11. oktober 2012

Om fravalg af multikulturel folkeskole: “Det kan godt være, man stemmer venstreorienteret, men…”

Borgmester Anne Vang kan tale herfra og til dommedag om mediernes rolle, men forældre vil det bedste for sine børn, og tænker ligeså meget med hjernen som med hjertet når de fravælger en islamiseret folkeskole. Fra Information – Hvert andet barn på Indre Nørrebro sendes i privatskole.

“Hvad ville du gøre, hvis to tredjedele af eleverne på den folkeskole, dit barn hører til, var tosprogede, og skolens karaktergennemsnit var væsentligt lavere end landsgennemsnittet? I Blågård Skoles distrikt på Indre Nørrebro i København har forældrene til 45 procent af børnene valgt at sende dem i privatskole. Det viser tal fra Københavns Kommune. …

Ved det seneste folketingsvalg fik SF og Enhedslisten mere end 40 pct. af stemmerne på Nørrebro. Partier, der normalt støtter en stærk folkeskole.

»Privatskolen er ikke længere et ideologisk tilvalg. Privatskolernes fremgang handler om et fravalg af folkeskolen, og det er samfundsmæssigt dybt problematisk. Det kan godt være, man stemmer venstreorienteret, men når det kommer til ens børn, så vælger man med hjertet og ikke hjernen,« siger Niels Egelund.

Børne- og ungdomsborgmester Anne Vang (S) anerkender, at der er problemer på Nørrebro, men siger: »Blågård Skole har fået mange politiske tæsk i medierne de seneste år – og ikke altid berettiget. Det har uden tvivl gjort en del lokale forældre utrygge…«”

(Tosproget inskription ved Rådmandsgades Skole: “Jorden bærer dit aftryk.”)

Oploadet Kl. 06:33 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41402/trackback

40 Comments »

 1. 3 kulturberigeres IQ for 2 Mentiqaelevers IQ, så kan de jo også komme ind på Mentiqaskolerne! Positiv og inkluderende særbehandling!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 11. oktober 2012 @ 06:39

 2. Og hvad kan vi lære her?
  De gode venstreorienterede spreder gerne den muhammedanske
  volden og hærgen udover Danmark, bare de selv slipper.

  Kommentar by Pk — 11. oktober 2012 @ 07:54

 3. Øh, hvorfor skal vi have perkere her? At de har overbefolket deres egne lande, er ikke vort problem.

  Kommentar by Agricola — 11. oktober 2012 @ 08:06

 4. Og det bliver endnu værre. Vent til de har ynglet endnu flere unger.
  Og snart er det de rige muslimer, der sender deres børn på privatskole.
  Og lidt længere ud i fremtiden. Sygehus jobs bliver besat af muslimer. Vil danskerne også vælge sygehusene fra og søge imod privat hospitaler?

  Kommentar by xenofob — 11. oktober 2012 @ 08:12

 5. Lad mig minde om at en længere række af de rødes ledere har deres børn på privatskole. Der er bl.a. tale om HTS og Mette Frederiksen. Det tyder jo på at de inderst ikke tror på det socialistiske multikulturelle fremtidsparadis. Hvorfor så al dette hykleri og denne forloremhed? Magtglæde på almindelige Danskeres bekostning er den eneste logiske forklaring.

  Og selvfølgelig er der ingen MSM journalister, som borer i hykleriet. Journalisterne stemmer jo allesammen rødt. Så deres egne ledere er fredet selvom det vel burde være en god historie at kortlægge hykleriet i egne rækker!

  Kommentar by Sigwar — 11. oktober 2012 @ 08:47

 6. En mindre kommentar om Nørrebro skoler

  Jeg tror at Niels Egelund tager fejl, de fleste stemmer med hjertet, og lader fornuften (hjernen) råde når det gælder ens børns uddannelse. Som beboer på Nørrebro, møder man ofte en umådelig tåget, forblændet og forældet ideologiske tænkning. Men når det drejer sig om skolevalg bliver folk væsentligt mere konkret i deres handlinger, modsat deres politiske tænkning. I stemmeboksen kan man lade ens ideologiske fantasier, hvor barnlige og ufornuftige de end er komme til orde. I dagligdagen må fornuften og den praktiske undgåelse af det multikulturelle voldssamfund effektueres.

  Anna Vang prøver at kæmpe imod demografiske vindmøller. Indvandrerne/muslimerne udgøre ca. 30 – 45 % af alle børn/unge under 18 år, i Københavns kommune. Så hvordan er det muligt at komme “ned” på det ønskede tal på max 20 % indvandre/muslimer i skoleklasserne. Hvordan er det muligt at løse Københavns uddannelsesmæssige problemer, når man hele tiden taler i eufemismer om virkeligheden.
  ”Svage elever” fra ”svage familier” betyder oftest muslimske drengebørn fra muslimske familier. ”Stærke elever” fra ”stærke familier” betyder i denne sammenhæng oftest etnisk/kristne børn eller børn fra etnisk/kristne familier. Københavns kommune kan ikke få sig selv til at indrømme den tydelige adfærds diskrepans der er i mellem børn af kristne og børn muslimer. Mange vil til dette indvende, at mange/alle børnene fra danske hjem er ateister eller ikke troende. Til dette kan jeg kun replicere, at det ikke er ens egen opfattelse om religiøst tilhørsforhold der er afgørende, der er ens fjender der afgøre hvad man er.
  Når lille Emil eller lille Knud får bank i skolen, eller på vej hjem fra skolen, af lille Muhammed og hans venner, så er det der er relevant i situationen, nemlig hvad lille Muhammeds opfattelse af ”daanske sviinet”, lille Emil/-Knud er. Den reelle religiøs opfattelse i det Emilske hjem eller i det Knudske hjem er irrelevant. Definitionen af stærke elever vil i denne sammenhæng være dem der rent fysisk slår fra sig. Det er kernen i den socialdemokratiske vildfarelse, nemlig at man kan invitere 380.000 middelalder mennesker indenfor og samtidigt være overrasket over at de opføre sig middelalderligt. I kulturer hvor det var den (fysisk)stærkes ret der er lov, kommer parolemagerne fra socialdemokraterne ofte til kort.

  Livsløgnen om ”arbejderkamp” er latterlig, socialdemokratiet har aldrig været i kamp, dvs. kæmpet for deres liv, for deres familiers liv. Ingen døde i slaget på fælleden i 1872, dette lattervækkende tumult imellem 1500 muresvende og nogle gardehusarer er gået over i historien som den helt STOR kamp.
  Socialdemokraterne er sammen med de radikale hovedårsagen til at tusindvis af danske børn ikke kan gå i folkeskole pga. den vold og den trussel om vold der altid ligger latent hos vore tilflyttede muslimske indvandre. Moralske opgylp fra det luftige multikulturelle socialdemokrati er igen et bevis på at partiet ikke længere varetager ”arbejdernes” interesser, ikke længere varetager Danmarks interesser, men kun interessere sig for at se moralsk godt ud.

  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 11. oktober 2012 @ 08:50

 7. ‘Når blot der er andre folks børn’

  Kommentar by Michael — 11. oktober 2012 @ 09:08

 8. Spot on
  Historyman

  Kommentar by En Mand — 11. oktober 2012 @ 09:31

 9. Det er ganske rigtigt hvad du siger Historyman, og Agricola, kan vel kun tolke dine udmærkede betragtninger derhen, at det skal vi da heller ikke! At de venstreorienterede har det med at sætte kikkerten for det blinde øje når der skal stemmes, resulterer jo direkte i flere perkere.

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2012 @ 09:39

 10. Nu er det også sådan, at i store dele af “Andels-Nørrebro” ser man aldrig – eller sjældent – en muslim. Det er ikke dér, problemet er. Derfor er det let at have bestemte holdninger dér – og det er også nødvendigt. Man kan ikke helt så frit bruge fællesarealerne, hvis man ikke er venstreorienteret. Det er meget ubehageligt at færdes i den fælles gårdhave, hvis det er kendt, at man har et forkert menneskesyn.

  Så derfor opleves det først aktuelt at fabrikere “begrundelser” for, at ens børn ikke skal gå i multi-kulti-skole, når man har børn i skolealderen.

  Det var let nok under den forrige regering. Den havde nemlig med sin dramatiske og bevidst destruktive politik, decideret “ødelagt” og “udsultet” Folkeskolen, som ellers ville have været velfungerende. Muslimer er intet problem, når blot skolen tilføres tilstrækkeligt med ressourcer.

  Men med blå bloks beslutsomme plan om systematisk og detaljeret at sabotere integration og progressiv udvikling af Folkeskolen, forpurredes ethvert positivt forsøg på at skabe en enhedsskole for befolkningen. Alle gode kræfter måtte simpelthen kapitulere over for den nederdrægtighed og ødelæggelsestrang, der blev lagt for dagen. Derfor ligger Folkeskolen i dag i ruiner. Den blev simpelthen bombet fra oven af mennesker med en lyssky agenda.

  I dag skal man blot en anelse længere ud i argumentationen, for nu skal det nødvendigvis hedde, at den siddende regering ikke har formået at rette op på det forfærdelige rod af smadrede projekter og tiltag, den tidligere regering efterlod sig. Og det er jo forståeligt nok, når man tænker på det syndige kaos, Venstrefløjen fandt sig selv stående i, da de omsider havde fået jaget de reaktionære samfundsnedbrydere ud af regeringskontorerne. Så man er fortsat tvunget til at sætte sine børn i betalingsskole! Selvom det strider mod ens inderste overbevisning.

  Venstrefløjen er en industri, der producerer de rigtige meninger til enhver lejlighed. Antag dagens mening, og du kan blive medlem af klubben med alle de sociale og mentale fordele, det indebærer. Du behøver ikke anstrenge dig for at forsvare hver eneste lille “synspunkt”, du tillægger dig. Det er alt nok, at du lader forstå, at det udspringer af dit “menneskesyn”. Derpå kan du med fordel trække dig fra enhver diskussion.

  I parantes bemærket findes stort set alle de fertile kvinder på Venstrefløjen. Først når de har fået de børn, de skal have med deres venstreorienterede mand – eller når de når Lone Nørgaards alder – siver de over på den anden side.

  Og så er det din tur! Så kan du blive funktionel far til deres børn! Hvis du kan leve med ikke selv at avle de børn, du giver dit liv for. Husk at hilse pænt på dine børns biologiske, venstreorienterede far, når han kommer for at hente dem. Et smil er den korteste vej mellem to mennesker.

  – Og synes han, han har fået de børn, han skal have – og er tilfreds med at leve uden en væsentligt yngre partner – så kan det såmænd endda være, han også er “sevet over” i mellemtiden, i det mindste til et punkt, hvor han tilgiver dig dine standpunkter, og den omstændighed, at du og hans eks har sat hans børn i en “fisefornem betalingsskole, sammen med andre småborgeres forkælede poder”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. oktober 2012 @ 09:45

 11. Jeg ser de nyeste udmeldinger om at fratage støtten til de privatskoler der ikke modtager problembørn som endnu et nederdrægtigt led i de Radigales kamp mod det lavere borgerskab:

  Først gjorde de deres kvarterer ubeboelige ved at lade fremmede flytte ind.
  Så ødelagde de deres arbejdspladser ved at lade de fremmede overtage dem. Der er ikke mange hvide buschauffører tilbage.
  Skolerne er fyldt op af perkere, og for at holde de fattigere danskeres børn ude af de gode privatskoler er man parate til at give de bedre privatskoler et påskud for at fraskrive sig støtten og derved blive endnu mere elitære.
  Del og hersk.

  Kommentar by Træt — 11. oktober 2012 @ 10:02

 12. Jeg har nu set forstanderen for skolen på tv2 knuzz, og overvejer kraftigt at sende mine børn på blågårdskolen. Hun kunne jo fortælle, at udover den gode undervisning, så blev børnene også DANNET, for deres skole afspejlede virkeligheden. Nu er det måske bare mig, der ikke helt kender virkeligheden, men her i udkants-Danmark har vi da ikke ca 50% berigere i samfundet, herude kan man da selvfølgelig godt få et par på munden, men gaderøverier er ikke hverdag, Her kan man faktisk godt gå i skole for at lære, uden at man skal fravælge folkeskolen og her ude ville sådan en paphat af en skole inspektørinde blive sat gevaldigt på plads, hvis hun havde været så pisse blind overfor virkeligheden. Men nu har hun næppe fået jobbet fordi hun var en fagligt god indspektør, men mere fordi hun som PL-Olav i Odense er god til at slikke de berigende segmenter et vist sted.

  Kommentar by Anonym — 11. oktober 2012 @ 10:03

 13. “Jorden bærer dit aftryk.”
  Der var en venlig sjæl der tænkte at vi må hellere oversætte det til dansk. Senere behøves den service ikke.

  Kommentar by Fairness — 11. oktober 2012 @ 10:22

 14. Spot on kommentarer af Historyman, Morten og Træt.

  Håber snart at vi alle skal i stemmeboksen igen!

  Kommentar by Sigwar — 11. oktober 2012 @ 10:36

 15. Bekæmp privatskolen, hvor børn går i skole.

  Hvilken uorden.

  Kommentar by Iznogut — 11. oktober 2012 @ 11:06

 16. Jeg ville ikke have et problem med at mine børn skulle gå i en skole med 40-45% muslimer(selvom det ville afstedkomme en del problemer uanset hvem der var tale om) hvis jeg kunne se med selvsyn hvilke elever og hvorfra de oprindeligt kommer. Jeg har selv boet et par år i Nordvest, og der lærte jeg for alvor hvor stor forskel der kan være på dem. Nogle ville jeg ikke tøve et sekund med at blande sammen med mine kommende børn. Men igen som forældre er det ikke kun børnenes adfærd men også kultur-bagage man skal være obs på. De kan være nok så flinke og venlige, hvilket hovedparten af dem er op til en hvis alder, men de har så mange modsatrettede kulturelle traditioner og normer at det kan komplicere skolegangen en stor del.

  Og jeg tror godt enhver person der har været i kontakt med dem, ved hvem man skal undgå og hvem man kan stole på. Jo mere dominansadfærd og udadvendt opførsel jo værre. Det plejer at være pejlestangen for hvad man skal være opmærksom på. Og så kommer alle de andre problemer, dog i anden række.

  Kommentar by Endnu en vantro — 11. oktober 2012 @ 11:28

 17. Pragtfuld kommentar, Morten.

  Angående de fertile kvinder på venstrefløjen: De findes selvfølgelig også andre steder, men betragtningen afspejler nok så meget det faktum at kvinderne på venstrefløjen bruger deres køn. Nogle gange i det usagte, som når den små Johanne læner sig ind over bordet for at lande sine to argumenter. Andre gange i forbenet marxistisk feminisme. Se blot Ôslem Cekic der for at illustrere fattigdom i Danmark finder en enlig mor. Hendes feministiske udgangspunkt fornægter sig ikke. Hvis du vil se fattigdom i Danmark så find en fraskilt far, der er meget større chance for at ramme plet.

  Jeg har kun foragt til overs for både feminisme og de kvinder der skamløst udnytter deres køn til at vinde magt. Det er en skam og en skændsel for et demokratisk samfund.

  Kommentar by Høgsbro — 11. oktober 2012 @ 12:09

 18. Her inden for de sidste par dage hørte jeg i radioen, at de stadigvæk snakker om at tvinge privatskolerne til at optage de fremmedet. I så fald, er der jo kun hjemmeundervisning tilbage.

  Kommentar by Viking — 11. oktober 2012 @ 12:11

 19. Boede i Nannasgade for ti år siden.
  Et kig ind i en kaotisk skolegård på Rådmandsgades Skole med 80% indvandrerunger…dér indskriver jeg ikke knægten.
  Så han begyndte i Sct. Ansgars katolske privatskole.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 11. oktober 2012 @ 12:37

 20. Mediernes eufemisme er helt konsekvent: Folkeskolens problem omtales udelukkende som tosprogede elever. Men tosprogethed er ikke et problem i anden sammenhæng.
  Der er masser af børn, der er tosprogede uden nogen problemer, tværtimod, de kommer bare fra andre kulturer, end den vi her ikke må nævne.

  Da jeg i 40’erne gik i skole i Sønderborg havde jeg flere klassekammerater der talte tysk hjemme, altså var gennemført tosprogede.. Det gav da ikke anledning til nogle problemer overhovedet. De hørte gennemgående til de bedste i klassen.

  Kommentar by Andreas Br. — 11. oktober 2012 @ 13:09

 21. I gamle dage – dvs i 70 erne – hed det, at man var ‘politisk bevidst’. Det betød kun én ting, at man var ventreorienteret i en eller anden afskygning. Alle andre var ubevidste eller bevidstløse.

  Det kan jo godt undre én, at politisk bevidste Nørrebro-borgere ikke kan klare at slutte fra deres kryds på stemmesedlen, til den hverdag de møder udenfor deres gadedør. Hvem er de bevidstløse?

  Kommentar by Josef K — 11. oktober 2012 @ 14:23

 22. Danskerne stemmer et omkring multikultur ved valgene og stemmer noget andet med boernene….. Maaske er det vores kerneproblem i disse aar: vi er kujoner der ikke toer staa ved vores holdninger og er bange for at blive stemplet som “fremmedfjendske”. Derfor kan vi hverken sige nej til de Radikale eller til indvandrerne. Fordi vi er kujoner…

  Kommentar by Morani ya Simba — 11. oktober 2012 @ 14:41

 23. Årh, hvor er det bare smukt og mangfoldighedsagtigt.

  Kommentar by Johnson — 11. oktober 2012 @ 15:11

 24. Nogen har vel set udsendelsen på DR2 om kvinder i modstandskampen.
  Det hele opstod af sig selv ud af det rene ingenting.
  Det vil modstanden mod muslimerne også.
  Vi er nogen, der oplevede det i fyrrerne, og vi kommer vist også til at opleve en ny modstandskamp, forhåbentlig inden vore øjne lukkes.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 11. oktober 2012 @ 15:48

 25. @10 Morten
  Enig.

  Det radigale/venstreorienterede segments hykleri, fortrængninger, leven-ude-af-sig-selv og derfor skrøbelighed er af samme natur som borgerskabets ditto – Det er ren Matador på nye flasker – Hykleri er hykleri er hykleri.

  Kommentar by Agricola — 11. oktober 2012 @ 17:08

 26. Falkeøje – du skrev: “Det hele opstod af sig selv ud af det rene ingenting.
  Det vil modstanden mod muslimerne også.”

  Nej – det starter med at den enkelte gør noget uden forventning om at andre gør det samme. Senere finder man sammen. Man skal starte med manden i spejlet.

  Første fase: Stemme ultrablåt.
  Anden fase: Samtaler med ligesindede, skrive kommentarer på hjemmesider.
  Tredie fase: Donationer til særlige hjemmesider, medlemsskab af partier og foreninger, som er kritiske over multikulten, køb af musik, bøger, aviser og tøj, som svarer til ens holdninger.
  Fjerde fase: Frivilligt arbejde for partier og foreninger som er kritiske overfor multikulten, produktion og opsætning af klistermærker, valgplakater og lignende.
  Femte fase: Marcheren i demonstrationer.
  Sjette fase: …..

  Kommentar by Sigwar — 11. oktober 2012 @ 17:36

 27. Socialdemokraterne, Elendighedslisten og SF ligger som de har redt, Islamisering af København er kun lige begyndt så det bliver kun værre og værre!

  Macster

  Kommentar by Macster — 11. oktober 2012 @ 17:43

 28. Repatrieringer, hjemsendelser og .. ja, måske endda egentlige deportationer er den eneste løsning der kan rette op på den problemstilling det ‘radikoole-segment’ har bragt os ud i.

  Hvem der avler børn på hvem, om der er en trædesten med den ene eller den anden indgravering og hvilken (privat)skole børn går på løser ikke de langsigtede konsekvenser af den førte politik. Måske ikke engang problemerne i morgen.

  Jeg har selv gået på et par af de bedste privat- og kostskoler på Sjælland – og jeg var ikke forskånet fra “muslimer-problemet”.

  Uanset om man sender sine børn på Herlufsholm, Sorø Akademi eller Stenhus i 6. klasse og de går der til og med 3.g, så kan man ikke afskærme dem fra virkeligheden. Sorø Akademi og Stenhus har offentlige gymnasier og når de er på ekskursion, ude i nattelivet, hjemme på weekend og på ferie, så møder de jo ‘Muhammed’ og hans venner.

  Den kristne friskole modtager også ‘Muhammed’ når hans læsefærdigheder og hans socialekompetancer er helt i bund.

  Den eneste måde man på kort sigt kan holde ‘Muhammed’ og hans velsignelser ude af sit liv på, er vel at flytte til månen.

  ‘Muhammed-problemet’ kan kun, da vi er i så deep shit, løses med kradsbørstige metoder – ikke voldelige – men kradsbørstige. Repatrieringer, hjemsendelser og evt. deportationer.

  Og medhensyn til hvem der er populær eller ej i gårdhaven, så har det jo aldrig været let at overbringe svære meddelelser som fx at gæsterne skal rejse hjem, da de har voldtaget værtinden, banket værten og fyldt tasken med sølvtøjet…

  Kommentar by Polka Charlie — 11. oktober 2012 @ 17:43

 29. Sigwar — 11. oktober 2012 @ 17:36

  Godt skrevet.
  Der er faktisk muligheder for en nationalkonservativ, at være aktivist og på flere måder bidrage med noget positivt.
  Ligesom man også kan fravælge at støtte de venstreorienteret og de fremmedet, som flere andre også har været inde på.

  Kommentar by Viking — 11. oktober 2012 @ 17:50

 30. @ Historyman

  Flot sagt og lige i plet!

  Jeg har netop fulgt en debat på Tv 2 news, det var mærkeligt at se debatdeltagerne sno sig!
  Ingen hverken en skolebormester eller en skoleleder for en privatskole og da slet ikke journalisten turde omtale problemet! De larmende, dominerende, truende og undrevisningsresistente araberdrenge! De ødelægger ethvert tiltag tilundervisning og underkuer deres egne tørklædeklædte piger, truer og forulemper piger uden tørklæde, tæver de andre drenge. De kan hurtigt samle tævehold hvis et eller en eller anden kommer dem på tværs. Selv lærerne er bange for dem! Det er der problemet er! Det er derfor vi ikke vil have vores børn i folkeskolen! Personligt vil jeg save min højre arm af for at undgå at nogen af mine piger skal gå i skole med dem!
  Racist? Egentligt ikke, men realist! I øvrigt er der ud over helt almindelige danskere, jøder, hinduer og buddhister i klassen på privatskolen og det fungerer gnidningsfrit!

  Kommentar by Robert R — 11. oktober 2012 @ 18:01

 31. 26. Sigwar
  Den rækkefølge har jeg aldrig oplevet!
  Jeg oplevede 9. april 1940 og fulgte godt med hele vejen.
  Men det jeg husker var, at det opstod næsten af ingenting.
  Det var dansksindetheden, der skabte det hele, og det blev
  mere og mere omfattende.
  Det vil forhåbentlig ske igen!!!
  DE skal Fanden galemig ikke have os de banditter, så skyder
  vi!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 11. oktober 2012 @ 18:53

 32. >10
  Smukt og trist skrevet Morten.
  >28
  Ja, udvisninger skal der til. I stort tal.

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2012 @ 19:58

 33. “Jorden bærer dit aftryk”
  Ja, det gør den sikkert – efter vi er blevet kørt ned af en ekstremistisk vanvidsbillist.

  Kommentar by hemachatus — 11. oktober 2012 @ 21:46

 34. Nørrebro-far: Svage forældre vælger privatskoler
  http://www.information.dk/313460
  Privatskoler beskytter børn mod mangfoldighed og ensretter dem i forældrenes selvbillede – det være sig religiøst, kreativt eller humanistisk. Prisen betales af børnene, som vokser op med sociale mangler, der vil forfølge dem resten af livet

  Fantastisk !

  Kommentar by Anonym — 12. oktober 2012 @ 00:57

 35. It’s the IQ dhummies! Get it!

  Anonym

  En vedderstyggelig omgang diarré-bræk! Ellers så læs ovenstående kommentar!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 12. oktober 2012 @ 05:25

 36. @28 Polka Charlie:
  Enig!

  Kommentar by Agricola — 12. oktober 2012 @ 06:29

 37. Islamisering hugget i sten..

  Kommentar by Liva — 12. oktober 2012 @ 08:37

 38. “Borgmester Anne Vang kan tale herfra og til dommedag om mediernes rolle, men forældre vil det bedste for sine børn, og tænker ligeså meget med hjernen som med hjertet når de fravælger en islamiseret folkeskole.”

  Når der så holdes fri fra Anne Vangs folkeskole, tager DR gladeligt over..

  I den aktuelle efterårsferie bruger DR Ramasjang – og søndag formiddag – til at undervise danske børn i at bede til islamisk gud allah. DR har således en dreng i religiøst tøj og strømpesokker til at vise danske vantro, hvordan man knæler korrekt på et bedetæppe og beder til drengens allah. Først fik danske vantro dog af dreng og studievært klar besked om at bedetæppet skal vendes mod allahs mekka..

  Kommentar by Liva — 14. oktober 2012 @ 10:21

 39. Tilføjelse til 38

  På skolen bruger børn hver dag gymnastiksalen til at bede til allah. Gymnastiksalen bruges til bederum i skoletiden.

  Kommentar by Liva — 15. oktober 2012 @ 09:22

 40. Fjenden er kvinden, som jeg har skrevet i ti år (der findes ingen borgerlige kvinder i den fødedygtige alder). Det har nogle konsekvenser:

  Hvis ikke man stækker den fertile kvindes magt og frihed, har vi ikke en chance. Disse ord får de fleste kvinder til at se rødt, også blå kvinder i overgangsalderen, men når de når over på den anden side kan de indse sandheden, og så skal de altså stille sig klart på ordentlige mænds side og hjælpe mig og Morten med at legitimere det helt nødvendige angreb på fødedygtige kvinders politiske indflydelse, hvilket indbefatter kraftige indgreb mod deres liv i frihed og rigdom. Er I parate til det, gamle koner?

  Og I mænd må altså smide fløjlshandskerne og det evige ønske om at fedte jer til sex. Har I ingen stolthed? Så længe I ikke tager kampen mod kvinden forbliver I fjenden.

  Kommentar by Kim Poulsen — 15. oktober 2012 @ 11:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper