28. august 2012

Asylansøgere sælger åbent stoffer ved kommunalt værested for misbrugere – 100 meter fra Lokalpolitiet

Ledelsen har beordret betjentene til ‘ikke at beskæftige sig med narko på gadeplan’, forklarede en fællestillidsmand for Stadion City TV2 Nyhederne i søndags. Igår dokumenterede TV2 Nyhederne ikke bare at pusherne er ‘ikke-dansktalende udlændinge’, men asylansøgere med adresse i Sandholmlejren.

Fra Den Korte Avis – Asylansøgning bruges som dække for narkohandel, der har illustrativ billedserie.

“Det er i stort omfang asylansøgere, der står bag narkosalget. … Myndighederne kunne gribe ind. Man har tidligere fået sat en stopper for kriminelle, der gav den som asylansøgere. Men i dag sker der tilsyneladende ingenting. Hverken politiet, Københavns Kommune eller Røde Kors reagerer. …

Kameraoptagelser fra en lejlighed på Vesterbro viste en meget omfattende narkohandel på værestedet Dugnad. Det er et tilholdssted for misbrugere, som siden 2008 har kostet Københavns Kommune 33 millioner kroner. Nu har det udviklet sig til handelscentral for narko. Dag efter dag, uden at nogen gør noget ved det.

På optagelserne kan man se voldelige opgør mellem narkosælgerne, der involverer spark, brug af glasskår og slag med cykelkæder. Der er mange penge på spil, så der foregår hele tiden en kamp om magten over området. …

Det er politiet selv, der har valgt at nedprioritere indsatsen mod gadehandlen, siger lederen af lokalpolitiet, Kaj Lykke Majlund, der har kontor kun 100 meter fra den heftige narkohandel. Politiets begrundelse er, at man ikke har ressourcer til det i sommerperioden, hvor man blandt andet skal tage sig af de mange lommetyve. …

Tilsyneladende er det især asylansøgere fra Tunsien, der tager den daglige tur fra Sandholmlejren nord for København til Vesterbro for at sælge deres narko. De nyder godt af den lange sagsbehandlingstid i asylsager. Den betyder, at de har gratis logi og lommepenge i 10 til 11 måneder, hvor de risikofrit kan hente en god fortjeneste ved deres kriminelle aktivitet.

Politiet ved det. Over for TV2 identificerer de syv narkosælgende mænd som asylansøgere fra Tunesien. ”Det har stået på gennem mange år,” siger Michael Møller.

Oploadet Kl. 15:48 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40069/trackback

36 Comments »

 1. Endnu en uadresseret, åbenlys ulovlighed – ikke ulig Christiania.
  Hvis vi lukker øjnene, holder os for ørene, og tænker glade tanker forsvinder problemerne nok ved egen kraft.

  Under alle omstændigheder er det jo kun et fåtal af københavnerne de genere, og det er jo til at leve med – eller hvad?

  Kommentar by Lundahl — 28. august 2012 @ 16:10

 2. Fin artikel i den Korte Avis.

  Husk at give et lille bidrag til den den Korte Avis, når I alligevel er derinde. Den frie, kritiske presse har brug for al den støtte, som den kan få. Og “mange bække små”…

  Kommentar by Vest — 28. august 2012 @ 16:16

 3. Det er meget nemmere og meget mere indbringende for politiet at fange de fartsyndere, der kører 10 km i timen for hurtigt.
  Så korrupt er samfundet blevet!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 28. august 2012 @ 16:43

 4. “Ledelsen har beordret betjentene til ‘ikke at beskæftige sig med narko på gadeplan”!!

  Det er det totale sammenbrud. Sikken et samfund og sikken et politi.

  Kommentar by Machiavelli — 28. august 2012 @ 17:08

 5. @ 2:

  Jo – og det gør vi da osse – som så mange andre steder, hvor vi kan finde alternative sandheder.

  Imidlertid er det ikke så ganske få steder, hvor jeg drysser mine svindende rester af pensionsopsparingen ud, så jeg synes, at det ville være på sin plads, at modtagerne – uanset hvor lidt de har ud af det modtagne beløb – sendte et fattigt ord. Det kan sikkert gøres automatisk.

  Kommentar by Svend — 28. august 2012 @ 17:10

 6. Hvad er det dog for nogle internationale konventioner, som forhindre os i at smide bavianerne på porte. Helt almindelig sund fornuft, for stort set alle andre end de radikale, siger at de bør smides på porten lige med det samme!
  Og helt almindelig sund fornuft, for alle andre end finansministeren og slæng, siger at politiet skal fange forbrydere og ikke opstille skatteopkrævningsmaskiner langs vores veje!
  Der er en tendens til at politiet ikke går ind, hvis det bliver for besværligt, f.eks Christiania, Vollsmose, Gellerup, Tingbjerg, Nørrebro og nu altså Vesterbro. Bare forbryderne er rå og voldelige nok så holder politiet sig væk! Det er også meget nemmere at fange nogle helt almindelige borgere, der er kommet til at køre 10 km for stærkt, og så skæpper det oven i købet godt i kassen. Men mon ikke at politiet, mister respekten, hvis de overgår fra at være ordenshåndhæver, til at være landevejsrøvere.
  Samfundet er på vej ud over afgrunden når skatteinddrivelse går fra at være Robin Hood til at være sheriffen fra Nottingham!

  Kommentar by Robert R — 28. august 2012 @ 17:20

 7. Machiavelli:
  Politi ledelse mener du vel. Det er de meninge betjente der råber vagt i gevær her.

  Kommentar by Mr. Creosote — 28. august 2012 @ 17:32

 8. Det kan vist ikke være rigtigt.

  Tunesien var som bekendt det første land der fik glæde af det arabiske forår hvor demokratiet skyldede ind over den arabiske verden og beviste at alle vi islamofober tog grueligt fejl. Ergo kan der naturligvis ikke være asylansøgere derfra – det giver jo ingen mening.
  Og skulle der være enkelte, så bliver deres sager naturligvis hurtigt ekspederet af myndighederne. Jeg forestiller mig også at Dansk Flygtningehjælp er stærkt forargede over at arabere fra et frit demokratisk samfund på den måde udnytter et system tiltænkt de absolut svageste.

  Der må være sket en misforståelse.

  Kommentar by Superman — 28. august 2012 @ 18:02

 9. #6. Robert R.
  Helt rigtigt!!!
  De konventioner er tiltrådt ved et direkte forfatningsbrud!!!
  De betyder suverænitetsafgivelse, som kræver folkeafstemning iflg. Danmarks Riges Grundlov.
  Det har politikerne skidt hul i, de er revnende ligeglade med folket.
  Nu skal folket vise, at de skider hul i de forbandede politikere.
  Drop dem ved næste valg, vi vil tages alvorligt, ellers kan de originaler få lov at sejle deres egen sø!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 28. august 2012 @ 18:52

 10. Det er jo noget de har lært i Danmark. At det lige præcis er dem, pressen fokuserer på kan kun være bevis for pressens absurde racisme. Eneste løsning er FLERE indvandrere, så vi alle kan få glæde af dem og lære dem at kende.

  Sarkasme KAN være anvendt.

  Kommentar by Henrik — 28. august 2012 @ 19:29

 11. Efter indslaget i station 2 vil politiet foretage ransagelser i sandholmlejren skrives der på tekst tv.
  Jamen, det er da en kæmpe fidus at skjule sig i lejren og tage på “arbejde” herfra og møde ind igen til fyraften. Han har fri kost og logi.

  Kommentar by xenofob — 28. august 2012 @ 19:47

 12. Jeg troede narko var forbudt ifølge Islam……

  Kommentar by Spinner — 28. august 2012 @ 19:53

 13. Kære Kim Møller

  Helt OT, jeg ved det. Måske et emne for et kommende indlæg?

  Men her altså en læseværdig artikel fra – af alle steder – Politiken:

  http://politiken.dk/udland/ECE1734419/fn-om-8-aar-kan-gaza-omraadet-bryde-helt-sammen/

  Og hvorfor: Fordi selv FN – chokerende nok – nu har indset, at den forbløffende reproduktionsrate i Gaza vil føre til kollaps. Det har vi andre vidst i årevis.

  Og blot en sidebemærkning: Udsultede mennesker får sjældent børn, der overlever.

  Når Gaza-beboernes fertilitet er så enorm, er det tegn på, at fodertilstanden er vældig god, det er ikke dér er mangel hos disse palarabere, snarere lidt sund fornuft, seksuel tilbageholdenhed og/eller prævention.

  Hvilket ikke kan undre, da netop Gaza-beboerne er de mest ekstreme bistandsmodtagere fra den alt for godhjertede vestlige ulandsbistand.

  Intet andet område i denne verden får så kolossal en bistand pr. capita.
  Selv om man nok kunne komme i tanke om mere trængende områder og mennesker.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. august 2012 @ 21:46

 14. @12 Spinner,

  Både-og.

  Ifølge Sahih Muslim har Muhammed sagt, at alle stimulanser er forbudt.
  Der er dog visse ahadith, som indikerer, at Muhammed faktisk drak alkohol ind imellem. Og koranen nedsætter ikke et konkret forbud, men kommer blot med nogle advarsler mod alkohol.

  Islam er altså på dette punkt (som på så mange andre punkter) inkonsistent. Men de fleste rettroende muslimer holder fast i de vers, som taler imod stimulanser og tolker dem som gældende for alle stimulanser.

  Kommentar by Vest — 28. august 2012 @ 21:50

 15. Som jeg tidligere har forsøgt at klargøre: Hvorfor respekteres individets ret til at bestemme selv ikke?
  Hvis stoffer kunne købes på apotekerne, ville vi aldrig have problemer med pushere. Men Pestager Nyrup og Helved ved bedre, og hvad vi må og ikke må er bedst op til dem. De øvrige levebrødspolitikere skal ikke føle sig forbigået i denne kritik. I ER ALLE NOGLE MAGTBEGÆRLIGE RØVHULLER, SOM FORTJENER EVIG GLEMSEL. De danskere som har ladt livet for de fremmedes hænder hviler på jeres sorte samvittigheder.

  Kommentar by Nielsen — 28. august 2012 @ 22:37

 16. >13 Henrik Petersen
  Jeg håber arabersvinene møder deres endeligt.
  Det vil være fint, og fremmende for den individuelle frihed, hvis menneskene på vestbredden gik hen og døde.

  Kommentar by Nielsen — 28. august 2012 @ 22:48

 17. Opløsning!

  Kommentar by EH — 28. august 2012 @ 23:09

 18. Hippoerne har jo travlt med at jagte hvide danskere, især dem der kan tilføre statskassen penge i form af bøder og afgifter.

  Vi har brug for et nyt 1789 !

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 28. august 2012 @ 23:25

 19. indtil videre betaler vi så men kun skat for at de offentlige ansatte kommer nogenlunde til tiden om morgenen. forlanger vi de også skal lave noget så må folk sgu til lommerne.

  Kommentar by hansL — 29. august 2012 @ 05:03

 20. Den danske sang er en ung blond pige..og en pusher.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 29. august 2012 @ 07:02

 21. Der er noget helt galt.
  Ikke blot freder politiet pusherne, men skulle de, ved et uheld, alligevel komme til at anholde et par stykker (otte) bliver de straks løsladt uden sigtelse.
  Jeg kan kun komme på en ud af to mulige forklaringer på dette kriminelle politisvigt. Enten er politiledelsen blevet bestukket, eller også er den blevet afpresset.
  Intet normalt politi agerer på denne måde.

  Kommentar by skræp — 29. august 2012 @ 07:05

 22. Man kan ikke lade være med at spørge: Hvorlangt oppe i systemet kommer denne ordre fra? Er det fra politiledelsen, så må der jo fyringer til! Er det politisk må befolkningen reagerer!
  Næste spørgsmål må naturligvis være: Er der andre områder der er prioterere ned eller som her helt væk?

  Kommentar by Robert R — 29. august 2012 @ 07:42

 23. KAGESPISNING er det område hos politiet, der har topprioritet. At komiske Bødskov har hovedansvaret for dette elendige område er en realitet, men hvorfor p….. står medierne så ikke i kø foran hans hoveddør i det pæne kvarter for at stille spørgsmål til hans elendige embedsførelse?!

  Kommentar by morlille — 29. august 2012 @ 08:26

 24. Morten Bødskov kunne stoppe dette i morgen hvis han ville!

  Kommentar by Sigwar — 29. august 2012 @ 08:42

 25. Man kan stille spørgsmålstegn ved om der findes internationale konventioner som kræver at vi skal modtage asylansøgere.

  Jeg er ikke selv ekspert på området, men vil nok mene at Ole Hasselbach fra Den Danske Forening er det. Han har i hvert fald skrevet en del om emnet og har vel også en professionel baggrund som beretter ham til det. Han skrev engang:

  “Staten kan kort sagt med fuld ret sige fra, når personer udefra med henvisning til konventionernes regler om beskyttelsen for individet trænger sig på i en sådan mængde, at det truer statens grundlag og borgernes tryghed.”

  Kommentar by Jernhesten — 29. august 2012 @ 09:01

 26. Lige et øjeblik…..

  Prøv lige at tænke på hvad politiet udsættes for, i tråden her fortælles om demonstranter der tilbageholdtes ved Cop2 mødet nu får 18.000 i erstatning, sætter de en trup ind og henter pusherne i Istedgade, så er disse i gang med forretningen igen, inden politiet får skrevet rapport, og er det aldrig så rå og brutal en voldsmand de endelig får lagt i jern, så risikerer de statsadvokatundersøgelse med tjenestefritagelse mens sagen kører og så kan betjenten endda risikere at møde banditten på vej ud i friheden, altså, NEJ det er ikke den menige almindelige politibetjent der er noget i vejen med, tværtimod bør man kigge sig selv i spejlet og erkende at VI selv her stemt hver eneste af dem der har det endelige ansvar, ind gang efter gang.

  Kommentar by Cantor — 29. august 2012 @ 10:29

 27. Asylcentre bør ikke placeres i Danmark

  ”Det har været en urolig weekend ved Røde Kors Asylafdeling på Avnstrupvej. Fredag satte en 41-årig russisk mand ild til gardinerne i sit værelse, og både lørdag nat og søndag eftermiddag var der masseslagsmål.” (Røde Kors Asylafdeling på Avnstrupvej – 2012)

  h t t p://roskilde.lokalavisen.dk/blodig-og-brandhed-weekend-/Politi/20120827/artikler/708299969/1620

  Kommentar by Liva — 29. august 2012 @ 10:38

 28. Der er da også flere og flere der siger fra

  ”Hvis det står til politikerne i Hillerød Kommune skal der ikke være asylcenter på Skansedal i det østlige Hillerød. Det står klart efter onsdagens møde i økonomiudvalget, hvor samtlige stemte for at give borgmester Kirsten Jensen (S) mandat til at indgå dialog med Udlændingestyrelsen.
  “Vi er betænkelige ved placeringen i Grønnevang/Østervangområdet,” siger Kirsten Jensen.” (Hillerød 2012)

  h t t p://lokalavisen.dk/politikere-vil-ikke-have-asylcenter-i-oestbyen-/20120824/artikler/708249857/1009

  Kommentar by Liva — 29. august 2012 @ 10:39

 29. Alle raser imod sælgerne. Hvorfor er der ingen der raser imod køberne, som på billedet er en hvid pige ? Ingen købere, intet marked. Det er så såre simpelt, at man får tårer i øjnene.

  Kommentar by Anonym — 29. august 2012 @ 10:53

 30. -> Anonym

  “Ingen købere, intet marked” skriver du, og ignorerer fuldstændigt, at den pigen formentligt prostituerer sig selv for at få råd til at stoppe abstinenserne. Du kunne have brugt lovliggørelse af hash som eksempel, og jeg ville stadig have været imod. En af mine bekendte er netop indlagt med psykoser efter flere års brug/misbrug.

  Kommentar by Kim Møller — 29. august 2012 @ 11:07

 31. http://jyllands-posten.dk/ditliv/sundhed/article4822253.ece

  Kommentar by Sigwar — 29. august 2012 @ 16:03

 32. @26

  Pis og papir. Der er frygtelig mange menige hippoer som har udtalte attitudeproblemer i deres tilgang til almindelige borgere.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 29. august 2012 @ 20:12

 33. -Vest-

  Tak for input.

  Kommentar by Spinner — 29. august 2012 @ 22:46

 34. Sigwar, som jeg har forstået det på de gamle rotter i rygermiljøet, så er det et spørgsmål om at vente til man er 19-20 før man begynder at ryge den fede. Min egen anekdotiske erfaring siger at det er korrekt. Man er både teenager når man er thirteen og når man er nineteen. Der er fandens til forskel på hvor færdigudviklet ens krop, og dermed hjerne er, når man er 13 og når man er 19.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. august 2012 @ 23:29

 35. KM: “Ingen købere, intet marked” skriver du, og ignorerer fuldstændigt, at den pigen formentligt prostituerer sig selv for at få råd til at stoppe abstinenserne.

  Det tror du har overset kommaet mellem Ingen købere, intet marked. Det skal forstås som Ingen købere = Intet marked.

  Hvis ikke:

  Det er vel pigens eget valg at tage stoffer og efterfølgende skaffe penge til det ? Uanset så er hun stadig kunde, og hvor der er kunder er der sælgere. Ingen købere, intet marked.

  KM: Du kunne have brugt lovliggørelse af hash som eksempel, og jeg ville stadig have været imod.

  Uanset om de varer og tjenesteydelser der udbydes er lovlige eller ulovlig, så er det et faktum, at Ingen købere = Intet marked.

  KM: En af mine bekendte er netop indlagt med psykoser efter flere års brug/misbrug.

  Han har vel selv købt det ? Ingen købere, intet marked.

  Kommentar by Anonym — 31. august 2012 @ 10:15

 36. […] kommenteres sagen igen. Herudover er han også godt klar over hvem som forretningsmændene bag gadens apotek på Vesterbro er. Det er ellers en del af regeringens plan om at få asylansøgere ud af centrene og i stedet […]

  Pingback by Ugens læserbreve « Hodjanernes Blog — 1. september 2012 @ 13:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper