31. august 2012

Dispatch International 2012/1 – Venstreekstremisme: en sikker karrierevej i Danmark

Dispatch International er på gaden, og skulle der være et par stykker der endnu ikke har tegnet abonnement, så kan prøvenummeret læses online. Det inkluderer blandt andet undertegnedes artikel om venstreradikale i magtens centrum – Venstreekstremisme: en sikker karrierevej i Danmark.

“Det kom for nyligt som en overraskelse for selv borgerlige avislæsere, at Enhedslisten, der indgår i den siddende socialdemokratisk ledede regerings parlamentariske grundlag, består af tre-fire revolutionære partier, der ikke har opgivet deres drøm om en kommunistisk revolution.

Overraskelsen skyldes, at den danske presse siden Enhedslistens start har ladet partiet køre ideologisk friløb. Det er ingen tilfældighed. Store dele af den danske elite har en fortid på den yderste venstrefløj og ønsker ingen debat om de socialistiske og kommunistiske målsætninger.”

(Dispatch International, 2012/1; svensk, Engelsk)

Oploadet Kl. 04:40 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40138/trackback

30 Comments »

 1. Én gang nazist, altid nazist!
  Én gang kommunist, og verden ligger vidt åben for dine fødder!

  Det er så allerhelvedes megatræls, at kunne konstatere et sådan faktum 24/7/365.

  Kommentar by anonym — 31. august 2012 @ 06:15

 2. Tillykke med jeres første udgave.
  Det ser lovende ud så held og lykke fremover.

  Kommentar by Karsten Lund — 31. august 2012 @ 06:28

 3. Dejligt at se det første nummer af avisen i postkassen; jeg kan kun anbefale at abbonere på denne – papirudgaven kan foræres til andre eventuelt interesserede, og derved danne udgangspunkt for en dialog med venner og bekendte.

  Kommentar by Svend Andersen — 31. august 2012 @ 06:55

 4. Hej Kim, i artiklen står følgende: “… På hosstående foto ses Pelle Dragsted sammen med andre venstreekstremister, der er kravlet op på asylcentrets tag med et banner, der forlanger, at Danmark afskaffer sin grænse.

  Yderst til højre ses Pelle Dragsted, til venstre for ham Nikolai Heltoft og Thomas Bugge – alle fik senere ansættelse i Enheds-listen. Lige foran Dragsted ses Lars Grenaa, københavnsk spidskandidat for Arbejderpartiet Kommunisterne.”
  Hvor er det omtalte foto?

  Kommentar by Nissen — 31. august 2012 @ 08:09

 5. 4

  Her, på side 2, lidt under midten.

  http://www.e-pages.dk/dispatch/1/

  Kommentar by Hans Und — 31. august 2012 @ 08:12

 6. Gider I blive ved….?
  …for hvad nytter det, med den nye avis, eller med Dansk Folkeparti hvis minimale stramninger omgående blev rullet tilbage og dermed satte ekstra skub i afviklingen af vores Danske kultur, ja endda med enkelte forbedringer for Muhamedanere og andet røverpak, ved den røde regering bestående af halvaber, RP’ere, Betonkommunister, samt støttet af Enhedslistens Revolutionsgarde

  Jeg spørger fordi den nyeste Megafonmåling, på trods af de seneste ugers optøjer, med rod i Ghettoerne, daglige oplysninger om skyderier for at dræbe, voldtægter de fleste udført af fremmede, i vore nabolande kan man læse at ALLE voldtægter udføres af de fremmede, ALTID er det Danskerne der skal øge og investere i sikkerhed, ikke de fremmede der skal indordne sig, jævnfør Vagter ved Sygehusene, Nedrivning af Boligblokke i Ghettoerne, alt det nævnte har ikke kunnet få Danskerne til at det kan mærkes på Dansk Folkepartis tilslutning på ca. 13% i Megafonmålingen.

  Hvad mere skal der til før man får øjnene op… ??
  Mange har store forventninger til at Lars Løkke Rasmussen, som en anden messias vil stige ned fra bjerget og åbenbare nye tider, med indførelse af endnu mere EU, som han får mulighed for hvis han inklinerer for Vestager, og også kan tilbyde en dans med Zinke-madammerne og Co. et par Ministerposter, så de kan fortsætte opløsningen af de sidste Fædrelandskærlige Danskere

  De Konservative der render rundt og puster sig op i egen betydning kan vel også få en luns så de ikke flipper helt over i rødt.

  Altså gider I blive ved…….???
  – Når vanviddet ingen grænser har….!

  Kommentar by Cantor — 31. august 2012 @ 08:55

 7. Præsentabel og seriøs avis. Held og lykke med den!

  Kommentar by Crass Børsting — 31. august 2012 @ 09:15

 8. Typisk støvede national konservative og deres papir avis til kaffen og bassen . I mangler bare en ekstra tyk til første søndag i måneden så passer bakkenbarterne sgu til den drit brune hessian :)

  Men jeg skal nok punge op med de 830dkr , kan jo altid ligge papir udgaven på trappen til 3F bunkeren eller i Tusindfryds postkasse.

  For det “online” og “papir” i et år ikke ?

  Kommentar by Aglet Xander — 31. august 2012 @ 09:42

 9. Ganske fin artikel – Selvom det for de loyale læsere af uriasposten er old news.

  Kommentar by Polka Charlie — 31. august 2012 @ 11:35

 10. […] kom Dispatch International 2012/1 på gaden lidt forsinket. Her er lidt fra nummeret, som er gratis […]

  Pingback by ‘Islam is the biggest terror threat in Europe’ « Snaphanen — 31. august 2012 @ 12:39

 11. Dispatch International er et glimrende initiativ.

  Jeg håber de kan få økonomien til at hænge sammen.

  Kommentar by Jernhesten — 31. august 2012 @ 13:00

 12. Anonym:

  Der ER et loophole for nationale socialister: hvis de bliver internationalistiske socialister senere, så glemmer man den nazistiske fortid. Bare se Gert Petersen (nazist, kommunist og SF´er i den rækkefølge).

  Kommentar by Henrik — 31. august 2012 @ 15:42

 13. Er papirudgaven sendt med posten, jeg har nemlig ikke modtaget min. jeg var også så heldig at få købt Kurt Vestergårds muhammed tegning, har ladet mig fortælle at den er steget en del i pris, er der nogle der ved hvor meget, selvom jeg ikke kunne drømme om at sælge den.

  Kommentar by Anonym — 31. august 2012 @ 15:45

 14. -> Anonym

  Jeg har heller ikke fået den endnu, men folk der er medlem af Dansk Folkeparti har vist fået det første nummer uden beregning.

  Kommentar by Kim Møller — 31. august 2012 @ 16:12

 15. Vi her aldrig fået et opgør med kommunismen på samme måde som vi fik med nazismen! Det kan hænge sammen med at Stalins sovjet var på det vindende hold i anden verdenskrig og fordi nazismes forbrydelser var åbenbare for enhver! Men de forbrydelser,som kommunismen har på samvittigheden, står ikke tilbage for national socialisternes, i brutalitet og omfang, faktisk tværtimod, der er flere myrdet under kommunismen end under nazismen! Og hvis en ideologis tyranni kan måles ud fra antallet af ofre, så er kommunismen en værre ideologi end national socialismen!
  Det løber en koldt ned af ryggen når de unge piger og de gamle mænd fra Enhedslisten taler om revolution! Jeg vil formodentligt være en af de første der skal skydes! Det er som påny at høre støvletramp i gaderne!

  Kommentar by Robert R — 31. august 2012 @ 17:24

 16. @6 Cantor:
  Jeg er nødt til at blive ved, da jeg er nødt til at være tro mod mig selv

  Kommentar by XY — 31. august 2012 @ 17:29

 17. Cantor. Det er måske demokratiets bagside? Husk at A.Hitler også blev valgt demokratisk. Vi må tåle demokratiske beslutninger også når folketinget (manipuleret af Gammeltoft Hansen?)lukker op for en invasion af fremmede – det er jo ikke første gang! :)

  Der er selvfølgelig nogle, der(udemokratisk?)vil tage sagen i egen hånd – det var der også sidst! ;)

  Kommentar by A-mad — 31. august 2012 @ 22:21

 18. > 14. Kim M.

  Ja, det første nummer kom i dag med posten sammen med DFs medlemsblad.

  Håber, at det nye blad kan løbe rundt. Hvilken virksomhed tør annoncere i det? Det vil kræve privatpersoners økonomiske opbakning i stedet.

  Kommentar by Gunnar Biering — 31. august 2012 @ 22:49

 19. @16XY – @17A-mad
  Tak for jeres kommentar, det siger mig da at I i det mindste har læst det, og jeg vil sikkert også fortsætte med at bruge pennen, men det er frustrerende at se hvad der foregår rundt omkring i vort land, ting som mange i min alder, for 30 – 40 år siden ville have forsvoret skulle blive hverdag i Danmark, derfor når man bekæmper og teroriserer os på U-demokratisk vis, er det så ikke forventeligt at der på et eller andet tidspunkt dukker folk op der også tager udemokratiske midler i brug, Hitler og Stalin overholdt absolut heller ikke krigens love, nød bryder alle love.
  Kan vi forvente at hele befolkningen vedblivende lader sig kujonere af en større og større flok U-integrerbare Religionsfanatikere..??
  Flammen, Citronen, Hvidstengruppen og mange andre modstandsgrupper studerede heller ikke Demokratiets love inden de tog på Raid mod Tyskerne.
  Man siger at pennen er stærkere end geværet, men det tar’ en F…… tid inden der kommer et resultat ved hjælp af pennen…..!!!

  Kommentar by Cantor — 31. august 2012 @ 23:14

 20. @19 – Cantor

  Jeg kan forstå din frustration og dine indlæg har sat mine tanker i gang. Jeg kunne godt skrive et længere indlæg, hvis jeg lige nu havde tiden til det. Det har jeg så ikke, så jeg vil gøre det meget kort. Jeg har været indvandringsmodstander i mange år og i start 90’erne, hvor problemerne ikke var så tydelige som nu, var den subtile undertrykkelse værre end den trods alt er nu. Det første vendepunkt kom efter 1995 og efter at Ekstrabladet havde en artikelserie kaldt “De fremmede” og det omtrent samtidig med dannelsen af Dansk Folkeparti. Siden har det bølget frem og tilbage.

  For nu er der bare en ting, som jeg beder dig om at forstå – problemet er ikke en større og større gruppe af en flok U-integrerbare religionsfanatikere, men derimod vores magthavere som tillader det. Indvandringen til Danmark kunne i princippet blive stoppet i morgen samt at der kunne startes planlægningen af repatrieringer af tredjeverdens udlændinge, som ikke reelt har noget at gøre her.

  _________________________________

  Fint initiativ med Dispatch International :) Jeg tegner helt sikkert et abonnement.

  Kommentar by T. H. — 1. september 2012 @ 01:09

 21. Tillykke med avisen. Det er et skridt i den rigtige retning og en sejr for den frie uafhængige presse.

  Og særligt tillykke til Kim Møller, som har bidraget til det første nummer. Det ser flot ud.

  Jeg vil opfordre alle, som kan finde penge til det, til at tegne abonnement. Udover at man kommer til at modtage en glimrende avis, så er det også en vigtig støtte til den frie uafhængige presse.
  Så selv hvis man ikke lige forventer at komme til at læse det hele, er det utrolig vigtigt, at der bliver tegnet nogle abonnementer.

  Kommentar by Vest — 1. september 2012 @ 01:16

 22. @19 Cantor,

  Ja, det ER frustrerende, og det ER op ad bakke. Men sådan er demokratiet. Hver eneste person må gøre en masse for at ændre en lille smule. Tænk på hvor mange timer at tusindvis af folk lægger ved hvert eneste valg for at promovere forskellige politikere. Jeg tænker på alt lige fra folk som taler om en bestemt kandidat til folk, som hænger plakater op eller deltager i valgmøder. De fleste af disse folk bruger enormt mange timer på at rykke ganske få stemmer. Sådan er det.
  Vi skal ikke forvente, at vi kan udrette mirakler, men vi kan ændre en lille smule hver især. Jeg har vel alt i alt overbevist 5-10 personer om at der er nogle problemer her til lands, som vi bør være opmærksomme på. Det har taget mig mange samtaler og diskussioner. Men hvis nogle af de 5-10 personer også får nogle af deres bekendte til at tænke lidt mere over vores aktuelle samfundsproblemer, så begynder det pludselig at nytte noget. Så man skal ikke undervurdere værdien af at vi hver især rykker et par holdninger og åbner et par øjne.

  Hvis det skal gøres mere effektivt end vores respektive samtaler og diskussioner, så er vi nødt til at anvende massemedier. Og her kommer blogs i spil, men så sandelig også aviser. Og her kan vi faktisk hver især gøre noget ved at donere lidt ussel mammon til diverse uafhængige medier. Disse medier åbner øjne i en meget større skala end vi hver især kan gøre. Selv om det er op ad bakke, så nytter det noget.

  Hvis vi får nok mennesker i befolkningen til at forstå, at der er et problem, så kan vi også løse problemet ved at stille krav til politikerne. Selv om politikerne af og til gør hvad de kan for at fuppe befolkningen og bryde løfter, så er de i sidste ende nødt til at bøje sig for befolkningen, hvis presset er massivt nok. Om ikke andet vil det i sidste ende betyde, at der bliver valgt politikere, som rent faktisk vil gøre det, som befolkningen ønsker. I første omgang handler dette naturligvis om at bremse tilstrømningen af uintegrerbare individer fra muslimske tredjeverdenslande. Dernæst skal vi finde ud af, hvordan vi får landet på ret køl, og det kan involvere forskellige tiltag såsom repatriering, kontante krav om integration, slut for forskelsbehandling, slut for visse ydelser, udvisning af kriminelle udlændinge osv. Alle disse ting er teknikaliteter. I første omgang handler det ene og alene om at der skal være et massivt krav fra befolkningen om at stoppe tilstrømningen og dernæst ordne problemerne. Og det handler ganske enkelt om at åbne nogle øjne. Her er Dispatch bestemt et skridt i den rigtige retning.

  Kommentar by Vest — 1. september 2012 @ 01:35

 23. Cantor

  Du bør læse El Inglés essay: “The Danish Civil War” en dag du har lidt tid til overs! For det er nok kun et sådan scenarie, som kan vække hele befolkningen. Ellers så bliver det nok først, når de løftede og pegende pegefingre, af simpel virkelighedsskabt nød, bliver omdannet til aftrækkerfingre, at der kommer til at ske noget.

  Vest

  Løbet er kørt her i Europa og USA grundet lavIQinvasionerne sydfra, for det er den enkeltafgørende faktor som betyder alting. Så det hele ramler på grund af det. Og selv om vi her i landet, kunne gøre disse ting som du beskriver, så nytter det kun noget, hvis det er hele Vesten som gør det samme OG SAMMEN. Og det sker jo ikke, for man smider jo ikke sine gene importerede bistandsclientellastemmekameler ud med badevandet.

  Kommentar by anonym — 1. september 2012 @ 05:56

 24. Tillykke med den nye avis. Den er tiltrængt nyt. Jeg ønsker jer alt mulig held og lykke med den. Og sikkert også hårdt arbejde!

  Kommentar by Liva — 1. september 2012 @ 09:28

 25. @20 – T . H.
  Igen tak for kommentaren, jeg er fuldstændig enig med dig i konklusionen med at problemet først og fremmest ligger hos vore Demokratisk valgte politikere, dem som jeg næsten altid har benævnt ”Naive medløbere og nyttige idioter”.

  Det er heller ikke nogen nem opgave for en ny politiker der evt. har flygtningeproblemet på programmet, at trænge igennem den mur af elitære ”Godhedspsykopater” som selvfølgelig ikke for egne penge udøser ”Godheden og Næstekærligheden” til Voldtægtsmænd og Fisfis familier, nej her mangler man ikke kapital, jævnfør også Anker Bøjes sidste svinestreg, så en karrierepolitiker vælger selvfølgelig den nemme vej, som vi ser ved valg efter valg, generationer og familiedynastier der har en helt utrolig evne til at overleve og levere knopskud til nye kuld af ”Taburetklæbere”

  Ja jeg vil også tegne abonnement og støtte så mange som muligt der har mod til at bringe SANDHEDEN til torvs.

  @22 – Vest
  Også tak til dig både for din kommentar og den energi du lægger i indlæg her på Uriasposten, det er altid interessante og læseværdige indlæg.
  Nej vi skal ikke forvente mirakler, men jeg har været med her og andre steder igennem en del år, og skrevet mange indlæg, med link til aviser og elektroniske mediers skildring af de mest gruopvækkende gerninger begået af medlemmer af ”Fredens Religion” der ofte begynder deres kriminelle løbebane i Pubertetsårene, for så kun afbrudt af en eller anden form for repressalie, der når det kommer til stykket kun har samme virkning som en løftet pegefinger, og hele det Danske Socialapparat er så på tæerne for at undskylde og give Samfundet skylden for den unges kriminalitet, offeret og dennes familie er der ikke mange der tænker på.

  Du skriver at vi skal forsøge at oplyse og overbevise 4 – 5 personer om at de kan være med til at gøre en forskel, men jeg har tre voksne børn, og jeg kan ikke holde K… men jeg bliver chokeret over at erfare hvor lidt de aner om hvad der er ved at ske med vores land, og det gælder også deres venner, det der fylder er sport, al slags, holder ikke avis, ser kun sportsnyhederne, og det fylder jo også fantastisk godt i alle medier.
  Min yngste fik et chok da jeg fortalte nu havde Gullestrup-Voldtageren fået sin dom, han anede ikke hvad det var denne havde begået, han er endda far til to små piger på 7 og 10 år, som Farfar gruer jeg for den verden og det Danmark de skal vokse op i.
  Så selvfølgelig vil også jeg fortsætte, og give nok et lille nøk til, selvom det er svært at mærke den store virkning.

  @ 23 – anonym
  Tak for kommentar og henvisning til ”The Danish Civil War,” som jeg vil gå på biblioteket efter.
  Jeg må også give dig ret, Danmark kan og bør ikke stå alene i opgøret med den snigende besættelse som disse fanatiske religionsudøvere begår, det er hele Europa eller den civiliserede verden, der skal gøre op med disse stenaldermennesker der som en pest, værre end ”den sorte død” vil overtage og destruere ethvert fremskridt siden Muhammeds dage.
  Efterhånden går det vel op for de fleste at ”Det Arabiske Forår” kun er en fantasi for de mest hardcore i Godhedsindustrien, uanset hvem der har overtaget, så er råbet fra begge sider stadig et gjaldende ”Alu Akbar”
  Derfor synes jeg man har lov til at glæde sig hver gang en befolkningsgruppe siger ”NOK er nok” og reelt gør noget ved det.

  Kommentar by Cantor — 1. september 2012 @ 09:51

 26. Det er en fremragende artikel – intet mindre – og der burde ikke være noget som helst i vejen for, at den også skulle kunne trykkes i Berlingske og Jyllands-Posten. Er det i øvrigt en generel tendens, at det er blevet sværere for personer, der er aktive i de politisk ukorrekte dele af blogosfæren, at få deres indlæg trykt i de store aviser? Det er godt nok ikke så meget, jeg sender ind længere, men mens jeg tidligere fik mange indlæg i, har jeg i dag svært ved bare at få et eneste trykt i en avis.

  Kommentar by Jan Christensen — 1. september 2012 @ 10:39

 27. ->26 Cantor

  El Inglés’ essay “The Danish Civil War” findes ikke på biblioteket, men via dette link på Gates of Vienna. Husk bare at det ikke skal forestille at være en fremtidsprognose, men et muligt scenarie til illustration af de spændinger der allerede kan ses i dag. Endnu vigtigere er det måske at læse efterfølgende essays af El Inglés eller lignende arbejder fra Paul Weston, hvor emner som intet mainstreammedie ville røre med en ildtang tages op til intelligent vurdering. Der er links til dem alle i venstre side på Gates of Vienna hvis du scroller ned mod bunden.

  Læs for alt i verden “Surrender, Genocide – or What?“, der vakte samme hysteri som Lars Hedegaards tale i Brussels “The Resilience of the Commoners”. De der ønsker enhver debat om indvandringens konsekvenser lukket kan slå plat på en forveksling af “deskriptiv” og “normativ” og gøre disse tekster til første fase af et massemord. Andre ved godt at man nok kan lukke af for en forståelse af virkeligheden, men man kan ikke lukke af for virkelighedens konsekvenser.

  En interessant perspektivering af Kim Møllers artikel er i øvrigt El Inglés’ “The Blackhoods of Antifa“, hvor forfatteren så vidt jeg husker konkluderer at disse sortklædte gadekorps, på trods af hvor brovtende stærke de kan tage sig ud, i realiteten er røv og nøgler hvis det skulle komme til en egentlig konfrontation med statsmagten. De lever af overførselsindkomster, de er få og helt og aldeles kortlagte, og ikke samlet i ghettoer.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 1. september 2012 @ 13:21

 28. @19 Cantor:
  Pennen er stærkere end sværdet og geværet, men kun over for mennesker, der hviler i sig selv, og der ved stoler på egen dømmekraft.

  @20 T. H.:

  … problemet er ikke en større og større gruppe af en flok U-integrerbare religionsfanatikere, men derimod vores magthavere som tillader det. Indvandringen til Danmark kunne i princippet blive stoppet i morgen samt at der kunne startes planlægningen af repatrieringer af tredjeverdens udlændinge, som ikke reelt har noget at gøre her.

  Enig

  Kommentar by XY — 1. september 2012 @ 18:38

 29. Cantor, meningsmålinger (ofte godt rødtegnede tal) er een ting valg noget helt andet når det gælder, så jeg tror heller ikke på at DF pt. ikke får større tilslutning end 13% så meget som regeringen/venstrefløjen nedbryder af alt dansk og kriminelle indvandrere ødelægger. Jeg gætter på DF når mindst 16% næste valg, mindst det, frem går de i alle fald. Der er som altid ikke andre muligheder eller seriøse alternativer i kampen mod islamiseringen.

  Kommentar by LarsB — 1. september 2012 @ 19:39

 30. @29 LarsB:
  DFs udlændingepolitik er for vattet. Jeg stemmer på
  Danskernes Parti, hvis de stiller op i min valgkreds. Det har glædet mig på det seneste at se deres plakater i stort antal i Rødovre og på Amager.

  Kommentar by XY — 1. september 2012 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper