8. august 2012

DR giver retorikstuderende kommunist taletid: Pia K skabte fjendebilleder med en fortælling af dem & os

Pia Kjærsgaard går af som formand for Dansk Folkeparti, og som ventet har politikere og meningsdannere travlt ved håndvasken. Dansk Folkepartis parlamentariske succes skyldes hendes gode kommunikative evner, og ikke så meget andet. At partiet har mange vælgere kunne have mere logiske årsager. DR tog ingen chancer, og lod en et aktivt Enhedslisten-medlem stå for analysen. Hun bliver kandidat næste år, men med en fortid i revolutionære kommunistiske Rebel og Socialistisk Ungdomsfront ved hun godt hvad der skal siges.

Fra DR Online – Retoriker: Pia K skabte fortællingen om dem og os.

“Kommunikationskonsulent Anissi Thorndal Ghazaleh har gennem sine studier i retorik på Københavns Universitet undersøgt Dansk Folkepartis måde at kommunikere på. Og hendes konklusion er klar:

– Der er sket en forråelse af debatten med Dansk Folkeparti. Det er i dag mere i orden at sige ord og komme med antydninger, som før i tiden ville være opfattet som racistisk, siger hun. …

– Fra begyndelsen har partiet brugt den samme fortælling som ramme for stort set alt, hvad de har sagt. Fortællingen er baseret på, at det DF kalder “danskerne” er truet af “muslimerne”. De deler altså befolkningen op i to adskilte, modsatrettede grupper: danskere og muslimer, og skaber dermed en følelse af os mod dem.

Partiet har ifølge Anissi Thorndal Ghazaleh gennem fortællingen formået at skabe frygt og fjendebilleder…

– De er mestre i at antyde på en diskret måde, så folk har svært ved at argumentere mod dem eller kritisere dem for racisme. De siger for eksempel ikke, at dansk kultur er truet, men at vi skal bevare danskheden, siger hun.”

(Anissi Thorndal Abi-Ghazaleh, Rebel, Socialistisk Ungdomsfront, Statsinitiativet mod Racisme)

Flere citater.

“… har hun været med til at nedbryde de normale danske værdier så som gæstfrihed, medmenneskelighed og almene kristne værdier og udskiftet dem med fremmedangst og kontrol.” (Bodil Hindsholm Hansen, sognepræst; Kristeligt Dagblad, 8. august 2012)

“Jeg kommer ikke til at savne Pia. Hun forgiftede i ti år udlændingedebatten og førte en falsk politik…” (Astrid Krag, SF; Facebook, 8. august 2012)

“Hun har ikke været nogen gevinst… Hun har været med til at tegne et billede af Danmark som et meget intolerant land.” (Frank Aaen, DKP og Enhedslisten; Berlingske Tidende, 8. august 2012)

“Jeg synes aldrig, at vi har været personlige eller hårde ved Pia Kjærsgaard. Tværtimod tror jeg, at vi på Politiken i høj grad respekterer, at Pia Kjærsgaard er… en helt utrolig skarp demagog… Pia Kjærsgaard vil fortsat være en politiker, som sætter skel. Det gør hun… fordi det er en del af hendes politiske projekt at sige, at nogle er bedre end andre.” (Bo Lidegaard, Politiken; TV2, 8. august 2012)

“Hvis hendes frygt for islam og visse danske muslimer vitterligt er, som den er, så synes jeg, det er synd for hende. Der er ikke noget værre end at leve i frygt som menneske. Hvis hendes frygt er politisk populistisk, så har jeg ikke meget respekt for den.” (Zubair Butt Hussain, islamist; TV2, 8. august 2012)

“Hun – og hendes entourage af tosser – har introduceret en tone, et fremmedhad og en retorik, der til forveksling minder om den, der benyttedes syd for grænsen i 30’erne. “Blod og jord” og “folkefællesskab” (Volksgemeinschaft)er de centrale begreber i DF’s “værdisystem” og afgørende for, om man er værdig til hjælp. Er det noget vi skal hylde? Er det noget vi skal påskønne?” (Carl Henrik Rørbeck, kommentator; B.dk, 8. august 2012)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/39309/trackback

62 Comments »

 1. Denne Anissi ville gøre sig godt som medlem af regeringen.

  Kommentar by Nielsen — 8. august 2012 @ 20:00

 2. Du kunne fint lave en lille post over Bo Lidegaards hykleri. Han hævder at Politiken altid har behandlet hende menneskeligt og respekt (eller noget i den dur) – komisk er det ihvertfald. Enten har manden ikke læst den avis han er redaktør for gennem de foregående tyve år, eller også lyver han.

  DR’s valg er jo nok et tilfælde. Nogen gange så ringer en journalist bare tilfældigvis til en tilfældig venstreradikal studerende og giver dem fri taletid til at lire deres ligegyldigheder af under dække af at være seriøs akademisk analyse.

  Kommentar by Superman — 8. august 2012 @ 20:05

 3. Og de såkaldte “socialister” undrer sig over hvor hadet og frustrationerne og den skarpe retorik kommer fra, blandt andet på Uriasposten. Den kommer såmænd fra alle de løgne og manipulationer, og nederdrægtige personangreb forklædt som analyser og kommentarer som DR og dets allierede ræverøde organer spyr ud dagligt.
  Det er så simpelt som det kan være.
  Når man konstant møder folk der ikke ønsker at debattere, eller forstå dynamikken i samfundet, konsekvenserne af forskellige folkeslag bliver bragt til Danmark, skaber de også et meget råt og modbydeligt diskussionsklima. Jeg glemmer bestemt ikke de sidste mange politiske debatter op til folketingsvalgene med Pia K.

  Jeg er ikke et sekund i tvivl om at alle dem der råber op om forråelse og had og intolerance, projicerer dele eller hele deres personlighed over i disse analyser. Dvs de kender selv til alle disse former for “kommunikation”, men skammer sig eller vil ikke erkende disse forhold. Og i stedet for anklager man ens modpart for disse. Men enhver der observerer retorik, kan tydeligt se at enten er det ønsketænkning eller også er det sider man ikke ønsker at erkende hos en selv.

  Og Superman, ja er det ikke “sjovt” hvordan de evigt og ALTID uden sidestykke ALTID proklamerer fra de højeste røde bastioner at de er neutrale/upartiske og aldrig kunne drømme om at farve deres nyheder røde eller vinkle dem i en meget rød retning. Tilbage sidder man og føler sig som en borger i Nordkorea eller det gamle Sovjet. Propaganda, propaganda og propaganda :).

  Kommentar by Endnu en vantro — 8. august 2012 @ 20:22

 4. Enhver burde nu kunne se, at VKO var i bedste fald helt og aldeles utilstrækkeligt, i hvert fald en tom prut i Femilands dåse.

  Kommentar by Kim Poulsen — 8. august 2012 @ 20:47

 5. Ah ja, DR’s brilliante brug af “eksperter”. De svigter aldrig.

  På rundt regnet 2 sekunder kan man google denne unge dames navn og se, at hun laver workshops for enhedslisten og kommer med udtalelser for en aktionsgruppe kaldet “Initiativet mod Statsracisme” osv.
  Og denne person lader man sig så udtale om Pia Kjærsgaard. Jeg kan ikke engang blive vred, for det er jo urkomisk.

  Kommentar by Vest — 8. august 2012 @ 21:01

 6. Det her land, eller mangel på samme, og dets befolkning er helt enestående mageløse i selvdestruktiv adfærd og dumhed….Vi fortjener ikke at overleve som vi engang var….retorikken er stadig den samme, det samme løgn og bedrag på alle planer…gid fanden havde de skide islamelskere og landsforrædere! Må de dø skrigende i afmagt, når det hele er for sent!

  Kommentar by Black Watch - Nemo Me Impune Lacessit — 8. august 2012 @ 21:22

 7. Enhver, der ikke mener, at danskerne er truede af muslimerne må være både blinde og døve.
  Hele nyhedsdækningen er fuld af muslimske overgreb imod den danske befolkning.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 8. august 2012 @ 21:37

 8. Undskyld mig, men er der nogen der ved, hvad hende “sundhedsministeren”, Astrid Krag fejler? Hun ligner en tumling uden hals.

  Kommentar by Erik — 8. august 2012 @ 21:48

 9. Nu er jeg spændt, efter at have gået i rette med flere FB-venner som hylder PK’s afgang.

  Gazellens idiotiske associationstrick er ynkeligt. “De siger ikke det jeg siger de siger, men de mener det, de siger det bare ikke lige ud, i den hensigt at vildlede folk”. Et selvbedrag så totalt at man må græde. I samme kaliber som C Holmsted Larsen.

  Kommentar by Høgsbro — 8. august 2012 @ 22:31

 10. Ghazaleh??

  Det lyder islamisk!

  Er hun en af “dem” eller er hun en af “os”???

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 8. august 2012 @ 22:36

 11. Jeg tror hun forandrer mening, hvis kulturberigerne rykkede hendes bowser å.
  Hun lærer det nok ikke inden. !!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 8. august 2012 @ 22:45

 12. >8 Erik
  Hun er socialist.

  Kommentar by Nielsen — 8. august 2012 @ 23:06

 13. @ Nielsen

  Smiley.

  Kommentar by Erik — 8. august 2012 @ 23:33

 14. Man kan være særdeles tryg ved at Pia Kjærsgård bliver svinet til af den fløj af det danske samfund. Tag nu f.eks. Bo Lidegård. Undskyld er det kun mig som fornemmer at denne mand faktisk ikke er specielt begavet? Eller Frank Aaen og denne besynderlige Ghazaleh som hylder en ideologi, der i sin totalitarisme kun overgås af deres for tiden nære venner i Det Muslimske Broderskab. Astrid Kragh. Politisk deroute i højeste potens at hun er blevet minister. Den signede naive sognepræst og hendes kvababbelse. Et godt stykke over kvalmegrænsen. Rørbeck, skinhellig kommentator som i anden forbindelse anvender Jimmy Carter som støttebandage. Synes at være totalt uden for terapeutisk rækkevidde og må trække nazikortet. Fladpandet argumentation fra en fladpandet mand. Det er som at blive slået til ridder at pådrage sig disse besynderlige eksistensers vrede, for nu ikke at sige had. Vi skal jo holde os lidt til sandheden, ikke sandt.

  Kommentar by EH — 8. august 2012 @ 23:39

 15. #10 IbA, hun er hun er nok en af “dem” og betragter Danmark som sit land. Ligesom den muslima, som jeg hørte i Radio24/7 tidligere i dag. Programmet hed Rushys Roulette, med islamforkæmperen Rushy Rashid Højbjerg som studievært (hende der har lokket en naiv/liderlig dansk politimand til at konvertere). Hvad “Mit Danmark”-perkeren hed, kan jeg ikke huske, men lad mig lige give en kort beskrivelse af den ca. 1 times psykisk tortur, som jeg udsatte mig selv for onsdag formiddag. Præmissen for Rushys propagandaprogrammer er noget med at danskerne er uvidende og intolerante, og hvis vi bare får lidt hjælp til at forstå “indvandrerne” så bliver fremtiden rosenrød, og lammet og løven græsser i kosmisk harmoni, eller noget i den retning. Med andre ord: De dumme danskere må bare indordne sig under islam, efter Store Moder Rushys myndige vejledning. Dagens emne var “Hvorfor har Danmark ikke en Zlatan” (perker efter Rushys definition). Herefter tog vi turen omkring det pakistanske landshold, det marokkanske, Özil fra det tyske, og så var der problemet med perkere, som ikke kan indordne i danske fodboldklubber. Det var selvfølgelig “indvandrere”, “anden etnisk herkomst”, “ikke-etnisk danske” osv. – i hele udsendelsen blev ordene “islam” og “muslim” ikke anvendt én eneste gang – men det var selvfølgelig ikke dem der var problemet. Nej nej. Det var selvfølgelig klubberne, der ikke havde indrettet sig efter disse spændende menneskers interessante kulturelle udtryksformer. Der blev talt op og ned af stolper om det store arbejde, som DBU gør for at inkludere i tolerancens hellige navn. Og det er jo så vigtigt, for tænk på hvor meget VI går glip af, når vi med vores kultur ekskluderer alle de fantastiske talenter! Så kom der en kvinde “på banen” med en sukkersød historie om Muhammed/Achmed/Jamil/Whatever som gik i skole, og spillede fodbold hjemme i ghettoen i sin fritid. Men han og hans smådumme familie havde ikke rigtigt fattet muligheden af, at man kunne spille i en klub sammen med De Vantro, så det var først, da et af disse svin kom og bad dem om at være med, at de nedlod sig til deltagelse. OK, historien var faktisk ganske positiv – knægten har nu været topscorer på sit hold, 2 år i træk, og både far og mor engagerer sig helhjertet i både klubben og selvfølgelig knægtens succes. Selvfølgelig. Som det blev nævnt gentagende gange i programmet, så havde en del af disse drenge jo faglige problemer i skolen, og så er det jo rart at kunne høste nogle point, hvor klassiske, dannende, intellektuelle dyder ikke betyder så meget. Ingen stillede spørgsmålet om, hvorfor denne familie ikke selv havde fundet ud af det indlysende, før de fik hjælp af en dansk sportsambassadør/integrationskonsulent/whatever. Selv de fattigste, mest dysfunktionelle danske familier, som jeg har kendt har dog haft mere føling med, hvordan tingene foregår her til lands. Et andet spørgsmål som blev rejst var, hvorfor perkerne typisk engagerer sig i solo-idræt, som f.eks. taekwondo og boksning. Her kom en underlig forklaring om at kampsport typisk fulgte nogle internationalt ensartede kulturmønstre, forstået således at, koreansk kultur er essentielt i f.eks. taekwondo (vistnok …) og derfor er den samme kultur i en koreansk eller dansk eller egyptisk taekwondo-klub, så det kunne perkerne godt indrette sig efter. Altså koreansk taekwondokultur, som de har mødt i Danmark kan de godt indrette sig efter, men dansk fodboldkultur som de har mødt i Danmark kan de ikke indrette sig efter… Og så savner de små pus anerkendelse, når de i fodboldklubben tager den ene solo-tur efter den anden, uden blik for at de er en del af et hold. Det må vi have større forståelse for. Så kan vi også få en Zlatan!

  For Satan noget retarderet lort! Jeg har været irriteret over det hele dagen, og det skulle bare ud. Heldigvis var der også et par “good cops” til at lindre min smerte og føle at der endnu er håb. Den ene var fra DBU (beklager, jeg er en idiot til at huske navne); han var vist også lidt træt af at høre om Zlatan, så han sagde: “Vi har haft en Michael Laudrup, og den slags sker måske en gang for hvert 100 år. Sverige har ikke haft en Laudrup.”

  Så hold nu kæft med ham Zlatan!!! Bare fordi en enkelt perker, ud af hundrede tusinder, har klaret sig godt, så er det ikke bevis for at den multikulturelle drøm nogensinde bliver til virkelighed. Og han er stadig pisse-usympatisk. At Rushy er nødt til at basere hele sin udsendelse på myten om det enorme uforløste potentiale “indvandrerne” udgør, med henvisning til idioter som Zlatan og Özil, så siger det sgu noget om hvor lidt “indvandrerne” har at byde på. At skyde skylden for manglende succes på danskernes uvidenhed, intolerance, racisme, manglende inklusionsevne, etc. viser “indvandrernes” = Rushys manglende evne til at erkende egne mangler.

  Advarsel: Lyt ikke til hverken genudsendelser eller næste onsdags program medmindre du har brug en slags mental waterboarding. Lidt i stil med det man kan opleve i P1’s Sommergæsten – de bliver bare ved og ved og ved …

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. august 2012 @ 00:00

 16. “Jeg kommer ikke til at savne Pia. Hun forgiftede indvandrerdebatten og førte falsk politik (? ?) “, sagt af Astrid Krag. Det er jo henrivende, at den mest uduelige sundhedsminiister, landet nogensinde har haft, giver karakterer til en, som hun, hvad politisk format angår,ikke når til anklerne.

  Kommentar by Anonym — 9. august 2012 @ 00:07

 17. I denne sammenhæng skal man heller ikke glemme den flabede, nedladende og respektløse overskrift B.T. havde til Lotte Hansens kommentar om Pia Kjærsgaard i papiravisen, onsdag: “En sosu mindre på Borgen”. Det sjove er så, at artiklen sent i går aftes blev lagt ud på nettet under næsten den samme overskrift “En sundhedshjælper mindre på Borgen”, men kort efter blev ændret til: “Hun kunne være der, hvor hr. og fru Danmark var”. http://kortlink.dk/bapb Mon ikke der har været en enkelt eller to rasende reaktioner fra læserne.

  P.S: Bo Lidegaard er enten dum eller manipulerende – måske endda begge dele. Her til aften sagde han gud hjælpe mig, at den faldende tilstrømning af indvandrere under VKO intet havde med de tre partiers udlændingepolitik at gøre! En grotesk påstand, der vist ikke holder for et fakta- eller DR Detektor-tjek, men måske gør det ikke så meget, for virkeligheden har aldrig været i høj kurs på Politiken.

  Kommentar by Jan Christensen — 9. august 2012 @ 00:13

 18. Man behøver blot høre Lidergaards klæbrige intonation i 9,63 sekunder for at vide at her er en klam radikal bøsse der tigger om at blive røvpulet af Muhammed Storeslem. Han lyder jo fuldstændig som klimakterieministeren, men de er muligvis også i familie :-)

  Kommentar by Kim Poulsen — 9. august 2012 @ 00:50

 19. Øv, jeg har det stadig lidt skidt. Man skal ligesom have klemt det hele ud. før det går fremad igen. Der var mere i den tidligere omtalte udsendelse. Hende Venstreborgmesteren fra KBH, der ikke hedder Anna Mee Allerslev, men noget der ligner, fortalte om den dundrende succes, som islamistisk mænd-forbudt-svømning var blevet. Det startede bare for pigerne, men hurtigt blev også jihad-fødemaskinerne/muslimaerne interesserede i muligheden for at diskriminere danske mænd under henvisning til deres hellige, muslimske krævementalitet. Nu er der simpelthen ventelister for de stakkels, racistisk dæmoniserede muslimaer, så mon ikke det blot er et spørgsmål om tid, før Anna Mees søster åbner for muligheden for shariasvømmehaller? Skal vi se positivt på det, så vil det medføre lidt bedre hygiejne i haram-svømmehallerne … indtil dar-al-harb også bliver til dar-al-islam i disse svømmehaller :-(

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. august 2012 @ 01:43

 20. Bo Lidegård er en af de personer, som med en karrikeret, let nedladende pædogogisk og pseudointellektuel måde at tale på formår at overbevise det naive flertal om at han er begavet. Det er dog ren facade. Og for begavede mennesker er facaden uudholdelig.

  Kommentar by Vest — 9. august 2012 @ 01:46

 21. 18. Kim Poulsen

  Jo de har ganske vist en meget enslydende nasal stemmeføring, og det er ganske vist, at de er brødre. Jeg har nu også Fru Kjærsgaard mistænkt for et slægtskab med Maren i kæret eller Ane i mosen, men det har nu ikke noget med hendes kartoffeltud at gøre, der nok nærmere har sin oprindelse i en mangelsygdom eller lign.

  Er du forøvrigt eunuk Kim P?

  Kommentar by Peter P — 9. august 2012 @ 01:49

 22. Vest, jeg optog faktisk Deadline 2230 for at afskrive bl.a. Bo Ulideliggårds udgydelser, men helt ærligt, jeg kunne ikke holde det ud. Der er grænser for, hvor meget en mand kan holde til. Karen Jespersen var iøvrigt ikke for skarp i aften – desværre. Og Erik Meyer var, som sædvanlig, næsten helt fornuftig, men også kun næsten. Bo Får-Mig-Til-At-Lide-Gård skulle have haft modspil af f.eks. Uhrskov eller Støvring. Eller Messerschmidt!

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. august 2012 @ 02:06

 23. Ang. Astrid Krag. Mærkeligt hun mener Pia K har forgiftet den danske debat. Hvis hun mener det, så løj hun for to år siden, da hun anerkendte danskernes bekymringer. Oversat til Urias’sk: Pia K gav danskerne et talerør mod det multikulturelle samfund som jeg ønsker = forgiftede debatten…

  http://www.uriasposten.net/archives/16351

  “Hun mener selv, at nøglen til at forstå hendes holdninger på f.eks. udlændingeområdet, er hendes opvækst i provinsen.

  »Jeg er netop ikke vokset op i et storby-venstrefløjsagtigt miljø, men i en landkommune uden de store midler, den lille jyske flække Tørring uden for Vejle, hvor systuen flyttede til Polen, og hvor de fleste enten var venstrebønder eller stemte på Dansk Folkeparti. Faktisk har jeg gået på samme gymnasium som Kristian Thulesen-Dahl (DF) og Troels Lund Poulsen (V). Og når man er vokset op og har gået i skole med nogle af dem, der stemmer på Dansk Folkeparti, får man altså svært ved at dæmonisere dem«.

  […]

  Når du tager udgangspunkt i ’mange almindelige menneskers’ hverdag, så handler det blandt andet om, at du havde en anden opvækst end mange andre SF’ere?

  »Ja, altså ikke fordi min opvækst er specielt unik i forhold til SF’ere generelt, men det giver et andet perspektiv i udgangspunktet at vokse op i et lille samfund. Jeg mener, at min opvækst og mine erfaringer har stor betydning for, hvordan jeg tænker, og hvordan jeg har dannet mig mine meninger. Hvis jeg var født og opvokset i et privilegeret område med masser af akademikerbørn, så havde jeg formentlig udviklet en mere abstrakt holdning til mange ting. Jeg tror, at faren ved at vokse op blandt meget ressourcestærke mennesker i et meget homogent samfund er, at man hurtigt kommer til at bekræfte hinanden i, at man har de rigtige svar og den rigtige virkelighedsopfattelse«.

  […]

  »Ja, dæmoniseringen af personer, der mener, at indvandringen også har bagsider, var for år tilbage omfattende på venstrefløjen. Jeg kan huske, at jeg som ung SFU’er på kursus hørte oplæg om det multikulturelle samfund, hvor man primært snakkede om de ’fremmedfjendske’ og ’racistiske’ danskere, der stemmer DF. Jeg kunne jo ikke gå tilbage til min skoleklasse i Tørring og sige, at hvis man ikke synes, at det multikulturelle samfund lyder spændende, så er man fremmedfjendsk, vel? Jeg havde det på den måde, at hvis SFU-argumenterne i mødelokalet ikke holdt vand, når jeg kom tilbage til baglandet, så var de ikke gode nok. Og i Tørring var det ikke til at se, hvad det her abstrakte begreb om det multikulturelle samfund var for noget. Skulle jeg argumentere for det, skulle det gøres klart og konkret«.”

  Kommentar by Kim Møller — 9. august 2012 @ 02:26

 24. Det var sgu noget af en anmeldelse Hr. Snusk. Jeg labbede det hele i mig. Kom endeligt med mere. Du udstiller de fuldstændigt absurde programmer den såkaldte “neutrale” DR spyr ud i æteren dagligt. Jeg har ikke set noget fra deres hånd eller hørt noget i årevis. Ingen grund til at lytte til det lort.

  Men det var sgu en meget humoristisk anmeldelse af Rushy-programmet. De er jo uden for pædagogisk rækkevidde, disse multikulturalister. Ligegyldigt hvor meget man udpensler deres absurde vinkler, eller pointerer den ene ulogiske konklusion efter den anden bliver de ved. De er besatte, som medlemmer af en kult eller sekt. Zombier der marcherer i takt. Og de VIL ikke ændre takt, eller lytte til snusfornuft.

  De har oftest talegaverne iorden, men logikken og fornuften er røget ud af vinduet som ung. Det er dybest set idioter med uddannelser og talegaver og intet andet. Der er nemlig fuldstændigt tomt på 1. sal.

  Men kom endeligt med flere anmeldelser. Det var sgu underholdende at læse.

  Kommentar by Endnu en vantro — 9. august 2012 @ 02:32

 25. Tak Hr. Vantro. Ja det er virkelig en prøvelse at lytte til disse begavede humanister. Umiddelbart lyder de intelligente, velformulerede og socialt kompetente. Men som du skriver: “De er besatte, som medlemmer af en kult eller sekt. Zombier der marcherer i takt. Og de VIL ikke ændre takt, eller lytte til snusfornuft. ”

  Og de bliver ved og ved og ved …

  Og det er hårdt at lytte til. Jeg kan ikke love, at jeg udholder det i næste uge, men jeg skal prøve.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. august 2012 @ 03:03

 26. PS. Det var ikke DR men Radio24/7

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. august 2012 @ 03:03

 27. Same shit, different taste.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. august 2012 @ 03:04

 28. Jeg kan nu godt lide deadline. Specielt når Martin Sommer er vært, han er på trods af sit politiske ståsted og muslimkritiske holdning ikke bleg for, at bruge hans journalistiske håndværk upartisk i offentligheden.

  Ikke som andre der gemmer sig bag offer roller for, at aflede opmærksomheden på deres faglige utilstrækkeligheder, og istedet leger netkrigere i bedste klippeklistre stil. :-)

  Kommentar by Peter P — 9. august 2012 @ 03:23

 29. Angående den naive ammehjerne sundheds farlige overrundbuede Frau lisbeth knudsen formede astrid kragh og hendes totale svigt af baglandet, der ikke forstår hendes begejstring for middelalderlig tilbage skridts tilpasning til multikultur, læs muhammedkultur, da ingen andre “kultur” masse invadere end muhammed kulturen, så kunne denne elegante elefantis baglands frigjorte astrid kragh, vel forklare sit nu manglende bagland for, hvorfor hun ikke helt forstår de 83% dansker. der IKKE ønsker slap muhammed invasions politik
  Nu ønsker jeg sæ’fø’li ikke denne naive ammehjerne noget ondt, men jeg glæder mig til at høre denne halal kødklumps undskyldning, for ikke at afsætte sit afkom i en muhammed folkeskole, ligesom resten af sine folketings politikker heller ikke har deres børn i muhammed skoler.
  Lad denne multi-muhammed underkastelses tosse, betale ved kasse ét, med hendes ammehjernebørn!!!!
  Når kendsgerningerne går op for den socialistiske DAS frau knudsen tandløse underkuede sæk lignende astrid kragh, så ønsker jeg denne naive mødre dumme, al held og lykke i dhimmie folkeskolen for hendes afkom, ja, hendes kollegaer har bare ikke deres afkom i dhimmie folkeskolen, så held og lykke med projektet med vantro børn i dhimmie foikeskolen der ikke rummer vantro børn, men jeg glæder mig til at oversundheds fede med de rigtige holdninger, har sine to børn i 90% muhammed folkeskolen, ja, enfoldige astrid kragh kan nok ikke forvente gode råd blandt partifæller, da disse har børn i muhammed friskoler..ha..ha..glæder mig til at sundheds fedt soen astrid krag skal sige farvel til sine børn i den 95% muhammed børnehave og o-klasse..ha..ha..
  Ammehjerne fedtklump, med hjerne af overfedt!! ønskedrømme…stakkels naive astrid kragh, hun får bølle bank, når hun “alligevel” sætter sit afkom i muhammed fri skolen, og det vil ske….

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 9. august 2012 @ 04:29

 30. Erik

  2 fødsler sætter jo også sine spor, og desuden har hun jo altid været en lille prop.

  Peter P.

  Hendes udseende skyldes en medfødt sygdom/genfejl, som jeg dog ikke lige erindrer hvad hedder. Men hun er så vidt jeg ved, blevet opereret for det flere gange. Så derfor!

  Kommentar by anonym — 9. august 2012 @ 06:28

 31. Bo Lidegaard optræder vel gerne som løgnagtig og mindre begavet,
  når nu det kræves som chefredaktør af den forfærdelige avis Politiken?

  Kommentar by Pk — 9. august 2012 @ 06:48

 32. Ja hvem skal nu være modvægten til venstre fløjens asylpolitik?

  Kommentar by xenofob — 9. august 2012 @ 08:37

 33. Hr. Snusk: “Advarsel: Lyt ikke til hverken genudsendelser eller næste onsdags program medmindre du har brug en slags mental waterboarding.”

  Sådan virker så godt som alle nyhedsudsendelser fra både DR og TV2 på mig. jeg ser det som den højeste grad af opofrelse, at jeg alligevel følger med. Jeg har eksperimenteret, og en uge næsten DR og TV2 frit er utrolig gavnlig for helbredet og den psykiske ligevægt.

  Hvorfor har DR mon de hysteriske lydkaskader kørende som med skiftende volume og intensitet høres under nyhedsudsendelserne, selv når der tales?

  Psykologisk krigsførelse mod befolkningen er den eneste forklaring jeg kan finde på. I øvrigt bør de fleste lydfolk stilles for en domstol for psykisk terror mod sagesløse.

  Kommentar by Balder — 9. august 2012 @ 08:47

 34. Det er prisværdigt at DR selv bidrager til væsentlige argumenter for at public service ikke bør være statsfinansieret.
  Det er journalistiske makværk at anvende en studerende som kilde til analyse og illustrerer den eksistentielle krise MSM står i på grund af deres ideologiske medarbejdere.
  Endnu en gang tak Kim!

  Kommentar by Marius — 9. august 2012 @ 08:53

 35. Jeg troede Peter pikslikker havde bekendtgjort for os i tidligere post, at han er en taber. Hvorfor fanden bliver idioten ved med at skrive her? Han er helt som Polyb og Hjernedød hippie. Kan du Balder ikke tage en sludder med ham?

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2012 @ 10:42

 36. Pia Kjærsgaard blev vækket politisk af Mogens Glistrup, som mange andre jeg har mødt.

  Mogens Glistrup var det første oprør. Pia Kjærsgård var det andet. Jeg kan ikke komme i tanke om andre ændringer af den politiske dagsorden af den størrelse efter krigen?
  Samfundet skiftede paradigme de to gange, dels oprøret mod det offentlige skattetyranni, dels oprøret mod afviklingen af den danske nation, som indvandringen af muslimer i stort antal ville medføre.

  Nogle dogmer hos eliten bev kastet på historiens mødding, hvor kommunismen dogmer også røg hen med murens og jerntæppets fald i 1989.

  Så DR Deadline igår om Pia Kjærsgaards afgang som partiformand. Den lidt klamme DR tilgang med at invitere Bo Lidegaard, redaktør for Politiken – som mere end nogen bærer ansvaret for, at Pia Kjærsgaard har måttet have livvagter – var ikke rar.
  Meir Carlsen var skarp analytisk, men Karen Jespersen henviste mere konsekvent til de realiteter Politiken (og DR) helst vil drømme sig væk fra. Det irriterede studieværeten kunne man se (Sommer var det vist?)
  De politisk korrekte DF-hadere fik sig sikkert en sund latter, da DR Deadline sluttede af med et gammelt tv-klip, hvor Pia Kjærsgård var overdommer i et grisevæddeløb ved et dyrskue. Så var hun ligesom billedligt placeret. Trods alt suveræn DR bevidstheds manipulation ;)

  Kommentar by A-mad — 9. august 2012 @ 10:50

 37. Hellere end forråelse af debatten, end en forråelse af den vold Enhedslistens sympatisørere står for!…

  Kommentar by Jacob Andersen — 9. august 2012 @ 10:54

 38. “At Rushy er nødt til at basere hele sin udsendelse på myten om det enorme uforløste potentiale “indvandrerne” udgør, med henvisning til idioter som Zlatan og Özil, så siger det sgu noget om hvor lidt “indvandrerne” har at byde på. At skyde skylden for manglende succes på danskernes uvidenhed, intolerance, racisme, manglende inklusionsevne, etc. viser “indvandrernes” = Rushys manglende evne til at erkende egne mangler.”

  Hvis Rushys teori skulle passe, så har lille Danmark jo ikke nogen videre indflydelse på de muslimske landes præstationer ved Olympiaden i disse dage.

  Hvor mange medaljer har de fået?

  Kommentar by Hodja — 9. august 2012 @ 12:28

 39. Hodja, Hodja….

  Det er da irrelevant hvormange meldaljer de (ikke) har fået, men derimod antallet af tørklædebærende deltagere, der er blevet vist frem. Her er DK bagud på point..

  Judokæmperen og løberen blev vist frem i tv, som om de havde gjort noget stort ved at stille op, mens der blev grint af den mandlige roer, der kom i mål flere minutter efter de andre.

  I sporten blev 800 meter løberens optræden omtalt som et af de øjeblikke, der ville blive stående.. what the f… ?

  Det kan godt være det vil blive stående, men absolut ikke som en sejr for noget som helst.

  Hvem var det tilskuerne klappede for ?
  At Pigen stillede op?
  At regimet allernådigst tillod hende at stille op?

  Jeg havde givet stående ovation hvis hun flået tørklædet af, løbet æresrunde med det flagrende efter sig og givet fingeren til regimet, der undertrykker sine befolkning via en rigid ideologi….

  Kommentar by martin t — 9. august 2012 @ 13:07

 40. Mon det er hende “Ditte”?

  Kommentar by Kim Poulsen — 9. august 2012 @ 14:16

 41. @ Nielsen

  “Jeg troede Peter pikslikker havde bekendtgjort for os i tidligere post, at han er en taber. Hvorfor fanden bliver idioten ved med at skrive her? Han er helt som Polyb og Hjernedød hippie. Kan du Balder ikke tage en sludder med ham?”

  jeg er benovet over at du husker mig. Hvor mange gange måtte du slå pikslikker op ?

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 9. august 2012 @ 14:22

 42. lol, efter at Uriasposten gjorte opmærksom på Anissi Thorndal Ghazaleh`s politiske tilhørs forhold kommer DR med en disclamer der lyder som følgende.

  “Efter denne artikel blev publiceret, har Anissi Thorndal Ghazaleh oplyst til DR Nyheder, at hun er medlem af Enhedslisten.”

  Kommentar by Santor — 9. august 2012 @ 16:02

 43. @Santor

  tak for oplysningen

  det var en pudsig tilføjelse

  09. aug. 2012 15.17 Politik Opdat.: 08. aug. 2012 14.17

  kan det forventes fremover, der kommer varedeklaration på deres produkter??

  Kommentar by tavsen — 9. august 2012 @ 16:58

 44. 42, 43, Møller

  Var der ikke et RUC-speciale fornylig, der konkluderede at bl.a. Urias absolut ingen indflydelse havde på redaktionerne og deres glædespiger…

  Kommentar by Hans Und — 9. august 2012 @ 18:43

 45. Ganske pudsigt med DDRs opdatering. Det er åbenbart SOP IKKE, at spørge sine kilder om deres baggrund.

  Kommentar by Hans Und — 9. august 2012 @ 18:53

 46. Dagens BT har en voxpop fra Blågårdsplads. Sørme om ikke en vis entreprenør, Balder, helt tilfældigt er på pletten en kommentar: Pia K opdeler mennesker efter farve…

  Han er så i øvrigt begyndt at få arbejde, fra en byggerådgiver “O Abildgaard” og Københavns kommune…

  Kommentar by Hans Und — 9. august 2012 @ 19:11

 47. ->46 Hans Und

  Balder, som i AFA-general Balder B. Jokumsen, eller hvad han nu hedder?

  Edit: Ser ud til at være ham. Sikke han da kan smile. Måske har AFA lige modtaget en leverance af de fineste håndlavede jernstænger, eller sådan noget.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 9. august 2012 @ 19:32

 48. Skal man grine af, eller græde over DDR’s tilføjelse om, at gazellen efterfølgende selv har oplyst om sit politiske tilhørsforhold.

  Er der virkelig nogen der tror, at DDR ikke vidste det i forvejen?

  Yderligere skævvrider DDR debatten ved i Deadline at bruge Karen Jespersen som forsvarer for Pia Kjærsgaard. Jeg er meget enig med KJ i hendes holdninger, men som debattør er hun den rene ynk. Det er direkte pinligt at høre hendes rigtige meninger og holodninger blive præsenteret så svagt. Ved at indbyde KJ har DDR på forhånd favoriseret den anden part.

  Kommentar by Binee — 10. august 2012 @ 00:25

 49. “Hun har bidraget til polariseringen i befolkningen og dermed skabt et stort skel mellem danskerne. Og så har hun været med til at nedbryde de normale danske værdier så som gæstfrihed, medmenneskelighed og almene kristne værdier og udskiftet dem med fremmedangst og kontrol,” siger Sognepræst Bodil Hindsholm Hansen.

  “..gæstfrihed, medmenneskelighed og almene kristne værdier…” Ja, den humanistiske gæstfrihed som dækker hele jorden. Specielt i Asien Afrika og Mellemøsten. Så indvandrerne elsker naturligvis medmenneskelighed og kristne værdier. Det er derfor, der i de kommende år bliver lukket millioner ind i Europa fra Afrika og Tyrkiet, hvorfra en stor del naturligvis straks vil søge til Danmark, hvor den kristne næstekærlighed florerer, og landet flyder med mælk og honning. Så fremtiden tegner lys.

  Så hvis Pia ikke havde sat skel mellem danskerne, – dvs. havde åbnet menneskers øjnene for fremtidens kulturelle mareridt – så havde der være flere indvandrere i Danmark.For et dårligt billede af Danmark som indvandrerland gør, at mange indvandrere søger andre græsgange.

  Og hvis gæsterne havde været almindelige indvandrere som fx polakker, ungarere og Vietnamesere var der ingen der havde løftet en finger.

  Vesteuropa vil i fremtiden med stor sandsynlighed bryde sammen under den massive indvandring fra de muslimske lande. Så op i røven med hvad den slags hjernedøde humanister mener. Det er kun anstændige politikere, som ikke sidder på hænderne, medens deres land og kultur brydes ned.

  Og der kommer naturligvis flere af den slags politikere ad åre, men det tager lang tid. Først når den sociale orden er brudt helt sammen, byer overtaget af vore kulturberigere , samtidig med at vold og kriminalitet har spredt sig overalt. Og det vil ske, skulle jeg hilse og sige. Så vi må håbe, at vor sognepræst ikke har børn.

  Så lad bare humanisterne skæppe op. Fremtiden vil retfærdiggøre Pia Kjærsgaards politiske virke. Tak til Pia herfra.

  Kommentar by Machiavelli — 10. august 2012 @ 04:16

 50. LFPC

  De vil være vel nok snarere blive lavet på et kommunistisk kooperativ. Dog med maskiner, da jeg tvivler på, at de klejne og splejsede blegfise, har kræfterne til at løfte en smedehammer mere end et par gange!

  Machiavelli

  Jeg, for mit eget vedkommende, håber, at dhimmislamisterne, godhedspsykopaterne og -sadisterne, som har lukket pestislamrotterne ind i Vesten, kun har/får døtre, eller drenge med hypermobile håndled, for sådanne, ved vi jo godt, hvad der vil ske med i fremtiden.
  Margrethe Bøssesvineslagter/Englemager/Pestmager/Værnemager har jo heldigvis tre døtre, og Blodrøde Mor Helle, to, så de har noget at glæde sig til.

  Kommentar by anonym — 10. august 2012 @ 05:58

 51. Jeg håber det bedste for DF fremover med den nye formand. DF skal dog langt længere frem i skoene i værdidebatten.

  DF har været underligt fraværende i sommerens debat om den religiøse handling; i en guds navn at skære i drengebabyers kønsdele. Det er uklædeligt forfængeligt at tro at guder kan bestikkes med et stykke babyforhud. Og hvorfor skal det lige gå ud over umyndige børn, som ikke kan spørges til råds? Det duer ikke. Det bør laves om.

  Det er okay at nogen tror, men at skære i mennesker på den unødvendige måde, må udsættes til den enkelte er myndig. Og så kan det enkelte menneske spørges ad, om det ønsker at ofre et stykke kønsdel for at kunne være en del af en religiøs flok.

  Og så må DF frem i skoene når det gælder religiøs tildækning/usynliggørelse af kvinder f.eks. via tørklæde og burka.

  Forleden oplevede jeg endnu en butik med sharia uniformeret ekspedient. Det er ikke et sjældent syn mere i Danmark. Langt fra. Sharia hører dog ikke til i Danmark. Islam er ikke tolerant og rummelig. I så fald skulle kvinder ikke usynliggøres og uniformeres på den måde. Islam har et kæmpe problem.

  Og nu vil DR til at sende ramadan fest på TV. Mine (og mange, mange andres) licenspenge går til at missionere for sharia og den såkaldte profet muhammed der var gift med en lille pige m.m., og mission for koranen, hvor der 347 gange står, at alle, der ikke tror på islam er vantro, og at de der forlader islam og de der er homoseksuelle skal straffes, og så er det i koranen at jøder kaldes for svin og aber etc. etc. Det er en slem omgang p.. Og endelig så tåler islam ikke kritik. Det ses bl.a. på den måde islamkritikere behandles på i hele Europa.

  Jeg håber, at DF formår at komme mere frem i skoene med værdidebat, nu da Pia K. bliver værdiordfører. Jeg kan dog godt have min tvivl, for DF er ved at blive en tak for taktisk og mainstream. Desværre. Der skal mere bid i partiet, synes jeg.

  Kommentar by Liva — 10. august 2012 @ 09:35

 52. Helt enig med Liva. DF skal træde mere i karakter.

  Kommentar by Machiavelli — 10. august 2012 @ 10:07

 53. Helt enig med Binee. En af de effektive og efterhånden meget brugte metoder til favorisering af multikult-globaliseringsfløjen er at vælge en mindre egnet til at varetage vores interesser på TV.

  I øvrigt mener jeg stort set hele vor fløj svigter. Vi har da heldigvis Morten Uhrskov, og en kvinde som Lone Nørgaard er også fast i kødet (nej, vi snakker ikke sex her), men mange af de gamle helte falmer altså en del som tiden går. Og de ny tøseborgerlige som har fået fast spalteplads i de store aviser, spærrer jo bare for bedre kræfter og er desuden for unge til for alvor at mene noget selv (Eva Selvsving kan eksempelvis ikke mene noget uden at støtte sig til gamle mænd i hver anden sætning)

  Kommentar by Kim Poulsen — 10. august 2012 @ 11:28

 54. Dagens papir BT bruger 1/4 side på historien. DDR beklager, de har skam spurgt til eventuel politisk aktivitet, men desværer misset at svaret var ja.

  Hmmm

  Det må jo så betyde at det er SOP hos DDR, at efterspørge de oplysninger. Men hvad så i alle de andre tilfælde, hvor de heller ikke oplyser det?

  Kommentar by Hans Und — 10. august 2012 @ 13:23

 55. @19 Du mener Pia Allerslev.

  Synd, hun plejer ellers at være rimeligt fornuftig.

  Kommentar by Bjovulf — 10. august 2012 @ 14:12

 56. test

  Kommentar by Bjovulf — 10. august 2012 @ 14:52

 57. Var der nogen her, der bemærkede, at DR naturligvis afsluttede Deadline om Pia Kjærsgaards afgang ( 8/8 2012 ) med lige “tilfældigvis” at vise et oldgammelt klip med hende som dommer i en svinesti i forbindelse med en konkurrence ved et dyrskue. Af alle de mulige 1000-vis af klip – mange af dem langt mere velegnede mht. lejligheden – , som man kunne have anvendt, så lykkedes det selvfølgelig netop at finde dette, så man lige kunne få Pia K. associeret med svin nok en gang.

  Mageløst! Det må sikkert have taget hele dagen, at finde lige nøjagtigt det klip, som passede så fantastisk godt til DRs
  fjendske, kulturradigale agenda over for Pia & DF.

  Kommentar by Bjovulf — 10. august 2012 @ 14:54

 58. dr dk / DR2 / deadline2230 / seudsendelser

  Kommentar by Bjovulf — 10. august 2012 @ 15:10

 59. Kommentar by Bjovulf — 10. august 2012 @

  Det kan jeg ikke se noget galt i. For mig at se er der intet i vejen med at blive vist sammen med grise i en svinesti. Det er en del af det danske landbrug, og Danmark er stadigvæk et landbrugsland – også. Ros til Pia K for også at vise interesse for den del af Danmark. Og det manglede da også bare.

  Kommentar by Liva — 10. august 2012 @ 17:59

 60. Nej, det er der da som sådan slet ikke noget galt i,
  men symbolikken og hensigten er jo helt klar. Det er
  langt fra første gang, at man fr DR – og Politiken ligeså –
  forsøger det ondskabsfulde trick med Pia, og man har
  sikkert more sig rigtigt meget på redaktionen over det
  “geniale” påfund såvel som i de virkelighedsfjerne,
  kulturradigale og venstreflippede kredse.

  Var der virkelig slet ikke andre her, der bed mærke
  i den afslutning og undrede sig, over at DR virkelig
  ville synke så dybt ved en stor politikers afgang?
  Men på den anden side så var det vel egentlig bare,
  hvad man kunne vente sig fra DR. Måske har klippet
  allerede ligget klar som en rafineret hævn fra de røde
  og de kulturradigale PK-tosser den dag, Pia meldte sin
  afgang som leder af DF – ligesom at det er kutyme på
  mange aviser, at have nekrologer over ældre kendte
  personer liggende klar på forhånd for alle tilfældes
  skyld? ;-)

  Gad vide, hvor længe danskerne vil blive ved med
  at betale tvangslicens til det propagandacirkus –
  og så endda med “eid”-sagen om DRs 1 uge (!) lange islam-
  propaganda på adskillige kanaler oven i købet.

  Skal det mon endda ligefrem til at være en tilbagevendene
  begivenhed hver 10. (?) måned? For så tror – og håber – jeg,
  at DR meget snart kommer til at løbe ind i ganske alvorlige financielle problemer.

  Kommentar by Bjovulf — 11. august 2012 @ 00:50

 61. Kommentar by Bjovulf — 11. august 2012 @ 00:50

  Jeg kan godt følge dig i det, du skriver. Og set i perspektiv med at DR netop nu laver islamfest i DR radio og i koncerthus, så er det da tankevækkende. DR fejrer massivt islam, hvor gris er noget svineri.

  Kommentar by Liva — 11. august 2012 @ 10:21

 62. Hvor er det både dumt og ynkeligt at høre hele “anstændigheden” kamp-svine Pia til med beskidte gloser og det mest vulgære billede sprog , fordi HUN bruger en uanstændig “tone” …..

  Nu har det aldrig været “tonen” , men holdningerne venstrefløjserne ikke har kunne tolererer . Den “uanstændige tone” er og har altid været venstrefløjens .

  Hvem husker ikke tonen venstrefløjen brugte under VKO ? Efter det er blevet de borgelige der er kommet i opposition er debat tonen markant ændret.

  Kommentar by Aglet Xander — 11. august 2012 @ 17:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper