3. august 2012

Tidl. radikal lokalpolitiker offentliggør Amin Skovs privatadresse – få dage efter han modtog dødstrusler

“Der er noget fishy med ham Amin Skov”, fortæller Margrethe Monika S. Hansen på P77.dk, og laver herefter et klassisk hitjob på årets mest omtalte restauratør – Amin Skov Badrbeigi. Jeg citerer…

“P77 undre sig og spørger derfor om følgende. Hvem er frihedshelten Amin Skov er han identisk med Mohammad Ali Badrbeigi der i 1997 stiftede Cafe Oasis, Vejle ApS sammen med to andre og derefter allerede året efter i 1998 gik konkurs med selskabet. Har Mohammad skiftet navn til Amin Skov Badrbeigi og derefter “bare” glemt at tilføje pressens tåreperser historie om hans vej fra opvasker til de liberalistiske populisters frihedshelt – et par detaljer som kunne give et mere korrekt billed af ham selv som person ?”

(P77.dk, 1. august 2012: Hvem er Amin Skov?; Adresse sløret med bjælke)

Læser man interviewet med Amin Skov i Politiken, så er der masser af indicier der understøtter, og faktuelt er det er da også rigtigt at Amin Skov som 19-årig gik konkurs med Cafe Oasis. Det er også rigtigt, at han senere ændrede navn til Amin (som han blev kaldt af forældrene) samtidig med at han tog samleverens efternavn.

At det skulle nuancere hans rolle som ‘frihedshelt’ eller på anden måde være suspekt er svært at forstå – ikke mindst når det kommer fra en tidligere radikal lokalpolitiker. Logik er immervæk en mangelvare på P77.dk, og jeg ville have ignoreret artiklen, hvis ikke lige den grafisk var illustreret med et dokument der viser Amin Skovs privatadresse. Et lignende nummer lavede hun mod undertegnede tilbage i maj 2010, og nu gik det så ud over Amin Skov – få dage efter ukendt havde lagt trusselsbreve og en patron i hans postkasse. ‘Dø din abekat…’

For at kunne hænge Amin Skov ud, har Margrethe Monika S. Hansen blandt andet anvendt erhvervsdatabasen Biq. Vi må forstå, at han er ‘fishy’, fordi han gik konkurs som 19-årig, og det sågar skete under andet navn. Hmmm ja, sådan er der så meget.

(Margrethe Monika S. Hansen/Malgorzata M. Strzelbicka Hansen, Tele 0 Europe ApS)

Oploadet Kl. 07:06 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/39121/trackback

28 Comments »

 1. Margrethe Monika S. Hansen nærmest tigger om at blive outet selv. Var det ikke på tide at løfte den dyne fra hende?

  Kommentar by Josef. K — 3. august 2012 @ 07:24

 2. Jeg synes det er sjovt som Shansen ser spøgelser, man bliver mere og mere nervøs for om hun lider meget kraftigt af en mental sygdom. Jeg var forbi hendes blog forleden og læse om hvordan Vejlegården er blevet overtaget af DF i form af Erik Guldager og hele konflikten var et attentat udtænkt af DF. Man kunne måske så godt tænke sig at vide, hvordan har DF fået 3F til at lave blokade, for lige som tosserne der tror 9/11 blev lavet af Bush+marsmænd+eksplosive jordegen, så mangler Shansen at sætte sig ned og gennemtænke sine egne konspirations teorier.

  Jeg ved ikke om flæskeklumpen stadig er radikal, men selv i et parti hvor der er plads til Zenia Stampe, kan der da ikke være plads til en kvinde som Shansen. Man kan snart håbe der er en der gider hive hende gennem retsvæsnet pga alle hendes injurier, og hendes grove løgne. Man ville næppe for noget ud af det, andet end at få klammosækken udstillet som den galning hun er, og så slipper man vel for at TV2 tror hun ved noget som kan være nyttigt for andre mennesker.

  Med hendes livsyn og skræmmende mentale tilstand, så kan man frygte hun en dag tager et skridt for langt, som hendes ven Brevik

  Kommentar by broholm (ordblind) — 3. august 2012 @ 08:04

 3. En konkurs er en hæderlig og ganske ubehagelig sag. Det sker som regel for gode iværksættere, inden de for alvor lærer, hvordan man styrer en virksomhed og tjener penge.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 3. august 2012 @ 08:06

 4. Hun er klam, nederdrægtig og direkte farlig.

  Kommentar by Santor — 3. august 2012 @ 09:06

 5. De radigale er vel egentlig en klub for tosser. Det bekræftes af SHansens medlamskab. De burde i al fald alle til hobe, fra m&m* til nykaprede åndståber modtage professionel hjælp.
  *m&m = Marianne Helved og Margrethe Pestager

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2012 @ 09:17

 6. Så kan man vist tale om knap så velgennemtænkte ballistiske eksperimenter med geodætiske objekter i eget transparente domicil? ;-)

  Lur mig i øvrigt, om det mon ikke er dette suspekte konkursramte “firma”, den i stigende grad mistænkelige Frk. Hansen i et gammelt damebladsinterview refererer til som sin bestemt ikke særligt plausible, selvpostulerede “karriere i kommunikationsbranchen”!

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 3. august 2012 @ 09:19

 7. Det eneste der stinker råddent “fishy” her er klam SOHansen.

  Og hvor er FIShy klam SoHansen’s radigale party veninde Zinke geStampo henne i denne sag, den stinker da af RACISME!!
  Hvornår kommer Zinken på banen og anklager 3f for racisme, for det må da være en helt oplagt anklage, da alt andet form for kritik af mellemøsten folket KUN er racisme uanset hvad sagen drejer sig om, ifølge den radigale overfladiske ha..ha..kan man sige tankegang, altså, kan radigale tænke ?

  Underligt som de venstreorienterede og radigale fastholder mellemøsten folket i deres kultur og KUN støtter deres mærkelige ideer om fx hårtildækning og ret til at blive behandlet efter sharia uhyggelighederne og støtter rabiate imamer i deres sociale kontrol med deres underkuede kvinder og når der så kommer en for “dansk” selvstændig erhvervsdrivende fra mellemøsten som benytter sig af vores friheds valg af fagforeninger, så skal den driftige forfølges, skammes ud og sættes i venstrefløjens og de radigales DF stue urene opdelings bås.

  De virkelige racister er dem der råber det efter andre.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 3. august 2012 @ 10:16

 8. Ps mon det nu kan trænge ind hos de svagt opfattende socialister, hvorfor anderledes tænkende ikke skriver debat indlæg med navn og adresse.
  Jeg kan skære det ud i pap, det er fordi de overfladiske ikke selvstændigt tænkende floskel socialister ALTID tager fejl og ALTID støtter taber siden og derfor ikke kan argumentere for deres ulogiske synspunkter, derfor griber de ALTID til vold mod anderledes tænkende eller som deres “fine” socialist folketings medlemmer “bare” ønsker at friheds berøve de anderledes tænkenes ret til andre holdninger, om så de skal opfinde paragraffer for at fængsle dem.

  Se bare på hvordan islamisterne Hizb ut-Tahrir godt må demonstrere for socialisterne mens modstanderne af kvindeundertrykker idelogien islam ikke må!
  Føj for taber socialist idioter…

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 3. august 2012 @ 10:29

 9. En typisk Monika S. Hansen/P77 historie. Utroligt hun har tid til det – der var jo både ostepops og cola på tilbud i Netto…

  Der er desværre ingen chance for, at Monika-ssen bliver klogere.
  Rygtet sige, at hun pantsatte hjernen for en bakke flødeboller.

  Kommentar by Polka Charlie — 3. august 2012 @ 10:57

 10. Shansen er virkelig så langt derude, hvor det bedste ville være at glemme alt om hende.

  “Malgorzata” ..?

  Er det “Bjarkes” ukendte søster…

  Kommentar by Michael Jensen — 3. august 2012 @ 11:49

 11. Shansen er et meget godt billede på venstrefløjen – fløjen for de evigt unge (læs: barnlige) tabere.

  Det må så blive Radikale Venstres eget umådeligt store problem, at de tilsyneladende tiltrækker typer som Shansen i hobetal.

  Det fortæller i hvert fald mig, alt hvad jeg behøver at vide om Margrethe Vestagers parti.

  Kommentar by Mackety — 3. august 2012 @ 11:56

 12. Małgorzata (bemærk skråstregen over “ł”)udtales maw-går-sjata, og er simpelthen Margrethe på polsk, polakkerne kalder dronning Margrete for Małgorzata. Monika udtales med tryk på nika, og Mo som i mobil.
  Strzełbicka udtales stjæwbitska.

  Hvor mon hun har fået Hansen fra? Jeg gætter på at hun er blevet hentet herop af en dansker lige omkring murens fald til et ægteskab der varede i præcis den nødvendige tid for permanent opholdstilladelse.

  Kommentar by Træt — 3. august 2012 @ 13:40

 13. Den som kaster den første sten…….

  Her er der også tale om nemesis……

  Kommentar by mea culpa — 3. august 2012 @ 14:46

 14. Hendes CV taget i betragtning, kunne hun såmænd stå bag truslerne mod både Amin Skov og 3F’erne. Hun elsker konflikt og skaber den gerne selv, eller optrapper en allerede eksisterende. En møgkælling er hun.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. august 2012 @ 15:56

 15. Malgorzata M. Strzelbicka er et godt eksempel på, hvorfor vi ikke skal have ikke-vestlig indvandring i Danmark.

  Kommentar by Viking — 3. august 2012 @ 16:07

 16. Utroligt hun er på fri fod.Skøre kælling.

  Kommentar by Spinner — 3. august 2012 @ 17:53

 17. Og hvad kan man så lære af historien? Hun er ikke et kvæk bedre selv. Men helt ærligt hun hører hjemme på den lukkede, og UDEN internet. Ligesom resten af de radikale.
  Forresten er hun førtidspensionist eller arbejde hun rent faktisk?

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. august 2012 @ 20:16

 18. Viking:

  Polen er del af den vestlige verden….

  Kommentar by Henrik — 3. august 2012 @ 21:18

 19. […] om Malgorzata M. Strzelbicka Hansens metoder på Uriasposten. Like this:LikeBe the first to like this. Skriv en […]

  Pingback by Stampisten Margrethe Monika S. Hansens (Shansen) metoder « Hodjanernes Blog — 3. august 2012 @ 22:17

 20. Nu kan man læse at pamperkommunisten i 3F hyle op over at hans familie lider under truslerne.

  Lider dem der rammes af 3F bøllernes terror ikke ?

  Typisk den flæbende venstrefløj når de rammes af deres egne metoder.

  Kommentar by Tolder — 4. august 2012 @ 00:33

 21. Tolder:

  Da det var Amin Skov der fik trusler mente 3F-tosserne at det var hans sympatisører der sendte dem.

  Hvem mon 3F så synes sender trusler til 3F?

  Kommentar by Henrik — 4. august 2012 @ 01:44

 22. Margrethe og Malgorzata er jo det samme navn. Det er vel helt OK at bruge det danske navn, hvis lever i Danmark. Og hvem f… kan udtale det andet?

  I øvrigt viser billedet at Fr. Hansen trådte ud i 2004 mens firmaet først gik konkurs i 2006. Så det er vel næppe på grund af hende at det skete, selvom jeg er enig med Henrik i at konkurs er noget der kan ske for den bedste iværksætter. Ingen skam i det.

  Kommentar by Jan — 4. august 2012 @ 11:47

 23. Jeg har et spørgsmål:
  Vedrørende Billeder i Ekstrabladet. Link:
  http://ekstrabladet.dk/112/article1797118.ece#g1797118=1

  Galleri: Trusler til Amin Skov
  (Fotos: Amin Skovs privatfotos)
  09:23, 25. jul 2012 | Magnus Bjerg

  Spørgsmålene: 1. Er det en SIDére, der står bag disse trusler. ???
  Eller 2. er det et spil fra Gestampoernes side ??

  Kommentar by Carsten Nielsen — 4. august 2012 @ 14:07

 24. Så fik Danmarks mest kendte distriktspsykiatriske tilfælde en undskyldning for at hænge en person ud hun ikke er enig med, og lidt stærkt tiltrængt opmærksomhed på andres bekostning igen.
  Vi andre er delvist medskyldige fordi vi ikke har kunne forhindre en politik der har udvandet vores social behandler system, så der ikke længere er råd til at holde disse svært psykisk syge i ambulant behandling, og ikke mindst forhindre dem i at skade andre ude i samfundet.

  Kommentar by J..... B....... — 4. august 2012 @ 16:21

 25. -> Jan og andre

  “Margrethe og Malgorzata er jo det samme navn. Det er vel helt OK at bruge det danske navn, hvis lever i Danmark. Og hvem f… kan udtale det andet?”

  Foruden diverse alias’er, har identiteten Shansen optrådt under meget forskellige navne. Margrethe Monika S. Hansen, Monika Hansen, Monika Mølgaard Hansen og Monika Mølgaard Rasmussen er næppe en fuldstændig liste. Listen af navne er ligesom Amin Skovs navneskifte irrelevant ift. konkursen, men yderst relevant når vi har at gøre med en person der bekæmper politiske modstandere (under diverse navne) med alle andre midler end egentlig politisk debat.

  “I øvrigt viser billedet at Fr. Hansen trådte ud i 2004 mens firmaet først gik konkurs i 2006. Så det er vel næppe på grund af hende at det skete, selvom jeg er enig med Henrik i at konkurs er noget der kan ske for den bedste iværksætter. Ingen skam i det.”

  Såvidt jeg kan se, så kom firmaet under opløsning med henblik på konkurs umiddelbart efter hun forlod bestyrelsen. Det var ikke et verdensfirma, blot en lille familie-ting. Som jeg skriver, så er hverken navneskifte eller en enkelt konkurs problematisk i sig selv – Jeg medtager det for at påpege hykleriet.

  Jeg ved ikke helt hvad hendes hensigt er med at smide politiske modstanderes adresser online er. Da hun lagde min adresse online, gav det stor polemik, så det må jo næsten være et bevidst valg fra hendes side. Til forsvar for hende, må det dog sige, at hun ikke virker særligt reflekterende. Se eks. hendes argumentation i en kommentar til hendes Amin-post.

  “Det går da fint og i modsætning til Amin har jeg ikke forsøgt at skjule det.”

  Helt og aldeles ukorrekt. Flere har gennem årene spurgt hende hvad S’et stod for, og hun har konsekvent afvist at svare, da det så ville være muligt at identificere hende. Fair nok, hvis hun i øvrigt spillede med åbne kort. Det er desværre ikke tilfældet.

  “Enhver kan frit søge informationer om samtlige selskaber i Danmark herunder også det selskab som jeg var medejer af og sad i bestyrelsen for. Men hvad har det med det med sagen om Vejlegården at gøre ? Men tak for breaking news”

  Det bliver relevant når hun mener Amin Skov er en suspekt person af samme årsag.

  “Desuden har jeg ikke skiftet navn så igen sidder Kim Møller og opfinder en historie.”

  I flere offentlige registre står hun for tiden hverken registreret som Margrethe eller Malgorzata. Det taler for sig selv.

  “Han er en ægte historieforfals kere men han er ikke særligt god til det, fordi han har kun fået et 7 tal.”

  :-)

  “Kims logik er at når Amin Skov afsløres i at tilbageholde informationer om sig selv og sin fortid så skal dem der bringer dem frem udstilles og sværtes til på løgncentralen og de rabite højreekstremes holdeplads – Uriasposten. Sagen handler ikke om mig men om at Amin Skov IKKE har fortalt pressen om sit navneskift (Kim Møller indrømmer også og bekræfter navneskiftet og sagen om Cafe Oasis i sit blogindlæg )”

  Identiteten Shansen ved ikke hvad Amin Skov har fortalt pressen, kun hvad der er trykt. Politiken, der næppe er en venligsindet avis, har det mest dybdegående interview – måske har journalisten ikke fundet det væsentligt. Jeg havde ikke medtaget det som journalist. Jeg indrømmer intet – det kræver et helt andet udgangspunkt – et ønske om at holde noget hemmeligt.

  “Til slut så må jeg endnu engang henvise til at der uanset hvor meget Kim Møller måtte ønske det ikke tale om at jeg har udgivet en hemmelig adresse, sådan som han skriver det på sin blog. (Åbenbart kender Kim ikke forskel på offentlige og beskyttede oplysninger -igen 7 tallet spøger. )”

  På intet tidspunkt har jeg omtalt Amin Skovs adresse som andet end ‘privatadresse’.

  “I modsætning til mig som kun har vist offentlige oplysninger som personerne selv har opgivet og udgivet på nettet…”

  Livet er ikke et juridisk rollespil. Jeg har aldrig lagt min privatadresse på nettet. Venstreekstremisterne kender den (måske fordi hun lagden den online), men hvordan kan politiske modstanderes privatadresser nogensinde blive væsentlig for en politisk blog.

  “… har Kim udgivet og spredt mit fulde familienavn velvidende at jeg har navne og adresse beskyttelse også i CPR.”

  Når man opretter en anonym blog, og bedriver personlig chikane af politiske modstandere under diverse alias’er, så bliver ophavet interessant. Hermed også Margrethe Monika S. Hansen sande identitet. Navne- og adressebeskyttelse betyder blot at offentlige ansatte ikke må udlevere oplysninger – ikke andet.

  Jeg har haft adressebeskyttelse i flere år, men det skal fornys årligt ved personlig henvendelse, og da jeg glemte det en enkelt gang, røg min adresse på Krak og Hostmaster i nogle uger. Jeg formodet det er derfor Shansen mener jeg ikke havde hemmelig adresse, men det er rent ordkløveri. Privatadresser hører ikke hjemme i politisk debat – længere er den ikke.

  Da jeg tjekkede tidligere på ugen, konstaterede jeg at Shansen (som undertegnede sidste år), også har glemt at forny sin adressebeskyttelse. Med hendes egen argumentation i baghovedet kunne jeg således smide hendes privatadresse online, og fable om at den ikke var hemmelig og blah blah. Det kommer ikke til at ske. Skulle nogle henvise til hendes privatadresse på Uriasposten, så vil jeg slette kommentaren og sætte personen på moderation – det gjorde jeg i et konkret tilfælde i 2010, og det vil jeg gøre igen. Ikke fordi jeg har sympati for Shansen, på ingen måde – men privatadresser hører ikke hjemme i politisk debat.

  “Så det er en ommer til Uriasposten. PS: Her på P77 handler det om Vejlegården – historiforfalsk eren Kim Møllers løgnhistorie kan i tage på Uriasposten.”

  Skulle nogen omvendt have spørgsmål til denne blogpost, eller andet der vedrører emnet, så spørg endelig. Jeg har intet at skjule, udover min (beskyttede) privatadresse.

  Nu jeg er ved ‘debunkningen’, så kan jeg lige så godt kommentere ‘Røde Mor’, der på P77.dk skriver:

  “Kim Møller har fået flere klager over sin blog og flere personer køre sager mod ham. Han er også den eneste blogger i landet der har fået uanmeldt besøg af PET.”

  Mange har klaget over Uriasposten, men der har til dato ikke været en eneste injuriesag. Det er (postulerede) copyrightbrud, hvor min dokumentation er for tæt på originalen, så at sige. Shansen har i øvrigt også meldt mig til politiet. Hun var sur over hendes polske navn kom frem, og kædede i flere post-Breivik’ske blogposter mine oplysninger sammen med ORG-sagen. Det fik hun intet ud af: http://www.uriasposten.net/archives/32027 . Tja, måske forstår hun nu, at oplysningerne er fremkommet på helt legal vis.

  Det ligger i efterretningstjenesters koncept at være hemmelig, og de kommer altid uanmeldt. Alternativt kunne de risikere at blive fotograferet, udsat for kontra-overvågning og lignende. Det var en hyggelig samtale, hvor de høfligt spurgte om jeg kunne hjælpe dem. Det ville jeg selvfølgelig gerne, omend jeg ikke kunne fortæller dem andet, end at jeg ikke kendte Breivik-sympatisører og ikke havde hørt om Breivik før 22. juli. Senere fandt jeg så ud af, at flere danskere havde haft kontakt til Breivik, herunder Shansen under et alias hun ikke har ønsket at fortælle offentligheden.

  Kommentar by Kim Møller — 4. august 2012 @ 16:25

 26. Husk forresten på at 3F ved flere lejligheder direkte økonomisk har finansieret AFA busser når ungdomshusets psykopater har skulle rundt i landet for at chikanere eller direkte overfalde politisk modstandere.
  3F er mere end skyldig i den eskalerende politiske volds spiral med deres direkte støtte til voldelige elementer på den politiske venstrefløj.
  Den venstreekstreme del af fagbevægelsen har også stort set altid finansieret div udhængnings litterære “bøger” fra Demos osv.
  Det skulle heller ikke undre mig spor om de på en eller anden måde bidrager økonomisk til Margrethes korstog mod anderledes tænkende.

  Kommentar by J..... B....... — 4. august 2012 @ 16:28

 27. ” flere danskere havde haft kontakt til Breivik, herunder Shansen under et alias hun ikke har ønsket at fortælle offentligheden. ”

  Borderline-patientens rolle forbliver uopklaret så længe PET-bosserne sutter pik på hende ?

  Kommentar by Tolder — 4. august 2012 @ 21:26

 28. Skal det halv-tykke kvinde-menneske ikke bare ties ihjel, i stedet for at give hende lidt opmærksomhed? Den opmærksomhed kan hun få fra folk i hvide kitler :)

  Kommentar by Bjarne P. — 5. august 2012 @ 07:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper