22. september 2012

Thomas Funding Therkildsen, tidligere socialdemokratiet, nu politisk reporter for TV2 News

TV2 News sendte tidligere i dag live fra Socialdemokraternes kongres i Aalborg, og udsendt var politisk reporter Thomas Funding Therkildsen. Han har været socialdemokrat siden teenageårene, og droppede for halvandet år siden sin plads i Odense Byråd til fordel for en praktikplads på TV2 Fyn. Her går det godt.

(Thomas Funding Therkildsen m/hvid sweater; Thomasfunding.dk, 22. september, 14. oktober 2005)

“Ja, så var det jo i går, at vi havde besøg af Helle Thorning i Odense. Det var en rigtig god oplevelse, hun bliver en god statsminister! Tiden går hurtigt, og det er allerede tirsdag.. Der er afdelingsmøde i DSU Odense i aften, så det bliver sikkert en sen aften igen.” (The Queen has left the building, 20. september 2005)

Oploadet Kl. 19:27 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/40993/trackback

19 Comments »

 1. Jamen det hele er jo som det plejer, hvis man er inkarneret tyveknægt og ligner en klaphat så er man sikret en toppost i det røde mohammedanmark. Lad dog for fanden den røde og sorte djævlekult dele det latterlige lille lorteland, det er jo komplet ligegyldigt om det er muslimer eller røde som normale danskere bliver slået ihjel af.

  Kommentar by Fritz — 22. september 2012 @ 21:05

 2. http://americandigest.org/sidelines/2012/09/

  Kommentar by PBr. — 22. september 2012 @ 21:13

 3. TV-2 NEWS er om muligt endnu værre end DDR.
  Tak til Kim Møller for endnu engang at have holdt øjne og ører åbne.

  Kommentar by Binee — 22. september 2012 @ 21:22

 4. Sandt Binee, pånær med undtagelse af måske en Gaardbo (vil jeg tro) er TV2News en legeplads for kulturradikale politisk korrekte amatører. Deres værter er notorisk kendte for ikke at træde spor for forsigtigt ang. det neutrale og objektive de ellers har pligt til, et godt gammelt rødt TV trick er f.eks. at blinke i skjult information om modstand/foragt lige efter man har nævnt noget man personligt ikke er enig i eller har sympati for. Flittigt benyttet af f.eks. Ernlund, Palmer eller Beck. For slet ikke at nævne Utzon’s små DF giftigheder og ligefrem optisk skilten med unaturlig kulør, men TV2 er jo den overdrevne Bubber indsmurte smør-kanal over dem alle.

  Kommentar by LarsB — 22. september 2012 @ 23:23

 5. Ham der står ved Anker Boye, et det et medlem af den Brune Ring med rynker ??. I disse klædnings-stykker, kan man da ikke tænke andet. Jeg kan også se skatteålen, for ål færdes jo også i disse miljøer, (Strandvaskere).
  Det er værre end Bubber´s Badekar. Godt, man ikke er i Fagforening, for her kan man da se, hvis man ikke er uvidende, hvad pengene går til. Vor Herre bevar mig vel.

  Kim Møller fin indlæg:

  Kommentar by Carsten Nielsen — 23. september 2012 @ 00:10

 6. Jens Gaardbo er formentlig socialdemokrat. Han taler altid om den nuværende regering i rosende vendinger, som regel: “en regering, der arbejder”. Netop i Gaardbos tilfælde er jeg ikke så meget i tvivl hans om politiske standpunkt, for hans “spørgsmål” til sine studiegæster/interviewpersoner udvikler sig meget ofte til rene foredrag fra hans side.

  Bortset fra det, har de tre eksperter, TV2 News har brugt mest i forbindelse med Socialdemokraternes kongres, Peter Mogensen, Kristian Madsen og Amalie Kestler, alle en fortid/nutid i partiet. Førstnævnte var DSU’er, senere spindoktor for Poul Nyrup og så sent som ved årsskiftet 2008/2009 på tale som folketingskandidat for partiet i Greve; Kristan Madsen er gammel DSU-formand og taleskriver for Helle Thorning-Schmidt og senere bl.a. informationschef i 3F. Amalie Kestler, der i dag er politisk redaktør på Information, var spindoktor for Frank Jensen.

  Kommentar by Jan Christensen — 23. september 2012 @ 02:26

 7. Nu synes jeg lige vi skal huske på, at der er en lang række nøglepersoner på tv2 news med en fortid i blå blok.
  Hans Engell, Henrik Qvortrup, Ulla Østergaard og flemming Dalgaard, er nogle af dem, jeg sådan lige umiddelbart husker.

  Kommentar by 1. sal til højre — 23. september 2012 @ 08:29

 8. Blå blok/rød blok – what is the difference…?

  Uanset hvad man kalder TV2, så er de jo statsstøttet; politisk udpeget bestyrelse, lån fra staten for at kunne finansiere driften og senest en tvungen licens.

  Og fra den lidt mere skumle vinkel; Én af deres allerstørste annoncører er DONG (en anden stats-reguleret virksomhed), hvor direktøren er gift med TV2’s direktør….

  Kommentar by Bjarne P. — 23. september 2012 @ 09:06

 9. -1. Sal til højre

  Er de journalister eller kommentatorer? Har de været aktiv i politik indtil ansættelsen? Sendte News dem ud til kongres for deres tidligere parti?

  Kommentar by Kim Møller — 23. september 2012 @ 09:12

 10. – Kim Møller
  Nu var det mere ment som en kommentar til de første læserkommentarer i tråden.
  Jeg anfægter på ingen måde det du har skrevet, og beklager, at det kan fremstå sådan.
  Ha’ en god dag!

  Kommentar by 1. sal til højre — 23. september 2012 @ 09:37

 11. Lotte Bundsgaard, tidl. socialdemokratisk MF og minister, kampmaler også mange indslag for TV2-Fyn, helt i tråd med ovennævnte.
  Det er til at brække sig over, selvom hun toner rent flag i de flestes hukommelse, eller?
  Den historieløse, aktuelle politiker gik velsagtens i børnehave, da Lotte og hendes mand, Søren var aktive socialdemokrater? 11 – 12 år siden.

  Kommentar by Iznogut — 23. september 2012 @ 11:15

 12. Gad vide om de kender begrebet inhabilitet?
  Journalismen burde udsættes for kritisk journalistik!
  Det er et kendt og accepteret faktum, at stort set alle journalister ligger ganske betydeligt til venstre for midten! Det kan ganske simpelt ikke undgå at påvirke deres emnevalg og, som her, deres vinkling af historien! Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at man som borgerlig brænder inde med mange spørgsmål, som journalisten aldrig stiller, eller der ikke stilles skarpt nok!

  Kommentar by Robert R — 23. september 2012 @ 11:54

 13. Det her bliver fjollet… Alle mennesker står et eller andet sted politisk, i princippet kan de alle “til trods herfor” vælge at bedrive seriøs journalistisk. I de tilfælde, hvor du (Kim Møller) eksponerer ekstremister, der både teoretisk og praktisk går ind for brug af politisk vold, og derpå skamløst projicerer den voldelige ekstremisme over på andre – og slipper afsted med det, har du en vigtig pointe. Som alt for sjældent bliver taget op til debat. Men fordi en person i 2005 udtaler, at HTS efter hans mening bliver en god statsminister, bliver han ikke dermed automatisk inhabil som journalist i 2012. Det er en absurd påstand.

  Det er meget vigtigt, overalt i verden, at være stedse på vagt mod og at diskutere en eventuel politisk ensretning blandt journalister og den slagside det kan give nyhederne.

  Men jeg tror ikke det er hele forklaringen på den vitterlig meget ringe kvalitet, journalistikken har fået i Danmark. Det er en vigtig del af forklaringen. Men på et dybere plan har det noget at gøre med en opgivelse af etiske standarder som sådan. Ikke kun journalisterne, men også de politikere de skriver om, har for de flestes vedkommende ikke et indbygget ideal om at være retskafne, kun at synes uangribelige formelt set. (Betal en spindoktor for et bedre image, så er det nok: “Der er ikke noget at komme efter”… det er både røde og blå politikeres automatreaktion i et samfund uden rygrad og retskaffenhed.)

  Der er på et basalt plan tale om en mangel på personlig ære. At sætte en ære i at gøre et gedigent stykke arbejde. At “play fair” også overfor sine modstandere, og forvente – samt fordre – det samme af dem. At være en gentleman overfor alle og enhver og “give each his due”. Sådan bliver man en god journalist, og politiker. Og blogger for den sags skyld.

  Fairness – det burde indskærpes journalisterne fra starten på deres uddannelse. Og det burde være et krav, alle læsere og seere højlydt og kompromisløst krævede af deres journalister. På et personligt, præ-politisk plan. Som en ren samvittighedssag.

  For før vi har journalister med samvittighed, får vi ikke ordentlig journalistik.

  Kommentar by M — 23. september 2012 @ 13:18

 14. – M

  Manden sad i byrådet frem til 1. Januar 2011. Selvfølgelig skal han ikke dække A-kongressen halvandet år senere. Så kan han være nok så dygtig rent journalistisk – Det gør bare ikke.

  Kommentar by Kim Møller — 23. september 2012 @ 14:41

 15. Stieg Larsson var kommunist, hans efterkommere bestyrer en milliard-forretning. Unge kunstnere lærer hurtigt hvor der er flest priser og de fedeste bankbøger! Også unge journalister lærer hurtigt om avangement. Ældre kolleger med socialistiske venner og synspunkter får de bedste job og den fedeste bankbog!!! Meget enkelt og meget ulækkert!! læs mere på misterjones.dk

  Kommentar by mister jones — 23. september 2012 @ 18:04

 16. Pampervejen har mange fordele. De socialdemokratiske pampere støtter hinanden og lever godt af de offentlige kasser – Cosa Nostra :)

  Kommentar by A-mad — 23. september 2012 @ 19:23

 17. Ergo, en rød kanal. Trist f.eks. at se sludrehovedet Engell virke så påvirket rød idag.

  Kommentar by LarsB — 23. september 2012 @ 19:24

 18. For at det ikke skal være løgn, så havde TV2 News søndag aften kl. ca. 22 inviteret Helle Thorning-Schmidts gamle kæreste og gode ven, Kresten Schultz Jørgensen, i studiet for at analysere, hvordan hun havde klaret sig på den socialdemokratiske kongres. Det næste bliver vel, at hendes mor eller den meget omtalte ægtefælle Stephen skal vurdere hendes præstationer.

  Kommentar by Jan Christensen — 24. september 2012 @ 01:58

 19. Det viser da bare hvor meget magt den 4. statsmagt har. Socialdemokratiet bløder. Mere end MSM bløder..

  “I Danmark kaldes medierne ofte for den fjerde statsmagt. Det gør man, fordi medierne skal holde øje med, hvad politikere og andre magthaverne foretager sig og på den måde holde dem i ørerne. Men medierne har også stor indflydelse på, hvad vi får at vide om, hvad der sker i samfundet.”

  h t t p://www.samfundsfaget.dk/temaer/ansvarlig-presse-mediernes-rolle-og-ansvar/mediernes-magt/

  Holder TV2’s socialdemokratiske journalist mon socialdemokraterne i ørerne? Eller er han bare socialdemokraternes bonkammerat med mikrofon?

  Kommentar by Liva — 24. september 2012 @ 17:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper