4. august 2012

I det mindste var øllet koldt…

Torsdag aften kunne man på TV2 høre Henning Hyllested kritisere blå blok for at have pustet til ilden, og være medansvarlig for trusler mod 3F-formanden. Når borgerlige påstod at 3F anvender mafia- og bøllemetoder, så var det retorisk at gå over grænsen. Sjovt som en mand der har været revolutionær kommunist hele livet, nu pludselig bekymrer sig om debattens tone.

Tidligere i dag havde nogle af Hyllesteds meningsfæller indkaldt til demonstration foran restaurant Vejlegården, og minsanten om ikke 3F-formanden i et interview med Berlingske Nyhedsbureau advarede om, at det kunne komme til ballade iscenesat af ‘den ekstreme højrefløj’.

Det gik som forventet. Blomsterfascisme i fuld flor…

“Hele lørdag formiddag strømmede det ind med blomster til Amin Skov, og de mange blomster ligger i et broget bælte foran Vejlegården som et klart signal fra Vejlegårdens støtter.” (Vejle Amts Folkeblad, 4. august 2012

Da de røde fagforeninger via kontingentindbetalinger havde sørget for transporten, var der selvfølgelig flest under de røde faner. De kunne ifølge Vejle Amts Folkeblad høre melodier af Björn Afzelius, hvilket må siges at være passende baggrundsmusik. Som ortodoks kommunist var han vild med Cuba, et land hvor alternative fagforeninger er forbudt ved lov, og den statslige mere fungerer som mobiliseringsorgan for Partiet end som en egentlig faglig interesseorganisation. I det mindste var øllet koldt…

(Opdate: Intet tyder på at Faxe har leveret øl til 3F-demonstrationen)

Oploadet Kl. 20:33 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/39189/trackback

43 Comments »

 1. 3F har det åbenbart svært med virkeligheden. De kaldte DF for tyve i natten og lavede kæmpe plancher med regeringen og DF med tyvemasker på. Men da Det Faglige Hus lavede en tegning med selveste Poul Erik Skov på, lagde de sag an imod Det Faglige Hus….som de tabte. 3F behøver tydeligvis ikke holde en god tone eller sin sti ren, men de må gerne bruge mafia metoder imod dem, der går 3F imod.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 4. august 2012 @ 21:07

 2. Læste lige at 2000 3F kommunister og sympatisører marcherede i Vejle i dag.

  Som svirrende irriterende utøjsbefængte fluer om en lort, samles de ved den mindste begivenhed og gennemfører deres klassiske socialistiske pøbel-macho manifestationer.

  Imens sad den lille fede 3F overflue hjemme og klaskede sig på lårerne i latterkramper over alle de nyttige betalende idioter.

  Kommentar by Tolder — 4. august 2012 @ 21:17

 3. Jeg havde ikke engang hørt om moddemo´en. Fremragende!

  Kommentar by Henrik — 4. august 2012 @ 22:46

 4. 3F nævner hele tiden at deres aktion er et forsvar for den danske model og for en solidarisk overenskomst! Problemet er at hovedparten af deres medlemmer ikke stemmer på de partier som 3F støtter! Måske er det netop den danske model der har betydet at vi ikke er konkurrencedygtige længere! Og solidaritet? Ja man forsøger, stor og mægtig som 3F er, at knægte en lille mand! Solidaritet, det er når egoismen bliver social!
  Fagbevægelsen, som vi kender den, er døende! De gamle vil græde, de unge er ligeglade! Den måde at organisere sig på er på vej ud! Og lidet vil den om føje år blive savnet!

  Kommentar by Robert R — 4. august 2012 @ 23:36

 5. “Ja man forsøger, stor og mægtig som 3F er, at knægte en lille mand!”

  Hvad med de ansatte som den “lille mand” lockoutede, fordi de var medlem af den forkerte fagforening? Skal de knægtes fordi ejeren ønsker at spare nogle penge, ved at give de ansatte ringere vilkår? De af os der tjener til dagen og vejen ved at sælge vores arbejdskraft, har ingen interesse i at vilkårene aftales med en indremissionsk skruebrækker virksomhed, der eksistere for at tjene penge. Der skal “muskler” til for at sikre ordentlige vilkår.

  Når det er sagt, forstår jeg udmærket bitterheden over, hvordan de ved deres støtte til fjendtlig immigration og angreb på Dansk Folkeparti, har sat en kniv i ryggen på netop dem som de bør repræsentere. Imidlertid bør det være det man kritisere. Man kurere som nævnt ikke cancer ved at skyde patienten.

  Kommentar by Kafirharbi — 5. august 2012 @ 08:14

 6. 3F’s SS-patrulje eller Job-patrulje har afdækket en skrækindjagende begivenhed hos Vejlegården, en 16 årig ansat havde “glemt” at gå udenom et lokale hvor der indimellem blev serveret spiritus.
  Jeg går ud fra at der omgående blev oprettet en “standret” med dødsdom og omgående effektuering, og derefter tildeling af jernkorset af 1. grad til disse heltemodige SS, jobpatrulje-medlemmer.

  Den internationale Mafia-bevægelse er som en Grønspætte-Spejderklub i forhold til 3F’s “Mobbehold” på arbejdspladser, hvor nogle evt. tillader sig at vælge 3F fra.

  Kommentar by Cantor — 5. august 2012 @ 08:21

 7. Med alle de udgifter forstår man godt, at det er langt dyrere at være medlem af 3F – samt at 3F kæmper som besatte for at retfærdiggøre og beholde deres indkomst.

  Amin Skov og Vejlegården er vist bare dem, der er kommet i vejen for 3F.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 5. august 2012 @ 09:09

 8. Jeg er i 99% tilfælde enig med Kim Møller, men i fagforeningsspørgsmål er vi ikke enige. Før jeg blev funktionær for mange år siden, var jeg medlem af det nuværende METAL, og jeg var faktisk 110% tilfreds, der holdt vi fanen højt ved sammenhold og kollegialitet, det var dengang da vi havde eksklusivaftalerne, så hvis nogen ville være medlem af KRIFA, var de bare fyret.
  Den tid har jeg aldrig glemt, af samme grund havde jeg også et forbilledligt samarbejde med vor tillidsmand.
  Jeg er måske en splittet sjæl, for jeg kunne ikke drømme om at stemme rødt eller radikalt (de giver mig kvalme),(potentielle landsforrædere).

  Kommentar by Jørn Boye — 5. august 2012 @ 09:30

 9. Sidder lige og får lyst til en gang stegt flæsk og persillesovs.
  Hvorfor er der så langt til vejle.

  Kommentar by xenofob — 5. august 2012 @ 09:35

 10. Der var engang,
  det er endda ikke så længe siden, en Fagforenings-branche troede at træerne voksede ind i himlen, i årevis skulle de “Kongerne” bare “knipse” med fingrene så bøjede alle sig i støvet for dem, for at undgå at land og rige gik i stå, men så var der folk der turde sige og mene det, at nu er nok endeligt NOK, da stormen havde lagt sig, var Gutenbergs trofaste elitære skare “Typograferne” nærmest en Saga blot.

  At opleve Dinosaurerne/Pamperne tage alle mulige beskidte tiltag i anvendelse, for at kvæle en forretning, hvor ledelse og ansatte allerede har en gyldig og lovlig overenskomst kræver selvfølgelig et indgreb fra statsmagten, men vi skal nok ikke regne med at det kommer, fra den siddende halvkommunistiske regering.

  Kommentar by Cantor — 5. august 2012 @ 09:59

 11. “Med alle de udgifter forstår man godt, at det er langt dyrere at være medlem af 3F – samt at 3F kæmper som besatte for at retfærdiggøre og beholde deres indkomst.”

  Ja, det koster selvfølgelig at insistere på nogle ordentlige forhold, for de danske lønarbejderne. Strejkekasser, jurister og så videre er ikke gratis. Det er derfor klart at det er langt billigere at være en udemokratisk, indremissionsk virksomhed der nasser på andres indsats.

  Kommentar by Kafirharbi — 5. august 2012 @ 10:34

 12. -> Kafirharbi

  Jeg er ikke medlem af en fagforening, men føler mig absolut ikke som en nasser. Tværtimod synes jeg omvendt, at der er en hel del hyklere på højrefløjen. Folk der måned efter måned donerer penge til røde fagforeninger, som krone for krone bruges til politisk propaganda for partier der ser det som deres opgave at åbne grænserne.

  Trine Bramsen er glanseksemplet. LO fik hende valgt ind på Fyn, og nu taler hun så om alle de muligheder det giver med en asylcenter i Vollsmose.

  Kommentar by Kim Møller — 5. august 2012 @ 12:47

 13. 3F skulle hellere se lidt på de mere end 50 % eller hvor meget det var, der slet ikke har nogen overenskomst, her ville blokader mm. Nok være på sin plads. Men nu er 3F skyldige i, at en uskyldig avis mister mere end 300.000 kr. Pga. At 3F også blokerer den. Og vel at mærke fordi en virksomhed har den, ifølge 3F, forkerte overenskomst.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 5. august 2012 @ 14:26

 14. Hvis man læser kommentarerne på Facebook til de utallige mennesker der fuldstændigt ukritisk har gengivet øl-historien, så er der til alle masser af folk der har deltaget i demonstrationen, der siger at der ikke blev leveret noget øl.

  Hvorfor skal denne side af historien ikke med? Hvorfor tror du, Kim Møller, også så ukritisk på alt der passer ind i verdensbilledet? Hvor er kildekritikken?

  Kommentar by Polyb — 5. august 2012 @ 17:25

 15. Her er øllene fra demo på Vejlegården….

  Kommentar by Pernille Bendixen — 5. august 2012 @ 20:46

 16. @Pernille
  Hvordan ved du hvilken side af afspærringen menneskene på dit billede står på? Det fremgår ikke.

  På den pågældende facebook profil er der lagt 136 billeder ud. Ikke på et af dem kan jeg se noget ølsalg – hvor bliver fadøllene i givet fald solgt? Jeg kan stort set heller ikke se nogle øl blandt deltagerne i den store demonstration. Derimod står der tydeligvis mange med fadøl inde foran restauranten – altså blandt Vejlegårdens støttere.

  Kommentar by Polyb — 5. august 2012 @ 22:01

 17. Ja alle fik øl så det var de da enige om:-)

  Kommentar by Pernille Bendixen — 5. august 2012 @ 22:08

 18. @Pernille
  Du ignorerer mit spørgsmål.

  Kommentar by Polyb — 5. august 2012 @ 22:09

 19. Men siden du nu er SÅ sikker på, at der ikke blev solgt øl, så bevis det. Indtil da tror jeg på, at 3F solgte øl.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 5. august 2012 @ 22:11

 20. @Pernille
  Så du bekræfter egentlig blot min pointe…

  Kommentar by Polyb — 5. august 2012 @ 22:19

 21. @Pernille
  Jeg troede du ignorerede mig ;-)

  Du lever i den omvendte verden. Aben sidder hos dig.

  Kommentar by Polyb — 5. august 2012 @ 22:30

 22. @Pernille
  LOL – du er simpelthen en elendig debattør.

  Du forsøger at bevise din tese med et enkelt billede.

  Jeg argumenterer for hvorfor dit billede ikke er et ret godt bevis.

  Du ignorerer så min argumentation og forsøger i stedet at vende bevisbyrden på hovedet.

  Prøv nu lige at forholde dig bare en smule til hvad jeg skriver.

  Kommentar by Polyb — 5. august 2012 @ 22:41

 23. @12: “…der er en hel del hyklere på højrefløjen. Folk der måned efter måned donerer penge til røde fagforeninger, som krone for krone bruges til politisk propaganda for partier der ser det som deres opgave at åbne grænserne.

  Trine Bramsen er glanseksemplet. LO fik hende valgt ind på Fyn, og nu taler hun så om alle de muligheder det giver med en asylcenter i Vollsmose.”

  Problemet for mig er, at jeg ønsker mig to ting samtidig. Det første et totalt stop for alt fjendtlig immigration, og en på mange områder konservativ værdi politik. Det andet er, at jeg ønsker at man fortsætter med den nuværende model, hvor vi har det man kan kalde kapitalisme med et menneskeligt ansigt. Lønarbejderne skal sikres et udkomme de kan leve af, og desuden have rimelig arbejdsvilkår. Hvad angår de rimelige vilkår for løn og arbejde, så vil det være vanskeligt at undvære de nuværende fagforeninger. De gule “fagforeninger” har hverken viljen eller musklerne til at tvinge arbejdsgiverne til en reel forhandling, og konsekvenserne kan man fx se i Tyskland: http://www.presswire.dk/default.asp?o=1&pid=37881

  De nævnte politiske ønsker giver naturligvis et problem, hvor det ene modsætter sig det andet. Imidlertid syntes jeg ikke tiden er moden til at aflive fagforeningerne fuldstændigt. Et parti som Dansk Folkeparti, der heller ikke kan kaldes ultraliberalistisk, burde i min optik fokusere på at påvirke (eventuelt via lovgivning) arbejdsmarkedets parter til at koncentrere sig om de områder der retteligt vedrører dem.

  Kommentar by Kafirharbi — 5. august 2012 @ 22:49

 24. @Pernille
  …din påstand er at der ikke blev solgt øl fra 3F.

  Nej, det er ikke min påstand. Hvor ser du den?

  Kommentar by Polyb — 5. august 2012 @ 22:57

 25. BLOMSTERFASCISME :-)

  Kommentar by M — 6. august 2012 @ 13:19

 26. Jeg var med i demonstrationen, men der var ingen øl

  Kommentar by Anonym — 6. august 2012 @ 18:35

 27. @Pernille.. Hvor står det at det er blevet forbudt at drikke en enkelt øl på en lørdag. Hvis du himler op om frihed til selv at vælge, så er det da hyklerisk at påstå at vi ikke må drikke en øl. Og nej, det var ikke 3f der solgte øl. Og det vand der kom rundt, det blev givet væk. Lidt ligesom Amin der giver kaffe ud til dem der ligger en blomst.
  Det minder mig om små børn. Jo mere de tuder, jo flere synes at det er synd for dem

  Kommentar by Inger — 6. august 2012 @ 19:01

 28. @ Pernille De personer der er på billedet, bliver nok glade for at høre at de støtter “Den danske model”, specielt siden at de fik øl udleveret af Vejlegården.
  Meget morsomt, men det lyder til i mine øre at du er overbevist om at Restaurant Vejlegården nu er begyndt at støtte den danske model på en noget bizar måde.

  Kommentar by Inger — 6. august 2012 @ 19:13

 29. Pernille Bendixen

  Hvordan pokker kan du udtale dig så blond og skråsikkert om regulære forfalskede historier… men men Havde vist lige glemt hvilken side af parti fløjene du træder dine små sko..
  Men her er 3 billeder fra demoen .. alle taget af mig som deltager i demoen .. ergo inde fra vores side af afspæringen… og det eneste sted der var Liberale ” FAD – BAMSER ” i glas med stilk var vist på den anden side af Politi afspæringen… Tjek dine kilder og dine fordrejede fakta inden du som politiker åbner munden .. det ville klæde dig gevaldigt… Men men igen må¨ske du er lige så blond som din navne søster Pernille fra PAradise Hotel..*Smiler falbet *

  Billed 1 Gratis vand på flaske ; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3377697454718&set=a.3377666333940.111101.1637820270&type=3

  Billed 2 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3377720495294&set=a.3377666333940.111101.1637820270&type=3&permPage=1

  billed 3 Liberale fadbamser hos Venstregården : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3383182391838&set=a.3377666333940.111101.1637820270&type=3#

  Kommentar by Søren Greis Hansen — 6. august 2012 @ 19:13

 30. @Pernille Nu er mit svar til til dig. Jeg var tilstede og de eneste jeg så drikke, var gæster på Vejlegården, men det er så inderligt ligegyldigt, da det mig bekendt ikke er forbudt at drikke en øl eller to sålænge man ikke sætter sig bag rattet på en bil. Og så er det jo fritid, ikke arbejdstid. Så jeg får ikke ondt i røven, hverken når støtter af Vejlegården eller nogen andre nyder en enkelt øl, og slet ikke hvis de selv har betalt den.

  Kommentar by Inger — 6. august 2012 @ 19:57

 31. Ret mig endelig hvis jeg har misforstået.

  Diskussionen drejer sig ikke om mere eller mindre øldrikning, men om hvorvidt 3Fs påstand om “ikke deltagelse” og “ikke støtte” til en Enhedsliste/AFA demo er sand eller falsk.

  Og den kan vist godt dømmes falsk uden flere beviser end dem, der er her og andre steder.

  Kommentar by Hans Und — 6. august 2012 @ 20:44

 32. -> Flere

  Da jeg bloggede screencappet fra Facebook, læste jeg nidkært online-debatten for at undersøge om det nu også kunne passe. På daværende tidspunkt var eneste kritikpunkt, at Faxe som en del af Royal Unibrew faktisk havde tegnet overenskomst med en rød fagforening. Opklarende spørgsmål til ophavet har ikke givet dokumentation, og det virker ikke særligt sandsynligt at der har været solgt Faxe øl til 3F-demonstrationen.

  Kommentar by Kim Møller — 6. august 2012 @ 21:07

 33. …og endnu en løgn blev til sandhed i det højrenationale verdensbillede.

  Kommentar by Polyb — 6. august 2012 @ 23:11

 34. @39 Polyb

  Jeg har først læst denne her debattråd nu. Din sidste kommentar er under lavmålet. Kim Møller rettede det med Faxe-øllet, som i øvrigt er en detalje i hans blogindlæg. Med stadig kommer du med den slags sludder. Det drejer sig jo ikke om en løgn som blev til sandhed. Det drejer sig om en detalje, som samvittighedsfuldt og hurtigt blev rettet.

  Desuden er 3F rigelig hykleriske, med eller uden øl. Deres klynkeri over “tonen i debatten” da en ung fyr lavede en uskyldig satirisk video sagde alt. På dette tidspunkt havde 3F allerede blokeret for restaurantens post, affaldstømning, annoncering osv. Det var DERES måde at “argumentere” på. Så når man er uenige er mafiametoder åbenbart ok, mens en humoristisk video er over grænsen. Urkomisk. Men det største hykleri er vel nok, at det for de røde handler om noget så blåt som cool cash. En af de ganske tungtvejende årsager til at tvinge folk ind i 3F er penge. Penge, som vel at mærke bl.a. bruges til at støtte røde partier. DET er hyklerisk, når man samtidig fra rød side brokker sig over de slemme kapitalister og deres penge. Og vi skal slet ikke snakke om den 3F-støttede regerings opbakning til EUs vanvittige arbejdsmarkedscirkus, som på ingen måde er med til at sikre almindelige danskere gode løn- og arbejdsforhold. Og hvis det rent faktisk er den såkaldt “danske model” man ønsker, så har truer EU også aktivt denne model med sin evigt øgede blanden sig i medlemslandenes arbejdsmarkedspolitik. Men det er vistnok helt i tråd med den 3F-støttede fru Kinnocks sande ønsker og politik. En politik som, hvis den fortsætter, ender med en superunion baseret på en syg krydsning af neomarxisme, webersk bureaukrati og elitær eu-nationalistisk undertrykkelseskultur. Det er disse nyrige Kinnockske gucci-taskebærende eu-nationalister 3F vil tvinge danske lønmodtagere til at støtte. Så under alle omstændigheder er 3F hykleriske. Øl eller ej.

  Kommentar by Vest — 7. august 2012 @ 02:08

 35. @Vest
  Jeg har først læst denne her debattråd nu. Din sidste kommentar er under lavmålet. Kim Møller rettede det med Faxe-øllet, som i øvrigt er en detalje i hans blogindlæg. Med stadig kommer du med den slags sludder. Det drejer sig jo ikke om en løgn som blev til sandhed. Det drejer sig om en detalje, som samvittighedsfuldt og hurtigt blev rettet.

  Hvor mange fra menigheden tror du nogensinde opdager at deres orakel tog fejl? Det bliver ikke “samvittighedsfuldt og hurtigt” rettet – det smides hurtigt i glemmebogen og rettelsen er kun til for at sikre Kim Møllers røv. Løgnen har allerede fungeret som “sandhed”.

  Det er ligesom historien om pigen og glaskårene:
  http://www.uriasposten.net/archives/32645

  Som jeg skrev som kommentar på en side man sjovt nok ikke må linke til herinde:

  Læg i øvrigt mærke til, at Kim Møller opdaterer sin artikel den 25. december, 5 dage efter at den oprindeligt blev postet og længe efter at folk er holdt op med at tjekke den, med en kort notits om at han tog fejl.

  Alle medløberne opdager således ikke at deres orakel tog fejl, men skulle nogle modstandere bonge ham for det, så kan han smart lige henvise til at han skam har indrømmet fejlen.

  Det er simpelthen så utroværdigt. Hvorfor bringer han ikke sit dementi som et nyt indlæg, så alle ser det? Og hvor ofte benytter han mon denne “metode” hvor løgnen får lov at leve videre som sandhed?

  Kommentar by Polyb — 7. august 2012 @ 08:17

 36. kan ikke forstå at man ikke kan tro på når der bliver sagt at dette arrangement er betalt af personerne der deltog – der blev ikke drukket øl – men så på billeder at modparten drak øl måske finansereret af LA – og de folk der deltog havde fri – fp. så bland jer da uden om – hvem betalte for flæsket det gjorde LA til deres møde på vejlegården -fej for jeres egen dør næste gang

  Kommentar by valborg — 7. august 2012 @ 09:52

 37. @Polyb

  Du kan ikke seriøst mene, at man skal bringe en særskilt dementi af noget, som er en detalje. Prøv lige at genlæse Kim Møllers blogindlæg og se, hvor meget Faxe-øllet fylder. Det er en detalje.

  Derudover var historien med glasskårene faktisk også en detalje i den pågældende sag. Venstrefløjen udlagde det efterfølgende som om volden på skolen var det pureste højreorienterede opspind. Men det var det faktisk ikke. Der var en række volds- og racismeepisoder rettet mod etniske danskere af indvandrere. Disse episoder berettede en række uafhængige forældre om. At en enkelt idiot så ville toppe alle de andre med en vandrehistorie om glasskår ændrer ikke på sagens substans. Substansen var, at disse ting rent faktisk fandt sted og at der var et kæmpe problem.

  Kommentar by Vest — 7. august 2012 @ 10:58

 38. ->Polyb:

  Den dag du for redaktionel indflydelse på Uriasposten, er bloggen pensionsmoden. Stod det til mig, gjorde man en undtagelse med dig ift. den fri debat her, fordi dit ærinde så tydeligt alene er at chikanere debattørerne og debatten.

  Kommentar by Kim Poulsen — 7. august 2012 @ 18:55

 39. Til orientering.

  Jeg har på anmodning fra Pernille Bendixen slettet hendes kommentarer i denne tråd, da hun det sidste døgns tid spammes på flere platforme.

  Kommentar by Kim Møller — 7. august 2012 @ 20:53

 40. @Kim Poulsen
  Den dag du for redaktionel indflydelse på Uriasposten…

  Det har jeg intet som helst ønske om at få.

  Stod det til mig, gjorde man en undtagelse med dig ift. den fri debat her, fordi dit ærinde så tydeligt alene er at chikanere debattørerne og debatten.

  Bite me – det er stort set umuligt at overgå dig hvad debatsabotage og personfnidder angår.

  @Kim Møller
  Jeg har på anmodning fra Pernille Bendixen slettet hendes kommentarer i denne tråd, da hun det sidste døgns tid spammes på flere platforme.

  Yeah, erase the evidence!

  Det var da lidt synd – hendes kæphøje indlæg er ellers endnu sjovere nu, situationen taget i betragtning. Men i stedet for at indrømme sine fejl sletter hun dem så bare.

  Kommentar by Polyb — 7. august 2012 @ 22:11

 41. ->Polyb:
  Du skriver, at du intet ønske har om at få redaktionel indflydelse. Er du da ikke i stand til at huske hvad du skrev lidt længere oppe i tråden?

  “Hvorfor bringer han ikke sit dementi som et nyt indlæg, så alle ser det?”

  Du er og bliver komplet uvederhæftig, og burde ikke have lov til at spamme en god blog.

  Kommentar by Kim Poulsen — 8. august 2012 @ 11:33

 42. @Kim Poulsen
  Er det meget svært at forstå forskellen på at kritiserer folk for noget, og at ville bestemme hvad de skal gøre?

  Det enormt morsomme her er at den eneste af os to der ønsker at bestemme hvad andre må og skal gøre, det er dig – det giver du jo direkte udtryk for.

  Du er og bliver et tudefjæs der ikke kan andet end at angribe dine politiske modstandere person fremfor deres argumenter.

  Kommentar by Polyb — 8. august 2012 @ 17:10

 43. ->Polybben:
  Kritik af den redaktionelle linie er nu engang et forsøg på at gøre indflydelse gældende. Det kan selv du sagtens forstå, men indrømme vil du ikke, hvilket blot understreger din løgnagtighed.

  Kommentar by Kim Poulsen — 8. august 2012 @ 20:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper