28. november 2006

Koranskole-tekst: Bush skal dræbes og fred kommer først “når alle jøder er lagt i kister”

Fra dagens Jyllandsposten. Friskoleordningen må vel snart strammes op så den slags her helt undgås – Koranskole kalder jøder for nazister.

Jøder er nazister, præsident Bush skal dræbes med strøm og freden i Mellemøsten kommer først, når alle jøder er lagt i kister.

Sådan lyder budskaberne i en tekst, som børn i en koranskole i Odenseforstaden Vollsmose i efteråret har arbejdet med. Teksten gengives i en artikel af lektor ved Center for Mellemøststudier ved Syddansk Universitet Helle Lykke Nielsen, der har modtaget den anonymt.”

38 Comments »

 1. “Integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) er rystet over teksten.”

  Rystet? Rystet? Det siger da kun noget om hendes selvpålagte uvidenhed om hvad der står i Koranen (“sønner af aber og svin”, for at tage ét af guldkornene). Det siger noget om hendes default-antagelse om islam som fredens religion etc. etc. etc., som bliver fordrejet af nogle få ekstremister. Det siger noget om hendes rystende uvidenhed om hvad det er for noget svineri der foregår i koranskolerne, som bl. a. financieres af saudiarabiske wahabister.

  Rystende, ja så sandelig.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 28. november 2006 @ 09:12

 2. Det er desværre ikke ualmindeligt, at koranskoler prædiker had til jøder. Heldigvis går flertallet af danske muslimer i den danske folkeskole, hvor de lærer om demokrati, humanisme og menneskerettigheder.

  Kommentar by EffieS — 28. november 2006 @ 11:02

 3. Der er næppe tale om et enten eller som det bliver antydet.

  Eleverne går i folkeskole og lærer humane værdier. I deres fritid går de så i koranskole og lærer inhumane værdier.

  Kommentar by Mackety — 28. november 2006 @ 11:11

 4. “det betyder, at børn bliver opdraget til at være i konflikt med det samfund, som de er en del af,« siger ministeren”

  Tror ministeren virkelig på, at disse islamister på nogen som helst måde identificerer sig med det danske samfund ? I så fald findes der ikke en venlig sjæl der kan forklare ministeren, at islamister hader vesten, herunder Danmark. Ja, faktisk ønsker de at udrydde vesten, startende med Israel.

  Kommentar by JensH — 28. november 2006 @ 11:14

 5. I deres fritid? Det må du godt lige uddybe, Mackety. Har du tal på, hvor mange der bpde går i folkeskole og i koranskole?

  Kommentar by EffieS — 28. november 2006 @ 11:34

 6. Her er en sag, hvor Klaus Rothstein og mf. Simon Ammitzbøll kan få afløb for deres våde racisme drømme.
  Deres skingre udtalelser vedr. “ildspåsættelsen” ved et kulturhus på Nørrebro i weekenden 10.-11. nov., hvor det viste sig, til de herrers store skuffelse,at en iraner og ikke Dansk Folkeparti havde strøget tændstikkerne, viste sig ikke egnet til at demonstrere deres gooode sindelag og antiraciiisme.

  Men NU er der en klokkeklar racisme indoktrinerende organisation, som disse selvfede typer kan kaste sig over.

  Men se om de gør det?

  Muslimer kan vist ikke være racister i følge naivisternes(hyklernes) grundbog.
  DRC – vender garanteret også det blinde øje til.

  Skolen bør nedlægges omgående og al støtte den har modtaget bør kræves tilbage.
  Racisterne? Ja – de bør selvfølgelig slæbes i retten.

  Tænk engang tanken, at dette svineri foregik i en skole, som blev frekventeret af danske børn

  Kommentar by Antisalafisten — 28. november 2006 @ 11:35

 7. Pas på, drenge, Effie troller. Prøv at læse her om fiaskoen mht. at indgyde muhammedanske skolebørn franske værdier:

  http://www.jihadwatch.org/archives/010659.php

  http://www.jihadwatch.org/archives/000402.php

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 28. november 2006 @ 11:46

 8. >5 Effie

  Du ved virkelig ikke ret meget om noget som helst, gør du vel Effie?

  En koranskole er ikke en skole i normal forstand.

  Koranskolen svarer til den kristne søndagsskole, hvor unge kristen blev sendt hen om søndagen i gamle dage, og i nogle tilfæde stadig bliver det.

  Koranskolen finder formentligt nok snarere sted om fredagen efter bøn, men ellers er forskellen primært graden af intolerance i værdierne der bliver undervist i.

  Var det ikke dig der påstod, at du var møller intellektuelt overlegen Effie??

  Hvorfor er det så, at du gang på gang demonstrerer en imponerende uvidenhed om alt mellem himmel og jord.

  Du spørger således: “Har du tal på, hvor mange der bpde går i folkeskole og i koranskole?”

  Svaret kære lille Effie er, at det gør de sku alle sammen, ja medmindre naturligvis, at de går i friskole.

  IDIIIOOOOOOT

  Kommentar by Mackety — 28. november 2006 @ 11:50

 9. -> #3

  D.v.s. om eftermiddag får de deres dosis had i koranskolen, og om aften får de den så via de arabiske sattelitkanaler. Jeg tror ikke Folkeskolens ‘humane input’ har store chancer her.

  Kommentar by JensH — 28. november 2006 @ 11:56

 10. Jeg sjuskede lidt, som Mackety bemærkede, for det man i daglig tale omtaler som koranskoler er ikke nødvendigvis underlagt friskole-ordningen (er dog normalt under anden off. støtte). Koranskoler er strengt taget ikke noget der erstatter folkeskole/friskole, men eftermiddags/aften/weekend-undervisning i islam.

  Vil man vide mere om forskellen, så kan jeg anbefale følgende bogs kapitel 13 (Koranskoler) og 14 (De islamiske skoler i Danmark). Talmaterialet er ubrugeligt idag.

  Islam i Danmark. Muslimske institutioner i Danmark 1970 – 1989. Jørgen Bæk Simonsen. Statens Humanistiske Forskningsråd, Aarhus Universitetsforlag, 1990. 223 sider.

  Notater: http://www.uriasposten.net/files/Bib/Simonsen-IslamiDanmark1990.htm

  Kort præsentation af bogen: http://www.uriasposten.net/?p=2440

  Kommentar by Kim Møller — 28. november 2006 @ 12:11

 11. >9 JensH

  Næh det har du ret i. Det er en ret klam had-diæt de unger bliver sat på.

  >10 Møller

  Nå ja, så er det heller ikke værre. Selv de bedste fejler jo. Islamskole og koranskole smager jo umiddelbart af det samme.

  Men det jeg ikke kunne lade være at studse over i Effies reaktion var, at hun kørte videre i samme spor, selv efter at jeg havde forklaret det for hende.

  Hvad er det nu man siger. Det er menneskeligt at fejle, men det der skiller den kloge fra idioten er, at den kloge lærer af sine fejl, mens idioten insisterer på dem.

  Hørte du mig Effie?? IDIIIOOOOOOT

  Kommentar by Mackety — 28. november 2006 @ 12:27

 12. Mackety

  Hold kæft, hvor er du dum! Du er jo sygeligt optaget af mig! Svar mig nu på, hvor mange muslimer, der går i koranskole efter fredagsbønnen? Kom nu, ved du det ikke?

  Kommentar by EffieS — 28. november 2006 @ 13:50

 13. -> #12

  Svar: Alt, alt for mange går i disse koranskoler. Desværre.

  Kommentar by JensH — 28. november 2006 @ 14:40

 14. at kalde jøder for nazister? Sygt!. Svarer jo til at kalde islam for nazisme….eller huh?

  Kommentar by allan — 28. november 2006 @ 15:13

 15. Allan

  Der må jeg korrigere dig. Der er betydelige forskelle mellem jødedommen og islam, jeg mener, at man skal kritisere det der skal kritiseres, også islam, men jeg mener ikke, at man skal kalde noget for nazisme som ikke er nazisme, fordi det er med til at relativere nazismens forbrydelser, der var systematiske og bureaukratiserede, i modsætning til de forbrydelser f.eks. religioner har begået.

  Kommentar by EffieS — 28. november 2006 @ 15:17

 16. JensH

  Det er bare ikke godt nok. Jeg skal have at vide, hvor mange muslimer, der går jævnligt i koranskole, hvor mange muslimer, der kan arabisk, dvs læse koranen. Jeg gætter på cirka 5 % af alle danske muslimer.

  Kommentar by EffieS — 28. november 2006 @ 15:18

 17. Jeg ser at Effie igen lader sit sande ansigt skinne igennem :)

  Dit spørgsmål i 5. Effie, lød som følger:

  “I deres fritid? Det må du godt lige uddybe, Mackety. Har du tal på, hvor mange der bpde går i folkeskole og i koranskole?”

  Og til det kan jeg jo kun svare, at alle som går i koranskole også går i folkeskole, medmindre selvfølgelig at de går i friskole.

  Men tilsyneladende havde du jo ikke selv opfattet at koranskolen var noget der foregik i fritiden og du mente tydeligvis, at alle dem der gik i folkeskole således var i sikkerhed fra den jødehadske propaganda.

  Igen kan jeg kun sige, at jeg ikke tror dig over en dørtærskel når du siger at du er jøde, for jeg har ved gu aldrig mødt en jøde der var så blæst i bolden som dig selv.

  Hvis du virkelig er intellektuelt overlegen, så er det så sandelig på høje tid, at du beviser det Effie. Istedet for som nu at gøre dig fortjent til etiketten som klassens sinke!

  Kommentar by Mackety — 28. november 2006 @ 15:24

 18. Tja hvis du engang lagde hashpipen fra dig bare et øjeblik, ville du måske opdage hvem der har mest tilfælles med nazismen ?

  Men du skriger jo racisme i tide og utide, hvad mener du om at folk her i DK mener at alle jøderne skal slås ihjel (enda i undervisnings øjemed) ???

  Måske skulle du bare holde dig til din egen gennemcensureret og temmelig tomme “blog”, frem for at spille idiot alle andre steder.

  Kommentar by whodares — 28. november 2006 @ 15:24

 19. Effies->
  citat, Mogens Camre
  “Islam truer vores fremtid, og vi vil hindre, at islam sætter nogen dagsorden i Europa. Den tro hører til i en mørk fortid og dens politiske mål er lige så ødelæggende som nazismens. Islam skal ikke have muligheden for at tage Europa fra os.”

  Godt man ikke stemmer på ham så hva? eller nogle af hans partifæller?

  Kommentar by allan — 28. november 2006 @ 15:25

 20. -> #16

  “Det er bare ikke godt nok. Jeg skal have at vide, hvor mange muslimer der går jævnligt i koranskole”

  En trolls som har ikke KRAV på nogetsomhelst herinde !!!!!!!!

  Men okay:

  95 % af alle muslimske børn i Danmark går jævnligt i Koranskole.
  75 % Taler arabisk og kan læse koranen

  Modbevis mig !!!! OG JEG KRÆVER DOKUMENTATION FOR ALLE DINE PÅSTANDE !!!! Jeg forbeholder mig selvfølgelig også ret til at bortse fra dokumentation der ikke passer ind i min egen agenda !!!

  Kan du genkende debat-teknikken, EffieS ??? Det burde du kunne !!!

  Kommentar by JensH — 28. november 2006 @ 15:26

 21. #16 og jeg gætter på mindst 30 %
  Altså er dit gæt så bedre eller ringere end mit ?

  Fakta er at der er en del koranskoler og jeg har en formodning om at de ikke bare får lov at stå tomme.

  Men før du AFKRÆVER folk svar burde du så til en anden gang selv svare og måske enda dokumentere dine absurde påstande.
  Du kunne jo også bare selv prøve at finde ud af det !

  Kommentar by whodares — 28. november 2006 @ 15:28

 22. >19 Allan

  Camre har en del tilfælles med de røde skvadderhoveder i enhedslisten og SF som du utvivlsomt selv stemmer på, men Camre er jo også socialist nøjagtig som du selv Allan.

  Og vel og mærke i modsætning til blandt andet mig.

  Jeg ved ikke om du skulle have bemærket det fister, men der er faktisk nogle stykker her på siden der er røvtrætte af socialister.

  Og det er der naturligvis en grund til, når man tager i betragtning at både Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot og iøvrigt et utal af andre folkemordere ALLE var SOCIALISTER.

  Kommentar by Mackety — 28. november 2006 @ 15:31

 23. Camre havde forøvrigt ikke helt uret i hans bemærkning, omend den er formuleret lidt uheldigt fordi han gentager multikultens fejl og antager alle muslimer for at være en stor ensartet masse.

  Når det så er sagt, så er min primære anke at det var en tidliger socialdemokrat der udtalte den.

  Jeg havde foretrukket, at det var statsministeren der havde kaldt Islamismen ved dens sande navn. NAZISME eller FASCISME. Det kan sku næsten komme ud på et. Ondskab er det i hvert fald.

  Ligheden med rødfascismen er forøvrigt forbløffende!!

  Kommentar by Mackety — 28. november 2006 @ 15:40

 24. -> # 20

  Men hvis vi lige et øjeblik glemmer de to debat-sabotører EffieS og Allahn, så er det virkelig forfærdeligt at visse politikere har inviteret den slags frådende og hadske anti-semitisme landet. Dertil kommer så det generelle had til vestlige værdier der bliver prædiket på en sådan koranskole

  Hvis bare 5 % af de muslimske børn, der vokser op i Danmark tager den slags had til sig står vi snart med en gigant terror-trussel her i landet, og den kommer INDEFRA.

  Det er i den forbindelse værd at bemærke sig, at de to formodede terrorgrupper PET har anholdt er såkaldte ‘home-grown’ terrorister. Det står efterhånden mere og mere klart hvor katastrofal indvandringspolitikken var i 1980’erne og 90’erne, og så har vi måske kun set toppen af isbjerget.

  Kommentar by JensH — 28. november 2006 @ 15:43

 25. Nej Allan, det er godt vi ikke stemmer på venstrefløjen, eller den del af højrefløjen som er præget af gedigen naivitet over for islamisme.
  Ville du hellere bo i et land regeret af Taliban end af Dansk folkeparti ?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 28. november 2006 @ 16:06

 26. Tja, Allan du stemmer jo på et parti ud af S-R-Ø eller måske SF, så du understøtter jo Koranskolernes frihed og dermed det omtalte citat.

  Eller hvordan ?

  Kommentar by DaLi — 28. november 2006 @ 18:24

 27. Hov..hov…hov. Lad os nu endelig holde os til sagen. Det har ikke noget med troen at gøre. For ligesom broderskabet, stening, slør og omskæring af småpiger og æresdrab, terror og selvmordsbomber, har disse folk i Odense fortolket traditionen og den sande skrift helt forkert. Dette har ikke noget med troen eller skriften at gøre. Det et ondsindet forsøg fra mediernes side på at tilsværte profetens (snaws) ord. Vi har før set Jyllandspostens håne profeten (snaws). Det er tydeligt, at fordi en enkelt skole tolker en bestemt udlægning i en konkret politisk kontekst, har sagen intet at gøre med den rette tro. Vores tro betyder fred, og det er kun dumme og uvidende mennesker, først og fremmest jøder og kristne, der står i vejen for at hele menneskeheden kan høre det sande og uforfalskede budskab.
  Vi ved, at lige siden profetens(snaws) dage har jøderne forsøgt at bekæmpe profetens (snaws) evige og sandheder med deres forfalskede skrifter. Men profeten (snaws) vidste nok hvordan den sag skulle klares. Han (snaws) blev lidt kort for hovedet – og det gjorde andre også.

  Kommentar by limewoody — 28. november 2006 @ 19:28

 28. #14. Minder mig om advokat Peter Hjørne, der har terrorsigtede Said Mansour som klient og protesterer og udtaler følgende i retten, da anklageren ønsker at føre en shia som vidne mod Mansour, der er sunni, cirka:
  “At føre een shia som vidne mod en sunni svarer til at føre en nazist som vidne mod en jøde”.

  Problematikken med at benævne islam(retninger) som nazisme kører altså allerede for fulde gardiner indenfor islams egne rækker, i retten, hér, dér og alle vegne.

  Imens har Allan travlt med at så splid og manipulere…
  “at kalde jøder for nazister? Sygt!. Svarer jo til at kalde islam for nazisme….eller huh?”,
  dels ved at associere jøder med muslimer, den sædvanlige jødemisbrug, der underforstået tilsiger at muslimer “er de nye jøder”, der (også) udsættes for nazisme=”racisme”, nu fra danskere mod muslimer.

  Altså konflikten skal flyttes ud til og og “stages” i den oprindelige befolkning, så den bliver en “racekonflikt” istedet for det evige, interne, voldelige opgør blandt muslimer, hvor man kappes om at have den rigtige udlægning og fortolkning af islam.
  (foregående kan også være svar til splidmageren Allans bemærkning #19. til EffieS)

  En helt anden ting er, at det kan undre, at der ikke kigges bøger og andre undervisningsmaterialer, når der er kontrolbesøg på skolerne, således at man tilser, at skolerne ikke fungerer som udklækningsanstalter for uartikuleret had og hetz mod det omgivende samfund og dets befolkningsgrupper.

  Det var altså ikke igår, at muslimske friskoler blev oprettet.
  Nogle TVudsendelser så på muslimske friskoler, hér og i Sverige, for en række år siden. Et af de påviste problemer var blandt andet undervisningsmaterialer med fordomsfuldt og hetzende indhold og manglende indsigt i og kontrol med disse materialers beskaffenhed. Der er åbenbart ikke sket det store i mellemtiden.

  Der bør prompte skrides ind.

  Kommentar by Marianne — 29. november 2006 @ 01:12

 29. Corr. til mit indlæg 28, 29.11. kl. 0112: “…dels ved at associere jøder med muslimer, den sædvanlige jødemisbrug,…”

  Der skal selvfølgelig stå omvendt…

  “…dels ved at associere muslimer med jøder, den sædvanlige jødemisbrug,…”

  Kommentar by Marianne — 29. november 2006 @ 01:25

 30. Hvorfor skulle det være ok at det kun er 5% der lærer at hade alle jøder fra de er børn?
  Børn stoler på hvad voksne siger, hvilket gør det her totalt sindsygt. Der er ingen grænse for hvor afskyeligt jeg synes det er.
  Det er som taget ud af videoer fra mellemøsten, hvor små børn bliver rost for at sige at jøder er onde og skal død i allah’s navn

  Jeg synes effes og allan næste gang de møder små børn i deres familie, skulle lærer dem at folk der er medlem af DF og nazist partiet er onde, og det er ok at slå dem ihjel, fordi vi får kun en ordentlig integration hvis de er væk, og hvis de så gør det multikulturen’s hellige navn får de en præmie.

  Kommentar by Rene — 29. november 2006 @ 03:22

 31. Det har jeg en lumsk mistanke om at de allerede gør i forvejen, også uden udsigten til en humanistisk pris ;-)

  Kommentar by whodares — 29. november 2006 @ 13:58

 32. Marianne

  Jeg vil bare sige, at jeg er helt på linie med dig i det du siger. Rene lyder derimod som om han har gået i en friskole, hvor fagligheden ikke har været helt i top :-)

  Kommentar by EffieS — 29. november 2006 @ 15:00

 33. min pointe var blot at i et land hvor man har folk som grundlag for regeringen, der mener noget tilsvarende, kan det være svært at kritisere koranskolerne…men naturligvis mener jeg begge udsagn er modbydelige.

  Kommentar by allan — 29. november 2006 @ 15:15

 34. “gået i en friskole, hvor fagligheden ikke har været helt i top”

  Morsomt at se hvordan EffiS konstant har et behov for at nedgøre andres intelligens og uddannelses-niveau. Han/hun har sågar givet udtryk for, at han/hun føler sig totalt intellekt overlegen i.f.t. Kim møller.

  Det lyder mere og mere indebrændt, og man får efterhånden fornemmelsen af, at personen der skriver bag handlet ‘EffieS’ selv har lidt et gigantisk nederlag i uddannelsessyetmet. Trist er det så, at vi herinde på Uriasposten skal lægge plads til denne persons mindreværdskomplekser.

  Kommentar by JensH — 29. november 2006 @ 15:20

 35. Men tilbage til emnet: Koranskoler, der oplærer eleverne til had og vold. Er der overhovedet de danske myndigheder kan gøre ved disse ’skoler’ ?? Man kan vel ikke engang lukke dem af hensyn til den natioanle (eller offentlige) sikkerhed ??

  Såfremt disse får ekstremistiske ’skoler’får offentlig tilskud kan man vel inddrage det, eller hur ?

  Eller må vi bare erkende, at dette er en tung arv fra Jelved/Nyrup regeringen som vi ‘bare’ må leve med ? I så fald ville der da være en virkelig god anledning til at opsætte et par skamstøtter over disse to politikere når bomberne fra disse ‘koran-elever’ først begynder at sprænge.

  Kommentar by JensH — 29. november 2006 @ 15:26

 36. Så så, lille Jens, ikke så hidsig, det er vores skyld, at du ikke nåede længere i skolesystemet end til 7. klasse :-) Tør øjnene og begynd at skrive på et lidt højere niveau, så kan du være så heldig at jeg gider at svare dig.

  Generelt skal det danske samfund passe på ikke at lave forhastede love pga nogle få gak-gak skoler. Tror I virkelig, at det er realistisk at lukke alle muslimske friskoler? Så er I da godt nok naive.

  Kommentar by EffieS — 29. november 2006 @ 15:39

 37. -> #36

  Vi taler om koran-skoler, hvor ‘elevern’ nærmest bliver hjernevasket med et ektremistisk had-budskab. Vi taler ikke om muslimske friskoler generelt, hvilket du også udmærket vidste, og dit ‘indlæg’ er vel bare endnu et kikset forsøg på at afspore debatten herinde.

  Men EffieS, (hvem der så end gemmer sig bag det handle). Emnet om disse koran-skoler er faktisk også taget op her:

  http://mavepusteren.blogspot.com/

  Her kan du og Allahn sidde i fred og prise den radikale islamisme uden indblanding fra de ‘onde højrekræfter’. Jeg så faktisk derinde, at Allahn allerede er godt i gang med relativeringerne. Ifølge Allahn har Mogens Camre sagt meget værre ting end det der bliver prædiket i koran-skolerne. Så skynd du dig derover og giv dit bidrag. Jeg tror det derovre vil blive vel modtaget.

  Kommentar by JensH — 29. november 2006 @ 15:50

 38. Samfundet har vel stadig en interesse i at friskolerne rundt omkring har et pensum der svarer til den almindelige folkeskole, og at der ikke bliver ‘prædiket’ diverse rabiate og sindsyge holdninger.
  Jeg er ikke helt sikker på hvorfor effies mener det er fint med koranskolen’s undervisning, så længe det bare ikke er for mange der går på den koranskole.
  Hvis det bare er dine 5% er tallet ca 10000, hvor mange af dem der så er børn ved jeg ikke.

  Vil du lade de danske nazister have deres egen lille friskole?

  Islamisme og nazisme er blevet samlignet af andre end mogens camre, bla Salman Rushdie, Ayaan Ali Hirse osv

  Kommentar by Rene — 30. november 2006 @ 00:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper