11. december 2006

DR2-værten Asmaa Abdol-Hamid modtager dialogpris af islamistisk organisation

Den Kairo-baserede Bridges Foundation og dens leder Fadel Soliman holdt tidligere på året en konference i København, med det formål at bygge bro mellem kulturerne. Den samme opgave er tiltænkt organisationens ny-oprettede Knud Holmboe-pris, hvis første pris ifølge Fyens Stiftstidende netop er givet til DR2-værten Asmaa Abdol-Hamid.

En muslimsk kvinde bosiddende i et kristent land der nægter at give mænd hånden modtager en pris fra en organisation med dette logo. Hvilken ironi…

Bridges Foundation er selvfølgelig alt andet end tvær-religiøs dialog-organisation, og hvis man ser lidt nærmere på hvem der markedsfører showet, så dukker der kendte islamister frem. Homofoben Safia Auode har personligt mødt grundlæggeren Fadel Soliman, har skrevet den 600 sider lange Knud Holmboe-biografi og sådan kører det hele lidt i ring med steningsimamen Abdul Wahid Pedersen som ansigtet udadtil.

Det bør måske nævnes her, at Knud Holmboe er identisk med konvertitten Ali Ahmed Knud Holmboe, der i 1931 blev myrdet af beduiner under en Mekka-rejse i en alder af 29 år, efter at have været på jihad i Nordafrika. Da han var journalist af uddannelse markedsføres Holmboe (og hermed prisen) som – hold fast – “A Martyr of freedom of expression”.

Dialog er da heller ikke just det der kendetegner Fadel Soliman. Under Muhammedsagen tilbød han at undervise danske muslimer i islam under devisen “peace through education” – agressiv propaganda dækker vel bedre. Blandt bestyrelsesmedlemmerne i organiationen var på daværende tidspunkt konvertitten Yvonne Ridley, der under en tale på en konference arrangeret af Muslimer i dialog (lækkert ord ik’) tidligere på året forsvarede Taliban, sammenlignede Tony Blair med Pol Pot og næsten skræmte Lars Erslev Andersen til fornuft.

Bridges Foundation er det man kalder en dawa-organisation. Dawa betyder i praksis en blanding af mission og oplysning, selvom muslimerne stædigt afviser førstnævnte. Idag præsenteres det så pludselig som dialog og tolerance. Det kan man tro på eller lade være, men jeg ved godt hvad jeg mener.

Sideløbende med grundlæggelsen af Bridges Foundation sidste år var Fadel Soliman også leder af World Assembly of Muslim Youth (WAMY) der gennem en årrække har udgivet anti-kristne, anti-jødiske og anti-shiitiske bøger. Deres forlag har også udgivet flere af Solimans egne bøger, herunder A Handy Encyclopedia of Religions and Sects, som 11/9-kommissionen betegnede som “a tract of anti-Semitism comparable to the Protocols of the Elders of Zion”.

En artikel i det amerikanske studenterblad Eagles opsummerer problemerne med Solimans WAMY.

“The World Assembly of Muslim Youth, which was headed by former Muslim Chaplain Fadel Soliman, is under investigation by the Senate Finance Committee for ties to terrorism… A letter from Sen. Chuck Schumer (D-NY) stated WAMY “spends $2.7 million annually in support of the Palestinian intifada in addition to $70 million it has collected for this purpose as WAMY offices worldwide.” The Eagle also reported that a report to the United Nations tied the charity to al Qaeda… The Eagle consulted a number of experts and translators to verify our reporting… In each case, the experts unanimously verified that a.) WAMY is an extremist group, b.) WAMY published numerous anti-Semitic, anti-Christian and anti-Shi’a Muslim writings, c.) WAMY and its affiliates have been raided, investigated or even deported from India, Pakistan and the Philippines for aiding terrorism or militant groups. In fact, in the 9/11 Commission, WAMY was one of the few groups that was singled out as “spread[ing] Wahhabi beliefs throughout the world.”

Kilder mv.

 • Bridges Foundation (officiel hjemmeside).
 • knud-holmboe.com (flot hjemmeside).
 • Knud Holmboe: Ørkenen brænder (241 s., pdf, fuld tekst).
 • 10/10-05 Kristeligt Dagblad – 11. september ændrede mit liv.
 • 2/1-06 Berlingske Tidende – Muslimer vil lære dansk presse om islam.
 • 14/8-06 Zahra – Hjulspor i sandet.
 • 20/10-06 Pipelinenews – World Assembly of Muslim Youth… Operation Fits New UK Terror Model.
 • 27/11-06 Sahafa – Brofast konference om islam.
 • 7/12-06 Eagles – Chaplain: no ties to anti-Semitic books.
 • NB: Denne postering opdateres løbende.

  Oploadet Kl. 11:29 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

  21 Comments »

  1. “Dialog” er et magisk ord som gør alle dhimmier våde i bukserne. Aldrig, aldrig har jeg set nogen stille forventninger til konkrete mål som skulle kunne nås ved “dialog”; aldrig har jeg set nogen forklare, hvordan man ved “dialog” kan opnå bindende garantier for fremtiden (“vi lover aldrig at indføre sharia i jeres lande”); aldrig har jeg set nogen dialogfetishister prøve at kontekstualisere dialogens mulighed i lyset af muhammedanismens blodige historie, og i relation til “hudna”-begrebet, som er en taktisk indgået fred med vantro, som højst skal vare 10 år, mens man samler kræfter til næste slag, eller i kontekst med Koranens krigsvers som handler om ideologiens erobring af verdensherredømmet.

   Dhimmierne har så stor tillid til “dialogens” forløsende virkning, at de tør forlade deres egen og deres børns fremtid på dens udkomme.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack — 11. december 2006 @ 11:39

  2. En lille detalje jeg har bemærket: Det er den “grønne” person som er centralt placeret i logoen. Grøn er jo muhammedanismens farve. En antydning af, at én gruppe er vigtigere end de andre? Ironien med logoen ift. Telt-Asmaas afvisning af håndtryk skulle da næsten sendes til en af aviserne? Det er da ret sjovt, synes jeg.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack — 11. december 2006 @ 11:53

  3. Kim, du skulle have Ridderkorset. – Men dét får du aldrig, fordi det ‘korrekte’ Danmark er skræmt op over din indsigt og enegi.

   Det korrekte Danmark ser ikke den verden du ser – på danskernes vejne.

   Det er en fornøjelse at læse dit skriv Kim; det flyder og er fyldt med knivskarpe pointer, godt placerede i indskudte sætninger. Du leverer, fortsat, en vare, som andre medier simpelthed ikke magter at skrue sammen. Du er uundværlig.

   Keep it up young man! Takken fra den danske befolkning til dig skal kun blive større og større.

   Anti-sharia

   NB: Jeg vælger ikke at skrive min holdning til hverken DR2, Aasma eller Ritt Bjerregaard denne gang. Tredelingen af magten, dén har du jo allerede rørt ved før…ellers gøres det igen glimrende her: http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=4126068

   Kommentar by anti-sharia — 11. december 2006 @ 11:55

  4. Tak for din undersøgelse. Man undres tit over
   hvor mange kilder der udmunder fra Kairos gyder.

   Kommentar by islamofascisme.dk — 11. december 2006 @ 12:32

  5. Prøv at sammenlig oplysningerne her på Urias med hvad Fyens Stiftstidende finder det for godt at meddele:

   “Vollsmose: Debattør Asmaa Abdol-Hamid har modtaget Knud Holmboe-prisen for at have bidraget positivt til at udbrede kendskabet til islam. Hun får prisen for sin rolle som studievært i programmet Adam og Asmaa på DR 2. Knud Holmboe-prisen, som uddeles for første gang, er opkaldt efter en dansk journalist og forfatter, der på rejser i Nordafrika konverterede til islam.”

   og så siger nogle – Jan Guillou f.eks. at blogs er overflødige (!)

   Kommentar by steen — 11. december 2006 @ 12:39

  6. Ja, og hvorfor mon Jan Guillou siger det? Fordi de er med til at afdække
   de gængse mediers hykleri og fordrejning af virkeligheden.

   Kommentar by islamofascisme.dk — 11. december 2006 @ 13:08

  7. Den form for dialog, Asmaa repræsenterer, er i sandhed en muslimsk propagandapris værdig, men Fyens Stiftstidende elsker hende og spilder ikke tid på at efterprøve de plumrede kilder.

   Præcis som der ikke var et kritisk ord at læse, da entertaineren Niels Hausgaard modtog årets Scherfig-Gelsted-Kirk pris (opkaldt efter tre gamle stalinister) og straks gav den videre til (det ligeledes stalinistiske) dagbladet Arbejderen.

   Stalinister og islamister er fredede minoriteter. Man skal melde sig ind i et stort, demokratisk parti med forbogstaverne DF, hvis man vil være sikker på tilsvining i den (endnu for en generation siden) borgerlige danske provinspresse.

   Mærkelige tider, en lugt af selvovergivelse og undergang overalt i det offentlige rum… Undtagen lige her på Uriasposten.

   Kommentar by Lama Q — 11. december 2006 @ 14:31

  8. ->7 Ja, dette er de mærkeligste tider jeg kan mindes. En søvngængeragtig vandring mod afgrunden, næsten ingen opposition, zombieagtige nyhedsmedier som ikke stiller de store spørgsmål, men stiller sig tilfredse med mikrofonholderi når det er de virkelige fjender som er på. Findes der nogle historiske fortilfælde?

   Kommentar by Lars Findsen På Crack — 11. december 2006 @ 15:06

  9. Jan Guillou behøver i hvertfald ingen blog, medierne stiller op på stribe med ukritisk og ubetinget spalteplads.

   Dialog på islamistisk = vesten giver – islam tager.
   Eller lukke så meget kritik som muligt og vinde så mange indrømmelser som muligt..
   Islam er i sin egen forståelse den ultimative religion destineret til at regere hele verdenen, hvor består muligheden i dialog ?

   Enten bliver Islam en religion hvor man ikke tager koranen og hadiths bogstaveligt, dvs. man følger ikke muhammad i alt men tager alt med forbehold, man adskiller religion og magt/stat.
   der er intet at holde dialog om, det er enten eller, det er forskellen mellem krig og fred.

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 11. december 2006 @ 18:52

  10. he..ja og folketinget havde en præst til at prædike for sig til åbningen af folketinget, der kommer fra Indre Mission, der er kristnister og vil hellere lade deres børn dø end at give dem en blodstransfusion.

   Sådan hænger det hele sammen..formoder ud fra samme logik som du benytter her at hele folketinget også vil slå deres børn ihjel.

   http://mavepusteren.blogspot.com/2006/12/muslimer-vil-lade-deres-brn-d.html

   Kommentar by allan — 11. december 2006 @ 21:11

  11. “Indre Mission, der er kristnister og vil hellere lade deres børn dø end at give dem en blodstransfusion.”

   Det, der irriterer mig mest ved bløddyret Allan, er hans demonstrative mangel på selvrespekt. Nærmest skræmmende er denne altomfattende ligegyldighed og åndelige slaphed. Den eneste pointe, som han formår at få formidlet på sit “sprog”, er, at intet har betydning for ham. Hans egne ord er blot fremhostede lyde, og som sådanne spredte lydelementer fremstår også andre menneskers ord for ham.

   Han kan end ikke siges at være løgnagtig (selvom hans påstand om indre mission naturligvis er løgn), for løgnagtighed kræver dog en flig af dygtighed, gennemførthed og umage. Han er åndløsheden inkarneret. Uhyggeligt.

   Kommentar by NAN — 11. december 2006 @ 22:08

  12. ->11 Absolut rammende karakteristik. Jeg har undertiden tænkt på at “han” formentlig nemt ville kunne emuleres af et lille stykke software, lige som de der AI-programmer (chat bots, hedder de vist?). Nogle bestemte stikord udløser en mere eller mindre sammenhængende Rasmus Modsat-sætning blottet for argumenter, kun indeholdende nedsættende bemærkninger og udokumenterede påstande.

   Min egen teori er stadig, at der er tale om – hvis ikke software – så nogle mere kløgtige personer (de kunne have navne som …. Karsten eller René …. og befinde sig på det ekstremistiske multikulturelle, virkelighedsdekonstruerende overdrev) som helt mekanisk prøver at skyde enhver debat i sænk.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack — 11. december 2006 @ 23:18

  13. Jeps det var vist en ganske god og rammende beskrivelse af vores luft-i-hovedet-ven ;-)

   Kommentar by whodares — 11. december 2006 @ 23:23

  14. NAN: staten fratager hvert år ca. et par, med tilknytning til indre mission forældrettigheden for at give deres barn en blodtransfussion. Hvorledes dette er løgn, må du lige argumentere lidt for..

   Kommentar by allan — 12. december 2006 @ 13:45

  15. Det kan Allan så sammenligne med de 20 forbrydelser om MÅNEDEN som begås mod børn af invandrerforældre af “religiøse” grunde, jf. dagens JP.

   Gad vide hvor mange forældremyndigheder der fratages denne del af demografien på årsbasis, hva’ Allan ?

   Om igen bette pus.

   Kommentar by DaLi — 12. december 2006 @ 14:30

  16. @Allan
   Mon ikke jeg savner dokumentation for påstanden, når jeg kalder den løgn?

   Jeg kan jo så’n lissom ikke dokumentere den for dig.

   Jeg venter med spænding.

   og venter..

   og venter…

   Kommentar by NAN — 12. december 2006 @ 15:39

  17. Er du sikker på du ikke forveksler indre mission med jehovas vidner Allan ?

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 12. december 2006 @ 15:40

  18. Mavepusteren demonstrerer atter sin totale dumhed:

   “he..ja og folketinget havde en præst til at prædike for sig til åbningen af folketinget, der kommer fra Indre Mission, der er kristnister og vil hellere lade deres børn dø end at give dem en blodstransfusion.

   Sådan hænger det hele sammen..formoder ud fra samme logik som du benytter her at hele folketinget også vil slå deres børn ihjel.”

   Det er selvfølgelig som Thomas skriver Jehovas Vidner der ikke vil modtage blod.

   http://www.watchtower.org/e/vcnb/article_01.htm

   Kommentar by Hodja — 12. december 2006 @ 21:51

  19. Mere om Bridges: De har åbenbart også en kabel-TV-station:

   http://www.bridgestv.com/home.asp

   Kommentar by Hodja — 12. december 2006 @ 22:27

  20. #16:og venter og venter og venter og…………………

   Kommentar by PB — 13. december 2006 @ 22:31

  21. Hvem er Knud Holmboe, uddyb nærmere og prøv fortæll sandheden, istedet for forblindet had

   Kommentar by Clausen — 27. maj 2008 @ 19:02

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper