18. september 2012

Nyrup-regeringen gav våbentrænede islamister fra egyptisk terrororganisation asyl…

En helt igennem fantastisk artikel i søndagens Politiken. Fra Nyrup-regeringen gav asyl til terrorister trods advarsler fra Udenrigsministeriet (af Morten Skjoldager, ikke online).

“I oktober 1993 sendte fuldmægtig Rigmor Ludvigsen en fax fra Udenrigsministeriet til Direktoratet for Udlændinge i Indenrigsministeriet, hvor hun over fire tætskrevne sider redegjorde for en egyptisk organisation ved navn al-Jamaa al-Islamiyya.

I månederne forinden havde sagsbehandlerne i udlændingedirektoratet bemærket, at et større antal egyptiske statsborgere var begyndt at henvise til deres aktiviteter i den egyptiske organisation, når de ankom til Danmark og søgte asyl.

Derfor havde Indenrigsministeriet bedt Udenrigsministeriet om at udarbejde et notat om gruppen. Rigmor Ludvigsen, der blandt kollegaerne var kendt som omhyggelig og dygtig, fik opgaven og betegnede i notatet al-Jamaa al-Islamiyya som en »illegal ekstremistisk islamisk gruppering« opbygget omkring uafhængige celler. … hun konkluderede, at terrororganisationen havde flere hundrede liv på samvittigheden. …

Nu har Rigmor Ludvigsens notater fundet vej til bogen ‘ Allahs danske krigere’, som udkom i denne uge. Bogen er skrevet af journalist Matias Seidelin og handler om de islamister, som i 1990′ erne bosatte sig i Danmark, hvor de relativt uforstyrret fortsatte deres arbejde for terrororganisationer i udlandet. … i bogen er der nye oplysninger om, hvor meget den daværende socialdemokratiske regering kendte til problemet. Det er her, Rigmor Ludvigsens notater kommer ind i billedet. …

Det er muligt, at Nyrup ikke var blevet informeret om det, men i ‘ Allahs danske krigere’ bliver det dokumenteret, at Udenrigsministeriets notater om de asylsøgende terrorister cirkulerede blandt embedsmænd i flere ministerier, og at i hvert fald sagen om én af de islamister, som fik asyl i Danmark, landede på bordet hos mindst to ministre i Nyrups regering. …

Det var sagen om egypteren Talat Fouad Kassem, bedre kendt under aliasset Abu Talal, der formentlig er den mest magtfulde terrorist, som har boet i Danmark. … Rigmor Ludvigsen blev på vegne af Udenrigsministeriet bedt af Flygtningenævnet om at tjekke Abu Talals baggrund til brug for vurderingen af, om han skulle have opholdstilladelse i Danmark. … Abu Talal var, konkluderede notatet, en af Egyptens fem største terrorister.

Men notatet fik ikke nogen negativ ind-flydelse på Abu Talals ansøgning: Dagen efter fik han meddelt permanent opholdstilladelse.

Inden da havde Abu Talals asylsag været forbi indenrigsminister Birte Weiss’ skrivebord, fordi Abu Talals advokat havde skrevet til hende, men om hun blandede sig i afgørelsen, fremgår ikke.”

(Politiken, 16. september 2012)

I Udenrigsministeriet var afgørelsen ingen overraskelse. I begyndelsen af 1990′ erne var der mange lignende sager, hvor tilrejsende islamister fik opholdstilladelse i Danmark, fordi de ikke kunne sendes tilbage til deres muslimske hjemlande, hvor kursen over for islamister var anderledes barsk. … Men når man gav dem asyl, var det etisk angribeligt, fordi man lukkede potentielt farlige terrorister ind i landet. Blandt de personer, som fik opholdstilladelse i Danmark, var medlemmer fra flere voldelige islamistiske grupper, som de kommende år skulle komme til at smelte sammen under al-Qaeda-netværkets vinger.

[…]

Det samme var tilfældet med de tiltalte i Danmarks første terrorsag, den såkaldte Egyptersag… Hjemme hos egypterne blev der fundet lange lister med navnene på kemikalier. På flere af listerne var kemikalierne grupperet i bokse, sådan at hver boks indeholdt ingredienserne til én type sprængstof, og egypterne havde flere gange opsøgt engrosvirksomheden Bie og Berntsen, som handlede med kemikalier og laboratorieudstyr.

Desuden fandt politiet hos en af egypterne dét, som efterforskerne opfattede som et københavnskort med indtegnede terrormål og en grundskitse over den israelske ambassade i København. …

Hos den ene af egypterne fandt politiet en manual fra al-Jamaa al-Islamiyya med to A4-siders gode råd om at søge asyl. Blandt andet blev medlemmerne instrueret i straks at sige, at de var forfulgte i deres hjemlande.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40834/trackback

27 Comments »

 1. Ja, var der ikke noget med en funden lommebog med telefonnumre i århus på dem, der havde noget at gøre med WTC massakren.
  Mon ikke der foregår det samme i dagens Danmark stadigvæk??!!

  Kommentar by Peter — 18. september 2012 @ 08:21

 2. Nu er det ikke nogen hemmelighed, at jeg stadig får udslet af røde knopper, når navnet poul Nytårshat rasmussens navn nævnes, tja jeg har sågar smadret mit fjernsyn engang efterløn svindler og bedrageren huserede i mit fjernsyn og gylpede sine diverse sædvanlige usandheder og løgne ud af sin urene mund.
  Derfor ville der overhoved ikke overraske mig, at denne mandslinge poul Nytårshat, udmærket vidste eller ligefrem forlangte, at diverse voldsparate islamister skulle have statsborgerskab, intet mindre!
  Det værste er, at til forskel fra Zinke geStampo og anna MÆÆ Allerdumest, som tildels kan undskyldes med uvidenhed, naivitet, følelsesforstyrrelser, bevidst virkeligheds fortrængninger, umodne og ansvarsløse nikkedukker, så forholder det sig lidt anderledes med den vrede rasende poul Nytårshat, som fra Folketingetstalestol med fråden om munden udråbte 15% af Danskerne som urene,ja, stuerene bliver I aldrig!
  Denne vrede over Dansker der bare var kritiske overfor den uhæmmede invasion af muhammedaner og forudså nogle af de problemer der idag er en realitet, blev kynisk overhørt og istedet blev de gjort til urene mennesker med et frygteligt menneskesyn eller ligefrem urene racister. Den kyniske frådende vrede poul Nytårshat nægtede at ville diskutere de fremtidige problemer der kunne opstå, og som nu viser sig er de problemer som eksisterer i vores samfund idag.
  Så er det, at ethvert fornuftigt menneske burde stille spørgsmålet, hvorfor ?
  Sørgeligt er det stadig, at alle de “rene” vensterfløjs partier og det ekstreme Radigale islam krybende Party vedbliver med at følge poul Nytårshat kurs, med mega mere islam import i ekspres fart og racisme §266b forfølgelse af anderledes tænkende.
  Er det “kun” 80% af befolkningen som ønsker strammere islam import regler, der ikke fatter de stemmer forkert, ved at sætte kryds ved de partier som uden hæmninger fortsætter poul Nytårshat kursen udi kalifat helvede…..
  eller er der håb forud, hvor de 80% begynder at indse, at venstrefløjen og Det ekstreme islamRadigaliserede Party kalifat regime bør fjernes!

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 18. september 2012 @ 09:05

 3. Så vidt jeg husker det var det faktisk folk fra Den Danske Forening, der satte PET på sporet af folkene fra Egypter-sagen. En dommer der ikke anede hvad han havde fat i satte så hele sagen over styr ved at tage alle islamisternes løgnehistorier for gode varer, og underkende det stærkeste bevismateriale.

  Fingeraftrykkene fra to af dem blev endda fundet på papirer hos folkene der stod bag WTC-terrorangrebet i 1993. En blev senere anholdt for delagtighed i et selvmordsangreb der dræbte 18 græske turister i Egypten i 1996.

  Kommentar by Henrik — 18. september 2012 @ 10:10

 4. Lad os få flere af de ekstreme til landet. Så kan vi hurtigere få folk overbevist om at indvandring fra muslimske lande generelt er en dårlig ide

  Kommentar by Kenny Starfighter — 18. september 2012 @ 10:29

 5. Mon Said Mansour, som er indehaver af hans co adresse, er identisk med den galning, der fik dom for opildning til jihad via sit forlag.?
  Endnu en af de søde drenge..
  Lige børn leger nu bedst..

  Kommentar by Sharan — 18. september 2012 @ 10:45

 6. Kenny Starfighter: “Lad os få flere af de ekstreme til landet. Så kan vi hurtigere få folk overbevist om at indvandring fra muslimske lande generelt er en dårlig ide”

  I princippet har du ret. Men det der formentlig sker når disse satanner kommer til Danmark, er at de indser at de allerede har vundet kampen halvvejs, hvorfor det ikke længere er nødvendigt med terror. De kan sidde på deres flade i et par artier, og studere den rette lære, mens de bliver mange nok til at overtage landet uden sværdslag.

  Kommentar by Balder — 18. september 2012 @ 10:55

 7. Når landets statsminister kan importere våbentrænede krigere til landet, så må han også acceptere, at danskerne på et tidspunkt griber til våben.
  Det er en helt naturlig reaktion af det danske folk!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. september 2012 @ 11:19

 8. Kim Møller>>
  Overvej at fjerne eller sløre bombeopskriften. Bare et godt tip.

  Kommentar by Arbejderens — 18. september 2012 @ 12:22

 9. Falkeøje > Hvis der udbryder reel borgerkrig er det politiet og hærens par tusinde veteraner der har prøvet reel krig.

  Der er ifølge wikipedia 200.000 muslimer i Danmark. de 100.000 ca er kvinder. nok ca 30-40.000 er for gamle eller skadede til reelt at være krigere.

  Så hvis vi er heldige så er der 70.000 med begrænset våbentræning.
  http://da.wikipedia.org/wiki/Forsvaret

  24.000 aktiv hær(værenepligtige)
  12.000 reserver
  51.000 hjemmeværn(mest gamle uden reel krigserfaring)

  1.300 udstationerede i afganistan med helt reel krigserfaring. I praksis inklusiv tidligere hold nok måske 5-10.000 med reel kamperfaring

  Imod 70.000 med begrænset kamperfaring.

  Vi må håbe at de kan få luftstøtte if shit hits the fan.

  Kommentar by Arbejderens — 18. september 2012 @ 12:35

 10. + ukendt antal specialtropper. Frømænd og Jægere.

  Kommentar by Arbejderens — 18. september 2012 @ 12:36

 11. Hvordan kan der blive ved med at være ca. 200.000 muslimer i Danmark når man ser fler og flere på gaden?

  En kat bliver ikke til en gris bare fordi den er 3. eller flere generation kat der er født i netop denne grisestald.

  Kommentar by Træt — 18. september 2012 @ 13:51

 12. @9 Arbejderens:
  Hvis 100.000 danskere hver afliver to muslimer, er problemet løst.

  Kommentar by Agricola — 18. september 2012 @ 13:59

 13. @11 Træt:
  Jeg finder også, at antallet af muslimer i gader og stræder (i Kbh.) er vokset kraftigt i løbet af det seneste år. Især er der mange flere somalier, mange i nationaldragt.
  Det må være Schengen-lortet, der gør det muligt.

  På mig virker det, som om muslimerne venter en eller anden verdensændring snart. Det er der også andre der gør (21/12 2012). Selv føler jeg, at ændring er på vej.

  “En kat bliver ikke til en gris bare fordi den er 3. eller flere generation kat der er født i netop denne grisestald.”

  Nej, for den deler ikke gener med grisebasserne.
  Fed allegori – Oink :-)

  Kommentar by Agricola — 18. september 2012 @ 14:31

 14. Sikkert for svært for affaldsproduktet TV2knuz at beskæftige sig med afsløringer af den art. Især i dag, hvor de er fuldt booked op med at performance at der er håb forude for mistrivende traumatiserede afviste asylansøgeres trange kår i danske “lejre”. Disse skal ud i samfundet og integreres(?)lyder det fra vor Herre fra Røde kors (øh…halvmåne).

  Kommentar by morlille — 18. september 2012 @ 14:38

 15. Og vi får ikke og vide om de falder ud af statistikken når de bliver danske statsborgere.
  Og hvad med alle de illegale, der er her?

  Kommentar by Peter — 18. september 2012 @ 16:02

 16. Statistikken var på muslimer. Ikke indvandrere og det er stort set kun muslimer der giver problemer.

  Kommentar by Arbejderens — 18. september 2012 @ 16:12

 17. Det burde være breaking news og horder af journalister som maser Poul Nyrup Rasmussen op ad muren med en skov af mikrofoner og cameraer.
  “Hvordan kunne du, som landets statsminister tillade terrorister og fjender af den danske befolkning, at komme ind i landet”?.

  Kommentar by Iznogut — 18. september 2012 @ 17:06

 18. Og imens kørte Nyrup rundt og hyggede sig på cykel med idiotisk styrthjelm… den opblæste, ignorante …

  Asyl- og flygtningecentre bør ikke placeres i Danmark.

  Kommentar by Liva — 18. september 2012 @ 17:23

 19. Arbejderens

  Der er sandsynligvis langt flere muslimer i DK end 200.000. Desuden vil de som i Bosnien og Afghanistan sikkert få støtte af udenlandske jihadister i tilfælde af konflikt.

  Kommentar by Orange Armee Fraktion — 18. september 2012 @ 19:51

 20. # 18. Liva.

  yup, vi skylder ham megen utak.

  Kommentar by Santor — 18. september 2012 @ 19:52

 21. #9. Arbejderens
  Jeg tror ikke på, at den danske hær vil mønstre mere end max. halvdelen til muslimernes fordel!!!
  Så er der til rest halvdelen af de endnu dansksindede mænd, der vil gøre en indsats, ligesom under krigen.
  Tro ikke, at det danske folk vil sælge deres land og sjæl til de hjerneløse muslimer!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. september 2012 @ 20:25

 22. Arbejderens

  Dén med luftvåbnet har jeg skrevet om en del gange før! For dét er den eneste måde, til at begrænse tabene på vores side på. Problemet er jo bare, at vi kun har kampfly og nogle halvtamme transportkamphelikoptere her i landet. Desværre ingen bombefly, for de ville kunne gøre en kæmpe forskel. Og så vil idioterne fandeme også skrotte klyngebomberne, som jo vil være et genialt våben til at decimere islamrotternes antal i islamrotterederne.
  Men det er vel også det nedrustningsaftalerne i virkeligheden er til for, at gøre Vesten impotent og forsvarsløs!

  Kommentar by anonym — 19. september 2012 @ 06:04

 23. “Flygtninge” fra f.eks. middelalderøsten og afrika har passeret mange sikre lande inden ankomsten til Danmark. Det bør derfor være den danske stats opgave at sende “flygtninge” fra disse kulturberigende områder tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Jørgen — 19. september 2012 @ 08:13

 24. Jeg har altid ment at Nyrup regeringen overhovedet ikke havde styr på hvem de inviterede til landet! Dette bekræfter bare mistanken!
  I dag er problemet et lidt andet! Det er chokerende at konstaterer at kun 2% af dem vi i dag får til landet har en uddannelse! Vi skulle netop importerer folk med uddannelser vi har brug for! Det vi gør er at importere en voldsom forsørgerbyrde! Og samtidigt ser vi at disse uudannedes børn, og dem får de mange af, klarer sig dårligt i det danske skolesystem, de bliver fundamentalister, fordi de opdager at de ikke passer her og så søger de i ekstrem grad efter hjemlandets værdier, og de er just ikke fredelige!

  Kommentar by Robert R — 19. september 2012 @ 09:35

 25. 1.Peter og 3.Henrik. Jeg undrede mig dengang og undrer mig stadig over, at man slap dem fri trods deres kendte forbindelse med ‘den blinde’ sheik, lederen af Al-Gama’a al-Islamiyya, der stod bag WTC1. Hvorfor er der ingen politikere eller embedsmænd, der har måttet bøde for den bommert?
  Hvilke politiske motiver lå bag beskyttelsen af terroristerne?
  Var det et had til USA den danske politikere og embedsværket delte med Al-Gama’a al-Islamiyya?

  (“The World Trade Center bombing occurred on February 26, 1993, when a truck bomb was detonated below the North Tower of the World Trade Center in New York, NY. The 1,336 lb (606 kg) urea nitrate–hydrogen gas enhanced device was intended to knock the North Tower (Tower One) into the South Tower (Tower Two), bringing both towers down and killing thousands of people.It failed to do so, but did kill six people and injured more than a thousand.
  The group is responsible for many acts of violence, including the November 1997 Luxor massacre, in which 58 foreign tourists and four Egyptians were killed.”)

  Det er ‘fejet ind under gulvtæppet’ og sammenlignet med det, er tamilsagen en bagatel sag om overhovedet en sag?
  (Får vi snart den 25 meter høje statue af Erik Ninn-Hansen på Rådhuspladsen – direkte over Politiken? :) )
  http://en.wikipedia.org/wiki/Omar_Abdel-Rahman

  Kommentar by A-mad — 19. september 2012 @ 14:05

 26. @25 A-mad
  Må jeg så hellere foreslå en SKAMSTØTTE af hans gammelfjols hansen…..en vi alle i fremtiden kan opsøge og på rigtig muhammed berigende kultur lappende måde, spytte på den…..

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 20. september 2012 @ 01:03

 27. Glemte ordet landsforræder foran hans gammelfjols hansen.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 20. september 2012 @ 01:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper