1. januar 2007

Kun et af følgende tre citater er ironisk ment…

Man skal ikke tro på alt man læser, men kun et af følgende tre citater er ironisk ment…

1) Nordkorea dæmoniseres

“Til DR 2 Programredaktionen. Venskabsforeningen Danmark – Den Demokratiske Folkerepublik Korea har med den største beklagelse konstateret, at DR 2 har sendt et tv-program ved navn ’Det Røde Kapel’… At truppen bliver meget varmt modtaget af de nordkoreanske værter, sætter ikke mediebossen Mads Brügger i noget moralsk dilemma. Han har overhovedet ingen skrupler. For ham er Nordkorea et ondt og bedragerisk samfund… Vi må på det skarpeste tage afstand fra, at DR 2 med disse programmer har deltaget i en dæmonisering af Nordkorea – helt på linje med Bushregeringens hetzkampagne imod det socialistiske Korea… Vi må forvente, at DR 2 ikke fremover lader sig hægte på Bushregeringens psykologiske krig imod Nordkorea, og i stedet holder sig til alsidig og saglig information om Korea. (Politiken, 30/12-06 – Anders Kristensen: Åbent brev: Nordkorea dæmoniseres)

2) Saddam Hussein var hverken diktator eller massemorder

Præsident Saddam Hussein var ingen massemorder. Det er der ingen konkrete beviser for overhovedet. Han var heller ingen diktator. Millioner af irakere støttede ham; han regerede ikke alene. Præsident Saddam Hussein havde ikke ligesom dem, som besættelsesmagtens massemedier kalder ”Iraks første demokratisk valgte regering”, behov for 150.000 fremmede torturerende besættelsestropper for at regere Irak. Hans styre var alene af den grund mere demokratisk end det nuværende, som er et amerikansk militærdiktatur med et marionetstyre som demokratisk fernis.” (31/12-06 FritIrakblog – Carsten Kofoed: Om USA’s mord på Iraks præsident Saddam Hussein)

3) En regering med Naser Khader vil være højre-ektremistisk

“… Nyhedsavisens redaktør David Trads, der siger: “Problemet med det danske mediebillede er under ingen omstændigheder, at det er for venstreorienteret. Det er det modsatte, der gør sig gældende,” hvilket jeg tror han har ret i. Undersøgelsen viser tværtimod, at de fleste medier ligger til højre for midten. Jeg har lavet en lille figur over de forskellige partiers politiske placering… Hvis man befinder sig på den yderste højrefløj, vil alt der befinder sig til venstre for Socialdemokratiet naturligvis være “venstreorienteret”. Men som figuren viser, vil en regering bestående af Enhedslisten og Det Radikale Venstre faktisk være en center-højre regering. Og hvis Nasar Khader skal have en ministerpost, er det lige før den er højre-ekstremistisk. (21/12-06 Forenede Eder – De højreorienterede medier)

11 Comments »

 1. Nr 2!

  Kommentar by Andreas — 1. januar 2007 @ 23:01

 2. #1. Andreas… Fed humor :-)

  Kommentar by Marianne — 1. januar 2007 @ 23:24

 3. Nr. 3, helt klart!
  Læs dog, hvad manden skriver “om sig selv” – ironien er jo så høj-viskos, at den næsten ikke kan komme igennem netværkskablet:

  “Til dagligt har jeg min gang på det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet, hvor jeg studerer Tibetologi med Postfeministisk Medieæstetik som sidefag. Jeg har desuden et studiejob på DR’s licenskontor.”

  ROTFL!

  Kommentar by Anna Lyttiger — 1. januar 2007 @ 23:46

 4. #3 Er ren Satire, fra et sted, i Universet.

  #1 & #2

  “Rene” Synsvinkler, på hvad “Frihed” er,
  set fra et sted i Universet.

  Kommentar by Erik Rau Hansen — 1. januar 2007 @ 23:53

 5. Æv!

  Kommentar by Andreas — 1. januar 2007 @ 23:58

 6. Ja hvor meget man end kunne ønske det var nr 1 eller 2, er det nok desværre nr 3.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 2. januar 2007 @ 00:09

 7. Ja, det må være nr.3.

  ” Men som figuren viser, vil en regering bestående af Enhedslisten og Det Radikale Venstre faktisk være en center-højre regering. Og hvis Nasar Khader skal have en ministerpost, er det lige før den er højre-ekstremistisk. ”

  Det ville selv ikke en David Trads hævde. Man kan jo også bare læse linket !! manden der har skrevet bloggen hævder han politisk befinder sig på midten (Enhedslisten)!!!!

  Kommentar by Luffe — 2. januar 2007 @ 00:21

 8. Efter at have læst lidt videre på bloggen står det nogenlunde klart at manden tager pis på venstrefløjen.

  Kommentar by Luffe — 2. januar 2007 @ 00:27

 9. Men det bizarre er, at nr. 1 og 2 som jo faktisk nærmest er endnu mere vanvittige end nr. 3, faktisk er ment i ramme alvor, i modsætning til nr. 3 som er det ham nørden i toyota-reklamen ville kalde god værkstedshumor :)

  Verden vil bedrages……og nogen mere end andre!

  Kommentar by Mackety — 2. januar 2007 @ 00:31

 10. # 3 (men må også indrømme, at jeg snød lidt og læste hans øvrige indlæg – bl.a. om hvordan han havde fejret solhverv med “tofu-and”).

  Kommentar by Nicolai — 2. januar 2007 @ 00:53

 11. Hehe nice at du har opdaget denne ironiske blogger. Det er faneme god læsning, og man falder i lige i starten fordi det er så gennemført og der virkeligt er tåber i dette land som har så forvrænget et syn på tilværelsen.

  Læs hans “om mig” :)

  “Mit navn er Malthe Månebarn Busk, og jeg har startet denne blog som modvægt til de mange højreorienterede blogs, der huserer på internettet. Danmark er blevet både mere ulige og usolidarisk under Anders Fjogh, og det er på tide at gøre modstand.

  Til dagligt har jeg min gang på det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet, hvor jeg studerer Tibetologi med Postfeministisk Medieæstetik som sidefag. Jeg har desuden et studiejob på DR’s licenskontor.

  Politisk ligger jeg nogenlunde i midten, og har altid stemt på Enhedslisten (på nær ét år, hvor jeg som offer for ekstrem højreorienteret propaganda kom til at stemme på Socialdemokratiet). Jeg mener godt at vi kan være meget mere solidariske i Danmark. Skatteprocenten er kun på 50%, men jeg vælger at se på glasset som halvt fyldt.

  Min fritid bruger jeg enten på bloggen her eller på min novellesamling, der indtil videre har arbejdstitlen “Celcius 9-11″. Bogen vil følge en række mennesker og give os deres unikke oplevelser den 11. september 2001, hvor den amerikanske regering, i samarbejde med Israel, angreb World Trade Center med Cruise missiler, der ved hjælp af hologram-teknologi var blevet forklædt som passagerfly.”

  Det kunne jo næsten være mavepuster-Allan der udtalte noget lignende :)

  Kommentar by anders j. — 2. januar 2007 @ 10:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper