21. oktober 2012

P77-blogger Carsten ‘køkkenknive’ Halvorsen melder skoleleder for racisme, kaldte muslimer ‘muslimer’

P77-bloggeren Carsten Halvorsen har været langt omkring. I 2005 sad han varetægtsfængslet i otte måneder for drabsforsøg, efter han i medicin- og alkoholpåvirket tilstand havde angrebet eks-konens nye bekendt med tre køkkenknive. “Jeg håber du dør”, skrev han mere fredeligt til undertegnede her på siden tilbage i 2009, og seks dage senere betegnede han i et læserbrev min kæreste som en ’sur jødisk kælling’. Hun er godt nok ikke jøde, men som skældsord var det tilsyneladende brugbart for pro-palæstinenseren.

Trods et fysisk angreb med køkkenknive, dødstrusler og kvasi-racistisk sprogbrug, så har han de senere år anmeldt flere DF-politikere for racisme. Tidligere på ugen var turen kommet til skoleleder Birgitte Sonsby, der under ophedet diskussion med muslimske drenge på kontoret mistede kontrollen, og kaldte muslimerne for ‘muslimer’. Fra Fyens.dk – Skideballesag: Skoleleder igen anmeldt for racisme.

“Der gik ikke lang tid, fra faren til en elev på Ejerslykkeskolen i Odense trak sin anmeldelse af skolens leder for racisme tilbage, før hun igen blev anmeldt til Fyns Politi for overtrædelse af straffelovens paragraf 266b.

Denne gang er det en læser af Fyens.dk, Carsten Halvorsen fra Assens, som har politianmeldt skoleleder Birgitte Sonsby.

– Jeg sendte omgående en mail til politiet, da jeg blev opmærksom på, at faren havde trukket sin anmeldelse tilbage, fortæller Carsten Halvorsen til Fyens.dk. …

– Jeg anmelder normalt politikere, for jeg er ikke enig i, at der gælder særlige regler for dem. Det er det svar, jeg får, når jeg anmelder dem. Men her er der tale om en skoleleder, som repræsenterer Odense Kommune og har udtalt sig på kommunens vegne. …, siger Carsten Halvorsen til Fyens.dk. …

– Hvis man ikke bremser hadsk propaganda, bliver det ødelæggende for integrationen i Danmark. Så bliver samfundet slidt i stykker af hadske udtalelser. Hende her er ikke så slem, men den efterfølgende debat har vist, at der er et had til muslimer i Danmark. Jeg må så gøre det, jeg kan – selvom jeg ikke forventer de store resultater, siger han.”

(P77.dk, 27. september 2012: Højreekstremistisk bloggertræf i Assens; Uriasposten)

Oploadet Kl. 15:04 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41720/trackback

23 Comments »

 1. Når man ser hvem der bidrager til P77 kunne man tro det var et projekt under distrikt psykiatrien, men de mener vist nok selv det er seriøst. Men danmarks eneste brevik ven og en ustabil anti semit er jo glimrende bannerfører for de loonier man finder på grænsen mellem sf og el

  Kommentar by broholm (ordblind) — 21. oktober 2012 @ 15:44

 2. jeg vil bare kalde ham en idiot

  Kommentar by per simonsen — 21. oktober 2012 @ 16:01

 3. det er ude i hampen, at folk som ikke er skadelidte, som det slet ikke vedrører, kan ulejlige myndighederne med 266 b.

  Kommentar by Josef K — 21. oktober 2012 @ 16:16

 4. Egentlig synes jeg det er helt fint at hun bliver politi anmeldt og dømt. Det vil kun øge danskernes afsky mod racismelovgivningen og derfor skal hun da klart anmeldes og dømmes for racisme.

  Det er da kun perfekt at en pladder humanist bliver ramt af pladderhumanisternes egen latterlige racisme lovgivning.

  Lad hende endelig få lovens strengeste straf !

  Kommentar by Peter Jensen — 21. oktober 2012 @ 16:28

 5. # 4 Peter Jensen.

  yep, så kan de fanme lære det.

  Er der nogen der kan forklare hvorfor en galning der dukker op på en fremmed adresse med 3 køkkenknive IKKE bliver dømt for mordforsøg?

  Kommentar by Santor — 21. oktober 2012 @ 16:36

 6. Santor: var det ikke fordi han vist manglede et par ventiler i motoren, for han sad jo 1/2 i varetægt, men ved ikke helt hvad den præcise grund var. Men med hans udgydelser på nettet og i læserbreve, er en teori om han mangler en del knapper for at kunne lukke sin skjorte vist ikke helt forkert.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 21. oktober 2012 @ 17:12

 7. Læste lige artiklen om ham, der står han slap for hans dødstrusler var teatertorden….. Minder overraskende var det at finde ud af, at han tidligere var kommunalt ansat kultur et eller andet

  Kommentar by broholm (ordblind) — 21. oktober 2012 @ 17:21

 8. Utroligt at man kan anmelde en person efter hvad der er skrevet i en avis?!
  Når man ikke selv har været tilstede og overhørt samtalen.
  På den måde kan nyhederne klippe i et program og udtage en sekvens der lyder racitisk, men i rette sammenhæng ikke er det.
  Dvs. at man snart kan anmelde alle uden selv og have deltaget i noget som helst.

  Kommentar by Peter — 21. oktober 2012 @ 17:24

 9. @1

  Klassekommentar !

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 21. oktober 2012 @ 17:44

 10. Halvorsen mente på et tidspunkt, at han kunne lukke munden på undertegnede…

  “C. Halvorsen, Assens | Skrevet: 13. apr 11 kl. 16:52

  @ Michael Sjøberg og B. Mofoe

  I er blevet anmeldt til Østjyllands Politi for overtrædelse af straffelovens § 266c.

  I kan henvende jer der, hvis I har flere spørgsmål.

  JPs debatredaktion er også orienteret.

  Og så synes jeg, at vi skal lade den sag gå sin gang og komme videre med debatten.”

  http://blogs.jp.dk/frontalt/2011/04/11/islamisk-trossamfund-igen-igen/

  Jeg ringede til Århus politi og de havde ikke modtaget nogen anmeldelse…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 21. oktober 2012 @ 18:04

 11. Halvorsen, vis rabiate facon altid ender med at han blive smidt ud af debatsider (bl.a. JP for nylig), er indbegrebet af rød naivisme. Ude af stand til at se egne fejl, endsige nogensinde overveje at rette dem, pløjer den slags personer afsted gennem tilværelsen med skyklapper på og nyvunden ungdommelig kampgejst i en høj alder på evig jagt efter offer-emner. Her er islam og muslimer kærkommen som de evige af slagsen, en gruppe man via bjørnetjeneste falsk kan ‘hjælpe’ ved at politianmelde enhver der vover at konfrontere dem med virkeligheden. Så har man en sag, og fremfor alt indhold i det ellers formålsløse triste liv. Men andre ord, det er først og fremmest for ens egen skyld man udpeger og opdigter sig disse ofre, hjælpe gør man ingen blot forværre og fastholde.

  Kommentar by Lars B. — 21. oktober 2012 @ 18:11

 12. Lad os lige få et billede på :

  http://www.facebook.com/carsten.halvorsen

  Kommentar by Spinner — 21. oktober 2012 @ 18:15

 13. Halvorsen er en af grundene til at JP’s netdebatter ofte kører af sporet. En utrolig ondsindet retorik og uvederhæftig argumentationsform, maskeret af velformulerede sætninger, som jævnligt gennembrydes af hadske personangreb. Højst ubehageligt debatbekendtskab.

  Kommentar by Høgsbro — 21. oktober 2012 @ 18:37

 14. Så få dog den mand sendt i arbejde. Når man ser på hans beskæftigelse til dato tegner sig følgende billede http://www.facebook.com/carsten.halvorsen/info

  Født ca. 1950
  Højere Handelseksamen 1968
  Student 1968-1971

  1971-1994
  Danmarks Biblioteksskole, København
  40 %af en master i biblioteksvidenskab · Kulturpolitik og planlægning · København
  efterfulgt af
  Uni. Southern Denmark · Kultur og Formidling (må formodes fuldført efter måske halvandet årti.

  1994-2005: I arbejde!! Endelig – Culture Consultant Emeritus · Svendborg (sikkert ikke i et arbejde der virkelig gavnede nogen men i arbejde trods alt)

  Siden 2005: Ja den typiske for den slags folk der helst ikke vil stå ved at de er arbejdsløse tabere med alt for meget tid til at trolle debatfora – sygemeldt pga. hjerteoperation

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 21. oktober 2012 @ 19:39

 15. @Den Kutteklædte Hævner

  Mener han plejede at have “Uni Southern Denmark” stående under sit profil-billede. Han forstillede sig ligesom at være lektor eller noget i den retning når han optrådte på alverdens debatfora, og med alvorlig mine og briller ligner han næsten en.
  Arbejdssky evighedsstudent er nok en mere passende titel.

  Kommentar by Johnson — 21. oktober 2012 @ 20:08

 16. @Johnson

  Her lidt fra manden der helt tydeligt ikke ved hvornår han bare skal holde sin kæft og være glad for at han mirakuløst slap for videre straf.

  http://www.fyens.dk/article/623763:Svendborg–Frifundet–Jeg-er-tilbage-fra-de-doede

  Den mand er godt nok dyr for samfundet.
  Først er han evighedsstudent, så belaster han retssystemet med sit eget amokløb og nu render han minsanten rundt som arbejdsløs og anmelder gud og hver mand for overtrædelse af straffelovens §266.

  Efter at have læst nogle flere af hans udgydelser undrer det mig ikke at han ikke kan finde et job, for selv dem der måtte være enige med ham må absolut få et billede af en mand der er et komplet asshole.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 21. oktober 2012 @ 20:47

 17. Denne mandsling (Halvorsen) er bestemt ikke “den skarpeste kniv i skuffen”.

  Kommentar by Erik — 21. oktober 2012 @ 22:39

 18. Han burde nu snarere politianmelde Karina “mange muslimske børn/unge er mindre begavede!” Dehnhardt Lorentzen! Men da hun er på den rigtige side, er det jo helt i orden, at sige på landsdækkende radio (P1 Debat 23/9 2009), at mange muslimske børn og unge er mindre begavede. Men hun er vel undskyldt, da hun jo nok bare er miljøskadet at sin tid som folkeskolelærer.

  Kommentar by A.R. — 22. oktober 2012 @ 05:45

 19. #12
  tak for billedet… Han har hærget Berlingeren sammen med en hvis Faruk, med den mest infame nazi antisemitisme og Israel had jeg længe har læst… Og det uanset om emnet har været “eskimoernes spisevaner” eller andet ude af sammenhæng..

  Han er helt stået af, og burde mental undersøges… Troede faktisk at han var lektor eller andet på Syddansk uni…. Men så slemt står heldigvis ikke til…

  Manden er komplet IDIOT

  Kommentar by ny kommentator — 22. oktober 2012 @ 08:32

 20. Mere dhimmiseret, kan en person næppe blive.

  Kommentar by Anonym — 22. oktober 2012 @ 09:14

 21. Hvorfor er Carsten Halvorsen ikke underlagt psykiatrien?

  Kommentar by Orange Armee Fraktion — 22. oktober 2012 @ 09:35

 22. Den mand er da helt igennem håbløs. Nogen burde da vist fjerne hans Internetforbindelse permanent.

  Kommentar by Jonas — 22. oktober 2012 @ 10:38

 23. Halvorsen har svaret igen på P77.

  Kommentar by Spinner — 23. oktober 2012 @ 23:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper