6. oktober 2012

Franske ‘Génération Identitaire’: “Du behøver ikke se nedladende på os… Vi er i morgen, du er i går.”

Det ulmer på den nationale højrefløj flere steder i Europa, og her tænker jeg ikke kun på en organisation som English Defence League. Jeg har tidligere omtalt den anonyme tyske gadebevægelse Die Unsterblichen (De Udødelige). Snaphanen har oversat lidt fra en officiel video for den franske Génération Identitaire (Generation Identitet), og her bliver der sagt meget rigtigt. Mere info på generation-identitaire.com & autre-jeunesse.com (Anden ungdom).

“Vi er den generation af dem, der dør af et blik til siden, en nægtet cigaret eller en attitude, der generer nogen. Vi er de etniske skels generation, sameksistensens totale fallit, den pålagte mangfoldigheds generation.

Vi er den generation som er offer for maj 68, der ville frigøre os fra traditionens vægt, fra viden og autoritet i skolen, men som i stedet blev frigjort fra sit eget ansvar. Vi har lukket vores historiebøger for at finde vores hukommelse. Vi holdt op med at tro, at planeten er en landsby og hele menneskeheden er vores familie. Vi opdagede, at vi har rødder, forfædre, og derfor en fremtid. Vores eneste arv er vores land, vores blod, vores identitet. …

Vi slukkede tv’et for at gå på gaden. Vi malede vores slogans på murene og råbte ungdommen til magten i vores megafoner. Vi vil ikke vil bakke, vil vi ikke give op. Vi er trætte af jeres fejhed. …

Du er SOS Racisme og ‘mangfoldighed’, seksuel frihed, en pose af ris fra Bernard Kouchner. Vi er 25% arbejdsløshed, social gæld, det multikulturelle samfunds eksplosion af anti-hvid racisme, brudte familier, og en ung fransk soldat, der døde i Afghanistan. Du behøver ikke se nedladende på os. Vi har ikke brug for din ungdomspolitik. Ungdommen er vores politik. Misforstå os ikke: denne tekst er ikke kun et manifest, det er en krigserklæring. Vi er i morgen, du er i går.

(Youtube, Déclaration de guerre – Génération Identitaire)

Oploadet Kl. 10:31 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41295/trackback

32 Comments »

 1. Man genvinder næsten en smule af troen på en fremtid for de europæiske nationalstater når man læser ovenstående. Tør man tro på en ny generation som forkaster det radikale samfundseksperiment ?

  Kommentar by Jan — 6. oktober 2012 @ 11:19

 2. Jeg har som soldat feks både været i Bosnien og Kosovo.
  Der har jeg set hvad der kan ske når multikulti bryder sammen,og det gik stærkt.
  Derfor sad jeg i bilen i går aftes og tænkte over om hvad der kan blive følgen af den nuværende fulgte politik i Europa?

  Et kastreret politi,en stigende kriminalitet,blødere straffe,stigende usikkerhed i befolkningen generelt,en importeret gruppe mennesker der på nærmest samtlige områder skaber seriøse problemer,faldende retsfølelse osv osv.
  Oveni bløde og uduelige politikere,der ikke ville kunne håndtere seriøs ballade,og som åbenbart er ude af stand til at forstå hvorfor balladen opstår.

  Se bare tumulten omkring skadestuen i Odense.
  Politiet magtede ikke at skabe ro,og for de få der blev snuppet var det nærmest konsekvensfrit.

  Så vidt jeg husker sagde Macchiavelli at folk vil have lov og orden,hvis fyrsten ønsker at fortsætte som fyrste skal han sørge for dette.

  Et eksempel på denne tese har man kunnet se i Afghanistan,hvor folk som sådan i sin tid var tilfredse med Taliban,pga de skabte en form for orden efter kaosset russerne efterlod.

  Så de frelstes uigennemtænkte dekonstruktion af den åh så forfærdelige nationalstat,kan ende i stik modsat retning af hvad de ville.
  Dermed er der masser af rørte vande at fiske i ,for kommende Nationale Lov og Orden politikere…feks de i artiklen nævnte unge mennesker.

  Der er en form for ironi i at de ting de frelste så inderligt ønsker at bekæmpe,kan ende med at blive styrket af dem.

  Kommentar by jønne — 6. oktober 2012 @ 11:49

 3. Berlingske har i dag (lørdag) en stor artikel om den store succes for det yderste højre i Grækenland.

  Artikel er selvfølgelig (og sikkert med rimelig grund) meget bekymret i sin tone. Artiklen og dens “eksperter” er tydeligvis foruroligede over hvordan noget så “ondt” kan vinde frem, men nogen nævneværdig refleksion over årsagerne bliver det ikke til. Dette “onde” opstår tilsyneladende bare.

  Kommentar by Superman — 6. oktober 2012 @ 13:52

 4. Den var sgu ikk gået på Fyn, med en PATRIOT MED MONOBRYN

  Kommentar by MACHO MACHO MAN — 6. oktober 2012 @ 14:30

 5. Ja . Det var sgu rart der kunne ske noget. Jo før des bedre.

  Kommentar by Carsten Nielsen — 6. oktober 2012 @ 15:24

 6. “Vi opdagede, at vi har rødder, forfædre, og derfor en fremtid. Vores eneste arv er vores land, vores blod, vores identitet.”

  Blod, land og identitet. Det eneste parti som er et identitetsparti i Danmark er Danskernes Parti.

  Kommentar by Lavard — 6. oktober 2012 @ 15:36

 7. -> jønne:

  En meget præcis beskrivelse du kommer med.
  Jeg begynder også at fornemme, at tidevandet er ved at vende.
  Den “almindelige” dansker gider ganske enkelt ikke længere betale verdens højeste skatter, blot for at hans penge ende i uinviterede, uønskede araberes lommer.
  De næste 10-15 år bliver spændende (i mangel af bedre ord).
  Det føles som om, at en stor kollision er på vej.

  Kommentar by Nosferatu — 6. oktober 2012 @ 16:20

 8. Til alle unge mennesker: Jeg er selv en halvgammel gut med tre teenagebørn, og jeg frygter for deres og jeres fremtid.

  Find jeres identitet – den vil være dyrebar i den globale verden.

  Start med at omlægge jeres forbrug. Man kan sagtens være smart som højreorienteret. Her er f.eks. højreorienteret tøj:

  http://www.youtube.com/watch?v=jdXvCO6PQOE

  Når I køber musik – så køb metal eller neofolk. Hip Hop og alm. popmusik støtter det multikulturelle samfund.

  Giv det en søgning på youtube – ellers er her en kort ord intro:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Neofolk

  Kommentar by Sigwar — 6. oktober 2012 @ 18:07

 9. Renaessance. Det er den vej vi skal, sådan vender vi en negativ konflikt til en positiv. Det er, i øvrigt ikke kun Frankrig det er ved at ske i, det sker også i USA, Israel, England. Det bliver, i sandhed en sjov tid vi kommer i møde :-)

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 6. oktober 2012 @ 19:41

 10. Tidsånden er ved at skifte, og udmeldingen fra Frankrig er blot en af mange, der peger samme vej.

  Kommentar by Tom — 6. oktober 2012 @ 20:38

 11. Så skrub dog i kirke med jer halvhjerner ind til Frankrig ringer til jeres GrandiosePsykoser. Gaaaaabbb.

  Kommentar by emile500@hotmail.com — 6. oktober 2012 @ 20:54

 12. Det er i øvrigt lidt interessant. Jeg er næsten sikker på, at de har læst mine ting på både Rubicon.dk og edens-lys.dk. Jeg kan se hvilke lande der er inde og læse mine ting, og hvilke sider de kigger på, og på det seneste har der været en del fra Frankrig. Min ambition fra start har været at fuldføre Grundtvigs mission, og sprede folkeforståelsen og historiefilosofien til alle efterkommerne af de oprindelige danskere. Nu ser det så ud til at lykkes, måske ikke lige som grundtvig havde forestillet sig. Men det siger noget om, hvor stærk Grundtvigianismen er. Nogen gange tænker jeg, at det der i virkeligheden er sket med internettet, det er, at alle landes filosofi er stillet overfor hinanden, og alle har skullet konkurrere på det internationale marked for filosofi. Der må man sige, at den danske grundtvigianisme har en helt unik styrke internationalt. Den lægger grund til utrolig meget.

  Så hvis i har lyst til at kippe lidt med Dannebrog disse dage, så tror jeg ikke Grundtvig ville være helt ked af det :-)

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 6. oktober 2012 @ 21:17

 13. Opmuntrende læsning.

  Multikulturalismens store bluff bliver kaldt.

  Jeg er selv alt for gammel til at se mig som del af en ungdomsbevægelse, men mine fire børn opdrages til at kende deres historie og deres kulturelle identitet. Og at denne historie og identitet ikke er noget de skal skamme sig over – som de ellers ofte bliver fortalt i skolen og i de kulturradikale historiebøger – men tværtimod er værd at kæmpe hårdt for. Da er livet nemlig ej så svært.

  Kommentar by Tintin — 6. oktober 2012 @ 21:23

 14. @Sigwar

  Frisk artikel og gode links bekymringen er gengældt med hensyn til den generelle danskers multikulturelle fremtid som er uundgåelig hvis ikke hr og fru Danmark reagerer på de fatale konsekvenser den nye generation af danskere må lide under uden ingen synlig form for identitet eller Tradition som vil blive erstattet med venstreorienteret propaganda.

  Med hensyn til metal opfatter jeg det meste såkaldte metal lige så multikulturelt som alle andre diverse musikgenrer der bliver produceret at de ovenstående større som mindre pladeselskaber med multikulturel eksponering. Der findes dog stadig små uafhængige selskaber der fokuserer på området inden for Metal og neofolk i europa man kan støtte til et bedre formål

  Kommentar by Lion — 6. oktober 2012 @ 22:38

 15. Hvad praecis staar saadanne grupper for? Har de overhovedet et samlet “program” eller er det bare frustration der luftes? Og hvad er deres mening om fx. demokrati? Islamisme er et klart og voksende problem. Vi skulle helst ikke skifte det ud med gammeldags fascisme.

  Kommentar by Morani ya Simba — 7. oktober 2012 @ 00:30

 16. “Vi skulle helst ikke skifte det ud med gammeldags fascisme.”

  Og det tror du, at man kan undgå efter al den uansvarlighed?

  Det tror jeg ikke. Jeg finder det yderst sandsynligt, at vi skal igennem en længere periode, hvor raseriet bliver så stort, at vi igen får bevægelser i hele Europa, der kan minde om fascisme.

  Kommentar by Tom — 7. oktober 2012 @ 07:32

 17. OT.
  Interessant film: Another September Eleven. Another attack.

  “The deeply imbedded origin of the Islamic rage which the West must now daily
  confront is to be found therefore on what transpired on September 11, 1683.”

  http://www.raitrade.rai.it/misc/opk%20come%20pb%20MDA-SEPT_11-PRESENTATION_2-2-2012-RAITRADE.pdf

  Kommentar by Svinet — 7. oktober 2012 @ 07:56

 18. 2

  “Der er en form for ironi i at de ting de frelste så inderligt ønsker at bekæmpe,kan ende med at blive styrket af dem.”

  Ja. Tryk avler modtryk.

  Kommentar by Liva — 7. oktober 2012 @ 09:20

 19. Lion

  Enig. Man skal søge også indenfor genrerne indtil man finder noget musik man kan lide og stå inde for. Det er bl.a. derfor at jeg ikke postede en del links til bestemt musik. Smag er noget personligt.

  Min pointe er nok mere generelt den at det man med bredde i definitionen kan kalde en højreorienteret subkultur efterhånden er så stor og stærk at den på alle områder kan levere et reelt kulturelt alternativ til mainstream kulturen og til den røde subkultur.

  Det betyder også, at det får en konkret betydning, via efterspøgslen, hvilket dag-til-dag kulturelt valg de unge træffer via deres forbrugsmønster indenfor bøger, tøj, musik, foreningsliv etc.

  Det kræver dog, at de unge er bevidste om deres valg, og også eksperimenterer indenfor rammerne af en højreorienteret subkultur.

  Kommentar by Sigwar — 7. oktober 2012 @ 09:46

 20. Jeg har læst lidt på “de unge Franskmænds” hjemmeside, og var glædeligt overrasket over at denne bevægelse tilsyneladende, lige som jeg selv, er stærkt kritisk overfor fremherskende tendenser blandt hvad man måske kunne kalde “politisk korrekte indvandringsmodstandere”.

  I en artikel skrevet den 2 oktober 2012 forklarer én af bevægelsens eksponenter; Julien Langella at han ikke har noget tilfælles med de amerikanske neokonservative, som opfordrer til et “Vestlig” korstog for at påtvinge muslimske lande deres værdier.

  Her nogle flere citater og sammenfatninger:

  En “fælles vestlig front” er umuligt med en magt som USA som leder; et land som aktivt støtter Tyrkiets integration i EU, og som promoverer positiv særbehandling via sit “forstadsdiplomati”, (som USA hvert år investerer millioner i), og som ikke tøver med at blande sig med magt i vores kontinents affærer, ved at bombardere civile Serbere i 1999, og som efterfølgende støttede Kosovos løsrivelse for at tækkes muslimske albaneres besættelse af denne serbiske provins.

  [Kommentar: Hvis dette med “forstadsdiplomati” lyder mærkeligt; husk at det første som den nye US ambassadør i Danmark foretog sig, var at besøge muslimske kvinder i Vollsmose! Det næste var at hun blandede sig i dansk indenrigspolitik og spredte gift om EDL/DDL – Se videoen via denne side]

  Europas fremtid skal være en total uafhængighed af Washington i venskab med de slaviske og russiske befolkninger. Nej til Allah og nej til USA!

  Jeg forsvarer jord (Europa), tradition og kultur (græsk, latinsk og kristent, og folkeslag (etniske europæere). Det vil sige, realiteter, synlige, håndgribelige realiteter.

  Min kamp er kampen om vores jord og dens beboere; den er ikke ideologisk, og påberåber sig ikke universelle værdier.

  Langella sammenkæder liberalismen [skal formentlig forstås som kulturradikal/venstreorienteret] som en direkte konsekvens af den kapitalistiske globalisering, der kræver åbne grænser og værdimæssigt forfald. ‘Jakobinismen havde en tendens til at skille individet fra staten, globalisering underlægger individualismen markedsvilkårene,’ skriver Langella.

  Han fortæller også at han ikke føler nogen solidaritet med Charlie Hebdo, som i årevis har lukreret på letkøbt spot med katolicismen, ved at præsentere karikaturer forestillende nonner som udfører seksuelle handlinger med krucifikser eller paven under indflydelse af cannabis.

  “Diskussion og kritik af religioner bør være muligt. Men lad dig ikke narre: bag de konstante fornærmelser mod katolicismen, er det vores kristne rødder der fornærmes af Charlie Hebdo. Disse rødder tilhører alle Franskmænd, uanset om de er troende eller ej. Dette er vores arv, vores identitet. Desuden er Charlie Hebdo hverken sjov eller for alvor undergravende.”

  I et andet afsnit forklarer forfatteren at han heller ikke tilhører den feministiske / ateistiske lejr som bekæmper Salifi-islam i navn af demokratiet, seksuel frihed og grænseløs søgen efter nydelse, bevægelser som efter forfatterens mening netop har forårsaget de værdiskreden og det europæiske forfald, som har gjort det muligt at Islam kunne finde frugtbar jord til at udbrede sin ideologi.

  Citater mm. fra: Regards Identitaire sur le film Anti-Musulman et l’agitation Salafiste’ af Julien Langella

  I øvrigt har den gode blogger Hammersmeden taget den samme problematik ved hornene i artiklen Nogle tanker vedrørende begrebet ‘vestlige værdier’

  Kommentar by Balder — 7. oktober 2012 @ 09:53

 21. “Diskussion og kritik af religioner bør være muligt.”

  Skal altid være muligt.

  Kommentar by Liva — 7. oktober 2012 @ 11:52

 22. Dejligt at se at Frankrig er ved at vågne.

  Kommentar by Orange Armee Fraktion — 7. oktober 2012 @ 12:07

 23. Orange Armee Fraktion

  Frankrig har været vågen længe. Franskmændene var iblandt de første, som forstod, at vi havde med en kulturkrig at gøre.

  Det var dem som startede det såkaldte Nouvelle Droite. Men Frankrig er hæmmet af det såkaldte to-runde valgsystem, som forhindrer den ikke-borgerlige højrefløj i at blive repræsenteret ihht. dens opbakning.

  Kommentar by Sigwar — 7. oktober 2012 @ 14:22

 24. Tom, ““Vi skulle helst ikke skifte det ud med gammeldags fascisme.”

  Og det tror du, at man kan undgå efter al den uansvarlighed?”

  Det ved jeg ikke om det kan men det bliver ikke med min hjaelp. Jeg vil have folk i Danmark til at respektere landets love og skikke og udvikle almindelig loyalitet overfor Danmark. Jeg har intet imod de indvandrere der goer dette. Mit problem er med de idioter der vil lave om paa ytringsfriheden, kvinders basale rettigheder, forfoelge joeder, begaa vold, opfordre til angreb paa danske tropper i Afghanistan eller begaa vold eller voldtaegt. Forfoelgelse af gamle maend, kvinder og boern for at vaere muslimer, det er ikke mig.

  Kommentar by Morani ya Simba — 7. oktober 2012 @ 17:10

 25. Sigwar. Det er ikke en kulturkrig. Det er en kamp for det europæiske folkefærds overlevelse.

  Den her franske gruppe er en del af den voksende identitære bevægelse i Europa. Der er en grund til at de taler om BLOD, LAND og IDENTITET og ikke kultur.

  http://en.metapedia.org/wiki/Identitarian

  Sigwar: Vil du have det ok med at Danmark bestod af 70% afrikanere, arabere og asiatere? Sålænge de “kulturelle danske?”.

  Kommentar by Lavard — 7. oktober 2012 @ 18:16

 26. “Det ulmer på den nationale højrefløj flere steder i Europa,”

  Semitterne og de røde går forhåbentlig en mørk tid imøde !

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 7. oktober 2012 @ 19:23

 27. Overlevelse er rigtigt og hvad der sker i andre lande, som her Frankrig, vil også ske her.
  Måske sker det allerede i det skjulte, det er jo den eneste nogenlunde sikre måde at operere på.
  Måske er folk trætte af at råbe politikerne op og har taget skeen i egen hånd.
  Man kan håbe:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 7. oktober 2012 @ 19:36

 28. Lavard – nej det ville jeg ikke og det var heller ikke det jeg mente.

  Min pointe er helt enkelt, at disse grupper forstod fra slutningen af 60’erne, at hvis venstrefløjens magtmonopol skulle brydes, så skulle der kæmpes på den kulturelle og ikke bare den politiske front.

  Venstrefløjens totale dominans i dag skyldes at røde ledere lærte af Antonio Gramsci, Frankfurter-skolen og Herbert Marcuse. De forstod, at hvis man ville erhverve den politiske magt og beholde den måtte man først sætte sig på den kulturelle magt!

  Kommentar by Sigwar — 8. oktober 2012 @ 08:19

 29. Med “disse grupper” forstod jeg i det ovenstående selvfølgelig den identitære bevægelse (ingen grund til at blive misforstået igen).

  Kommentar by Sigwar — 8. oktober 2012 @ 08:22

 30. Lad os sætte tal på. Højst 30% af vælgerne vil bruge lovgivningen til at stoppe indvandringen af muslimer. Kun 15% vil bruge deres stemme på ’sagen’ og stemmer på DF. Højst 5-10% vil sende uintegrerede muslimer hjem. Højst 1-2% vil sende alle muslimer hjem.

  Der er ligeså mange venstreorienterede – 30% – som ser positivt på indvandringen og islamiseringen, fordi den vil stække ‘højrefløjen’, der aldrig igen vil kunne få flertal. Det sikrer et fortsat socialistisk velfærdssamfund med verdensrekord i antallet af offentligt ansatte og i beskatning.

  Så er der i midten 40% af vælgerne, der ikke synes om islamiseringen, men endnu ikke har erkendt problemets omfang og udvikling eller mener at det er en uafvendelig ’skæbne’, bestemt af FN-konventioner, EU osv.

  Om 15-20 år er der 20% muslimer og om 50-70 år er der muslimsk flertal.

  Vi får undervejs og indtil da et socialistisk-muslimsk samfund, hvor den nuværende Røde Blok nemt vil kunne bevare magten med muslimske stemmer, som de til gengæld må give mere magt og flere og flere sharia-rettigheder indtil muslimerne med flertallet tager magten. Ytringsfriheden bliver om et par år de facto afskaffet og om 10-15 år vil politisk ukorrekte dissidenter blive kriminaliseret og evt underkastet ‘omskoling’ i lejre som valgfri alternativ strafafsoning (pendent til samfundstjeneste idag)

  Erik Scavenius fra det Radikale Venstre og Politiken fik os i sin tid allieret med Nazi-Tyskland og kun højst 10.000 danskere var aktive i modstandsbevægelsens illegale arbejde. Ligeså mange danskere kæmpede med Nazi-Tyskland som frivillige soldater.

  Først da Nazi-Tyskland stod til at tabe krigen, var der et sindelagsskifte i befolkningen, der vendte sig mod de tyske ‘fredsbesættere’ som vi jo netop ikke var i krig med, men som skulle ‘hjælpe’ os i tilfælde af engelsk angreb og invasion, som i 1801 og 1807.
  Det Radikale Venstre i regeringen Zahle – hvor Erik Scavenius var minister – blev allerede under 1.verdenskrig af de allierede betegnet som ‘tyskvenlige’ og det var den linje Erik Scavenius fortsatte.

  De Radikale afrustede efter 1.verdenskrig og nedlagde Københavns Befæstning, så den tyske fredsbesættelse var en formssag.

  Hvis man skal vurdere islamiseringens muligheder i Danmark, må et lignende scenario siges at være det mest sandsynlige den danske folkekarakter taget i betragtning.

  Så hvis/når Holger Danske springer op af sit sæde i Kronborgs kassematter er det for sent, han slår blot hovedet mod loftet og falder bevidstløs om igen! :(

  Kommentar by A-mad — 9. oktober 2012 @ 14:12

 31. @30

  Glem pøblens accept. Det eneste de skal have er det daglige brød og deres 2 timers fordummende TV underholdning.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 9. oktober 2012 @ 23:34

 32. […] The following is translated from from the Danish website Uriasposten […]

  Pingback by Génération Identitaire | TTRTTC — 3. november 2012 @ 22:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper