13. september 2012

‘The innocence of muslims’ (2012)

Her er den film alle taler om. Formentligt lavet af kristne egyptere bosiddende i USA, men ingen ved det rigtigt.

Fra filmen.

(Mohammed den Liderlige)

(Mohammed den Liderlige)

(Mohammed den Liderlige)

(Mohammed den Blodtørstige)

(Mohammed den Blodtørstige)

(Mohammedanere)

(Mohammedanere)

(Liderlige mohammedanere torturerer)

(Kristent offer)

Oploadet Kl. 17:59 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40612/trackback

38 Comments »

 1. alle politikere i usa og andre steder er ved at vælte over hinanden for at kalde filmen stødende osv, men ingen kommenterer det faktum at muhammed faktisk lever fint op til karakteren i filmen. han dræbte alt og alle der gik imod ham, levede af landevejsrøverier, og gik i seng med en 9 årig.

  det er da tankevækkende at passager taget fra koranen pludseligt bliver opfattet som stødende når de bliver filmatiseret?

  Kommentar by mike — 13. september 2012 @ 18:11

 2. Synes også at det er tragikomisk at verdens største militærmagt kravler langs jorden og fedter så man tror det er løgn.

  Jeg er personligt bedøvende ligeglad med filmen, den er ikke omdrejningspunktet, derimod blot et påskud. Muslimske samfund lever og ånder for mulighederne for at skabe sig overfor kristne, jøder, etc. Det er som vand i ørkenen for dem. Hvilket faktisk blot understreger at de ikke har megen tiltro til deres egen religion.

  Jeg mener egentligt at det smartest på nuværende tidspunkt ville være at trække Vestlige diplomater hjem fra Mellemøsten, lukke overgangene og måske smide endnu mere sofistikerede våben efter Israel for en sikkerheds skyld. Nok må være nok, før eller siden. Men ender jo nok med at “filmskaberen” bliver lukket inde, og Jihadisterne kan holde fest.
  Igen.

  Kommentar by Mike — 13. september 2012 @ 18:24

 3. http://ww w.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/09/13/140730.htm

  DR kører historien “Fredagsbøn: Muslimer bør ikke skade uskyldige”

  Dette er sådan set ikke nyt: Muslimer har historisk set aldrig gået ind for at skade uskyldige. De har bare nogle lidt sjove definitioner på skyld og uskyld, ligesom de har nogle lidt sjove idéer om straf. I et muslimsk perspektiv er man i allerhøjeste grad skyldig, når man fornærmer Muhammed. Ligeså er man skyldig, hvis man forlader islam, er homoseksuel, begår utroskab osv. Og den typiske straf for sådan skyld er døden.

  Så det er jo dejlig let for muslimer at sige, at “muslimer bør ikke skade uskyldige”. Det ville dog være forfriskende, hvis de i stedet ville sige “muslimer bør ikke skade. PUNKTUM”. Men det får vi dem aldrig til at sige, for det er i direkte modstrid med islam. Muslimer SKAL skade i visse tilfælde. F.eks. når nogen fornærmer Muhammed. Muhammed selv demonstrerede også dette og lod folk henrette for den mindste hån.

  Kommentar by Vest — 13. september 2012 @ 18:37

 4. Det er virkelig stærke billeder du her viser. Man forstår først nu DR/BBC og andre dhimmi-kanalers frygt for at vise disse forargelige og ærekrænkende klip….UARTIG.. uh ahh. det FARLIG….

  Kommentar by Bo Jensen — 13. september 2012 @ 18:44

 5. For dem der ikke er opmærksom på det, så kører der meget apropos en anden historie lige nu om en dokumentarserie på britiske Channel 4 om Muhammed og islam. Vrede muslimer og sikkert også venstreorienterede apologeter reagerede så voldsomt, at dokumentarserien med navnet “The Untold Story” blev taget af programmet af sikkerhedsmæssige årsager. Læs: http://ww w.b.dk/kultur/derfor-aflyser-britisk-tv-kanal-islamserie

  Kommentar by Vest — 13. september 2012 @ 18:58

 6. @ 3. Vest.

  Rigtigt fin pointe men det kan siges meget mere enkelt.

  Det man skal lægge vægt på når muslimer taler om “skyldige og uskyldige” er deres definition.

  Ifølge islam er det KUN muslimer der er uskyldige.

  Kommentar by Santor — 13. september 2012 @ 18:59

 7. Hvem er de mest rettroende muslimer? (de vantro)

  Kommentar by ReligionForbudt — 13. september 2012 @ 19:05

 8. ->1 mike

  “det er da tankevækkende at passager taget fra koranen pludseligt bliver opfattet som stødende når de bliver filmatiseret?”

  Dette er noget helt centralt som ingen i mainstreammedierne fatter: Omdrejningspunktet i det islamiske raseri er altid den kritiske hensigt som de foragtede vantro udtrykker. Ikke at det de siger er faktuelt forkert.

  Der er sikkert to sider af dette når det drejer sig om muslimske talsmænd: Når de siger at dette eller hint er “taget ud af konteksten” eller “er udtryk for uvidenhed om islam” ved de godt at de lyver lodret i den forstand vi opfatter løgn. Men de kan gøre det helt rutinemæssigt i vished om at MSM aldrig kunne drømme om at efterprøve det faktuelle. Så der er en umiddelbar propagandagevinst i at kuffar tolker raseriet ud fra vestlige termer, dvs. som om at de er kede af at der bliver talt grimt og usandt om dem.

  Men dertil kommer også at det i islamisk tankegang vitterligt ‘er’ forkert at tvære rundt i Muhammeds smag for mindreårigt kød og hans blodtørst. Ikke ‘forkert’ i faktuel forstand, men forkert fordi man derved går imod Allahs eget “smukke eksempel” (Koranen 33:21), en rollemodel for alle tider. Ved at udtrykke mishag stiller man sig på den forkerte side i et kosmisk drama. Igen, dette ligger langt ud over journalisters abstraktionsevne at forstå, eller bladredaktioners lyst til at røre ved.

  Sahih Bukhari og Sahih Muslim er de mest autoritative hadithsamlinger. Muhammeds adfærd som beskrevet her er ikke anstødelig iflg. verdens muslimer:

  Muhammad and Aisha Revisited: An Examination of Muhammad’s Marriage to a Prepubescent Girl And Its Moral Implications

  SAHIH AL-BUKHARI

  Narrated Aisha:
  The Prophet engaged me when I was a girl of six (years). We went to Medina and stayed at the home of Bani-al-Harith bin Khazraj. Then I got ill and my hair fell down. Later on my hair grew (again) and my mother, Um Ruman, came to me while I was playing in a swing with some of my girl friends. She called me, and I went to her, not knowing what she wanted to do to me. She caught me by the hand and made me stand at the door of the house. I was breathless then, and when my breathing became all right, she took some water and rubbed my face and head with it. Then she took me into the house. There in the house I saw some Ansari women who said, “Best wishes and Allah’s Blessing and a good luck.” Then she entrusted me to them and they prepared me (for the marriage). Unexpectedly Allah’s Apostle came to me in the forenoon and my mother handed me over to him, and at that time I was a girl of nine years of age. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 234)

  Narrated ‘Aisha:
  that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death). (Sahih Al-Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 64; see also Numbers 65 and 88)

  SAHIH MUSLIM

  ‘A’isha (Allah be pleased with her) reported: Allah’s Messenger (may peace be upon him) married me when I was six years old, and I was admitted to his house at the age of nine. She further said: We went to Medina and I had an attack of fever for a month, and my hair had come down to the earlobes. Umm Ruman (my mother) came to me and I was at that time on a swing along with my playmates. She called me loudly and I went to her and I did not know what she had wanted of me. She took hold of my hand and took me to the door, and I was saying: Ha, ha (as if I was gasping), until the agitation of my heart was over. She took me to a house, where had gathered the women of the Ansar. They all blessed me and wished me good luck and said: May you have share in good. She (my mother) entrusted me to them. They washed my head and embellished me and nothing frightened me. Allah’s Messenger (may peace be upon him) came there in the morning, and I was entrusted to him. (Sahih Muslim, Book 008, Number 3309; see also 3310)

  ‘A’isha (Allah be pleased with her) reported that Allah’s Apostle (may peace be upon him) married her when she was seven years old, and he was taken to his house as a bride when she was nine, and her dolls were with her; and when he (the Holy Prophet) died she was eighteen years old. (Sahih Muslim, Book 008, Number 3311)

  SUNAN ABU DAWUD

  Aisha said: The Apostle of Allah (may peace be upon him) married me when I was seven years old. The narrator Sulaiman said: Or six years. He had intercourse with me when I was nine years old. (Sunan Abu Dawud, Number 2116)

  Narrated Aisha, Ummul Mu’minin:
  The Apostle of Allah (peace_be_upon_him) married me when I was seven or six. When we came to Medina, some women came. According to Bishr’s version: Umm Ruman came to me when I was swinging. They took me, made me prepared and decorated me. I was then brought to the Apostle of Allah (peace_be_upon_him), and he took up cohabitation with me when I was nine. She halted me at the door, and I burst into laughter. (Sunan Abu Dawud, Book 41, Number 4915)

  Narrated Aisha, Ummul Mu’minin:
  The Prophet (peace_be_upon_him) used to kiss her and suck her tongue when he was fasting. (Sunan Abu Dawud, Book 13, Number 2380)

  Det er derimod fuldt acceptabelt at slå sagesløse mennesker ihjel fordi en mand har lavet en film der problematiserer adfærden i haditherne. På samme måde som det er acceptabelt at slå et mentalt retarderet barn ihjel hvis hun har brændt de forkerte stykker papir. Fortsæt selv. Sådan tænker vilde og primitive mennesker.

  Det bliver heller ikke denne gang at MSM vil begynde at kigge på den ideologi der kun bringer ulykke og lidelse for verdens mennesker.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 13. september 2012 @ 19:57

 9. De har så mange olie penge at de kunne opkøbe europa og udstykke det til emirat. Og usa til forhave.
  Hvorfor fjerne nogle diktatorer, der ellers kunne holde dem i skak.
  Og hvad vælger de, mere islam.
  Så længe at de kæmper mod hinanden de forskellige mislim klaner, er vi reddet, men når de vender deres vrede imod vasten i samlet flok så….

  Kommentar by xenofob — 13. september 2012 @ 20:01

 10. Hvordan kan en dilettantkommedie bringe den halve verden i kog? Måske er der væsentlige citater, men generelt er filmen ualmindelig amatøragtig!
  Men det er ikke ulovligt at lave dårlige og pinlige film! Og den burde ikke kunne frembringe andet end et skuldertræk og et lille halvhjertet hæ hæ!

  Kommentar by Robert R — 13. september 2012 @ 20:03

 11. Medierne kunne i sandhedens tjeneste nå meget langt, hvis man kunne få de skriftkloge muslimer til at definere hvilke passager i filmen, som er anstødelige. Det første en vaks journalist vil opdage er, at de ikke har set filmen. Skulle nogen have set filmen og kunne udpege forfærdelige scener, så kunne en endnu vaksere journalist (nok utænkelig i DDR og TV2) konfrontere den skriftkloge med det skisma, at det var jo sådan profeten gjorde.
  Andet emne:
  Man fornemmer ligefrem journalisternes glæde over Geert Wilders tilbagegang.

  Kommentar by Menig 442 — 13. september 2012 @ 20:12

 12. For at være muslim, skal man helst være sindssyg!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 13. september 2012 @ 20:15

 13. @5 Programmet fra den britiske Channel 4 “Islam, The Untold Story”
  kan ses her:

  http://mrctv.org/videos/islam-untold-story

  Og downloades her, hvis nogle skulle have lyst til at sprede den:

  http://uploaded.net/file/c4yicy7s ( ca. 838 MB, avi – DivX 5 )

  Kommentar by Bjovulf — 13. september 2012 @ 21:22

 14. Filmens forfattere må have læst Ibn Ishaq eller al-Tabari. Kun de islamiske skrifter kan være kilde til så umoralsk en beskrivelse af den (formodentlig fiktive) ikke-profet.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 13. september 2012 @ 22:06

 15. […] Der var malturt i mit bæger. Jeg havde læst Robert Spencers Slain ambassador to Libya aided the jihadists who later murdered him, We freed them. Now they want to destroy us: Killing of American ambassador cannot be written of as an isolated incident og Useful Idiots for an Islamic Revolution, som forfatteren Dale Hurd, CBN mailede til mig. Og desværre er det jo rigtigt. Få steder findes der en mere kvalificeret viden om islam, end i amerikanske tænketanke, og få steder benytter politikerne sig mindre af den. Afstanden fra borgmester Allerslevs viden om og realitetsvurdering af islam til en amerikansk gennesnitspolitikers er sandelig ubetydelig. Vi elsker amerikanerne for deres optimisme, og vi lider med dem, når den er naivitet og godtroenhed og slyngler endnu en gang har drejet dem en knap. Bare de dog ville ankomme til denne verden. -Her er den film alle taler om. Formentligt lavet af kristne egyptere bosiddende i USA, men ingen ved… […]

  Pingback by Åh, U.S.A…. « Snaphanen — 13. september 2012 @ 22:08

 16. Mere:

  Breaking: Libyan Official Confirms Benghazi Assault a Pre-Planned Militant Attack Timed for 9-11

  Obama Super PAC Banked $1 Million from Producer of Anti-Religious Movie

  What??? Holder and Feds ID California man’s role in anti-Islam film

  How the media turned Obama’s foreign policy bungle into a Romney gaffe

  We freed them. Now they want to destroy us: Killing of American ambassador cannot be written of as an isolated incident

  REPORTS: No Live Ammo for Marines

  Attack on US ambassador planned for 9/11: report

  Christopher Stevens: Devoured by a Monster He Helped Create

  Slain ambassador to Libya aided the jihadists who later murdered him

  State Dept: Egypt’s still an ally

  Obama skips intel briefing after 9/11/12 attacks and murder of US diplomats, goes to Vegas fundraising party instead

  In Service of the Blind Sheikh?

  Obama Administration Still Not Ready to Call Benghazi a Terror Attack

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 13. september 2012 @ 23:36

 17. Attacks on U.S. Embassies Were Not About a Movie

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 13. september 2012 @ 23:44

 18. Igen ser vi hvordan Vestens nyttige og skræmte idioter går i selvsving og straks kalder amatørfilmen for afskyelig og latterlig osv. osv. uden at kende noget som helst til pædo-Mohammed og Islams historie.

  Og de journalister og som udmærket ved at filmen rammer nogle helt centrale punkter ift. den selvbestaltede pure-evil-profet, ja de er IGEN tavse som graven. Ingen faktatjek overhoved, men kryben og slesken som sædvandlig for den bundrådne Allah religion.

  Men drejebogen ligger klar hver gang “de vilde” i Islam-psykosen finder et påskud til at begå vold og drab. Krævementalitet og indskrænkning af ytringsfriheden kommer altid efter optøjerne, så målet om al kritik af Islam bliver forbudt. De nyttige idioter bider på limpinden og diskussionen ruller igen, nu især i USA.

  Små bider og små skridt ad gangen, infiltrationen er i fuld gang og planen er tilrettelagt for længst. Vestens defaitistiske stater har lagt grundstenen til at Allah-krigerne kan erobre og gå all-in med hensigt på verdensherredømme i dette århundrede.

  Desuden synes jeg faktisk filmtraileren var ok sjov, selvom det var low-budget movie. Men det kræver nok at man kender lidt til historie eller læser aviser for at kunne se det…

  Kommentar by K. Sejr — 14. september 2012 @ 00:21

 19. Ryd sendefladen på Al Jazeera!
  Sensationelt har parodi-Hitler besluttet sig at tegne Muhammed og vil dermed sikkert påkalde sig imamernes vrede og at der bliver erklæret jihad imod det ikke længere eksisterende 3. rige.
  http://www.youtube.com/watch?v=N54rvdka7ts

  Og bare rolig der kan gå årtier inden det går op for de vrede islamiske masser at nazi-Tyskland ikke længere eksisterer.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 14. september 2012 @ 00:53

 20. MERE GUF:

  http://denkorteavis.dk/2012/skatteyderbetalt-konference-med-tale-om-dodsstraf-for-blasfemi/?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=20120913_DEN%20KORTE%20AVIS%2013.september%202012&utm_campaign=DEN%20KORTE%20AVIS%2013.september%202012

  Kommentar by carsten Nielsen — 14. september 2012 @ 01:19

 21. Nu syntes jeg de moderate “danske” muhammedaner må komme lidt frem på banen og fordømme deres brødre og søstre fra deres hjemlande og kritisere dem for at myrde igen-igen pga ligegyldige tegninger og film. De amok blodrus brødre og søstre i mellemøsen må da have misforstået islam, som jo postuleres er “fredens religion”
  Hvad med at sende nogle moderate “danske” muhammedaner, i ved de er jo lige som os demokrati elskende, ned til deres blodrus amok brødre og søstre og forklare dem lidt om, at de har misforstået islam, da islam er så fredelig, så ethvert begået drab, er som et drab på hele menneskeheden……selvom der står noget andet i voldsmanualen….øh, koranen, men det er nok kun fordi hele mellemøsten og de jublende forårs jihadister moske læser volds manualen…øh, koranen uden for konteksten!!!!

  Moske de herboende “fredelige” amok-skadestue…øh, freds aktivist muhammedaner skulle producere en film for os måbende vantro, der kan forklare os hvorfor deres ufejlbare rollemodel grundlæggeren af muhammedtroen, kunne voldtage et ni-årigt barn?? og hvordan det er muligt at se op til en mandsling der havde 40 koner i affaldssække og som kræver dødsstraf for at forlade idiotien islam.
  Jeg vil meget gerne i dialog med og helst se en film, der kan forklare mig hvorfor muhammedanerne ser op til, forsvare pædofeten muhammeds ære med myrderier og som har denne slyngel som rollemodel eller hvorfor KUN kvinder skal leve i affaldssække, fordi det forstår jeg simpelthen ikke.
  Hvorfor må jeg ikke føle mig krænket af kvindeundertrykkeren Pædofeten muhammed og hans onde gerninger, uden at blive kaldt racist og dømt for det med bøde og fængselsstraf. Medens de mentalt retarderede muhammed tilhænger bliver frataget deres volds-amok reaktion, fordi de “føler” de er blevet krænket og bliver ikke engang omtalt som voldsbøller men som “ofre” for en “anstødelig” film der bare vise sandheden om deres rollemodel Pædofeten muhammed adfærd, hvor er min kvinde race beskyttelse imod dårlig omtale og behandling i volds og kvindeundertrykker manualen koranen.
  Det kan så godt være, at hele mellemøsten har læst koranen uden for kontekst og har misforstået islam, men det ændre altså ikke på, at de åbenbart læser koranen “forkert” og så er det, at jeg syntes de moderate “danske” muhammedaner skal komme lidt frem på banen og forklare de forårs kåde amok brødre og søstre i deres hjemlande i mellemøsten, at de har misforstået eller aflæser koranen udenfor kontekst eller har de herboende muhammedaner to tunger, er de mentalt hjernevaskede idioter eller ved de ikke helt hvad islam gå ud på ??
  Som sagt før, det kan da godt være poul Nytårshats rasmussens stuerene far var en flink grønthandler…..øh, nazist med mange spændende krydderier…øh, spændende ideér, men var denne nazist egentligt helt klar over, hvad nazismen var ? ved den flinke grønthandler det, altså hvad islam egentlig er for en pædofil og kvindeundertrykker størrelse, for jeg tror næppe 1,5 milliarder forårs kåde amok “krænkede” bøddel brødre og søstre i mellemøsten tager fejl af islam.

  Men jeg glæder mig til de “dansk” fødte muhammedaner med ti års skolegang i Danmark, producere en film, der kan forklare mig hvorfor deres idol forebilled Pædofeten muhammed mishandler kvinder og forlanger de lever deres liv i lig-poser og hvordan de vil forstare en mandslinge der voldtager et barn, før kan de ikke forvente respekt for deres modbydelig ideologi islam.

  Ps jeg sætter mig ikke ned og venter på denne “oplysende” film, er bange for at få sidde sår!!!

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 14. september 2012 @ 01:52

 22. Så er det helligdag igen i Mellemøsten, og folk skal snart ligge med røven i vejret til hjernevaskeridag, når fredagsbønnen begynder. Efter en god omgang hadsk imam opildnings peptalk, skal disse low life IQ muuuhamedanere ud i gaderne, og der vil de uden tvivl løbe hujende, skrigende og rablende rundt, som ondskabsfulde dyr der kun tænker på at ødelægge, hærge og dræbe, helst en vantro.

  Flagafbrænding vil vi se igen (så brænder jeg lige en koran af samtidig), køller, sten og knive vil vi se, og når de voldsomme optøjer så er overstået med de muslimske lederes velsignelse, så vil de igen presse på for at få en streng blasfemi paragraf i vestens lande, så disse optøjer ikke sker igen – ja muslimer har altid argumenteret fornærmende ringe!

  Kunne man ikke få en psykolog og/eller måske ligefrem en dr journalist, i ‘tolerancens og forståelsens tegn’, til at gennemgå koranens mest kontroversielle vers og så invitere nogle ‘moderate’ muslimer i studiet, så vi alle kan få afklaring på, hvordan helt horrible, vanvittige og racistiske citater bruges til at opdrage folk og hvordan det påvirker deres psyke??

  Det er meget simpelt, man tager bogens citater og stiller dem op imod alle demokratiets spilleregler. Ja der bliver mange emner at tage fat på, men idioterne/radikalsocialisterne tror jo stadig på, at Sharia og demokrati kan forenes i ren lyksaglighed.
  Jeg har aldrig mødt reel kritisk islam journalistisk på tv endnu og vi skriver år 2012….det er jo helt til grin.

  Det er bestemt ikke den nye oplysningstid vores generation vil blive husket for! nærmere Utopia og idiotitiden…..

  Kommentar by K. Sejr — 14. september 2012 @ 05:46

 23. Det er jo en dum og klam film. For det belærte Niels Lindvig i P1 Orientering jo os lyttere om!!!!!

  Kommentar by anonym — 14. september 2012 @ 06:01

 24. P1 orientering: “klam og dum” looool

  Ja jeg tænkte nok det var det infantile niveau deres debat skulle hives ned på. Jeg kan nu sætte endnu et flueben ud for P1. Jeg må være en profet og jeg vil fremover ikke krænkes.

  Filmen er sjov siger jeg til hele dr1 og så håber jeg vi sammen kan lave faktatjek om Mohammeds liv kontra komediefilmen.

  Kommentar by K. Sejr — 14. september 2012 @ 06:46

 25. Danmarks Radio (der har haft koranpanel, har forsøgt at få indført hijab formummet kvindelig TV-vært og som fejrer ramadan og har lavet mange pro hijab programmer) tigger nærmest om at nye medier – blogs f.eks. – viser hvad DR vælger IKKE at vise (oven omtalte film) og som DR alligevel vælger at bedømme som værende en discount film. (siden hvornår er DR TV-avisen blevet til et filmanmelder program?)

  DR har ikke haft nogle problemer med at vise klip fra filmen Da Vince mysteriet – bl.a. omhandlende Jesus seksualliv (han fik ifølge filmen barn) og Danmarks Radio har heller ikke haft problemer med at vise vægmaleriet af figuren jesus med stift lem lavet af kunstneren Jens Jørgen Thorsen.

  (Siden er jesus figuren igen blevet lavet med erigeret lem – igen i Birkerød – denne gang ikke som maleri, men af piberensere)

  Her en præsts reaktion på den:

  ”Sognepræst ved Bistrup Kirke, Søren Christian Storvad, er spændt på, hvordan det nye værk vil påvirke folk:
  ”Personligt bliver jeg ikke forarget. Kristendommen er en stor forargelse i sig selv. Hele tanken om, at selveste Gud lod sig menneskeliggøre for derefter at bliver pint, hånet og dræbt, er forargelig. Det er en grotesk tanke. Kristendommen har fundet sig i større ydmygelser end et maleri og en skulptur af Jesus med erigeret lem.” (2010)

  h t t p://jyllands-posten.dk/kultur/billedkunst/article2024874.ece

  Muhammed figur dyrkere har en del at lære..

  DR har heller ikke haft problemer med at vise den satiriske film Life of Brian, der laver sjov med kristendommen – og DR har ikke haft problemer med at vise satire serier omhandlende katolicismen.

  DR har for nyligt lavet penis-satire, som en præsts barnebarn følte sig krænket over. DR står ved satiren.

  DR har haft en flot tradition med at lave satire. Den smadrer DR nu selv. Står af i Roskilde..

  Så jo, DR tigger om at andre gør det, DR ikke selv gør mere – i multikulti land.

  Da islam kom til Vesten, blev DR en logrende skødehund – for islam. Ikke et flagskib for mangfoldighed.

  Men i et åbent, demokratisk land som Danmark skal der kunne tænkes, tegnes, males og siges alt – også på en satirisk måde.

  Alt andet laver DR satire med – kun ikke islam. Bl.a. det gør kritik af DR – og islam – nødvendig.

  DR er blevet en islam kustode – DR er blevet et museum for islam. Det duer ikke.

  Derfor er det nødvendigt at vise hvad DR ikke vil vise. Så DR kan se sig selv i spejlet og se at det ikke holder i demokratisk samfund at noget fredes for kritik – og satire.

  Godt at vestlige, demokratiske, verdensorienterede blogs med udsyn holder et spejl op foran et multikultur projekt, der ikke virker – og holder et spejl op foran islam.

  Og godt at blogs med udsyn holder et spejl op foran Danmarks Radio, der er blevet kustode TV (og kustode TV-avis), når det gælder islam.

  Kommentar by Liva — 14. september 2012 @ 08:58

 26. En ‘dansk’ islamisk gruppe truer nu film-skaberne. Og henter sine argumenter i .. koranen..

  h t t p://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1826542.ece

  Kommentar by Liva — 14. september 2012 @ 09:37

 27. […] there was another level as well, the street level, which was dominated by the Islamists and this same collection of young toughs, high school and technical school students who hang out around Tahrir Square. They like fights, they like to storm buildings, some, if not most, are addicted to Tramadol. It’s a great anti-police drug. You don’t feel pain. They can beat you to death and you won’t feel a thing. They’re calling it the Zombie drug. Tramadol was a big part of the revolution. The point is that for the ideological revolution to have succeeded you needed these toughs because you had to win on the street level. To take on the entire police force of a dictatorship like Mubarak’s you needed to bring them down on the street through force. That’s who these kids are. They took on the Mubarak regime alongside the Islamists, whose willingness to die for their cause cannot be underestimated.” […]

  “Obama’s surrender signals are understood all over the world, except at home.” That is where Lewis gets it wrong. The surrender signals aren’t understood abroad either because the president is surrendering to everybody so indiscriminately that he’s got everyone confused. The very same chief executive who sends letters of condolence to the families of deceased SEALs with a form letter and an electric pen is engaged in the same promiscuous white-flag waving everywhere he goes. The message is: “To whom it may concern: I give up. I confess to Romney’s guilt and express regret for everything he has done in advance. Yours, the once-in-a-generation president.” […]

  Islamic Zombies and Much More

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 14. september 2012 @ 10:17

 28. What happened in Libya has nothing to do with an obscure video from California; it has everything to do with the question of which side rules Libya. And the relationship of the attacks to the September 11 anniversary was meant to show that the Libyan terrorists supported September 11 and wanted to continue that battle. […]

  The Islamists of various factions, ranging from the Muslim Brotherhood to al-Qaeda supporters, loathe the new government and the fact that the United States is behind it. In other words, Obama has just done what he has been denouncing his whole life: interfered in another country and “bullied” it into submission to America’s will. Now he has sent two American warships to Libya’s coasts. Obama’s friends call this “gunboat diplomacy.” […]

  Obama has fallen into precisely the trap he has denounced in all his books and speeches. True, America is not claiming Libya as its territory, but Obama’s friends call this “neo-colonialism” and “post-colonialism.” He is now the patron of the Libyan government. If it is incompetent, corrupt, or oppresses the people, Obama shares responsibility. […]

  “They got the wrong guy,” said a friend of the slain Ambassador Christopher Stevens at the [notoriously anti-Israel, BR] U.S. consulate in Jerusalem. “If there was someone who cared about the Arab and Muslim world, it was Chris,” who had previously served there as chief of the political section. “He spoke Arabic, he was dedicated to the cause of the Arabs.” […]

  Perhaps this diplomat should give al-Qaeda a list of approved Americans they should be assassinating. In other words, what? It would have been better to have killed a foreign service officer more friendly to Israel? To have murdered some Republicans or Jews? I’m afraid that this is very frankly how these people think. And what is “the cause of the Arabs”? Which Arabs? To wipe Israel off the map? To have radical nationalist dictatorships? To have Sharia states? […]

  Barry Rubin: Libya: Not Just a Tragedy, but the Start of Another Endless War for America

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 14. september 2012 @ 11:02

 29. Jeg så lidt af filmen. Det er en fremragende idé og de, der har produceret den har virkelig noget på hjerte, kan man se.

  Det er ytringsfrihed anvendt som den skal anvendes. Den minder lidt om Monty Pythons Life of Brian lavet af ikke-profesionelle uden de store økonomiske midler.

  Den får jo aldrig mulighed for at blive en Blockbuster i biograferne eller blive en cash-cow serie som den fremraagende Mad Men på TV. Så investorerne står jo ikke i kø for at levere de millioner af dollars, der skal til.

  Man må nærmest kalde det ‘en undergrundsfilm’ på teknisk niveau med Andy Warhols og Kenneth Angers tidligste film.

  Men jeg kunne godt tænke mig, at se den lavet af et professionelt team a la Mony Python..

  Kommentar by A-mad — 14. september 2012 @ 12:35

 30. Chris Stevens – nyttig idiot for jihadisterne lige indtil han blev en ubrugelig irritation:

  Christopher Stevens Feeds the Crocodile

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 14. september 2012 @ 14:18

 31. Dette må da være enhver filmskabers ultimative våde drøm. At få en reaktion på en film, der er så katastrofalt dårlig teknisk dårlig, en scenografi under lavmålet, med skuespillere, der ville få aktører i en 3. klasses skolekomedie til at krumme tæer og et manuskript der er så plat og plumbt, at man skulle tro at oprindelsen stammede fra en ørken i et land langt væk for mange mange år siden.

  Kommentar by Limewoody — 14. september 2012 @ 17:12

 32. Ad 30.

  Man kan dårligt få andet indtryk, end at du og Frontpage Magazine hoverer over likvideringen af Christopher Stevens.

  Kommentar by Tom — 14. september 2012 @ 23:32

 33. ->32 Flæbe-Tom

  Nåh, pusse-pusse-pusse, skal jeg komme og puste på dit “indtryk” der åbenbart piner dig? Hvilken betydning har det om jeg eller Frontpage Magazine “hoverer” eller ej? Er det der der fylder i din lille verden lige nu?

  Lad os se: Det Hvide Hus har forsøgt at lægge pres på en privat virksomhed for at få dem til at censurere en fuldt lovlig video? Det Hvide Hus i Bongostan? Nej, Det Hvide Hus i United Dhimmi States.

  Det amerikanske justitsministerium overvejer at prøve at knalde filmmageren via hans prøveløsladelsesbetingelser – når nu filmen er fuldt lovlig.

  Det Muslimske Broderskab prøver at bruge filmen som brækjern mod din og min ytringsfrihed.

  Generalen der leder The Joint Chiefs of Staff har perosnligt ringet til Terry Jones for at bede ham stoppe sin støtte til den fuldt lovlige film.

  Obama lovede i 2007 at forholdet til den muslimske verden under ham ville blive godt, da han selv var vokset op i et muslimsk land.

  Obama har pjækket fra halvdelen af de efterretningsorienteringer som hans lands sikkerhed afhænger af.

  Også i Danmark er der muslimer der ønsker filmmageren dræbt for sin fuldt lovlige film.

  De amerikanske mainstreammedier er åbenlyse propagandister for Obama, og har prøvet at tørre dette gigantiske udenrigspolitiske nederlag af på …. Mitt Romney.

  Se, Flæbe-Tom, det er den slags der fylder i min bevidsthed: Endnu et orkestreret orgie af massehysteri, og alle aktører i politikkens og mediernes verden falder øjeblikkeligt ind i deres fast etablerede roller som misinformanter og apologeter.

  Og hvad er det så der fylder i Toms verden? Tja, det er såmænd renheden af sindelaget hos en pispottedenattør som undertegnede. Har jeg mon ikkestuerene tanker i forbindelse med de interessante nyheder jeg formidler? Virkelig interessant og perspektivrigt.

  Sådan kan man se så forskelligt på tingene. Nager det at jeg tidligere har pillet noget af dit sludder fra hinanden og gjort mig lystig over din flæbe-retorik?

  Kommentar by Anonym — 15. september 2012 @ 00:00

 34. ->32 Flæbe-Tom

  Nåh, pusse-pusse-pusse, skal jeg komme og puste på dit “indtryk” der åbenbart piner dig? Hvilken betydning har det om jeg eller Frontpage Magazine “hoverer” eller ej? Er det der der fylder i din lille verden lige nu?

  Lad os se: Det Hvide Hus har forsøgt at lægge pres på en privat virksomhed for at få dem til at censurere en fuldt lovlig video. Det Hvide Hus i Bongostan? Nej, Det Hvide Hus i United Dhimmi States.

  Det amerikanske justitsministerium overvejer at prøve at knalde filmmageren via hans prøveløsladelsesbetingelser – når nu filmen er fuldt lovlig.

  Det Muslimske Broderskab prøver at bruge filmen som brækjern mod din og min ytringsfrihed.

  Generalen der leder The Joint Chiefs of Staff har perosnligt ringet til Terry Jones for at bede ham stoppe sin støtte til den fuldt lovlige film.

  Obama lovede i 2007 at forholdet til den muslimske verden under ham ville blive godt, da han selv var vokset op i et muslimsk land. Og nu dette.

  Obama har pjækket fra halvdelen af de efterretningsorienteringer som hans lands sikkerhed afhænger af.

  Også i Danmark er der muslimer der ønsker filmmageren dræbt for sin fuldt lovlige film. Danske medier taler stadig om at filmen “var skyld i”.

  De amerikanske mainstreammedier er åbenlyse propagandister for Obama, og har prøvet at tørre dette gigantiske udenrigspolitiske nederlag af på …. Mitt Romney.

  Se, Flæbe-Tom, det er den slags der fylder i min bevidsthed: Endnu et orkestreret orgie af massehysteri, og alle aktører i politikkens og mediernes verden falder øjeblikkeligt ind i deres fast etablerede roller som misinformanter og apologeter. Vores ytringsfrihed er under kalkuleret angreb fra voldelige og antidemokratiske kræfter, og sagen her er bare endnu en af den slags vi har oplevet ikke mindst de sidste syv år. Vi taler om vores frihed. Vi taler om vores fremtid.

  Og hvad er det så der fylder i Toms verden? Tja, det er såmænd renheden af sindelaget hos en pispottedebattør som undertegnede. Har jeg mon ikkestuerene tanker i forbindelse med de interessante nyheder jeg formidler? Virkelig interessant og perspektivrigt.

  Sådan kan man se så forskelligt på tingene. Nager det at jeg tidligere har pillet noget af dit sludder fra hinanden og gjort mig lystig over din flæbe-retorik?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 15. september 2012 @ 00:02

 35. Jeg mindes ikke, at Lars Findsen har pillet noget af mit fra hinanden, og jeg takker for den overvældende opvisning i hysteri.

  Kommentar by Tom — 15. september 2012 @ 00:14

 36. Portræt af en højreekstrem kristen-fundamentalistisk og vulgær-zionistisk gidseltagning.

  Har en inflammatorisk anti-muslimske film trailer, der dukkede spontant op på YouTube tilskyndet til det angreb, der efterlod fire amerikanske diplomater døde, herunder den amerikanske ambassadør i Libyen Christopher Stevens? Amerikanske embedsmænd har antydet, at angrebet var planlagt på forhånd, angiveligt af en af ​​de jihad-gruppe, der opstod, i kølvandet på den Nato-ledede omstyrtelse af ​​Libyens Gaddafi regime. Så selvom den dødbringende scene i Benghazi måske ikke er et direkte resultat af den vrede reaktion på den islamofobiske video, så har volden været med til realisere filmens bagmænds dommedagsvisioner.

  Produceret og mangfoldiggjort af en mærkelig samling af højreorienterede kristne evangeliske og landsforviste egyptiske koptere, blev traileren skabt med den hensigt både at destabilisere post-Mubarak Egypten og at påvirke det amerikanske præsidentvalg. Som konsulent for filmen Steve Klein sagde: “Vi gik ind i dette velvidende, at dette sandsynligvis ville komme til at ske.”

  I The Associated Press’ første rapport om traileren hed det: ” – en amatøragtig, nærmest latterlig produktion kaldet >>The Innocence of Muslims<>The Innocence of Muslims<>Desert Warrior<>Desert Warrior<>The Happy Hooker Goes Hollywood<>The Sexpert<>Atlas Shrugged<>Jihad Watch<>Altar or Abollish<>Muslimer kom og erobrede vores land, på samme måde ønsker de at erobre Amerika “.

  Organiseret af Geller og Spencer blev demonstrationen omhyggeligt timet til at falde sammen med kulminationen på ​​midterm kongresvalgkampen, ​​som mange højreorienterede republikanere håbede de på, at de kunne udnytte WTC-tragedien ved at appellere til anti-muslimske følelser i deres fortørnelse over, at det amerikanske folk havde valgt Obama til præsident.

  Gennem venskabet med Nasrallah, stødte Klein ind en anden radikal koptisk separatist ved navn Morris Sadek. Sadek har fået forbud mod at vende tilbage til Egypten, hvor han er bredt hadet for sine uhyrlige anti-muslimske amatørvideoer. På dagen for Ground Zero manifestationerne blev Sadek set spankulerende rundt i gaderne i Washington, DC, – den 11. september 2010 – , med et krucifiks i den ene hånd og en bibel implanteret med det amerikanske flag i den anden. “Islam er ond!” råbte han. “Islam er en kult religion!”

  Mens et nyt amerikansk valg nærmer sig, og den egyptiske regeringsmagt pludselig er kommet under kontrol af Det Muslimske Broderskab, afsluttede Klein og Sadek Nakoula deres forberedelser til det, der skulle blive deres største propaganda stunt til dato: >>Innocence of Muslims<>Copts Today<<, en arabisk-sproget nyhedstjeneste med fokus på koptiske anliggender blev Sadek set tage en afslappet gåtur ned af Washingtons M Street den 11. september badet i solen på en perfekt efterårsdag. Pludselig så han sig omgivet af fire vrede koptiske kvinder. Mens de skældte Sadek ud for at give næring sekterisk vold, tog kvinderne deres sko af og begyndte at slå ham i hovedet.

  “Hvis der sker noget med en kristen i Egypten,” råbte en af ​​dem til ham, “så vil du være årsagen!”

  Kommentar by Carlos Hernandes — 16. september 2012 @ 15:03

 37. “… højreekstrem kristen-fundamentalistisk og vulgær-zionistisk gidseltagning”

  Priceless.

  Kommentar by Kim Møller — 16. september 2012 @ 15:11

 38. Vi må indse, at vi er i krig med islam. Det synes de selv og vi må hurtigst muligt indse det. (1400 års krigen?)
  NATO må offentliggøre en ‘afregningsliste’ og fluks afregne kontant, når/hvis følgende indtræffer.
  Terroranslag a la WTC 2001 9-11->Mekka bombes og Ka’bahen pulveriseres.
  Mord på vestlig diplomat->2-3 paladser i arabiske byer jævnes med jorden
  Mord på vestlig turist->mindst én moske i en arabisk hovedstad jævnes med jorden
  Og herhjemme kan den danske stat også gøre noget.
  F.eks bekendtgøre at hvis…
  1000 muslimer demonstrer mod vesten, ytringsfrihed eller demokrati
  ->bliver 1000 muslimer udvist af Danmark for bestandig og de kastes straks ned over Sinai ørkenen i faldskærm.
  Det har de respekt for og så stopper det af sigselv? :)

  Kommentar by A-mad — 19. september 2012 @ 15:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper