12. august 2012

10-20 indvandrere overfalder to mænd med kniv på parkeringsplads i Slagelse – forvekslet med rockere

Politiet eftersøger ifølge Ekstra Bladet en “en gruppe unge med anden etnisk baggrund end dansk”. Fra BT – To mænd forvekslet med rockere – stukket flere gange med kniv.

“En gruppe på mellem 10 og 20 unge overfaldt lørdag aften to mænd på en parkeringsplads på Sønder Stationsvej i Slagelse. Politiet mener, at mændene blev overfaldet, fordi de unge har forvekslet dem med nogle rockere. … Værst gik det ud over en 34-årig mand fra Slagelse-kanten, der blev stukket flere gange med kniv i ballen og i låret. Hans 39-årige kammerat, der kommer fra Ringsted, blev slået og sparket.”

(Drønnerten, tidl. Havhesten, hvor 36-årige Henrik Pedersen blev myrdet; Uriasposten)

Oploadet Kl. 02:09 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/39415/trackback

11 Comments »

 1. Det er jo bare de sædvanlige buddhister af oprindelig sydamerikansk oprindelse! The usual prospects/suspects med andre ord.
  Og hvad Slagelse angår, er den også efterhånden én stor rotterede.

  Kommentar by anonym — 12. august 2012 @ 06:12

 2. Ang. drabet på Henrik Pedersen, så har politiet for nylig varetægtsfængslet en person:

  http://e kstrabladet.dk/112/article1803379.ece

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. august 2012 @ 10:31

 3. Det er sket en del gange efterhånden. At nogle MSM journalister kalder overfald på danskere for uheld, fordi danskerne angiveligt lignede rockere. Men hvis det er nogen, der overfaldes og de ikke har dansk baggrund, så skrives der om det i nogle MSM, at det er racistisk motiverede overfald..

  Kommentar by Liva — 12. august 2012 @ 10:32

 4. TV2 News har den klassiske udlægning om, at de to overfaldsofre var “på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt”. NEJ! Det er perkerne der er på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. august 2012 @ 10:37

 5. Ikke bare journalister er ude med at sådanne overfald er uheld. Det er også set flere gange at politiet hurtigt mener at det drejer sig om uheld.

  Kommentar by Liva — 12. august 2012 @ 10:38

 6. MSM og politiet for den sags skyld, giver en gruppe udlændingene retten til at definere hvem der er rocker og hvem der ikke er rocker, og tilsyneladende er det i orden at stikke en rocker ned.

  Jeg håber at politiet strammer sig an og fanger det selvbestaltede rocker-politi der mener sig berettiget til at stikke rockere ned.

  Det er nøjagtigt den samme tankegang der ligger til grund for de røde svins voldspsykopater der afpatruljere demonstrationer der ikke er sanktioneret af venstrefløjen.

  Kommentar by Santor — 12. august 2012 @ 11:07

 7. @3 Liva
  Jeg mangler bare en forklaring på, hvordan “uheldet” kan medføre en bevidst ulovlig kniv kan havne i en tatoveret vantro krop ?
  Er den forkert lignende tatoveret “faldet” ind i den ulovlige kniv ?
  Hvordan skal dette overfald…øh, “uheld” rent faktisk tolkes ?
  Er de utildækkede tatoverede selv skyld i de mullah-selvbestaltede-kontrol afretter jihadkrigers definition af hvordan vantro skal se ud ?
  Burde de vantro tatoverede have tildækket deres provokerende hår….øh, tatoveringer, af hensyn til integrationen af islamisk menneskesyn!
  Hvordan kan det lade sig gøre, at denne islamiske vantro forfølgelse ikke registreres som had-crime ?
  Nej, var det “bare” et forkert aflivning forsøg af forkert udseende vantro ?
  Altså, skal vi bare tro, at jihadkrigernes mislykkedes ulovlige kniv overfald bare var “drengestreger” og de utildækkede vantro tato-gutter selv er skyld i deres overfald, fordi de ikke forstår de signaler deres tatoveringer sender til de rene udryddelses vantro kriger, de MÅ altså forstå at tildække sig, ellers er de globalt set!! selv skyld i deres overfald, med venlig hilsen senior forsker dhimmie karen helvedweg Lorst …..

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 12. august 2012 @ 11:39

 8. Politiet bør nok snart lære, at muslimer sjældent har et motiv til deres voldsforbrydelser. Det ligger i deres opdragelser og i deres ideologi, som de har dyrket gennem 1400 år. Samme ideologi har skaffet dens tilhængere en lavere intelligenskvotient, da selvstændig tænkning ikke er noget koranen tolererer. Mord vold krig og degradering af kvinder til dyr er islams særkender.

  Kommentar by Nielsen — 12. august 2012 @ 12:22

 9. Ja vi er derude hvor dele af sjovnalist-korpset, nærmest bagatelliserer disse overfald, så længe de blot er imod rockere eller nogle der ligner rockere. Så langt er ude er vi kommet.
  Pacificerer folk følelsesmæssigt, så selv denne her slags overfald glider lettere ned. Det samme har vi set ifm borgerkrigen i Syrien.
  Jihad-oprørerne der tæller alverdens islamistiske terroristgrupper, kan kun glide ned, når man undlader at vise deres barbari, bringer hovedsagligt reportager om overgreb og massakrer imod disse oprørere, og så i øvrigt behændigt undgår at lade folk selv tage stilling, men istedet for præsenterer bestemte hændelser på måder, hvor man har et bestemt udgangspunkt, nemlig at vække hvis ikke sympati, så undgå at vække foragt og fordømmelse.

  Det er hjernevask/propaganda på et forholdsvist højt plan. Kig bare på ritzaus såkaldte nyheds-telegrammer. Igen taler vi om propaganda i bedste kommunistisk stil, hvor man forsøger at manipulere og styre befolkningens følelser og holdninger ift visse emner.
  De burde skamme sig at bestemme hvad folk skal mene. Lad folk selv tage stilling, vis alle de makabre detaljer, og lad så være med at forsøge at dreje en artikel over i en bestemt følelsesmæssig retning. Det er stærk manipulation. Folk kan GODT selv tage stilling og vurdere.

  Kommentar by Endnu en vantro — 12. august 2012 @ 13:19

 10. Hvordan ville det lyde såfremt 2 indvandrere var blevet overfaldet af etnisk danske borgere?

  1. Racistisk motiveret overfald.

  2. Forvekslet med indvandrerbandemedlemmer.

  Kommentar by tusmørke — 12. august 2012 @ 19:28

 11. De danske gader og stræder må gøres mere sikre. Det gøres bl.a. ved at udvise de kriminelle udlændinge, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by Jørgen — 13. august 2012 @ 07:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper