31. august 2012

Voldtægtsoffers mor til Ekstra Bladet: “Det har været fantastisk med støtten fra Danish Defence League.”

At være fjendtligt indstillet overfor Islam er sund fornuft, og på ingen måde en yderligtgående holdning. Fra Ekstra Bladet – Mor til voldtægtsoffer: Hun har mistet livsgnisten.

“Mange ødelagte liv ligger tilbage efter voldtægten af den 10-årige pige i Gullestrup i oktober sidste år, voldtægtsforsøget på hendes ni-årige veninde samt et voldtægtsforsøg på en 18-årig pige, der i oktober sidste år blev truet med en kniv og tvunget ned i en kælderskakt på Torvet i Herning. Moren til den 18-årige pige fortæller, at… hendes datter er dybt mærket af oplevelsen.

– Han har ødelagt hendes liv. Hun tænker på selvmord og har mistet livsgnisten, fortæller moren…

Da dommen faldt i dag, var medlemmer af den islam-fjendtlige forening Danish Defence League til stede på tilhørerpladserne… Moren til den 18-årige pige, som den 17-årige er dømt for at forsøge at voldtage, er glad for Danish Defence Leagues tilstedeværelse på trods af deres yderliggående holdninger.

Det har været fantastisk med støtten fra Danish Defence League. Det har været rigtig flot, at de har kommet og støttet os og har ringet til os for at høre, hvordan vi havde det, siger hun.”

Oploadet Kl. 17:29 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40145/trackback

53 Comments »

 1. Fint at DDL støtter muslimers ofre. Og får presseomtale

  Kommentar by XY — 31. august 2012 @ 18:00

 2. Pas på med dobbeltkonfekten. Formuleringen “på ingen måde ikke en yderligtgående holdning” betyder, at det ER en yderligtgående holdning.

  Kommentar by Henrik — 31. august 2012 @ 18:43

 3. Det er klart at der er et større perspektiv hvor det er irrelevant hvad DDL står for og hvem de udgøres af, og om man personligt sympatiserer med dem. I dette perspektiv har man på den ene side en statsmagt der udadtil smykker sig med vinduespynt om “seks års fængsel” og “udvisning fra Danmark”, men som ikke mener en skid med det.

  “Selvom en 17-årig dreng af somalisk afstamning torsdag af Retten i Herning blev idømt seks års ubetinget fængsel og derefter udvist af Danmark for bestandig, bliver ingen af delene formentlig fuldbyrdet.[…]

  Men det fremgår også af erklæringen, at det er tydeligt, at den 17-årige har haft gavn af den socialpædagogiske og psykiatriske behandling, som han har modtaget under varetægtsfængslingen. […]

  – Der er ikke i loven noget til hinder for, at man kan anvende muligheden for et ophold på en egnet institution, sagde dommeren.

  Selve udvisningen står ved magt, men først når den 17-årige er løsladt fra fængslet, skal man vurdere, om han kan sendes til Somalia”. […] 17-årig kan muligvis undgå fængselsstraf

  På den anden side har man DDL. der formentlig ikke består af mere end en håndfuld mennesker uden nogen som helst magt i ryggen. Reality check, de er ikke eksponenter for nogen folkevækkelse som den der dagligt fantaseres om i kommentarerne her på Uriasposten. Glem det, der kommer ingen vigilantes, der kommer ikke et punkt hvor danskerne siger stop. Der kommer ikke et backlash mod de politikere der ikke opfylder deres del af den sociale kontrakt.

  Når det er sagt, så er det i sig selv befriende at nogen som DDL i det mindste stiller sig op som repræsentanter for sund konsekvens og udstiller tomheden i den farce som rettergangen har været. Og det er yderst befriende at MSM lige netop i dette tilfælde må gå på æggeskaller ift. DDL fordi moderen her så tydeligvis er berettiget til at føle som hun gør.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 31. august 2012 @ 18:52

 4. Ihvertfald må man håbe, at navnet ‘Ahmed Omar Mohammed’ ikke er glemt, når dette stykke (u)menneskelige affald sættes på fri fod igen.

  Desværre går der næppe 6 år indtil da, og desværre slipper Danmark næppe af med ham efter afsonet straf.

  Vi må bare, i den her (for hans ofre) ulykkelige sag, glæde os over at vi ved hvem han er – og håbe på han får som han har fortjent.

  Kommentar by Lundahl — 31. august 2012 @ 19:25

 5. Godt gået DDL. Hold hovedet højt og kruttet tørt.

  Kommentar by NielsEbbesen — 31. august 2012 @ 19:37

 6. -Henrik

  Har rettet.takker

  Kommentar by Kim Møller — 31. august 2012 @ 19:50

 7. #4. Lundahl
  Forhåbentlig har vi til den tid et korps, der
  kastrerer sådanne typer på stedet med forhåndenværende
  materialer.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 31. august 2012 @ 20:04

 8. Nyt fra fredens religion:

  Crucifixion Of Spy In Yemen

  http://www.youtube.com/watch?v=w4k7FYmTk7E

  Kommentar by Michael Laudahn — 31. august 2012 @ 20:29

 9. Hvorfor var det ikke Xenia Stampe, der mødte op og støttede familien?

  Kommentar by A-mad — 31. august 2012 @ 22:00

 10. Forklar mig lige hvorfor den 17-årige somaliske gerningsmand ikke kan udvises til det sted han var sendt på ‘genopdragelse’. Dem der genopdragede ham mener sikkert, at genopdragelsen har været en succes?

  Det er iøvrigt kendt, at al Shabab træner og sender uledsagede børn til europa for at søge asyl, så de kan være frontsoldater og muldvarpe i deres fremtidige jihad-terror mod det kristne vesten. En trafik selv PET ikke må nævne aht Jakob Scharfs røde partikammerater i regeringen.

  Kommentar by A-mad — 31. august 2012 @ 22:08

 11. Jeg var et lidt anstrengt forhold til DDL men A-mad har en meget stærk pointe!!
  Hvorfor er Xenia Stame ikke mødt op for at støtte den voldtægtsramte familie!
  Jeg er frygtelig bange for at Xenia Stampe kun ville møde op for at støtte voldtægtsforbryderen!!!

  Kommentar by Robert R — 31. august 2012 @ 22:14

 12. Han er dømt ifølge § 69.den såkaldte sinkeparagraf.
  Han kommer aldrig i fængsel og bliver aldrig sendt hjem.
  Vi er gale….

  Kommentar by ivan johansen — 31. august 2012 @ 22:20

 13. ->Robert R. Ja, du har ret. Hvis Xenia Stampe mødte op, ville alle sikkert tro, at det var fordi, hun ved sin tilstedeværelse ville støtte den 17-årige somaliske gerningsmand!

  Kommentar by A-mad — 31. august 2012 @ 22:37

 14. Hallo Falkeøje. Her er det vi har forudsagt så længe, det er efterhånden på vej.
  Dette kan Stampe og hendes røde slæng vente sig, om end ikke så længe. Man kan rolig sige: Vi lever i paradis lidt endnu.

  SEND FREDSBEVARENDE TROPPER Se videoen!!
  Marseille: L’armée doit elle agir à Marseille

  http://www.youtube.com/watch?v=ZgtHbhmNSWM&feature=player_embedded

  Senator Samia Ghali har bedt regeringen om at sætte hæren ind i Marseille. Præsident Hollande og indenrigsminister Manuel Valls nægter og siger, at Frankrig ikke er i krig med ydre fjender. “Hæren ville bare udløse 3 verdenskrig”, siger en borger i det ramte område. Ghali siger i videoen (utekstet) at regeringen ikke forstår situationens alvor, og at politiet er oppe imod militære våben og bander, de ikke magter at afvæbne. Overgangen mellem fred og krig er som regel lang og glidende, åben for fortolkninger og en slagmark for sig selv. Kapløbet kan man kalde “hvem definerer virkeligheden inden den definerer mig?” Den nybagte indenrigsminister Vall har haft en meget hektisk ilddåb, hvis jeg tør anvende det udtryk.

  I Parisforstaden Seine-Saint-Denis beder borgmesteren Stéphane Gatignon, tidligere kommunist nu Europe Écologie, i dag om permanent patruljering af CRS, det franske paramilitære sikkerhedspoliti.

  Kommentar by carsten Nielsen — 31. august 2012 @ 23:03

 15. Godt gået af DDL Der er mange der gerne ville se den neger dø. Jeg ville personligt gerne spænde hans sorte kugler op i et skruestik og bruge ham som fredagsslik for en liderlig gorilla.

  Kommentar by Søren — 31. august 2012 @ 23:11

 16. @13 Carsten Nielsen: Glæd dig ikke for tidligt; se venligst politikernes kommentarer på Galliawatch:
  The Socialists Discover Crime
  Det mest fornuftige udsagn kommer fra Front National’s Wallerand de Saint-Juste:

  (…) What, in fact, will the army do that the police haven’t done, given the policies that Manuel Valls and Christiane Taubira are pursuing?

  For if the question of means arises, the question of orders received by the security forces also arises. These days, the police are not instructed to eradicate insecurity, violence or crime. On the contrary, with the Left, the eternal culture of excuse has returned, and criminals can look forward to happy days.

  …) It is imperative to severely repress organized attacks on the police forces, medics and firemen. It is necessary to really dismantle the networks of gangsters, “big brothers” and caïds of the world of drugs and to exert relentless police pressure on the pockets of criminality so that the French people can live a normal life in these territories scandalously abandoned by the Republic.

  Kommentar by Svend Andersen — 31. august 2012 @ 23:24

 17. @13 carsten Nielsen
  endelig gode nyheder, det giver håb om at det breder sig…..!!

  Kommentar by Cantor — 31. august 2012 @ 23:28

 18. Det må være på tide beslutsomme danskere træder til, og hjælper denne familie. Sagde jeg beslutsomme? Jeg mente selvtægtige.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2012 @ 00:48

 19. >14 Søren
  Er det ikke dyremishandling?

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2012 @ 00:53

 20. Hvis DDL vil vinde hjerter så må de fortsætte de positive handlinger (støtte ofre, fredelige demonstrationer) og sørge for at undgå at medlemmer handler negativt (slagsmål, uintelligent udtalelser).

  Jeg synes, at der indtil videre har været lidt for meget “bøllestemning” over DDL og lidt for lidt ansvar og modenhed. Det lyder til at dette er et skridt i den rigtige retning for DDL.

  Kommentar by Vest — 1. september 2012 @ 01:07

 21. http://www.youtube.com/watch?v=NyrbslXx7_c&feature=player_embedded

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2012 @ 01:31

 22. Selvfølgelig vil tingene sprede sig hurtigt, hvis ikke amamerne snart får lidt kontrol over dyrene i byerne. Og så bliver møjdyret ikke udvist.
  Dommerstanden og politikerne – som laver lovene – har endnu ikke forstået, at de må være yderst konsekvente og håndfast og ikke vise den mindste mildhd overfor det muslimske affald. Med affald skal forstås, at det ikke er den muslim, som går i kike om søndagen og beder sin fadervor.

  Kommentar by machiavelli — 1. september 2012 @ 02:43

 23. Hvorfor er “folket” så bange for DDL og EDL ? arrangere de nogensinde voldelige overfald på muhammedaner eller planlægger attentater imod muhammedaner eller flyver fly ind i højhuse eller truer med at futte ambassader af, har deres demokratiske demonstrationer ikke været fredelige, hvis ikke lige Zinke geStampo folket og de revolutionære EinHEILSliste samfunds omvæltnings voldsbøller ikke lige skulle smadre anderledes tænkende.
  Hvorfor er “folket” så bange for at sige positive ting om DDL, ingen “tør” sige de vanvittige naive enfoldige Radigale Zinke geStampo-tosser og ditte menneske(syns) barn-agtige ofre for godheds underkastelsen imod, som inddirekte betyder deres egen død…øh, kvinde udslettelse tilværelse i sorte burka lig poser.
  Nu er der nogle mandfolk der protestere imod islams modbydelige kvindesyn og straks skal de gøres til “ekstreme” men hvem er ekstreme, de som protestere imod at kvinder skal leve i sorte lig-poser eller de enfoldige mandslinge og deres “frivillige” lig pose koner, som åbenbart meget “naturligt” anbringes i menneske foragtende lig-klæder og syntes “frivilligt” at denne anbringelse af deres hun-køns og håndsky kvinde anbringelse i disse apartheids affaldssække…øh, lig-poser…nå, nej hijab, burka eller allah fanden og hans pumpestok modbydelige opbevaringssække for KUN kvinder, ikke burde fremkalde kvalme og naturlig protest imod en “religion” som mishandler kvinder på den mest nederdrægtige måde.
  Som kvinde og mor til en datter, så er min støtte til modstander af islam og dermed DDL langt større end til muhammed mandslinge, imamer og allah fanden må gerne tage Zinke geStampo og bette naive ditte menneskebarn, der ikke forstår sin *”jublende”ulykke i at lægge i med kvindeundertrykker ideologien islam´s baggårds bedemandslinge og dens konsekvenser og den Allerslev værste naive anna ditte-dukkebarn MÆÆ lamme hjerne døde politiske korrekte overfladiske uvidende ryg-liggende madrassa ….øh, …øh,…øh…nå, ja madras luder, på ghetto dansk ….åh, nej vi har jo ikke muhammed ghettoer i Danmark ifølge ditte-menneskebarnagtige anna dukkebarn MÆÆ..øh, vræl Allerdumest
  Hvornår slipper vi for rød-stue børnehave regeringen???
  Jeg kan ikke tage flere idiot tiltag!!!

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 1. september 2012 @ 04:32

 24. Ps, ser frem til at Zinke geStampo, naive MADrassa ditte jubeltosse sønderretarderet og det hulhoved dittedukkebarn anna MÆÆ bæh hjerneLAMme Allerdumest arrangere et fakkeltog for …nå, nej ofret var jo ikke muhammedansk, så glem alt om fakkel lys over landet….

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 1. september 2012 @ 04:54

 25. Ivan Johansen

  GennemsnitsIQen i Somalia er 68, dvs. mild grad af retardering. Så det vi definerer som sinker, er bare det normale IQniveau syd for Middelhavet, som er under 90. Præcis som jeg også forudså i forrige kommentar til dette emne!

  li

  Prøv med, Anna Mæhfår Fyld-mit-skræv-med-chokolade-og-lakridsstang!

  Kommentar by anonym — 1. september 2012 @ 06:14

 26. @23 & 24 li (islamonausea lidende):

  1) Det er altid en fornøjelse at læse dine inputs

  2) De fleste velsituerede danskere har liden anelse om hvordan indvandringen og dens følger breder sig, og det, de ser, der kunne bringe dem på andre tanker, fortrænger de med ironi, udglatning eller de floskler, de har lært og slugt råt på deres politisk korreksede uddannelser og videreuddannelseskurser. De vil bare have “fred” og gemmer sig følgeligt bag seneste “vigtige” årsrapport eller lignende.
  I denne uge har jeg indtil videre mødt tre arketyper i denne kategori:
  * En rar men lallende mellemleder, der fandt det interessant, hvordan hans folk af broget etnisk herkomst interagerede med beboerne i de ghettoejendomme hans firma renoverede. Han var ude af stand til at tage til sig, at jeg fandt den store muslimske indvandring en nitte for Danmark
  * Et par, hun fra Brønshøj, han fra Nordsjælland, da vi så en masse afrikanere i nærheden af Brønshøj Torv: Hun: “Hvad laver alle de negere her?”. Jeg: “Dem har vore politikere inviteret”. Hun: “Jamen da ikke i Brønshøj”. Han grinede smøret med en attitude af “Dem har vi ikke oppe nordpå”
  * En statskundskabsstuderende svarede til min bemærkning om, at perkere kører råddent: “Enig”, men til mit udsagn om at de er en kriminel belastning for Danmark, svarede han “Det er rockerne også”. Jeg svarede, at 68% af indsatte i danske fængsler har udenlandske forældre. Her til svarede han, at det ikke sagde noget om, hvad de var dømt for. Jeg lod det ligge.

  Kommentar by XY — 1. september 2012 @ 07:35

 27. 20

  Vest

  DDL skal lige vokse sig stor – på flere måder. Tak skal DDL i hvert fald have for at være der for familien. (Flere gode, fredelige aktiviteter, tak – det er vejen frem)

  Ingen danske politikere eller børnehjælpsorganisationer har været der for den lille pige og hendes familie. Heller ikke for den lille pige, som den indvandrede voldtægtsforbryder forsøgte at voldtage også.

  Til gengæld så har DR fejret religiøs fest for nyligt. En fest der BL.A. fejrer religiøs figur, der giftede sig og havde samliv med lille pige.

  DR bør stoppe med at fejrer religion, hvor ægteskab mellem ældre mand og lille pige indgår. Religiøse overgreb skal ikke fredes. Og slet ikke festes for. Lige lov for alle – også religionsdyrkere.

  Religiøst ægteskab mellem lille pige og ældre mand, er stadigvæk ægteskab mellem en lille pige og en ældre mand. Altså i vor tids terminologi udtryk for pædofili.

  Kommentar by Liva — 1. september 2012 @ 08:10

 28. Det er islam, DR festede for. Det fik jeg vist ikke med.

  Kommentar by Liva — 1. september 2012 @ 08:12

 29. XY

  Du skal endelig ikke tro, at de universitets studerende er klogere end bagerens børn. Da jeg læste sociologi var to antropologistuderende ( den ene ved jeg havde superkarakter ) fuldstændig uforstående overfor beskedne Machiavellis advarsler om den muslimske invasions katastrofale betydning For Danmark og Europa.

  Overbærende smilende: “Åh hold da op med det vrøvl” og den dur. Den kvindelige godhed blokerede fuldstændig for den sunde fornuft. Det er derfor kvinderne generelt er en fare for det danske samfund. I hvert fald dem der har indflydelse.

  Tilbage til kødgryderne! ( Undskyld Li det gælder selvfølgelig ikke dig).

  Kommentar by machiavelli — 1. september 2012 @ 08:13

 30. 26

  XY

  Jeg tænker også mit, når jeg snakker med nogen (om de problemer, du nævner) og de så kommer med samme argumenter, som dem du nævner.

  Derfor er det også så vigtigt at støtte op om bl.a. nærværende blog og andre, der svarer til. Bl.a. Snaphanen. Der er desværre endnu mange, der ikke kender til ulemper ved indvandring fra ikke-vestlige lande – og ikke er klar over bagsiden af ‘fredens religion’. Takket være bl.a. MSM’s udglatning eller simpelthen MSM’s fravalg af nyheder, som ikke hygger om danskere. Her tænker jeg specielt på TV-nyheder. Det er derfor vigtigt med oplysning, oplysning, oplysning. Og vigtigt at blive ved med at argumentere – også face to face.

  Kommentar by Liva — 1. september 2012 @ 08:28

 31. DR fejrer islam for danskeres licenspenge – uden at spørge, om det kan forsvares, og skal samtidig IKKE prioritere kristen kultur først. Den kultur der IKKE har religiøs figur med barnebrud som forbillede.

  “De Radikale: DR’s forpligtelse til at formidle kristen kulturarv bliver slettet i den nye public service-kontrakt”

  h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/476454:Danmark–Kristen-kulturarv-paa-vej-vaek-fra-DR-s-forpligtelser

  DR bør stå til regnskab for ikke at vise bagsiden af ‘fredens religion’. Det kan DR jo godt finde ud af, når det gælder kristendommen.

  Kommentar by Liva — 1. september 2012 @ 10:01

 32. Jeg har grublet meget over hvorfor den siddende elite foretager sig objektivt etisk forkastelige ting som støtten til voldtægtsforbryderne. Jeg tror at forklaringen er ganske enkel; det er angst. De er bange for islam, det er det terror handler om; at gøre folk bange. Hvis de så lidt mere objektivt på de udfordringer vi har med indvandrerne, så ville de se en omgang stupide, mindrebemidlede, uorganiserede, internt splittede samling fanatikere som ikke bestiller så meget andet end at falde over deres egne fødder. Når man reelt stiller dem stolen for døren, så løber de skrigende bort med halen imellem benene.

  Derfor er vores reelt største problem ikke muslimerne, jo på den lange bane, nej det største problem er den siddende elites angst. Angst æder som bekendt sjæle op, og den foranleder de angst til at finde syndebukke for deres angst. Det er et vi er; vi er syndebukke for elitens angst. I stedet for at tage tyren ved hornene og se indvandrerne som de er, så slår de os oven i hovedet.

  De er bare bange.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 1. september 2012 @ 10:29

 33. Nogle mener at negere og araberes IQ er gennemsnitlig lavere end europærernes.

  Utallige uduelige negere og arabere er valfartet til europa hvor de vil indføre islam, hvor de begår kriminalitet og generelt snylter på samfundene. Disse forhold mødes af fleste europærer med ligegyldighed, hvis ikke de ligefrem mødes med støtte fra 5. kolonnen og eliten.

  Så hvem er lige de klogeste når det kommer til stykket ?

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 1. september 2012 @ 10:53

 34. På stadion og i diverse Sportshaller, der udleves Nationalfølelsen hvis der spilles med udlændinge, Kujonernes Dannebrogsmaling, svingen med Danske flag, i en ekstase som fra en galeanstalt, gejlet op af hæs-skrigende kommentatorer, mens landet Danmark går i forrådnelse indefra, en kræftbyld der nærmest upåagtet overtager alle livsnødvendige funktioner, applauderet, dirigeret og understøttet af et Landsforrædderparti af dimensioner, fyldt med kulturløse kællinger, der pludselig har fået magt, og med lynets hast skal vise og demonstrer den, assisteret af en flok hanhalvaber der trækker på samme hammel.

  Vanviddet kender ingen grænser…………!!!

  Kommentar by Cantor — 1. september 2012 @ 10:56

 35. Enig med Machiavelli.

  Jeg har selv mødt akademiske tosser af samme slags. Højtuddannede mennesker i gode stillinger, som ikke kunne få øje på nogensomhelst udlændingeproblemer. En del af dette skyldes utvivlsomt venstresnoethed, kulturmarxisme, Frankfurterskole etc. Men der er givetvis mere på spil. Engberg kommer sikkert også med en del af forklaringen, men der er formentlig stadig dele af forklaringen vi ikke kender.

  Iøvrigt mener jeg at det er på tide, at vi taler om islamisk kriminalitet på samme måde som vi taler om islamisk terror. Det skal ind i hverdagssproget.

  Kommentar by Sigwar — 1. september 2012 @ 11:53

 36. Jeg kender forklaringen.

  Kommentar by machiavelli — 1. september 2012 @ 12:41

 37. Læs bogen af Flemming Rose: Tavshedens Tyranni – den giver svar på hvorfor så mange fornægter katastofen fra Islam i DK – bl.a. udbredt frygt – islam´s terror på globalt, indenrigs og lokalt plan virker efter hensigten – lige som alle de andre totalitære ideologier har virket – kom til magten via vold og terror, løgn og bedrag og destabilisér derfor alting på alle planer.
  Det kører helt planmæssigt – ingen betydende faktor eller institutioner tør tænke, tro eller sige sandheden – allermindst tør man ikke sætte handlinger i gang, som kunne løse mange af problemerne – koste hvad det ville!

  Kommentar by Black Watch - Nemo Me Impune Lacessit — 1. september 2012 @ 13:14

 38. Røvhullet mimi´s Red Barnet – er det på banen med hjælp til det voldtagne barn og familie?

  Kommentar by Black Watch - Nemo Me Impune Lacessit — 1. september 2012 @ 13:16

 39. Bare lige en ting; det var godt gået af DDL at bakke pigens familie op, rigtig godt gået.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 1. september 2012 @ 13:56

 40. 37

  Black Watch

  Hun & Co. kan kun redde abstrakte børn.

  Kommentar by Liva — 1. september 2012 @ 16:03

 41. Hvorfor 6 år og udvisning?

  Denne straf er udelukkende blevet udmålt fordi man frygter selvtægt fra den danske befolknings side. Vold virker, vold giver magt og status, og selv truslen om mulig vold giver en lille smule. Uden magt får man ingen ret.

  Vi har set den dobbeltmoral der lægges for dagen, når røde terrorister dømmes utrolig milde straffe. Fordi de røde har magten til at skabe kaos og sætte samfundet i stå. Alle organisationer som ‘arbejder i marken’; altså på gaden, burde have slagplaner parate for tilfælde som dette, og straks udnytte stemningen hos den lokale befolkning, til at gøre sig bemærket. På en civiliseret måde selvfølgelig!

  Kommentar by Balder — 1. september 2012 @ 16:16

 42. @29 machiavelli:

  Du skal endelig ikke tro, at de universitets studerende er klogere end bagerens børn.

  Det tror jeg heller ikke længere (siden ca. 2 år). Men jo mere jeg hviler i mig selv og stoler på min egen dømmekraft, des mere vanvittig, grænsende til det underholdende finder jeg de kunstfærdige krumspring, de benytter til at fornægte, det de ser af virkeligheden.
  Men jeg må indrømme, at det skræmmer mig, at det er sådanne mennesker, der sidder på samfundets magtfulde poster og hæver de fede hyrer. Nå, men det kan i sagens natur ikke fortsætte sådan. Et sådant virkelighedsfjernt system kollapser før eller siden – Jeg må hytte mig og mit.

  @30 Liva:
  Enig.

  @36 Black Watch:
  Du har ret, det er ikke fredens religion, det er frygtens religion.
  Vi er nødt til at lære at slå fra os
  ———————————————————

  Hatten af for DDL, fordi de troppede op personligt. Der brug for, at flere af os, der ønsker et trygt og retfærdigt samfund med større personlig frihed, tropper op

  Kommentar by XY — 1. september 2012 @ 18:07

 43. Godt af DDL, prisværdig gjort. Og hvor er det typisk de politisk korrekte spytslikkere ikke viste sig, men gå til en pervers overtroisk Eid fest på Borgen kan de godt alle disse stinkende hyklere og landsforrædere.

  Kommentar by LarsB — 1. september 2012 @ 20:03

 44. Cantor

  Jeg var til et amerikanerbiltræf i Holbæk igår. Og der stod en rød Chevrolet Camaro, den nye model, årgang 2010 (EN LÆKKER ØSE, men der var heldigvis også en del af de ældre Camaroer fra 70erne), ved siden af en hvid Jaguar E-Type. Og der sagde jeg så til en, at de var et godt match. Hvorpå han replicerede med, “Ja i det danske flags farver!”. Selv om jeg nu mente, med deres skønhed, og at de begge er racerbiler for (velhavende) bilister. Sådan tænker mange helt almindelige mennesker heldigvis stadig, at de også er stolte over at være danskere. Og en ting er da helt sikkert, for iblandt dem, vil man da heldigvis ikke finde nogle USAhadere.

  XY, Machiavelli og Sigwar

  Som hr.Jensen har påpeget, så har de en fornuftskvotient på 50. Og min egen tilføjelse dertil, er at de har en virkelighedsfornemmelseskvotient/realitetssanskvotient under 20. Så de er de facto blødhjerner i den henseende.
  Ellers så er deres diagnose nok bedst dækket ind, med begrebet Mental Burkaisme.

  Sigwar

  Antivantro dominanskriminalitet burde jo være et ganske dækkende ord.
  Ellers så må vi alle sammen klø på med at finde et fælles sprog, som på et eller andet tidspunkt, kan nå udenfor vores egen (blogo)sfære.

  Black Watch og Liva

  Og i Bangladesh, verdens allermest overbefolkede land! Lad alle de islamrotter DØ! Men forrædersækken scorer jo kassen på det!

  Kommentar by anonym — 2. september 2012 @ 06:16

 45. Mere DR islam:

  I den kommende uge sender islam pr-maskinen DR programmet “Gør Danmark dansk” – titel på arabisk (og dansk), med kvinde i hijab. DR islamiserer atter – uden at tage stilling til de steder i den såkaldte hellige bog, hvor der opfordres til vold.

  Kommentar by Liva — 2. september 2012 @ 06:37

 46. 43

  anonym

  Din sidste sætning er for voldsom. Den må jeg sgu tage afstand fra.

  Kommentar by Liva — 2. september 2012 @ 06:45

 47. Vi må se hvordan næste valg bringer.
  Hvis ikke der kommer bedre boller på suppen, er en vej frem at finde sammen i et fysisk fællesskab, at købe en ø eller lignende – Jeg ser flere og flere immigranter i det Københavnske gadebillede. Og hvor er jeg træt af det. Hvis dette havde været en gradvis integration af kompatible mennesker, havde det været OK med mig – Jeg er ligeglad med folks hudfarve, men jeg kerer mig om, hvad deres værdier, principper, loyaliteter og standarder er.
  Den herskende klasse er ved at myrde Danmark – Fucking hjernevaskede robotter.

  Kommentar by XY — 2. september 2012 @ 07:54

 48. @46 XY (mig selv):
  Rettelse:

  … Hvis dette havde været en gradvis integration af kompatible mennesker, havde det været OK med mig …

  Hvis dette havde været en gradvis integration af 1 – 5% (50.000 – 250.000) kompatible mennesker, havde det været OK med mig

  Kommentar by XY — 2. september 2012 @ 08:35

 49. >8 michael Laudahn
  This video has been removed as a violation of YouTube’s policy prohibiting hate speech.
  Dhimmie Google in action as usual.

  Kommentar by Anonym — 2. september 2012 @ 13:02

 50. >8 Michael Laudahn
  Fandt den her
  http://www.liveleak.com/view?i=60c_1346142917&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

  Kommentar by Nielsen — 2. september 2012 @ 13:05

 51. Liva

  Det er en generel holdning jeg har til alle lavIQ mennesker, som bliver ved med at (ind)avle unger på samlebånd. Og det er af den simple grund, at Jorden allerede er slemt overbefolket. Så ud fra et biologisk og naturmæssigt synspunkt kan vi kun redde os selv hvis milliarder af lavIQmennesker dør. Og højIQmennesker får forret til at formere sig. Sådan er det bare! For naturen er hvad naturen nu engang er.
  Og med lavIQinvasionen (under 90) af Vesten og det faktum at højIQ (over 110) kvinder (og mænd) for langt størstepartens vedkommende, først begynder at formere sig i 30’erne (her i landet er alderen for førstegangsforældre, henholdvis 29,4 for kvinder og 33 for mænd). Mens lavIQ (ca.95 og nedefter) kvinder/teenagepiger, jo begynder en 15-20 år før.
  Så er det jo logisk at alting skal gå ad helvede til, når naturen/evolutionen, ikke længere får lov til at gøre, hvad den har gjort i milliarder af år. Og det er at sørge for, at de bedst egnede kommer forrest i køen, og ikke omvendt. Men da mennesket jo ikke er et dyr, af den meget enkle grund, at det må det ikke være i vbores eget syn på os selv, så sker det jo ikke.

  Kommentar by anonym — 3. september 2012 @ 05:19

 52. Flygtninge fra f.eks. somalia og middelalderøsten har passeret ganske mange sikre lande inden ankomsten til Danmark. Den danske stat bør derfor sende flygtninge fra disse lande/områder tilbage til det først sikre land i flygtningenes nærområde. I nærområdet kan man forøvrigt hjælpe langt flere flygtninge for de samme penge.

  Kommentar by Jørgen — 3. september 2012 @ 08:22

 53. Det vil endvidere være en god ide at repatriere flygtninge, når forholdene i flygtningenes hjemland er blevet bedre. De danske borgeres sikkerhed bliver forbedret, og det vil være en stor fordel for de danske skattebetalere.

  Kommentar by Jørgen — 5. september 2012 @ 08:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper