3. oktober 2012

Enhedslisten-København gav penge til Antifascistisk Aktion og Redox – Forretningsudvalget underkendt

Blandt ‘Anbefalere‘ til Antifascistisk Aktions seneste topmøde i Århus var Enhedslisten-København. Lidt af et paradoks, når nu Enhedslisten officielt undsiger politisk vold. Herunder et par interessante citater fra Enhedslisten-Københavns mødereferater, der kraftigt indikerer, at der ikke er langt fra Enhedslisten til erklærede militante Antifascistisk Aktion og terrorsigtede Redox. Det hører i øvrigt med til historien, at et af bestyrelsesmedlemmerne er dybt involveret i organisationerne.

(Enhedslisten-København, Referat, 4. oktober 2011; pdf, s. 1)

Økonomisk støtte til Redox: Karina Vestergaard Madsen, Lars H. Nielsen, Magnus Udbjørg, Dorthe Sørensen, Lars Hansen, Adam Johansen, Jesper Valentin og Gunna Starck.

(Enhedslisten-København, Generalforsamling, 24. marts 2012; Pdf, s. 7)

Økonomisk støtte til Redox, Koo-udvalget: Karina Vestergaard Madsen, Jesper Valentin og Adam Johansen.
Økonomisk støtte til Antifascistisk Aktion: Vedtaget ved navneopråb.

Fra Årsmøde-udgivelsen, maj 2012.

“I de sidste uger af valgkampen blev der i flere medier forsøgt sået tvivl om Enhedslistens holdninger til vold og til voldelige organisationer i Danmark. I en række artikler blev det påstået, at nogle af Enhedslistens lokalafdelinger angiveligt havde lånt Enhedslistens lokaler ud til antiracistiske organisationer som accepterer og deltager i voldelige angreb på politiske modstandere. I andre artikler fremkom beskyldninger om et lignende samarbejde mellem SUF og voldelige antiracistiske organisationer. Valgkampsledelsen imødegik beskyldningerne og slog ved flere lejligheder fast, at Enhedslisten er skarpe modstandere af anvendelse af vold mod politiske modstandere i Danmark, og at det strider mod Enhedslistens politik og værdier, at samarbejde med organisationer som accepterer eller anvender vold mod politiske modstandere i Danmark. Efterfølgende skrev forretningsudvalget et brev til alle lokalafdelinger, og klargjorde Enhedslistens politik, og opfordrede dem til at være mere opmærksomme på, hvem der lånte partiafdelingernes lokaler.” (Enhedslistens 23. årsmøde, maj 2012; pdf, s. 8)

Oploadet Kl. 00:44 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41212/trackback

11 Comments »

 1. Ærligt talt, det er der jo ingen grund til at hidse sig op over, for DF har jo gjort det samme med nazisterne (og os)! For de er jo racerene blodsbrødre og krigskammerater, dvs. ifølge medierne altså!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 3. oktober 2012 @ 06:44

 2. Enhedslisten bør derfor kunne tvangsopløses, hvis ellers grundlovens paragraf 78 stk 2 gælder!

  Kommentar by Robert R — 3. oktober 2012 @ 06:55

 3. Hold da kæft! Tal om at blive taget på fersk gerning. Forestil jer lige at det vat et borgerligt parti der havde samarbejdet med voldelige grupper.

  Politiet har i øvrigt ikke kunne finde frem til redox. Nu skulle det vel være en smal sag. Kontakt el…

  Kommentar by Jørgen — 3. oktober 2012 @ 07:10

 4. EL kan naturloigvis ikke afsløre Redox af hensyn til den nødvendige udenomparlamentariske politiske kamp. Ganske vist er de imod vold som sådan, men når det gælder den folkelige protest mod kapitalismens overgreb kan vold i yderste tilfælde anerkendes som politisk middel…

  Hvad er det nu den her type kortslutning minder om? Nå jo, den islamiske moral. Vold er ikke en del af islam, men når det gælder kuffars kan det være på sin plads at fortælle dem at de ikke er muslimer.

  Dumhed. Rent ud sagt, bare dumhed.Men når en milliard muslimer siger det samme, og nogen millioner socialister også siger det samme, og det til med står skrevet i bøger, så må det være sandt? Det viser intet andet end at det der står i bøger skal læses med kritisk sans, at dumme mennesker , lige så vel som alle andre grupper af mennesker, søger sammen, og at både islam og socialisme er udtryk for lav moral.

  Kommentar by Høgsbro — 3. oktober 2012 @ 09:55

 5. Jeg savner ord der kan beskrive min ringeagt for Politiets indsats mod det betændte miljø i og omkring Enhedslisten.

  Mage til uvæsen skal man til islams hus for at overgå.

  Kommentar by Iznogut — 3. oktober 2012 @ 10:44

 6. Smukt arbejde! Vi har altid vidst, at Enhedslisten støttede poltisk vold, og her foreligger endelig dokumentationen.

  Og igen spørger man: Hvor er pressen?

  Kommentar by Arne Torp — 3. oktober 2012 @ 11:10

 7. Enhedslisten bør derfor kunne tvangsopløses, hvis ellers grundlovens paragraf 78 stk 2 gælder!

  Nej, den handler ikke om støtte til sådanne organisationer, kun om organisationerne selv. Antifa bør undersøges under Grundlovens §78, EL går ret åbenlyst fri.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 3. oktober 2012 @ 11:38

 8. det der forager mig mest er at jeg skal læse om det her på en lille blog istedet for at se det på forsiden af en stor avis. på den anden side ved de det måske bare ikke endnu, så send det lige videre til EB, BT osv, de havde jo ikke noget problem med at skrive om enhedslistens revolutionsdrømme tidligere så det her må da kunne give anledning til et par overskrifter også.

  Kommentar by per — 3. oktober 2012 @ 13:15

 9. Det mest skræmmende er jo de støttekroner der ikke skrives om… Hvorfor rejser visse medlemmer nærmest i pendulfart til Mellemøsten og til Sydamerika?

  Det er med Enhedslisten som med tricktyvene, man skal altid holde øje med ‘den anden hånd’. Enhedslisten er en usympatisk og farlig organisation. slut.

  Kommentar by Polka Charlie — 3. oktober 2012 @ 13:18

 10. Er der nogen, som ved, om det er en af vore: http://ekstrabladet.dk/112/article1838190.ece :-D

  Jeg har sgu også overvejet at gå amok på Frederikssunds eller Helsingørs politistationer ind imellem.
  Jeg er selv ud af en politi-familie, og jeg skammer mig over de umotiverede, inkompetente betjente, som vi har i vores korps.

  Lagde I mærke til, da de hev en bandidos-rocker ind på politi-gården i Helsingør, hvordan der stod en flok betjente og grinte og tog sig i skrævet, og nød at nu var de på i TV2 og blev filmet sammen med en rocker. Ser I den piger? Så du den morlille?

  Jeg siger det bare som det er. Det her har intet med racisme/etnicitet at gøre, lidt måske.
  Politiet GIDER ikke rykke ud, når en svag borger bliver udsat for noget grimt. De passer ikke på udviklingshæmmede, psykisk syge og hjerneskadede piger, drenge og kvinder.

  Michael Moore, som ellers er ret venstreorienterede var dybt rystet over forholdene i Skandinavien, og ville helst undsættes i en helikopter i stedet fr at opholde sig i Malmø, kunne jeg fortå på ham. Ikke fordi han var bange for de kriminelle, men fordi han var bange for politiet. Han lagde en You-Tube video ud, om at hvis en eller anden forskræmt, sølle pige er blevet voldtaget, så ringer politiet til voldtægstmanden for at høre, om ikke “labanen lige vil kigge forbi på politi-stationen til en snak i løbet af dagen.”

  De kører ikke ud efter ham!!?
  Hvis voldtægtsmanden/mændene er af udenlandsk herkomst er der en berøringsangst indenfor politiet, som er bange for at blive anklaget for at være racister.
  Og Herregud, pigen det gik ud over var bare en eller anden psykisk syg eller retarderet pige, og det er vist også noget med, at det bare er deres kultur, at indvandrermænd gør de ting.
  Der var bl.a. en 14-årig svensk pige, som begik selvmord året efter en massevoldtægt.
  Jeg kunne godt tænke mig, at vi på uriasposten.net og snaphanen.dk lavede et eller andet netværk, hvis vi oplever at et familiemedlem kommer i knibe hos en eller flere psykopater, indfødte skandinavere eller udlændinge.

  Det skal ikke være et racistisk netværk. Jeg stammer selv fra negerslaver, og der var også en indfødt “gammel”-svensk mand, som voldtog og dræbte en lile svensk pige for nogle år siden, og nogle indvandrere er jo gode.

  Bl.a. skulle “gurkhaerne”, som vistnok er en slags thai-mænd, de modigste kampsoldater, der overhovedet findes.
  De går rundt og handler på bazaren i Kabul, når selv amerikanske elite-soldater med skudsikre veste ikke tør begive sig derind.
  Britterne brugte dem i Indien til at forsvare deres hvide kvinder, mens de sel var på elefant-jagt.

  Det eneste, som man skal huske på med en gurkha, er at huske at sige til dem, at de godt må skyde for at dræbe.
  Der var en incident med en norsk lejr i Aghanistan for et par år siden, som blev angrebet af 1000 muslimer, hvor den norske politi-kvinde havde sagt, at Thorvald Stoltenberg havde sagt til hende, at gurkha’erne skulle tale pænt til muslimerne.
  Så først ca. 30 sekunder før de kappede hovedet af hende og hendes sekretær gav hun ordre til, at nu måtte de godt kæmpe alligevel, men da var det desværre for sent.
  Men de tog vist alligevel en hel del med sig til Valhalla, hørte jeg.

  Kommentar by Hanzi — 3. oktober 2012 @ 13:57

 11. Fy For Satan; enhedslisten!
  Ha, Ha, Ha: antifa!
  Fanme godt min brækspand er så stor!
  Ps.: Fy For Satan: muslam!

  Kommentar by Thomas Risskov Daner — 5. oktober 2012 @ 03:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper