13. november 2012

Friskoler er forskellige (nogle er for muslimer, andre for ikke-muslimer) – Anne Vang: ’social segrering’

Ikke-muslimer vælger friskoler for at slippe for muslimer, muslimer vælger friskoler for at slippe for ikke-muslimer, og den ansvarlige socialdemokratiske borgmester mener udviklingen er udtryk for ’sociale segregering’. Fra Information – Privatskoler klumper sig sammen.

“Hvis mangfoldighed betyder enklaveskoler, er København en meget mangfoldig by. Kommunens privatskoler har i gennemsnit 18 procent ressourcesvage elever, men i stedet for at ligge sig op ad gennemsnittet klumper de fleste af privatskolerne sig sammen i enten top eller bund.

Det viser en gennemgang af tal fra Københavns Kommune foretaget af Information. 14 ud af 48 privatskoler ligner eliteskoler med under fire procent ressourcesvage elever. I den anden ende af spektret dominerer de muslimske privatskoler, hvor 10 skoler har mindst 43 procent ressourcesvage elever.

Ifølge Børne- og Ungdomsborgmester i Københavns kommune Anne Vang (S) løfter størstedelen af de københavnske privatskoler ikke deres sociale ansvar. I den nuværende model modtager alle privatskoler 73 procent af, hvad en gennemsnitlig folkeskoleelev koster. En model Anne Vang gerne ser ændret:

»Den sociale segregering er rystende. Reglerne, vi i øjeblikket har på området, giver et negativt incitament til at tage ressourcesvage elever, da de koster ekstra lærerkræfter,« udtaler borgmesteren. Sammen med Københavns Borgerrepræsentation fremlagde hun i sidste uge et bud på et socialt taxameter, hvor staten en del af den finansielle støtte til privatskolerne afhænger af antallet af ressourcesvage elever.”

(Ved Nordhavn Station, 9. november 2012)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42369/trackback

27 Comments »

 1. Vidunderligt med socialdemokrater som Anna Vang, der med deres jævnlige optrædener er med til at skubbe partiet et stykke længere på den lange, smertefulde vej mod historiebøgerne.

  Kommentar by Morten Andersen — 13. november 2012 @ 21:35

 2. Igen et eksempel på hvordan Københavns problemer skal løses gennem landsdækkende lovgivning.

  Kommentar by Thatcherite — 13. november 2012 @ 21:58

 3. Øst og Vestpakistan blev udskilt fra Indien fordi de urene hinduer distraherede muslimerne i at samle de nødvendige point til blive lukket ind i paradiset. Pakistan betyder de renes land.
  Jeg tvivler på at formålet med de muslimske friskoler er at højne elevernes uddannelsesniveau, men snarere at gøre dem bedre til at samle paradisiske point. Det betaler skatteyderne for, fordi loven om friskoler ikke er fulgt med tiden.

  Kommentar by Menig 442 — 13. november 2012 @ 22:05

 4. I det hele taget må politikerne se i øjnene at multikulturen er en historisk fiasko og at kursen skal lægges fuldstændigt om inden vi står med de etniske og religiøse myrderier der kendetegner multikulturens sidste fase.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 13. november 2012 @ 22:32

 5. Det er en mærkeligt udvikling.

  Ifølge Anne Mee er København ellers en by der omfavner mangfoldigheden, og betragter den som en styrke. Og så lige pludseligt segregering.

  Hvem kunne have set det komme ?
  Det er en chokerende udvikling.

  Der er heldigvis også gode nyheder. Detektor på DR2 havde i aftenens udsendelse en historie om den muslimske demografi i Europa. Der er intet at frygte. De havde fundet en idiotisk youtube video og kunne så buldre løs mod de skingre prognoser.
  Solidt assisteret af Brian Arly.
  Fokus blev ikke rigtigt rettet mod hvad der så var de rigtige tal, men lidt hist og pist kunne man forstå at der nærmest ikke var nogen muslimsk vækst i Europa. Muslimer fertilitet var faldende, og europæernes var angiveligt stigende. Vupti, intet at frygte.
  Intet om forsat enorm indvandring fra lande med enorm befolkningstilvækst, intet om voldsomt skæve alderspyramider blandt indvandrerne, ikke rigtigt noget om markant højere fertilitet i Europa, ikke noget om at indvandringen trækker op i vores gennemsnit.
  Konklusionen var klar; en tåbelig video på internettet fyldt med åbenlyst fejlagtige tal, ergo intet reelt problem at bekymre sig om.

  Kommentar by Superman — 13. november 2012 @ 22:43

 6. Nævn lige et socialistisk projekt eller idé der har været en succes…..
  Nej, det tænkte jeg nok. Syge hjerner frembringer syge idéer.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 13. november 2012 @ 23:09

 7. > Kim Møller

  Billedet er ikke fra Nordhavn St., men må være taget på Kalkbrænderihavnsgade (mellem det tidligere Nordisk Fjer og Nordisk Kollegium – sådan cirka).

  Kommentar by Polka Charlie — 13. november 2012 @ 23:12

 8. Godt at muslimsvinene fravælger danske skoler. de bør tage konsekvensen fuldt ud, og fravælge Danmark. Og vi bør tage os sammen til at smide de islambefængte skadedyr ad helvede til, inden de dræber os alle.

  Kommentar by Nielsen — 13. november 2012 @ 23:47

 9. Mit personlige,og bekendtes, indtryk p.t er at vreden og trætheden over de mellemøstlige/muslimske indvandreres adfærd og ophold her i landet er stigende.

  Hastigheden i skreddet mellem de 2 befolkningsgrupper virker stigende på mig.
  En af de ting man kan se det på er netop flugten fra de “2 sprogede” skoler…det virker lidt som om der er noget “ketchupflaske-effekt” i det.Når de første etniske danskere tager/flytter deres børn ud af en folkeskole følger resten,så vidt muligt, hurtigt efter.

  Kommentar by Anonym — 13. november 2012 @ 23:48

 10. Mit personlige,og bekendtes, indtryk p.t er at vreden og trætheden over de mellemøstlige/muslimske indvandreres adfærd og ophold her i landet er stigende.

  Hastigheden i skreddet mellem de 2 befolkningsgrupper virker stigende på mig.
  En af de ting man kan se det på er netop flugten fra de “2 sprogede” skoler…det virker lidt som om der er noget “ketchupflaske-effekt” i det.Når de første etniske danskere tager/flytter deres børn ud af en folkeskole følger resten,så vidt muligt, hurtigt efter.

  Kommentar by jønne — 13. november 2012 @ 23:49

 11. Lad mig understrege de meget tydeligt, jeg vil save min højre arm af for at undgå at mine unge smukke teenagepiger skal gå i klasse med dominerende araberdrenge, og trynede araberpiger!
  Jeg har hele min voksne tilværelse kæmpet mod den indvandring vi er blevet udsat for!
  Skal man så forlange af mig at jeg skal betale ekstra for at mine piger skal undgå uromagerne i skolen?
  Skal jeg og mine piger betale for den åbenlyst eklatante integrationsfiasko, som politikerne har bragt os på halsen?
  Nu er det ikke svært at se hvilken retning vi kommer til at gå, Sverige er billedet på vores fremtid! Eksplosiv vækst i voldtægter, kære politikere, det skal mine piger ikke udsættes for!

  Kommentar by Robert R — 13. november 2012 @ 23:59

 12. Indvandrerbyrden Siden tankepolitiet og sprogvogterne snart vil gøre det næsten umuligt at referere direkte til særligt beskyttede grupper, ville det måske være en god ide at adoptere ordet “indvandrerbyrden“. På TV2 Fyn kunne man i aftes se hvordan en hel organisation stables på benene som skal arbejde på at balancere kulturbekrigernes enorme overkriminalitet med “hadforbrydelser”. Indslaget begynder med en sydamerikansk udseende kvinde hvis søn angiveligt er blevet overfaldet på grund af sin hudfarve. Det ligger i luften at det er hvide racister der har gjort det. Men moderen har dog ikke indgivet politianmeldelse. Så er der det andet trumfkort; bøsserne. En bøsseformand inviteres i studiet for at gøre sin beklag. Selvfølgelig uden at nævne hvem gerningsmændene til alle disse hadforbrydelser mon er.

  Dette er en rystende video, hvor vi ser at man efter amerikansk eksempel planlægger at lade alle former for indvandrere og seksuelle minoriteter få foretræde. Selvfølgelig er der ingen repræsentanter for hvide indfødte heteroseksuelle danskere. Et stort antal politifolk kom på kursus for at blive belært om de rette omgangsformer, og formastelige ord, der kan ændre en bagatel til at blive til en straffesag, hvis et forkert ord skulle være brugt. Ingen steder i hele udsendelsen så det ud til at være andet end et dæmoniseringsværktøj overfor hvide danskere, og måske især mod modstandere af dette regime.

  Se videoen, og bliv rystet.

  Der burde være hvide organisationer som kunne kræve at komme med på lige fod med alle disse repræsentanter for “minoriteter”, inden vi endnu en gang bliver løbet over ende af en velorganiseret mafia som ikke viger tilbage for de værste undertrykkelsesmetoder.

  Kommentar by Balder — 14. november 2012 @ 00:45

 13. Efter alt den ballade, med 70 rasende perkere på Odense sygehus, sagen om den odenseanske skoleleder og andre der bevidnede det konstante besvær med, og den konstante chikane fra Muslimsk yngel og deres forældre, hvide som en masse trækker deres børn ud af indvandrerbebyrdede skoler, skyderier, kriminalitet, juletræsfjendtlige Muslimer, dyre Eidfester, chikane af underskriftsindsamlere, terrorceller og smadrede TV2-biler, så er svaret fra de ansvarlige for denne eksplosion af vold og anden kriminalitet, at komme med initiativer, som er møntet på, at nogle danskere kommer til at sige deres mening om det kriminelle ros højt, og kommer til at bruge “et forkert ord”, hvilket snart er alle almindeligt forekommende ord, fra “abe” til “perle”.

  Mere undertrykkelse, mere “in your face” multikulti, hver evig eneste dag. På TVFyn kører propagandaen også 24/7. Smilende værtinder som præsenterer tørklædeindsvøbte succeshistorier, prinsessebesøg i Vollsmose.

  Og på de landsdækkende kanaler appeller om at “hjælpe” somalsk yngel der lovligt af deres myndige forældre er blevet sendt på genopdragelse i hjemlandet.

  Kommentar by Balder — 14. november 2012 @ 00:59

 14. Robert, ja du skal betale ekstra for at dine tøser kan gå igennem folkeskolen uden araberdrengenes vulgære interesse. Det bliver sikkert slemt nok med de danske drenges, hvis dine tøser er så kønne …

  Men du slipper ikke dér. Nej, du skal også betale skatter, moms, afgifter, “bidrag” osv osv. En god del af alle disse dejlige penge bruges til at forsørge kulturelt og demokratisk inkompatible muslimer: Kontanhjælpsmodtagere, førtidspensionister, asylansøgere, skoleelever med særlige behov, patienter på skadestuer og hospitaler og anbringelsessteder og hos praktiserende læger, anholdte, sigtede, dømte, indsatte, fysisk og psykisk handicappede, tolkebistand, socialt bedrageri, spildt “uddannelse”, gadeplansmedarbejdere, opgangsambassadører, integrationskonsulenter, klubhuse/bandefæstninger, multikultipropaganda, kønsopdelte lektiegrupper/badetider/klubber osv. … fortsæt selv.

  Du er den multikulturelle socialiststats malkekvæg. Du er en ko. En dum godtroende ko, som dagligt, beredvilligt leverer hvad du har, ligesom mig. Vi er malkekvæg.

  For Satan, hvor er jeg træt af, at blive pisset på !!!!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. november 2012 @ 01:26

 15. Privatskoler, friskoler eller hjemmeundervisning. De muligheder man har, hvis børnene skal undervises og undgå multi-kulti berigelse fra erobringsideologiens voldspsykopatere.

  Det er iøvrigt bemærkelsesværdigt, at personerne på billedet ser helt almindelige ud. Især børnene ser omgængelige og fredelige ud. Selvfølgelig er pigen lyshåret.

  Kommentar by Iznogut — 14. november 2012 @ 04:23

 16. Hehe, ja virkeligheden er alligevel for ubehagelig – så hellere noget old school dansk. Noget som har reelt positive associationer og ikke manipulerende/indoktrinerende socialkonstruktivistisk feel good blændværk.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. november 2012 @ 04:36

 17. Lad mig lige prøve at forstå Anne Vang korrekt.
  En taxameter-ordning skal sikre, at staten kun støtter resurse-svage privatskoleelever?

  Ergo.

  Staten skal primært støtte de muslimske friskoler – og ikke de danske.

  Og hér går man og tror ikke det kan blive værre…

  Kommentar by Peter Andersen — 14. november 2012 @ 06:35

 18. Man støtter noget, når man vil have mere af det.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 14. november 2012 @ 06:53

 19. Hvis vi smed perkerne, afrikanerne og alle andre overflødige udlændinge ud, kunne vi sænke skatten og slippe for hovsa, amoralsk finansiering af finansloven via flere fotofælder og andet lapperi

  Kommentar by Agricola — 14. november 2012 @ 08:06

 20. Hvorfor er Vang nu så indigneret?

  “- Jeg vil bare sige, at traditioner jo hele tiden er til debat og til forhandling. Det er det i det her lokale og på alle niveauer i det danske samfund. Heldigvis. Og det vil sige, at traditioner udvikler sig, sagde Uffe Elbæk.” (2012)

  H t t p://www.bt.dk/danmark/elbaek-om-muslimsk-nedstemning-af-juletrae-naturligt-traditioner-udvikler-sig

  Kommentar by Liva — 14. november 2012 @ 08:42

 21. Bare det at man mener, at der er behov for at sætte en plakat som den viste op, vise i hvor stor grad folkeskolen er i krise!

  Kommentar by Robert R — 14. november 2012 @ 09:32

 22. Til Polka Charlie: Plakaten står mellem Nordhavn og Østerport Station, nærmere Nordhavn end Østerport. Kalkbrænderihavnsgade løber på den ene side af Nordhavn Station, Østbanegade på den anden.

  Kommentar by Nissen — 14. november 2012 @ 10:42

 23. En lille kommentar i samme spor.

  http://www.danskekommuner.dk/Blog/Morten-Dreyer/Hvilken-skole/

  Kommentar by Morten Dreyer — 14. november 2012 @ 12:51

 24. > Nissen

  Det må være ret få meter Nordhavn St. er tættere på :)

  “Kalkbrænderihavnsgade løber på den ene side af Nordhavn Station, Østbanegade på den anden.”

  Det samme gør sig i praksis gældende ved Østerport St., Kalkbrænderihavnsgade (som dog skifter navn til Folke Bernadottes Allé langs den svenske kirke og Kastellet(formentlig efter samme model som begyndelsen af Østerbrogade er navngivet Dag Hammarskjölds Alle)) og Østbanegade (som dog er ensrettet) løber sammen i Oslo Plads, hvor Østerport St. ligger.

  Kommentar by Polka Charlie — 14. november 2012 @ 13:33

 25. Der er nu ikke noget som røde “social engineers” der tror, at de kan gøre vold på virkeligheden via lovgivning

  Kommentar by Nosferatu — 14. november 2012 @ 19:57

 26. Balder siger det meget godt. Det handler om mere end bare et stort problem med unge muslimske drengebørn der ikke passer ind i folkeskolen, og som er en stor alt for stor byrde for det danske samfund. Det handler når man går lidt dybere ned, for en manglende respekt og anerkendelse af etnisk hvide danskere, og en systematisk undertrykkelse af disse og deres behov.
  Vi kan IKKE komme uden om at i 2012 er vi stadig på det plan, hvor vi primært omgås vores nærmeste, og specielt af samme kulør/oprindelse.

  Når man så ikke adresserer denne her vanvittige etniske skævridning der foregår i folkeskolerne, som en konsekvens af forkert og hovedløs indvandring, så skubber man bare problemet længere væk. Det handler i sidste ende om os og dem. Hvem er de, hvad vil de, og hvad vil de have. Og hvad har vi og hvad vil vi give. Er det danskernes ansvar at løfte muslimerne op på et højere stadie? Det er dybest set det hun siger denne borgmester. Danmark har et ansvar, hvor det kommer fra ved jeg dog ikke, og dette ansvar kan man aldrig løbe fra eller omformulere eller diskutere. Danmark skal være socialcenter og jobcenter for store dele af mellemøsten og fattige 3. verdenslande, og når så problemerne hober sig op, og det gør de, så kan man aldrig frasige sig et ansvar, men skal kollektivt betale ved kasse et.

  Gud ske lov har danskere stadigvæk en vilje og en styrke, der får dem til at sige fra. Det ansvar der tales om, kan skolerne selv løfte. Det bliver bare med tomme lokaler. Til sidst, så gør folk 2 ting. Enten flytter de deres små poder væk, til trygge omgivelser. Og når det så ikke kan lade sig gøre mere,hvis der ikke er penge til det, eller når de røde politikere til sidst lovmæssigt tvinger dem til det, ja så er der kun 1 ting at gøre. Stemme på et andet parti.

  Stemme på det/de partier der fortsat vil kæmpe for Danmark.
  Man kan ikke være i tvivl, om at de røde politikere ville tvangsfodre danskerne med multikultur, og lovgive om påtvungen multikultur for alle.

  Kommentar by Endnu en vantro — 14. november 2012 @ 20:23

 27. Sådan går det jo nu engang, når Serie 5 spillere skal til at spille i Superligaen!

  Kommentar by A.R. — 15. november 2012 @ 06:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper