7. januar 2007

Lene Kattrup om konsekvenserne af Klaus Rothsteins ‘tone’ overfor Dansk Folkeparti

Fra gårsdagens Jyllandsposten. Dyrlæge Lene Kattrup om konsekvenserne af Klaus Rothsteins ‘tone’ overfor Dansk Folkeparti.

Eksperiment
Forfatteren og kritikeren Klaus Rothstein omtalte tankeeksperimenter i JP 3/1. Jeg blev inspireret til at forsøge et tankeeksperiment, hvor jeg bruger hans teorier på ham selv.

Han omtaler racistisk motiverede forbrydelser og antyder eller siger direkte, at Dansk Folkeparti har et vist ansvar for disse pga. partiets retorik. Hvis vi nu bruger hans egen teori, så pådrager han sig jo på samme måde et ansvar for, at personer på udemokratisk og kriminel vis organiserer hærværk mod DFs plakater overalt. Aktivisterne bag dette begrunder det jo med, at de fører en kamp mod racisme. Men det er forkert. Ansvaret må altid udelukkende ligge på den kriminelles skuldre.

Vi kan drage en parallel til dem, der advarede mod nazismen allerede tidligt i trediverne. Det vakte virkelig en indædt vrede, da de gjorde det; de blev dæmoniseret og skubbet ud af det gode selskab. Ville det dengang have været bedre, hvis man havde talt pænt til hr. Hitler og nazisterne? I Sverige har man ikke et DF, der får plads i medierne og kan høres; her taler man pænere end i Danmark til islamisterne, der ønsker sharialoven og islam ind i samfundet som en politisk magtfaktor.

Hvis nogle ser en fare, hvis nogle råber ulven kommer, så er det ikke nok at angribe dem, der råber dette budskab. Klaus Rothstein, du må ind i substansen og fortælle, hvorfor det er forkert. Det kan være, de skal råbe pænere og anderledes, de, der råber, det kan du have ret i. Men du selv skal til at grave et spadestik dybere. Man bliver simpelthen træt af at høre dig tale kun om tonen. Hvorfor præcist mener du, islamismen ikke er så stor en trussel, og hvorfor mener du, vi blot kan tale pænt og slappe af, så skal det hele nok gå godt? Det gør man jo i Sverige, og her går det vel ikke særskilt godt?

Oploadet Kl. 19:17 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

38 Comments »

 1. Ahh Kim… Nu må du da vist lige styre din “lad-mig-gøre-det-her-“bold”-for-så-lægger-de-nok-ikke-mærke-til-resten mentalitet. Vi læser din blog men tro ikke vi allesammen er idioter.

  Kommentar by George — 7. januar 2007 @ 19:25

 2. Jeg har set dig gøre det bedre. Så gør det. Please. Også for din egen skyld.

  Kommentar by George — 7. januar 2007 @ 19:27

 3. Hvad præcist er det egentligt du kritiserer George?
  Det fremgår overhovedet ikke af din kommentar!

  Så vidt jeg kan se, har Kattrup skrevet et udmærket indlæg i Jp, og Møller har citeret det loyalt og har lagt det på Uriasposten, så vi andre kan debattere det eller eventuelt lade være.

  Iøvrigt ved jeg heller ikke hvad du mener med, at Møller ikke skal tro vi alle sammen er idioter??

  Kan da være at du føler dig ramt George. Men i så fald har det nok ikke noget med Møller at gøre. Det er nok snarere dine egne mangler du føler dig ramt af!

  Hvad angår Kattrups indlæg, så har hun jo fuldstændig ret. Klaus Rothstein er i stadigt stigende omfang blevet en ligegyldig personlighed, som absolut intet har at bidrage med til debatten…..en af den slags personer som folk helst ignorerer fordi hans tilstedeværelse er så pinlig.

  Og Rothstein er vitterlig blevet pinlig, både for sig selv og for alle andre!

  Kommentar by Mackety — 7. januar 2007 @ 19:52

 4. Hvad præcist er det der ikke er godt i den uredigerede typografi ?

  Den gode dyrlæge har jo kun ret. Tonen er et medium, ikke debattens substans og steder hvor Rothstein får sit ønske opfyldt det jo ikke anderledes ud, vel ?

  Kommentar by DaLi — 7. januar 2007 @ 19:57

 5. Et glimrende indlæg fra Lene Kattrup. Hun rammer virkelig ind til humlen i de kulturradikales hykleri. De udskammer alle politiske modstandere med ‘debattonen’, samtidig med de uhæmmet og groft sviner alle andre til.

  Jeg har netop selv bestilt Geoffrey Cains bog ‘Gensyn med ondskabens Ikon’, og glæder mig virkelig til at læse den. Efter den omtale jeg har læst om den at dømme, så skulle den virkelig dokumentere den ufattelig hadske og onskabsfulde ‘debattone’ de kulturradikale bruger om DF i almindelighed og Pia Kjærsgaard i særdeleshed.

  Lene Kattrups sidste henvisning til Sverige er ganske enkel genial, da den også rammer lige ind til kernen i multikulturalisternes hykleriske tankegang. Inderst inde ønsker de jo indføre ‘Svenske tilstande’ med alt hvad det indebærer af politisk korrekthed og censur.

  Kommentar by JensH — 7. januar 2007 @ 20:06

 6. Tal for dig selv George. Lyder som om du taler på vores alles vegne.

  Hvad mener du helt præcist har svært ved at tyde.

  Kommentar by Alexander Andreassen — 7. januar 2007 @ 20:32

 7. Jeg mente: Det har jeg svært ved at tyde

  Kommentar by Alexander Andreassen — 7. januar 2007 @ 20:33

 8. # 3: Har lige afleveret den :-). Ypperligt stykke dokumentation. Tror også jeg køber den – både for at støtte denne fremragende forfatter, og for at have den permanent som reference.

  # 1 + 2: Tal for dig selv. Den eneste idiot her ser ud til at være dig. – Og så måske “allan”, når han har en dårlig dag (hvilket han har tit).

  Fremragende indlæg af dyrlæge Kattrup, men hun har vel også naturlige forudsætninger for at tage sig af en ekstremistisk islamist som svinehunden Klaus Rothstein. Hvis der er nogen, der har stået for en beskidt tone og har legitimere politisk vold og anti-demokratisk adfærd med sit skingre had, så er det da Klaus Rothstein

  Kommentar by Nicolai — 7. januar 2007 @ 20:48

 9. -> #3 Nicolai:

  Jeg købte bogen her:

  http://www.danskfolkeparti.dk/sw/frontend/detail.asp?parent=4314&leftmenu_parent=&typeid=15&id=9283&menu_parent=&layout=0

  Du har iøvrigt helt ret. Samtidig med man får en spænende bog, så støtter man en god sag. Denne tanke varmer specielt efter en weekend, hvor både DR og TV2 har kørt ren følelses-pornografi mht. de AFVISTE Irakiske asylansøgere. Alle godhedsindustriens ‘eksperter’ er jo nærmest blevet kørt igennem TV-studierne som perlerække på snor. Og det var disse skinhellige præster i Hillerød der startede det hele !! Måske man skulle se at få meldt sig ud af Folkekirken.

  Kommentar by JensH — 7. januar 2007 @ 21:39

 10. Ja, Georg, hvad er det egentlig du mener. Også for mig er din kommentar volapyk ligesom >4

  Kommentar by Luffe — 7. januar 2007 @ 21:49

 11. George hedder du

  Kommentar by Luffe — 7. januar 2007 @ 21:50

 12. ->3&9: Cains bog demonstrerer virkelighedens verden uden tankeeksperimenter. Nemlig hvordan ‘kulturelitens’ årelange Stürmeragtige hekseproces mod og dæmonisering af Pia Kjærsgaard fører direkte frem til de voldelige overfald på hende på Nørrebro og i Flensburg samt brandattentater mod diverse politikere, og som ‘eliten’ nærmest mener at hun selv er skyld i.

  Tøger Seidenfaden har indrømmet ovenstående 14/6 1998 i Politiken:

  “Men de fleste journalister kender også til ubehaget ved at opdage, hvor voldsomme virkninger en lille artikel i avisen egentlig kan have for de mennesker, den vedrører.”

  Kommentar by Hodja — 8. januar 2007 @ 00:11

 13. @12: “…dæmonisering af Pia Kjærsgaard fører direkte frem til de voldelige overfald på hende på Nørrebro og i Flensburg…”

  Det er så heller ikke svært at forestille sig hvad en konstant dæmonisering af muslimer generelt kan føre til. Enig?

  Kommentar by The Man — 8. januar 2007 @ 09:19

 14. Og dér åd The “man” så maddingen, hook, line and sinker, som man siger!

  Fremragende underholdning ! :-D

  Kommentar by DaLi — 8. januar 2007 @ 09:39

 15. “Og dér åd The “man” så maddingen, hook, line and sinker, som man siger!”
  Det gjorde han nemlig, for nu er det, vi gerne ser the Man dokumentere, at der foregår en konstant dæmonisering af muslimer i de toneangivende medier i Danmark SVARENDE TIL OG PÅ SAMME NIVEAU som dæmoniseringen af Pia Kjærsgaard. Husk at referere til eksemplerne og niveauet, som det fremgår af Cains bog. Og husk nu at latterliggørelse og hån af den kristne _GUD_, som Jesus Kristus er for kristne, fuldt ud kan ligestilles med hån af islams såkaldte profet.

  Vi kan allerede nu afsløre resultatet, the Man vil komme frem til: Der er INGEN SOM HELST sammenligning.

  Kommentar by NAN — 8. januar 2007 @ 10:26

 16. -> #15 Nan:

  “dæmonisering af muslimer i de toneangivende medier i Danmark”

  hvilken dæmonisering ??? MSM er ekstremt politisk korekte når det drejer sig om muslimer. Det var også derfor muslimerne gik fuldstændig amok over JP’s Muhammed-tegninger: De var slet ikke vant til kritik af dem selv og deres parodi på en profet.

  Næ, hvis man vide hvilken katastrofe importen af 2-300.000 mere eller mindre uintegrerbare muslimer er for Danamrk, så skal man ind i blogsfæren.

  Kommentar by JensH — 8. januar 2007 @ 10:36

 17. # 13 –

  angående( ikke-muslimers) dæmoniseringen af muslimer…hold da op !

  Muslimer behøver virkelig ikke Ikke-muslimer for at blive dæmoniserede al den stund de klarer jobbet ganske glimrende selv gennem egen adfærd og retorik både overfor hinanden indbyrdes, jvf. Sunna-Islam versus Shia-Islam, som overfor Ikke-muslimerne .

  Begrundelsen for adfærden og retorikken rettet mod Ikke-muslimerne, og deres lande, henter muslimer i deres fælles manual, Koranen, som er sprængfyldt med deæmoniserende og hadefulde Suraere vendt mod Ikke-muslimer, samt opskrifter på hvordan muslimer skal overkomme Ikke-muslimer medsamt deres lande .

  Dette godt bakket op af grupperinger som f.eks. Det Muslimske Broderskab med bl.a. den Europæiske muslim, den tvetungede – og dygtigt manipulerende af Vestlige politikere – professor Tariq Ramadan i spidsen for sagen .

  Den konstante dæmonisering af anderledes troende leverer Islam og dens muslimer til overflod – dagligt !

  At skræmte og leflende Ikke-muslimer sammen med muslimer forsøger at dæmonisere de af de Danske – samt øvrige Vestlige politikere og andre, der vover at gå imod Islamiseringen af de Vestlige /Europæiske lande, er ubeskrivelg sørgeligt .

  Kommentar by vivi andersen — 8. januar 2007 @ 11:05

 18. Nu sker der formentligt det sædvanlige, når apologeterne afkræves dokumentation: de forsvinder “pist” fra debatten.

  Er der andre her som kan huske Velvet Undergrounds herrefede klassiker “Waiting For The Man”?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 8. januar 2007 @ 11:34

 19. @flere:

  Et par hurtige eksempler fra hoften (selv om det ikke skulle være nødvendigt ud fra hvad jeg skrev i mit indlæg):

  – Sammenligning af muslimer med kræftceller

  – ”De yngler som rotter”

  – ”I februar 2001 indrykker Dansk Folkepartis Ungdom en annonce i bladet Studiemagasinet, der også fremstilles som internetside og plakat med teksten: »Massevoldtægter, Grov vold, Utryghed, Tvangsægteskaber, Kvindeundertrykkelse, Bandekriminalitet: Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os.« Annoncen er forsynet med et billede af tre unge lyshårede piger med underteksten: »Danmark i dag.« Ved siden af ses et billede af tre hætteklædte, blodplettede mænd, som fremviser Koranen, med underteksten: »Danmark om 10 år.«”

  – ”»… enhver, der har studeret muhamedanismen, ved, at de kun er her for at indsmigre sig, indtil de er stærke nok til at henrette os. De skal ud, fordi det er i den grad en fare, at f.eks. hende der ringede, hendes børnebørn ville ganske givet blive dræbt af muhamedanerne, hvis vi ikke udrydder muhamedanerne i Danmark.«”

  – JensHs slet skjulte tingliggørelse af muslimer i kommentaren: ” importen af 2-300.000 mere eller mindre uintegrerbare muslimer” (for de tungere i klassen: Mennesker importeres ikke, det gør varer og tjenesteydelser)

  – talrige andre kommentarer også på denne blog.

  Se fx her: http://humanisme.dk/hate-speech/ for flere eksempler.

  Kommentar by The Man — 8. januar 2007 @ 13:13

 20. -> #19 The Man:

  Der var vist en reference til mit indlæg: Hvis du ikke bryder dig om debattonen på Uriasposten, hvorfor i alverden går du så herind ???
  Herinde bliver der ‘gået til stålet’. Politisk korrekthed er foragtet. Som Kim Møller skriver i ‘Kommentar-Moderation’:

  “Jeg går ikke i debat om debatten – Uriasposten er ikke Politiken.”

  Så hvis ‘debattonen’ støder dine sarte kulturradikale følelser vil jeg tilråde dig at finde en anden blog.

  Iøvrigt, Muslimerne i DK har en arbejdsløshedsprocent på over 50, og det er i en tid hvor arbejdsgiverne skriger på mere arbejdskraft. Når ledigheden ikke går ned under sådanne økonomisk gunstige tider, så synes jeg virkelig ordet ‘uintegrerbar’ er på sin plads. Men den slags facts er vel noget ‘pæne’ og ‘anstændige’ kulturradikale ikke mener overhovedet skal nævnes.

  Kommentar by JensH — 8. januar 2007 @ 13:31

 21. @#20 JensH:

  Dit indlæg var et blandt mange eksempler på et forsøg på at dæmonisere muslimer.

  Resten af dit vrøvl vedr. debattonen etc. vil jeg lade være ukommenteret, men dit forsøg på at dreje debatten i en personlig nedgørende retning er noteret.

  Kommentar by The Man — 8. januar 2007 @ 13:45

 22. ->19 “- Sammenligning af muslimer med kræftceller

  – ”De yngler som rotter””

  Dette er unægteligt retorik som kendes fra nazipropaganda OG arabisk antisemitisk propaganda. Men er det indholdsmæssigt forkert, som en konstatering af demografiske kendsgerninger (… spurgte han retorisk)? Den i Norge desværre bosiddende Mullah Krekar har sagt, at mussierne (ups) vil erobre Europa fordi de yngler som moskitoer. Er det OK at sige (….spurgte han retorisk)?

  ” »Massevoldtægter, Grov vold, Utryghed, Tvangsægteskaber, Kvindeundertrykkelse, Bandekriminalitet: Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os.« ”

  Kvindeundertrykkelse, massevoldtægter osv., er dette ukorrekt?

  “Annoncen er forsynet med et billede af tre unge lyshårede piger med underteksten: »Danmark i dag.«. Ved siden af ses et billede af tre hætteklædte, blodplettede mænd, som fremviser Koranen, med underteksten: »Danmark om 10 år.«”

  Igen en ubehagelig propagandaform, men er kontrasteringen baseret på løgn?

  “- ”»… enhver, der har studeret muhamedanismen, ved, at de kun er her for at indsmigre sig, indtil de er stærke nok til at henrette os. De skal ud, fordi det er i den grad en fare, at f.eks. hende der ringede, hendes børnebørn ville ganske givet blive dræbt af muhamedanerne, hvis vi ikke udrydder muhamedanerne i Danmark.«””

  Ægypten, Nordafrika, Tyrkiet, Malaysien, Pakistan, Gaza etc. etc. etc.? Alle områder med tidligere ikke muslimske befolkninger, og hvordan er det gået her (….spurgte han retorisk)? Men du har da ret, ordet “indsmigre” lyder som noget med falske, listige orientalere. I de fleste tilfælde er der jo tale om blodige erobringstog med massakrer på befolkningerne, og efterfølgende dhimmificering.

  Tingsliggørelse, import: der findes en menneskehandlerindustri som ser disse mennesker som ting. Der er religiøst/politiske kræfter som har en interesse i at sende disse mennesker til Dar al-Harb. Punktum.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 8. januar 2007 @ 14:14

 23. -> JensH/The Man

  Når man tilmelder sig et århusiansk vikarbureau bliver man spurgt hvorvidt man vil arbejde med andre etniciteter. Senere samme dag tilbydes man arbejde (skodjob, lav løn), hvoerefter man dagen efter ved selvsyn erfarer at arbejdspladsen har en del tyskere, en hel del udlændinge iøvrigt – men ikke en eneste 2’g’er fra de store islamiske indvandrerlande (Tyrkiet, Pakistan, Somalia)

  Jeg bemærkede der var et par tjekkere (sic) ansat. De kunne ikke et ord dansk/engelsk eller tysk, og lederen fortalte ærligt at han ikke kunne lære dem at gøre tingene rigtigt fordi de ikke kunne kommunikere.

  Samme mønster har jeg registreret under min studietid, hvor jeg var tilknyttet flere vikarbureauer, og ofte var udsendt som flyttemand. De eneste ‘2’gere’ jeg kom i kontakt med, var under de såkaldte rekvisionsflytninger – dvs. flytninger hvor regningen blev sendt til kommunen.

  Sådan er virkeligheden. Andre må skændes om hvor præcist den må beskrives.

  Kommentar by Kim Møller — 8. januar 2007 @ 14:18

 24. @The Man
  Er det virkelig hvad du vil diske op med – ROFL.

  1. Dokumentation inkluderer kildehenvisninger!!!

  2. De få udsagn, der kan findes, som vitterligt er dæmoniserende (sammen med andre som ikke er det), bliver holdt frem i een uendelighed i og _af_ de toneangivende medier til spot og spe for afsenderne og for alle, som det i mindste måde kan lykkes at associere med dem. Hvornår er dæmonisering af Pia Kjærsgaard taget op som tema i MSM på eget initiativ? Aldrig. Disse medier har derimod alle bidraget til den i tidens løb – ikke bare ved at bringe debatindlæg og andre læserkommentarer, men helt på eget initiativ. Tegnes der derimod en uærbødig tegning af en for 1300 år siden afdød profet i en forkert avis, så er fanden løs.

  3. Det er fantastisk, men jeg kan sige det med god samvittighed: End ikke i denne blogs uredigerede kommentarer excelleres der i dæmoniserende tale om muslimer. Der skelnes imellem tingene. Islam og muslimer for eksempel. Der kræves redelighed, ulig tilstandene på andre, mere islamvenlige blogs, hvor dæmoniseringen af islams modstandere er den almindelige omgangsform. Men hvad forventer man i et land, hvor der udgives _skolebøger_, der for eksempel betegner Dansk Folkeparti som et nyfascistisk parti!

  Et eneste eksempel med kildehenvisning tages frem af The Man: »Massevoldtægter, Grov vold, Utryghed, Tvangsægteskaber, Kvindeundertrykkelse, Bandekriminalitet: Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os.«
  Jeg tror alle kan se, at der virkelig er nået et lavpunkt her…..

  Go’dag mand-økseskaft. Et sandt og dokumentérbart udsagn fremhæves som et grelt eksempel på dæmonisering…. Efter den obligatoriske kræftknude og gnaverfertilitet må vi altså tage til takke med sandheder som eksempler på dæmonisering. OK, så må vi give os. Så er der indrømmet rigtig, rigtig mange eksempler, men du må nok stadig fortrinsvis lede i andre medier end MSM, og sandheder tæller altså ikke for dæmonisering for mig. Det er ikke dæmonisering af muslimer at påpege, at næsten alle terrorister er muslimer.

  Men held og lykke med den videre dokumentation og husk nu, at vi forventer dokumentation af en “konstant dæmonisering af muslimer i og _af_ de _toneangivende_ medier i Danmark SVARENDE TIL OG PÅ SAMME NIVEAU som dæmoniseringen af Pia Kjærsgaard. Husk at referere til eksemplerne og niveauet, som det fremgår af Cains bog.”

  Kommentar by NAN — 8. januar 2007 @ 14:33

 25. -> #23 NAN

  Du ved jo godt, at venstrefløjen deler verden op i den gode og (selv)retfærdige dæmonisering af politiske modstandere, og så den onde højreorienterede dæmonisering af alskens gode og anstændige mennesker.

  Jeg ved det lyder utroligt, men tro mig, de lever virkelig i dette simplificerede univers.

  Kommentar by JensH — 8. januar 2007 @ 14:48

 26. -> 323 Kim Møller.

  En meget sigende beretning fra det virkelige liv. Måske du skulle smide et par mails til Jelved, Tøger-Tåben, Søvndal, Lykketoft og andre fra det multikulturelle overdrev :-)

  Men din beretning viser også i hvor høj grad politkerne i 1980’erne og 1990’erne fyldte os med total tågesnak i.f.m. masseindvandringen fra de muslimske lande.

  Ud over alt det fordrukne sludder om “kulturel berigelse”, så bildte de os også ind, at disse indvandere ville være en arbejdskraftreserve, som med tiden ville bidrage til landets velstand. Og nu står erhvervslivet (og det offentlige) og desperat mangler arbejdskraft, og nu må vi altså IGEN til at importere arbejdskraft, selvom muslimerne i DK har en ledighed på over 50 %.

  Dertil kommer, at jeg mener at have læst, at den årlige (netto)udgift for indvandrere fra ikke-vestlige lande koster samfundet i omegnen af 40-50 milliarder kr. Kan du henvise til noget dokumentation angående dette ?

  Jeg mener også at have læst, at de kristne indvandrere fra ikke-vestlige lande (trods alt) klarer sig bedre end de muslimske indvandrere. Har jeg fået noget galt i halsen eller hur ?

  Mvh: JensH

  Kommentar by JensH — 8. januar 2007 @ 15:25

 27. @22: Hvis du ikke kan se at mine eksempler er en dæmonisering af muslimer generelt tror jeg ikke yderligere argumenter fra min side kan hjælpe. – men da interessant at konstatere, at fordi en eller anden nar i Norge udtaler sig groft dæmoniserende om muslimer er det ok at sige at de yngler som rotter. Eller det var måske ikke det du mente med dit ”retoriske” spørgsmål?

  @23: Spændende at høre om din studietid. Har du et input, der er relevant for den diskussion, der er i gang her omkring dæmonisering?

  @24: Jeg ser ingen grund til at gå med på dit debathæmmende forsøg på afspore debatten ved at afkræve dokumentation ad absurdum og jeg anerkender ikke dine krav før du kan acceptere et indlæg.

  Vil du debattere, så kom i gang. Hvis du ikke kender de anførte eksempler, så følg bedre med fremover. Når du reducerer dæmoniseringer som ”Muslimer yngler som rotter” og sammenligningen mellem muslimer og kræftceller til bisætningen ”efter den obligatoriske kræftknude og gnaverfertilitet” ser jeg ikke meget håb om en frugtbar debat med dig.

  @25: Du har endnu ikke taget stilling til debatten om dæmonisering af muslimer kontra dæmonisering af Pia Kjærsgaard. Til gengæld har du haft et par standard OT indlæg hvor du forsøger at gå efter manden og ikke bolden. Hvorfor er jeg ikke overrasket?

  Kommentar by The Man — 8. januar 2007 @ 15:32

 28. ->27 Jeg påpegede blot, at formen eksemplerne var fremlagt i var diskutabel, men at der (hvilket de andre også gør opmærksom på) ikke var tale om dæmonisering, da indholdet var faktuelt korrekt. Har du egentlig noget at sige til dette indhold (f. eks. demografien, eller kriminaliteten), eller er du kun interesseret i at tale om “tonen”?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 8. januar 2007 @ 15:40

 29. -> #21 & 27 The Man:

  Og du forholder dig ikke til de faktiske tal for ledighed og omkostninger for samfundet som er fremkommet her !!! Du interesserer dig mere for ‘debattonen’ end for substansen.

  Du kommer (uinviteret) herind og begynder at udskamme folk for at “dæmonisere muslimer”, og når vi beder dig om dokumentation er et par gamle udtalelser fra Luoise Freverts hjemmeside alt hvad du kan diske op med. Det siger virkelig noget om den gamle satanist Rune Engelbreth Larsen at han stadig sidder og ‘fedter rundt’ med dem på sin hjemmeside.

  Kommentar by JensH — 8. januar 2007 @ 16:00

 30. @29:

  “Du interesserer dig mere for ‘debattonen’ end for substansen”

  Jeg gav som kommentar til at “dæmonisering af Pia Kjærsgaard fører direkte frem til de voldelige overfald på hende på Nørrebro og i Flensburg…” at “Det er så heller ikke svært at forestille sig hvad en konstant dæmonisering af muslimer generelt kan føre til.”

  Det er mao. konsekvensen af bl.a. debattonen, der diskuteres her. Jeg ser ingen grund til at debattere alskens emner om indvandrere, arbejdsløshed etc. fordi du pludselig off topic har lyst til det.

  “Du kommer (uinviteret) herind og begynder at udskamme folk for at “dæmonisere muslimer”, ”

  Jeg vidste ikke man skulle være inviteret hertil. Jeg har angivet hvad jeg syntes var oplagte eksempler på dæmoniserende udtalelser, herunder din tingsliggørelse.

  Men hvis ‘debattonen’ støder dine sarte kulturradikale følelser, vil jeg tilråde dig at finde en anden blog…

  Kommentar by The Man — 8. januar 2007 @ 16:29

 31. The man har tydeligvis ikke fattet pointen endnu :-D

  Jeg lol’ler bare videre til han fanger den …

  *hinthint*dyrlægenskronikparagraf3*hinthint*

  Kommentar by DaLi — 8. januar 2007 @ 17:08

 32. The man, hvis du skulle give en bajer for hver gang DF bliver sammenlignet med nazisterne, eller kaldt fascistisk, tror du at du kan klare huslejen så ?

  I en skolebog kaldes DF et nyfascistisk parti.
  Hvorledes har Pia Kjærsgård gjort sig skyldig i at blive betragtet som svinehund, tegnet som en der nyder at smide flygtninge ud til hajerne osv ?

  De eksempler du nævner er baseret på fakta, hvad angår indvandrer involvering i kriminalitet og dennes vækst.

  Ligeledes føder de væsentlige flere børn end Danske kvinder og de føder dem med tidligere gennemsnitlig førstefødselsalder, 25 vs 30.
  Denne lille forskel på 5 år betyder faktisk at over hundrede år, vil dem som som føder 5 år før få dobbelt så mange børn til verden, selvom de begge kun får i gennemsnit 2 børn.

  1 ud af 9 barn der fødes i dag er allerede efterkommer af børn fra den ikke vestlige verden.
  Vi kan ret så hurtigt få et meget stort muslimsk mindretal – med ny indvandring og tilladelse af familiesammenføring et flertal, hvilket næppe gavner lysten til integration og har omkostninger i form af en de route af den sociale sammenhængskraft og økonomien, parallel samfund og konflikt og kriminalitet.
  I det lange løb giver det et reelt eller defacto social darwinistisk samfund, jeg kan ikke se hvordan det skulle ende anderledes medmindre nuværende desværre forkætrede politik holder ( hvilket jeg tvivler på den gør ), det ønsker jeg ikke at leve i.

  Disse udsagn du kalder hatespeech forholder sig nu til fakta.
  Det at kalde DF et nyfascistisk parti gør absolut ikke, det er en grov beskyldning.

  Det med kræftcellerne, jeg finder det fair nok at kalde Islamismen en pest over Europa, for det er en totalitær ideologi som fascismen, men hvis nogen har kaldt muslimerne kræftceller har de gået over stregen.
  Derudover har selvsamme “humanist” Rune E sammenlignet DF med kræftceller.

  Der findes reelle problemer og vi hænger fast i en debat om tonen, so be it, når skaden er sket er det for sent.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 8. januar 2007 @ 17:17

 33. I øvrigt, hvad angår tonen, når selv skolebøger kalder DF et nyfascistisk parti og sammenligningen med nazister findes flere gange årligt i aviser, er det vel om noget opfordring til vold mod DFere om noget.
  Alligevel sker det sjældent at en Dfer overfaldes og hvis det sker er der typisk tale om ventreorienterede, der generelt udviser voldelig adfærd.
  At noget diskuteres er mest et godt tegn fremfor et dårligt tegn, kun folk med et totalitært verdensbillede, der er intolerant overfor anderledes tænkende, eller som mener de har patent på sandheden og er drevet af had til hvad der falder uden for, mener vel anderledes ?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 8. januar 2007 @ 18:48

 34. ->31 Ja, det er styrtende komisk at han ikke selv kan se at han leverer en perfekt illustration af Kattrups pointe. Han hidser sig op, og snor sig som en ål uden om at forholde sig til problemerne ift. Jihad Inc. “Jeg ser ingen grund til at debattere alskens emner om indvandrere, arbejdsløshed etc. fordi du pludselig off topic har lyst til det”. Nej, sjovt nok, det har de aldrig, tsk tsk. Medianalderen visse steder på den anden siden af Middelhavet kun 16 år? De 40-50 mia kr. som JensH nævner? Muhammedansk flertal i flere lande i Europa i dette århundrede? Antidemokratisk agitation i moskeer? Ønske om gradvis indførelse af sharia i Europa som udtrykkes oftere og oftere? Et klima af frygt for at støde de hysteriske mussier? Nej da, det er “off topic”. The Man synes vi skal snakke om tonen. Men mon det lykkes ham at indsnævre debatten til nogle gamle Frevert-travere

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 8. januar 2007 @ 22:57

 35. Apropos beskyldninger mod DF (“sodavandssagen”): http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2007/01/09/082744.htm?nyheder.

  Det lader jo til, at man kan råbe op om alt uden at skulle vise dokumentation for det, hvorved MSM sluger det råt, søder det lidt ekstra, og leverer “varen” – flot indpakket politisk korrekt med masser af fyldord som korruption, større check, mm.

  Det samme ser vi jo i Sverige netop nu med Bildt – inden sagen er undersøgt er han dømt skyldig af MSM og store dele af den svenske befolkning.

  Men i denne sag ser det dog ud til, at selv DR er med til at bringe et dementi. Men tilbage står venstrefløjen sikkert med fornemmelsen af, at Arne Astrup nok havde fat i noget rigtigt alligevel, og at man bare skulle have gravet dybere…

  Kommentar by Darwin — 9. januar 2007 @ 09:26

 36. @34:

  Det handler selvfølgelig om, at du ikke kan se du afsporer debatten om dæmonisering af muslimer kontra dæmonisering af Pia Kjærsgaard ved at inddrage alle mulige andre forhold fordi du ikke vil eller kan koncentrere dig om at debattere dette emne.

  @32 Thomas Bolding Hansen:

  ” Disse udsagn du kalder hatespeech forholder sig nu til fakta.”

  Det er foruroligende at du synes at det er i orden at sige om muslimer at de ”avler som rotter” fordi flygtninges fertilitets måske er en anelse højere (og formentlig neadgående) – jeg kalder det dæmonisering.

  Hvis man skulle følge din tankegang er det jo så heller ikke noget problem at tegne Pia Kjærsgård som en der nyder at smide flygtninge ud til hajerne – hun er jo modstander af der kommer flere indvandrere til landet, så eksemplet er ”baseret på fakta”, eller at kalde DF for nazistisk – de er jo nationalistiske, så det eksempel er også ”baseret på fakta”.

  @Kim Møller som i #23 bl.a. ikke har mødt en eneste 2g’er fra Pakistan og derfra kan konstatere at ”Sådan er virkeligheden”: Her er virkeligheden fra 1999:

  ”Bedst klarer de pakistanske indvandrere sig, da det blandt disse gør sig gældende, at lidt mindre end en fjerdedel af arbejdsstyrken er arbejdsløse.”

  Læs mere på: http://www.catinet.dk/vis_nyhed.asp?nid=188

  Kommentar by The Man — 9. januar 2007 @ 14:04

 37. Nej, nu har jeg ikke sagt jeg synes det er ok de sammenlignes med rotter, det synes jeg bestemt ikke er ok. Jeg mener faktisk de er mennesker hvis livskvalitet og fornuft lider tungt under deres religion.
  Men det er på sin plads at påpege at de føder langt flere børn end os og allerede nu er 1 ud af 9 som fødes, efterkommer af indvandrere fra den ikke vestlige verden. Det er ikke bare i orden DET SKAL PÅPEGES!

  Nej det er langt ude i Hampen at tegne Pia Kjærsgård som en der smider andre mennesker ud til hajer, medmindre du mener at ikke at give verdens 2-4 mia fattige ret til at flytte til Danmark, er som at smide dem ud til hajerne.
  Pia Kjærsgård tager så vidt jeg ved gerne mod Kvote flygtninge som er personligt forfulgt og som ikke er det.
  Men du nævner jo også selv indvandrere, og hører vel til de forargede over at vi ikke lader alle komme ind som banker på, til fuld bistandshjælp og service fra første dag.
  DF har godkendt at indvandrere der kommer for at arbejde, kan komme smidigt ind – hvad er egentligt dit problem ?
  Sverige har lige lukket 100000 ind, tror du den kan finde arbejde til dem bare lige sådan, efter ikke at havde kunnet de for dem som allerede er der i i over ti år ? Sverige er inde i et offentlig forbrug der får Anker J til at ligne en konservativ, det trods mangeårige kraftige nedskæringer på DE SVAGE.

  Velfærdskommissionen beregnede udgifterne til noget nær 2.3 mio mere end de ligger i statskassen, for ikke vestlige indvandrere, per person, Hvis vi skal havde 200000 ekstra af den slags, kommer det til at koste os et helt års fuldt stats budget. 1 million af dem og vi taler om 5 fulde statsbudgetter – nej vi taler sikkert mere for vi kan ikke engang beskæftige dem som gerne vil, hvis der kommer så mange.
  Vær velkommen til at sætte dig ned og regne på hvor de penge skal tages fra, børnepasning, ældrepleje, sygehuse, overførselsindkomster ?( ca. 50 % af statsbudgettet allerede ).
  Eller skal skatteskruetvingen på ? kom med dit blod for vi skal være multikulturelle og hu hej hvor det går. Exit mange skattebetalere – Enter det socialdarwinistiske samfund.
  Men lad være med at kriminalisere at folk er i mod mere eller mindre fri indvandring, prøv at rense din glorie med det lort du lukker ud!

  Hvad er vigtigst for dig ? din fromhed eller dit lands fremtid ?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 9. januar 2007 @ 20:45

 38. Eller din skinhellighed rettere.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 9. januar 2007 @ 20:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper