24. august 2012

Ikke-offentliggjort rapport: “De har en anden opfattelse af demokrati… og hvordan man omgås hinanden”

Kommunen har ikke sendt indvandrere til ledige lejligheder i Vollsmose siden 1999, men problemerne fortsætter, og det i en grad så politiet mener det er en succes i sig selv, at omfanget af “vold og trusler er stort set uændret” siden 2009. Ekstra Bladet har fået fingrene i en ikke-offentligt rapport – Beboere i Vollsmose tør ikke sladre.

“I rapporten står der blandt andet:

Det er et gennemgående og meget markant udsagn, at beboerne ikke vil gå til politiet, hvis de oplever noget kriminelt. De er bange for, at det får repressalier for dem, hvis uromagerne opdager, hvem der har sladret.’

Beboerne har i samme åndedrag forklaret, at der ligger en form for usagt aftale, eller trussel om man vil, om, at man ikke sladrer til eksempelvis politiet. … Beboerne i Vollsmose beskriver endvidere i rapporten, at deres tryghedsoplevelse er præget af de mange unge, som ofte virker skræmmende. Det skyldes i de fleste tilfælde, at de kommer med mange ubehagelige tilråb. En beboer har blandt andet fortalt, at hun ikke tør gå ud efter kl. 19 om aftenen, fordi de unge virker truende.

– Den manglende tryghed hænger nok sammen med, at der er nogle i Vollsmose, der lever i en form for parallelsamfund. De har en anden opfattelse af demokrati, spilleregler, love, og af hvordan man omgås hinanden, siger Jimmy Streit.”

(Vollsmose, cirka 1940)

“… da nye kort blev tegnet over området sidst i 1700-tallet, var det tit tyskere, der udførte arbejdet. På tysk hedder ulv Wolf, og på de gamle kort står der ‘Wolfs mose’, som fordanskedes til Vollsmose – altså ‘Ulvemose’. Der levede ulve dernede indtil udryddelsen 1813.” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 19:14 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/39923/trackback

30 Comments »

 1. Ergo er vi nødt til at beskytte dem, der bruger dansk lov – og straffe dem, der håndhæver andre love end de danske.

  “Anden opfattelse af demokrati” må være en skrivefejl. “Ingen opfattelse” forekommer mere præcist.

  Men ordet ‘demokrati’ er fejlplaceret. Det her handler om individets ukrænkelige rettigheder, ikke om demokrati. Jimmi Streit kunne med fordel gøre mere ud af dette vigtige emne.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 24. august 2012 @ 20:09

 2. Ulvene er vendt tilbage.

  Kommentar by machiavelli — 24. august 2012 @ 20:14

 3. Se også http://kortlink.dk/bc8n om samme emne.

  Kommentar by Jan Christensen — 24. august 2012 @ 20:25

 4. Vi ser alt for få lækager fra menige politibetjente. Rigtig mange må have adgang til materiale der vil få al udenomssnakken til at forstumme, f. eks. billeder af anholdte. Det er én ting at læse om overkriminalitet hos arabere og somaliere, en hel anden hvis man så forbryderkartoteket og hvem der fyldte op der. Det må være muligt for whistleblowers at lække den slags uden at det kan spores.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 24. august 2012 @ 21:06

 5. […] Når der sker noget kriminelt i Vollsmose, så drejer folk hovedet og går den modsatte vej, “Jeg har ikke set noget”. Man er bange, for vidner du, hjælper du ofret, eller sladrer du til politiet, så skal du skynde dig at flytte. For du vil være jaget vildt.Jeg har selv overværet to somaliere overfalde en ældre mand. Jeg vendte om og gik. Hvorfor? Havde jeg hjulpet den ældre mand, havde jeg fået tæsk, havde jeg ringet efter politiet, ville de jagte mig indtil jeg flyttede, for de så mig godt. De fleste beboere i Vollsmose holder sig for sig selv og vil ikke blandes ind i noget, med MEGET god grund. Alle er bange. Eller rettere, alle som ikke er en del af det kriminelle miljø herude, er bange. Hvor er mit Danmark? ( Beboere i Vollsmose tør ikke sladre.) […]

  Pingback by Beboer i Vollsmose: “Hvor er mit Danmark?” « Snaphanen — 24. august 2012 @ 21:17

 6. Det er vigtigt at dette mafiavælde udryddes inden det gror fast. Ellers bliver Danmark lige så utrygt som Syditalien, hvor mange af menneskene sjovt nok minder om dem fra den anden side af vandet.

  Hvad med at fejre 200-årsdagen for udryddelsen af den oprindelige ulvepopulation med evakuering de derboende etniske danskere, indhegning af området og genudsættelse af firbenede ulve. De perkere, der ikke kan lide ulvene (de er jo en slags hunde), kan få en gratis enkeltbillet hjem til deres eller forfædrenes land – Problem solved.

  @4 Lars Findsen På Crack:
  Det skulle vel nok være muligt, Tor (anonymitetsnetværk) eksisterer og alle de politifolk, jeg har talt med privat, er godt trætte af perkerne

  Kommentar by XY — 24. august 2012 @ 21:34

 7. @pingback
  Det er en måde at få statistikken til at se bedre ud!
  Hvis du skræmmer folk til ikke at se noget, slet ikke sige noget og absolut ikke anmelde noget, så ser de ifølge politiraporten ud som om kriminaliteten er faldet!

  Kommentar by Robert R — 24. august 2012 @ 21:48

 8. Jeps, lad os få et police-leaks.org :-)

  Kommentar by Kim Poulsen — 24. august 2012 @ 23:04

 9. Det kan da ikke passe, for Anker “Tina Turner” Boye har da sagt at odense er en tryg by og deres undersøgelser viser det bare er et mindretal. Og jeg har aldrig hørt en socialist lyve…. Host host

  Kommentar by broholm (ordblind) — 25. august 2012 @ 01:42

 10. Ulvene er erstattet af sjakaler.

  Kommentar by skræp — 25. august 2012 @ 06:07

 11. jeg er ved at få et Stampe kompleks. Drømmer om sinken om natten og tænker på sinken, når jeg ser et gulvtæppe. Det sidste har fået mig til at overveje at gå til psykiater. Men det kan være, jeg kan få et råd af Uriaspostens intelligente læsere.

  Kommentar by machiavelli — 25. august 2012 @ 06:39

 12. @11 machiavelli:
  Tænk mest muligt på det, du vil have i dit liv og mindst muligt på det, du ikke vil have.
  Find balancen mellem at lukke affaldet ud og være i det, du ønsker. – Som med at spise og drikke versus skide og pisse :-)

  Kommentar by XY — 25. august 2012 @ 06:55

 13. LFPC

  Gert larsen, tidligere politibetjent og ditto Venstreborgmester i Bjergsted, han har nosserne til at sige tingene lige ud, så ham kunne de lære noget af. Både hos politiet, men især hos Venstre. Men der er jo selvfølgelig også politifolk (udover PET), som læser med her.

  Ellers så læs Hr. Snusks og min egen kommentar under Affaldshåndtering…. For der er masser af faktuelle oplysninger deri.

  XY

  Vi er kufr og dhimmier. Så tingene er som de altid har været.

  Machiavelli

  Så længe du ikke drømmer om toge og tunneller i sammenhæng med Zina Schlampe, så går det nok!!!!! Gnæk! Gnæk! Osv. Ellers så skal hun jo på barsel, så vi slipper for psykosækken. Et gulvtæppe kan jo også bruges til at pakke uønskede ting ind i!

  Kommentar by anonym — 25. august 2012 @ 06:58

 14. @ 13:
  Ja, det er da rart og betryggende at vide at PET afsætter resourcer til at overvåge alle disse højre ekstreme blogs … enhver Politiken læser ved jo at det er herfra truslen mod demokratiet kommer :(

  Kommentar by Jan — 25. august 2012 @ 07:22

 15. Tror at de er ligeglade med dansk politik og love.
  Her gælder kun æres komplekset. Og imam ord.
  Kan der betales for det. Kan der mægles med en imam. Ellers gælder koranens skrevne ord. (Eller i en anden rækkefølge)
  De vil sgu skide på dansk demokrati.

  Kommentar by Peter — 25. august 2012 @ 08:31

 16. http://rokokoposten.dk/2012/08/25/vollsmose-omdoebes-til-fredseng/

  Kommentar by xenofob — 25. august 2012 @ 10:18

 17. >3 Jan Christensen
  Interessant blog du har. Faldt over
  http://omnial.wordpress.com/2008/07/18/bringer-rønn-hornbechs-egen-opfindelse-hende-og-regeringen-til-fald/ som fortæller lidt om eurokraten Birthe Rønn, den “borgerlige” politiker.

  Kommentar by Nielsen — 25. august 2012 @ 10:26

 18. @6

  “alle de politifolk, jeg har talt med privat, er godt trætte af perkerne”

  Fra Politiets egen rekrutteringsside:

  Afsnit1:
  Det er vigtigt, at politiet afspejler samfundets sammensætning.
  Derfor ønsker vi både kvinder og mænd med dansk eller anden kulturel baggrund som ansøgere. Mangfoldighed indgår derfor som et væsentligt område i politiets overordnede personale- og ledelsespolitik.

  Afsnit2:
  Vi har konstateret, at forholdsvis flere ansøgere med anden kulturel baggrund end dansk ikke opfylder ansættelseskravene for at blive ansat i politistyrken. Vi kan ikke pege på nogen entydig forklaring på, hvorfor det er sådan.

  Afsnit3:
  Politiet har derfor iværksat forskellige initiativer for at tiltrække flere kvalificerede ansøgere med en anden kulturel baggrund end dansk.
  Af de forskellige tiltag kan nævnes, at du har mulighed for at møde politibetjente med anden kulturel baggrund end dansk ved jobinformationsmøder, uddannelsesmesser og lignende. Der er også i enkelte politikredse mulighed for et mentorforløb tilrettelagt efter dit behov, som kommende ansøger.

  Afsnit1: Den obligatoriske mangfoldighedsproklamation.

  Afsnit2: Hvordan kan man påstå at man ikke ved hvorfor etniske ansøgere er ukvalificerede ?
  Politielevsaspiranter skal igennem en række tests og det kan da ikke være noget problem at lægge resultaterne sammen af disse test og se hvor skoen trykker. Er det fordi de ikke kan svømme, er det fordi de ikke kan stave eller regne ? Naturligvis ved man hvor skoen trykker, men grundet frygten for at sandheden skal komme til befolkningens kendskab, så dækker man sig ind under uvidenhed.

  Afsnit3: Politiet udøver tydeligvis racediskrimination. Samme velmenende særtilbud gives nemlig ikke til ordblinde, folk med dårlig kondi eller dværge. Jge kan i hvertfald ikke se nogen oplysninger om specialtilbud til disse grupper.
  Jeg kan kun tolke det således, at hippokorpset skal fyldes med kulturberigere, koste hvad det vil.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 25. august 2012 @ 10:48

 19. @ machiavelli
  Jeg kender godt til disse vredes udbrud der følger når Zinke geStampo braser støjende frem på skærmen.
  Jeg havde i sin tid samme problem med efterløn svindleren den rene og stueurene opdelings dhimmie poul Nytårshat rasmussen, jeg stod simpelthen og råbte og skreg af fjernsynskærmen, men det er ikke godt at blive så sur, det tager for lang tid at komme ned igen, derfor fandt jeg på en bedre måde at tackle idioternes bevidste løgnagtige udtalelser på, og det virker.
  Du skal tage en gardinstang, noget stof og et par vinkelbeslag.
  Herefter vikler eller drapere du stoffet omkring gardinstangen, så det ligner et teater tæppe, sæt derefter beslagene på, så du nemt og hurtigt kan indramme din skærm med teater-forhænget når de komiske ali’er vælter ind på din skærm, nu kan du læne dig trygt tilbage i lænestolen og grinende betragte disse komiske ali figurer, der opfører deres helt egen virkelighedsfjerne parodi.
  Det er simpelthen så hylende morsomt, at se på en sådan overdreven parodi på hjemmeteatret.
  Ja, forestil dig Zinke geStampo stå der i dit hjemmeteater med skrårem og læderstøvler med løftet pegefinger som de altid “lærde” imamer altid stritter med pegefingeren og så høre hendes formaning til os måbende vantro, om ikke at lære muhammedanernes vores uskik med at storme skadestuer, ja,for det har de jo lært her i Danmark, og det skulle vel nødigt sprede sig til mellemøsten, vel!!!

  Faktisk er jeg nået dertil, hvor det er letter at have teatertæppet fast hængende på fjernsynet, så det ikke stresser mig for meget konstant at hænge det op, når diverse udsøgte “eksperter” og Radigale braller ind på min skærm, så jeg nøjes bar med at tage teaterforhænget væk når jeg ser haveprogrammer eller dyrefilm.
  Min hverdag er nu fyldt med latter og mild hovedrystende hvergang jeg tuner ind på den komiske ali….øh, (D)DR tvangs dhimmieserings betalings analen.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 25. august 2012 @ 11:24

 20. @18 Tolder:

  Jeg kan kun tolke det således, at hippokorpset skal fyldes med kulturberigere, koste hvad det vil.

  Ja, politiet er politisk styret

  Kommentar by XY — 25. august 2012 @ 15:31

 21. @8 poleaks.org? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 25. august 2012 @ 23:48

 22. @19 Ja, det er sgu svært at holde kæft, når PK-tossen Zenia Stampe
  toner frem på skærmen med sit virkelighedsfjerne vås og sine åh-så- frelste holdninger. Jeg griber tit mig selv i at kigge efter noget tungt at kyle efter TV’et ved sådanne lejligheder for at få idioten til at hole kæft. Hun er jo helt vildt belastende for normale mennesker at høre på ;-)

  En anden yndlingsaversion er ZSes mentale tvillig Sofie Carsten
  Nielsen, der er – om muligt – lige så totalt hjerneblæst, og som altid
  sender sit nedlandende, overbærende og bedrevidende radigale smil til sine modstandere i TV-debatterne – i øvrigt uden at have noget som helst at have det i – senest i Deadline forleden. Var der andre de her, der overværede den forestilling? I guder noget naivt og virkelighedsfjernt vås hun fik fyret af, mens hun stod der – som om det var guddommelige åbenbaringer, hun allernådigst serverede for os
  “almindelige” mennesker, der jo knapt nok er værdige til at være stue med hende.

  Kommentar by Bjovulf — 26. august 2012 @ 00:00

 23. Bjovulf

  Anna Mæhfår Fyld-mit-skræv-med-chokolade-og-lakridsstang er lige så slem! Jeg kan med gru og afsky huske hvad hun sagde, da TVAvisen havde et indslag om trusler mod politikere, og hvor den anden politiker de talte med også var et radigenosuicidigalt byrådsmedlem fra Billund. For hun havde ud fra samtalen at dømme, åbenbart selv talt med Tim her fra Uriasposten, som jo tydeligt var/er psykisk uligevægtig, og som så endte med at sende trusler til hende.
  Men det hun sagde, var det der for alvor pissede mig af og det i en helt ekstrem grad. “For han var jo ud af sådan en pæn familie!”. Sagt med andre ord, man er er ikke pæn, men en uudannet bajer- og Gammel Dansk- (i alle ordets betydninger) bællende DFer med Kandis-Forever-In-My-Heart tatovering, som potentielt vil slagte enhver fejlfarve som krydser ens vej.
  Satans uddannelsessnobber, hele bundtet! Jeg kender desværre ALT til typen, da min egen søster også er en radigenosucidigal euroholiker.
  Og hvis det ikke lige var fordi jeg selv har 6 styk i min egen familie/slægt, som er adopteret fra Sydkorea, så skulle hun nok få at høre visse ting fra min side af.

  Kommentar by anonym — 26. august 2012 @ 04:58

 24. “Og hvis det ikke lige var fordi jeg selv har 6 styk i min egen familie/slægt, som er adopteret fra Sydkorea, så skulle hun nok få at høre visse ting fra min side af.”

  Fortvivl ikke. Mæh mæh Allerslev stammer da tydeligvis fra Nordkorea.

  Kommentar by Balder — 26. august 2012 @ 07:40

 25. @24

  Den radicoole sindsygdom kan ramme alle racer og folkeslag.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 26. august 2012 @ 19:13

 26. “Anna Mæhfår Fyld-mit-skræv-med-chokolade-og-lakridsstang” (#23, anonym)
  :-)

  Hvor er det dog fedt, at man her kan tale frit

  Kommentar by XY — 27. august 2012 @ 04:41

 27. Balder

  Ja man kan da håbe! For selv om de genetisk og IQmæssigt set burde være ens, da Sydkorea(nere) jo har en gennemsnitsIQ på 105 og 80% af dem går på universitet. Dét har der jo lige været en udsendelse om i Horisont på DDR1, et fransk program, “Slaver på skolebænken”. Og det var sgu’ ikke morsomt, at se de glædesløse robotter knokle i uddannelsessystemet, en 15-18 timer i døgnet fra barnsben af. Og hvem blandt de sidste 20% skal så lige klare alle de samfundsbærende manuelle opgaver!?

  Men måske er hun bare lige så hjernedød af hjernevask, som Nordkoreanerne er blevet det af deres ikke kerende ledere.

  XY

  Du behøver ikke at være bange for, at du ikke kan bruge perkerordet hér, som du skrev andetsteds, for det er jo helt almindeligt hér. Jeg foretrækker dog selv at bruge langt, langt grovere og hårdere ord/udtryk/begreber. Så bare smid alle hæmninger over bord og gå i gang, for der er ikke særligt mange sarte læsere af kommentarsporene hér.

  Kommentar by anonym — 27. august 2012 @ 05:07

 28. –> anonym: “Ja man kan da håbe! For selv om de genetisk og IQmæssigt set burde være ens, da Sydkorea(nere) jo har en gennemsnitsIQ på 105 og 80% af dem går på universitet. ”

  Flere generationers underernæring efterlader sit spor. Så medmindre hun er efterkommer af en fra partieliten vil dette have sat sit spor. Ernæring er én af de miljømæssige ting som har direkte relation til I.Q.

  På den anden side kunne det også sagtens vise sig, at Mæh Mæh Allerslev har en rimelig I.Q., hvilket ville bekræfte min tese om at I.Q. ikke er en perfekt eller endelig målestok for udtrykket “intelligens” som er mere åbent for fortolkninger end ordet I.Q. der egentlig kun defineres ved bestemte målemetoder. Med andre ord, man beskriver sammenhænge ud fra resultater af målinger af en ukendt funktion. Man kan måle visse ting, og lave konklusioner og slutninger, som formentlig ikke er helt forkerte, men man ser kun effekterne; lidt som når man studerer subatomare partikler, og en masse anden fysik, hvor man kun observerer effekter, spor osv., men ikke selve partiklen, kraften eller feltet i en sammenhæng som kan forstås via en slags visualisering. Den vestlige videnskab beskæftiger sig hovedageligt med fænomener, og ikke med det som ligger bag dem.

  Kommentar by Balder — 27. august 2012 @ 22:22

 29. Balder

  Den med underernæringen, havde jeg også i tankerne! Men jeg syntes ikke lige, at den var helt relevant i denne sammenhæng. Og der er vist også noget med en højdeforskel på befolkningerne i de to lande på en 7-8 centimeter. Og de får jo også ødelagt deres indre organer, på grund af underernæring, men også fordi de spiser græs, bark og andre ikke menneskefødeegnede ting.
  Ellers så beviser dem i min egen familie, -uddannelsesmæssigt set, meget godt, at naturen er hvad naturen er.
  Og hvad angår din sidste sætning, så heiler man 24/7/365, hvis man hører til dem som accepterer at mennesket er et dyr, som er underlagt naturen og ikke en socialkommucistisk menneskegud, som hersker over naturen, biologien og generne. Og det er jo sådan nogle som os, som gør det.

  Men når vi taler intelligensforskning, som vi jo gør i dette tilfælde, så er der jo så godt som ingen penge/midler, at få stillet til rådighed, hvis man beskæftiger med det. For det er nu engang den allermest foragtede form for forskning. For når man først er nået dertil, at man tilegner sig viden derom, så er der ikke mere “Da Whitey is to blame!”, men bare den rå og brutale natur tilbage.

  For IQ er en nådesløs satan, og gældende for IQ op til 130 bestemmer den så godt som alt. Med Iq over 130 afhænger det af grundskolernes evne til at give disse børn tilstrækkeligt med udfordringer. Bedst af alt vil det dog være at få dem på skoler med ligesindede, -Mentiqaskolerne her i landet. Men der kommer jo heldigvis også flere og flere tilbud til disse børn i folkeskolerne.

  Du burde eventuelt læse Ole Kyeds “De intelligente børn” eller på giftedchildren.dk, for at få lidt mere nede-på-jorden viden fra forældre/pårørende til dem. Desværre er det jo ikke ligefrem behagelig læsning meget af det.

  Kommentar by anonym — 28. august 2012 @ 05:21

 30. Måske det burde hedde Voldsmose…

  Kommentar by Per Jørgensen — 28. august 2012 @ 16:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper