28. oktober 2012

1992-rapport: “Mange elever sætter koranen over det danske system og foragter de kvindelige lærere.”

Professor Eva Smith er netop gået af som formand for Det Kriminalpræventive Råd. Det var hende der i en rapport fra 1998 forklarede, at der også var ‘kulturelle årsager’ til indvandreres kriminalitet. Hun tog ikke konsekvensen, og blev hermed selv en del af problemet. En anden rapport fra 1992 er værd at give lidt fokus i der her dage, da den i princippet kunne være skrevet igår.

Fra Ekstra Bladet, 29. februar 1992 – Lærer-nødråb: Vi magter ikke indvandrerne (ikke online).

“Lærerne er afmægtige i deres forgæves kamp for at integrere indvandrer- og udlændinge-børnene. Mange elever sætter koranen over det danske system og foragter de kvindelige lærere. Undervisningen vanskeliggøres af manglende danskkundskaber. Det er konklusionen i en opsigtsvækkende rapport om Gasværksvejens Skole på Vesterbro i København, som lærerrådsformanden Merete Hammer har udarbejdet sammen med sine kolleger og sendt til undervisningsminister Bertel Haarder (V). …

Det er et nødråb, lærerne nu udsender, idet de ikke længere kan magte situationen på deres skole, hvor disciplinen truer med at gå i opløsning og uddannelsesslum er blevet den triste kendsgerning. …

“Udover de rent indlæringsmæssige problemer har vi gennem flere år haft vore “små kampe” omkring svømning, badning/idræt og deltagelse i lejrskoler. Disse er oftest opstået grundet elevernes og forældrenes påberåbelse af og henvisning til Koranen.

“Disse henvisninger, samt sætten den islamiske tro over det danske system, ses at være tiltagende, således at de større elever tit udviser manglende disciplin og efterrettelighed, især over for kvindelige lærere. Dette har haft en afsmittende virkning på de mindre elever, der nu ret tidligt udviser den samme holdning og foragt”.

I løbet af de sidste 5-6 år har skolen kørt to store og kostbare projekter for at inddrage forældrene i skolens integrationsarbejde – men denne indsats er slået fejl. Rapporten kritiserer forældrene for “uvidenhed, ligegyldighed og dovenskab.”

Lærerne skriver videre:

“a) Forældrene går ind på skolen for aggressivt at øve selvtægt i form af fysisk afstraffelse af andres børn.

b) Igen og igen bruges/misbruges islam som loven over dansk lov. Religionen træder hele tiden frem som en hindring for en rimelig integration/assimilering.

c) Ingen besked til skolen ved fravær, manglende betaling af klassefoto, søger børnenes kontor, selv om de ikke holder jul, manglende samarbejde omkring deres børn, et samarbejde som i meget prekære situationer kunne have “reddet” deres barn. Udeblivelse fra lejrskole, erhvervspraktik m.v.”

[…]

Udover de mange problemer med indvandrer-børnene har skolen i de sidste 3-4 år fået henvist et stort antal flygtningeelever som ikke blot møder op på skolen med store psykiske traumer men også er “totalt blottet for fornemmelse for almindelig adfærd i større og mindre grupper”. …

Rapporten konkluderer, at den koldske/grundtvigianske metode med frivillighed og medansvar ikke fungerer. Selv om forældrene ustandseligt bliver “mødt på mere end halvvejen”, reagerer de med at fordre yderligere forståelse, overbærenhed og støtte, selv om dette er vist dem i overflod”.”

Oploadet Kl. 00:13 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41912/trackback

24 Comments »

 1. Offtopic
  A Christian girl Rebbeca who was kidnapped from Sukkur in Sindh on October 2, 2012, was produced before the high court Sukkur circuit bench on 22 October on application of her father Younis Masih was handed over to her kidnapper husband by judge of Sindh High Court rejecting appeals by her lawyer to send her to Darul Aman. … In the court the girl did not speak a word because she appeared to have been so frightened and terrorized that she continued to mince her lips in helpless manner but did not utter a word.

  Dr. Nazir S Bhatti, President of Pakistan Christian Congress PCC have said that Pakistan Peoples Party PPP leaders are involved in kidnapping and enforcedly converting Christian and Hindu girls to Islam in interior Sindh. … Nazir Bhatti said that Christian and Hindu girls are kidnapped by tools of PPP MNA Mian Mithoo and later forced to be sex-slaves of Mian Mithoo and other PPP Muslim feudal lords and later sold to Muslim for marriage in Sindh.”
  http://www.pakistanchristianpost.com/headlinenewsd.php?hnewsid=3887

  Kommentar by BE — 28. oktober 2012 @ 04:54

 2. Sådan er det med lavIQinvasionen, for den er nu en gang grundstenen i den sociale og økonomiske jihad mod Vesten. Og den bliver også vores undergang.
  Men mon ikke det kunne bløde lidt op på tingene, hvis der blev indrettet nogle (gruppe)berigelsesrum på skolerne, hvor de ansattes ( politikeres og elitens) døtre kunne tage lidt af trykket på alle de muslimske drengebørn med særlige forudsætninger?! Og de kvindelige ansatte kunne måske også give en hjælpende hånd etc., en gang imellem! For ellers så vil de jo lissom fremstå som helt vildt ekskluderende og intolerante.

  Kommentar by A.R. — 28. oktober 2012 @ 06:08

 3. Eva Smith’s far Per Hækkerup var Bilderberg mand som sin datter, det betyder hun er ansat af gruppen og arbejder hårdt og indæt for deres sag.

  Kommentar by hansL — 28. oktober 2012 @ 06:23

 4. venstrefløjen og de Radikale skal sendes i forreste række når krigen
  mod islam skal kæmpes i Danmark

  de har stået for importen af det u-integrerbare slæng, det er deres pligt at skaffe os af med plagen igen hvis Danmark skal bestå som frit selvstændigt land.

  Kommentar by k.m. — 28. oktober 2012 @ 08:38

 5. >4 k.m.
  Har de nogensinde stået forrest i andet end at begrænse danskeres frihed?

  Kommentar by Nielsen — 28. oktober 2012 @ 09:29

 6. Det er jo ikke fordi problemerne er blevet mindre over årene. På trods af tilførslen af store mængder at skatteyderkroner til endnu flere ” kostbare projekter”.

  Hvornår indser vores politikere at hele projektet var og er en dødssejler, i bogstavelig forstand.

  Det er vores børn og børnebørn der kommer til at betale den største pris. De fleste ved det og gør ingenting ved det.

  Kommentar by Santor — 28. oktober 2012 @ 10:08

 7. Politikernes børn går ikke på disse skoler og de mærker og indser derfor ikke problemet.
  Og hvorfor skulle muslimer dog uddanne sig. De er jo sikret evig passiv forsørgelse fra Danmark resten af deres liv.
  For dem er der kun en lærebog, koranen.

  Kommentar by Peter — 28. oktober 2012 @ 10:29

 8. til Nielsen
  medlemmer af AFA kører til Sverige for at kaste æg efter Geert Wilders

  de maskerede krystere vil ikke engang svare en journalist på hvorfor de er på stedet, og hvad de vil med aktionen

  derfor mener jeg heller ikke de fortjener bedre end at spille “mineryddere” den dag skal ryddes op i lortet

  Kommentar by k.m. — 28. oktober 2012 @ 10:50

 9. Meget sørgeligt, at vi på 20. år ikke har håndteret problemer som ligger ligefor. Det er et kæmpe svigt!

  – Det er jo almindeligt kendt, at hvis man ikke løser problemerne med det samme, så har de en tendens til at vokse sig større.

  Nu er der kun hjemsendelser, repatrieringer mv. tilbage som løsningsmulighed.

  Kommentar by Polka Charlie — 28. oktober 2012 @ 11:09

 10. I morges var der en skoleleder igennem fra København, Jeanne et eller andet?, som anklagede skolederen fra Odense og andre for racisme. Hun nægtede at der skulle være problemer med etnicitet eller kultur. DET VAR ALTID SKOLELEDERENS PLIGT!

  Kommentar by Frank P — 28. oktober 2012 @ 12:18

 11. -> Frank P

  Hvor har du læst/hørt det?

  Kommentar by Kim Møller — 28. oktober 2012 @ 12:59

 12. “I de sidste syv år er skolernes elevtal på Vesterbro faldet med 300 børn: Afvandring af 440 danske elever, tilgang af 140 fremmedsprogede… René og Birgit Jakobsen, forældre til Daniel på Gasværksvejens Skole, flyttede for nogle år siden hans lillesøster Charlotte fra Gasværksvejens Skole til Matthæusgade Skole . »Hun bad selv om det. For hver gang der kom en ny fremmedsproget elev i klassen, blev hun flyttet hen ved siden af som en slags støttepædagog. Det var i fjerde klasse, og hun kunne slet ikke klare det. Var jo lige selv begyndt i skolen. Og så blev hun mobbet af de andre i klassen, fordi hun spiste leverpostejmadder og anden »ulækker mad« med svinekød i,« fortæller René Jakobsen. Han har siddet i skolebestyrelsen som forældrerepræsentant i fire år.” (Berlingske Tidende, 5/9-93: Det danske mindretal – på Vesterbro)

  http://www.uriasposten.net/archives/14590

  Gasværksvejens Skole artikler 1-7 af 7 resultater
  http://phmetropol.prod.ding.dbc.dk/index.html/da/search/ting/dc.subject%3DGasv%C3%A6rksvejens%20Skole

  Kommentar by anno — 28. oktober 2012 @ 14:00

 13. Radio Møller da de havde debat om Odense-sagen. Det var med et halvt øre. Men et sted mellem 8 og 10 vil jeg tro.

  Kommentar by Frank P — 28. oktober 2012 @ 14:38

 14. Eva Smiths far var ikke Per Hækkerup, men Hans Erling Hækkerup (Per Hækkerups bror).

  I 1992 havde jeg selv en langt mere naiv holdning til indvandring end jeg har i dag. Tamilsagen gjorde også sit.
  Heldigvis kan man jo blive klogere. Især antallet af indvandrere, og det forhold, at de stort set ikke gifter sig med danskere synes jeg ar uhyggeligt. Det kan jo vises med tal. Da jeg i sin tid var domsmandsret i Kbh. Byret i et par år var 90% af de tiltalte udlændinge.

  Kommentar by Ole S — 28. oktober 2012 @ 20:54

 15. >8 k.m.
  Jeg prøvede bare at belyse de radigales landsforræderiske natur. Der er måske også det problem, at de formodentlig vil være at finde på muslimsvinenes side, når og hvis det kommer til en voldelig konfrontation. Det er i hvert fald det indtryk man får, når man ser deres kommentarer til vold mod danskere. Lad os håbe på vi kan få dem vist ud af landet, inden det kommer så vidt.

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2012 @ 00:13

 16. @Nielsen
  Jeg er overbevist om at det kommer til en voldelig konfrontation.
  Angående udvisning så var jeg chokeret da jeg for nylig læste at vi kun udviste 2 sidste år. Der skal godt nok meget til at chokere mig.
  Hvis det kommer til voldelig konfrontation så er det ene og alene på politikernes kappe, fra de radikale og ned til enhedslisten.

  Kommentar by Frank Hagmann — 29. oktober 2012 @ 02:40

 17. 1992 ?
  Det var jo den gang hvor det hed sig at “Ekstra Bladet tør hvor andre tier”…..
  – men det har jo ændret sig !

  Kommentar by Frost-Hansen — 29. oktober 2012 @ 06:40

 18. K.M., Nielsen og Fransk Hagmann

  Den indenrigs islamrotteplage er det allermindste af alle problemer, i forhold til at Danmark er Europas røvhul rent beliggenhedsmæssigt (Voldtægtssverige og Norge nord for os og hele Europa syd for os).
  Og hvordan skal vi få deres hjemlande til at tage imod dem?! For med det samme det vil blive forsøgt iværksat, så vil imamerne jo sende titusinder af koranonanister på gaderne, og det vil kun være en blød opstart, for det vil hurtigt blive til hundredetusinder osv. Derudover så står alle deres brødre og søstre jo også klar syd for Middelhavet, til at blive indsat i kampen mod de urene vantro svinekøtere.
  Men som jge har skrevet før, så kommer vi nok ikke udenom at slå et 5-og 6-cifret antal islamrotter ihjel i hvert europæiske land, for ellers vil de og deres dhimmislamistiske medbødler her i Europa/Vesten ikke fatte, at vi mener det alvorligt.

  Nielsen

  Først skal de Radigeonosucidigale jo udlevere deres døtre og børnedøtre og slagte alle deres bøssesvinevenner, samtidig med at de endelig får gjort Hitlers arbejde færdigt. Og derefter kan de så fortsætte med os.

  Kommentar by A.R. — 29. oktober 2012 @ 07:13

 19. Alt dette kan vi takke “De politiske Landsforræddere” på Christiansborg for.
  Desværre kan enhver bebrejdelse afvises: “I har jo selv valgt os”.
  “Vi har jo selv….” Det er her problemet ligger.

  Jeg imødeser med spænding “Stormen på Christiansborg”.
  Desværre er jeg blevet for gammel til at deltage i løjerne.
  Men jeg kan da råbe “HURRAH” til jeg bliver hæs.
  – men det vil nok også være forbudt (for os etniske).

  Frost-Hansen

  Kommentar by Frost Hansen — 29. oktober 2012 @ 07:55

 20. “Mange elever sætter koranen over det danske system og foragter de kvindelige lærere.”

  Tag koranen ud af den danske folkeskole. Tag ramadan, bederum, faste, hijabs, halal krav, sharia krav, kønsapartheid, forbud mod svinekød osv. ud af folkeskolen. Tag koranens syn på kvinder/piger ud af folkeskolen. Tag religiøs antidemokrati ud af folkeskolen.

  Kommentar by Liva — 29. oktober 2012 @ 08:00

 21. @ Liva

  Eller tag den fulde konsekvens: Udeluk alle muslimer fra Den danske Folkeskole og send dem hjem til hvor de føler sig bedre tilpas.
  Det er jo bevist igen og igen at de ikke føler sig godt tilpas i hverken Danmark eller Europa.

  De føler sig som “Displaced Persons”. Hvilket enhver vil kunne indse er trist for dem.

  Der er slet ikke brug for “Det politiske Slæng” på Borgen.
  De er blevet valgt for at varetage Danmark og danskernes interesser.
  Og har fejlet !
  – og det gælder – bogstaveligt talt – fra A til Z.

  Amen

  Kommentar by Frost Hansen — 29. oktober 2012 @ 08:16

 22. 21

  Frost

  Mange muslimer er også ofre for islam. Husk det.

  Kommentar by Liva — 29. oktober 2012 @ 09:31

 23. @ Liva

  “Mange muslimer er også ofre for islam”, skriver du.
  Javel. Ser man det. Så er det nok derfor de flytter til bl.a. Danmark.
  Kanske de så er kommet fra asken i ilden ?

  Der er et gammelt ord der siger: “Lige børn leger bedst”.
  Men det er nok ikke gået op for hverken muslimer eller danskerne…..

  Endnu.

  Kommentar by Frost Hansen — 29. oktober 2012 @ 11:30

 24. Antallet af muslimer er fordoblet på 13-14 år i Danmark! Tænk, i størstedelen af perioden har VKO haft magten. Om 13-14 år så er de fordoblet igen, til ½ mio. + det løse. Hvorfor fordobler tallet sig på så kort tid?

  Kommentar by Frank P — 29. oktober 2012 @ 12:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper