12. november 2012

Underskriftindsamling mod Egedalsvængets bestyrelse gjorde ‘muslimske beboere’ vrede – TV2 angrebet

Hvis jeg var journalist, ville jeg ‘nok ikke have’ kørt ind i Egedalsvænget, fortæller vagtchefen for Nordsjællands Politi henkastet. Fra TV2 Online – TV 2-journalister truet: Fik smadret deres bil (se billederne).

“En gruppe beboere fra Egedalsvænge i Kokkedal gik i dag rundt og stemte dørklokker for at indsamle underskrifter blandt de andre beboer for at erklære mistillid til boligforeningens bestyrelse. Det sker, efter at bestyrelsen i de seneste dage er kommet i modvind for at nægte beboerne i Egedalsvænge et juletræ til den kristne højtid.

Dagens indsamling skabte dog vrede blandt en gruppe af Egedalsvænges muslimske beboere, der højtlydt viste deres frustrationer ved at råbe af den underskrifsindsamlende gruppe.

To af TV 2’s journalister ankom til Egedalsvænge for at dække indsamlingen, men deres tilstedeværelse blev mildest talt ikke modtaget med kyshånd. …

“Vi skynder os bare ned til bilen, og der kan vi se 25 hætteklædte unge med tildækkede ansigter stå med brosten. Bilen er fuldstændig smadret, og de råber nynazister ad os, fortæller tv2.dk’s mand på stedet.”

Oploadet Kl. 07:10 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42302/trackback

28 Comments »

 1. Som jeg har skrvet før, så siger Kåre Quist fra Kontant, at journalister og medarbejdere, fra DR og TV2 (og snart også alle andre fra Affaldspressen) får tæsk i kulturberigede områder. Så hvilken overraskelse det dog ikke er.

  Kommentar by A.R. — 12. november 2012 @ 07:43

 2. Til julebal i dhimmieland

  Kommentar by marius — 12. november 2012 @ 07:50

 3. Nynazister?
  Det er ikke os der forfølger jøder, homoseksuelle og kvinder!
  Det er ikke os der smider sten og smadre ruder, krystalnat, det er ikke os der bruger voldtægt som undertryggelse!

  Kommentar by Robert R — 12. november 2012 @ 07:54

 4. Ups det hedder undertrykkelse, jeg hader ipads stavekontrol, det er ind imellem de særeste ting man skriver!

  Kommentar by Robert R — 12. november 2012 @ 08:06

 5. beskyldningen om “nynazister” er ret interessant, det lyder som noget de har lært af AFA/fascistisk aktion?

  næste afsnit af julekalenderen kommer iøvrigt 1 december hvor SIAD holder demonstration for julen derude, det bliver sgu et spændende afsnit tror jeg.

  Kommentar by per — 12. november 2012 @ 08:09

 6. jeg fandt lige den her artikel som jeg syntes er ret interessant. en læser spørger: “Findes en moderat udgave af islam, som jeg kan vælge?”

  den muslimske brevkasseredaktør amina tønnesen som er kendt fra offentligheden svarer så: “Der findes ikke nogle “grupperinger af moderate muslimer” som sådan. “Moderate” muslimer lever nok mere anonymt, passer deres daglige dont og skilter ikke med deres eksistens. Erfaringen viser, at tilslutter man sig en eller anden gruppering, vil man uvægerligt blive udsat for gruppepres for ikke at skille sig ud fra fællesskabet.”

  det vidste de fleste jo nok i forvejen, men når en dansker siger det hedder det “fordomme” eller “racisme”, her er det en muslim der siger det klart og tydeligt: der findes ikke nogle grupperinger af moderate muslimer, underforstået at alle de muslimske grupperinger der så findes er det modsatte af moderate!

  link: http://www.religion.dk/artikel/484507:Spoerg-om-islam–Findes-en-moderat-udgave-af-islam–som-jeg-kan-vaelge

  vi tager den lige en sidste gang: “Der findes ikke nogle “grupperinger af moderate muslimer” som sådan, svarer muslimsk forfatter og foredragsholder Aminah Tønnsen”

  i et land der årligt bruger adskillige milliarder på integrationsprojekter burde det være “breaking news” i samtlige medier, og hun burde køres gennem hele mediemøllen for at uddybe dette udsagn. mit gæt er dog at EB og de andre aviser hellere vil skrive om vejret eller vild med dans. som altid.

  Kommentar by per — 12. november 2012 @ 08:51

 7. Muslimerne kalder danskere “Nynazister”.
  AK ja , det har de lært af f.eks Svend Auken, og han var jo en
  mand , så det må jo være sandt.

  Kommentar by Pk — 12. november 2012 @ 09:04

 8. Jamen, der er jo KUN tale om drengestreger og forsikringssager, ingen grund til fortvivelse, bliv bange og skynd dig at betale ved kasse ét din selvrisiko til forsikringen og hold kæft, ellers vanker der også en §266b muhammedaner krænkelse dumme bøde oveni.
  Og vær’ ellers glad for, hvis du får forsikringsselskabet til at betale, fordi vantro jo selv er skyld i deres ulykker, hvis de krænker muhammedanerne.
  Vi de urene vantro er ALTID de skyldige.

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 12. november 2012 @ 09:20

 9. Per

  Tak. Vi må huske citatet og være klar til at hive det frem ved lejlighed.

  Kommentar by Sigwar — 12. november 2012 @ 09:42

 10. Vold, vold, vold og atter vold……..

  Kommentar by Cicero — 12. november 2012 @ 09:55

 11. TV2 har så tit forsøgt at stoppe multikulturen ned i halsen på mig, at jeg lidt synes de har godt af det…

  Kommentar by Vagn Henning — 12. november 2012 @ 11:33

 12. ->10 Vagn Henning

  De har ikke bare lidt godt af det, de har i dén grad godt af det. Det eneste der måske kan skabe bevægelse i den globale mentale istid vi befinder os i vil være uafviselige konsekvenser. Ubehagelige konsekvenser. Ikke bloggere og debattører der prøver at udbrede viden. Ikke forsøg på pædagogisk terrorisme som set hos en vis nordmand. Men fordi journalister og mainstreampolitikere oplever virkeligheden på egen krop. Ikke at der i sig selv er nogen garanti for at der herefter går en prås op for dem. Der er som bekendt områder i Europa eller f. eks. det sydlige USA der er langt værre ramt af multikultur, uden at dette har ført til noget holdningsskred hverken hos MSM, politikere eller almindelige borgere.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 12. november 2012 @ 11:57

 13. #7 Pk

  Ja, Svend Auken, en mand på psykofarmaka.

  Kommentar by Neuhammer — 12. november 2012 @ 12:21

 14. Nu er TV2 på mindre end et 1/2 år.
  Blevet smidt ud af Christania, Vollsmose og Egedalsvænget.

  Jeg tror ikke der er nogen af de venstresnoede journalister, der tør komme i ghettoerne mere.
  Mon ikke de snart begynder at fatte. Danmark er blevet mindre sikkert at færdes i.
  som følge af den politiske elites Multikulti eksperiment.

  Jeg vil hermed opfordre, de journalister fra mainstream medierne der i det skjulte læser med på bloggen her. Til at lave en artikel/tvudsendelse serie, om multikulti eksperimentet og følgerne af masseindvandringen.
  I har et kæmpe ansvar og del i de store problemer der er opstået, som følge af den uansvarlige politik der er ført på udlændingeområdet.
  Det behøver ikke kun dreje sig om Danmark, da problemerne findes over hele Europa.

  Kommentar by XXXXX — 12. november 2012 @ 12:59

 15. Hvilket afsnit af Jul i Kokkedal er vi nået til nu?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 12. november 2012 @ 13:35

 16. @13, jeg fik samme tanke. hvis de nu var lidt smarte tog de sammenligningen op med de franske “no-go zones” og rejste spørgsmålet “i hvilken grad har vi det samme i danmark?”.

  Kommentar by per — 12. november 2012 @ 13:43

 17. @14 Henrik R Clausen
  Svært at svare på, fordi de onde Nårsådan er det jo ! prøver at skjule disse afsnit af hensyn til den offentlige julefred…øh, ro og orden.
  Men prøv politi rapporten og tæl efter, men de afviste drengestreger og forsikringssags jule afsnit, står selvfølgelig ikke i rapporten fra Jul i Kokkedal.

  Nogle gange tænker jeg på, om det nogensinde vil lykkes denne eskalerende jul i Kokkedal kalender, at ende godt, jeg mener, bliver det nogensinde jul for alle vores endnu ufødte vantro børn udi fremtiden???

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 12. november 2012 @ 13:59

 18. BT blev også smidt ud af Egedalsvænget under tumultariske forhold ved den lokale moské… Men de er gået stille med dørene. At journalister ikke kan arbejde frit i Danmark er stærkt problematisk (også selvom, at mere end otte ud af ti er venstreorienterede eller meget venstreorienterede).

  Kommentar by Polka Charlie — 12. november 2012 @ 14:08

 19. #15 HRC, vi er nu kommet til 6. og meget forudsigelige afsnit:

  “Karin Leegaard Hansen, der er formand for den lokale afdelingsbestyrelse i Egedalsvænge, har også været udsat for hærværk. Flere af kvindens vinduer er i dag dækket til af store spånplader.”

  h t t p ://e kstrabladet.dk/112/article1862952.ece

  Kommentar by Hr. Naturli' — 12. november 2012 @ 15:42

 20. “Frustrationer” …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. november 2012 @ 15:50

 21. ja, så er der hærværk mod bestyrelsesformanden.

  Lur mig om hun ikke om lang tid føler sig nødsaget til at flytte.

  Også i Kokkedal er den etniske udrensning i fuld gang.

  Kommentar by Cicero — 12. november 2012 @ 15:59

 22. I Presselogen på TV2News var juletræ-sagen en af historier og hvordan medierne dækkende den.

  Både Information og Politiken var naturligvis i bund og grund primært forargede over at det overhovedet var en historie, og at det var ude af proportioner. Tjeck evt. hvad Politiken ellers prioriterer som vigtige historier til dens læsere.

  TV2News havde naturligvis også en forudsigelig vinkel; Kurt Strand er vært, og de indkalde kommentator/ekspert bidrag, var Rune Engelbrecht og så en boligforenings-leder.

  Der var åbenbart ikke plads til en vinkel om f.eks. at journalister og disse medier selv lever så langt væk fra Kokkedal og lignende områder plaget af multikulturen.
  Heller ikke at Informations chefredaktør i hånlige vendinger gjorde nar ad islam-paranoian, tiltrods for at denne sag jo altså netop viste det stik modsatte.

  Og endelig var det centrale spørgsmål; ville de mon have dækket historien hvis det var omvendt.
  Som om det overhovedet kan lade sig gøre at det skulle være omvendt. Præmissen er jo Danmark som et tomrum uden kultur, traditioner og uden at nogen er indfødte og andre er frivilligt indvandrede.

  Kommentar by Superman — 12. november 2012 @ 16:52

 23. Jeg tror, de fleste mennesker godt aner præcis, hvad denne sag om et – i følge politikensegmentet: fuckingjuletræ handler om: “Det Arabiske Forår” en miniature.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. november 2012 @ 18:17

 24. Jeg synes helt klart, at alle journalister burde tage ud og lave rapportager fra ghettoerne mindst 3 gange om ugen. Gerne med nogle nye journalister hver gang, så de alle sammen får den kæmpe mulighed, at blive kulturberiget, når nu de ikke selv vil bo i området.

  Kommentar by Lisbeth — 12. november 2012 @ 18:43

 25. Muslimer hader den kristne jul.

  Kommentar by Orange Armee Fraktion — 12. november 2012 @ 22:12

 26. Det her burde ikke komme som en overraskelse for det overvejende røde pressekorps, men gør det nok alligevel, mange muslimer der er kommet hertil og har fået ‘amnesti’ af både rød presse og politik, foragter ligeså meget dem som de gør alle andre danskere.

  Vi er alle lige svage i deres øjne, røde som blå, derfor bliver værtslandet behandlet på den måde som ‘tak for venligheden’ mens venstrefløjen måbende og vantro ser på.

  Kommentar by Lars B. — 12. november 2012 @ 23:00

 27. Når nu journalisterne passer deres arbejde, så burde politiet også passe deres og det er ikke at fortælle folk hvor de ikke bør komme. Vi må forlange lov og orden i HELE Danmark.

  Kommentar by Per Jørgensen — 14. november 2012 @ 07:40

 28. @ Lars B.

  Vist bliver de overraskede. Også næste gang. Det er de blevet i hele mit liv. Igen og igen og igen og igen igen.

  Disse mennesker lærer ikke af erfaringer, men gennem paroler og skoling. De er skolens dygtigste elever.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. november 2012 @ 01:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper