30. august 2012

Voldtægtsdømt somalier genopdraget: Bekrigede kristne der ikke overholdt islamiske krav om tildækning

Somalieren bag den brutale barnevoldtægt i Gullestrup, blev dømt og udvist, og det er ubetinget godt, selvom der ikke skal herske tvivl om at han personligt betaler en høj pris for at være født ind i Islam. Herning Folkeblad skriver at han blev sendt på genopdragelse i Somalia, da hans mor mente ham og hans bror ‘var blevet for danske’. Fra Jyllands-Posten – Gullestrupsagen: ”Jeg var i Al Qaida”.

“Ved Retten i Herning læste anklageren torsdag formiddag op af en mentalundersøgelse, hvor den 17-årige med somalisk baggrund har fortalt om en såkaldt genopdragelsesrejse til Somalia fra december 2010 til maj 2011. Her flygtede han angiveligt sammen med sin lillebror fra en koranskole, som hans onkler tvang ham til at gå i.

Da de ikke havde fået mad og drikke i flere dage, hørte de om muligheden for at tilslutte sig en afdeling under terrororganisationen under Al Qaida. … Her blev de angiveligt børnesoldater, og ifølge den dømte fulgte herfter måneder, hvor han var vidne til og selv udførte voldsomme overgreb mod kristne og personer, der ikke overholdt de muslimske regler om f.eks. at gå tildækket. Overgrebene bestod angiveligt bl.a. af lemlæstelse og afbrænding af huse.

(Ahmed Omar Mohammed til Røde Kors’ DFunk-fest, dagen før den brutale voldtægt; Facebook)

Oploadet Kl. 15:51 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40128/trackback

49 Comments »

 1. Millioner og atter millioner af mennesker betaler hver eneste dag en høj pris for at født ind i islam og dermed ind i vold, misbrug, undertrykkelse, tvang, fattigdom og elendighed af enhver art.

  Muslimerne er virkeligt slaver (abd) under deres dæmoniske guddom og dysfunktionelle normer.

  Derfor er det så vigtigt at Dar al islam, der er et galehus og et slagtehus, ikke får lov at sprede sig via kolonisering af Vesten.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 30. august 2012 @ 16:03

 2. Danmark burde gøre den unge mands hjemland den tjeneste at klippe kuglerne af ham, inden han returneres. Det ville for en gangs skyld være virkningsfuld u-landsbistand.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. august 2012 @ 16:09

 3. Han konverterer nok “pludselig” til den kristne tro, eller “springer” ud som homosexuel og vupti, så kan han ikke hjemsendes…….

  Jeg har sgu ondt af børn, som bliver født ind i den vanvidsreligion. Derfor får jeg også nærmest brækfornemmelser, når samfundet helt og holdent accepterer, at børn af fredens religion hjemsendes til deres oprindelseslande til genopdragelse.

  Kommentar by Cicero — 30. august 2012 @ 16:15

 4. …..men man jo ikke såre deres følelser…..

  Kommentar by Cicero — 30. august 2012 @ 16:18

 5. Ja – man kan have ondt af folk, der er født ind i den vandvidsreligion, men følger det deraf, at sådanne folk er skyldfrie?

  Nej!

  De har altid muligheden for at vælge religionen (islam) fra, hvilket de burde gøre, når de kan konstatere, hvor godt samfund og mennesker fungerer uden Islam.

  “Evasion” hedder det (et psykologisk begreb) når man ikke agerer på virkeligheden, men fornægter den. Lidelsen er også udbredt i Det Radikale Venstre.

  Jeg har ikke medlidenhed med Ahmed Omar Mohammed.

  Kommentar by Sigwar — 30. august 2012 @ 16:32

 6. Er der nogen der vil være med på et væddemål om han ender med at lave en Fisfis, og blive her på frit ophold.

  Hele hans familie skulle udvises, især moderen der jo klart har vist dette land ikke er hendes land.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 30. august 2012 @ 16:36

 7. Hjul og stejle.

  Allerhelst opført for offentligt skue i hans egen ghetto.

  Han blir aldrig sendt hjem.

  Kommentar by Mike — 30. august 2012 @ 16:38

 8. De indvandringsforherligende politikere gennem de sidste 40 år er indirekte medskyldige i denne lille piges lidelser. Og de har i hundredevis af lignende ofre på samvittigheden. Vores børn betaler prisen for disse politikeres multikulturelle vandvid…

  Kommentar by Jacob Andersen — 30. august 2012 @ 17:14

 9. De indvandringsforherligende politikere gennem de sidste 40 år er indirekte medskyldige i denne lille piges lidelser. “Jacop Andersen” Ikke nok med det: Vælgerne det har stemt dem ind, er lige så skyldige.!!. Ikke alene har de stemt efter tegnebogen, de har så sandelig også stemt uansvarlig. Se blot på indvandringen i dag. !!
  Det kan kun blive bedre efterhånden.!!

  Kommentar by carsten Nielsen — 30. august 2012 @ 17:25

 10. @1 Ich bin Allah (Akbar):
  Helt enig.

  @3 Cicero:
  Hvis de kan rejse tilbage til det land, de angiveligt er flygtet fra, er der ikke længere grund til, at de opholder sig i Danmark.

  @8 Jacob Andersen:
  Enig.
  Hvis ikke du allerede gjorde det ved sidste valg; Så husk det, når du stemmer næste gang.
  Der er kun to partier, der tager indvandrerproblemet alvorligt og er villige til at gøre noget ved det: Dansk Folkeparti (DF) og Danskernes Parti (DP). Personligt finder jeg DFs udlændingepolitik for vattet, så hvis DP stiller op i min valgkreds, stemmer jeg på dem næste gang.

  Kommentar by XY — 30. august 2012 @ 17:43

 11. @carsten Nielsen

  Det er ikke vælgernes skyld, at politikerne har fyldt landet op med negere og arabere.

  I den ovenstående sag er negeren gerningsmanden.
  Og politikerne er bagmænd.
  medskyldige som har lagt planerne.

  De burde straffes!!! HÅRDT

  For landsforræderi, mord og voldtægt af deres egne landsmænd.
  Og tyveri og misbrug af milliarder af kroner.

  Kommentar by XXXXX — 30. august 2012 @ 17:49

 12. Folk skal ikke kun huske at stemme rigtigt ved næste valg, men også huske at lade være at købe pizza, shawarma osv. vil man problemerne til livs må man gå hele vejen… støt væksten i Danmark køb dansk og gå til pølsemanden i stedet for shawarmasmeden …

  Kommentar by Stephan — 30. august 2012 @ 18:19

 13. Altså: Hans mor kan frit sende ham derned i mange måneder, men efter han har ødelagt en lille pige liv, kan Danmark ikke? Dette er bare alt, hvad man må afsky ved det net af konventioner, politikerne har spundet os ind i.

  Politiken versionen:

  Forsvarsadvokaten fortæller, at den 17-årige dreng er ked af det, han har gjort.
  »Han har det skidt med dommen, og han har det skidt med sagen. Det er gået op for ham, hvad det er, der er sket. Det er han frygteligt ked af. For ham var det et råb om hjælp. Han følte ikke, han kunne være der, hvor han var«, siger Peter L. Jepsen.

  http://politiken.dk/indland/ECE1737640/forsvarer-for-17-aarig-han-er-frygtelig-ked-af-det/

  Kommentar by Josef K — 30. august 2012 @ 18:24

 14. Til JP.

  “…sagde en anonym kvinde fra den højreekstreme og islamkritiske bevægelse.

  Helt ærlig, prøv nu at hoppe ud af den politisk korekte sovekupe, som I befinder jer i. Eller uddan jeres journalister.

  Hvorfor er en islamkritisk bevægelse højreekstrem? Kan I ikke læse, eller er det korruption eller begavelse, der er problemet?.

  Her er den usminkede sandhed om Islam. Tror I at denne udvikling ikke når Danmark om fx 30 år?? Her er en virkelig ekspert udtalelse. Ikke en udtalelse fra de korrupte danske universiteter.

  ”Islam er stivnet i ritualisme, formalisme, dogmatisme, sexisme og antisemitisme. Det er blevet en religion, som er fanget i fortiden og fuldstændig uegnet til et moderne samfund. En religion, som har indstillet enhver rationalitetet og forbudt enhver kritisk tankegang. Det betragtes nærmest som en form for vantro.

  Denne mangel på kritisk tankegang har udtørret hele den islamiske åndelighed og kultur. Vi har haft store tænkere, vi har været en stor civilisation. Men hvor mange nobelprismodtagere har vi i dag? Hvorfor er de fleste muslimske lande mere eller mindre udviklingslande med undtagelse af Mellemøsten, hvor de nøjes med at udvinde olie?”

  Abdennour Bidar underviser i filosofi ved Sophia-Antipolis-universitetet i Nice. Hans speciale er Koranen.

  Islam er på længere sigt Europas undergang. Og det kan ikke engang diskuteres. Hvorfor kan det ikke trænge ind hos tidens journalister. Er de mindre begavede end fortidens journalister?? I halter jo bagefter i udviklingen. Om få år bliver udviklingen skåret ud i pap.

  Sendt til JP ledelse fordi det irriterede mig, at de kaldte kriitk af Islam for højreekstremistisk. Det hjælper selvfølgelig ikke en dyt. Gad vide hvornår idioterne vågner op.

  Kommentar by machiavelli — 30. august 2012 @ 18:30

 15. JPs medarbejdere burde vide en lille smule om Islam i praksis. Var der ikke noget med en tegning af en vis Kurt Westergaard…?

  Men nej, der skal en terrorist ind i bladhuset med en selvmordsbombe, før de overlevende begriber noget som helst.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. august 2012 @ 18:37

 16. Vi skal genoplive modstandsbevægelsen fra krigens tid.
  Den likviderede de dårlige danskere!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. august 2012 @ 18:54

 17. Hr. Børsting, hvad skulle forhindre de overlevende Anstændige i at bruge de samme forklaringer som hidtil; at den muslimske agression er forårsaget af Pia Kjærsgård, tonen i debatten, vestlig imperialisme, osv. osv? Altså Mygind-syndromet …

  Eller: “De har misforstået islam og deres forbrydelse har intet med ægte islam at gøre!”

  Hav ikke for store forventninger til at idioterne vil begribe noget som helst andet end at de har overlevet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2012 @ 18:56

 18. Det er mærkeligt så lidt medierne fokuserer på drengens racistiske forældre, der åbenbart dyrker en særlig form for somaliske-islamiskhed.
  Tænk hvad akademikere kunne få ud af folk der dyrkede hvid-kristenhed.

  Og det er da dybt racistisk; “blevet for dansk” – og det er altså ikke voldtægtsforbryderen men derimod forældre og måske øvrige slægtninge.

  Kommentar by Superman — 30. august 2012 @ 18:58

 19. falkeøje:

  Nej den gjorde ej. Den likviderede NOGLE af dem der var til _direkte_ fare for modtandsbevægelsen, og ikke andet. Topkollaboratøren Vilhelm Buhl, leder for en af samarbejdsregeringerne der bekæmpede modstandsbevægelsen, slap ikke bare for at blive likvideret, han blev statsminister i befrielsesregeringen (!).

  Kommentar by Henrik — 30. august 2012 @ 19:01

 20. Glem det. Efter udstået – og formentlig meget forkortet – fængselsstraf, får negeren ‘tålt ophold’ i Danmark.

  Så kan han jo nå at voldtage atter en række piger i Danmark, komme på ‘opdragelsesrejse’ til moderens elskede Somalia, komme tilbage til Danmark, få en fængsels- og udvisningsdom og derefter atter ‘tålt ophold’ i Danmark. Og derefter……

  Godnat, Danmark

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. august 2012 @ 19:11

 21. Hvor meget af drengens historie er mon sand? Terrorbevægelsen i Somalia og omegn hedder ikke Al-Qaida, men derimod Al-Shabaab.

  Kommentar by Svend Andersen — 30. august 2012 @ 19:14

 22. TV-Midt-Vest i aften: Det er ikke sikkert han bliver udvist, det skal Udlændingestyrelsen tage stilling til, når straffen er udstået.

  Så det må være sikkert – han ryger ikke ud – trods dommen.

  Kommentar by Hodja — 30. august 2012 @ 19:40

 23. 19. Henrik
  hvad ved du om det?
  Jeg har oplevet det.
  Iøvrigt, så burde gerningsmanden have den straf, som en tyskerhåndlanger
  fik i Istedgade under Folkestrejken.
  Han blev isoleret fra sin afdeling, trukket ind i et værtshus, hvor en kvinde sagde, at det afskum skulle aldrig have lov at sætte børn i Verden.
  Hun tog en brødkniv, og medens andre holdt ham, så skar hun nosserne af ham.
  Han blev, stærkt blødende, overgivet til en dansk politipatrulje.
  Sådan handlede danskerne under krigen!!!
  Vi har meget at leve op til.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. august 2012 @ 20:21

 24. Fat mod. Politiken har en håbefuld artikel, der skal berolige avisens kernelæsere:

  http://politiken.dk/indland/ECE1737965/teenager-kan-muligvis-undgaa-faengsel-og-udvisning/

  Så kan alle på Østerbro vist sove roligt.

  Kommentar by Jørgen Duus — 30. august 2012 @ 20:26

 25. @20
  Præcis. Bliver man taget i noget, tørres ansvaret altid – mere eller mindre behændigt – af på ydre omstændigheder.
  Det er jo ihvertfald ikke ens egen skyld, at man er en psykopatisk voldtægtforbryder.. Det er simpelthen noget man, som muslimsk indvandre i Danmark, tvinges til.

  Kommentar by Lundahl — 30. august 2012 @ 20:34

 26. Når Systemet i Danmark dømmer negeren til udvisning, betyder det så i virkligheden forflyttelse til Voldmose eller en anden ghetto ?

  Naturligvis undlader den radicoole landsforræddeavis Politikken ikke at nævne striden med internationale regler.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 30. august 2012 @ 20:59

 27. En latterlig mild dom, som møgdyret nok kun kommer til at afsone en del af. Det ville klæde pigens familie at tage sagen i egne hænder og befri os fra dette udyr.

  Kommentar by Nielsen — 30. august 2012 @ 21:30

 28. Billeder af muslimsk korsfæstelse?

  Man Crucified By Al-Qaeda-Affiliated Ansar Al-Shari’a For Allegedly Directing U.S. Drones In Yemen – Video Posted On YouTube – Warning: Graphic Images

  Video med nærbilleder af den korsfæstede her:

  http://www.youtube.com/watch?v=DneA_GBoVQo

  Iflg. artiklen blev der over manden anbragt et skilt med teksten – nej, ikke INRI, men teksten fra Koranen 5:33:

  Sura 5 (Bordet) vers 33

  Gengældelsen for dem, der fører krig mod Gud og Hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er, at de bliver dræbt eller korsfæstet eller får deres hænder og fødder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det. Der tilkommer dem vanære i denne verden, og i den hinsidige har de en vældig straf i vente.

  Dette er jo verset der efterfølger 5:32, som lallende apologeter og muslimske dørsælgere ynder at henvise til som bevis på islams næsten kristelige næstekærlighedstanke:

  Sura 5 (Bordet) vers 32

  På grund af dette har Vi foreskrevet Israels børn, at hvis nogen dræber et menneske, uden at det sker som hævn, lige for lige, eller for at have skabt fordærv i landet, er det, som om han havde dræbt alle mennesker. Og hvis nogen skænker et menneske livet, er det, som om han havde skænket alle mennesker livet. Vore udsendinge har bragt dem de klare beviser. Alligevel gik mange af dem derefter for vidt på jorden.

  5:33 viser altså at godheden i 5:32 kommer med en pris – underkast jer, eller også.

  Er billederne her ægte viser det at vi taler om blodige realiteter i dagens verden, som refleksmæssige henvisninger til grusomheder i Det Gamle Testamente ikke kan trylle væk. Koranen er normativ for alle tider – Det Gamle Testamentes blodige skildringer er ikke.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 30. august 2012 @ 22:01

 29. Lad os blot håbe, at der er nogle der vil opdrage lidt på vores lille somaliske ‘ven’ – uanset om det måtte ske i et fængsel eller ej. En fremmed der forgriber sig på en dansker i Danmark bør være, at betragte som fredløs.

  Kommentar by Polka Charlie — 30. august 2012 @ 22:29

 30. #6 Nielsen, der er folk, som står klar:

  “Generelt har Danish Defence League været meget synlige undervejs i den ulykkelige retssag.

  Da den 17-årige blev kendt skyldig i voldtægten tilbage i juni måned, blev han hurtigt ført ud af retslokalet gennem en bagdør, da flere fra den anti-islamiske gruppe kom ind i retslokalet og angiveligt ville have fat i den 17-årige.

  Moren til den 18-årige pige, som den 17-årige er dømt for at forsøge at voldtage, er glad for Danish Defence Leagues tilstedeværelse på trods af deres yderliggående holdninger.

  – Det har været fantastisk med støtten fra Danish Defence League. Det har været rigtig flot, at de har kommet og støttet os og har ringet til os for at høre, hvordan vi havde det, siger hun.”

  http://e kstrabladet.dk/112/article1817056.ece

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2012 @ 22:35

 31. Det er ikke vælgernes skyld, at politikerne har fyldt landet op med negere og arabere. “XXXXX”

  Jeg er helt uenig med dig heri. Det er vælgerne der har stemt på politikerne, er vi enig. ? Og hvis vælgerne ikke valgt disse ind i tinget var de der ikke. !!
  Det kan ikke være anderledes. !!
  Resten er vi helt enige om.!!

  Kommentar by carsten Nielsen — 30. august 2012 @ 22:41

 32. Det er ubetinget godt at han er blevet dømt og udvist!
  Jeg vil bare æde min gamle hat på at han aldrig kommer til at afsone sin dom og at han aldrig bliver udvist! Dertil er der alt for mange radikale og lignende ,der vil tage ham under sine beskyttende vinger!
  Der er allerede forlydender om at han skal have sin helt egen institution, formodentligt døgnbemandet! Ved man hvad en sådan institution koster! Er der overhovedet ingen grænser for hvormeget en enkelt person kan koste fællesskabet! og så er han ikke engang dansk! Så på en eller anden måde må det holdes op mod hvad man ellers kunne have fået for de penge! For den million om måneden, hvis det kan høre det, kan man drive en pænt stor flygtningelejr i Somalia! Hvis det bliver, som jeg skitserer vil en somalisk voldtægtsforbryder, som ikke har gjort Danmark noget godt, stå i vejen for at vi kunne hjælpe måske 10000 andre somalier, som intet har gjort os.
  Hvis man forestillede sig at pengene i stedet blev brugt her hjemme, er jeg sikker på at der vil være mange forslag til hvad man kunne få for 1 million om måneden! Man kunne f.eks undlade at opkræve dem af de plagede skatteydere!

  Kommentar by Robert R — 30. august 2012 @ 23:17

 33. @12 Stephan:
  Enig.

  @14 machiavelli:
  Din udmelding til JyllandsPosten er næppe i sig selv nok til at vække dem, men mange bække små …
  Det kan være, den er netop det, der vækker en eller anden, der undervejs læser den

  Og du har fået sagt, hvad du havde på hjerte, det er vigtigt for den personlige sundhed.

  Og hele indvandrerdebatten skal ud i det åbne.

  @16 Hr. Snusk:
  Gentagelse fremmer forståelsen. Jo mere opmærksomme folk bliver på sammenhængen mellem islam og dyrisk opførsel, jo mere tvinges de til at tage stilling.

  @23 Jørgen Duus:
  Hvad er der nu galt med hjemsendelse per faldskærm? Jeg tvivler på, at Somalia har styr på sit luftrum.

  @24 Lundahl:
  Præcis. Og derfor skal de ikke være her – Livet er i grunden ret enkelt.

  Kommentar by XY — 30. august 2012 @ 23:49

 34. Jeg har efterhånden hørt tårepersere nok. Mit stemning er nok blevet noget hårdere med tiden. Under alle omstændigheder er det for sent at få denne psykopat “på benene” igen. Lad Somalia få ham.

  Kommentar by EH — 31. august 2012 @ 01:13

 35. Møjdyret bliver ikke udvist, og han ender nok også med ikke at komme i fængsel. Hvem var det nu som sagde “Lorteland”?

  Kommentar by machiavelli — 31. august 2012 @ 03:53

 36. Mon ikke den lille somalilort kommer til at tabe sæben ganske ofte i fængslet! Nå nej!, for de har jo selvfølgelig intelligenstestet ham og fundet ham uegnet til straf!

  Carsten Nielsen og XXXXX

  ALLE som arbejder aktivt for muslimistkultislamismen/multikulturalismen, er fluer som mæsker sig i rådnende lig og mugne lorte. Der findes dog en kategori under dem og det er jourcialisterne/jourslamisterne/dhimminalisterne som hører til i den. For de er at regne for de bakterier, som lever på fluerne. Og det er af den simple grund, at de har én forpligtelse og kun én. Og den er at bibringe lytterne, læserne, seerne og offentligheden, den faktuelle virkelighed som den er. Og den forpligtigelse lever allerhøjest 10% af dem op til. Så de er de værste blandt alle LKCFerne (landsforræderne, kulturødelæggerne, civilisationsudsletterne og folkemorderne).

  En formildende omstændighed var dog, især News igår, som kom med navn og billede. Ligeså med efterlysningen af den ekstremt farlige 14-årige afghanske Ali Cena Mousaivi, som var flygtet fra en ungdomsinstitution på Djursland.

  Machiavelli

  På nydansk hedder det “Fucking(s) luderland!”.

  Kommentar by anonym — 31. august 2012 @ 06:01

 37. http://takimag.com/article/yes_africa_must_go_to_hell/print#axzz256TtCdDN

  Kommentar by Sigwar — 31. august 2012 @ 08:45

 38. Det går ikke med et religiøst forbillede (en såkaldt profet), der blev gift og var sammen med en lille pige. Barnebrud som religiøst forbillede dur heller ikke. Dyrkelse af noget sådan hører ikke hjemme i et civiliseret samfund. Ud af Europa med skidtet!

  Noget andet er, at, hvis moderen kunne sende sin søn i islamistisk opdragelseslejr i Somalia, så kan hun også selv rejse til Somalia. Hun bør følge sin søn ud af Danmark. Ud!

  Kommentar by Liva — 31. august 2012 @ 09:36

 39. Da DR fejrede ramadanfest, fortalte DR intet om profetens samliv med en lille pige. Ej heller intet om barnebruden.

  Hvis DR ikke vil, må andre gøre det. Af den grund, at mennesker kommer i klemme (og en del tager alvorligt skade) på grund af kritikløs dyrkelse af en barnebrud og en voksen religiøs figurs samliv med lille pige.

  Kommentar by Liva — 31. august 2012 @ 09:40

 40. Hvis den muhammedanske pædofile voldtægtforbryder den 17 årige mohammed erklæres uegnet til straf pga af mentale forstyrrelser, hvad så med hans mor, skal hun ikke også mental undersøges, moske hun også er mentalt forstyrret og uegnet til at gå frit rundt i vores samfund ?

  Eller hvad med ALLE de bogstavstro muhammedaner, burde de ikke også underkastes en mental undersøgelse, dette kunne være et udemærket kriminel forebyggelses tiltag!

  Tænk over det!

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 31. august 2012 @ 11:44

 41. Nu ligger landet jo således, at inden han kommer ud, er der folketingsvalg. Man kan håbe, at virkeligheden til den tid har gjort halalvælgerne møre.
  Et vigtigt tema i næste valgkamp må blive revision af de forældede konventioner. Her står det frit for enhver, at forsøge at presse en tilkendegivelse ud af de opstillede politikere på valgmøderne og i deres læserbrevsaktivitet.

  Kommentar by Menig 442 — 31. august 2012 @ 11:47

 42. @li

  Som svar på din kommentar kom jeg til at tænke på noget Kim Møller skrev i et tidligere indlæg (og som jeg i øvrigt er meget enig i):

  Islam er tydeligvis en massepsykose, så på den ene eller anden måde er der vel en glidende overgang.

  http://www.uriasposten.net/archives/38455

  Kommentar by Jernhesten — 31. august 2012 @ 13:06

 43. Det var en dansk skuespiller, som sagde: “Lorteland”. Buster Larsen.

  Kommentar by machiavelli — 31. august 2012 @ 14:05

 44. #32 XY, helt enig. Det er faktisk en af grundene til at jeg skriver mine kommentarer her på Uriasposten, for der kommer hele tiden nye folk til, som er faktuelt understimulerede af de tosser, som kunne blive slagtet i Politikens Hus. Og netop det, at tosserne har adgang til enorme mængder af relevant vide, som de så PK-filtrerer, viser at de er blandt vores allerværste fjender. De burde, om nogen, vide hvad vi er oppe imod. De er de sidste, som jeg forventer en omvendelse hos. Derfor kommentaren til Hr. Børsting. Det bør nævnes at han selv er journalist, omend af en anderledes solid støbning ;-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2012 @ 17:05

 45. Altså, jeg beklager den ovenstående formulering. Det lyder fuldstændg som om jeg adresserer Hr. Børsting som tilhørende de faktuelt understimulerede. Jeg mente blot at mandens positive syn på De Anstændiges evne til at erkende egne fejl var, ja lige positivt nok.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2012 @ 23:19

 46. Machiavelli

  Det ved jeg godt!

  Kommentar by anonym — 1. september 2012 @ 05:39

 47. Dejligt at læse.

  Kommentar by Anonym — 2. september 2012 @ 23:37

 48. Flygtninge bør hjælpes i nærområdet. Der kan man hjælpe langt flere flygtninge for de samme penge. Og Danmark er ikke nærområdet for “flygtninge” fra f.eks. somalia, asien eller middelalderøsten.

  Kommentar by Jørgen — 5. september 2012 @ 20:16

 49. […] 17-årig somalier erkender forsøg på oral/vaginal/anal voldtægt af 10 årig: “Alt er islamistisk hjemme…”, Gullestrup, lørdag aften: 10-årig pige truet med kniv og udsat for fuldbyrdet voldtægt, Voldtægtsdømt somalier genopdraget: Bekrigede kristne der ikke overholdt islamiske krav om tildæk…. […]

  Pingback by Ahmed Mohammed voldtog ti-årig – udvises ikke « Snaphanen — 17. juni 2013 @ 19:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper