21. oktober 2012

Christian Lollike om Pia Kjærsgaard: “… Breivik deler de… meninger, hun har stået for de sidste ti år”

Sidste søndag var instruktør Christian Lollike fra CaféTeatret i Deadline (DR2), og her fortalte han om sit teaterstykke baseret på Breiviks manifest. I starten holdt han lidt igen, men til sidst tog hans unuancerede verdensbillede form. Breiviks massakre, var for ham noget nær den logiske konsekvens af højrefløjens syn på multikultur. Senere blev han interviewet til Kulturnyt (P1). Her fra DR Online – Instruktør: Pia K og Breivik har samme overbevisning.

“- CaféTeatret snylter på sorg… Manden er et afskum og et afstumpet menneske.

Sådan lød det fra Dansk Folkepartis værdiordfører Pia Kjærsgaard i P1 Debat i går.

Men politikeren tager udelukkende afstand fra stykket, for at dække over lighedstegnene mellem sit og massemorderens tankesæt, mener instruktør Christian Lollike, som Kulturnyt på P1 har talt med i forbindelse med stykket “Manifest 2083”. …

Instruktøren er af den overbevisning, at værdiordføreren tager afstand fra hans teaterstykke, da ligheden er overvældende.

– Hun forsøger at dække over den enkle sandhed, at Anders Breivik deler de overbevisninger og meninger, hun har stået for de sidste ti år, siger Christian Lollike.

(Christian Lollike, Caféteatret)

“Under dække af at ville finde ud af, hvordan verden hænger sammen, vil han de facto standse enhver kritik af indvandringen til Europa. Det kan også være, at Christian Lollike bare er dårlig til at formulere sig, så hans autoritære holdninger træder frem i fuldt dagslys. Måske han i virkeligheden ønsker at fremtræde som et tolerant menneske.” (Morten Uhrskov, 19. oktober 2012)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41734/trackback

32 Comments »

 1. Man anede lidt hvordan og hvorledes inden han outede sig selv.

  Det er kun folk med en ideologisk overbevisning som fremturer med den slags modbydeligheder på en scene – på trods af ofrenes familier. Og det lå ligesom i luften. Ikke overraskende.

  Kommentar by Mike — 21. oktober 2012 @ 18:55

 2. Danmarks DhimmiRadio ryddede hele internetforsiden til manden. Den sag har jeg omtalt her: http://www.180grader.dk/Krimi/dr-rydder-forsiden-til-dette-instruktr-pia-k-og-breivik-har-samme-overbevisning-dr-dk-nyheder-kultur

  Kommentar by CommonSenseNow — 21. oktober 2012 @ 19:55

 3. Hvis jeg må citere mig selv: Lollikke er en vulgær-version af Breivik forsvarets Gule, Strømmen og Gardell. Det han siger, har samme politsk vinklede mening, men det er udtrykt mere uformående. Man kan nok gå ud fra, at teaterstykket lider af samme slaphed, og det er svært at forestille sig, der er nogen nødvendighed over det.

  Kommentar by Snaphanen — 21. oktober 2012 @ 20:05

 4. “Det handler om at se helt konkret på, hvem Breivik er og så fremstille det på scenen, slutter Christian Lollike.”

  Og Beivik er altså een, der til forveksling har lignet Pia Kjærsgaard i de seneste ti år. – Det var dét, der blev sagt!

  – – –

  Kommentar by Anonym — 21. oktober 2012 @ 21:52

 5. “Det handler om at se helt konkret på, hvem Breivik er og så fremstille det på scenen, slutter Christian Lollike.”

  Og Beivik er altså een, der til forveksling har lignet Pia Kjærsgaard i de seneste ti år. – Det var dét, der blev sagt!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. oktober 2012 @ 21:53

 6. P. S. Lollike kunne være en opportunist, der er nødt til at tilsidesætte menneskelige hensyn, for at sikre sig, at han kommer først. Det er nemlig primært et spørgsmål om tid, hvorvidt man kan få sit navn gjort kendt på denne sag. Ikke andet. Lollike vil kunne leve på og af det her i mange, mange år. Jeg kender ikke Lollikes inderste motiver, men mange af de annoncehajer, der cirklede rundt i Internettets tidlige udbredelsesfase, kunne reelt overveje at blive “manuskriptforfatter-hajer”.

  For det du’r! Uden Lollikes hastværk, ville der nok være gået en rum tid, inden vi havde hørt om netop ham – med mindre, han fandt sig en anden opsigtsvækkende sag i mellemtiden, naturligvis

  Kommentar by Morten - - - — 21. oktober 2012 @ 22:03

 7. Fred være med hvis han er imod Pia Kjærsgaard. Der hvor filmen knækker er, at han har præsenteret teaterstykket, som om det er en åben og fordomsfri analyse af Breiviks væsen for at finde ud af, hvem Breivik er.
  Men nu er det jo tydeligt, at Christian Lollike naturligvis ikke er i nærheden af at være fordomsfri og åben. Han er tydeligt farvet og har besluttet sig for, at Pia Kjærsgaard og Breivik deler overbevisninger og meninger. Han er intet andet end en “politisk korrekt” demagog. Der er intet analyserende ved hans kunstprojekt. Det er rent ideologisk.

  Kommentar by Vest — 21. oktober 2012 @ 22:08

 8. Med tanke på at venstrefløjen har tudet befolkningen ørene fulde
  om at Breivik skulle ties ihjel i et helt år , dvs lige indtil
  Pia kjærsgård siger DET!
  Så må man konstatere at en gammel traver er eviggyldig om venstrefløjen:
  Det er ikke HVAD der siges , men HVEM der siger det!

  Kommentar by michael nybye — 21. oktober 2012 @ 23:33

 9. Det er en meget typisk venstrefløjsretorisk måde at argumenterer på!
  Men pådutter modparten, her Pia Kjærsgård, et synspunkt hvis vanvid enhver kan se! Og så tager man voldsomt afstand fra det!
  Problemet for Christian Lollike er at gør det så klodset at han selv fremstå som den vanvittige!

  Kommentar by Robert R — 22. oktober 2012 @ 00:00

 10. Christian Lollike er et uhyggeligt menneske. Hans prostitution af Utøyaofrenes lidelser (usmagelig profit på deres død, smerte og Breiviks psykopati) er helt i tråd med en linje han har kørt i mange år.

  Da der for 10-12 år siden var en del medieomtale af gruppevoldtægter begået af unge indvandrere, var hans reaktion at udtale sympati for voldtægtsforbryderne og skrive et modbydeligt stykke “Dom over skrig” med dette som tema. Hans synspunkt er at alle mænd er potentielle voldtægtsforbrydere; og i et interview om stykket udtalte han følgende om voldspsykopati mere alment – her med torturskandalen i Abu Ghraib som udgangspunkt:

  “Soldaterne har det da herligt, imens de udøver toturen. Der er jo ikke noget bedre end at føle magt og endelig få lov til at bryde alle de regler, der findes for såkaldt normal opførsel. Man bliver høj af at udøve fysisk og psykisk magt. Og samvittigheden er jo blot en konstruktion, som man kan gøre sig fri af. Eller få nogle overordnede til at gøre sig fri af. Det er nogenlunde de samme mekanismer, der sker i skuret under voldtægten i “Dom over skrig”. Handlingerne bliver retfærdiggjort.”

  (Fra: http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/103798:Kultur–Opgoer-med-de-selvgode )

  Tak for kaffe. Dansk Folkeparti i skikkelse af Louise Frevert protesterede for resten dengang over at skattekroner blev brugt til at støtte et menneske med så sygt et sind.

  At Lollike er tiltrukket af Breivik og har lyst til at håne hans ofre ved at tjene penge på ugerningen bør ikke overraske nogen.

  At et menneske som han gør sig til moralsk dommer over nogen som helst anden på denne jord er latterligt. Jeg væmmes ved denne mands perfide og 100 % hjerteløse holdning til ofre for forbrydelser som gruppevoldtægt, tortur og massemord. Her kommer ordet depraveret virkelig til sin ret.

  Man må håbe der en dag vågner noget bedre i ham.

  Kommentar by M — 22. oktober 2012 @ 02:48

 11. “Manden er et afskum og et afstumpet menneske”. Pia har sagt det så færdig med den idiot. Man kan ikke tage sig af alle de psykopater som vælter rundt i manegen og lader munden løbe.

  Da jeg læste psykologi på lærerhøjskolen i mine yngre dage, mødte jeg en ret intelligent studerende med topkarakter som udtalte, at “Stalin var et stort menneske som kæmpede for verdens fattige.”

  Man kan ikke forsvare sig mod idioter, så jeg sagde ingenting. Følelserne udvælger den del af virkeligheden, de kan lide og behandler så denne virkelighed på en intelligent måde, resten ligger i mørke og bliver behandlet på barneplan og det skal forstås bogstaveligt. Hvis jeg nu havde sagt: Jamen han er diktator, udrydder dem han ikke kan lide nede i kælderen og har desforuden lige slået et par millioner bønder af sine egne ihjel?

  Og ville jeg få at høre: Nej!nej!nej! du har helt misforstået det og så bla. bla. bla.

  Det er ligesom de andre idioter, Carsten Jensen, stampesinken og Anna dum som en dør. Virkeligheden er som en lukket dør, fordi de udvælger sider af tilværelsen de godt kan lide. De kan godt have en Intelligens kvotient på 200 og være dum som en dør. Det er kun Machiavelli, der kan se på tilværelsen under evighedens synsvinkel.

  Kommentar by Machiavelli — 22. oktober 2012 @ 02:52

 12. “… Og samvittigheden er jo blot en konstruktion, som man kan gøre sig fri af. Eller få nogle overordnede til at gøre sig fri af…”
  “Man må håbe der en dag vågner noget bedre i ham.”

  Det gør der med 98% sikkerhed ikke. Forholdet mellem had og kærlighed skabes i barnekammeret. Det er nok her, vi finder problemet.

  Men desforuden er ovenstående betragtninger om samvittigheden forkerte. Den danske psykolog Erling Jacobsen har på et skarpt biologisk grundlag formuleret med stor sansynlighed, at moralen og i sidste instans dømmekraften styres af samvittigheden.

  Ser vi på samvittigheden, siger Erling Jacobsen, så består den af egoets følelse af forpligtelse overfor noget udenfor det selv.

  Mennesket har en sund dømmekraft, der er hævet over lavere impulser, og dermed en sund samvittighed. Essensen i E.J. moralsyn er, at der er universel faktor bag al etik, og at disse indre kræfter kan fortælle os, om vi står overfor det gode eller det onde. Det er nok herfra den dyriske medfølelse for mennesket stammer.

  Men voksenlivet starter i barnekammeret med kærlighed og ikke mindst tryghed. Det er her følelserne starter med at blive perverteret. Børn kan slå deres forældre ihjel i fantasien, hvis deres behov ikke straks bliver opfyldt. Men heldigvis for de fleste mennesker udvikler de sig sundt. Men følelserne glemmer ikke – aldrig uanset hvor dybt de ligger.

  Kommentar by Machiavelli — 22. oktober 2012 @ 03:25

 13. Lollike sætter nye standarder for æreløs og underlødig debatform.

  Men ok, hvis idioten vil synke så dybt, så synes jeg da, det ville være på sin plads, at Lollike så også sagde: at ALLE muslimer deler overbevisning og meninger med Fort Hood massemorderen, samt alle de MUSLIMSKE serievoldtægtsforbrydere og voldsforbrydere i både Danmark, Sverige og Norge, samt Al-quida og Osama bin Ladin WTC terroristen og heller ej at forglemme Iran eller Egyptens præsident, som ønsker jihad og Israel udslettet fra verdenskortet. I samme moment synes jeg også lige at Lollike skulle tilføje, at ALLE socialister deler overbevisning med Mao og Stalin, samt ALLE børnemordere der har stemt rødt OG Blekingegadebanden. Sikke en sjov debatform vi har nu, hva’ Lolikke?

  Lollikes nederdrægtige udtalelse og formål (ham som nu er sendt i byen af en rådvild venstrefløj?) er selvfølgelig igen igen at hetze og dæmonisere Pia Kjærsgaard og samtidig slå alle DF vælgere og islamkritikere i hartkorn med Breivik. Dernæst håber den infantile Lollike, at udlændingedebatten vil forstumme og alle vil dyrke multikulti paradiset, men LOL’s desperate forsøg er forfejlet og stempler ham selv som rablende vanvittig.

  Men vær helt sikker på at det slatne teaterstykke, som slår mønt og politisk plat på dødsofrene og deres pårørende, er vinklet og fordrejet således at Breivik fremstår som tossen, medens alle de grove og uhyrlige forbrydelser begået af indvandrerne mod nordmændene og den egentlige eskalerende islamisering af Norge ikke vil blive belyst.

  Læg mærke til at selv om Pia K. er gået af som formand, så kan og vil de socialistiske radigalninge slet ikke glemme hende, og de vil ikke glemme hende – det er jo deres yndlings hadeobjekt nr. 1 og DR og Politiken vil altid stå klar i kulissen til at formidle mudderkastning, bagvaskelse, politiske korrekte floskler og decideret løgne, videre.

  Kommentar by K. Sejr — 22. oktober 2012 @ 05:01

 14. Det sædvanlige! For, for nuværende staves kunstner H-J-E-R-N-E-D-Ø-D, og om føje år D-Ø-D, når herrerottefolket tager over.

  K. Sejr

  Hvis man vil forstå Breivik, så er det vel også ganske logisk at tage hans egne selvoplevede kulturberigelser med ind i det samlede billede. Så det er jo selvfølgelig også med i stykket!
  Eventuelt kunne man jo starte med en lille indledning, hvor en kvindelig skuespiller agerede Kristin Rohde fra Oslo politi, som fortalte om hvem der dog begår alle overfaldsvoldtægterne i Oslo.

  Nå ja, og natten til lørdag var der kun 3 knivstikkerier i Oslo!

  Kommentar by A.R. — 22. oktober 2012 @ 06:09

 15. Det er ikke Pia K. der laver teaterstykke om Breivik. Det er ikke hende, der bruger masser af timer på Breivik. Har næsen dybt ned i hans verden. Det er ikke Pia K., der masseudbreder hans tanker og planer i og med et teaterstykket. Det er CaféTeatret manden.

  Kommentar by Liva — 22. oktober 2012 @ 07:43

 16. Jeg hørte et stykke af et radiointerview med Pia og Lollike. De virkede på mig begge to som lige åndsforladte. Lollike lød som en svans der ikke turde sige noget uden også at sige det modsatte. Og Pia? Tja… jeg synes næsten hun var værre med sit småborgerlige leflen for fællesnævneren blandt pettyrør-flettende plejehjemsbeboere. Det er i hvert fald ikke fra Pia revolutionen eller inspirationen kommer. Gud hvad er jeg træt af dette overpæne pensionistparti.

  Kommentar by Balder — 22. oktober 2012 @ 07:44

 17. I øvrigt pudsigt, at det er Pia K., Lollike kaster sig over, nu da hun er gået af som formand. Den nye formand har da været med i Dansk Folkeparti de seneste 10 år, mener jeg.

  Kommentar by Liva — 22. oktober 2012 @ 07:55

 18. Der er for meget sønderjysk kaffebord og små papirsflag i Dansk Folkeparti, men det er også forståeligt, at der er det. Vi må tålmodigt afvente en mere veldefineret nationalisme – eller evt. selv gøre noget (ud over at kværulere). Gå ind i politik, simpelthen, og blive valgt på nogle gode synspunkter, som man fremsætter på en ikke-bitter måde. Det er den svære kunst, men ikke umulig at forestille sig.

  Da DF skiftede formand, og Christian Thulesen Dahl blev udpeget, har man nok vidst, at dermed fik man en formand, der aldrig bliver “ondskabens ikon”. For det er kun kvinder, venstreorienterede angriber på den måde. Derfor er de også stadig efter Pia Kjærsgaard. Hun vil som person blive forfulgt i mange år endnu, fordi hun er kvinde.

  Det er forklaringen på, at Lollike kaster sig over hende, og ikke hendes parti, eller den nye formand, og forklaringen på, at Danmarks Radio ikke konfronterer den person, der tegner partiet i dag, men fortsat Pia Kjærsgaard. Christian Thulesen Dahls navn, vil aldrig blive vrænget ud med samme hadefulde foragt, som Pias.

  Det skyldes noget socialt, og da Venstrefløjen er et socialt, og ikke primært politisk, projekt, vil den ikke selv kunne se det. Øjet kan ikke se sig selv. Med mindre nogen holder et spejl op for det. Og da er det ikke sikkert, at det ved, hvad det er det ser.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. oktober 2012 @ 11:01

 19. Balder har 100% ret.

  Kommentar by Machiavelli — 22. oktober 2012 @ 11:32

 20. Morten har, som så ofte før, ret.

  Kommentar by Høgsbro — 22. oktober 2012 @ 12:33

 21. Hvis venstrefløjens liflen for muslimer ikke fandt sted, var der ikke et DF. Så de har selv skabt det.

  Kommentar by xenofob — 22. oktober 2012 @ 14:26

 22. Christian Lollike prøver vel bare at bevise den politisk korrekte sandhed, at de muslimske indvandrers korangok i tuden på de vantro værter, ikke skyldes dem, der har lukket dem ind, men dem der vil have dem ud.
  Nu da Pia Kjærsgaard er blevet placeret rigtig, kan dem med de rigtige meninger med god samvittighed strømme til forestillingen. Og så siger man endda, at DDR ikke reklamerer.

  Kommentar by Menig 442 — 22. oktober 2012 @ 14:34

 23. ->Morten Prik, der skriver:

  “Da DF skiftede formand, og Christian Thulesen Dahl blev udpeget, har man nok vidst, at dermed fik man en formand, der aldrig bliver “ondskabens ikon”. For det er kun kvinder, venstreorienterede angriber på den måde. Derfor er de også stadig efter Pia Kjærsgaard. Hun vil som person blive forfulgt i mange år endnu, fordi hun er kvinde.”

  Jeg håber giften bekommer dig vel, Morten. Hvad med Wilders, Berlusconi, Bush, Reagan, Churchill?

  Folk, der siger sandheden fyndigt, så det er let at huske, er hovedfjenden for den nye adel – og det uanset køn. TD er pæn og akademisk. Peter Skaarup, mit eget bud på en DF-formand, ville have klaret djævelskaben lidt bedre, men det er jo Pia, der har SKABT vort kære folkeparti.

  Men Balder har ret: der skal andre boller på suppen. The body snatchers har snart fået dem, akkurat som feminiseringen har ædt T-selskabet og gjort det til en åndelig bolleklub for selvfede humanistiske akademikere. (ja, jeg er stadig medlem, i mangel af bedre, men udgiften virker dummere for hvert år, man kunne få en anstændig flaske cognac eller whisky for de penge)

  Kommentar by Kim Poulsen — 22. oktober 2012 @ 17:19

 24. “Hun forsøger at dække over den enkle sandhed, at Anders Breivik deler de overbevisninger og meninger, hun har stået for de sidste ti år, siger Christian Lollike.“

  Her efter gik Christian Lollike ned i banken for at se hvor mange penge han havde tjent på sit nye teaterstykke.

  Det er fame’ godt at han skød 77 idioter tænkte Christian Lollike, ellers ville jeg jo ikke kunne score hurtige og nemme penge.

  Kommentar by Dave — 22. oktober 2012 @ 18:15

 25. @ Machiavelli:

  Rigtigt hvad du siger i nr. 12, Machiavelli. Alligevel må man fortsætte, så længe man har vejr at trække her i verden, med at appellere til de sidste 2 %, for det er dem, alt ægte fremskridt (dvs al bevægelse fra noget værre til noget bedre) er baseret på… Det i os, der hæver os over det knuste i os og siger: “Jeg kan gøre det bedre end dét der. Jeg behøver ikke blive ved med at være et dumt svin.”

  Heri ligger hele menneskehedens håb. Og alle frygtbaserede ideologiers og svinehundes fald.

  Kommentar by M — 22. oktober 2012 @ 21:14

 26. Liva

  Han har jo været DFer fra starten af.

  Morten

  Hvad med de kvindelige partiledere på den anden side? Jeg troede ellers kun at det var os, der var og er patenterede og certificerede kvindehadere! Eller er det bare fordi vi ved at følekællinger, især af mit/vores eget køn er og forbliver dødsensfarlige, da de føler og ikke tænker.

  Balder og Machiavelli

  Da der (endnu) ingen reelle alternativer er, så stemmer man DF eller lukker røven. Sådan er det desværre! Ellers så læs nedenstående kommentar.

  Kim Poulsen

  Den pæne og nydelige juristuddannede politiker, som undskyldte for at sige at DF generelt set er imod muslimer (hvad fanden skal man ellers være?!). Han skal nok score nogle kvindelige stemmer på sit ydre og væsen.
  Peter Skaarup som formand og Søren Espersen som chefpropagandist, ville have været et noget mere slagkraftigt alternativ. Ellers så står Messerschmidt jo klar i kulissen.

  M

  Du mener vel fra slemt til allerværst! Ellers så stik lige den ene finger i jorden og den anden i luften, mens du vejrer stanken fra fremtidens massegrave!

  Kommentar by A.R. — 23. oktober 2012 @ 04:52

 27. 23

  Kim Poulsen

  Godt at se dig tilbage i debatten!

  Kommentar by Liva — 23. oktober 2012 @ 06:56

 28. “Da der (endnu) ingen reelle alternativer er, så stemmer man DF eller lukker røven. Sådan er det desværre! Ellers så læs nedenstående kommentar.”

  Luk selv røven idiot. Men da du lyder til at være ubegavet til de finere nuancer så er du tilgivet.

  Kommentar by Machiavelli — 23. oktober 2012 @ 09:49

 29. Bere se på f.eks. bette Johanne fra Helvedslisten, hun kan ikke åbne sin hysteriske mund uden stadig at nævne Pia, det er ikke DF hun nævner nej dæmoniseringen af kvinden Kjærsgaard skal via den kleine kommunists kønsløse verdensbillede holdes kunstigt i live. Og Cafe-tumpen her gør det samme som skal dække over venstrefløjens egen flirten og fascination med fascisme og hjernevasket ensretning, hemmligt beundres Breivik af de fascistiske røde landsforrædere og demagoger blot med omvendt fortegn. Og alt imens stormer DFs popularitet frem helt som forventet og fuldt fortjent, upåvirket af den socialistiske hetz kan de mest kloge folk nemlig godt se igennem den falske mur af hyklerisk politisk korrekthed og rød vælgerfup til last for nationens nutid og fremtid.

  Kommentar by Lars B. — 23. oktober 2012 @ 19:40

 30. Machiavelli

  Det er bare min måde at udtrykke mig på. For sådan er jeg nu en gang bare! (Det må du og andre vel efterhånden have vænnet jer til!).
  Og det er ikke meget andet end et udtryk for en (noget fortvivlet og lidt defaitistisk) holdning, der burde være generel iblandt os.
  For så længe der ingen reelle alternativer er til (højre for) DF, så er vores stemmemæssige råderum jo yderst begrænset. Reelt set ikkeeksisterende.
  Og jeg holder mig heller ikke tilbage for at kritisere DF, for der er nok ikke særlig mange hér og blandt DFvælgere generelt set, som ikke synes at DF er blevet alt for satte, pæne og borgerlige. Og det i en grad, så man vel nærmest kan kalde dem for “Konservative Light”.
  Og med mindre der er nogle som vil gøre som Arne Torp hér, og lade være med at stemme, så må vi jo for nuværende skylle citronen ned med eddiken. Sådan er det bare, og det må vi jo acceptere som vælgere, eller gøre som Arne Torp.

  Kommentar by A.R. — 24. oktober 2012 @ 05:37

 31. Tak, Liva :-)

  Ja, A.R., du har ganske ret. Det var mit dreamteam, så kunne Tulle fortsætte med at få regnskabet til at gå op :-)

  Kommentar by Kim Poulsen — 24. oktober 2012 @ 14:17

 32. […] diplomatsøn Anders Behring Breivik, har man snakket væggen op og stolpe ned om, hvorvidt alt fra Dansk Folkeparti til Counterjihad-bevægelsen bærer skylden for den knap en ol drab, som Brevik er dømt […]

  Pingback by Reaktionære Refleksioner — 3. november 2012 @ 10:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper