende menneske have sagt sig selv! Selvom de lovede at det ikke ville blive tilfældet, så lå det i kortene, at et sammenren af kommunister, folkesocialister, socialdemokrater og radikale aldrig ville holde et sådant løfte. Man skal vist være meget naiv, hvis man ikke kunne se, at det løfte kun var designet, til at komme til magten! Og hvis man havde gjort sig den ulejlighed at undersøge hvad de pågældende partier havde sagt inden valgkampen, havde man kunne regne tingenes rette tilstand ud. Og nå ja, i næste valgkamp kan vi da bare drysse nye gaveløfter ud over den uvidende masse, så stemmer de nok på os igen!

  Kommentar by Robert R — 30. juli 2012 @ 16:22

 8. HVILKEN udlændingepolitik er det, der ruller baglæns? Mig bekendt har den udlændingepolitik, som den borgerlige regering ikke ført til andet end rekordstor indvandring, mens medierne konstant har dækket denne kendsgerning med et slør af fraser om ikke-eksisterende, menneskerettighedskrænkende “stramninger”. Tiilstrømningen eksploderede under de borgerliges udlændingepolitik, og nu sidder I guddødme her og ønsker den tilbage!

  Hold for pokker op med at sidde og tude over socialisterne og vågn! Der er ingen redning at hente nogetsteds i Folketinget. Hvormange flere ti-år med borgerlige regeringer vil I have, før det går op for jer, at de tager røven på jer?

  Vær istedet lykkelige over, at vi er blevet velsignet med en regering, hvis multietniske intentioner er så meget nemmere at gennemskue. Dette kan nemlig om noget danne grobund for den folkelige modstand, der er så påkrævet, hvis Danmark skal føres ind på ret kurs igen.

  Selvom I, de ærede kommentatorer på Uriasposten har ret i meget, når det angår slør og halal, så er I rystende naive i jeres tiltro til systemet og den blå blok.

  Kommentar by Arne Torp — 30. juli 2012 @ 17:03

 9. Næste gang vi får valg, så skal det være et valgtema, at rituelt slagtet kød skal stemples, og at alle institutioner skal bekende kulør, om de serverer halal kød.
  At proppe halal kød i danske børn, det svarer til at proppe svinekød i muslimske børn, og det gør ingen pæne mennesker. Vel?
  Vore skel skal vi vogte, de skal være så store, som de kan.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. juli 2012 @ 17:17

 10. Arne Torp har, desværre, helt ret.
  Man er usædvanlig naiv, hvis man tror på at “borgerlige” politikere vil gøre noget som helst på at få rettet op på den katastrofale ikke-vestlige indvandring til Danmark.
  De havde 10 år ved magten hvor de, med stor folkelig opbakning, ville kunne have opsagt Danmarks tilslutning til diverse dybt skadelige og eroderende FN konventioner og EU forpligtelser..
  Men INTET skete i de 10 år. Højst lidt teatertorden og symbolske sværdslag.
  Men så snart FN eller EU hævede stemmen rettede disse “borgerlige” ind som små børn der bliver irrettesat af deres forældre.
  Hvis noget er disse angiveligt borgelige politikeres svigt af Danmark og danskerne om muligt endnu større, end det svigt de røde nu udsætter os for.
  Med de røde ved man dog, at de er anti-nationale og anti-danske.
  De “borgerlige” forsøget at give indtryk af noget andet, men når det kommer til stykket, er de (heller) ikke andet end usle levebrødspolitikere, som til enhver tid vil svigte
  Danmark og danskerne, når det blot tjener deres egen personlige interesse.

  Kommentar by Nosferatu — 30. juli 2012 @ 17:26

 11. Ja selv en blind høne/journalist kan finde et korn.

  Kommentar by Menig 442 — 30. juli 2012 @ 17:52

 12. Der er ingen tvivl om at hattedamerne i K og kræmmerne i V er en væsentlig del af problemet. Det tror jeg sådan set mange kommentatorer for længst har indset. V og K er ødelæggende for folk og nation akkurat som resten minus DF. DF er muligvis for bløde, men det er svært at vide, hvordan de bedst skal spille kortene.

  Kommentar by Kim Poulsen — 30. juli 2012 @ 18:26

 13. Både de røde og de blå politikere, har svigtet danskerne.

  Ligesom medierne og domstolene, sammen med advokaterne som skulle have lagt sag an, mange gange for brud på grundloven.
  Jeg tror ikke der sker nogen fremskridt før efter et økonomisk break down.
  Men jeg frygter, at så vil politikerne bare låne penge til ågerrenter af saudierne. Så vi kommer til, at betale i flere omgange for deres/muslimernes bistandsklienter.

  Jo mere man analysere situationen. Jo mere ligner væbnet modstand eneste mulighed.

  Kommentar by xxxxx — 30. juli 2012 @ 19:26

 14. “Arne Torp har, desværre, helt ret.”

  Enig.
  Repatriering er den eneste (lovlig) løsning, alt andet er at leve på lånt tid og totalt uansvarligt.

  Kommentar by Viking — 30. juli 2012 @ 20:08

 15. – men vi får da flere for de samme penge

  Prisen for én asylansøger i 2012 er 210.000 kr. om året. Og det er en besparelse i forhold til sidste år, hvor én asylansøger kostede 250.000 kr. om året.
  Der er på finansloven 2012 afsat ca. en mia. kr. til indkvarteringsområdet.
  Der er i øjeblikket 5.200 indkvarterede i asylcentrene.
  http://www.bt.dk/danmark/en-asyl-ansoeger-koster-210.000

  Kommentar by anno — 30. juli 2012 @ 21:37

 16. #15.
  Ja, men, de er jo intet værd!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. juli 2012 @ 22:25

 17. Falkeøje

  De stemmer jo også på et tidspunkt!

  Kommentar by anonym — 31. juli 2012 @ 06:19

 18. Arne Torp har fuldstændig ret, og derfor vil der ske en af to ting. Enten rejser den danske befolkning sig og går til modstand. Det hedder borgerkrig, eller også giver vi fortabt og indordner os under det nye muslimske regime. Andre muligheder gives ganske enkelt ikke.

  Kommentar by skræp — 31. juli 2012 @ 08:17

 19. Dette er ikke bare et tegn på et nyt løftebrud – det handler – tror jeg – også om at HTS har tabt kontrollen med både virkeligheden og sin egen administration.

  Hver gang der er noget som går galt forundres hun og efter et kort stykke tid fortrænges alt det negative, hvorefter hun fortsætter ufortrødent.

  Det vil også ske på asylområdet, når hun efter ferien mødes med kritik.

  Kommentar by Sigwar — 31. juli 2012 @ 09:52

 20. @ Kommentar by falkeøje — 30. juli 2012

  – det var bare et panisk desperat forsøg på at finde en positive vinkel :-(

  Kommentar by anno — 31. juli 2012 @ 14:49

 21. kære falkeøje, skræp m.fl.
  Der bliver aldrig borgerkrig i Danmark, heller ingen opstand eller bare noget der ligner, enten er der fodbold/x-factor/paradise hotel
  m.v. i tv, eller også er der regnvejr.
  Tænk på den lille håndfuld mænd/kvinder, der gik til modstand under krigen. De fleste danskeres modstand blev udtrykt i alsang i parkerne
  rundt i landet.

  Kommentar by panter — 31. juli 2012 @ 17:28

 22. #21. panter
  Du aner ikke, hvad du taler om.
  Du kender ikke til at præsten besøger jer og fortæller, at jeres far er blevet henrettet.
  Du har ikke oplevet din skudte søn blive smidt på et læs mursten, der tilfældigvis kom forbi.
  Du har ikke oplevet, at din fars virksomhed er blevet sprængt i luften, fordi han kæmpede mod landets fjender.
  Dine udtalelser virker utroligt uvidende og dumme på mig, for jeg har oplevet det, som du måske, har læst dig til.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 31. juli 2012 @ 17:45

 23. kære falkeøje.
  Jeg ved lidt om hvad jeg taler om, min far var en stor del af besættelsen under jorden, vi fik vores hjem gennemrodet af Gestapo, da vi vendte hjem efter et besøg ude i byen. Min far var sapotør, underlagt Tholstrup. Jeg kunne også fortælle dig en del om mine oplevelser under nævnte krig (jeg er 78 år).
  Kun een ting har brændt sig fast, min fars bitterhed efter krigen.
  Så prøv lige en mindre hadsk tone. Vi er som jeg ser det nok meget på linie med hinanden.

  Kommentar by panter — 31. juli 2012 @ 18:06

 24. Alt sejler jo for vores hjerte-europæer.

  Jeg kan ikke rigtig greje om HTS enten bare er kynisk og beregnenede, eller virkelig ER spejlblank. Hun kan ikke være begge dele, men jeg synes det er svært at afgøre…

  Kommentar by Bjarne P. — 31. juli 2012 @ 19:02

 25. Hun er middelmådigt begavet, men med tæft for at fedte for de rette. Hun er den fantasiløse pige, der i Vesten version 1 ville være blevet sekretær med vandrette pligter, men i Vesten version 2 har en chef-stilling. Hun er symbolet på feminiseringens amokløb.

  Kommentar by Kim Poulsen — 31. juli 2012 @ 19:55

 26. Helle Thorning har, som de fleste andre “succesfulde” kvinder – når det kommer til stykket – suttet og kneppet sig til tops.
  Nu begrænser man så tilsyneladende sutteriet ved at indføre kællingekvoter. I første omgang i bestyrelser, men det stopper næppe her.

  Kommentar by Tolder — 31. juli 2012 @ 23:16

 27. Panter

  I foråret kom det frem at ca. 85.000 danskere var en del af modstandskampen, så det er jo en pæn sjat. Men når først virkeligheden gør, at de indfødte befolkninger her i Vesten, står med ryggen til massegravene og de første otte bogstaver i menneskedyret er væk, så er der kun én vej.

  Bjarne P.

  Blodrøde Mor Helle sluttede jo også EUSSRformandsskabet, undskyld!, forkvindeskabet, nej det duer heller ikke!, forpersonskabet, af med at sige, at løsningen er mere EU og ikke mindre. Så hun ønsker jo helt klart åbne grænser ind i sine egne døtres værelser. Selv om det jo halter lidt med den rigtige slags kulturberigelse på deres racerene privatskoler.

  Kommentar by anonym — 1. august 2012 @ 05:48

 28. I de såkaldte flygtninges nærområde kan man hjælpe langt flere “flygtninge” for de samme penge. Iøvrigt er Danmark ikke det nærmest sikre land for “flygtninge” fra f.eks. middelalderøsten, afrika og asien. “Flygtninge” fra disse områder bør derfor sendes til det først sikre land i nærområdet.

  Kommentar by Jørgen — 1. august 2012 @ 08:21

 29. Masseindvandringen fra 3.verdens lande må stoppes. Derudover bør de mange ledige/udgiftstunge udlændinge økonomisk motiveres til at rejse ud af landet.

  Kommentar by Jørgen — 1. august 2012 @ 19:47

 30. Med de radikale tilbage i indvandrer-skuden, som i de indvandrermæssigt helvedes 80’ere og 90’ere, så kan det kun gå samme vej nu.
  Jeg beder til et valg så hurtigt som muligt, så vanviddet kan blive kvalt. Det er ren Nyrop-regering om igen som vi ser nu.

  Kommentar by Kim Serritslev — 1. august 2012 @ 23:39

 31. Desuden må de kriminelle udlændinge udvises, så hurtigt det er muligt. Vi har mere end nok i vore egne kriminelle personer, og vi behøver derfor ikke at importere kriminelle udlændinge.

  Kommentar by Jørgen — 3. august 2012 @ 08:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper