11. oktober 2012

Revolutionær 3F-leder støtter hærværk mod stilladsfirma: “Sådan nogle metoder kan være nødvendige…”

Tidlig morgen torsdag den 23. august i år blev 22 stilladsarbejdere anholdt i Århus, da de var i gang med at nedrive et stillads opsat af et firma der ikke har tegnet overenskomst med 3F. Fredag den 14. september skete det igen, og denne gang blev det filmet af en af naboerne. 3F nægter selvfølgelig at stå bag, men formanden for stilladsarbejderne i København hedder John Ekebjærg Jakobsen, og når han som revolutionær støtter marxistiske terrororganisationer, så er støtte til fagpolitisk kriminalitet det man kunne forvente.

Fra TV2 Online – Hærværk mod stillads.

Daniel Østa, TV2: Billederne her er lavet i morges omkring klokken 9 af naboer, og viser hvordan op imod 30 mænd er i gang med at afmontere stilladset. Ifølge Thomas Olsen er det syvende gang i år at hans stilladser bliver udsat for sådanne aktioner. Han mener at det skyldes, at hans medarbejdere ikke er organiserede via 3F og Stilladsarbejdernes Landsklub.

Thomas Olsen, Bagsværd Stilladser: Det er personlig hetz mod mig… fordi jeg ikke anerkender deres lov eller ret til at bestemme hvad der skal foregå i denne her branche. Jeg mener ikke de skal have lov til at diktere mig hvem jeg skal ansætte, og hvad for en fagforening mine medarbejdere skal være medlem af.

[…]

John Ekebjerg Jakobsen, Stilladsarbejdernes Brancheklub: >Jeg har fuld respekt for at de har gjort det, fordi det er nødvendigt overfor det firma der. De overholder hverken den ene eller den anden slags regler. … Sådan nogle metoder kan være nødvendige overfor sådan et firma.

(Vestervoldgade, 14. september 2012; Se evt. tidligere post)

Oploadet Kl. 16:41 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40772/trackback

6 Comments »

 1. For nogen tid siden skrev en kommentator herinde om fagbevægelsen og dens betydning for arbejdspladsers forsvinden. Jeg husker desværre ikke hvem og hvornår, men kommentaren fortjener en gentagelse. Jeg skrev til vedkommende, at hans kommentar burde ud på landsdækkende medier.

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2012 @ 19:09

 2. Fra min tid som aktiv så husker jeg også “AFA” john som brugte sine medlemmer til udlån for div AFA aktioner og demonstrationer, og da jeg borede mere i det blev min gamle hjemmeside hacket.
  Jo, de røde svins handlinger tåler sjældent dagens lys.
  Afa Johns inkl.

  Kommentar by J..... B....... — 11. oktober 2012 @ 21:28

 3. Der er forskel på faglige aktioner og selvtægt.
  Selvtægt straffes efter straffeloven, og der er ingen gyldige undskyldninger for de personer, eller faglige ledere, der ikke formår at skelne,- faglige ledere burde, hvis de opfordrer til en ulovlig aktion, vide at det er en skærpende omstændighed, at en tillidsmand bryder loven.
  Hvis en faglig leder er så “rød” inde i hovedet at han ikke kan skelne, burde han trække sig, eller blive hjemme.

  Kommentar by Jørn Boye — 12. oktober 2012 @ 08:09

 4. Det var også fagligt aktive indenfor LO, der kom så grueligt galt afsted, da de for efterhånden en del år siden forsøgte at vælte Jonni Hansen’s plankeværk i Greve. Der blev skrevet en del om det i dagspressen, men jeg husker, at det irriterede mig grænseløst, at ingen journalist tilsyneladende gad at stille dette mest indlysende spørgsmål til LO: Er det fagbevægelsens opgave at udføre hærværk på anderledes tænkendes boliger?

  Kommentar by Arne Torp — 12. oktober 2012 @ 14:27

 5. “..nødvendig..” ja selvfølgelig, det måtte jo komme.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 12. oktober 2012 @ 18:59

 6. Det er den der betaler musikken der bestemmer hvad der skal spilles.

  – med visse kulturelle begrænsninger.

  Sådan er det jo.

  Kommentar by Scavenius — 13. oktober 2012 @ 10:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper