10. oktober 2012

Ondskabsfuld magtkamp i eks-kommunistisk folkeparti…

Den 17-årige SF’er Thomas Korsgaard undrer sig over, at folk han har kendt i flere år pludselig ikke vil hilse på ham mere, “fordi vi støtter forskellige kandidater”. Claes Kastholm Hansen kommenterer i Berlingske – I unåde (ikke online).

“Det er tydeligt, at den stakkels Thomas har mere god vilje end solidt kendskab til historien med fra skolen. Det kan ikke undre, når man ved, at de fleste lærere er venstreorienterede, og at være venstreorienteret kan beskrives som den særlige kunst at se bort fra eller være helt uvidende om en række grundlæggende forhold og alligevel tro, at man ved bedre. Måske ved Thomas ikke engang, at hans parti er vokset ud af Danmarks Kommunistiske Parti, der efter leninistisk og stalinistisk tradition betragtede folk med en afvigende mening som skadedyr. Han skulle læse Niels Barfoeds fremragende »I unåde« om Peter P. Rohdes opgør med kommunismen, så vil han se, at den holdning, der møder ham hos nogle af hans partifæller, er ligesom bondegrillerne hos Jeppe i baronens seng: ikke til at udrydde.”

Oploadet Kl. 17:05 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41393/trackback

6 Comments »

 1. En god dag for Groft Sagt. Peter Kurrild-Klitgaard er også ganske morsom, det er bare Connie Hedegaard der bliver ramt. Av av av.

  http://www.b.dk/groft-sagt/lad-dem-spise-co2-kvoter

  Kommentar by Superman — 10. oktober 2012 @ 18:00

 2. Har tidligere været i debat med Thomas Korsgaard:

  http://www.youtube.com/watch?v=oCOS_jCDIxg

  Kommentar by Daniel Carlsen — 10. oktober 2012 @ 22:13

 3. 17 år, vi må håbe han bliver klogere!
  Måske kan han endda blive så klog, at han finder ud af, at socialismen i alle dens afskygninger er menneskefjensk!

  Kommentar by Robert R — 10. oktober 2012 @ 23:37

 4. Vist bliver han klogere. Kun ganske få er ikke indrulleret i Venstrefløjen, når de forlader skolen. Det siger intet om det fremtidige politiske ståsted. Langt de fleste debattører på Højrefløjen startede som “venstreorienterede” efter skolingen. Det ser lærerne til gennem karaktersystemet og undervisningen.

  Hvis han er klog, så er han klog – og det vil bryde igennem i ham en dag. Når han tør kaste trykket fra den sociale intimidering af sig.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. oktober 2012 @ 23:51

 5. @ Morten

  Det du nævner er måske et af de største samfundsproblemer! Den masive indoktrinering lærerne udsættende sagesløse elever for, og så undre venstrefløjen sig over at forældrene i stigende omfang fravælger privat og friskoler!
  Ikke fordi det er noget nyt. Jeg erindre min tid i både folkeskole og gymnasiet, den ene lærer var rødere end den anden, og de brugte det!
  Vi er efterhånden kommet i en situation hvor lærernes succeskriterium er at der er nogenlunde ro i klassen, ellers står dagsordenen på indvandredrenge der holder styr på deres egne indvandre piger, udsætter vores piger for ubehageligheder og tæver vores drenge! Oven i det hele lærernes eftergivenhed overfor dominerende araberdrenge og så venstreorienteret propaganda! Ikke underligt at der sker en flugt til privatskolerne!

  Kommentar by Robert R — 11. oktober 2012 @ 06:24

 6. @
  Der skulle stå vælgerprivat og friskoler! Men det fremgård vist også af sammenhængen!

  Kommentar by Robert R — 11. oktober 2012 @ 06:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper