3. september 2012

Mangfoldighedsfest med politibeskyttelse – Rantzausgade, Nørrebro

“Så du også løven græsse fredeligt sammen med lammet?”, spørger en læser sarkastisk en Ranzausgadebeboer der deltog, og kun har pæne ord at sige om weekendens ‘Mangfoldighedsfest’ på Nørrebro. Det er nok på sin plads, at fortælle lidt om festens bagside.

Selvom arrangementet med en enkelt debat som undtagelse, skulle være helt upolitisk, så var der blandt andet en uautoriseret stand for Internationale Socialister og Socialistisk Arbejderavis, trotskisterne – Mangfoldighedens knytnæve for socialisme.

Ser man på det omfattende program, så kan man konstatere, at der foruden utallige boder med etnisk mad deltog en hel del islamiske organisationer og kun enkelte der kunne støde det naivt multikulturelle, eller det mere kynisk islamiserende udgangspunkt.

Helt frem til fredag eftermiddag bad arrangørerne (ikke politiet, som jeg oprindeligt skrev) Dansk Zionist Forbund (DZF) om ikke at deltage, da de ifølge Jette Plesner Dali (der deltog), ikke mente de kunne garantere for deltagernes sikkerhed. Oprindeligt var DZF placeret i midten af standene ved Rantzausgade 61, men blev flyttet til en mere yderlig plads, hvor der var bedre ‘flugtveje’. Organisationen fik samtidig besked på ikke opsætte flag ved teltet, hvad de fleste palæstinensiske stande havde.

På et tidspunkt opsætter fire venstreorienterede en kunstig mur foran DZF’ stand. “Zionisterne lukker palæstinenserne ude, vi lukker zionisterne inde” lød det, og hurtigt samlede der sig en større gruppe palæstinensere. Politiet greb resolut ind, og dannede en beskyttende menneskekæde, og fik i løbet af nogle minutter de demonstrerende til at gå frivilligt.

Politiet holdt sig i det store og hele diskret i baggrunden, men det er værd at huske på, at det krævede politibeskyttelse at fejre mangfoldigheden på Nørrebro. Multikulturalisme fremmer ikke nødvendigvis gensidig tolerance.

Oploadet Kl. 14:42 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40243/trackback

17 Comments »

 1. Mens vi venter på Polyb…

  Kommentar by Kim Møller — 3. september 2012 @ 14:44

 2. Understreger blot endnu engang i hvilken ende af den menneskelige fysiologi de Ventreorienterede’s hjerne befinder sig.

  Kommentar by Mike — 3. september 2012 @ 14:53

 3. Mangfoldighed for alle dem, venstrefløjen kan lide, og som altid på skatteydernes regning. Juhu, se vores røde og palæstinensiske faner, har vi det ikke dejligt her på Nørrebro, nassedyrenes paradis?

  Kommentar by Crass Børsting — 3. september 2012 @ 14:57

 4. “men det er værd at huske på, at det krævede politibeskyttelse at fejre mangfoldigheden på Nørrebro”.

  Som jeg plejer at sige, nogle af de vigtigste pointer mht. multikultur er indlysende for enhver der har øjnene åbne:

  Multikultur er det der ikke er. Det er det våde, sentimentale ideal om en tilstand der ikke findes. Men som paradoksalt nok er tingenes naturlige tilstand. Der er bare altid lige nogle nedrige ‘racister’ der ikke forstår at vi lever i en globaliseret verden, og som skal lovgives væk / have tæsk med jernstænger. Så bliver alt godt. Eller altså, det er jo det det aldrig gør. Der kommer altid noget i vejen. Som det altså står frit at skue i denne politibevogtede Potemkinkulisse.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 3. september 2012 @ 17:02

 5. En stor del af de der bor på Nørrebro i dag, er palæstinensere eller rettere arabere, som har lært at tale dansk af Margrethe Auken og Mogens Lykketoft. Med hans Gammeltoft Hansen som deres ideologiske forbillede.

  Kommentar by Nielsen — 3. september 2012 @ 17:03

 6. Øv! Jeg burde have været der. Der har sikkert været gode muligheder for at score en frisindet, åben og tolerant palæstinensisk kvinde.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. september 2012 @ 17:18

 7. Mark Steyn on Multiculturalism: http://www.youtube.com/watch?v=CdEGJb5W5ks

  Kommentar by Svend Andersen — 3. september 2012 @ 17:33

 8. -> Svend

  Fantastisk monolog, har desværre allerede blogget en gang: http://www.uriasposten.net/archives/5850

  Kommentar by Kim Møller — 3. september 2012 @ 18:16

 9. Det eneste jeg ser er semitter og kommunister. Hvor er mangfoldigheden ?

  Kommentar by Tolde (ekspert) — 3. september 2012 @ 20:55

 10. “Mangfoldighedsfesten” havde i år fået en ansigtsløftning. Før hed arrangementet Internationale Dage, og det nye navn er lige i tidens ånd…

  Det andet navn var meget bedre, og beskrev arrangementet, hvor der også kan smages på f.eks. Brasilien, Filippinerne, Kina, Irland, Ukraine, Armenien, Spanien og de Baltiske lande, meget, meget bedre. “Mangfoldighed” er i disse tider det nye sort, men vi ved allesammen godt, hvor ensfarvet “mangfoldigheden” helst skal være.

  Internationale markedsdage er der masser af danske byer der har med stor succes. “Mangfoldighedsfest” er politik og på ingen måde folkeligt.

  Kommentar by Michael Jensen — 4. september 2012 @ 00:16

 11. Hr. Snusk

  Glem det! For de er lebber alle sammen!

  Kommentar by anonym — 4. september 2012 @ 06:29

 12. Folk kan spille skuespil for en tid, men før eller siden falder masken: http://www.uriasposten.net/archives/39782

  Kommentar by XY — 4. september 2012 @ 06:30

 13. Se engang de 3 hvide kællinger, der savler over den kvieøjede kommunist og den farlige etniker. Er de danskere? Ikke i min bog. De er slet og ret forrædere.

  Kommentar by Kim Poulsen — 4. september 2012 @ 11:37

 14. Forlorent og politisk skuespil for skattekronerne. Intet nyt under halal-solen.

  Kommentar by Iznogut — 4. september 2012 @ 18:33

 15. […] anden reportage findes på uriasposten, der er DEN mest læste blog eller måske næstmest læste blog i danmark med 5.10.000.000 hits i […]

  Pingback by Smag verden … Mangfoldighedsfest på Nørrebro « Semiten's Blog — 5. september 2012 @ 11:17

 16. @ Kim Poulsen: Du ved jo intet om, hvorfor de 3 mennesker står og taler med de 2. Det er måske 3 kristne missionærer, der går rundt for at omvende folk på Nørrebro… Eller 3 filosoffer, der tester argumentations-evnen hos udstillerne. Der er mange muligheder.

  Jeg ser i hvert fald ingen savl-tråde.

  Kommentar by M — 24. oktober 2012 @ 16:44

 17. OK, Madonna:
  det var da en hurtig dom. Men også en oplagt hurtig dom, hvorfor man burde kunne læse mine ord mere generelt.

  Kommentar by Kim Poulsen — 24. oktober 2012 @ 16:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper