4. oktober 2012

Britta Mogensen, HRS: “Vi forestillede os heller ikke, at vi havde politikere, der ønskede sig et nyt folk.”

Britta Mogensen på Human Rights Service om Det Radikale Venstre og Asylturister.

“Så har vi fået en masse nye medborgere. Lige nu er det tys-tys. Det er ikke meningen, vi skal vide noget om det endnu. Men en skønne morgen vågner vi op til et fait accompli. Det er absolut et kvalificeret gæt, hvad tidligere politiske beslutninger vidner om. Den røde opposition med Det Radikale Venstre (RV) i spidsen mente ikke dengang i 1982, at ønsket om et retskrav på familiesammenføring og asylansøgeres lettere adgang til asyl, ville bevirke, at hundrede tusinde ville komme hertil: ”ikke et menneske i dette land forestiller sig den mulighed” (Bernhard Baunsgaard (RV) i Morten Uhrskov Jensen: Et Delt Folk, s. 47, note 59). Selvfølgelig ikke, da vi ikke tidligere havde været udsat for en invasion fra den tredje verden. Vi forestillede os heller ikke, at vi havde politikere, der ønskede sig et nyt folk.

De efterfølgende årtier viste, at Bernhard Baunsgaard havde uret. Hundrede tusinde kom hertil. Uden skamfølelse og uden det mindste samvittighedsnag over, hvad de har gjort mod det danske folk, følger De Radikale stadig den samme linje. Denne gang ved alle, hvad udfaldet bliver, nemlig hundrede tusinde fremmede til landet, og den sørgelige erfaring har vist, at mange ikke bliver med- men modborgere.

Asylansøgere strømmer til Danmark, især – dog ikke udelukkende – fra Syrien og Somalia. Den røde regering med velvillig hjælp fra Liberal Alliance (Det Radikale Venstres klon) har fjernet stort set samtlige forhindringer for at komme hertil.

I hele 2011 kom 109 somaliere til landet. Det første halvår af 2012 har foreløbig 553 somaliere søgt om asyl. Dem kan vi med sindsro kalde asylturister, al den stund somaliere i Danmark jævnligt tager på ferie i Somalia. Mens Norge ihærdigt forsøger at få somaliere sendt hjem frivilligt eller med tvang, har Danmark ”valgt at følge en principiel dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, hvilket betyder at somaliere ikke længere bliver udvist”. Den slags spredes med lynets hast blandt menneskesmuglere, der altid har øret tæt presset mod jorden. Med samme hast bliver asylturisternes rute omlagt, og voila: det myldrer ind over vores åbne grænser med de åbne kasser. …

Danmark er ikke så rigt et land som Sverige. Så der kan ikke blive penge til det hele. For at skaffe til de fremmede, har regeringen fjernet en del af det, som danskernes horrible skatter ellers skulle gå til. Dagpengeperioden for arbejdsløse nedsættes, ventetiden på hospitalsindlæggelse forlænges, hospitaler nedlægges, motorvej til storhospital udsættes, så man helst ikke skal lide af en akut sygdom i Jylland, klassekvotienterne i skolerne øges, pædagogkvotienterne i børneinstitutionerne nedsættes, Sosu-assistenterne på plejehjemmene fyres – jo, her går det godt. Alle skatteydernes penge, som bestemt ikke skal bruges på danskerne, er forhåbentligt nok til alle de fremmede. Ellers må regeringen forsøge at finde nye veje, hvor der kan skæres ned.

I takt med, at humanismen for alle fremmede stiger, falder humanismen for urbefolkningen. Vi har det jo så godt, og derfor er det småligt, racistisk og fremmedfjendtligt ikke at overtage den tredje verdens befolkningsoverskud. Jeg ville gerne tro på, at Det Radikale Venstre, der holder regeringen i et jerngreb med sine kun 9,5 % af vælgerne og 16 mandater ud af 179, bare er ekstremt øretæveindbydende og naive. Desværre har det ene besynderlige forslag efter det andet om demontering af vores nation, kultur og folk alt for klart dokumenteret, at partiet er ekstremt kynisk. Det er ikke et parti, noget folk fortjener.

Oploadet Kl. 14:12 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41247/trackback

36 Comments »

 1. Resterne af folket ville jo have en ny regering sidste år. Det fik de så, selvom de havde fortrudt en måned efter. Vil de ikke lære på den bløde måde, må de lære det på den hårde.

  I en tid hvor vi burde sætte kriterier op for masserepatriering af folk og opsigelse af Flygtningekonventionen, er vi vendt tilbage til de glade 90 ere. Væk mig når det er overstået.

  Kommentar by Josef. K — 4. oktober 2012 @ 14:34

 2. Resterne af folket ville jo have en ny regering sidste år. Det fik de så, selvom de havde fortrudt en måned efter. Vil de ikke lære på den bløde måde, må de lære det på den hårde.

  I en tid hvor vi burde sætte kriterier op for masserepatriering af folk og opsigelse af Flygtningekonventionen, er vi vendt tilbage til de glade 90 ere. Væk mig når det er overstået.

  Kommentar by Josef. K — 4. oktober 2012 @ 14:34

 3. Også er det ikke engang løgn.
  Bare dog folket ville rejse sig og sige stop for dette vanvid.
  Træt af og blive taget ved næsen og slæbt rundt i manegen.
  Træt af og være slaver. Trælle, der skal optjene løn og betale skat i dyre domme til et nyt herrefolk, der kræver ind.
  Træt af og se Danmark erodere indvendigt fra. Et Danmark hvor der skæres ned på alt. Hvor dansken må yde for at andre kan nyde.
  Nedskæringer, sparinger, forringelser på alt.
  Når kassen er tom, bides hestene. Istedet for slåsser danskerne indbyrdes om hvem, der har fingrne i kassen og koster mest for samfundet.
  Vågn dog op. Fight for your right.

  Kommentar by xenofob — 4. oktober 2012 @ 14:40

 4. Husk at RAF regeringen vandt med kun 8000 stemmer. Ellers havde Løkke m.fl. siddet der endnu.

  HTS vandt med det spinklest tænkelige mandat – selvom alle meningsmålinger før valgt spåede hende en storsejr. Og hun har tabt meget siden.

  Jeg håber, at Thulesen Dahl & co. sidder og skriver på en ønskeliste, når de kommer til magten igen. Den må gerne være lang.

  Fløjlshandskerne må gerne tages af. Thulesen og Løkke må gerne starte med at melde ud ved magtovertagelsen, at de ikke føler nogen forpligtigelse til at støtte personer og organisationer, som har en værdipolitisk holdning, der er anderledes end deres.

  Det vil være et brud med et princip i dansk politik, men man skal huske, at de røde for knapt et år siden gjorde kort proces med Lomborg Instituttet, så stilen er jo lagt.

  Kommentar by Sigwar — 4. oktober 2012 @ 14:54

 5. Der er ikke længere noget parti at stemme på for en gammeldags (Gud, Konge og Fædreland) nationalkonservativ.

  Forleden udtalte den nye formand for DF, at lighed skaber sammenhold! Ja, det sagde han sgu. Hvis bare jeg får det samme i løn, som de indvandrende nassere får i diverse bistand, så får vi sammenhold. Ikke, at jeg ikke gerne ville have så meget, men ff..

  Nu gider jeg ikke stemme mere. VK laver jo blot det samme som RSFS. Det er alligevel eussr, der bestemmer overordnet. Folketinget er blot børn og marionetter, der leger omfordeling.

  Kommentar by Svend — 4. oktober 2012 @ 15:05

 6. LA’s slappe linje kan man takke Ole Birk for, han er sådan en pladderhumanist, der nægter at forholde sig til virkeligheden… “de der hadither eller hva du kalder dem…”

  Han kæmper stadig indædt for en blød udlændingepolitik, men flere i LA er blevet kritiske.

  Kommentar by Frank P — 4. oktober 2012 @ 15:13

 7. “Det er ikke et parti, noget folk fortjener” – Jeg er rørende enig i det udsagn.

  > Svend

  Jeg er meget enig. Jeg fik også Kristian Thulesen Dahls ord i den gale hals.
  Jeg mener dog, at man bør stemme på et eller andet parti der fjerner det Radikale Venstres indflydelse, den vej de fører os ud på er ikke gangbar.

  Jeg har skrevet det tit; Danmark har brug for et ægte borgerligt parti. Ikke et ego-taburetklæber-parti, ikke et rendyrket liberalistisk parti eller et grosser-‘konservativt’ parti.

  Vi mangler et rigtigt borgerligt alternativ, et alternativ der kæmper for Danmark, det danske folk og dets interesser. Et parti der er forankret i sund fornuft, gennemskuelighed og ordholdenhed. Dette kunne meget vel være et nationalkonservativt parti.

  Et sådan parti findes ikke i Danmark. Der er ingen partier repræsenteret hverken i eller uden for folketinget der sætter Danmark og det danske folk i første række. Dansk Folkeparti er nok det tætteste man kommer derpå, men når det kommer til stykket er de fleste af DF’s folkevalgte mere glade for taburetten og lønnen end de er loyale over for Danmark og danskerne.

  Og så kan man efter DF’s formandsskifte stille spørgsmål ved om DF er et borgerligt parti?

  Er det muligt, at stifte et sådan parti og indsamle de 20.000 underskrifter som kræves for, at blive opstillingsberettiget? – Ja, det er bestemt ikke umuligt. Men det forudsætter en ret stringent kommunikationsstrategi (der følges af alle!), en masse investerede timer og lidt kapital. Men det er absolut ikke umuligt.

  Om man kan opnå valg til folketinget, det er noget mere usikkert… Da både den ene og den anden side vil føle sig truede på deres levebrød. Knivene i ryggen og løgnene vil utvivlsomt være mange.

  Kommentar by Polka Charlie — 4. oktober 2012 @ 15:37

 8. Det er i øvrigt den lægemedicinske fremgang, der har holdt mordraterne nede i Danmark og resten af Europa. Folk kigger altid fejlagtigt på antal mord og ser, at den er stagneret omkring de 40-50 og konkluderer så, at det jo ikke er så ringe, og bruger det endda som argument for at muslimernes indtog ikke er af betydning.

  “Våld som var dödligt för bara några år sedan är det inte i dag. Som en representant för Socialstyrelsen lite tillspetsat uttryckte traumateamens arbete: ”De som kommer in döda dör. De andra överlever.”

  “Men ”döda” är inget bra mått på våld. ”Lasermannen sköt elva personer, varav en dog. På 30-talet skulle åtta eller nio ha avlidit, på 70-talet ungefär fem och i dag förmodligen ingen”, säger rättspatologen Jovan Rajs.”

  Kommentar by Frank P — 4. oktober 2012 @ 15:39

 9. Jeg ganske enkelt ikke forstå, at et land kan være så forfærdeligt farligt, at man under
  Ingen omstændigheder kan sendes tilbage til det, når nu de selv samme mennesker
  fuldstændigt problemfrit kan tage tilbage på ferie i det!

  Kommentar by Robert R — 4. oktober 2012 @ 17:34

 10. De radikale naive??? NEJ, onde hedder det,
  Der findes gode mennesker og onde, og de radikale er
  bevidst og med stor fryd onde.

  Kommentar by Pk — 4. oktober 2012 @ 17:43

 11. “Alle skatteydernes penge, som bestemt ikke skal bruges på danskerne, er forhåbentligt nok til alle de fremmede. Ellers må regeringen forsøge at finde nye veje, hvor der kan skæres ned. …”

  Rigtig god artikel. Lige på kornet. Hvad indvandring og indvandrede angår, ligner de radikale og SF’s holdning hinanden.

  Hørte så sent som i går på TV2 News, at SF’s ene formandskandidat Villumsen (lige midt i krisetid) kræver modermålsundervisning til tilvandredes efterkommere – det samtidig med at den røde regering kræver at danskere arbejder mere og den røde regering indfører skatter på mad, sødt og vådt, så mange danskeres jobmuligheder flytter ud af landet f.eks. til f.eks. Tyskland.

  SF ligner – som de radikale – ikke mere danskeres parti – men allerede ankomne indvandreres og de mange indvandrere fra ikke-vestlige lande, som SF – og de radikale – ønsker, der kommer til Danmark i fremtiden.

  Og som PK skriver, er de radikale ikke naive. De er grumme.

  Kommentar by Liva — 4. oktober 2012 @ 18:22

 12. Politikerne har gjort sig skyldige i både grundlovs- og forfatningsbrud!!!
  Det er strafbart!!!
  Derfor er det danske folk nu frit stillet, hvis det vælger at gå til væbnet modstand!!!

  Lad os igen se en hærskare af bevæbnede frihedskæmpere med armbind på en vakker frihedsdag!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 4. oktober 2012 @ 19:14

 13. Nu tror jeg ikke på væbnet modstand, det er udansk, men en stille og rolig verbal opstand, tror jeg på. De Radikale, Liberal aliance, SF og Enhedslisten, er sammen med, socialdemokraterne, i datid, skyld i, at vi vi har fået alt for mange flygtninge til landet, de har åbendørspolitik og byder snart alt og alle velkommen og, som skrevet, forære pengene fra den kasse, vores egne stammeflok skulle nyde godt af, igennem den solidariske skat, det sociale sikkerhedsnet, for de arbejdsløse,for de syge handicappede. Egentlig taler vi om desideret kassetyveri, da penge, til formål, der ikke kommer samfundet ved, er økonomisk af-drænende, hvorved, at den humanitet, den røde fløj, Rv og LA står, ender i in´humanitet, kassen tømmes, så landet urstamme svigtes. Hvad skal vi gøre? Spørgsmålet er, hvor starter det hele henne, i de lokale partiforeninger, det er der man opstiller de folk, man måtte ønske som de politiske tillidsvalgte, hvad gør vi, for at disse lokalmedlemmer, kan forstå, at deres tillidsvalgte, er ved at forære Danmark til et udefra kommende folkestamme, der kun har et for øje, at underminere vore frihed og demokrati. Hvad gør vi????

  Kommentar by Erik W. Nielsen — 4. oktober 2012 @ 21:20

 14. De radikales politik er direkte sygelig. De fylder landet op med kontanthjælpshungrende islamister fra Mellemøsten og det nordlige afrika, selvom de godt ved, at islamisterne hader danskerne, og at de absolut ikke er demokratiske, solidariske eller frihedselskende. Det er naturligvis danskerne,der skal betale for de radikales vanvid.

  Kommentar by Bjarne — 4. oktober 2012 @ 21:54

 15. To ting faldt mig i faldt mig for brystet idag. De danskere, som med verdens højeste skattetryk har financieret det galopperende indvandrervanvid, risikerer nu at måtte gå fra hus og hjem, hvis de bliver arbejdsløse. På grund af skattetryk, har de ikke haft mulighed for at spare op til dårlige tider og må nu se på fremmede, der med regeringens velsignelse uden modydelser kan få alt og det ubegrænset!!!! Ren socialdemokratisk onskab!
  Og så er der Villy!!! Med indignation og vrede mod Syrien udstiller han sin godhed og fordømmer en (eèn) syrisk mortergranat, der ramte i Tyrkiet. I skrivende stund vides det ikke om Villy har erklæret “solidaritets”krig mod Syrien? Israel rammes daglig af muslimske raketter, hvad der ikke fremkalder så meget som en skuldertrækning fra Villy. Socialistisk ondskab og hykleri af værste skuffe i begge tilfælde! Skam jer!

  Kommentar by Pesodym — 4. oktober 2012 @ 22:23

 16. Vi har brug for flere medborgere af Brittas slags.

  Kommentar by Nielsen — 4. oktober 2012 @ 23:22

 17. >7 Polka Charlie
  Det er nok nødvendigt at de mennesker du søger samarbejde med, alle er klare over, at deres fremmeste opgave er afskaffelsen af statsmagten. Samtidig med opretholdelsen af orden og sædelighed.

  Kommentar by Nielsen — 4. oktober 2012 @ 23:30

 18. > Nielsen

  Jeg søger ikke samarbejde med nogen. Jeg er ikke i gang med at etablere et nyt parti.

  Endvidere har jeg intet ønske om en total afskaffelse af statsmagten, hvilket jeg i øvrigt tror få af uriaspostens læsere reelt ønsker.

  Du rammer dog plet med hensyn til ønsket om opretholdelse af (ro,) orden og sædelighed.

  Hvis min kommentar virkede som om jeg søgte nogen, at ’samarbejde med’ så var det utilsigtet.

  Min pointe var blot, at der ikke var nogle partier i folketinget der kan defineres som borgeligt-nationale og troværdige. Hvis man tager de politisk farvede briller af, så kan man et eller andet sted sige at venstrefløjen har et ‘troværdigt’ parti (dog omvendt; antinationalt-kommunitaristisk). Så forudsat man har en venstreorienteret verdensopfattelse og går indfor en voldelig revolution, så er Enhedslisten oplagt.

  Kommentar by Polka Charlie — 5. oktober 2012 @ 00:13

 19. >18 Polka Charlie
  Var Fremskridtspartiet ikke borrgerligt-nationalt? M.a.o. var Glistrup ikke national?
  Hvis du vil bevare staten, behøver du blot at holde hænderne i skødet.
  -Alle politikere vil bevare staten, som er det du (og jeg) lige nu har at indrette os efter!
  Selv om de blindt skaffer os fremmede til landet svarende til halvdelen af os indfødte, på ganske få årtier. Har du tillid til det pak, siger jeg bare: Pas godt på dig selv.

  Kommentar by Nielsen — 5. oktober 2012 @ 02:13

 20. “Arbejdspladser fyger UD af Danmark, sagde Venstrekvinden men glemte at nævne: mens Muhamedanere fyger IND i Danmark…..!!

  Regeringsudsigten:
  Den EU-liderlige “fadbamse” der som en anden slange ligger og venter på den røde regerings selvmord, der ender i et rent kaos, så rækker han hånden ud til Margrethe Vestager og gør hende til Udenrigsminister, og de forpjuskede Liberal Alliance kan måske lige få en chance for en taburet så man når op på de 50%.
  – og stakkels Lars Barfoed, han når vist ikke toget i denne omgang..!

  Vanviddet er langt fra at have nået grænsen…..!

  Kommentar by Cantor — 5. oktober 2012 @ 04:24

 21. Asylanter fra f.eks. middelalderøsten, afrika og asien har passeret ganske mange sikre lande inden de ankom til Danmark. Den danske stats opgave må derfor være at sende asylanterne tilbage til det først sikre land i asylanternes nærområde. Der kan man iørigt hjælpe langt flere asylanter for de samme penge.

  Kommentar by Jørgen — 5. oktober 2012 @ 08:17

 22. Det er et meget meget velskrevet,og godt tænkt , indlæg Britta Mogensen har skrevet.
  Det burde udbredes så meget så muligt.

  Kommentar by jønne — 5. oktober 2012 @ 08:48

 23. > Nielsen

  Det var Glistrup og Fremskridtspartiet muligvis.
  Med hensyn til staten, så sagde jeg ikke noget om størrelsen på denne. Jeg ønsker klart en langt, langt mindre stat/offentlig sektor. Men jeg er også bekendt med problemerne i forhold til, at fratage borgerne noget som de har haft adgang til ‘gratis’ (finansieret kollektivt over skatten).

  Hvordan staten ideelt kan indrettes er så en anden sag… Hvorfor skal vi f.eks. betale hele 179 totalt uduelige fjolser for nærmest dagligt at genere os?

  Mon ikke vi kunne klare og fint endda med en tredjedel fx 59 fjolser og øget direkte demokrati som i Schweiz. Så kunne vi jo starte en underskriftsindsamling og få en folkeafstemning som stoppede alt moskebyggeri, al modersmålsundervisning, forbyde burka osv.

  Og i forhold til de 59 fjolser kunne man lave yderligere begrænsninger i deres valgbarhed, så de kun kunne genvælges to gange, skal have en afsluttet uddannelse og mindst 3 års arbejdserfaring.

  Kommentar by Polka Charlie — 5. oktober 2012 @ 09:11

 24. Forhåbentlig kommer der en dag, hvor adskillige RadiGalninge, og andre med dem, havner på anklagebænken tiltalt for anstiftelse af folkedrab.

  Folkedrabs konventionen kan man læse om her.
  http://www.folkedrab.dk/sw50650.asp

  Vær opmærksom på der står meget vrøvl.

  1. Man får indtryk af, at det kun er takket være konvention og FN at det er krimminaliseret. Det er forkert, bl.a. kan man henvise til Nürnberg og Manila processerne som klarede sig fint uden FN konventioner.

  2. Der står der skal bevises en hensigt, dvs fortsæt. Det er heller ikke rigtigt, det er tilstrækkeligt, at bevise at den politik, der førte til folkedrab kan tilskrives bestemte personer (dem på anklagebænken).

  Kommentar by Hans Und — 5. oktober 2012 @ 11:50

 25. Jeg håber da at PET overvåger denne side, der er flere der danser på kanten af noget kriminelt herinde.

  Hvor mange er det nu I er 24

  Kommentar by Michael Larsen — 5. oktober 2012 @ 15:57

 26. Fantanstiske Asylbeløb det er hvad asylansøger får;

  Aktuelle takster

  Taksterne for 2012. (Taksterne bliver reguleret hvert år.)

  Grundydelsen udgør 51,48 kr. pr. dag pr. voksen. Ansøgere, som bor sammen med en ægtefælle, registreret partner eller samlever, får udbetalt 40,76 kr. pr. dag pr. voksen. Grundydelsen udbetales forud hver anden torsdag.

  Hvis ansøgningen er i den indledende fase, hvor det endnu ikke er afgjort, om ansøgerens asylsag skal behandles i Danmark, er tillægsydelsen på 8,59 kr. pr. dag. Hvis det er afgjort, at asylsagen skal behandles i Danmark, sættes tillægsydelsen op til 30,04 kr. pr. dag. Tillægsydelsen udbetales bagud hver anden torsdag.

  Forsørgertillægget for 1. og 2. barn er i den indledende fase på 60,08 kr. pr. barn pr. dag. Hvis det viser sig, at asylsagen skal behandles i Danmark, sættes forsørgertillægget op til 81,52 kr. pr. barn pr. dag. Der er reduceret forsørgertillæg for 3. og 4. barn på 42,91 kr. pr. dag pr. barn.

  Hvis asylansøgeren bor på et asylcenter med bespisningordning, og er i den indledende fase, udgør forsørgertillægget 8,59 kr. pr. barn pr. dag for de første to børn. Hvis asylansøgeren bor på et asylcenter med bespisningsordning, og er i sagsbehandlingsfasen eller har fået endeligt afslag på asyl og medvirker til sin udrejse, udgør forsørgertillægget 30,04 kr. pr. barn pr. dag. Der udbetales ikke forsørgertillæg for 3. og 4. barn, hvis asylansøgeren bor på et center med bespisningsordning.

  Kommentar by Michael Larsen — 5. oktober 2012 @ 16:08

 27. Så kører Falkeøje med sine hærskare af frihedskæmpere med armbind, Kom da selv igang med at nægte at modtage de penge du modtager fra det offentlige

  Kommentar by Michael Larsen — 5. oktober 2012 @ 16:11

 28. De “flygtninge”(det drejer sig bl.a. om en del “flygtninge” fra libanon, somalia, irak, iran og afghanistan) der rejser på lange ferier i det land de er flygtet fra, bør så hurtigt det er muligt, sendes ud af landet.

  Kommentar by Jørgen — 5. oktober 2012 @ 17:41

 29. Forøvrigt må “flygtninge” i hovedreglen repatrieres, når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre. De hjemsendte “flygtninge” kan deltage i opbygningen af deres hjemland. Endvidere vil det være en stor økonomisk gevinst for de danske skattebetalere.

  Kommentar by Jørgen — 5. oktober 2012 @ 17:46

 30. Jeg bemærker af kommentarerne, at kommentatorerne finder det fuldstændig irrelevant (og jeg er enig heri) at forfatteren til artiklen der kommenteres på, er en kvinde. Hun får ikke nogen ros for som kvinde at kunne producere en artikel, som folk (ud fra deres hjertelige samstemmen at dømme) finder analytisk på kornet og sprogligt skarpsindig.

  Når forfattere til artikler eller udtalelser, der ikke falder i smag, er kvinder, er det derimod jævnligt et hovedemne i kommentarsporet, at dårligdommen må skyldes deres køn.

  Hvorfor denne uoverensstemmelse?

  Kommentar by M — 5. oktober 2012 @ 18:05

 31. Michael Larsen

  Den må du hellere tage op med Ebbe Vig!
  Nå ja, hvordan er det nu med halvdelen af de voldtægtsdømte her i landet i 2010 og 2011?! Svar nu lige på det! Og hvem udgør 70% af dem som sidder på ungdomsinstitutionerne, for ikke at sige spasserinstitutionerne og specialundervisningen (gennemsnitsIQer under de 90)!

  Og så har TV2 jo lige haft en lang kampagne, om hvem det er der sælger stoffer på Vesterbro, så Politiet fik endelige fingeren ud og mugede ud i Sandholm-islamrottereden, selv om det jo for størstedelens vedkommende er afrikanere/nigerianere, som står for narkosalget på Vesterbro.
  Apropos asylcentre, hvordan er det så lige med konvertitter og kristne symboler sådanne steder!?
  Svar nu løs, kom nu, du kan jo godt!

  Hvad Falkeøje angår, så er han årgang 1934, så han har gjort sig fortjent til de ydelser, han nu måtte få fra det offentlige!
  Og det i modsætning til de importerede bistandsclinetellastemmekameler, som jo bare skal sætte deres kryds det rigtige sted, så snart de er blevet danske statsborgere og dermed danskere!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 6. oktober 2012 @ 05:46

 32. M

  Kvinder som tænker rationelt og logisk og som forholder sig rationelt og logisk til den faktuelle virkelighed, har vi ingen problemer med, heller ikke Kim Poulsen. Men følekællinger, især af mit eget køn, er nogle dødsensfarlige godhedspsykopater og -sadister, som ikke evner at forholde sig rationelt og logisk til noget som helst. Deri består forskellen! Så hav det i bagtanken!

  Jeg savner personligt selv, at langt, langt flere kvinder end bare Li og Liva, som regelmæssigt tager til orde hér, -siger deres mening-, for de har om nogen alt at tabe!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 6. oktober 2012 @ 05:55

 33. Hek AR
  Ja, vores køn er desværre alt for blinde over for at se konsekvenserne af alt dette føleri. Det ER jo synd for det enkelte menneske, men de glemmer, at det er synd for mange af jordens milliarder og der kommer flere og flere.
  Det er som det med tiggeri i togene, på pladser mv. For pokker hvor blive jeg sur over, at folk giver dem penge. At der bare bliver flere tiggere, når man giver dem penge, det kan især kvinder ikke ser. De er så nærsynede.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 6. oktober 2012 @ 08:51

 34. Britta Due Andersen,
  Lad mig som mand lige tage dit koen lidt i forsvar. Er der en statistisk forskel paa maend og kvinder hvor kvinder er mere naive omkring “tabere” og asylsoegere og andre er ikke bliver en gevinst for samfundet? Ved det ikke, maaske. Men det saetter ingen i baas naar man lige overvejer at Hans Gammeltoft Hansen er en, om ikke mand saa da hankoen. Og Pia Kjaersgaard, der nok er mere “mand” end Gammeltoft Hansen og det meste af folketinget, jo er en kvinde.

  Kommentar by Morani ya Simba — 7. oktober 2012 @ 03:11

 35. Britta Due Andersen

  Den/dem der giver til en tigger, skal slåes til han/hun/de ligger! Dét faktum vil vi snart indse i hele den vestlige verden, når effekterne af lavIQinvasionen af Vesten, endelig slår helt tydeligt igennem i hele samfundet, og ikke bare i bunden som det er for nuværende.

  Morani ya Simba

  Det jeg skriver om følekællinger, bør vel sige det hele! Og nej, de gode og rene, akademisk veluddannnede og velmenende kvinder, de er lige så omnixenohomofobiske og naziracistiske som os små tusinde skimlede kældermennesker, som ikke ser lyset i muslimistkultislamismen/mulitkulturalsimen, for bare se på deres White-Creative-Upper-Middleclass-Only-Gated-Aryan-Neigborhoods og deres Whites-Only-Private-Schools, for at skærme dem selv og deres små åh-så-evigt-tolerante poder, mod den store stygge virkelighed, som de har påført deres egne landsmænd igennem snart et halvt århundrede nu!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 7. oktober 2012 @ 05:32

 36. @7 Polka Charlie:

  “Vi mangler et rigtigt borgerligt alternativ, et alternativ der kæmper for Danmark, det danske folk og dets interesser. Et parti der er forankret i sund fornuft, gennemskuelighed og ordholdenhed.”

  Et sådant parti er startet. Det hedder Danskernes Parti. Mange kender endnu ikke til dem, så vi kan hjælpe ved at udbrede kendskabet til deres eksistens.

  Kommentar by Agricola — 9. oktober 2012 @ 06:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper