14. januar 2007

Nu venter man så bare på PET-rapporten: De politiske fløje radikaliseres i disse år…

Lørdag eftermiddag fik foreningen Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) afbrydt sit møde i Valby Medborgerhus, da 5-8 maskerede personer angreb deltagerne med flasker. Flere måtte efterfølgende behandles. Enkelte af de tilstedeværende var omkring firs år, og alle blev registreret af fotografer der formentligt stod i forbindelse med overfaldsmændene.

Lørdag blev også dagen hvor venstreradikale efter en demonstration valgte at besætte ejendommen Dortheagade 63. Hvor DR Online rutinemæssigt betegner den indledende demonstration for “farverig”, så kunne Politiken fortælle at Villa Villekulla er oprettet i Nordvest [via Biasedblog]. I P1debatten idag, kunne man i samme stil høre Noa Reddington fortælle om de “forvirrede unge mennesker”

Nu venter man så bare på PET-rapporten, som konkluderer at der i disse år foregår en radikalisering af de politiske fløje…

Snaphanen har fotos fra demonstrationen – Angantyrs hjørne fra Dortheavej 63.

Oploadet Kl. 21:30 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

  1. Du har vist postet det forkerte link til min side, Kim. Jeg vil tro du mente dette her:

    http://biasedblog.org/2007/01/13/totalt-ukritisk-dækning-i-politiken/

    Kommentar by Andreas — 14. januar 2007 @ 22:01

  2. Hermed rettet.

    Kommentar by Kim Møller — 14. januar 2007 @ 22:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper