17. november 2012

‘Skäne mot rasism’ – “Nogen opgiver Ingrid Carlqvists privatadresse… Skal vi aflægge hende et besøg?”

På mandag aktionerer ‘Skäne mot rasism’ ved Publicistklubben i Malmø, hvor Lars Vilks er inviteret til at tale. Fra Dispatch International – Bag fjendens linjer.

“Jeg krydsede Möllevångstorget på vej til Amalthea bogcafé og overvejede, hvad jeg havde indladt mig på. Jeg vil stige direkte ind i fjendeland, og jo nærmere jeg kommer Amalthea, des mere nervøs bliver jeg. Lige før jeg skal åbne døren, vil mine ben vende om, men jeg tvinger mig til at fortsætte. Jeg tager en dyb indånding, samler mod og går ind.

Lokalet i Kristianstadsgatan er usselt, og jeg rammes af en lugt af noget, der kunne være gammel, brændt kaffe. Snart vil jeg få at vide, om disse mennesker virkelig agter at forsøge storm på Wildersmødet, eller hvilke andre planer de har.

Mødet er indkaldt af Facebook-gruppen “Skåne emot rasism”, og mange har bebudet deres ankomst. Men da jeg kommer ind i bogcaféen, er der ikke mere end syv-otte personer… Jeg prøver at spille uberørt, som om jeg ikke har lagt mærke til, at der blev tyst i hele lokalet, da jeg kom ind.

Lokalet er fyldt til bristepunktet, og manden, der har udspurgt mig, rejser sig og presser sig frem gennem folkehavet. Som en militær befalingsmand går han i gang med at fortælle, hvad der skal ske ved morgendagens protestmøde. Her råder ingen tvivl – hensigten er at forstyrre mest muligt og, hvis chancen opstår, at gennemføre et regulært angreb på de mennesker, man betragter som nazister.

Lederen fremviser en skitse og forklarer, hvordan det omliggende terræn med huse og gader ser ud. Nøje gennemgår han politiets strategi. Den har han fået ved ganske enkelt at ringe til politiet og spørge.

Planen er med alle midler at forcere politiets afspærringer og trænge ind i mødesalen for på “demokratisk vis” at afbryde mødet. … Mødedeltagerne er godt inde i love og vedtægter. De ved, hvordan man udnytter loven til egen fordel og hvilke gråzoner man kan bevæge sig ind i uden at blive anklaget for noget alvorligt. Lederen opfordrer deltagerne til at medbringe sager, som de kan kaste på mødedeltagerne – gerne rådden frugt, balloner fyldt med vand eller hvorfor ikke lort?

Jeg bliver chokeret over hvor mange informationer de tydeligvis har fået fra politiet. Glad meddeler de, at Wilders’ livvagter ikke er bevæbnet med skydevåben, hvilket betyder, at det er helt ufarligt at nærme sig dem: “På den måde kan vi skabe kaos. og de kan ikke gøre noget, fordi de ikke har skydevåben.”

Nogen opgiver Ingrid Carlqvists privatadresse. Hun er formand for Trykkefrihedsselskabet og chefredaktør for Dispatch International. Skal vi aflægge hende et besøg?

Jeg vender nok aldrig tilbage til fjendeland. Jeg bryder mig ikke om udemokratiske, voldsfikserede og totalitære ideer – uanset i hvilken indpakning de forekommer.”

Oploadet Kl. 02:41 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/42503/trackback

12 Comments »

 1. Det her er jo rystende…

  Kommentar by Frank P — 17. november 2012 @ 03:51

 2. Hvis denne stupide møgkælling, på nederste billede, er repræsentativ for den svenska polisen (og det er der meget der tyder på), så er det både rystende og skræmmende …

  http://www.uriasposten.net/archives/41888#comments

  Kommentar by Hr. Naturli' — 17. november 2012 @ 05:21

 3. Det er godt nok en uhyggelig artikel, specielt når information om modstanderes adresser, gæsters sikkerhed ol. florerer som den naturligste ting i verden.

  Har ikke den store indsigt i, hvem disse “voldens og terrorens børn ” er i Sverige, etnisk set, men gætter på alm. nordiske landsforrædere, der med store smil på læben, er nyttige idioter for den invasive art. Må deres sønner, døtre, og specielt børn, snarligst blive kulturberiget i en dyster baggård,med livslange ar på krop og sjæl, så deres øjne måske kan blive åbnet en smule, som vel nok alle herinde efterhånden har prøvet.

  Håber skam, men tror det dog ikke, at rygtet om Geert´s vagter er forkert info. Kræver desværre nok for meget bureaukrati, at tage lovlig nødværge med over grænsen, men de burde være klædt på til selvforsvar, og dette indbefatter selvfølgelig forsvar af Geert, med alt hvad de kan. Ville ikke sætte min “lid” til polisen i dette tilfælde, og jeg håber bestemt ikke, at Geert ender som Pim Fortuyn.

  Hvor må det også være utrygt for Ingrid, at hendes adresse bliver luftet i hyænernes selskab. Der er vel altid en risiko for, at der er en syg nok, til at opsøge hende i landet, hvor der allerede er myrdet så meget som en statsminister og en udenrigsminister. Tænker også herom, om klaphatten, knivsvingeren, herhjemme, der lige blev nødt til at nævne Hr. Møller´s kæreste ved navn i sine skriverier

  Det flotte banner i artiklen, kunne ellers virke godt;
  Hold Malmö rent, Skåne mot Rasism..

  Tag de reelle racister ( læs muslimer ) og send dem af Helvede til, alternativt til en meget nordliggende ubeboet ø, uden forsørgelse, så får vi hurtigt at se, præcis hvor stor allah er, når frosten bider om kap med isbjørnene, i kinder og andre steder. Alle Nordiske lande har disse øer.

  Bebo de Danske øer, som skrevet i Oehlenschläger´s nationalsang. På tide at de ofrer sig for landet de har rejst den halve verden, for at finde..

  Kommentar by Sharan — 17. november 2012 @ 05:26

 4. @ Hr. Naturli’

  Du har fuldstændig ret, tror desværre bare ikke, at hun kun er udtryk for svenska polisen

  Det er skam ganske uhyggeligt, hun ligner skolebibliotekaren fra min gamle skole. Også en bedrevidende, skal vi sige dame.

  Uhyggeligt, hvad der kan ske, når man giver mentalt underbemidlede mennesker magt.

  Bare vend blikket mod Christiansborg ( med ganske få undtagelser ).

  Kommentar by Sharan — 17. november 2012 @ 05:40

 5. Hvis det var Obama der kom på besøg, mon de så ville være lige så åbenmundede hos Polisen? Ên ting ville dog være helt sikkert, han ville blive beskyttet med alle slags våben. Og masserne ville gå til i Obamasturbastion i deres tilbedelse af Obamessias, USAs første sorte præsident (hans hvide mor var jo i virkeligheden en albinoneger!).

  Sharan

  Nu kommer Anne Marie Buch efter dig, fordi du formaster dig til at ønske at dhimmislamisternes egne børn også får virkeligheden at føle! Så nu får du også en tur over hendes knæ, lige som jeg også gør i øjeblikket!

  Kommentar by A.R. — 17. november 2012 @ 07:25

 6. Jeg var på den angrebne side – dvs., jeg kom så tidligt, at jeg ikke oplevede problemer selv, men det gjorde andre. De såkaldte ‘anti-racisters’ ønske om at skabe en stemning af ophidselse, trusler og vold var forstyrrende for mange almindelige mennesker, der bare ville til foredrag. Selv er jeg ved at udvikle en art professionel ufølsomhed overfor venstreekstremisterne, men det er meget ubehageligt at opleve, hvordan de ønsker at genere ganske almindelige mennesker, der vil til politisk foredrag om aktuelle emner.

  I Danmark skulle en organisation som “Skåne mod rasisme” opløses efter Grundlovens §78.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 17. november 2012 @ 09:40

 7. […] Jeg har lånt Malmö SA-bøllernes logo fra Uriasposten. […]

  Pingback by Venstrefløjens Sturm Abteilung « Hodjanernes Blog — 17. november 2012 @ 12:54

 8. Så lavt: DN/Ipsos: Nästan varannan svensk har minskat förtroende för SD.

  SD skal afgå ved døden. De er kommet eliten for nær. Og beskeden er tydeligt. En ung-moderat: “Bliver der mere med jer (den svenske befolkning), så åbner vi da bare sluserne endnu mere.” Sådan holder man befolkningen i et jerngreb.

  Kommentar by Frank P — 17. november 2012 @ 16:02

 9. Papa-Reinfeldt var meget skuffet da 6 % af vælgerne dristede sig til at stemme SD ind.

  “Det er faktisk sådan, at Sverige fik en mere generøs indvandringspolitik efter at Sverigedemokraterna kom i rigsdagen” siger Nicklas Orrenius. “Næsten symbolsk lavede den borgerlige regering en aftale om indvandring med Miljøpartiet.”

  Miljøpartiet vil have fri indvandring i ordets egentlige forstand og lederen har sagt at man sagtens kunne forestille sig op imod 40-50 millioner af flygtninge og indvandrere. Der er jo plads nok i Sverige + de har brug for arbejdskraft (9-10 % arbejdsløshed 25 % ungdomsarbejdsløshed).

  Kommentar by Frank P — 17. november 2012 @ 16:12

 10. 30.000 somaliere over 2 år.

  200.000 udlændinge de næste 2 år.

  Det er straffen for SD. FY!

  Kommentar by Frank P — 17. november 2012 @ 16:13

 11. Sverige har efterhånden 30 % indvandrere fra problemkulturer.

  Når man siger at SD nu får 11 % af stemmerne skal man huske at dividere med 0,7 (de oprindelig Svenske 70% af totalbefolkningen).

  Derfor er SD’s reelle stemmetal blandt Svenskerne næsten 16%.

  Kommentar by Sigwar — 17. november 2012 @ 18:47

 12. Frank P

  Læs kommentar 3 og til dels 5.

  Sigwar

  Som jeg foretrækker at sige det med perker- og niggerficeret sprogbrug: Kom til Vesten og til gengæld for jeres stemmer, så spreder de andres døtre/søstre/kærester/koner/venner/veninder benene og balderne og sluger klatterne! For dét har du engang været den virkelighed, som dhimmislamisterne har påført alle andre end dem selv igennem snart 50 år. Men nu står de og deres eget afkom heldigvis også snart for tur.
  At få lov til at være en flue på væggen, når dagen oprinder hvor herrerottefolket banker på hjemme hos de pædoislamofile og forlanger at få udleveret deres døtre, samtidig med at de skal stikke (i alle ordets betydninger) deres bøssesvinevenner og bekendte. Det må sgu være skønt!

  Kommentar by A.R. — 18. november 2012 @ 06:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper