3. oktober 2012

Konference om ytringsfrihed i Odd Fellow Palæet – Anonym mand fotograferede deltagere ved indgangen

Lørdag deltog jeg i et TFS-arrangement i Odd Fellow Palæet i København, hvor jeg skulle tale om mine erfaringer som blogger. Ikke det mest kontroversielle emne, men minsanten om ikke en mystisk anonym fotograf stod diskret stod ved porten og fotograferede gæsterne – herunder min kæreste og undertegnede.

(Bredgade, København, 29. september 2012, Kl. 12.49)

Oplægget kan ses på Snaphanen. Teksten er på Sappho.dk – Benspænd. En islamkritisk bloggers hverdag.

“Vi er på vej mod et multikulturelt samfund, og det vil næsten uundgåeligt blive halv-totalitært. Lighed for loven er der måske formelt, men ikke i praksis.

Ligesom Københavnske autonome fik presset et Ungdomshus igennem ved brug af ulovligheder, vil tilstedeværelsen af et større muslimsk mindretal i praksis gøre det umuligt at behandle Islam som enhver anden religion.

Det handler i sidste ende om voldsparathed.

For de fleste, ikke mindst politikere, er fred langt vigtigere end frihed. Når en aggressiv religions tilhængere, møder skræmte kulturrelativister, vil kompromisset automatisk gøre vold på basale borgerrettigheder.

(Bredgade, København, 29. september 2012, Kl. 12.49)

Oploadet Kl. 15:32 af Kim Møller — Direkte link97 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41237/trackback

97 Comments »

 1. Skid da på røvhullet. Jeg tror på Gud. Jeg har også set et ungt, velklædt indvandrerpar (pakistanere?) stå på en S-togs station og hvor manden med 1 mini-kamera drejer lynhurtigt rundt om sig selv, hvorefter han lynhurtigt putter kameraet i lommen bagefter. Han behøver jo ikke at kigge ind i linsen og opfatte det han filmer, når han kan se det hele igennem i ro og mag og med still-billeder derhjemme bagefter.
  Jeg har oplevet flere af de der ting, men jeg er revnende ligeglad. Jeg tror bare, at det er nogle herboende studerende pakistanere. Jeg tror, at de har deres egen efterretningstjeneste i Danmark. De vil bare lige sondere terrænnet og finde ud af, hvor sikre de er.

  Kommentar by Hanzi — 3. oktober 2012 @ 15:51

 2. Venstre ekstremist, journalist eller PET ?

  I alle tilfælde er det et seriøst indgreb på forsamlingsfriheden.

  Ytringsfrihed er en sjov størrelse. De fleste går ind for den men de færreste kæmper for den.

  Kommentar by Santor — 3. oktober 2012 @ 16:14

 3. PET kommer da ikke til sådan noget. Det er selvfølgelig noget venstreekstremistisk registrering. Ufatteligt hvad de synes er interessant. Han burde være nem at kende trods kasketten

  Kommentar by Josef K — 3. oktober 2012 @ 16:29

 4. Til hans orientering, hvis han skal registrere kommende møder mere mere high security gæster: PET ar jagt en af hans slags væk – og formentlig registreret ham. Det er ikke nødvendigvis en free ride for venstreekstremister.

  Kommentar by Snaphanen — 3. oktober 2012 @ 16:34

 5. Han kunne jo komme til og tabe det og man kunne komme til og træde på det i det samme.

  Kommentar by Peter — 3. oktober 2012 @ 17:09

 6. Ja, utroligt at man ikke kan gå til diverse møder mere uden at blive fotograferet og hængt ud.
  Mon disse fotos er på facebook eller en eller anden autonom side med skriften, kender du ham hende?

  Kommentar by xenofob — 3. oktober 2012 @ 17:12

 7. Han er snart identificeret… Det undrer mig, at man fra den ekstreme del af venstrefløjen udstationerer en fotograf til, at tage billeder af deltagerne i Trykkefrihedsselskabets arrangementer. Men det er vel udtryk for deres sædvanlige intimidering.

  Kommentar by Polka Charlie — 3. oktober 2012 @ 17:19

 8. Kim Møller >> Du skulle have gået op på siden af ham og taget et billede i profil.

  Noget andet er at det er noget af det PET kritisere ved venstreekstremisterne(og nogle grupper højreradikale) det med at de opretter deres egen efterretningstjeneste.

  Det er et naturligt skridt i enhver optrapning men det er omvendt også et argument for at droppe dem.

  Breivik dræbte fordi han ikke fik lov at tale.
  AFA vil ikke giv islamkritikerne lov at tale. Derfor er ansvaret for Breivik hos AFA hvis det da skal være hos andre end netop Anders Bering Brevik. En person over 18 er ansvarlig for sine egne handlinger. Samfundet er generelt ikke.

  Men hvis nogen andre end han selv skal tillægges ansvar må det være AFA.

  Kommentar by Arbejderens — 3. oktober 2012 @ 17:21

 9. Kim Møller >> Må jeg forresten få lov at viderebringe de fotos(evt copy/paste hele blogpostet) på FB og eller min egen blog?
  Hvis ikke du svare tolker jeg det som et nej og det vil jeg naturligvis respektere.

  Kommentar by Arbejderens — 3. oktober 2012 @ 17:23

 10. -> Arbejderens

  Det gør du bare.

  Kommentar by Kim Møller — 3. oktober 2012 @ 17:25

 11. Islam is a mad dog, you can not cuddle it and you can not tame it, if any leaders of the West says otherwise, they are either paid or incompetent, replace them.

  Kommentar by PBr. — 3. oktober 2012 @ 17:32

 12. Alt imens DDR er optaget af http://videnskab.dk/kultur-samfund/sadan-gor-nazister-unge-til-ekstremister

  Kommentar by tavsen — 3. oktober 2012 @ 17:41

 13. Der er nok lidt intimidering i at fotografere paa den maade. Jeg synes det er rigtig fint at Kim at laegge det ud saadan. Skal ret vaere ret saa goer “vi” jo lidt det samme med at fotografere deres moeder og demonsrationer. (jeg personligt er ikke aktiv nok til at goere det men med “vi” mener jeg folk jeg generelt sympatiserer med eller er overordnet enige med, som Kim og Snaphanen.) Det er vel en del af spillet?

  Jeg er mere interesseret i om han kunne vaere PET. Jeg tror det ikke og vi har nok en relativt professionel sikkerhedstjeneste i landet der ikke laener til den ene eller anden side. Men jeg har indtryk af at der nok skal mindre til fra “hoejreorienterede s” side end fra venstreorientede, for at faa PETs opmaerksomhed. Hvis vi nu var ud af samme retning som nazister, blot ikke saa ekstreme, kunne jeg forstaa det. Det idiotiske er at almindeligt patriotiske borgere netop INTET har med nazisme at goere. Det er en fundamental, og meget almindelig og naermest “klassisk” fejllaesning at tro noget andet, men det er der mange der goer.

  Er i oevrigt fuldstaendig enig i det citat fra talen der bringes her. Problemet er de smaa aendringer, saa her, saa der. Saa maa vi ikke sige det, saa maa vi ikke have svinekoed i madpakken, saa dit, saa dat. Fjolser, vores politikere!!

  Kommentar by Morani ya Simba — 3. oktober 2012 @ 17:41

 14. Jeg er virkelig stødt!
  Hvad er lovmæssigheden i dette?

  Hvis det er lovligt, hvad det jo formodentlig er, hvordan er så lovmæssigheden ved at sidde og vente, og tilfældigvis skulle køre, når han gik?
  Det er jo ikke usandsynligt at man skulle samme vej?
  Måske gik han tilfældigvis ind af en dør, hvor der var nogen smukke motiver at tage billeder af?
  Det er vel ikke min skyld, hvis min hobby (tage billeder af opgangsdøre tilfældige steder i København) kunne tolkes forkert af andre?

  Kommentar by Carsten Larsen — 3. oktober 2012 @ 18:00

 15. PET er fuldstændigt udelukket,glem alt om det. Der er adskillige grunde, jeg nøjes med en: De ville aldrig opføre sig så amatøragtigt.

  Kommentar by Josef K — 3. oktober 2012 @ 18:05

 16. Redox fik støtte til et kamera. Sådan ser det ud. Billederne kan ses i Politiken i nær fremtid.
  Den lille provokatør med slet skjulte hensigter, intimidering a la “Vi ved, hvor du bor” bør meldes til Politiet, bare for en god ordens skyld.

  Kommentar by Iznogut — 3. oktober 2012 @ 18:10

 17. Med forbehold for at kalorius kunne vise sig at være en sagesløs freelancefotograf el. lign. –

  Der er absolut ingen legitim grund til at stille sig op og registrere, ikke arrangementets forløb, men deltagerne som de ankommer. Der er ingen måde dette kan retfærdiggøres med at arrangementet er skalkeskjul for voldelige kræfter, hooligans osv., og der derfor kan være grund til at kortlægge begivenheden som en brik i noget større.

  Dette arrangement var 100% i overensstemmelse med solid dansk tradition for forsamlingsfrihed og foreningsliv. Intet som helst kunne give anledning til at tro at der ville blive opviglet til vold eller lign.

  Kort sagt, fotografen er repræsentant for ytringsfrihedens fjender. Ytringsfrihed betyder ikke ‘freedom of speech for me, but not for thee’. Der eksisterer ikke en parallel AFA- eller Redox-forståelse af begrebet ytringsfrihed.

  På det seneste er Robert Spencer begyndt at betegne de angreb som han og andre islamkritikere udsættes for for regulær fascisme. Ordet er selvfølgelig fortærsket og er i det store og hele degenereret til et simpelt skældsord for det man ikke kan lide. På den anden side forstår jeg godt at man ikke vil afskære sig selv fra at sætte den enkleste og mest præcise betegnelse på det der foregår ikke bare i USA, men også herhjemme. Lighederne med klassisk nationalsocialistisk og fascistisk mødeterror må kaldes det som det vitterligt er.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 3. oktober 2012 @ 18:18

 18. Det er nærliggende at tro at fotografen befinder sig på venstrefløjen
  de mener at overvågning og registrering af “fjenden” er helt OK
  ja nærmest en nødvendighed for at fodre tæskeholdene med information
  og fotos.

  Læs her hvordan de reagerer når de smager deres egen medicin

  http://www.kommunister.dk/da/nyheder/kommunistisk-parti-protesterer-imod-overv%C3%A5gning

  Kommentar by k.m. — 3. oktober 2012 @ 18:51

 19. Det er jo nok fordi det her er en nazistisk inspireret hjemmeside. Det skriver de selv på Videnskab.dk:

  Overskrift: Sådan gør nazister unge til ekstremister

  “Han (Chris Holmsted Larsen )fortæller, at bloggen ’Uriasposten’ er et debatforum for både ekstreme og mere moderate højreorienterede.”

  Hvordan kan sådan noget slippe igennem som såkaldt redelig journalistik?

  http://videnskab.dk/kultur-samfund/sadan-gor-nazister-unge-til-ekstremister

  Kommentar by MT — 3. oktober 2012 @ 19:05

 20. Josef K, det tror jeg faktisk du har ret i.

  Lars Findsen På Crack, din udlaegning er vaerd at overveje. Jeg taenkte foerst at det var “bare for at vise at vi ved hvem i er..” at han stod der men det er muligt det boer tages lidt mere alvorligt. Du har naturligvis helt ret i dit punkt om ytringsfriheden.

  Kommentar by Morani ya Simba — 3. oktober 2012 @ 19:08

 21. Hvorfor ikke bare sparke ham ned og stampe på hans kamera ?

  Var han fra PET ville skiltet komme op med det samme , var han venstreorienteret efterretningsbums vil hans hylens som en pige afsløre ham lige så hurtigt . Og var han journalist fatter han nok at havde presse kort næste gang .

  Kommentar by Aglet Xander — 3. oktober 2012 @ 19:11

 22. Det kan vel konstateres at Kim fremover skal have en fotograf med sig, når han er ude at holde foredrag. Jeg synes, at det er meget klogt, og meget nødvendigt, at Kim dokumenterer sin tilværelse som islamkritisk blogger i Danmark. Det bliver direkte historieskrivning. Jeg håber, at bloggere i andre lande gør det samme. Dokumenterer hvordan livet er som islamkritiske bloggere/borgere i Vesten – ja, også i islamiske lande – lige nu. En helt ny måde at lave historieskrivning på.

  Det er fame godt gået, Kim. Jeg har stor respekt for dit bloggeri, som kører i flere spor på én gang.

  Kommentar by Liva — 3. oktober 2012 @ 19:13

 23. @Aglet Xander,

  Hvorfor ikke bare sparke ham ned og stampe på hans kamera ?

  Fordi vi er bedre end det. Og fordi lov og orden er noget vi skal værne ekstra om i en tid, hvor vores rettigheder som individer og som folk er kraftigt under pres.

  Kommentar by Vest — 3. oktober 2012 @ 19:17

 24. 19

  “Han (Chris Holmsted Larsen )fortæller, at bloggen ’Uriasposten’ er et debatforum for både ekstreme og mere moderate højreorienterede.”

  Godt at læse, at han skriver at her er moderate højreorienterede. Nu er der ved at være lidt nuancer i observationerne. Det går virkelig op ad bakke! Men trods alt i den rigtige retning. Kims tålmodige arbejde bærer så småt frugt, nu da bloggen er snart 10 år gammel.

  Kommentar by Liva — 3. oktober 2012 @ 19:21

 25. >11
  Stop paying them !

  Kommentar by Nielsen — 3. oktober 2012 @ 19:22

 26. Han dokumenterer ikke blot med sine fotografier. Han dokumenterer i den grad, at det er fysisk trygt at gøre det, han gør. Det ville det ikke have været at tage den slags billeder ved en tilsvarende “venstreorienteret” begivenhed.

  Og det er i sig selv interessant. Han føler sig ikke det mindste truet. Og med rette. Naturligvis.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. oktober 2012 @ 19:48

 27. Jeg synes, at jeg kan genkende ham fra TV-nyhederne, hvor han som politi-mand var ude ved en terrorsigtets lejlighed.

  Kommentar by Hanzi — 3. oktober 2012 @ 19:59

 28. Man kan købe et kamera på internettet, som er så lille, at man kan sætte det fast på væggen inde i en persons lejlighed uden at personen kan opdage det.
  Indvandrerne er helt vilde med elektronik. Jeg kendte en tyrker, som syntes at det var skide sjovt at sidde med en jammer inde i sin lejlighed og forstyrre naboens radiosignaler.
  Så hvis han var blevet sur på sin nabo, så jammede han lige hans signaler under en fodboldkamp eller et eller andet, og så kunne han høre naboen, der råbte og skreg og var ved at smide sin radio ud af vinduet.
  Det syntes han var skide skægt.

  Kommentar by Hanzi — 3. oktober 2012 @ 20:08

 29. Vest og Morten, ja han ved tilsyneladende udemærket godt, at de såkaldte højreekstremister ikke er farlige for deres omgivelser. Så hvad er han og hans venner egentlig bange for? Ord?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. oktober 2012 @ 20:15

 30. @ Alle

  Hvorfor tror I, at vedkommende på billedet skulle være fra politiet?
  Hvorfor skulle politiet blande sig i et privat arrangement på privat grund?

  Stodderen på billedet gør heller ikke noget ulovligt. Han står på et offentligt fortorv og må i princippet tage alle de billeder han vil af folk (naturligvis med respekt for reglerne om forfølgelse og chikane i straffeloven).

  Jeg forstår godt Kim i denne her situation. Sagen havde været en anden hvis Kim havde afholdt en demonstration på offentlig grund og ytret sin mening.

  Kommentar by tusmørke — 3. oktober 2012 @ 20:37

 31. tusmørke, der er kun to kommentatorer, der lufter idéen om PET, og den første gør det vist mest som en spøg.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. oktober 2012 @ 20:50

 32. @31 Hr. Naturli

  Det vidste jeg godt. Men spørgsmålet lagde også op til, at andre debattører, som ikke havde nævnt politiet, kunne svare på hvorfor vedkommende på billedet skulle være fra politiet.

  Jeg tror mest af alt, at mandspersonen på billedet er en venstreloonie. Og jeg tror ikke det er sidste gang, at Kim vil opleve denne slags.

  Det skulle ikke undre mig, at billedet dukker op på P77 eller andre venstreorienterede sider, med en historie om, at Kim deltog i et højreekstremistisk møde med racistiske dagsordener.

  Kommentar by tusmørke — 3. oktober 2012 @ 21:00

 33. “Det vidste jeg godt. Men spørgsmålet lagde også op til, at andre debattører, som ikke havde nævnt politiet, kunne svare på hvorfor vedkommende på billedet skulle være fra politiet.”

  Hvorfor skulle vi bruge tid på det?
  Giver der mening at diskutere et irrelevant emne?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. oktober 2012 @ 21:32

 34. @30 tusmørke,

  Han er helt oplagt ikke en politibetjent. Alene hans kropssprog viser jo tydeligt, at det handler om at demonstrere noget, f.eks. “vi ved, hvem I er” eller “jeg gør hvad der passer mig”.

  Ang. det rent juridiske, så har han sikkert ikke gjort noget ulovligt. Derfor er kritikken mod ham også mere principiel: Det er ikke i orden at registrere hvem der forsamles til private møder i demokratiske foreninger og lignende. Det svarer til hvis jeg stillede mig op foran Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner og tog billeder af dem der gik ud og ind. Det ville heller ikke være i orden, for der er også mange af dem, som heller ikke vil udstilles. De har ret til at mødes diskret og snakke om deres seksualitet uanset om vi andre kan lide den eller ej. Ligeledes skal folk have lov til at mødes diskret og snakke om ytringsfriheden, uanset om andre kan lide den eller ej.

  Kommentar by Vest — 3. oktober 2012 @ 21:42

 35. @ 33 – Hr. Naturli

  Nej, naturligvis ikke. Jeg ville sådan set bare sikre mig, at der ikke var noget jeg havde overset. Her taler jeg om vedkommende på billedet vitterlig kunne være fra politiet. Og det har du sådan set bekræftet nu, at det er han ikke. :-)

  Kommentar by tusmørke — 3. oktober 2012 @ 21:42

 36. @29 Hr. Naturli’,

  Ja, med sit afslappede, provokerende kropssprog viser han tydeligt, at han ikke er det mindste bekymret for noget som helst. Og det er jo fint. Sandsynligheden for at nogen ville give ham et spark i røven er ganske rigtigt minimal. Det ville være lidt anderledes, hvis han fotograferede venstreradikale eller indvandrere.

  P.S. Tror I at han hører musik i hovedtelefonen, eller tror I, den er sluttet til hans mobiltelefon? De venstreradikales paramilitære organisering taget i betragtning er jo ikke umuligt, at han har været i kontakt med andre, f.eks. en “udkigspost”, som har givet ham instrukser.

  Kommentar by Vest — 3. oktober 2012 @ 21:47

 37. Manden bryder sig åbenbart ikke om ytringsfrihed!

  Kommentar by Robert R — 3. oktober 2012 @ 22:05

 38. @34 – Vest

  Du har en enorm solid pointe med dit eksempel (om homoseksuelle). Jeg havde faktisk ikke tænkt over den side af sagen. Tak for det.

  Hvis stodderen på billedet gentagne gange bliver ved med at tage billeder af Kim, så kan der i sidste ende blive tale om både forfølgelse samt chikane. Det har været oppe og vende i folketinget om der skulle laves en selvstændig stalker-bestemmelse i straffeloven.

  Kommentar by tusmørke — 3. oktober 2012 @ 22:16

 39. ->36 Vest

  Ørepropperne tjener formentlig først og fremmest til at give et kvasi-PET/paramilitært look. De farverige fascister er som bekendt utroligt forfængelige, men endnu mere kan det være for at prøve at skræmme – ’se, hvor professionelle vi er’. Jason Bourne-æstetik.

  Der kan ikke være mange praktiske informationer en udkigspost kunne give ham. “J69 Delta Tango til Bravo Police Truncheon, Lars H. runder hjørnet om 60 sekunder, gentager: Lars H. runder hjørnet om fifty-nine sekunder”. Det giver ingen mening. En masse billeder af velkendte ansigter. Her kommer Hedegaard, så Kim Møller, og derefter Mikael Jalving, osv. ‘Efterretningsværdien’ er lig nul.

  Med andre ord, den pointe der måtte være handler om at stadfæste en marginalisering af TFS/Hedegaard som uden for det pæne selskab, som spedalske, som nogen man ikke behøver at lytte til. Redox og MSM spiller efter den samme melodi, og arbejder de facto i samklang.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 3. oktober 2012 @ 22:39

 40. Vest, mht. øretelefonerne, så tror jeg også, at de giver forbindelse til hans voldsparate medfascister. Disse storbytosser føler at de kæmper for en større sag, og lur mig, om ikke de har fået et kick + en håndfuld street credits for “aktionen”. Hvad de ellers har opnået, eller forventer at opnå, kunne jeg godt tænke mig at høre mere om. Men der må da have været lidt skuffende for dem, at der ikke opstod noget som helst, der bare svagt kunne retfærdiggøre voldelig aktion.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. oktober 2012 @ 22:42

 41. Om ikke andet, så bliver vedkommende på billedet udstillet her på uriasposten. Og uriasposten har vel en del besøgende hver dag?

  Med andre ord, så skal der nok være nogle i hans omgangskreds der kan kende vedkommende, eventuelt fra studie, i familie, blandt venner og fjender og ikke mindst en arbejdsgiver (såfremt vedkommende har en sådan).

  Kommentar by tusmørke — 3. oktober 2012 @ 22:49

 42. “Hvorfor ikke bare sparke ham ned og stampe på hans kamera ?”

  Fordi vi er bedre end det. Og fordi lov og orden er noget vi skal værne ekstra om i en tid, hvor vores rettigheder som individer og som folk er kraftigt under pres. Kommentar by Vest.

  Tiden er til handling hrr Vest.
  For at overholde loven som du siger, skal en evt handling nok udføres pænt og stille.
  Uden handling vokser presset kun. !!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 3. oktober 2012 @ 23:00

 43. I dette tilfælde ville det blot medføre medieomtale i venstreekskrementernes favør. Og tossen udgør jo ikke nogen umiddelbar trussel.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. oktober 2012 @ 23:17

 44. @22 Vest

  Du har selvfølgelig ret , men du må også give mig ret i at identiteten hurtigt og effektivt ville blive kendt via nævnte “eskalering” af situationen ? :)

  Det er jo tydeligt at kim her dokumenterer de venstreekstreme´s registrerings perversitet for fuld udblæsning .

  Fjolset her burde sparkes , ikke for at være venstreorienteret .
  Men for at være så snot dum at stille sig op lige præcis DER , når PET nu efterforsker netop venstrefløjens omfattende ulovlige registrering , hvilket de ved flere lejligheder har udtrykt de ikke bryder sig ret meget om forgår……

  Kommentar by Aglet Xander — 4. oktober 2012 @ 00:08

 45. #39 LFPC
  LOOOOOOOOOOOOL, ja selve opstillingen og hans tydeligvise dramatiserende holdning og udtryk vidner om, at hvem det end er langt fra er prof. Hvis det er en af venstreekstremisternes “spioner”, vidner det, endnu en gang, om deres evindelige og umådeholdne trang til at personificere konflikten mellem “os og dem”. Spørgsmålet er hvad de vil bruge det til? Propaganda? Synd at venstreekstremisternes tunnelsyn overskygger al fornuft og medmenneskelighed, og synd at de ikke fatter at vi kun vil deres bedste… hehe

  Kommentar by Jakob — 4. oktober 2012 @ 00:10

 46. Er der ikke en lov, der siger noget om at have tilladelse til registreringer ?

  Jeg kan ikke forestille mig, at venstreloonies har tilladelse til at registrere folk, der lytter til et foredrag.

  Kommentar by Janutte — 4. oktober 2012 @ 00:46

 47. @42 Carsten Nielsen,

  Handling, javist. Men jævnfør lovens bogstav. Vore love er stadig grundlæggende gode, og selv om enkelte love (såsom 266 b) er uhensigtsmæssige, så er den samlede mængde af love værd at værne om. De er vores fælles grundlag. Vores fælles samfundskontrakt. Og bare fordi nogle ovre på venstrefløjen sætter en ære i at bryde denne kontrakt, så bør vi ikke gøre dem misdåden efter.

  @44 Aglet Xander,

  Tja, men jeg tror egentlig bare du kunne sige “bøh” til ham. Så skulle han nok bekende kulør på den ene eller anden måde.

  Kommentar by Vest — 4. oktober 2012 @ 03:19

 48. Tænk, hvis Kim Møller stod og tog billeder ved et venstreorienteret møde, mon ikke de havde overfaldet ham og frarøvet ham hans kamera!

  Mere af samme skuffe:
  http://dk.altermedia.info/general/sverige-knivoverfald-mod-nationalister-i-kolsva-01-10-12_10000.html

  Kommentar by Viking — 4. oktober 2012 @ 04:58

 49. Vest

  Jeg har kopi pastet et par af dine ord, håber det er, OK!

  http://hammersmeden.wordpress.com/2012/10/03/nogle-tanker-vedrorende-begrebet-vestlige-vaerdier/

  Kommentar by Viking — 4. oktober 2012 @ 05:03

 50. Jeg finder mandens fotografering ubehagelig. Det virker intimiderende i lighed med nogle perkeres mani med at fotografere folk, der truer deres forskruede selv og verdensopfattelse.

  Man kunne jo være nogle stykker, der stillede sig op mellem ham og de ankommende mødedeltagere.

  Kommentar by Agricola — 4. oktober 2012 @ 05:50

 51. Udskift højreorienterede med muslimer, og så ville der nok ske det som Kåre Quist fra Kontant, sagde til et foredrag, jeg var til for et par uger siden, at hvis DRs Og TV2s journalister/medarbejdere bevægede sig ind i kulturberigede områder, så fik de nogle tæsk!

  Vest

  Muslimske taxichauffører udfører jo et nøje overvågningsarbejde af homoseksuelle muslimer, som bliver set på homoseksulle tilholdssteder, så deri er der jo allerede et stort og meget efektivt efterretningsapparat.

  Kommentar by A.R. (anonym) — 4. oktober 2012 @ 06:31

 52. >42 Vest
  Jeg håber du mener den grundlæggende samling, og ikke den samlede. Langt de fleste love begrænser den individuelle frihed, og er som sådan kun et middel for magthaverne til at begrænse vores frihed. Lovene blev fra start af forfattet i et omfattende (og svært forståeligt ?) sprog, for at de skulle være altomfattende, og på den måde dække alle situationer. Men levebrødspolitikerne bestiller ikke andet, fra den dag de får en taburet, end at vedtage nye love. Alle disse nye love har som konsekvens at din og min frie bevægelighed begrænses og som oftest er den egentlige grund til lovenes vedtagelse, at lænse borgernes lommer. Hvad andet har nogensinde skaffet dem brød på bordet? Et meget lille fåtal af dem er selverhvervende. De får egentlig landets højeste socialhjælp. Til gengæld får vi flere og flere forbud.

  Kommentar by Nielsen — 4. oktober 2012 @ 06:59

 53. Noget af det mest interessante er, hvad der rør sig inde i hovedet på manden med kameraet(om noget)?
  Hvad tror, han han har gang i?
  Journalistisk arbejde?
  Politisk propaganda arbejde?
  Bekæmpelse af racisme?
  Bekæmpelse af fascisme/nazisme?
  Revolutionært kommunistisk arbejde?
  Klassekamp?
  Fotos, der skal bruges til at skræmme politiske modstandere fra at ytre sig?
  Optagelser til brug for vold mod politiske modstandere?
  Registrering af personer, der skal interneres, når revolutionen kommer?
  Hvorfor føler man, at han ikke har rent mel i posen og hvorfor får man spontant lyst til at pande ham én? :)
  Beviser det i sig selv, at man er ‘højreradikal’ eller ‘højreekstremist’?
  Eller bliver man det først, hvis man pander ham én?
  Hvorfor ikke spørge manden med kameraet selv til em start?

  Kommentar by A-mad — 4. oktober 2012 @ 08:03

 54. “Han (Chris Holmsted Larsen )fortæller, at bloggen ’Uriasposten’ er et debatforum for både ekstreme og mere moderate højreorienterede.”

  Er det ikke fuldstændig rigtigt ?

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 4. oktober 2012 @ 08:21

 55. Rolig, venner. Det er fuldt ud lovligt at fotografere folk på et fortov, og det skal det forhåbentlig fortsat være.

  Kommentar by Crass Børsting — 4. oktober 2012 @ 09:48

 56. 54

  Crass

  Når bare der ikke kommer en ‘Shansen’ ud af det.

  Var fotografen i øvrigt inde at lytte til, hvad der blev sagt om ytringsfrihed? Det var en god idé. Han har også selv brug for at kunne ytre sig frit. Både via ord og fotos.

  PS. Jeg har set videooptagelsen af foredraget af Kim og det mest interessante, er, hvor mange kræfter DR gennem årene har brugt på Uriasposten, hvilket fortæller om, hvor stor en betydning Uriasposten har fået. Goliats ihærdige kamp mod David, ku, man sige.

  Kommentar by Liva — 4. oktober 2012 @ 10:18

 57. Hvor er grænsen så hrr Vest ??. “Handling, javist. Men jævnfør lovens bogstav”
  Det må du så kunne svare på ikke ??. For du ved jo en del går jeg ud fra.
  Det der med bøh er noget fis. !!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 4. oktober 2012 @ 10:56

 58. enig 56.Liva. Fotografen har et formål med fotograferingen af tilhørerne til TFS-arrangement i Odd Fellow Palæet i København i Bredgade, København, 29. september 2012, Kl. 12.49.
  Jeg blev selv væk bl.a fordi, der var risiko for venstreorienteredes bombe attentater (med eksplosiver eller smørsyre), overfald af autonome/AFA typer, fotografering og efterfølgende offentlig udhængning og overfald og intimidering af de røde stormtropper.
  På den måde bruger venstrefløjen – ligesom islamisterne i øvrigt – frygt som middel til at undertrykke opposition. Det har altid være totalitære bevægelsers MO og ofte med succes! :(

  Kommentar by A-mad — 4. oktober 2012 @ 11:03

 59. Hej du med fotografiapparatet for ansigtet på billedet her ovenfor fra Bredgade, København, 29. september 2012, Kl. 12.49!
  Hvorfor optager du billederne og hvad skal de bruges til?

  Svar lige her.
  Gerne anonymt – men sansynliggør lige med en kontrollérbar oplysning, at det er dig på billedet, der svarer.
  Please…

  Kommentar by A-mad — 4. oktober 2012 @ 11:16

 60. ->54 Nærsynet Hippie

  Har du nogensinde postet noget med substans her? Har du så meget som én gang inkluderet et link eller en konkret reference i dine små gnidderposter?

  Bemærk hvad du gør her: Stiller et insinuerende spørgsmål à la ‘ja, vi ved jo godt alle sammen …’. I stedet for selv at fremføre et argument for påstanden. Du er Holgers Ven med lidt længere sætninger. Den samme optagethed af at rode op i støvet, den samme blindhed for at du intet som helst har at bidrage med, og for at du kun udstiller din egen uformåen.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 4. oktober 2012 @ 12:19

 61. Og hvem har så fotograferet manden ? Der spørges bare, ganske forsigtig ;-)

  Fotografering er iøvrigt ikke forbudt, og det er heller ej en “knægtelse af ytrings- eller forsamlingsfrihed”.

  Kommentar by Salomon — 4. oktober 2012 @ 13:07

 62. Det er sgu frækt at stille sig op og fotografere folk på den måde – som en slags blød terror. Jeg mener at have hørt, at arrangementet fik støtte af kulturministeriet, men det er måske ikke rigtigt?

  Kommentar by Tom — 4. oktober 2012 @ 13:12

 63. fisse fisse

  Kommentar by emile500@hotmail.com — 4. oktober 2012 @ 13:30

 64. Vi venter stadig.
  Hej du med fotografiapparatet for ansigtet på billedet her ovenfor fra Bredgade, København, 29. september 2012, Kl. 12.49!
  Hvorfor optager du billederne og hvad skal de bruges til?

  Svar lige her.
  Gerne anonymt – men sansynliggør lige med en kontrollérbar oplysning, at det er dig på billedet, der svarer.
  Please…

  Kommentar by A-mad — 4. oktober 2012 @ 14:32

 65. @51 A.R. (anonym):

  Muslimske taxichauffører udfører jo et nøje overvågningsarbejde af homoseksuelle muslimer, som bliver set på homoseksulle tilholdssteder, så deri er der jo allerede et stort og meget efektivt efterretningsapparat.

  Og af deres “egne” bortløbne kvinder. Og sikkert også af folk, der har “formærmet” nogens “ære”.

  @53 A-mad:

  Hvorfor ikke spørge manden med kameraet selv til em start?

  Du har ret. Det er selvfølgelig den første, naturlige reaktion.
  At ingen tilsyneladende har gjort det eller foreslået det her før, ser jeg som symptomatisk på den frygt-kultur, de alt for mange importerede primitive fra Mellemøsten, Afrika og Østeuropa har bragt med sig. For 20 år siden ville det have været den naturligste ting, at spørge manden. Det må vi huske at gøre fremover i lignende situationer.

  Kommentar by Agricola — 4. oktober 2012 @ 14:49

 66. @ LFPC

  Min kommentar var henvendt 19. MT, der synes at betvivle udsagnet af Chris Holmsted Larsen. Jeg forstår ikke hvordan du kan være uenig, omend jeg kan forstå at CHL ikke er særlig feteret herinde… (jeg kender godt til hans tilhørsforhold, er ikke selv fan).

  Hvilke beviser vil du have på at udsagnet er rigtigt ? Selvom det selvfølgelig er en definitionssag har jeg har da set både moderate og ekstreme bloggere herinde…

  “Du er Holgers ven med lidt længere sætninger”

  Du kører i samme rille. Skift plade

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 4. oktober 2012 @ 14:55

 67. Almindelig sund fornuft, Agricola.

  Kommentar by Tom — 4. oktober 2012 @ 14:57

 68. ->61 Salomon

  Nej, ikke en knægtelse, men fraregnet at der kunne være tale om en professionel fotograf der skulle levere billederne til et legitimt formål er der vist ikke andre mulige formål med fotograferingen end at forsøge at intimidere og marginalisere fredelige og fuldt lovlige TFS. Hvad i alverden skulle billederne kunne bruges til, ud over en avishistorie om mødet?

  Dette at nogen tager den slags metoder i brug gør at episoden er relevant at omtale. En del af virkeligheden i Danmark, hvor MSM og venstreradikale shamer fuldt fredelig og demokratisk politisk udfoldelse.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 4. oktober 2012 @ 15:38

 69. Vil du have et svar Kim Møller? Nu kommunikerer jeg med Gud ligesom over halvdelen af jordens befolkning, og mennesket har oplevet en form for kommunikation med Gud i hele menneskehedens historie.
  Det Gud fortæller mig er, at du skulle have nakket svinet!
  Se på billedet og fortæl mig, hvad der er på det? Gud lader ikke et billede blive taget uden at der er en mening med det.
  Du fortæller, at du var sammen med din kæreste. Manden står faktisk og tager et billede af din kæreste. På biledet ser man en kvinde med en paraply (hun er dit ly), derudover er der et stop-skilt og hun går meed en rød taske/kuffert, som ligner en barnekiste.

  Kommentar by Hanzi — 4. oktober 2012 @ 16:10

 70. -> Flere

  1) Isoleret set er det lovligt at fotografere på offentlig vej, og fotografen skal selvfølgelig ikke konfronteres fysisk. Han skal bekæmpes med de midler han selv anvender – vold er aldrig løsningen.

  2) Det er ulovligt at føre register over politiske fjender, og mange husker Redox’ arkiv over 3000 politiske modstandere der inkluderede personlige oplysninger fremskaffet ulovligt. Venstreloonien Carl-Erik Zølck har vist også haft problemer med Datatilsynet, men ikke på grund af oplysningerne, kun fordi han fordi han lagde alt online.

  3) Jeg har tidligere blogget et billede af en civilbetjent, men jeg tror altså ikke ham her er betjent. Han ville være mere diskret, og ikke risikere at blive mod-fotograferet. Hvis politiet vil vide nærmere om gæsterne, så ville det være langt bedre at deltage i arrangementet og tage billederne indefra. Der deltog flere venstreorienterede, og det havde ikke været et problem.

  4) Jeg kom 3-4 minutter for sent til arrangementet, da fotografen sad på sin cykel, ventende. Jeg så ham før han så mig, og han fik et febrilsk udtryk i ansigtet, men ikke mere end at han omgående tog billeder. Jeg vendte mig om og hilste, men havde lidt travlt og nåede ikke at tage mobilen frem. Skulle ind og klæde om.

  Jeg synes ikke det giver mening, at fortælle hvem der fotograferede den mystiske fotograf. Det ved venstrefløjen sikkert, men ingen grund til at hjælpe dem på vej.

  PS: Er der stemning for det, så kan jeg godt lave en ‘HAR DU SET DENNE MAND’-agtig grafik, anvendelig til deling på Facebook.

  Kommentar by Kim Møller — 4. oktober 2012 @ 16:29

 71. Uden Guds hjælp er vi chanceløse.

  Og hvordan kan du overhovedet være så sikker på, at det er et kamera, som manden står med?

  Det som jeg nu er interesseret i at vide, da jeg ikke kan tyde det, er hvad der står på butiksruden bag manden?

  Læg mærke til den uhyggelige advarsels-trekant, som spejler sig i ruden. Den kunne signalere giftfare/radioaktivitet.
  Måske I lige har fået en overdosis røntgenstråler, så I udvikler kræft og bliver sterile?

  Jeg kommer også til at tænke på alle de kvinder, som får alvorlige tarmsygdomme i disse år. Det tænker man ikke på, når man ser unge piger “valse” rundt i smart tøj, at flere og flere af dem kæmper med blodige diarréer.
  Nogle sygdomme, der bliver flere og flere af, uden at lægerne kan forklare det.
  Og alle de sydamerikanske statsledere som får kræftsygdomme.

  Kommentar by Hanzi — 4. oktober 2012 @ 16:58

 72. -> Hanzi

  Sagt i al venskabelighed. Jeg tror du burde slukke computeren, og få lidt frisk luft.

  Kommentar by Kim Møller — 4. oktober 2012 @ 17:06

 73. Rikke Louise Peters: udsnit- Interessant er det, at højreekstremister pludselig omfavner ytringsfriheden, som de ellers typisk har været imod og under alle omstændigheder har et selektivt forhold til.-. udsnit slut.

  Det kunne være interessant med belæg for påstanden. Samt en definering af hvad højreekstremisme er, jvf. http://www.sappho.dk/struensee-og-trykkefriheden-et-eksperiment-der-mislykkedes.htm

  Kommentar by Peter Buch — 4. oktober 2012 @ 17:46

 74. Kim Møller, du kunne jo i første instans opfordre manden til selv at melde sig og fortælle, hvorfor han fotograferede.

  Kommentar by Tom — 4. oktober 2012 @ 17:52

 75. – Tom

  Jeg synes egentligt denne her post er opfordring nok.

  Kommentar by Kim Møller — 4. oktober 2012 @ 18:34

 76. Tja, det synes jeg også, men så kan man jo sige, at formalia er i orden, og i den retning kræves der øjensynligt meget af dig.

  Kommentar by Tom — 4. oktober 2012 @ 19:03

 77. @49 Viking,

  Selvfølgelig.

  @52 Nielsen,

  Nej, jeg mente det jeg skrev: Den samlede mængde love. Vi er nødt til at respektere den samlede mængde af landets love. Også dem, som er dumme. Og dem er der en del af. Lovene bør naturligvis justeres løbende, men det er til enhver tid den samlede mængde af love, som udgør vores fælles samfundskontrakt, og derfor bør vi respektere den samlede mængde. Det nytter ikke noget, hvis vi begynder at måle og veje de enkelte love i dagligdagen. Det er en glidebane. Vi må i dagligdagen værne om alle lovene og respektere dem, også de dårlige. På tinge og i debatter kan vi så kritisere enkelte love sønder og sammen og forhåbentlig få de dårlige fjernet eller rettet.

  Kommentar by Vest — 4. oktober 2012 @ 21:55

 78. @Hanzi,

  Hvis du forsøger at være humoristisk, så er din humor så absurd, at det ikke er morsomt.

  Hvis du er seriøs, så bør du søge hjælp. Dine skriverier er et virvar af vanvittige idéer.

  Kommentar by Vest — 4. oktober 2012 @ 22:00

 79. Vest

  Jeg takker.
  :)

  Kommentar by Viking — 4. oktober 2012 @ 22:12

 80. Kim Møller # 70

  Jeg skal gerne stille mig til rådighed og også kommentere et sådant Facebook indslag.

  Og hvis hans identitet kan findes, skal han meldes til Datatilsynet.

  Kommentar by Janutte — 4. oktober 2012 @ 22:59

 81. >77 Vest
  De sidste 25 år (mindst) er de vedtagne love vedtaget med et af to formål. At øge statskassens beholdning eller at begrænse danskeres gøren og laden. Det hævdede formål har naturligvis altid været Danmarks og danskernes ve og vel.
  Der var en grund til at Mogens Glistrup gjorde oprør mod tyranniet.

  Kommentar by Nielsen — 5. oktober 2012 @ 00:36

 82. >77 Vest
  Har du set hvad dit citat er brugt til?

  Kommentar by Nielsen — 5. oktober 2012 @ 00:54

 83. Nielsen — 5. oktober 2012 @ 00:54

  Hader du nu også ’vestlige værdier’ og os nationalkonservative.
  Lad vær med, at blande Nick Griffins video sammen med definitionen af ’vestlige værdier’ og os nationalkonservative.
  Der kan ikke være noget forkert i at belyse flere emner i samme indlæg (ligesom der ikke kan være noget forkert i at belyse hvem der er økonomisk i lommen på hvem), det er der mange af os, der prøver at bidrage med noget positivt der gør, prøv det selv!
  Hvis det er smagløst, jamen så ber`jeg da med det samme om at få det fjernet!
  MEN ALDRIG TIL ÆRE FOR DIG!
  Og så vær venlig, også at “opgivet at henvende” dig til mig, blandt andet fordi jeg aldrig henvender mig til dig!

  Kommentar by Viking — 5. oktober 2012 @ 01:51

 84. Vest

  Hanzi har efter hvad han har skrevet, især på Snaphanen, været en del i kontakt med det psykiatriske system, så vær lidt overbærende og medfølende!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 5. oktober 2012 @ 06:11

 85. ->Janutte,Tom,Kim Møller, Agricola mfl
  Det formodentligt lovligt at fotografere folk der ankommer til et offentligt møde, så manden med kasket på hovedet og fotografiapparatet for ansigtet på billedet her ovenfor, gør sikkert ikke noget ulovligt.
  Jeg tror ikke på at hans hensigt er lovlig og jeg tror det han bruger billerne til er ulovligt.
  Det vil jeg gerne have afkræftet af manden selv.
  Så jeg synes, der er al mulig grund til at ‘forfølge’ manden med kasket på hovedet og fotografiapparatet for ansigtet på billedet overalt, indtil vi får et svar.
  Jeg vil selv medbringe et print af billedet og spørge folk jeg møder: Kender du ham her? Vi kan jo kalde ham ‘Holger’ som arbejdstitel og projektet “Hvor er Holger?” (vi kan også overveje at udlove en dusør? Er det en god idé?).
  For lige at gentage…
  Vi venter stadig.
  Hej du med fotografiapparatet for ansigtet på billedet her ovenfor fra Bredgade, København, 29. september 2012, Kl. 12.49!
  Hvorfor optager du billederne og hvad skal de bruges til?

  Svar lige her.
  Gerne anonymt – men sansynliggør lige med en kontrollérbar oplysning, at det er dig på billedet, der svarer.
  Please…

  Kommentar by A-mad — 5. oktober 2012 @ 10:38

 86. Vi ved, at det er alt overvejende sandsynligt, at du kommer forbi, fotograf.

  Kommentar by Tom — 5. oktober 2012 @ 12:36

 87. > A-mad

  Jeg tror vi skal afholde os fra en menneskejagt.

  Der er ikke nogen tvivl om han er ude som ‘dokumentarist’ for nogle på den yderste venstrefløj, men at sætte en pris på hans hoved er at gå for langt.

  Generelt tvivler jeg på det er lovligt, uden at undersøge det nærmere, så er det korrekt at det er lovligt at tage billede på offentligt område. Men registrering (og videregivelse) af politiske tilhørsforhold (medlemskaber af foreninger mv.) som ikke er givet offentligt tilkende er vist næppe lovligt. Desuden vil det formentlig være ulovligt, at anvende billederne til offentliggørelse såfremt der alene er enkeltpersoner i fokus på de enkelte billeder. Dette vil (formentlig) følge af persondataloven. Er der tale om noget der minder om et portrætfoto af enkelt personer som er genkendelige, vil det (igen – formentlig) kræve samtykke fra personen – endvidere vil der være en ophavsretlig problematik såfremt portrættet/det portrætlignende billede anvendes kommercielt.

  Jeg har et bud på hvem han kunne være, men tøjet passer ikke rigtigt ind i den profil. Men det ville være interessant hvis han var udsendt af DRC (www.drcenter.dk), som ham jeg tror det kunne være er tilknyttet. Den person jeg mistænker var i øvrigt på forsiden af en af gratisaviserne i forbindelse med optøjerne omkring ryddningen af Ungdomshuset. Her deltog han naturligvis i optøjerne…

  Kommentar by Polka Charlie — 5. oktober 2012 @ 13:32

 88. 87, Polka

  En (offentlig) afdækning af hans identitet er vel ikke jagt i sig selv. Medmindre altså formålet er fysisk intimidering.

  Bort set fra det, så har DRC så vidt jeg husker, en del jurister tilmed advokater, tilknyttet bl.a. i bestyrelsen. Det kunne være ret interessant, at se hvordan de reagere, hvis det viser sig fotografen faktisk er tilknyttet DRC.

  Kommentar by Hans Und — 5. oktober 2012 @ 14:06

 89. @84 A.R. (anonym),

  Han er tilgivet. Men ligesom fulde mennesker ikke bør sætte sig bag rattet i en bil, så bør dybt ustabile mennesker ikke sætte sig bag tastaturet. ;-)

  @81 Nielsen,

  Vi kan godt blive enige om at der er blevet vedtaget for mange nye love. Langt det største problem her er dog EU-lovene. Vi kan også godt blive enige om at en del af reglerne, som er blevet vedtaget nationalt, er idiotiske eller ligefrem absurde, såsom afgifter på luft i softice.
  Men den samlede mængde af danske love er vores fælles samfundskontrakt, og derfor skal vi respektere dem. Det er det, som adskiller de civiliserede fra de vilde. Og samlet set er vores love gode, ikke dårlige. Selv om der godt kunne trænge til at blive luget grundigt ud i lovene, så er de danske love samlet set bedre end lovene i mange andre lande. Det betyder ikke, at der ikke er lovarbejde forude. Det er der, og jeg giver dig helt ret i, at en del af det lovarbejde handler om at få luget ud i unødvendige og idiotiske love og regler.

  Kommentar by Vest — 5. oktober 2012 @ 14:47

 90. Han har haft nogle dage til at give en logisk forklaring, så jeg har i dag valgt at sprede denne her på Facebook:

  http://www.uriasposten.net/pics/OFP-fotograf-290912.jpg

  Del endelig!

  Kommentar by Kim Møller — 5. oktober 2012 @ 17:58

 91. Rigtig god idé Kim Møller at efterlyse provokatøren og invitere han til en af de populære dialog bænke, for med hans attitude så må han virkelig kunne belære os om et og andet, det er da for tøse agtigt bare at stå og samle oplysninger ind for senere at kunne “tæske” de forkert tænkende på plads, hvorfor alt denne vold, han må da blive glad for at kunne forklare os anderledes tænkende, hvorfor vi tænker forkert, vi lære jo ikke noget af en afa volds røvfuld!

  Glæder mig til at se og høre fra denne afart og få gang i den lidt opreklameret dialog bænk.

  Moske det ville være en god idé, at opsætte en dialog bænk på Uriaposten en af dagene, og byde fotografen velkommen til lidt saglig snak istedet for deres hårdt slående overfalds “argumenter” ude i gaderne overfor os anderledes tænkende, der ikke bruger volds metoder.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 5. oktober 2012 @ 22:13

 92. Vest

  Psykisk sygdom og rationalitet er jo ikke altid forenelige, ligeså med alkohol, hvis vi her taler om misbrug og ikke bare en idiot som sætter sig fuld bag rattet. Så den forståelse skal bare være på plads, længere er den ikke.

  Kim Møller

  Som Li skriver, kunne dusøren så ikke være ét styk indlæg hér på Uriasposten, dvs. ikke i kommentarsporet, men blandt dine og af valgfri emne, som vi så kunne kommentere på. For dét burde vel kunne virke som nogenlunde god lokkemad, også iblandt hans egne!

  Li

  Han er vel som størstedelen af dem, jo nok heller ikke i stand til at formulere sig ud over oneliners og tilsvininger, så udkommet af en sådan “dialog” vil jo blive derefter.

  Kommentar by A.R. (anonym) — 6. oktober 2012 @ 05:14

 93. -> A.R. (anonym)

  Det kunne jeg godt, men undlod.

  Kommentar by Kim Møller — 6. oktober 2012 @ 10:28

 94. Kim Møller

  Det burde jo heller ikke være nødvendigt, for alle her i landet og fra alle politiske fløje/grupperinger, vil jo gerne være åh så behjælpsomme med at få opklaret det store mysterium! Med mindre PET o.lign., da ikke allerede har identiteten på regidtranten og misdæderen!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 7. oktober 2012 @ 05:16

 95. Kim Møller
  Hvor mange gange har du ikke stået og fotograferet folk af anden overbevisning end din?
  Jeg har set flere fotografier fra din hånd, hvor du har gjort brug af din ret til at fotografere folk.
  Ved I om han er venstreorienteret, kan man se det på hans tøj? Kunne han hører musik eller snakke med sin veninde, I ved det ikke, men skaber en stemning af forfølgelse og mistro.

  Kommentar by Michael Larsen — 7. oktober 2012 @ 11:22

 96. @Michael Larsen,

  Jeg ved, at Kim Møller har fotograferet mange folk til demonstrationer og lignende. Disse folk selv valgt at stille sig op på åben gade og tiltrække opmærksomhed. Hvis de ikke ville ses, så kunne de holde et møde for lukkede døre i stedet for at stille sig op på åben gade.
  Men har Kim Møller stået og fotoregistreret deltagerne i et privat, demokratisk debatmøde, som foregår for lukkede døre? Det erindrer jeg ikke. Folk skal jo have lov til at mødes privat og debattere. Hvis du kan komme med et eksempel på at Kim Møller har fotoregistreret deltagere i et privat, demokratisk møde bag lukkede døre, så vil jeg gerne se det. Så skal jeg være den første til at skælde Kim Møller ud.

  Kommentar by Vest — 7. oktober 2012 @ 16:00

 97. Michael Larsen,

  Han har ikke gjort noget ulovligt. Kim Moeller deler hans billede ud paa sin blog. Vi maa formode at herren paa billedet deler Kim Moeller’s billede med sine meningsfaeller. Jeg kan ikke se at vi pisker en stemning op her.

  Kommentar by Morani ya Simba — 7. oktober 2012 @ 18:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper