17. september 2012

Kristian Thulesen-Dahl (DF): Vi er kun et bindeled mellem tidligere og kommende generationer

Kristian Thulesen-Dahl sagde meget rigtigt i sin første tale som partiformand. Fra Dansk Folkepartis hjemmeside.

“Mit Danmark er over 1000 år gammelt.

I alle de år har vi været igennem kongemord, fejder, krige, tabt land og vundet land. Og tabt det igen. Det land, vi så har beholdt, er blevet passet, plejet og pløjet af generationer af danskere.

Vi har verdens ældste kongehus, vi har verdens ældste flag og vi har en af verdens ældste grundlove. Og vi blev altså kristne 500 år før Columbus i 1492 opdagede Amerika og 500 år før byggeriet af Peterskirken i Rom blev igangsat i 1506.

Det giver lidt perspektiv på tingene.

[…]

Fremtiden for det land, jeg holder af, og jeg trives i, afhænger af, om vi taber eller vinder kampen for værdierne. Det er summen af rigtig mange ting, der afgør vores fremtid, og om vi i den næste generation og den næste igen er den nation, vi gerne vil være.

Om det er vores Danmark, der bevares. Om vi forstår, at vi kun er et bindeled mellem tidligere og kommende generationer. At vi skal forvalte det, vi har overtaget med respekt. At vi selvsagt nænsomt skal justere men ikke ødelægge det land, vores forældre, bedsteforældre osv. har skabt.”

(Kristian Thulesen-Dahl, 16. september 2012; Danskfolkeparti.dk)

Oploadet Kl. 14:38 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40810/trackback

10 Comments »

 1. Godt sagt, men hvorfor så ikke begynde at snakke om repatriering ?

  “Danmarks Statistik har lavet opgørelser over bl.a. statsborgerskabstildelinger og indvandringen i et historisk lys. Disse opgørelser viser, at 46,7 procent af alle ikke-vestlige statsborgere, der har skiftet til dansk statsborgerskab siden 1979, har gjort det i perioden 2001-2011. Den samme periode, som Dansk Folkeparti udgjorde det parlamentariske grundlag for den daværende regering. Tilmed var denne regering i år 2008 ansvarlig for den størst dokumenterede indvandring i Danmarkshistorien.”

  Fra http://danskernesparti.dk/archives/3551

  Kommentar by Lars H — 17. september 2012 @ 16:14

 2. Nu har Danskernes Parti jo en helt anden dagsorden end DF, men Thulesen-Dahl sagde faktisk også:

  Vi skal have sat mere turbo på repatrierings-indsatsen – hjemsendelse af udlændinge, der også selv vil have det bedre i deres oprindelige hjemland.

  Vi skal øge hjælpen til flygtninge i nærområderne ved at oprette asylcentre dér.

  Til gengæld skal vi ikke åbne nye asylcentre i Danmark, vi skal lukke dem.

  Dette og meget mere skal vi.

  Ikke for at genere nogen. Men for at passe på alt det gode, vi har.”

  Kommentar by Kim Møller — 17. september 2012 @ 16:22

 3. Det var jo sådan en tale de konservative skulle have holdt! Det er måske derfor det konservative Folkeparti er blevet så lille!

  Kommentar by Robert R — 17. september 2012 @ 16:51

 4. Tak Kim.

  Det kunne være rart med en uddybning fra Thuelsen Dahl, med hvor mange der i så fald skal hjemsendes.

  DFP snakker stadig om bedre integration. Det kan ikke lade sig gøre i praksis. For der er desværre forskel på de etniske grupper, de ikke-vestlige vil uundgåeligt havne som lavere socialklasser og gøre dk fattigere.

  Der er brug for Danskernes Parti, om ikke andet, så for at holde DFP fast på en stram udlændingepolitik.

  Kommentar by Lars H — 17. september 2012 @ 17:15

 5. Repatriering er forpasset!!!
  DF har ikke været for fin til at sige fra.
  Kun væbnet kamp kan gøre Danmark rent igen!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 17. september 2012 @ 17:31

 6. Ja, stort tillykke til Thulesen-Dahl med partiformandsposten. Han skal huske kulturkritikken. Værdidebatten. DF skal ikke ligge på den lade side hvad angår kulturkritikken – det vil være et frisk, nødvendigt pust i forhold til den nuværende regerings multikulti stivsind.

  Kommentar by Liva — 17. september 2012 @ 17:38

 7. 2

  Kim

  Ja, det er godt, at han sagde det, men hvad bliver der gjort i praksis for at det kan blive muligt? Det bliver det interessante at se. For det er en nødvendighed at lukke asyl- og flygtningecentre i Danmark. Hjælpen fra Danmark må og skal være i nærområder. For dér fås der mest for pengene og mennesker i nød kan blive i de områder – eller tæt på de områder, hvor de har familie, kultur og fremtid.

  DF skal udnytte, at de er i opposition. Være mere fremme i skoene end de har været siden en ny regering kom til magten. DF har faktisk været forbavsende tilbageholdende. Påfaldende tilbageholdende. Det er bestemt ikke godt.

  Kommentar by Liva — 17. september 2012 @ 17:53

 8. Problemet med Dansk Folkeparti er, at det ideologisk set ikke hænger sammen.

  Dansk Folkeparti opsuger nogle stemmer, men formår ikke at ændre noget i folks hoveder. Derfor er partiet i en evig stagnation. Partiet er med sin berøringsangst overfor den virkelige verden med til at cementere de grundlæggende kulturradikale værdier; multikultur (bare ikke med Muslimer), “anti-racisme”, den gængse propagandistiske historieforståelse, derunder Anden Verdenskrig, tilbedelse af alt jødisk og staten Israel, troskab mod det grundlæggende samfundssystem, synet på USA som en ubetinget ven og allieret, hvor det sidste selvfølgelig igen hænger mere sammen med kærligheden til Israel end til USA per se.

  Den usammenhængende dagsorden og logik gør at partiet ikke er tiltrækkende for intellektuelle, de vidende og de mere eftertænksomme, og manglen på folkelig spontanitet og opbakning til græsrødderne gør at der heller ikke her kan mobiliseres noget entusiasme fra den mere jævne befolkning.

  Hvordan skal den jævne dansker inspireres af Krarup og Langballes til tider snørklede snak om hvordan DFs synspunkter og udmeldinger lige adskiller sig fra de ting der bliver sagt på græsrodsniveau. Sonderingen mellem Muslimer, som man skam ikke har noget imod, for det ville være “racistisk” (og det er meget slemt), og deres religion, som man kalder “lige som Nazismen”, er ét eksempel på hvordan man i én sætning på én gang kan undergrave den nationale sag på flere meget grundlæggende områder.

  Det er en fjende som forklæder sig som ven, som forsøger at trække en umulig dobbeltmoral hen over hovederne på deres vælgere, og pådutter dem (og det meget mere end eventuelt krævet på grund af de herskende opfattelser) det samme enøjede og groft forløjede historiesyn der former grundlag for den nuværende udvikling.

  I det praktiske vil DF gerne bekæmpe en del af sygdommene. Men da sygdommene netop har deres udspring i det historiesyn og de udviklinger som Dansk Folkeparti ikke ønsker at sætte spørgsmålstegn ved, nægter Dansk Folkeparti således at angribe sygdommenes livsgrundlag; historiske løgne og fordrejninger der er opstået og bliver vedligeholdt på grund af sejrsmagternes historieskrivning – og ikke mindst den senere voldsomt udbyggede og optrappede anti-tyske (“anti-nazistiske”) propaganda.

  Under påberåbelse af Kristendom og pakket ind i en sælsom blanding af akademiske vendinger, teologiske overvejelser som de færreste kan følge og til andre tider dumsmarte erklæringer gør folkepartisterne deres vælgere forvirret og usikre.

  Ikke kun selve partiet er topstyret; man forsøger også at topstyre sine vælgere. Som om folk ikke har hørt moralprædiker nok fra kulturradikal side, fælder DFs præsteskab (og jeg mener ikke kun præsterne) også jævnligt deres domme over nationaltsindede mennesker som ikke lige følger folkepartiets sælsomme, snørklede, og ikke mindst vildledende veje.

  Kristian Thulesen Dahl kommer fra et Radikalt hjem.

  Lad os håbe på at æblet ikke er faldet alt for tæt på stammen.

  Kommentar by Balder — 17. september 2012 @ 18:18

 9. Kristian Thulesen-Dahls tale var på flere områder ganske glimrende. Det samme har mange af DF’s forslag gennem tiderne været det. Imidlertid er der langt fra flotte ord til handling i DF – desværre.

  Den herskende integrationsnaivisme i DF hæmmer for en del. Jeg ville inderligt håbe, at DF førte en politik, der overflødiggjorde Danskernes Parti. Men det er desværre ikke tilfældet og intet tyder på, at det vil forandres under Thulesen-Dahl, der ikke vil ændre et komma i værdipolitikken (herunder integrationspolitikken).

  Integration er pr. definition multikultur, da der jo skal være et vist antal indvandrere at integrere før det overhovedet giver mening at tale om integration. Derfor indebærer en afvikling af multikulturen nødvendigvis også et stop for integrationspolitikken, som rent økonomisk (hvilket lader til at være det altafgørende for nogle i indvandringsspørgsmålet) formentlig er en større byrde end de årlige nettoomkostninger ved de ikke-vestlige indvandrere.

  Kommentar by Daniel Carlsen — 17. september 2012 @ 20:32

 10. Jeg vil bare sige, at jeg støtter Kristian Thulesen Dahl. Men samtidig vil jeg også sige, at det er væsentligt, at finde sin egen vej. I politik er der mange der mener det ene eller det andet. I disse spindoktor tider tror jeg det er vigtigt ikke at lade sig forføre at de lette kalorier, men satse på en tro i sig selv. Bygge på noget grundlæggende; folkeoplysning, folkesjæl, kristendom, demokrati eller humanisme.

  Son jeg ser det, har en dansk, positivt projekt følgende grundlæggende udfordringer:

  EU systemet.

  Grundlæggende er EU en kæmpe politisk rævekage styret af den tidligere generations politikere, altså 68´erne. EU er 68´ernes projekt, De troede at de kunne skabe verdensfred ved at tvinge befolkningerne til at afvæbne sig selv og lade være med at slås. Det er totalt naivt, hvilket vi ser i dag med alle de sindsyge islamister, som forsøger at slå os ihjel.

  Det har skabt et meget uigennemsigtigt og ekstremt effektivt system. Som fungerer med snyd, bedrag og svindel.

  Måden at bekæmpe det på er ikke så svært, det gælder om at oplyse om hvad der egentlig sker dernede, som Messerschmidt i øvrigt har gjort ganske fremragende.

  Set fra mit perspektiv som international filosof, så er det tydeligt, at resten af verden, hvilket vil sige USA, Rusland og Israel, er godt på vej væk fra alle hippieidealerne, og ved at vende tilbage til nationalstaten som ide. De fleste borgerlige støtter Romney i valgkampen i disse dage, men hvis man lagde mærke til hvad Barack Obama siger, så er hans faktisk ligeså borgerlig som Dansk Folkeparti, hvis ikke mere. Så han er udtryk for, at der er en generel konservativ tendens i verden. Tilsvarende gælder for Rusland som har givet den russiske kirke en gevaldig renæssance, og Israel som bliver mere og mere på zionisme (jødisk nationalisme).

  Det kommer til at presse EU mere og mere som tiden går. De kan ikke blive ved med at spille guitar og håbe på at de halalhippie idealer de har, vil virke. For det er jo tydeligt at de ikke gør.

  Mit bud er, at EU bliver afmonteret om et par år.

  Det betyder, at de strømninger som Dansk Folkeparti har været eksponent for de sidste år; fokuset på frihed en human og demokratisk kritik af islam, tilbagevenden til national staten og religionen, vil tage til i styrke.

  Her får Dansk Folkeparti en central rolle, da Dansk Folkeparti er ledende indenfor de nye strømninger.

  Vil man altså se Dansk Folkeparti i et lidt større perspektiv; Vesten generelt, er det vigtigt at se lidt til sine venner, og hjælpe dem også (Geert Wilders har f.eks. brug for hjælp)

  Knyttet til EUs kommende mulige fald, vil hele den ideologi som den holder på benene pludselig skride og der vil være mulighed for vores ideer. Dette vil få indflydelse på det meste af staten, men først, og vigtigst, på vores sikkerhedsapparat. Hvis man skal i gang med at repatriere alle de forbrydere som hippierne har lukket ind i landet, så skal man have nogle til at gøre det. Altså man skal have politiet og politiets efterretningstjeneste over på sin side.

  Det er en svær øvelse, men der er vi allerede kommet langt (jeg er i løbende dialog med dem – sjovt nok). PET, som er det organ som skal sætte repatrieringerne i kraft er et meget stort statsapparat, som arbejder med alle mulige former for ekstremisme. De vil det egentlig godt, men de har ikke de arbejdsmetoder der skal til for at komme i gang med en masserepatriering, som jo er den reelle udfordring som en ny borgerlig regering står overfor. De fanger enkelte forbrydere hist og pist, og lader størstedelen af forbryderne gå løs.

  PET skal geares om til at stå for massehjemsendelser. Det bliver en stor udfordring. Læg hertil vores retsapparat som skal følge med, så er det altså en herkulisk opgave. Vi taler om hundretusinder af mennesker som lever under en reelt anderledes retsorden end vores (sharia).

  Der skal altså tænkes kreativt og fremadrettet, gerne med PETs, politiet og retsstatens egen deltagelse. Det er trods alt dem som skal lave arbejdet.

  Men, før det kan lade sig gøre, skal hele det internationale hieraki af FN og EU organer som vil forsøge at stoppe processen sættes stolen for døren. Det skal også planlægges grundigt. Her kan man måske samarbejde med Venstre, som er med på den ide.

  Argumenterne for at sætte repatrieringsprocessen i gang, og metoderne skal man, tror jeg, være knivskarp på. Mit argument har hele tiden været, at hvis man ikke går ind for demokratiet, men vil ødelægge det og skifte det ud med et islamistisk styre, så er man ikke berettiget til at være på dansk jord, så skal man ud. Med det argument kan man reelt tømme de fleste ghettoer. Da de, i dag er styret af sharia (med befolkningens tilladelse og indstilling).

  Man skal nok høre en del råb og skrig når man går i gang, men det er man vel, som bekendt vant til.

  Så, det er en større operation vi skal i gang med, og det bliver ikke let. Men det er nødvendigt.

  Held og lykke :-)

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 18. september 2012 @ 14:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper