29. oktober 2012

Hetzen mod filosof Henrik Gade Jensen, november 2003 – Dagbladet Information, René Karpantschof mfl.

Jeg mindes ikke jeg nogensinde har set en så fremragende DR-udsendelse, og så handler det sågar om en af de første sager jeg gik i dybden med på Uriasposten. Femte og sidste afsnit af Detector på DR1, har i aften Dagbladet Informations hetz mod Henrik Gade Jensen som emne. Dybdegående, usædvanligt skarpt, og ikke særlig belejligt for sociolog René Karpantschof, der dog prisværdigt nok, ikke forsøger at redde stumperne.

Redaktør David Trads og journalist Rasmus Lindboe ønskede ikke at medvirke, men der er hårde ord fra flere af sagens aktører, herunder tidligere blogger Mikkel Andersson. Her blot et citat fra – Hængt ud på forsiden: Henrik Gade Jensen (37 min).

Speak, DR: René Karpantchof er den eneste direkte kilde til Informations påstand om, at Henrik Gade skulle have forbindelse til nazistiske kredse. Hans eneste belæg, og hans eneste belæg for påstanden, var at Gade i 90’erne skulle have samarbejdet med Dansk Forum, en højrenational eller indvandrerkritisk organisation. … og der er et stort problem med hans påstand om Henrik Gades forbindelse til Dansk Forum – den er ikke sand.

[…]

René Karpantchof: Nej, det er ikke sandt at han har holdt tale til et møde som Dansk Forum har holdt. Det er simpelthen sådan noget der kan ske… Jeg kan selvfølgelig ikke huske alting præcist.

(René Karpantschofs anholdelse ses cirka 15 minutter inde i programmet)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/41931/trackback

40 Comments »

 1. Har også haft lejlighed til, at se “Hængt ud på forsiden: Henrik Gade Jensen” og jeg er helt enig, det er faktisk en sober behandling han får på Danmarks Radio. – Det havde man vel egentlig ikke forventet.

  Dog skal man næppe regne med, at træerne vokser ind i himlen:

  Karpantschof vil nok stadig være fast ‘ekspert’ og ’sandhedsvidne’ på DR2.

  Rasmus Lindboe, den løgnagtige journalist bag Informations manipulation, han er netop blevet mediechef på Niels Brock og har i øvrigt haft en fin karriere bl.a. hos det Radikale Venstre…

  Kommentar by Polka Charlie — 29. oktober 2012 @ 16:31

 2. Når pressen helt automatisk betragter venstrefløjsfolk som dydens vogtere, så må den her slags ting ske.

  Først og fremmest skam over mediekorpset der løber med en løgn og den latterlige “borgerlige” regering der lod sig slå bagover af en manipuleret halv vind.

  Venstrefløjserne beskylder jo alle og enhver, som ikke er enige med dem, for at være racister og nazister, så de er jo uden for enhver pædagogisk rækkevidde og totalt devaluerede på forhånd.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 29. oktober 2012 @ 16:34

 3. Henrik Bo Nielsen forsvarer sig til det sidste men kan ikke skjule at han og Information har opført sig til de grader ynkværdigt, og både TV2s og Informations undskyldninger stinker. Amalie Kestler ophøjer sladder til jounalistisk stof som man som “ansvarlig” journalist er nødt til at forholde sig til. Medierne står med højrøde ører. Fantastisk program. 50 røde roser til Henrik Gade Jensen.

  Kommentar by Høgsbro — 29. oktober 2012 @ 16:47

 4. “Jeg kan selvfølgelig ikke huske alting præcist.” :-D :-D

  nej, de mennesker har alle dage haft selektiv opportunistisk hukommelse

  Kommentar by tavsen — 29. oktober 2012 @ 16:47

 5. Ved sjældne lejligheder er der faktisk noget brugbart fra DanmarxDhimmiRadio. Selv om det overvejende er venstreorienteret propaganda man bliver befængt med.

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2012 @ 16:53

 6. I øvrigt er udsendelsen et udstilling af hvor langt folk vil gå for at benægte at de ikke har tænkt selvstændigt men har givet efter for gruppepres.

  Kommentar by Høgsbro — 29. oktober 2012 @ 16:57

 7. Jeg kan selvfølge ikke huske alting præcist!

  Nej men din dårlige hukommelse og dine fordomme, har haft enorme konsekvenser for andre mennesker!
  Venstrefløjen ynder at trække nazikortet nå argumenterne hører op, det er primitivt og foragteligt, i stedet kunne det være rart,at diskuterer med dem på baggrund af facts! Men som oftest bliver man bare udsat for mere eller mindre hadske angreb!

  Kommentar by Robert R — 29. oktober 2012 @ 17:58

 8. Problemet er jo at folk stadig bliver “outet” for påståede tankeforbrydelser.

  Roserne til DR er derfor uberettigede. De har gjort det før og de vil gøre det igen, uden at blinke.

  De røde svin har erobret medierne og de giver ikke slip igen. Den eneste grund til at de har lavet programmet er for at have et eksempel de kan pege på når de igen bliver anklaget for bagvaskelse og løgn.

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2012 @ 18:01

 9. Problemet er, at René Karpantschof og Chris Holmsted Larsen er så bundet af deres loyalitet til en bevægelse samt et åbenlyst socialt tilhørsforhold. De gør begge lidt for stram honnør “for fanen”.

  Jeg ville tro man hellere skulle tænke konceptuelt, hvis man skulle bekæmpe nazisme og fascisme. Faktisk ville jeg tro, at både nazistiske og nazistiske arketyper også skulle findes i den frådende flok af aggressive og slagordsråbende stenkastere.

  Og egentlig ikke så meget i Greve, hvor jeg synes man mere finder typen “den trodsige, outsider”, der barrikaderer sig i ophøjet ensomhed. Den næste massebevægelse kalder sig nemlig ikke nazistisk, men kan derimod sagtens leve af at lægge afstand til nazismen og fascismen.

  Der er ikke så få af stenkasterne, der ligner de arketypiske fascister langt mere i udtrykket, end dem, de stener.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. oktober 2012 @ 18:04

 10. Information=Pravda=Völkischer Beobachter/Der Stürmer
  Løgn, indoktrinering, tankekontrol, straffeforanstaltninger, berufsverbot, osv…
  Vi har nået bunden i absolut underkastelse.
  Frit Danmark!

  Kommentar by PE2 junior — 29. oktober 2012 @ 18:13

 11. @ Alle kommentatorer

  Ros nu ikke programmet i alt for høje toner. Tænk dog på dem, der har lavet det og deres familier!

  I kunne komme til at bringe dem i miskredit …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. oktober 2012 @ 18:52

 12. Som der så rigtigt står i forskræppet til udsendelsen: “Det er den sidste i rækken”. I hvert fald er disse journalister – og den redaktionschef, der har ladet udsendelsen slippe gennem censuren – færdige som gårdsangere i DDR. – Ja, som journalister i det hele taget.

  Kommentar by Skjoldungen — 29. oktober 2012 @ 19:08

 13. Det værste er, at disse afsløringer næppe får nogen betydning for Karpantchoffs mfl. karriere. Var der den mindste rimelighed til ville de ikke kunne få arbejde som gadefejere, men pga DR (og vores licenspenge) er deres fremtid sikret…..

  Kommentar by Nosferatu — 29. oktober 2012 @ 19:13

 14. Lidt sjovt at de skoser Information for at undlade at nævne Karpantchoffs BZ fortid, når netop Kim har dokumenteret at DR har lavet den samme synd utallige gange selv.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 29. oktober 2012 @ 19:19

 15. @Nosferatu…True dat! Du kunne jo også melde dig ud af klubben og sende dit halvårskontingent til Kim, eller nogen…. :-)

  Fandt u-tagget artikel fra 25 nov. 03 urias er sjældent helt galt afmarcheret: http://www.uriasposten.net/archives/175.

  Dengang havde Kim Møller tydeligvis ikke fuld trackrecord, samt noget tilgode på Karpantschou/Karpantchof!
  PS. Kim eller nogen: Påviser DR udsendelsen sammenfaldet mellem modkrafts og informations artikler??

  Kommentar by systex — 29. oktober 2012 @ 21:37

 16. Mht RKs udsagn om ikke at kunne huske alting præcist, så er en af de første ting man lærer som humanistisk forsker at være i stand til at skelne mellem, hvad man husker med sikkerhed og hvad man skal slå op en ekstra gang, før man videregiver det som (eller i dette tilfælde til) information.

  Det andet man lærer er også at slå dét op, som man er sikker på man husker.

  For nogle gange tager man alligevel fejl.

  “Til kilderne!” er grundprincippet for hum-forskning, og det der adskiller den fra tomme holdninger – og domme fra fordomme.

  Kommentar by M — 29. oktober 2012 @ 22:50

 17. Sytex: jeg var måske en kende hurtig på aftrækkeren da jeg skrev “vores licenspenge”…..jeg HAR meldt mig ud af den klub :-)

  Kommentar by Nosferatu — 29. oktober 2012 @ 23:48

 18. Morten Uhrskov Jensen gi’r råt for usødet.
  Den inkarnerede fejhed:
  http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2012/10/29/den-inkarnerede-fejhed-david-trads-og-l%c3%b8gnhalsen-rasmus-lindboe/

  Kommentar by Eyvind Dk — 29. oktober 2012 @ 23:48

 19. Godt program, desværre er det nok for meget at håbe at også Morten Messerschidt vs BT tages op, hvor BT altså i 2007 påstod at Messerschmidt skulle have heilet og hyldet nazismen. Eneste vidne til den påståede heilen i et fyldt Tivoli-restaurant sjovt nok socialdemokraten Torben Lund og dennes homo-partner Claus Lautrup.
  I 2009 tabte BT så også det retslige efterspil.
  En ægte undskyldning fra BT eller Torben Lund kom mig bekendt aldrig og påstanden om en heilende Morten Messerschmidt viderebringes med jævne mellemrum af forskellige folk der ønsker at hive Messerschmidt ned i sølet eller være “politisk korrekt sjove” som f.eks. Jacob Wilson i Live fra Bremens segment “Nyhederne sådan cirka” (der forøvrigt direkte er pinligt og usjovt 70% af tiden – det var markant bedre med Lasse Rimmer)

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 30. oktober 2012 @ 00:21

 20. ->19 Den Kutteklædte Hævner

  Ja, isoleret set var det et fint program der burde danne skole. Men, men, men. Tror nogen ved deres fulde fem at dette er bare et første lille skridt væk fra den daglige mistænkeliggørelse af dem som journalister instinktivt opfatter som ikkestuerene? Gade Jensen er sympatisk, og det var godt at se disse usle personer afklædt, men hvad med dem der ikke, hvad Gade Jensen trods alt er, er en del af mainstream? Vil MSM, incl. DR, begynde at reflektere over rygmarvs-ordvalg som “aktivister” kontra “højreekstremister”, hvor sidstnævnte inkluderer alt og alle der udfordrer mainstreams selvbedrag? Vil man fremover afholde sig fra lusket manipulation med ord som det velkendte “sammenstød”, der rutinemæssigt bruges når venstreekstremister overfalder fredelige, lovlige demonstrationer, eller en frådende hob af muslimer i Egypten overfalder kristne fra den koptiske minoritet?

  Selvfølgelig vil vi ikke se dette.

  Min pointe er at grunden til at DR her kunne nosse sig sammen til at lave det der burde være rutinemæssigt journalistisk arbejde er at Henrik Gade Jensen bevæger sig i de samme kredse som de selv gør. Forvent ikke at de næste gang f. eks. EDL skal omtales kan finde på at nævne, hey, EDL er en reaktion på en udvikling af langt større omfang og farlighed end de selv er – like ‘em or not, det er ikke pointen.

  Der var forresten et lignende indslag på vistnok DR for få år siden hvor nogle af de pæne, Tøgerdyret deriblandt, måtte erkende at de ikke havde behandlet DF fair. Blev dette startskuddet på en renæssance for gedigen journalistik? Næh, heller ikke jeg.

  Kommentar by Anonym — 30. oktober 2012 @ 01:06

 21. ->19 Den Kutteklædte Hævner

  Ja, isoleret set var det et fint program der burde danne skole. Men, men, men. Tror nogen ved deres fulde fem at dette er bare et første lille skridt væk fra den daglige mistænkeliggørelse af dem som journalister instinktivt opfatter som ikkestuerene? Gade Jensen er sympatisk, og det var godt at se disse usle personer afklædt, men hvad med dem der ikke, hvad Gade Jensen trods alt er, er en del af mainstream? Vil MSM, incl. DR, begynde at reflektere over rygmarvs-ordvalg som “aktivister” kontra “højreekstremister”, hvor sidstnævnte inkluderer alt og alle der udfordrer mainstreams selvbedrag? Vil man fremover afholde sig fra lusket manipulation med ord som det velkendte “sammenstød”, der rutinemæssigt bruges når venstreekstremister overfalder fredelige, lovlige demonstrationer, eller en frådende hob af muslimer i Egypten overfalder kristne fra den koptiske minoritet?

  Selvfølgelig vil vi ikke se dette.

  Min pointe er at grunden til at DR her kunne nosse sig sammen til at lave det der burde være rutinemæssigt journalistisk arbejde er at Henrik Gade Jensen bevæger sig i de samme kredse som de selv gør. Forvent ikke at de næste gang f. eks. EDL skal omtales kan finde på at nævne, hey, EDL er en reaktion på en udvikling af langt større omfang og farlighed end de selv er – like ‘em or not, det er ikke pointen.

  Der var forresten et lignende indslag på vistnok DR for få år siden hvor nogle af de pæne, Tøgerdyret deriblandt, måtte erkende at de ikke havde behandlet DF fair. Blev dette startskuddet på en renæssance for gedigen journalistik? Næh, heller ikke jeg.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 30. oktober 2012 @ 01:07

 22. Hvad er der nu galt med at holde oplæg hos Dansk Forum i halvfemserne?

  Kommentar by Kraka — 30. oktober 2012 @ 01:20

 23. @ Den Kutteklædte ( = hætteklædte? Neeej, vel?)

  Bevisets stilling er en anden i Messerschmidt-sagen. Den endte så at sige uafgjort, og der er de, der mener, at de vidner, der støttede Morten Messerschmidt primært gjorde det, ikke fordi han ikke heilede, men fordi det var en svinestreg at referere fra en privat sammenkomst. Og dét var det minsandten!

  Morten Messerschmidt havde lige sunget von Fallerslebens sang, der delvist anvendes som tysk nationalsang med Haydns melodi, sikkert i protest mod de evindelige nazi-antyninger i forbindelse med alt tysk i almindelighed, og med denne sang i særdeleshed. Han medtog alle vers, herunder et særligt kontroversielt, men i sig selv uskyldigt, vers, “Deutschland, Deutschland über alles”, som – skulle det vise sig – siden er blevet udredigeret (eller hvad man nu vil kalde det) af den oprindelige sang. Dette bebrejdede man ham!

  Måske heilede Morten Messerschmidt for at drille nogle gutter, der plejer at spille på nazi-associationer i forbindelse med demokratiske DF-politikere. Og gjorde han det, var det fuldt tilladeligt! Det var en privat situation, og uanset hvilken gestus, der var tale om, havde den kun en indforstået betydning. Man må nøjes med at diskutere de tilstedeværende i mellem, om det var smagfuldt eller ej, men det er promillepræget skæmt ikke altid.

  Selvfølgelig er det dér, det hører hjemme!!

  Hvad der nu end skete, blev det forsøgt misbrugt af to, i mine øjne, stærkt anløbne personer. Heldigvis blev de modsagt af retskafne mennesker, der også var til stede.

  Jeg tvivler på, at den berusede og feststemte Morten Messerschmidt med 100% sikkerhed kan sige, at han ikke greb lejligheden til at provokere de to bornerte multikulti’er han sad til bords med. Men på grund af stærke vidnesbyrd til hans fordel, endte sagen altså “påstand mod påstand”.

  Og det var en acceptabel udgang under omstændighederne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. oktober 2012 @ 01:29

 24. Hvis sandheden skal frem vil jeg da gerne som en der selv har været til stede gerne opliste personer der på den ene eller anden måde har optrådt i Dansk Forum regi frem til opløsningen i 2003. Det har HGJ og så vel som meget mere prominente navne og det er der ikke noget odiøst i. Hvis det kun var karpantsjoverens hukommelse, der var er problem, så kom vi nok om ved det.

  Kommentar by Kraka — 30. oktober 2012 @ 01:37

 25. @LFPC
  Der er kun et for. Riv lortet ned til grunden. DR er rådden helt ind til grundpillerne, og intet andet end en total nedrivning vil virke. Eller endnu bedre man skrotter fuldstændigt pbs-konceptet, og gør det til en betalingskanal. Så kan de selv finansiere deres propaganda.
  Desværre er virkeligheden, at der ikke bliver gjort noget ved denne koncern og dets politiske flade indenfor ja guderne må vide hvor mange årtier. Folk vil have det, de politiske partier vil have det, og derfor fortsætter det med samme profil og nyhedsdækning.

  Vi må nok bare ignorere det så meget som muligt, alt andet er spildte kræfter. Jeg har ikke set politik på DR, incl nyhederne i flere år.
  Vi kan også skrive herinde :D. Det rykker desværre nok ikke så meget.

  Kommentar by Endnu en vantro — 30. oktober 2012 @ 01:38

 26. John Cleese har også heilet. Og alverdens andre skuespillere der spiller nazister. Der var kun en grund til at det var interessant at beskylde Messerschmidt for at være nazist. Nemlig at Clinton ragede på en praktikant. Jeg er helt sikker på at det er grunden, nemlig. Det giver mening, nemlig. Det forklarer også hvorfor Messerschmidt kunne opnå forlig, det var nemlig Clinton som rottede sig sammen med ham for at kue den modige avis, nemlig.

  Af alle ikkehistorier er det en af de mest ynkelige – for avisen…

  Kommentar by Høgsbro — 30. oktober 2012 @ 02:24

 27. “Jeg mindes ikke jeg nogensinde har set en så fremragende DR-udsendelse”

  Jeg kan ikke være så positiv som Kim Møller er her. Jeg manglede en klar afstandstagen fra Karpantchof generelt, og det er altså samme DR som har brugt ham som “ekspert” så snart de har haft muligheden. Henrik Gade Jensen-sagen kan ikke have været ukendt for dem.

  Og David Trads har “ikke ønsket at medvirke”. Men det er altså samme Trads der er på DRs lønningsliste, hvilket ikke fremgår af udsendelsen.

  Kommentar by Michael Jensen — 30. oktober 2012 @ 03:14

 28. Faktisk gik René Karpantschof langt videre end DR-1 lader forstå. Han påstod nemlig også til Information, at jeg havde været Henrik Gade Jensens personlige kontakt i Dansk Folkeparti, og at vi kendte hinanden fra Den Danske Forening. Begge disse påstande var selvsagt også usande.

  Det var heller ikke af egen fri vilje, at Karpantschof i Information indrømmede løgnen om, at Gade Jensen deltog i Dansk Forums møder. Det gjorde Karpantschof kun, fordi jeg i Informations læserbrevsspalter afslørede ham.

  Karpantschof lyver i øvrigt stadigt. Til DR påstod han, at der var nationalsocialister i Dansk Forum. Det var der selvfølgeligt ikke. Faktisk blev vi en studieaften opsøgt at to medlemmer af DNSB, der gerne ville have et slags samarbejde i stand. Dem viste jeg personligt vintervejen. En historie, som Kraka (hvis du er den jeg tror du er), kan bekræfte.

  Kommentar by Martin Kasler — 30. oktober 2012 @ 03:42

 29. @28 Martin Kasler
  Ja, det kan jeg personligt bekræfte.

  Kommentar by Kraka — 30. oktober 2012 @ 04:33

 30. Fy for satan Karpantschof, du er jo et gement løgnagtigt klassisk venstreradikalt møgfascistisk sokkeled og uhæderligt svin. “Jeg kan selvfølgelig ikke huske alting præcist” hahahaha…typisk, det er tossens bedste undskyldning, når han bliver afsløret i sit bevidste karaktermord!

  Ødelægge mennesker, som ikke lige har deres enfoldige og stalinistiske tankegods, det kan de finde ud af. Men på saglig debat, faktuel substans, viden og alm. research, der taber venstrefløjen ALTID og må derfor ty til de mest usle, infame og beskidte kneb for at kaste lodrette løgne og smuds på politiske modstandere.

  Men du er ikke den eneste Karpantschof, som ser spøgelser, og som hysterisk skriger “racist” og “nazist” med fråde om munden. Hele systemet på alle niveauer og lag er fyldt med disse ulækre typer og Information og tv2 er dybt medskyldige. Føj for satan!

  Karpantschof må aldrig bruges som “ekspert” i medierne igen – ALDRIG. Det dér er livsvarigt karantæne. Hvis der ikke statueres et eksempel for møgsvinsk journalistik, så vil tilliden til medierne fortsat styrtdykke. Det var så Årets sobre Program fra DDR. Nu vender hverdagen snart tilbage igen.

  Kommentar by K. Sejr — 30. oktober 2012 @ 05:02

 31. Det mest pinlige i denne sag er, at ingen ansvarlige chefredaktører i en sådan stor beskyldnings sag undersøger kilden for sandheds værdien, men bekvemt sidder passivt tilbagelænet i chefstolen og fryder sig over angrebet på den borgerlige regering og intet foretager sig ,når de bliver oplyst om,, at den anklagede benægter deres påstand.
  De er totalt bevidst ligeglade, fordi deres politiske angreb er bedre og mere værdifulgt for dem end at være objektive og kilde undersøgende, de kunne have stoppet beskyldningen med det samme, hvis de havde gjort deres arbejde korrekt, men de valgte at misbruge skatteydernes tilskuds penge til at føre politisk angreb med, for 9måneder sener at betale “dummebøden tilbage” til den uskyldige udråbte nazist Henrik Gade Jensen, som bare skulle slagtes, fordi han har skrevet kritisk om islam.
  Efter denne sag, burde alle “dummebøde tilskud” til den trængte! presse stoppe. Vi skal ikke tvinges til at betale dummebøder…øh, penge til denne kollektive røde presse.
  Ligeledes bør tvangslicensen afskaffes. Befri os fra denne højtlønnede aktiverings underholdnings støtte til uduelige sjovnalister, der er så langt under middel standard, så de ikke engang kan få arbejde som sjovnalister på bladet Alt om Haven eller Hendes Verden eller Bo Bedre, ligegyldige glimmer blade.

  Efter fler mangfoldige år med Das DDR røde elefantisk Frau knudsen ansat som chef misinformation leder i (D)DR, blev vi befriet for konen, men straks efter dukker denne gigantiske røde flomme “fede” på den dårlige måde Das Frau ilse race hunnen knudsen op på tra..tra..tra den konservative tandløse Tante Berlinske….ja, ha..ha..ha..hvilken fejltagelse og hvad udøver Das berufverboten Frau ausreiseren knudsen så straks, ja, en fyre seddel til den islam kritiske Lars Hedegaard og fin ansættelses kontrakt til løgneren david træls..øh, trads. Imponerende!!!
  Mon ikke snart løgneren rene kanpantflaskehof snart findes på Das lokum lorte presse Frau knudsens lønnings liste!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 30. oktober 2012 @ 06:09

 32. Moské Das tidligere DDR røde propaganda Frau berofverboten knudsen fra lorte presseren Tante berlinske moské kommer til at kæmpe med Pølletikken om at ansætte denne rene kanpantflaskehof, fordi det lader åbenbart til, at de kæmper om at få de mest røde uduelige løgner og mærkværdige eksistenser ansat.
  Lige nu fører Pølletiken, fordi de har satanisten Englebræk ansat, afdøde ghost racist jæger thøgers åndsvage…øh,åndelige idol!
  Det kan også være Københavns Kommune er med i rene kanpantflaskehof kapløbet og moské kan tilbyde en borgmesterpost til denne mode rigtige sjovnalist, jeg mener, de har jo blikingebande morderen og det naive dukkespædbarn anna MÆÆ allerdummest ansat.
  Spændende at følge hvem der “vinder” idioten…øh, idealisten rene kanhovedpantsat til islam djævlen…….
  Vi får at se!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 30. oktober 2012 @ 06:34

 33. David Trads er nu kommet med en forkølet undskyldning 9 år for sent, ikke på åben skærm, men sådan klemt ud mellem ribenene! Adspurgt hvorfor den først kommer nu og ikke under udsendelsen, blev svaret med at det er der mange grunde til men ngen af dem er relevante!
  De er muligvis ikke længere relevante, derfor ville det alligevel klæde dig at komme med dem, det er faktisk rigtigt interessant for os andre! Jeg er overbevist om, at holdningen på bladet bare har været, han er fra højrefløjen, ham kan vi godt jage! Også er sandheden irrelevant! I egen selvgodhed har man følt at det var i orden, og at lyve var i situationen i orden! Danmarks seriøse venstrefløjs avis?

  Kommentar by Robert R — 30. oktober 2012 @ 07:24

 34. @33 Robert R
  Det ER altså stadig relevant, hvorfor løgneren david trad ikke valgte at undersøge kilden og undersøgte sandheds værdien i “rygtet”
  Lad os nu høre “grundene” til, at løgneren david trad ikke opfyldte sit oplysende objektive og kilde kritiske tilsidesættelse “grunde” for ikke at følge den objektive og kildekritiske undersøgelse. Altså udøvede sjovnalistik fremfor journalistik.
  Det er ikke for sent at oplyse, om dette “dummebøde” angreb på en hæderlig mand som Henrik Gade Jensen, var et bevidst politisk korrekt angreb på en islam kritisk regerings rådgiver?
  Hvis Das Frau dhimmie pro-islamiske AFAsæk knudsen bevidst ansætter en anti borgerlig aktivist som david “jødestjerne forfølger” nazist udråber trad, så syntes jeg de “dummebøde” tvangs indkrævende medier klart overskrider deres politiske korrekte røde propaganda til at misinformere os “dummebøde” betaler, med deres underlødige røde venstreparty politike agenda.
  Derfor må løgneren og “dummebøde” ansvarlige Das Frau knudsen ÆGGElige kaster…øh, uærlige rygte kaster yngel…øh, ynkelige david røde løgner træls fremkomme med sine “urelevante” oplysninger, så vi selv kan bedømme løgnerens bevægegrunde for at slagte en islam kritiker.
  Men det tør kujonen slagter forfølgeren david “stjernen” trads vel ikke!!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 30. oktober 2012 @ 08:05

 35. Så udsendelsen. Det var da en begyndelse. Men dette var også en helt igennem grotesk sag, hvor fakta var lette at dokumentere; en oplagt sag, med en meget pæn hovedperson som nu til sidst har bevist sin “redelighed” komplet ved at blive sognepræst. Og alligevel tog det dem ni år. Fint nok. Men hvad med alle de andre men mindre “oplagte” sager, og de sager hvor beskyldningerne blot var lidt smartere pakket ind… Det er ikke alle der kan fremstilles som lige så store “dydsmønstre” i politiskkorrekte og kulturradikale øjne.

  Tænk hvis man havde haft en tatovering, et skaldet hoved, havde været indblandet i et værtshusslagsmål, ingen akademisk titel eller topjob i statsministeriet… Tænk hvis man ikke havde Henrik Gade Jensens sproglige og taktiske evner, og man havde formuleret sine synspunkter lidt mere klodset og uden fin intellektuel indpakning afvekslet med navne og citater fra tyske og franske filosoffer. Og tænk sig hvis man faktisk flere gange havde mødt “nazister”, eller sågar snakket med dem, eller debatteret med sådanne på et forum…

  Hvad hvis man ikke er en virtuel alterdreng med et højt eksamensgennemsnit… Så ville der nok ikke være tale om dementier, erstatninger eller æresoprejsende programmer ni år efter.

  De mennesker som har været offer for mediernes krig mod anderledes tænkende, skal tælles i titusinder, hvis ikke mere.

  Men ok., lad os håbe at medierne tager mere af den slags op, også gerne med mere generel sigte på de folkestammer som er blevet lagt for had af medierne.

  Der skal mere til end dette ene program til før der er skabt balance og før der er gjort aflad. Det er nemt nok at tag én gammel sag op, som man så bagefter kan bruge som indicie for at det var “en enkel svipser”, det bliver formentlig straks værre når det kommer til de daglige virklighedsforvrængninger.

  Kommentar by Balder — 30. oktober 2012 @ 10:25

 36. Det er lige gået op for mig, at grunden til at udsendelsen overhovedet er blevet lavet, skyldes at det er TV2 der har lavet en fejl, og ikke DR. Så der er ikke nogen selvransagelse over det fra DR’s side, blot hoveren over at den anden kanal har dummet sig.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 30. oktober 2012 @ 14:18

 37. Er René K. Ikke offentligt ansat? At gøre det han har gjort ville normalt udløse en fyring. Men fordi han er rød holder man hånden under ham!

  Kommentar by Sigwar — 30. oktober 2012 @ 17:42

 38. >30 K. Sejr
  Jeg er enig med dig. Jeg havde det på samme måde, efter jeg havde set udsendelsen. Det er ufatteligt at medierne anser et så usselt menneske som troværdig. Trads og Lindboe giver come back til begrebet medieluder.

  Kommentar by Nielsen — 31. oktober 2012 @ 07:20

 39. For en gang skyld et godt DR program. Det giver de to MSM journalister og den offentligt ansatte forsker et velfortjent blakket ry.

  “Det er simpelthen sådan noget der kan ske…”

  Kommentar by Liva — 31. oktober 2012 @ 08:33

 40. […] – som jeg for nyligt så ham kaldt – er dog på det rene med, at han nu er stemplet som en “uvederhæftig […]

  Pingback by Uforbederlige Karpantschof | Reaktionære Refleksioner — 5. november 2012 @ 07:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper