9. august 2012

Højrøstet mand med dåseøl blandt Vejlegård-støttere – Utallige revolutionære kommunister i 3F-demo

Da de autonome fra København ikke deltog, så forløb lørdagens to demonstrationer for og imod Restaurant Vejlegården stille og roligt. Fagbladet 3F fortæller dog, at en mand der støttede Vejlegården røg i detentionen da han optrådte ‘truende og højrøstet’. Hvis politiet mod forventning skulle holde denne linie, så vil der ske masseanholdelser næste gang de den yderste venstrefløj indkalder til moddemonstration.

På nettets overdrev fortælles det, at den anholdte er ‘formodet nynazist’, og selvom det virker som en paradoks at en national-socialist skulle støtte en iransk indvandrer mod forsvarere af ‘den danske model’, så kan det vel ikke helt udelukkes.

Hvordan ser en formodet nynazist ud? Tja, på det eneste foto jeg kan finde af personen står han med en dåse-elefantøl, hvor demonstrationens øvrige deltagere har fadøl i plastikkrus. Sammen med sin ret så tattoverede ven skiller de sig ud fra mængden. De kan kun have været der i få minutter – stort set ingen har set dem.

“Eneste batalje var efter demonstrationen, hvor en af Vejlegårdens støtter blev truende og højrøstet. Politiet oplyser, at han måtte i detentionen i Vejle og dampe af.” (Fagbladet 3F, 4. august 2012)

Jeg har undersøgt sagen lidt. Det viser sig at manden blev anholdt efter demonstrationen et stykke fra Vejlegården, da han i sin beruselse tiltrak politiets opmærksomhed. Han blev ifølge Østjyllands Politi udelukkende anholdt, fordi han nægtede at oplyse sit navn.

Hvad siger hans tilstedeværelse om Restaurant Vejlegården? – noget nær intet. For at få proportionerne på plads, kan man vende det om, og se hvorvidt der deltog politiske ekstremister i 3F-demonstrationen. To af de arrangerende ‘græsrødder’ er medlem af kommunistiske Enhedslisten, og selvom det er ekstremt nok i sig selv, så må gennemgangen af tilstedeværende organisationer koncentrere sig om ekstremister til venstre for de parlamentariske kommunister.

“Derfor er det nødvendigt at gennemføre en revolution – i betydningen et gennemgribende systemskifte, hvor en mobiliseret og velorganiseret arbejderklasse og dens allierede fratager den herskende klasse de enorme magtmidler, den reelt bestyrer i dag. Konkret drejer det sig… også om at erstatte centrale dele af statsapparatet med nye folkemagtsorganer. Frem for alt opløsning af politiet og militæret, der gang på gang har vist sig som kapitalmagtens sidste, alt for effektive, allierede. Et socialistisk samfund kan ikke bare »overtage« den nuværende stat…” (Enhedslisten, Principprogram)

Til 3F’s demonstration deltog en større gruppe unge i orange trøjer. De kalder sig Fremtidsfighters, og selvom de ikke skilter med det, så er det en organisation domineret af revolutionære fra Socialistisk UngdomsFront. Mindst 10 SUF’ere deltog som fremtidskrigere. Herudover deltog mindst 10 SUF’ere fra diverse lokalafdelinger, de fleste i jakkesæt, da de optrådte med en sketch om fæle kapitalister. Fra Anne Hegelund… til Yonatan Ungermann Goldshtein.

(Fremtidsfighters, Socialistisk UngdomsFront)

“Socialistisk UngdomsFront slås for et andet system. … Vi vil afskaffe klassedelingen. I stedet skal der skabes et reelt demokratisk, socialt og økologisk samfund. Et socialistisk samfund. Det forudsætter en total afskaffelse af kapitalmagten – derfor er Socialistisk UngdomsFront en revolutionær organisation.” (Socialistisk UngdomsFront, Minimumsprogram)

Derudover var der også enkeltpersoner tilstede fra diverse kommunistiske forgreninger. Eksempelvis et par trotskister fra Internationale Socialister, der næsten er fast inventar ved venstreorienterede arrangementer.

“I IS/U tror vi ikke på at det kapitalistiske system kan lappes – problemerne skyldes ikke fejl eller dumme politikere – men at et lille mindretal sidder på den økonomiske magt og reelt bestemmer over samfundet, hvem der skal fyres, hvad der skal produceres, hvor mange der skal være i klasserne og hvad vi skal lære, etc. Derfor skal hele systemet afskaffes og erstattes af et socialistisk samfund.” (Internationale Socialister, Her står Internationale Socialister/ISU)

Anarkisterne var også tilstede, herunder nogle stykker fra Libertære Socialister (en enkelt der tidligere havde relation til Rød Ungdom), og en enkelt der støtter Anarkistisk Initiativ. Afskaf staten, men tving folk ind i 3F.

(Århus-autonom med banner for Libertære Socialister)

“Vi kæmper for et samfund uden stat, hvor magten ikke er overladt til en politisk og økonomisk elite. Det er et samfund hvor stat og centralisme er erstattet af en føderalistisk og direkte demokratisk rådsstruktur… LS er revolutionære, fordi de nuværende magthavere – både de økonomiske og de politiske – aldrig vil give magten og rigdommen fra sig frivilligt.” (Libertære Socialister, Hvem er LS?)

Adskillige havde i dagens anledning iført sig kommunistiske symboler, ikke bare den klassiske Che Guevara, men også røde stjerner og hammer & segl. En enkelt var iført en trøje påtrykt Danmarks Kommunistiske Parti, flere havde trøje fra Kommunistisk Parti i Danmark. De sidste var ligesom de anarkistiske rådskommunister i Libertære Socialister også tilstede med banner.

(Diverse kommunister)

En fotograf med tilknytning til Researchgruppen Redox og Projekt Antifa, organ for erklærede militante Antifascistisk Aktion var også tilstede. Han sludrede lidt med en fremtidskriger, kortere er afstanden ikke.

Skal jeg nævne et navn, der illustrerer hvor langt ude til venstre 3F-støtterne også var, så må det være Henning Jacobsen. Aktivt medlem af Nordkorea-fraktionen Venskabsforeningen Danmark/DDF Korea, der er en tand for dedikerede, selv for Enhedslisten. Foreningen blev landskendt tilbage i 2006, da et dokumentarhold forevigede deres pilgrimsrejse til Kim il-Sungs Nordkorea. Siden fulgte flere rejser til idealsamfundet – et land der ikke har problemer med frie fagforeninger.

(Henning Jacobsen til 3F-demonstration mod frie fagforeninger, 4. august 2012)

“Foreningens formål er at arbejde for… Udbredelse af kendskabet til Koreas Arbejderpartis politiske synspunkter.” (Venskabsforeningen Danmark/DDF Korea, Vedtægter)

(Henning Jacobsen i En forening i Modvind, 2006; Youtube)

Oploadet Kl. 11:12 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/39324/trackback

25 Comments »

 1. Som vi vist skrev i en anden tråd, så er der jo ingen af de omrejsende pap-aktivister der nogensinde har rørt en finger. Langt de fleste er sandsynligvis stats-professionelle (læs: på overførelsesindkomst) aktivister.

  Pøbelmentalitet når det er værst.

  Kommentar by Tolder — 9. august 2012 @ 12:58

 2. Hej Kim.

  Jeg skriver kommentaren her, i håb om at få afklaret lidt om “nynazisten” – ham med elefantbajeren.
  Da jeg bor i Vejle er jeg så heldig at vide, hvem han er, og også at han er ikke politisk engageret overhovedet, og har vist aldrig været det.
  Flere gange har jeg siddet og drukket en øl eller to med manden, og han er i grunden rar og venlig, selvom han for år tilbage godt kunne blive hidsig.

  Hans navn er Jacob og han er som sagt ikke politisk aktiv. Af hensyn til hans privat livs fred, vil jeg ikke oplyse så meget om ham.

  Jeg er naturligvis klar over, at jeg som kilde ikke er gyldig, som sådan, men i det mindste er der vel et par her, der vil lytte og forstå.

  Mvh.

  Kommentar by Jacob — 9. august 2012 @ 13:38

 3. Tolder har ret.

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2012 @ 13:51

 4. Forhåbentlig har de ikke bare stået udenfor, men har gået ind og fået noget ædelse og drikkelse for og støtte dem.
  Og hvis de ikke har fået leveret madvarer i lang tid, må man lige omkring nærbutikken og købe forsyninger.

  Kommentar by xenofob — 9. august 2012 @ 16:49

 5. Det kunne være interessant med en IQ undersøgelse af den og andre pøbler på march.

  Der kan være to grunde til at deltage. 1. man er dum. 2. man udnytter de dumme til at opnå noget.

  Kommentar by Tom — 9. august 2012 @ 17:17

 6. @Jacob “Jeg er naturligvis klar over, at jeg som kilde ikke er gyldig, som sådan, men i det mindste er der vel et par her, der vil lytte og forstå.”

  Hørt, og tak!

  Vores politiske modstanderes vedvarende brug af løgn og svindel viser hvor svage de i virkeligheden er. De er nødt til hele tiden at støtte sig til de mest skumle propagandistiske metoder, mens vi kan nøjes med at referere til fakta. 3F graver sin egen grav, og lader sine medlemmer være gidsel i et ideologisk spil. Fagforeningsregimet afspejler nogenlund hvordan det går til i EU-toppen. Ingen hensyn til folket / medlemmerne, men desto mere til nogle karrierebevidste ideologers forskruede opfattelse af virkeligheden.

  Kommentar by Balder — 9. august 2012 @ 17:21

 7. Jeg begynder at forstå hvorfor så mange melder sig ud af 3F.
  Hvis den samling stratenrøvere, er repræsentant for danske arbejdere, så står det sløjt til! En ting kan alle disse venstrefløjs fraktioner blive enige om og det er at råbe: Solidaritet! Problemet er at jeg overhovedet ikke har lyst til at være solidariske med dem! Den såkaldte solidariske løsning, er ikke noget som helst andet end gruppe egoisme! Eller frit efter Søren Kirkegaard solidaritet er når egoismen bliver social!

  Kommentar by Robert R — 9. august 2012 @ 17:30

 8. Et godt og meget vigtigt spørgsmål bliver rejst her. Hvem er det egentlig, 3F er solidarisk med, når de råber SOLIDARITET? Skal 3F have nogen som helst eksistensberettigelse over andre fagbevægelser, burde svaret være indlæsende. Men det er det ikke. Det kan f.eks. ikke være de danske arbejdstagere, 3F er solidarisk med, for ingen fagforening har i samme grad været med til at forringe danske arbejdstageres vilkår som denne EU-liderlige pressionsgruppe.

  Kommentar by Arne Torp — 9. august 2012 @ 18:17

 9. Ovenover mente jeg selvfølgelig “indlysende” i stedet for “indlæsende”. Hvilket burde være indlæs… indlysende!

  Kommentar by Arne Torp — 9. august 2012 @ 18:19

 10. Nu har jeg endeligt fundet ud af, hvad 3F står for: Frederiksens Fascistiske Fagforening som forøvrigt er medlem af Cosa LO.

  Kommentar by Don Poul Erik — 9. august 2012 @ 20:17

 11. En lille tilføjelse: Den anholdtes “ret så tattoverede ven” er Sune fra Fredericia. Han er blandt andet aktiv i noget så farligt og nynazistisk som en kampagne mod milde straffe for drab på børn.

  Kommentar by Sønderjyden — 9. august 2012 @ 20:40

 12. Henning Jacobsen lyder som et virkeligt sympatisk menneske.

  Jeg er overbevist om, at han kan en hel masse gode fortællinger om, hvor smukt og menneskevenligt, der er i Nordkorea, og hvordan alle nordkoreanere frit kan vælge fagforening osv.

  Hvorfor mon han ikke har magt, som han har agt?

  Jeg gætter vildt: Måske er det ikke alle danskere, der ønsker nordkoreanske forhold?

  Gad i øvrigt vide (gider ikke selv at undersøge det) hvor mange medlemmer, der er i Dansk/DDR Nordkorea? Gætter vildt igen: Ca. 200 max.

  Hov, for nogle dage siden bad Nordkorea, helt usædvanligt, verdenssamfundet, som landet ellers foragter, om fødevarehjælp efter oversvømmelser osv.
  Virkeligheden kommer sent til nogle, Henning Jacobsen vil nok være en af de mindst overbeviselige.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. august 2012 @ 22:43

 13. OT Kim, jeg har vist et par næsten identiske indlæg angående
  gårsdagens Deadline på DR2 hængende i spam-filtret?

  Det sidste af de to indlæg er vist det “bedste” ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 9. august 2012 @ 22:51

 14. Det er altså i Off Topic-tråden ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 9. august 2012 @ 22:56

 15. Henning Jacobsen er også medlem af DKP (se ca. 7 min. inde i videoen).

  Kommentar by Daniel Carlsen — 9. august 2012 @ 23:40

 16. Breaking news:

  Højreekstrem, europæisk bølge rammer fredeligt chikanerende blokadevagter.

  Der meldes om indtil flere mulige ofre for posttraumatisk stresssyndrom blandt lighedens frontkæmpere, da en hvid mand idag drak øl, og opførte sig tåbeligt usamarbejdsvillig i sit møde med politiet, et stykke væk fra 3F’s retfærdige udøvelse af sand solidaritet. “De skræmmende begivenheder i forbindelse med den igangværende kamp for Fællesskabet, er endnu et eksempel på den højrefascistisk vækkelse som Europa oplever i disse år.” udtaler Poul Erik Skov Christenen og han bakkes op af en førende ekspert i socioøkonomisk samfundsrelativisme fra Ålborg Universitet, Papaya Møgild Rodriguez*: “Restaurant Vejlegården skaber med deres opdeling af ‘dem’ og ‘os’ en polarisering, der reelt er en manifestation af fascistoid ulighedstænkning. I stedet for at være en del af Fællesskabet, udøver Vejlegården, med den ekskluderende uvilje mod mangfoldighed, en apartheid-lignende ‘danskhed’, der i sidste ende vil føre til noget, vi allerede har set for 70-80 år siden.”

  3F oplyser, at de har oprettet et akut-team med både psykologisk førstehjælp, og senere opfølgende tanke- og meningskontrolterapi, da forbundet forventer lignende voldsomme begivenheder i kommende konflikter. Ifølge 3F’s kommunikationsansvarlige ‘Bjarne’ er medlemmerne positive over for tiltaget, men rejser samtidig forhandlingkrav om risikotillæg i forbindelse med kampen for absolut lighed.

  * Papaya er egentlig kun igang med andet år på RUC, men hun har de rigtige meninger, så hun er faktisk ekspert.

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. august 2012 @ 00:32

 17. Nåh nej, hun var jo fra Ålborg :-\

  Hva’ faen! Hun findes ikke i virkeligheden – heldigvis :-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. august 2012 @ 00:35

 18. Smukt og gennemresearchet arbejde Kim!

  Jeg troede ellers Socialdemokraterne var imod kommunismen, men dette viser jo åbenbart noget andet.

  Kommentar by anonym — 10. august 2012 @ 06:05

 19. @Jacob, tak for de pæne og sande ord (som jeg ser mig selv) om mig og infoen i går om at jeg var nævnt herinde :)

  Til alle andre:

  1. Jeg gik ikke hurtig, jeg flyttede mig bare fra de hjernedøde kommunister efter at jeg havde råbt over til dem at vi kunne mødes ude på vejen hvis vi skulle snakke sån`et sprog EFTER de stod og kaldte mig og min ven for polske ludere og alt muligt pis.

  2. Stod faktisk lidt derfra hvor billedet er taget og drak nogle fadøl inden vi satte os indenfor og fik “et par” øl mere

  3. Jeg var i byen til søndag morgen så har ikke været anholdt

  4. Det var en guldtuborg og ikke en elefant ;D

  Kommentar by Jacob — 11. august 2012 @ 10:06

 20. @Balder : Selv tak, er kun glad for at der er nogle, der lytter. Men du har fuldstændig ret, og det ses tydeligt og gang på gang, at de er nødt til at lyve om stort set alt.
  Det er også en af grundene til at der er så mange nazister i Danmark, for er man modstander af f.eks. 3F og deres metoder, så er man pr. automatik nazist.

  @Jacob : Min navnebror. Det må have været skæbnen at jeg lige skulle rende i dig her den anden dag i Føtex, så du kunne blive opdateret med, hvordan du bliver hængt ud af 3F, og det er kun fair at du får en chance, som nu, til at fortælle sandheden. :)

  Kommentar by Jacob — 11. august 2012 @ 14:21

 21. Hvis det kommunistiske 3f ikke kan finde ud af, at der faktisk er mange lønmodtager der ikke gider betale over tusinde af kroner om måneden, for at berige de i million klassen årligt aflønnede pamper og deres million tilskud til det kommunistiske aSocialdemokrat pamper party, så tro mig, så kan 3f glæde sig over i fremtiden at medlemsnavne som Hansen, Jensen, Pedersen og andre etniske danske navne forsvinder fra deres medlemslister, undtagen dem som er mafia truet tvangs medlemmer og erstattes med de berigende muhammed navne, som på bedste integrationsvis forstår at melde sig ind i fagforeningen, arbejde sort i pizzeriaet, kiosken, fup rengøringsfirmaerne osv for efter 1 år at overgå fra kontanthjælpen til arbejdsløsheds udbetalingen.
  Så moské 3f skulle skifte navn til 3´verdens fuskers fagforening.
  Samtidig kunne 3´verdens fusker fagforening så tjene en masse penge på at fører retsager imod private virksomheder og staten hvis de kommer til at krænke 3´verdens muhammedanerne og ikke stiller bederum, halalmad, ramadan gratis spisepauser efter solnedgang, automatisk racisme anklage hvis en sækkeklædt analfabet ikke dansktalende muhammed kone ikke får job som informations chef, korrektions læser på et videnskabeligt tidsskrift, telefon sælger, frisør elev osv
  Jo jo, nu skal de sure kommende 3´verdens f ikke være så kede af det, der er mange penge at hente i integrations industrien, tænk hvor mange frafaldne vantro 3f medlemmer de kan sagsøge og få fyret for uvidende racistisk krænkelse, hvis bare en 3´verdens fusker medlem råber op om krænkelse og straks er den uvidende vantro uden job og en ny 3´verdens muhammedborger på plads i den afviste/fyrede vantros stilling.
  Nu er der nok nogle naive godtroende borger, der sikkert syntes dette scenarie er for langt ude, men nej, tro mig dette vil blive virkelighed inden for få år. Ingen troede mig, da jeg for 20 år siden advarede mod muhammed invasionen og fortalte hvordan vi vantro ville blive jagtet, fordrevet fra bolig områder og kvindernes frihed til at gå uantastet på gaderne om natten, ja sågar om dagen, ville blive et problem.
  Så tro mig, de fede pamper 3f vil overgå til integrations industrien og tjene fedt på forfølgelsen af vantro arbejdsgiver og lønmodtager.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 11. august 2012 @ 15:09

 22. Jacob du kan som den omtalte i M3fiaens blad forlange en berigtigelse evt. via pressenævnet.

  1. skriv til bladet og forlang berigtigelsen. Husk at gøre opmærksom på OG dokumentere, at du efterfølgende blev identificeret via sociale medier. (Det gør de næppe, derfor videre til 2)

  2. klag til pressenævnet. De regler, der er overtrådt er især A 3 og A 7. http://www.pressenaevnet.dk/Love-og-regler/Regler-for-god-presseskik.aspx

  Kommentar by Hans Und — 11. august 2012 @ 17:25

 23. -> Hans Und

  Nu kender jeg ikke de præcise juridiske termer, men mon ikke det er sådan, at Østjyllands Politi fortæller medierne at en mand blev anholdt – hvor manden mere ser det mere som ‘tilbageholdelse’. Kortvarig nedkøling i detentionen, og ingen sigtelse – tror det er normal procedure.

  Kommentar by Kim Møller — 11. august 2012 @ 19:29

 24. Kim jeg tar’ #19 for gode vare… Og skulle det være forkert så er der næppe noget forgjort.

  Jeg er med på pro et contro og de personlige grunde, der kan være til ikke at benytte klage muligheder som eksempelvis pressenævnet. Men men.

  Selv når og hvis vi vil skælde ud over at det alligevel ikke nytter, pga vores forkerte politiske holdninger, så ville det være rart at kunne henvise til nogle sager…

  Kommentar by Hans Und — 12. august 2012 @ 23:36

 25. -> Hans Und

  Det kunne man sige, men synes ikke det er væsentligt her.

  Jeg har identiten på begge to, og at dømme efter deres Facebook-profil er de ikke nazister eller noget der ligner. Den ene er aktiv i arbejde for hjemløse…

  Kommentar by Kim Møller — 12. august 2012 @ 23:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper