14. november 2012

Personlig assistent for Mogens ‘Giv plads til Islam’ Jensen fik en overdosis multikultur i Mjølnerparken

TV2 Lorry kunne igår fortælle, at Socialdemokraterne i København foreslår at nedsætte huslejen kunstigt i multikulturelle områder, for på den måde at lokke flere danskere til ghettoerne. Det fremgår ikke af indslaget, men Alexander H. Nepper der afviser forslaget med udgangspunkt i egne erfaringer, er kendt DSU’er, og var personlig assistent for MF’eren Mogens Jensen, da han for et par år siden skrev den berømte ‘Giv plads til Islam’-kronik. Det gør selvfølgelig hverken fra eller til, men det er nu altid godt når multikulturalister får en mundsmag af den harske eliksir de tvinger andre til at drikke. Indslaget kan ses her (via Snaphanen).

Anne Krogsgaard, studerende: Det var her de prøvede at komme ind, den aften der var indbrudsforsøg. Det var selvfølgeligt rigtigt uhyggeligt – jeg ligger og sover lige hernede.

Stefan Jessing Lund, TV2 Lorry: I de tre måneder Anne Krogsgaard har boet i Mjølnerparken på Nørrebro i København, har hun været udsat for to indbrud. Den første gang lå Anne Krogsgaard og sov under det vindue hvor gerningsmændene forsøgte at brække op. Anden gang var hun ikke hjemme og der stak tyvene af med tre kameraer og en computer. Og her slutter det ikke.

Anne Krogsgaard: Jamen, så igår skulle jeg løbe nogle ærinder, og da jeg kommer ud for at finde min cykel, så er den væk. … Jeg er gået i gang med at finde noget andet, for jeg skal ikke bo her mere!

Stefan Jessing Lund: Og hun er ikke den eneste der vil flytte fra Mjølnerparken. Alexander Nepper og Malene flyttede fra Mjølnerparken for en måned siden.

Malene Lindholmer, studerende: Det var bestemt ikke særligt trygt at komme hjem om aftenen herude. Der var rigtig mange af gadelygterne som var blevet smadret, og der var også mange patruljerende bander i området. Så det var bestemt ikke særlig trygt.

Alexander Nepper, konsulent: – og så kan vi selvfølgelig ikke blive boende. Så er vi nødt til at finde noget andet.

Stefan Jessing Lund: Beslutningen om at flytte blev truffet efter parret gentagne gange var blevet svinet til i området, og blandt andet havde fået kastet æg efter sig.

Marlene Lindholmer: Vi har især haft problemer med nogle af de yngre indvandrerdrenge herude, som åbenbart keder sig og derfor kan finde på at svine folk til.

Alexander Nepper: Selv hvis huslejen bliver sat ned til 1000 kroner, så kan jeg ikke forestille mig at vi har lyst til at flytte herud igen.

Marlene Lindholmer: – og problemet er jo ikke at få folk til at flytte herud, det er jo at få folk til at blive boende her.

(Alexander H. Nepper på Facebook, 27. januar 2010)

Oploadet Kl. 19:34 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42427/trackback

35 Comments »

 1. Alex og islamofobi – Mogens – to kønne fjolser sammen. HA! Synd Lorry ikke opdagede den historie.

  Kommentar by Josef. K — 14. november 2012 @ 19:44

 2. Mogens Jensens assistent: Alexander hK.Nepper

  Ja, hvor dum har man lov til at være?

  Det bliver selvfølgelig smerteligt for Alexander at indrømme, at DF havde ret igen.

  De 2 turtelduer virker jo lettere forvirret, og man kan jo nærmest se uvidenheden, naiviteten og tossegodheden lyse ud af deres øjne stadigvæk. De havde slet ikke havde forventet den slags chikane i Mjølnerparken?…..Jamen velkommen til virkeligheden socialdemokrater haha

  Kommentar by K. Sejr — 14. november 2012 @ 20:03

 3. Hæ hæ. Muslimer er herlige mennesker, så længe man ikke lige har daglig nærkontakt med dem.
  Mange flere venstrefløjsere burde flytte til Mjølnerparken, Voldsmosen og lignende muslimske besættelseszoner. Det ville være mere effektivt end 10.000 debatindlæg.

  Kommentar by Crass Børsting — 14. november 2012 @ 20:06

 4. Jeg synes det er godtnok fraekt at en politiker som ham Aslan Rasmussen betragter det at bruge penge, dvs, at udskrive en check med andre folks penge – som “den lange seje traek”. Han ku’ sgu selv flytte til Mjølnerparken og demonstrere hvor kampvillig han er.

  Kommentar by jdm — 14. november 2012 @ 20:16

 5. Personlig assistent for Mogens “kranen venter mig” Jensen?

  http://www.uriasposten.net/archives/29217

  Kommentar by Hans Und — 14. november 2012 @ 20:29

 6. Det er det nærmeste man kan komme til halalslagtning af socialdenokratiet!
  Når man begår hybris, bliver man ramt at nemensis!
  Velkommen ti virkeligheden!

  Kommentar by Robert R — 14. november 2012 @ 20:30

 7. Alle ved da, at multikultur er dejligt (så længe skidtet altså finder sted så langt som muligt fra en selv).

  Men måske kan vi bruge venstrefløjens logik og konkludere, at Alexander Nepper er racist, fascist og nazist, når han har så stort et problem med lidt ægkastning og nogle patruljerende bander. Han har jo også et dybt nazistisk udseende og en fascistisk skjorte, ligesom hans tyskklingende efternavn oser af islamofobisk anti-multikultur. Så ja, han MÅ jo være racist, fascist og nazist. Ellers ville han jo tage navneforandring til Muhammed og blive boende. Det siger sig selv.

  Kommentar by Vest — 14. november 2012 @ 20:49

 8. 8–> Godt sagt Vest.

  “Så ja, han MÅ jo være racist, fascist og nazist.”

  Lad os lige lade som om han var én af delene.

  Ville han så være mere skræmmende og farlig end en Socialdemokrat, en SFer eller en Radikal?

  Kommentar by Balder — 14. november 2012 @ 21:20

 9. De bliver ved. Til den bitre ende. Hele projektet skal falde fuldstændigt fra hinanden, Danmark skal ende i total opløsning før de opgiver projekt multi-islam. Og den blank-check dette projekt har fået. Jeg tror vitterligt ikke at det stopper, før Danskerne forkaster dette socialistiske vanvidsprojekt én gang for alle. Der ER altså et alternativ til at blive ved med at underkaste sig Islam, og kaste milliarder efter dets tilbedere.

  Det er sgu lige til den lukkede afdeling. Enhver fortaler for multi-kultur/multi-islam kan man bare håbe og bede til de højere magter, oplever samme konsekvenser på deres krop som resten af befolkningen gør dagligt. Indtil da vil de fortsætte og fortsætte som en maskine der bare kværner løs. En multi-kultur maskine der dybest set ikke kan andet end bare køre derudad indtil den bryder sammen.

  Kommentar by Endnu en vantro — 14. november 2012 @ 21:34

 10. Der findes altså trods alt en form for kosmisk retfærdighed ;-)

  Mange tak.

  Kommentar by Bjovulf — 14. november 2012 @ 23:35

 11. Tyrkiske Aslan på telefonen fra… Tyrkiet.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 15. november 2012 @ 00:00

 12. Kan i høre verdens mindste violin…

  Men respekt for den, der indrømmer at han er blevet klogere og står frem på TV og rapporterer fra virkeligheden. Når jeg hører om hans fortid som Mogens Jensens assistent bliver jeg ekstra glad for, at han udtaler sig. Det har bedre gennemslagskraft når det kommer fra en af deres egne. Og det må også have kostet en vis overvindelse.

  Kommentar by Tante Grå — 15. november 2012 @ 00:20

 13. Man er naiv Dansker når man flytter ind i en ghetto hvor ikke engang politiet tør komme .

  Kommentar by emmagad — 15. november 2012 @ 02:09

 14. Aha Ham: ”Årets Kulturafvikler” 5 dec 2010 KL 11, blev kåret til Socialdemokraten og Mogens Jensen. Kulturafviklingsprisen var i form af en sprunget pære.
  Hvilket kan henledes til et vidst sted, da der intet lys var i pæren.
  Prisen blev overagt af Ebbe Talleruphuus.
  Forresten en fin dag i Skanderborg.

  Kommentar by Charles Nielsen — 15. november 2012 @ 02:39

 15. Aslan: Den navn minder mig om den by i Rusland elle hvor?, Hvor der blev begået skolemasakre på skolebørn for ca 4 6 år siden. Det var Muslimer der begik masakren. !!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 15. november 2012 @ 02:44

 16. Vantro har ret, de bliver ved til den bitre ende, og de kan faktisk ikke andet. For når kultureliten ikke lærer af den slags episoder i Mjølnerparken, er det fordi de lever på en løgn. De har så at sige taget hele kulturprocessen som gidsel for deres egne illusioner.

  Husk på at mangfoldighed er godt, som den radikale integrationsborgmester for København Anna Mee Lee har udtrykt det og ønsker flere udlændinge til København, selv om antallet af fængslede indvandrere i Vestre fængsel udgør over halvdelen.

  Og som Stampesinken har udtrykt det – er modstandere af multikulturen folk med stenalderhjerner. Den slags mennesker kan ikke vende på en tallerken. De bliver ved til den bitre ende.

  Og når nu selv multielskerne flygter fra det multikulturelle paradis i Mjølnerparken, så er det fordi, de også er blevet til Stenalderhjerner.

  Afstanden mellem illusion og virkelighed er derfor afgrundsdyb. Derfor fortsætter forbryderne – og forbrydere er et godt ord når man ser konsekvenserne af deres illusioner – med at misinformere, forføre og skabe illusioner om det multikulturelle eventyr, så de fortsat kan styre pressen og den offentlige mening.

  Men som nogle ældre beboere tidligere på året udtrykte det i Tingbjerg til lokalavisen: ” vi er lidt bange”. Og hvad fanden er det nogle forbrydere, der gør deres egen befolkning bange, fordi de gerne vil presse en udlængepolitik igennem for at redde ansigt.

  Det er klart som postevand, at danskerne i længden ikke vedblivende sidder på deres hænder, medens forbryderne folder sig ud. Det er kun et spørgsmål om at få øjnene op for, at der foregår en forbrydelse. Og det hjælper episoderne i Mjølnerparken med at afklare.

  Kommentar by Machiavelli — 15. november 2012 @ 02:48

 17. Så er Allerslev “Islam har hjemme i Europa” værre. Hun sagde det i forbindelse med et multikulti-arrangement.

  Kommentar by Frank P — 15. november 2012 @ 03:22

 18. @7 Vest. Spot on.

  Ikke ti vilde heste kunne trække mig ud i sådan en ideologibefængt ghetto.

  Det står Malene frit for, at bruge den sætning.

  Kommentar by Iznogut — 15. november 2012 @ 03:36

 19. at man afslår en stor lejlighed for 1.000 kr om måneden centralt placeret i en by hvor andre betaler op til 5.000 kr for et lille værelse fordi den ligger i et muslimsk kvarter burde få samtlige alarmklokker til at ringe hos anna mee allerslev og de andre mangfoldigheds typer på rådhuset, istedet vil de sikkert bare kalde det “islamofobi” og så iøvrigt glide af på spørgsmålet om de selv kunne tænke sig at bo der.

  som altid.

  Kommentar by per — 15. november 2012 @ 04:31

 20. De pædoislamofiles børn, især dem af hunkøn, burde have minimum 1 års bopælspligt i en islamrotterede! Hvilket også bør gælde hvis de bor i udlandet, i forbindelse med uddannelse.

  Vest

  Realist rimer jo på fascist, “homofobist”, nazist og racist. Men det gælder jo selvfølgelig aldrig nogensinde for dem selv og deres egne.

  Kommentar by A.R. — 15. november 2012 @ 07:14

 21. Hvor får man dog lyst til at knalde sådan nogle syge kommunister light, et par på skallen, føj hvor er de ækle.

  Kommentar by Fritz — 15. november 2012 @ 08:37

 22. A>R hvad er det dog for nogle uhyrligheder du skriver??? Jeg haaber knagme da ikke at du mener at boern skal boede for deres foraeldres synder? Det er ikke foerste gang jeg ser dig fremture med udsagn af den slags, og det er aerlig talt ret grimt, og et niveau vi ikke burde bevaege os ned paa.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 15. november 2012 @ 11:45

 23. Det radikale folketingsmedlem Manu Sareen mener ikke, at muslimske bestyrelsesmedlemmer krænkede kristnes religionsfrihed, da de stemte nej til juletræ i Egedalsvænge.

  Det har han ret i, men han forstår naturligvis ikke, at det var et KULTURELT overgreb. Først når de kulturelle overgreb er blevet accepteret af de radikale folketingstosser, så kommer de religiøse overgreb.

  Kommentar by Machiavelli — 15. november 2012 @ 11:48

 24. Jeg tror ikke et sekund, at tossen er blevet klogere. Når han kommer væk fra ghettoen, så er problemet jo løst for ham. Muslimerne bliver igen stakkels ofre for de onde danskere, dem som alle de gode danskere selvfølgelig vender sig imod.

  Kommentar by Binee — 15. november 2012 @ 13:46

 25. 22. Anne Marie Buch
  Der er nogle ting vi må skrive bag øret. Det er ikke så uhyrligt endda.
  Muslimske børn har ikke bedt om at blive født, lige som vi alle. De skal lære Koranen af deres forældre og leve op til den.
  De børn ser søde og nuttede ud.
  De er jo lige så nuttede som kattekillinger.
  Men når de bliver voksne, er de blevet til rovdyr. !!

  Det er her det kommer: Den største synd der kan begåes er at give en muslim mad.
  Børn er ikke født muslimer, men er opdraget til det, når de er blevet voksne. Og her går skillelinien.

  Kommentar by Carsten Nielsen — 15. november 2012 @ 13:52

 26. Carsten,

  det jeg bliver oprørt over er ARs gentagne opfordringer – mere eller mindre skjulte – til at de indvandringsvenliges børn, døtre skal overlades til muslimske mænd. Det er mere eller mindre opfordringer til at de skal seksuelt forulempes. Det er sgu da en mærkelig holdning at have?
  Hvad har deres børn med noget at gøre? Skal hvert individ ikke stå inde for egne holdninger? Eller skal børn, ligesom i det gamle testamente og NOrdkorea, betale for fædrene synder i hvor mange slægtsled?
  Det har for så vidt intet med muslimske børn at gøre.
  Vi er da enige om at det er ulykkeligt at så mange uskyldige børn fødes ind i voldideologien islam. Men det betyder altså ikke at vi skal lade os synke ned på et niveau som er uacceptabelt.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 16. november 2012 @ 01:14

 27. Anne Marie Buch

  Hvor mange børn tager en uddannelse eller en del deraf i udlandet som børn? Herved menes jo unge, dvs. 18 og opefter.

  Det er desværre typer som dig, som ikke evner at fatte en skid af, at dem som har lukket islamrotterne ind i Vesten, de gør lige præcis alle disse ting mod alle de andres børn, især dem af hunkøn. Så jeg for mit eget vedkommende, håber hver evig eneste dag, at de præcis samme ting skal ske med og for deres egne børn. Se det er almindelig rationel fornuft, at håbe på sådanne ting! Og det er der en helt igennem simpel, rationel og logisk forklaring på: Børnene er forældrenes nosser, så at sige, så hvis/når den virkelighed som de har påført alle andre igennem snart 50 år, så endelig rammer dem selv, og/eller igennem deres egne børn, så er det frydefuldt vidunderligt at være vidne til.
  Og med de forbrydelser som de allerede har begået, men ikke mindst kommer til at begå i de kommende årtier, så gælder arvesynden i allerhøjeste grad hér. For de kommer jo også til at undgælde for fædrenes, men mest af alt mødrenes synder.
  For det er nu en gang den mest effektive måde, hvorpå de måske vil være i stand til at tænke lidt over, hvad de rent faktisk har gjort.

  Bare husk på, at kaster man en sten lodret op i luften og bliver stående præcis samme sted, ja så sker der jo nok noget på et eller andet tidspunkt! Og hvis det er en håndfuld sten, så sker der rigtig meget!

  Kommentar by A.R. — 16. november 2012 @ 07:09

 28. AR, beklager, det er simpelthen bare ualmindeligt usympatisk at oenske ondt over andre menneskers boern, fordi man er uenig med foraeldrernes synspunkter eller handlinger.
  Det ville svare til at AFA skulle gaa efter dine boern? Personligt mener jeg at ethvert individ maa staa inde for egne handlinger og holdninger – ikke deres foraeldres.
  Jeg fatter udemaerket hvad de indvandringsvenlige goer ved dine og mine boern. Men det faar altsaa ikke mig til at oenske at deres boern skal lide.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 16. november 2012 @ 08:39

 29. Anne Marie Buch
  Jeg har forstået dig. Og du har forstået mig. Børn kan få en forkert opdragelse og det giver sig uslag nå de er blevet voksne, eller sågar allerede i puperteten. Her er de børn endnu og er bevidste om deres handlinger.
  Læg lige mærket til denne film:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gDohNq9BORo
  Disse børn er bevidste om deres handlinger, men ikke konsekvenserne.!!

  Kommentar by Carsten Nielsen — 16. november 2012 @ 13:02

 30. Carsten,

  Børn og deres evne til at overskue konsekvenserne af deres handlinger tror jeg ikke vi er uenige om.
  Min anke mod A.R er udelukkende at han mener det er i orden at de indvandringvenliges børn voldtages af indvandrere. Det mener jeg er forrykt. De indvandringvenliges børn kan jo ikke gøre for at deres forældre er naive eller dumme eller hvad de nu er.
  Mit budskab er at individet er ansvarlig for sine egne holdninger og handlinger. Ikke for andres, forældre eller ej.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 16. november 2012 @ 16:55

 31. Anne Marie Buch

  Hvorfor tror du mon jeg konstant bruger udtrykket godhedspsykopater og -sadister om dem, som har lukket islamrotterne ind i Vesten?!

  Dumme er de ikke, da man jo logisk set må formode, at størstedelen af dhimmislamisterne, som er de hovedansvarlige for historiens største og blodigste folke- kultur- og civilisationsmord nogensinde, alle har en IQ over 110. Men som Hr. Jensen (kommentarskriver hér en sjælden gang imellem) har skrevet, så har de en fornuftskvotient på 50. Min egen tilføjelse til det, er at de har en realitets- og virkeligehedskvotient som blødhjerner (iQ under 20).

  Naive! Størstedelen af dem lider af mental burkaisme udover galopperende godhedspsykopati og -sadisme, for de vil intet som helst kende til og vide af den virkelighed som de selv har skabt, udover at svine alle os omnixenohomofobiske naziracister til, fordi vi nu engang formaster os til at beskæftige os med den faktuelle virkelighed som den nu engang er.

  Jeg må vel så bare konstatere at du åbenbart ikke evner at fatte, at det først er, når den virkelighed, de har påført alle andre end dem selv, så også begynder at ramme dem og forhåbentlig mest af alt deres små prinser og prinsesser, at nogle af dem begynder at tænke lidt selv!
  Dén forståelse er du uden nogen som helst tvivl, ikke i besiddelse, som bare et kvart nanogram af.

  Kommentar by A.R. — 17. november 2012 @ 06:38

 32. A.R

  beklager men det er da vist dig der ikke fatter noget, eller måske læser du bare ikke hvad jeg skriver.
  Vi er helt enige i at alt for mange danskere og politikere er naive, dumme, hellige og har så travlt med at være gode for andres penge, og at konsekvenserne af deres handlinger går ud over hele samfundet og landets fremtid.
  Hvad du ikke fatter er at det jeg har noget imod er dine slet skjulte opfordringer til at disse menneskers døtre skal voldtages af indvandrere for at straffe forældrene.
  Det er sgu da en absurd tankegang! Med den vil de indvandringvenliges kunne ønske det samme for dine døtre osv. Det er sgu da noget mærkeligt noget at ønske at uskyldige mennesker skal bøde for deres forældres handlinger.
  Fat det.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 17. november 2012 @ 09:25

 33. Anne Marie Buch

  Din åbenlyse og til himlen råbende fattesvaghed i denne henseende, gør jo at at man næsten får en uimodståelig lyst til at melde sig under Kim Poulsens faner. For du evner jo helt åbenlyst ikke at fatte en skid af, at dem der føler (dvs. ikke tænker), de må lære, og det på den hårde måde, uden nåde.
  Og hvis de ønskede det samme for nogle døtre (som jeg ikke har), hvem var det så lige der skulle gøre det?! Hvem mon?! Kom nu, en lille smule selverkendende hudfarveprofilering burde vel være på sin plads!
  For det ville jo være en 100% aner- og ikke mindst erkendelse af, at de begår forbrydelser en masse, bare igennem marionetter, som de selv har lukket ind i Vesten.

  Kommentar by A.R. — 18. november 2012 @ 06:47

 34. A.R
  hvad du ikke fatter er at fordi man ikke ønsker voldtægt af andre menneskers børn, kan man godt være svært indvandringskritisk.
  Vi er helt enige: Dem der ikke vil tænke, må lære det på den hårde måde. Men sgu da ikke deres børn! Det er jo ikke nødvendigvis børnene der ikke kan tænke, vel? Kunne de måske endda være at børnene af de indvandringsvenlige – de børn du gerne sr voldtaget af indvandrere – måske endda er langt mere indvandringskritiske end deres forældre? Men blot fordi deres forældre er dumme, så fortjener børnene at blive voldtaget?
  Beklager, men det er eddermame en syg logik, Og fatsvag.

  Kommentar by Anne Marie Buch — 18. november 2012 @ 09:27

 35. Anne Marie Buch

  Ram børnene og man rammer forældrene! Du skal bare huske på at det helt og holdent, kun er forældrenes egen skyld. Så for mit eget vedkommende, er der kun hån tilovers for dem, når det sker. Men du mener måske ikke at de skal være solidariske, med alle de ti millioner af direkte ofre som allerede er blevet ofret på muslimistkultislamismens/multikulturalismens blodtilsølede offeralter!

  Så jo, jeg og andre rationelt og logisk tænkende håber på, at de skal opleve og udsættes for de præcis samme ting, som de hidtil har udsat alle andre end dem selv og deres kære for. Og det holder jeg under ingen som helst omstændigheder op med at skrive og ytre mig om.

  Kommentar by A.R. — 19. november 2012 @ 06:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper