12. oktober 2012

Rigsdagsmedlemmer vil erstatte rytterstatue med statuer der hylder tolerance, mangfoldighed og soli…

Herhjemme hidser vi os op over Zenia Stampe og Anna Mee Allerselv, men i Sverige er den slags politiske fantaster blevet mainstream. Fra Politiken – Svenske politikere vil af med kongestatuer i Stockholm.

“Siden 1796 har en rytterstatue af Gustav II Adolf stået på et torv i det centrale Stockholm. I nærheden står en statue af Karl XII, som har været på stedet siden 1868. Men de skal væk, foreslår medlemmer fra Miljøpartiet i Rigsdagen.

I stedet skal der rejses værker, der hylder de værdier, vi sætter pris på i dag, skriver de to politikere, Annika Lillemets og Valter Mutt og nævner tolerance, mangfoldighed og solidaritet som elementer, der i stedet bør illustreres af et par nye statuer på pladserne i Stockholm.

De er utilfredse med, at der i dag står monumenter over enevoldsherskere, hvis tid ifølge deres indstilling til Rigsdagen var præget af krig, elendighed og skånselsløs undertrykkelse, og hvor andre lande blev ramt af svensk aggression…”

Oploadet Kl. 18:19 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41455/trackback

23 Comments »

 1. Jamen lad os da afprøve deres tolerance!

  Hvad med en 6 meter høj glasfiber figur af en muhamedaner med røven i vejret og en laskefed lyserød glasfiber-orne der snuder grundigt til muhamedanerens analkirtler?

  Kommentar by Santor — 12. oktober 2012 @ 18:31

 2. Som jeg plejer at skrive, multikulturen er det der ikke er. Laver man en billedgoogling af ordet flyder computerskærmen over af klæge, forstillede farveladebilleder af mennesker af alle slags der holder hinanden i hånden rundt om en globus, osv. Denne kitschede, forlorne propaganda for de allermest enfoldige lader ingen tvivl tilbage om hvad det er der drømmes våde drømme om, men de har ca. lige så meget at gøre med virkeligheden som Jehovas Vidners kulørte billeder af livet i Paradis.

  Hvis multikulturen var en succes ville der ingen grund være til at udstille den i stål og granit til belæring af landets hårdt prøvede borgere. Hvis multikulturen var tingenes naturlige tilstand behøvede man ikke hylde den med Soviet style propaganda. Der ligger derfor noget af en indrømmelse af projektets fallit i disse groteske planer. Som om de ikke aner hvad de ellers skal gribe og gøre i.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 12. oktober 2012 @ 19:07

 3. Sverige har aldrig været så mangfoldigt som under enevoldsherskerne. Svenskerne var i mindretal i det svenske imperium….

  Kommentar by Henrik — 12. oktober 2012 @ 19:22

 4. Gustav Vasa tævede de arme svenskere til lydighed, hvad de har været lige siden – fejge røvhuller!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 12. oktober 2012 @ 19:42

 5. Der er vist en engelsk forfatter der har kaldt dem “vandmeloner” Grønne udenpå, røde indeni.

  Kommentar by En Mand — 12. oktober 2012 @ 20:00

 6. Så må vi da tilbyde at aftage dem, så kan vi passe på dem indtil de kommer til fornuft.

  Kommentar by Navn — 12. oktober 2012 @ 21:55

 7. “enevoldsherskere” – den ka’ jeg godt li’!

  Kommentar by Eyvind Dk — 12. oktober 2012 @ 21:58

 8. Det næste kan blive at sprænge statuerne bort, ligesom talibanerne.

  Kommentar by Ole S — 12. oktober 2012 @ 23:17

 9. Jeg får et billede af et stort lyserød dildoagtig monoment , der i Irakisk post-Saddamiske stil bliver væltet af en kæmpe menneske mængde beståen af unge vrede mænd . . .

  Den etniske oprindelses er lidt tåget , men giver jeg dem alle skimaske på , så er billedet krystal klart ……..

  Måske mænd pludselig bare bliver kultur muslimer for at straffe kællingerne ?

  Nå god nat og sov godt :)

  Kommentar by Aglet Xander — 13. oktober 2012 @ 00:35

 10. Kan vi ikke bare give alle de krænkende statuer burka på ?
  Hvorfor på mest primitive taliban buddha sprængnings metoder eliminere vores fortid, hvis den nuværende politiske korrekte dhimmie underkastelse er så udbredt, så ifør da alt islamisk urent burkaer, så kan vi jo altid bagefter fjerne burkaerne når de primitive muhammedaner følges tilbage til deres “elskede pædofet tilbeder lande” når vi har fået nok, af deres enfoldige tilbagestående hysteri.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 13. oktober 2012 @ 03:41

 11. Selv på politiken og information vender man tommelfingeren ned til forslaget og kommer med hånlige udtalelser.

  En tur på svensk pk-central twittervänstern viser pæn opbakning blandt eliten.

  Afstanden mellem SV og DK er stor!

  Kommentar by Frank P — 13. oktober 2012 @ 04:02

 12. Jeg har et langt bedre forslag! En statue/skamstøtte hvor en lyshåret svensk (mindreårig) pige/kvinde, klædt i en kjole i det svenske flags farver, bliver gruppevoldtaget af islamrotter. Og dertil kan man så lave nogle store mindeplader, hvorpå der vises udviklingen i seksualforbrydelser, voldtægter og forbrydelser generelt set i Voldtægtsverige!
  Se det ville være yderst mangfoldighedsskabende, i verdens allermest mangvoldelighedsramte land! Men da der jo skal kunstnere til at udføre det, vil det jo uden tvivl blive til en statue, hvor Sverigesdemokraternes top ville blive byttet ud med islamrotter og den (mindreårige) svenske pige/kvinde, blive byttet ud med en muslima!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 13. oktober 2012 @ 05:42

 13. Udskift værdier, udskift historie og udskift folket.

  Kommentar by Kbh — 13. oktober 2012 @ 08:40

 14. Jahiliyya, (arab. ‘uvidenhed’, af jāhil ‘uvidende’), den islamiske betegnelse for uvidenhedens og hedenskabets tidsalder, før Muhammed bragte oplysning ved Koranen.

  Den Store Danske.

  Kommentar by Hodja — 13. oktober 2012 @ 11:16

 15. @2

  Alle der har deres forstand i behold kan sagtens se de helt åbentlyse ligheder mellem socialisme-utopia og multikultur-utopia. Samme løgn og samme metoder til at idealisere løgnen. Men ved du hvad, “tilfældigvis” også samme segment af fantaster og nyttige idoter.

  Men hvad viI I gøre ved det ?

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 13. oktober 2012 @ 11:19

 16. “…hvor andre lande blev ramt af svensk aggression…”

  I dag 2012 er det helt almindelige svenskere, der rammes af svensk aggression. Elitens og multikulturalisternes aggression.

  Derfor skal der ikke stå statuer, der laves af eliten og multikulturalisterne.

  Kommentar by Liva — 13. oktober 2012 @ 15:23

 17. Det er mærkeligt at de nye statuer/skulpturer absolut lige skal stå der. Hvorfor skal de dog ikke pryde en af de nye mangfoldigheds bebyggelser, det er jo disse områder der bliver fremtidens kraftcentre og turistmagneter.

  Det er som om de insisterer på at mangfoldigheden ikke kan klare sig af selv, men nødvendigvis må snylte på tidligere tiders opbyggelighed.

  Kommentar by Superman — 13. oktober 2012 @ 15:47

 18. Selvfølgelig skal de statuer da rives ned, det er jo fuldstændig det samme som nazitysklands monumenter.
  Forstået på den måde, at hvis det ikke er opført af os – eller mennesker som tænker som os – er det ondt, nazistisk, og må ødelægges.

  Historien skrives af sejrherrerne. Lader vi dem vinde vil ethvert minde om selvstændig tankegang og personlig frihed blive slettet.

  Man kan til tider have sin tvivl omkring dette lands fremtid, men hvor er jeg glad for at mit fædreland ikke hedder Sverige.

  Kommentar by Lundahl — 13. oktober 2012 @ 16:31

 19. > 2 LFPC

  En jehovavidne bankede engang på min dør og spurgte om jeg ikke ville i himlen – jeg bad ham beskrive hans himmel, hvorpå jeg kommenterede, at hvis DET var jehovaernes himmel, så ville jeg hellere i helvede.

  Multikultiernes forestillinger om løven og lammet, der skal græsse side om side, minder til forveksling om Jehovaernes fantasier og fremkalder de samme brækfornemmelser – ikke fordi en fredfyldt verden ville være mig imod, men fordi jeg udmærket godt ved, at fantasierne skal dække over en bagvedliggende rædsel for en virkelighed, der ikke lader sig styre af rødstrømper og religiøse fantaster.

  Folk har det med at gøre krav på respekt, især de religiøse, men for religiøse mennesker – hvad enten disse kalder sig muslimer, kristne eller kulturradikale – har jeg kun foragt til overs. Deres krav om respekt vil fra min side blive mødt med hånlatter.

  Kommentar by Mackety — 13. oktober 2012 @ 17:48

 20. Ja jeg læste det godt!
  Jeg må indrømme at jeg troede der var tale om en ironisk artikel! Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig at det var alvor!
  Sverige er simpelthen uden for pædagogisk rækkevidde!
  Kan de da slet ikke se at de er totalt til grin!

  Kommentar by Robert R — 13. oktober 2012 @ 19:36

 21. OBS.
  Svenskernehar åbenbart dårlig samvittighed over at de frarøvede os Skåne, Halland og Blekinge! Vi vil da gerne have dem tilbage, men gerne i ordentlig stand, det ville være passende om de tog alle araberne med sig til det egentlige Sverige!

  Kommentar by Robert R — 13. oktober 2012 @ 19:41

 22. Var det så bare Karl X Gustav i Malmø, de ville fjerne, så kunne jeg forstå det. Men det har de aldrig villet, selvom den vitterlig er en ren provokation.

  Kommentar by Adam Wagner — 13. oktober 2012 @ 20:41

 23. Det er jo bindegalt radikalt forslag der, som så meget andet fra den side, kun ville være til at grine ad – hvis ikke det lige var fordi at svenskerne kunne finde på at gøre ALVOR af det.

  Kommentar by skræp — 14. oktober 2012 @ 05:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper