20. oktober 2012

Norge: Kommunistiske afhoppere overfaldet – Tætte bånd mellem SOS Rasisme og Stalin-tro Tjen Folket

Norske Dagbladet.no har i flere omgange beskrevet de tætte forbindelser mellem SOS Rasisme og stalinistiske Tjen Folket samt ungdomsafdelingen Revolusjonær Kommunistisk Ungdom. SOS Rasisme har gennem 12 år modtaget et to-cifret millionbeløb i statsstøtte, og midler der er tildelt på basis af opskruede medlemstal, er i flere tilfælde kanaliseret direkte over i kommunistisk partiarbejde. Flere i SOS Rasisme er hoppet fra undervejs, blandt andet den oprindelige whistleblower Bård Franzen. Torsdag aften var han en af flere der blev overfaldet under et møde på et bibliotek i Oslo – De slo meg i ansiktet og med en paraply.

“Bård Franzen (34) var en av dem som ble sendt på legevakta… Flere andre ble sendt til legevakta med kutt- og slagskader, i det som ifølge politiet handlet om uenigheter mellom organisasjonen Indiasolidaritet og Tjen Folket. … Franzen pådro seg store kuttskader i ansiktet under slagsmålet, og hevder det ble brukt slagvåpen under håndgemenget.

– De slo meg i ansiktet, i panna, og slo meg med det tjukke håndtaket på en paraply. De må ha visst om møtet, og kom inn og kastet ting på oss. Det er politisk terror mot politiske motstandere…, sier han.

To andre personer ble ifølge Dagbladets reporter på stedet også ført ut av biblioteket og inn i ventende politibiler, og hadde også synlige kuttskader som følge av slagsmålet. Kopperud forteller at personene som havnet i håndgemeng torsdag kveld alle er tidligere omgangsvenner.

– … De gikk aktivt inn for å skade oss, og flere av oss har tidligere mottatt drapstrusler fra denne organisasjonen, etter at vi meldte oss ut. – Jeg er skremt. Jeg ønsker aldri å måtte oppleve eller se noe sånt igjen. Jeg unner ingen i det politiske Norge å oppleve sånt…, sier Kopperud. …

Dagbladet møtte torsdag kveld noen av medlemmene i Indiasolidaritet, som alle skal ha hatt verv i organisasjonen Tjen Folket inntil nylig, før de meldte seg ut – og snakket ut i Dagbladet om norgeshistoriens største medlemsjuks.

– Vi hadde aldri trodd at det skulle ta denne vendingen. De er en liten sekt, som er villig til å gjøre hva som helst for å slå ned på folk som melder seg ut av organisasjonen, hevder Kopperud.”

(Bård Franzen efter overfaldet; Dagbladet.no, 19. oktober 2012)

På grund af svindlen måtte SOS Rasisme nedlægge sig selv, men opstod igen under navnet Nya SOS Rasisme, der som en af de første handlinger i det nye navn deltog i Aarhus for Mangfoldighed, den 31. marts i år.

(SOS Rasisme og Tjen Folket og Revolusjonær Kommunistisk Ungdom; Dagbladet, 2010)

Oploadet Kl. 01:55 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41695/trackback

12 Comments »

 1. Hele slænget af arbejdssky norske forrædere, skulle sendes til Nord Korea. Så ku’ de lære det, ku’ de!

  Kommentar by Nielsen — 20. oktober 2012 @ 05:34

 2. Han er jo takfiri!

  Kommentar by A.R. (anonym) — 20. oktober 2012 @ 06:55

 3. Fra artiklen: “…i det som ifølge politiet handlet om uenigheter mellom organisasjonen Indiasolidaritet og Tjen Folket.”

  Jeg ser, at man også i Norge betegner venstrefløjens politisk motiverede overfald som “uenigheder”, der fører til sammenstød eller slagsmål mellem fløjene. Man undgår for en hver pris, at offeret kommer til at fremstå som offer, når det drejer sig om vold begået af venstrefløjen.

  Kommentar by Arne Torp — 20. oktober 2012 @ 09:51

 4. Frænde er frænde værst.

  Kommentar by Crass Børsting — 20. oktober 2012 @ 10:16

 5. Måden at behandle afhoppere på har de lært af ørkenrotterne!

  Kommentar by Sigwar — 20. oktober 2012 @ 10:47

 6. Da de selv har været en del af den socialistiske terrorcelle, så burde de også vide at de ville blive udsat for vold, hvis de ikke gjorde hvad der blev sagt.

  Kommentar by Fritz — 20. oktober 2012 @ 12:37

 7. Kvinde voldtaget i baggård. Poltiet informerer. Beskrivelsen af gerningsmanden fra voldtægten i morges passer med beskrivelsen af gerningsmanden fra tidligere..”

  Alt er ved det gamle, det tyder på en kulturberiger.

  Kommentar by Machiavelli — 20. oktober 2012 @ 13:49

 8. Arne Torp. Nu når vi ikke kan fremstå som offer, når venstregalningerne angriber os, må vi sørge for at man IKKE bliver offeret.

  Kommentar by Carsten Nielsen — 20. oktober 2012 @ 14:39

 9. Det er en skandale at staten understøtter disse psykopatiske kommunister. Men der er snart ikke meget der kan overraske mig mere. Det skulle lige være hvis uriasposten en dag modtog statsstøtte…..

  Kommentar by Lars H — 20. oktober 2012 @ 17:00

 10. “De slo meg i ansiktet og med en paraply”

  Reaktionære småborgerlige røvhuller. Rigtige stalinister bruger hammer og segl !?

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 20. oktober 2012 @ 19:08

 11. #10 Tolder.
  He-he. Good one.

  #5 Sigwar
  Ikke sammenlig ideologien islams røvhuller med ørkenrotter. Ørkenrotterne var Montys tapre svende som kæmpede og sejrede i nordafrika.(incl. Sterlings SAS/LRDG)
  PS. jeg ved selvfølgelig hvad du hentyder til :-)

  Og ellers: Næst efter ens egen succes, er andres fiasko jo ikke at foragter. Når først de begynder at jule løs på hinanden, inden for egne rækker i totalitær/godhedssegmentet, er der jo ikke et øje tørt hos alle vi andre.

  Kommentar by Neuhammer — 20. oktober 2012 @ 23:06

 12. Der er noget om Børge Outzes ord:

  “For at forblive kommunist i øjeblikket skal man ikke kun være fanatiker. Man skal være fakir.” (1956)

  Kommentar by Liva — 21. oktober 2012 @ 06:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper